Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 10η Αγων. : Κολοσσός Ρόδου - 'Αρης Θεσσαλονίκης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Kolossos-Rhodes
H ομαδα του Κολοσσου μετα απο τις ηττες που τον εχουν φερει σε δυσκολη βαθμολογικη θεση υποδεχεται την Κυριακη τον Αρη σε δευτερο συνεχομενο εντος εδρας αγωνα.
Το ματς ειναι παρα πολυ δυσκολο απεναντι σε μια πολυ δυνατη ομαδα η οποια εχει ανεβει τωρα τελευταια.Πρεπει ομως να το παλεψουμε το ματς γιατι δεν εχουμε αλλες επιλογες!η ομαδα πρεπει να ρεφαρει για την απρογραμματιστη ηττα απο ολυμπια.
Η ομαδα ειχε την χρυση ευκαιρια να παρει το ροζ φυλλο αγωνα σε τρια παιχνιδια αλλα την εχασε,συγκεκριμενα με πανιωνιο στο βενετοκλειο που ενω κερδιζαμε 10 ποντους καναμε συνεχομενα λαθη και το δωσαμε το ματς,το ιδιο με μαρουσι εκτος αλλα και με ολυμπια μεσα,αν τα ειχαμε παρει που ηταν στο χερι μας τωρα θα μιλουσαμε για πιθανη ανετη παραμονη
τελοσπαντων το ματς με τον αρη ειναι σημαντικοτατο και ο κοσμος αν και πιθανως απογοητευμενος θα πρεπει να ερθει στο γηπεδο και να στηριξει την ομαδα,το χρειαζεται πραγματικα!
οτι και να εχει γινει η ομαδα χρειαζεται στηριξη και στο τελος της χρονιας θα κανουμε ταμειο!
αντε γερα κολοσσαρα με αρη!!

ΥΣ¨¨ Ποιος παικτης μας θα πιασει τον Μασει?? tongue.gif
COACH
Κανείς , το θέμα ειναι να βάλει οσο γίνεται λιγότερα.
Άλλωστε κανέις δεν παίζει άμυνα στην συγκεκριμένη ομάδα.
Kolossos-Rhodes
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι φιλε COACH
NBAer
Το παλεψε ο Κολοσσος αλλα τελικα εχασε. Κολοσσός-Άρης 67-76. Ολα κριθηκαν στο 4ο δεκαλεπτο και το σκορ δεν αντικατοπτριζει την ευκολια με την οποια νικησε ο Αρης, αφου νικησε πολυ δυσκολοτερα απο οτι λεει το σκορ.
Δεν τον ειχα ξαναδει φετος σε αγωνα τον Κολοσσο. Και ψιλο-ανησυχουσα οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να πεσει φετος. rolleyes.gif Οπως ειπα δεν γινεται, καθως ο Κολοσσος ειναι πολυ χαλια. Αμυντικα τον ειδα τραγικο σημερα, αλλα καποια στοιχεια ηταν φανερα οτι δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια.
Ποια στοιχεια? Δεν μπορουσαν να κρατησουν την μπαλα σε παρα πολλες περιπτωσεις και μαλιστα χωρις πιεση. Υπεπεσαν σε παιδαριωδη λαθη, παρα πολλες φορες, μονοι τους εχαναν το κοντρολ της μπαλας, λαθος πασες, βεβιασμενες χωρις νοημα. Ακομη χαμενα καλαθια, αρκετα, που δεν χανονται. Μιλαμε για layup! Και αρκετα, σε πολλες περιπτωσεις δηλαδη, οχι 1-2. Δεν προχωρας ετσι....

2 παικτες ειναι επικινδυνοι. Οι αλλοι ειναι απλα μετριοι ή κακοι..... Οι ψηλοι του ειδικα ειναι για τα πανηγυρια.
Επισης καποιοι παικτες του νομιζουν οτι ειναι ο Τζορνταν και πηδανε απο 3 μετρα μακρια για να καρφωσουν πανω απο τον αντιπαλο τους. 68.gif Χαθηκαν 2 καλαθια τουλαχιστον ετσι, αφου οι "αερινοι" αυτοι παικτες δεν εδωσαν πασα σε αμαρκαριστο συμπαικτη διπλα τους.

Παλι καλα που ο Αρης ηταν τραγικος στην αμυνα σημερα γιατι αλλιως ο Κολοσσος ετσι οπως τον ειδα σημερα θα εμενε στους 40 ποντους.


Θελει ενισχυση σαφως αν θελει να παραμεινει στην κατηγορια....
saou
Τρελό ματς, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο είχαν ξεφύγει και οι 2 ομάδες και τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ευχάριστο να παρακολουθείται από έναν ουδέτερο, αλλά φαντάζομαι ότι οι φίλαθλοι των ομάδων πρέπει να εκνευρίστηκαν με αρκετά κωμικοτραγικά που συνέβησαν (χαμένα lay ups, χαμένες μπάλες στο κέντρο, κτλ κτλ).

Τον Κολοσσό τον σώζει η παρουσία του Διαμαντόπουλου, στους ξένους και τους κοινοτικούς σίγουρα δεν έχει πιάσει κανένα λαβράκι. Θα χαροπαλέψει, αυτό είναι σίγουρο, αλλά ενδεχομένως υπάρχουν και χειρότεροι.

Ο Άρης μου φάνηκε σε κακή κατάσταση σήμερα.
hagi
Όντως ο Άρης ήταν τραγικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και αν ο Κολοσσός δεν ήταν τόσο χάλια θα έχανε σίγουρα.

Ο Κολοσσός πραγματικά ήταν πάρα πολύ κακός σήμερα και αν είναι έτσι και στα άλλα παιχνίδια δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία.Μου έκανε εντύπωση πολύ ο Διαμαντόπουλος..Έκανε κάποια καρφώματα που δεν θυμάμαι να τα έκανε παλαιότερα blink.gif .Έδειχνε δηλαδή πιο "αέρινος".

Ο Άρης στην αρχή αρκετά καλός και φάνηκε να παίζει άμυνα.Μετά μάλλον κόλλησε και άρχισε τα κλασικά πλέον λάθη με αποτέλεσμα να γίνει ντέρμπι το παιχνίδι..

Το ματς όμως τελειώσε και ο Άρης πήρε το διπλό.Πλέον κοιτάμε Ευρωλίγκα και Τσιμπόνα..Καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Κολοσσό.. 41.gif 41.gif
weirdo1977
εγώ να μην μιλήσω... ξέρετε τι θα πω... 45.gif
klearxos
QUOTE(weirdo1977 @ Dec 31 2007, 02:43 ) *
εγώ να μην μιλήσω... ξέρετε τι θα πω... 45.gif


Σημερα ηταν οντως αρνητικος.
Η ομαδα ρολαρε μονο με την παρουσια του Καλαιτζη.
COACH
Φίλοι του Αρη το οτι επαιξε και " σκόραρε " ο Καλαιτζής ειναι αυτο που πρέπει να σας προβληματίζει...

Οσο για τον Κολοσσό θα καταστραφεί

1) απο Τίγρη (πάλι ήτανε ευχαριστημένος , δουλεύει στις προπονήσεις αλλα δεν βγαίνουνε στους αγώνες
τι ατυχία !!!!)

2) Διαμαντόπουλο ( μέχρι και ο Eurocoach το κατάλαβε , γιατι εχει να δει μπάσκετ απο το 1987, βλέπετε εχει δουλειά στο πράσινο τραπέζι...
πράγματι ειναι αέρινος , φευγει στο οφ σαιντ συνέχεια,
ασε τα καρφώματα φιλε μου, να μαθαίνεις βλέποντας , κοίτα τον αντίπαλό του σε κάθε μάτς τι κάνει...
Air Kef
Πανω σε αυτο που λεει ο COACH ,να πω πως συμφωνω οσο δν παει.Πιστευω πως αν ο Κολοσσος θελει να παει μπροστά επιβάλλεται να απαλλαγει απο τον Βαγγελη κι οσο το δυνατον συντομοτερα. Οι καλοι προπονητες βρισκουν ενας ενας δουλεια. smile.gif

Τοτε θα φανει και το πολυ καλο ροστερ που εχει η ομαδα.
Air Kef
Πανω σε αυτο που λεει ο COACH ,να πω πως συμφωνω οσο δν παει.Πιστευω πως αν ο Κολοσσος θελει να παει μπροστά επιβάλλεται να απαλλαγει απο τον Βαγγελη κι οσο το δυνατον συντομοτερα. Οι καλοι προπονητες βρισκουν ενας ενας δουλεια. smile.gif

Τοτε θα φανει και το πολυ καλο ροστερ που εχει η ομαδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.