Καλησπέρα παιδιά ,από εδώ και στο εξής θα ποστάρω links για αγώνες ΝΒΑ με τα οποία θα βλέπετε τους αγώνες δωρεάν από τον υπολογιστή σας.Το μόνο που χρειάζεστε είναι windows media player,real player.
Για τα links πηγαίνετε στην ιστοσελίδα www.tennisbet.dom.gr και κλικάρετε πάνω δεξιά στην ενότητα "δείτε στην TV".
Τα σημερινά παιχνίδια.
02:00 Washington Wizards - Toronto Raptors
02:30 New Jersey Nets - Philadelphia Sixers
03:30 Milwaukee Bucks - Detroit Pistons
03:30 Chicago Bulls - Charlotte Bobcuts
Kαλη τηλεθέαση!!!
PanosIlio
Dec 4 2007, 11:04
Κατά πόσο είναι νόμιμο είναι αυτό και κατά πόσο είναι ασφαλές για τον χρήστη????
Δεν ξέρω αν είναι 100% νόμιμο.Υποθέτω ότι είναι ,γιατί τα κανάλια εκπέμπουν σε ελεύθερες συχνότητες.
Πχ..δεν είναι σπασμένα κανάλια συνδρομητικά όπως supersport,skysport Κτλ..
Επίσης δεν τίθεται ασφάλειας, εφ'όσν δεν κατεβάζεις κάποιο λογισμικό όπως sopcast,tvants κυλ.Βλέπεις τα ματς μέσω media player,real player ή winamp.
Σήμερα το μενού περιλαμβάνει Αtlanta Hawks - Detroit Pistons
Η διαδικασία είναι απλή ,όπως την πόσταρα παραπάνω..
ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!
nikefalin
Dec 4 2007, 11:52
QUOTE(freeze @ Dec 4 2007, 11:46 )
Δεν ξέρω αν είναι 100% νόμιμο.Υποθέτω ότι είναι ,γιατί τα κανάλια εκπέμπουν σε ελεύθερες συχνότητες.
Πχ..δεν είναι σπασμένα κανάλια συνδρομητικά όπως supersport,skysport Κτλ..
Επίσης δεν τίθεται ασφάλειας, εφ'όσν δεν κατεβάζεις κάποιο λογισμικό όπως sopcast,tvants κυλ.Βλέπεις τα ματς μέσω media player,real player ή winamp.
Σήμερα το μενού περιλαμβάνει Αtlanta Hawks - Detroit Pistons
Η διαδικασία είναι απλή ,όπως την πόσταρα παραπάνω..
ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!
Έχει και Uleb cup σήμερις,
Nαι το πόσταρα στις ευρωπαικές διοργανώσεις...
Johnnys
Mar 19 2008, 19:10
Που μπορω(και πως) να δω αγωνες (εκτος απο αυτους φυσικα που δειχνει η δημοσια τηλεοραση).Εννοω μεσω του διαδικτυου.
Gravedigger
Mar 19 2008, 20:06
http://www.myp2pforum.eu/nba-basketball/εδώ κάθε βράδυ βγαίνουν links για τους αγώνες που είναι στο League pass.
geosider
Mar 19 2008, 20:15
QUOTE(Gravedigger @ Mar 19 2008, 18:06 )
http://www.myp2pforum.eu/nba-basketball/εδώ κάθε βράδυ βγαίνουν links για τους αγώνες που είναι στο League pass.
και που είναι αυτό το league pass;
και πάλι δεν καταλαβαίνω..αφού δεν βλέπω πουθενά διευθύνσεις στο LP
αν με το καλό τα βρω
υπάρχει τρόπος να γράφουμε τα παιχνίδια στον υπολογιστή;
Gravedigger
Mar 19 2008, 20:19
QUOTE(geosider @ Mar 19 2008, 20:15 )
και που είναι αυτό το league pass;
μπορούμε να τα γράφουμε κιόλας τα παιχνίδια στον υπολογιστή;
Το league pass είναι το αντίστοιχο euroleague tv (πολύ καλύτερο βέβαια!
)
Κανονικά υπάρχει συνδρομή για να βλέπεις τους αγώνες αλλά κυκλοφορούν διάφορα Links από όπου μπορείς να τους δεις τζάμπα.Στο forum τα links βγαίνουν κάθε βράδυ εκεί που λέει NBA LP Archives 2007/2008.Μόνο που πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε κατ'ευθείαν γιατί μετά χάνονται.
Τρόπο για να γράφεις τα παιχνίδια έιχε ρωτήσει και ο Morfi και είχε πάρει απάντηση μόνο που δεν θυμάμαι σε ποιο τόπικ.Εγώ πάντως δεν ξέρω
geosider
Mar 19 2008, 20:22
QUOTE(Gravedigger @ Mar 19 2008, 18:19 )
Το league pass είναι το αντίστοιχο euroleague tv (πολύ καλύτερο βέβαια!
)
Κανονικά υπάρχει συνδρομή για να βλέπεις τους αγώνες αλλά κυκλοφορούν διάφορα Links από όπου μπορείς να τους δεις τζάμπα.Στο forum τα links βγαίνουν κάθε βράδυ εκεί που λέει NBA LP Archives 2007/2008.Μόνο που πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε κατ'ευθείαν γιατί μετά χάνονται.
Τρόπο για να γράφεις τα παιχνίδια έιχε ρωτήσει και ο Morfi και είχε πάρει απάντηση μόνο που δεν θυμάμαι σε ποιο τόπικ.Εγώ πάντως δεν ξέρω
μάλιστα θενκς
για να γράφουμε υπάρχει καμια δυνατότητα;
λογικά όχι έ;
οκ θα ρωτήσουμε την μορφή
και ο θεός βοηθός
QUOTE(geosider @ Mar 19 2008, 20:22 )
μάλιστα θενκς
λογικά όχι έ;
και ο θεός βοηθός
Έχω σάιτ με δωρεάν παιχνίδια ΝΒΑ...Μπορώ να το γράψω ελεύθερα???
B for Basketball
Mar 19 2008, 21:20
QUOTE(geosider @ Mar 19 2008, 18:22 )
μάλιστα θενκς
λογικά όχι έ;
και ο θεός βοηθός
Για να τα γραψεις μονο απο Sopcast εχω δει να γινεται!
PrOdIgY_4eVeR
Mar 20 2008, 18:06
ena site xreiazeste gia nba:
www.raptorsnation.tk
ntelakos
Mar 24 2008, 14:54
παιδια μηπως καποιος ξερει κανα siteνα βλεπουμε τους αγωνες σε επαναληψη την επομενη μερα?
KinG_L3bRoN
Mar 24 2008, 23:31
nai sto www.raptorsnation.net exei katigoria p leei archives i sto forum tou www.myp2p.eu
red pyramid88
Apr 23 2008, 19:41
Θα μπορούσε όμως κάποιος να πεί πόσο ασφαλές είναι οποιοδήποτε απο αυτά τα συστήματα? Γιατί αν είναι να μου κάνουν καμία μύνηση ενώ είμαι άσχετος απο πσ και απλά έκανα κάτι που μου πρότεινε ένας φίλος, να το βράσω τον αγώνα.
Ως τώρα, αυτό που κάνω είναι να μπαίνω στο mp2p.eu και να χρησιμοποιώ sopcast. Κυνδινεύω? Αν ναι, υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος?
KinG_L3bRoN
Apr 24 2008, 19:29
file kai dn kindineuveis kai distixws dn iparxei allos tropos gt ekleise to raptorsnation. an 8eleis mporeis na katevazeis agwnes apo to bt.davka.info apo to sportbit.org i apo to sport-scene.net
τυπικα παντως ολα αυτα ειναι παρανομα.καθοτι δεν εχουν δωθει αδειες απο τα καναλια για κατι τετοιο.δεν εχουν αγοραστει δικαιωματα δηλαδη.παντως ισχυει σχεδον οτι και στο downloading τραγουδιων απο διαφορες μηχανες δωρεαν η και στη χρηση τορεντς.ειναι παρανομα αλλα ως τωρα ποτε κανεις δεν εχει παθει τιποτα χρησιμοποιοντας τα.ειναι αναποφεκτο οτι με την αναπτυξη του ιντερνετ περαιτερω ολα αυτα καποια στιγμη θα κοπουν αλλα προς το παρον θεωρω οτι εισαι απολυτα ασφαλης.
Δεν ξερω αν πρεπει να το κανω εδω,αλλα μηπως ξερει κανεις αο που μπορω να δω live τον αγωνα μεσω Ιντερνετ????????????????????????????????????????????
Ginobili
May 4 2008, 13:14
QUOTE(xsot @ May 4 2008, 11:12 )
Δεν ξερω αν πρεπει να το κανω εδω,αλλα μηπως ξερει κανεις αο που μπορω να δω live τον αγωνα μεσω Ιντερνετ????????????????????????????????????????????
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=11645&part=sports
QUOTE(Ginobili @ May 4 2008, 14:14 )
thanx!
Stephan_Colbert
May 4 2008, 14:11
Υπάρχει και αυτό το site
http://www.rojadirecta.org/ όπου στη δεξιά στήλη που λέει "Últimos partidos en descarga" δίνει links για να κατεβάσετε τα προηγούμενα παιχνίδια.
Βρήκα λινκ από το επίσημο σάιτ του nba, με παραδέχεστε???
http://www.nba.com/uk/conference_finals2008.html
paris13
May 30 2008, 16:49
Rondo πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα για να δω Νba απο το link ου εδωσες???
captain charisma
May 30 2008, 16:50
οχι φιλε πατας απλα πανω στο λινκ που σου δινει και βλεπεις το ματς...αλλα αυτο ηταν για το χτεσινο ματς...για σημερα θα εχει νεα λινκσ
QUOTE(big dirk @ May 30 2008, 17:50 )
οχι φιλε πατας απλα πανω στο λινκ που σου δινει και βλεπεις το ματς...αλλα αυτο ηταν για το χτεσινο ματς...για σημερα θα εχει νεα λινκσ
Όχι φίλε, αυτό είναι το ίδιο λινκ και για σήμερα και μέχρι το τέλος..Είναι από το επίσημο σάιτ
nikolas12
May 30 2008, 22:04
QUOTE(Rondo @ May 30 2008, 04:23 )
Βρήκα λινκ από το επίσημο σάιτ του nba, με παραδέχεστε???
http://www.nba.com/uk/conference_finals2008.htmlΜου λεει οτι εχει προβλημα το Kaspersky.Απο οτι φαινεται δε μπορω να κανω τιποτα ε Rondo;
QUOTE(hip-hop @ May 30 2008, 23:04 )
Μου λεει οτι εχει προβλημα το Kaspersky.Απο οτι φαινεται δε μπορω να κανω τιποτα ε Rondo;
Δεν ξέρω γιατί στο λέει αυτό και δεν ξέρω να σου απαντήσω αν μπορείς να κάνεις και κάτι ή όχι...
nikolas12
May 30 2008, 22:08
QUOTE(Rondo @ May 30 2008, 23:06 )
Δεν ξέρω γιατί στο λέει αυτό και δεν ξέρω να σου απαντήσω αν μπορείς να κάνεις και κάτι ή όχι...
Νομιζω κατι καταφερα απλα τωρα μου λεει καποια αλλα βιντεο παρα αυτο του παιχνιδιου.Τωρα μπορεις να με βοηθησεις;
QUOTE(hip-hop @ May 30 2008, 23:08 )
Νομιζω κατι καταφερα απλα τωρα μου λεει καποια αλλα βιντεο παρα αυτο του παιχνιδιου.Τωρα μπορεις να με βοηθησεις;
Ρε hip hop, είναι νωρίς ακόμα...Την ώρα του αγώνα θα μπεις...Και θα το δεις...Τώρα προφανώς είναι πολλές ώρες πριν, τί να σου έδειχνε???
nikolas12
May 30 2008, 22:15
QUOTE(Rondo @ May 30 2008, 23:09 )
Ρε hip hop, είναι νωρίς ακόμα...Την ώρα του αγώνα θα μπεις...Και θα το δεις...Τώρα προφανώς είναι πολλές ώρες πριν, τί να σου έδειχνε???
Ναι τωρα ειδα τις ημερομηνιες απο διπλα.
QUOTE(hip-hop @ May 30 2008, 23:15 )
Ναι τωρα ειδα τις ημερομηνιες απο διπλα.
Εχεις γενικα προβλημα με τις ημερομηνιες ε?
Μην αγχωνεσαι, την ωρα του αγωνα θα τον εχει....
Ενα ενδιαφερον λινκ:
CODE
http://binhbasket.blogspot.com
vince carter #15
Nov 15 2008, 01:06
QUOTE(Stephan_Colbert @ May 4 2008, 14:11 )
Υπάρχει και αυτό το site
http://www.rojadirecta.org/ όπου στη δεξιά στήλη που λέει "Últimos partidos en descarga" δίνει links για να κατεβάσετε τα προηγούμενα παιχνίδια.
απο αυτο δηλαδη μπορω να κατεβασω μονο το ορλαντο θαντερ η υπαρχουν και αλλα ματσ!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.