Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aρης - Πανιώνιος (η μάχη για την ευρωλίγκα)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
weirdo1977
μια μέρα πριν από το τόσο σημαντικό παιχνίδι και δεν έχει ανοίξει το topic... τι έγινε ? κουραστήκαμε και εμείς φέτος ? αν κουραστήκαμε εμείς οι παίκτες τι πρέπει να πουν ...? περιμένω ανάκαμψη από δω k πέρα, ελπίζω να σφίξουν τα δόντια, μια βδομάδα έμεινε για να φύγουν διακοπές.. άντε να δούμε λοιπόν...

αλήθεια ο αρσλάν παίζει ? από μας είναι αμφίβολος και πάλι ο γιαννούλης.
Warrior
QUOTE
μια μέρα πριν από το τόσο σημαντικό παιχνίδι και δεν έχει ανοίξει το topic... τι έγινε ? κουραστήκαμε και εμείς φέτος ? αν κουραστήκαμε εμείς οι παίκτες τι πρέπει να πουν ...? περιμένω ανάκαμψη από δω k πέρα, ελπίζω να σφίξουν τα δόντια, μια βδομάδα έμεινε για να φύγουν διακοπές.. άντε να δούμε λοιπόν...


Ο κοσμος εχει απογοητευτει απο τον αποκλεισμο και νομιζω οτι δεν ξερει τι να περιμενει.Ειναι τα πραγματα σε
οριακο σημειο...Η επιτυχια απο την αποτυχια απεχουν ελαχιστα και ολοι περιμενουμε να δουμε τι θα γινει.

Για παραδειγμα,αυριο δεν ξερω τι να περιμενω...Ελπιζω και γω σε ανακαμψη.Αν συνεχισουμε τις κακες
εμφανισεις,ακομα και να μην παιξει ο Αρσλαν,θα εχουμε προβληματα.

Αντε να περασει αυτη η βδομαδα να δουμε τι θα γινει τελικα..
hagi
Πράγματι το κλίμα είναι περίεργο..Σα να μην υπάρχει ενδιαφέρον..Είναι λάθος όμως αυτό γιατί πρέπει να βγούμε στην Ευρωλίγκα.Θα είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία και οι κόποι της χρονιάς.

Δεν βλέπω γεμάτο γήπεδο..

Πρέπει να τα δώσουν όλα..Λίγο έμεινε για τις διακοπές τους.Να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή.Για να δούμε.

Πιστεύω όμως όπως τους βλέπω να πηγαίνει η σειρά στα 5 παιχνίδια.
sprewell
Θα σχολιασει κανεις τις δηλωσεις του Τζεβελεκη για την διαιτησια? icon_drunk.gif

Το ματς ευκολα η δυσκολα θα το παρει ο Αρης. Γηπεδο ουτε εγω βλεπω γεματο γιατι ο κοσμος εχει κουραστει με αυτα που βλεπει. Και φυσικα βλεπει πραγματα που ολως τυχαιως δε βλεπουν οι επαγγελματιες διοικουντες του Αρη.

Για τη σειρα των παιχνιδιων θα πω κατι. Δε ξερω αν θα παμε για 5ο ματς, αλλα αυτο που θελω να δω απο την ομαδα ειναι παθος στο 4ο παιχνιδι στο Ελληνικο. Εκτος αν απο το 3λεπτο ακομα εχουν οι 2 ψηλοι μας απο 3 φαουλ tongue.gif . Γινεται? Αυτα.
Warrior
QUOTE(sprewell @ Jun 11 2007, 03:26 PM) *
Θα σχολιασει κανεις τις δηλωσεις του Τζεβελεκη για την διαιτησια? icon_drunk.gif


Kανε την αρχη... tongue.gif
Warrior
QUOTE
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χωρίς Αρσλάν, Καυκή στη Θεσσαλονίκη!

Αποστολέας Συντακτική ομάδα BetSmart στις 11/6/2007 19:01:50

Σημαντικές απουσίες για τον αυριανό αγώνα με τον Αρη

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει αύριο (19.10) ο Πανιώνιος τον Αρη στο Αλεξάνδρειο, στον τρίτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών.

Ο Εντέρ Αρσλάν και ο Παναγιώτης Καυκής δεν ακολούθησαν την αποστολή, η οποία αναχώρησε το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη. Ο Καυκής ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από διάστρεμμα ενώ ο Αρσλάν από έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Μετά από την εξέτασή τους από το ιατρικό τημ της ομάδας κρίθηκε αναγκαία η παραμονή τους στην Αθήνα ώστε να υποβληθούν σε αποθεραπεία προκειμένου να έχουν ελπίδες να αγωνισθούν στον 4ο μικρό τελικό το προσεχές Σάββατο στο Ελληνικό.

Ετσι, το βάρος της οργάνωσης στον αυριανό αγώνα θα αναλάβουν ο Μίλκοβιτς και ο νεαρός Βασιλόπουλος.


Πολυ καλο νεο(για μας τους Αρειανους φυσικα smile.gif )...
weirdo1977
QUOTE(www.sport24.gr)
Με τη σημαντική απουσία του Εντέρ Αρσλάν, αναχωρεί ο Πανιώνιος για τη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας. Οι "κυανέρυθροι" αντιμετωπίζουν τον Άρη για το τρίτο ματς τωμ μικρών τελικών και για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Τούρκος πόιντ γκαρντ, θα είναι εκτός λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.

Εκτός του σημαντικού προβλήματος, που αντιμετωπίζει ο Λούκα Παβίτσεβιτς, με τον Αρσλάν, υπάρχει ακόμα μία σημαντική ενδεχόμενη απώλεια, που ακούει στο όνομα, Παναγιώτης Καυκής.

O Έλληνας παίκτης έχει πρόβλημα στον δικέφαλο και κινδυνεύει κι αυτός να μείνει εκτός αποστολής, κάτι που αν συμβεί, θα είναι δεδομένο το μεγάλο πρόβλημα του Πανιωνίου, στη θέση του πλέι μέικερ, στην οποία θα αγωνιστούν οι νεαροί, Νταμίρ Μιλίνκοβιτς και Φώτης Βασιλόπουλος.


από ο,τι φαίνεται και ο πανιώνιος ρίχνει λευκη πετσέτα αύριο... ελπίζω να προφυλαχθεί ο kastl για το σάββατο...

Edit: smile.gif με προλαβες Warrior
sprewell
QUOTE(Warrior @ Jun 11 2007, 06:30 PM) *
Kανε την αρχη... tongue.gif


Τωρα ειναι αργα...Warrior tongue.gif icon_wave.gif Παντως αφου η διαιτησια μας αντιμετωπισε αψογα στα πρηγουμενα παιχνιδια εμας δε μας πεφτει λογος. icon_drunk.gif
Grissino
QUOTE(sprewell @ Jun 11 2007, 06:26 PM) *
Θα σχολιασει κανεις τις δηλωσεις του Τζεβελεκη για την διαιτησια? icon_drunk.gif


Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι: "Αρχισαν τα όργανα..."

Δεν πετάμε λευκή πετσέτα, ακόμα και χωρίς play maker θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δύσκολο βέβαια...
Warrior
QUOTE(sprewell @ Jun 11 2007, 11:15 PM) *
Τωρα ειναι αργα...Warrior tongue.gif icon_wave.gif Παντως αφου η διαιτησια μας αντιμετωπισε αψογα στα πρηγουμενα παιχνιδια εμας δε μας πεφτει λογος. icon_drunk.gif


Και μη ξεχνας πως εχουμε κανει ηδη την υπερβαση.... blink.gif rolleyes.gif

angry.gif
thrylos7
Χθες που πήγα να πάρω εισιτήριο, υπήρχαν πολλά που δεν είχαν διατεθεί... (βασικά στο δίπλα γραφείο είχε κάτι στοίβες από εισιτήρια, λογικά θα είναι από προηγούμενους αγώνες).

Λογικά θα έχουμε 5 παιχνίδια στη σειρά... ο Πανιώνιος καίγεται να κερδίσει το τελευταίο εκτός έδρας και όχι αυτό, καθώς ο Άρης παρουσιάζεται όλο και πιο κουρασμένος, προϊόντος του χρόνου (αλλά και των αγώνων)..
Πρέπει να "ξυπνήσει" ο Άρης αν θέλει ν' αντέξει μέχρι και το 5ο παιχνίδι και να πάρει την τρίτη θέση. Σήμερα πάντως, είναι το μεγάλο φαβορί, λόγω και των σημαντικών απουσιών του Πανιωνίου.
Warrior
65-57 το σκορ του αγωνα...

Αλλο ενα πολυ κακο παιχνιδι στην σειρα των μικρων τελικων και απο τις δυο ομαδες.Πραγματικα σημερα,
λογω και των απουσιων του Πανιωνιου(μιας και δεν φαινοτανε οτι μπορει να παριε το ματς),ελεγα...αντε
να τελειωσει το παιχνιδι!

Κακοποιηση του αθληματος..

Εμεις δεν βλεπομαστε κατευθειαν.Πρεπει να κανουν μια καλη εμφανιση στο Ελληνικο να κλεισουν την σειρα
(αν και δεν το βλεπω),γιατι ετσι οπως παιζουμε,αν πιασει καλο παιχνιδι στο 5ο ο Πανιωνιος θα εχουμε
προβλημα...
klearxos
Καλησπερα
Δεν ειδα τα τρια πρωτα δεκαλεπτα οποτε δεν εχω καλη συνολικη εικονα του αγωνα. Μπορουσαμε να καθαρισουμε πολυ νωριτερα το ματς αλλα με την εμφανιση και παλι της γωνστης χαλαρωσης της ομαδας τα τελευταια λεπτα λιγο ελειψε να καρδιοχτυπησουμε... Ακουγα στο ραδιο οτι ο Σκειλς ηταν ζεστος στο πρωτο δεκαλεπτο αλλα στο δευτερο που ειχαμε επιθετκο προβλημα δεν επαιξε και τοσο πολυ. Δεν ξερω αν ο Ματσον ξεκουραζει τους παικτες αλλα ειναι καπως..το γεγονος....
Καποιο site (το contra νομιζω) ανεφερε παλι τη λεξη επαγγελματικη νικη.Δεν ξερω κατα ποσο αυτο αντικατοπτριζει την αληθεια παντως σιγουρα θα πρεπει να παιξουμε πολυ καλυτερα για να κερδισουμε οποιοδηποτε απο τα δυο επομενα ματς. Σαν να ειδα καποιες κινησεις απο τον Μασει στο τελος που ισως να δειχνουν οτι προσπαθει να βρει τον εαυτο του(οχι βεβαια η εντυπωσιακη ταπα του Χατσον biggrin.gif )

Αντε να δουμε τι θα κανουμε το Σαββατο.
thrylos7
QUOTE
Κακοποιηση του αθληματος..


Κάτι τέτοιο... για το πρώτο ημίχρονο δεν το συζητάμε καν.. Ευτυχώς στην επανάληψη ανέβηκε κάπως ο Άρης (βρήκε κάποιες λύσεις δηλαδή στην επίθεση) και μαζί με ορισμένα σκληρά φάουλ ξυπνήσαμε...

Θυμάμαι που στο δεύτερο παιχνίδι, ο NBAer (αν δεν κάνω λάθος), έκανε αναφορά στα tendex των δύο ομάδων... Στο 2ο παιχνίδι λοιπόν είχαμε 0,380 για τον Πανιώνιο και 0,250 για τον Άρη. Σήμερα είχαμε 0,325 για τον Άρη και 0,260 για τον Πανιώνιο!
Θέλετε και του ημιχρόνου; 0,310 για τον Άρη, 0,240 για τον Πανιώνιο! (Καλά, ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο μόνο τους Χάτσον και Ουίνστον είχε)

Νομίζω ότι τα παραπάνω περιγράφουν τα πάντα για τον αγώνα. Ο Πανιώνιος φάνηκε να έχει το πάνω χέρι μόνο στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου, όπου ισοφάρησε και γενικά ήταν απειλητικός, αλλά μέχρι εκεί.

Στο γήπεδο ήταν και ο Χρήστος Ταπούτος, ενώ μετά από καιρό (με την εξαίρεση ίσως του πρώτου ματς της σειράς, για το οποίο δε γνωρίζω) έκανε την εμφάνισή του στα δημοσιογραφικά ο Θόδωρος Ροδόπουλος.

Ο Σεραπίνας δε χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως γιατί πετώντας την πετσέτα του καθώς έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο, προς το τέλος του ημιχρόνου, αυτή κατευθύνθηκε προς τα πόδια του Ματσόν; Προφανώς όχι, απλά ήταν ελαφρώς περίεργη η μη χρησιμοποίησή του στη συνέχεια.

Α, αυτό που άξιζε σήμερα ήταν κάποιες προσωπικές μονομαχίες των Αμερικανών των δύο ομάδων.. Ουίνστον και Σκέιλς (κυρίως) και Χάτσον και Μάσεϊ φαίνονταν να παίζουν "1 on 1" σε κάποια σημεία του παιχνιδιού και ήταν πολύ ενδιαφέροντα...

Ελπίζω να υπάρξει πέμπτο παιχνίδι (για να βρεθώ άλλη μια, τελευταία φορά για φέτος στο Παλέ) και να κερδίσει ο Άρης, καθώς δε μπορώ να σκεφτώ την επόμενη χρονιά χωρίς Ευρωλίγκα... καλομάθαμε φέτος!
weirdo1977
δεν έχει νόημα να επαναλάβω όσα ειπώθηκαν, συμφωνώ σε όλα, απαράδεκτη εμφάνιση, θέλω μονο να επισημάνω την πολύ καλή απόδοση του καλαϊτζή... [παίζει για να διατηρήσει το συμβόλαιο του η μου φαίνεται ? 39.gif ]
thrylos7
Όντως καλή εμφάνιση, ειδικά με τέτοιον Καστλ, έμοιαζε με σούπερ πλέι μέικερ...

Χρησίμευσε κι αλλιώς, εκνευρίζοντας τους αντιπάλους παίκτες, δεχόμενος έτσι σκληρά φάουλ.
Warrior
Οντως στα τελευταια 3-4 ματς ειναι σιγουρα θετικος.Ηταν απο αυτους που διασωθηκαν και στον 5ο
ημιτελικο με Ολυμπιακο...

Μαλλον αυτος που λες weirdo συμβαινει. rolleyes.gif
scales84
Ειμασταν κακοι σε ενα κακο ματσ,αλλα σημασια εχει οτι παιξαμε πολυ καλη αμυνα,στο σωστο σημειο ειχαμε καποιες καλες επιλογες και καθαρισαμε το ματς,οτι το παλε ειχε κοσμο ευτυχως και οτι επιτελους περιμενουμε ενα καλο ματς εκτος εδρας.εμεις εκει θα μαστε διακριτικα αυτη τη φορα...αν τε αριανατα καθαρισε να κανουμε διακοπες ηρεμα!καλοι σημερα οι καλαιτζης,σκειλς,τσαλδαρης και για τα στανταρ του ο γιαν γιαν.αιντε να δουμε...
hagi
Εγώ δεν το είδα ουσιατηκα το παιχνίδι καθώς ήμουν επίσκεψη και απλώς είχα ανοιοχτεί την τηλεόραση και παρακολουθούσα το σκορ..

Σημασία έχει πάντως η νίκη αλλά φαίνεται να έχουν κουραστεί πάρα πολύ οι παίχτες και να μην αντέχουν άλλο.Θα πρέπει να τα δώσουν όλα στο Ελληνικό ώστε να ξεκουραστούν γρηγορότερα..Αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.