Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο πιο βελτιωμενος παιχτης φετος?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Anaz
Ποιος είναι ο πιο βελτιωμενος παίχτης της Α1 φέτος κατα τη γνώμη σας? Εγω έβαλα κατα σειρα αυτους που θεωρώ εγώ..Υπαρχουν κ αλλοι βεβαια που εχω παραλείψει κ μπορειτε να αναφερετε κ εσεις... smile.gif
hagi
Ψήφισα τον Σχορτιανίτη αν και πιστεύω ότι και ο Κυρίτσης και ο Χαραλαμπίδης και σχεδόν τα περισσότερα παιδιά από αυτούς που αναφέρεις έχουν βελτιωθεί φέτος.
Επίσης θεωρώ και ο Σπανούλης ότι φέτος είχε καταπληκτική βελτίωση.
Γενικά νομίζω ότι φέτος όλοι πήγαν καλύτερα και ίσως οφείλεται στην επιτυχία της Εθνικής που ξύπνησε τους Έλληνες παίχτες.Πολλοί από αυτούς έγιναν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους.Μακάρι γιατί χρειαζόμαστε καλούς Έλληνες παίχτες..
Warrior
Εγω ψηφισα τον Μαυροκεφαλιδη αντι του Σχορτσιανιτη...στα σημεια!

Σιγουρα και ο Σχορτσιανιτης εχει βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο φετος,αλλα
πραγματικα εχω εντυπωσιαστει απο τον Μαυροκεφαλιδη φετος.Εχει κανει
πολυ μεγαλα παιχνιδια και αν συνεχισει ετσι εχει λαμπρο μελλον... 41.gif
nash
Εγώ ψηφίζω Μαυροκεφαλίδη!!
Από παγκίτης των 5-10 λεπτών έγινε σουπερσταρ των 17π και 8,5ριμπ. μ.ο.

Οσον αφορά τον Χαραλαμπίδη επειδή έχω παρακολουθήσει την πορεία του τα τελευταία χρόνια δεν εντυπωσιαστηκα από την φετινή του παρουσία αφού εχει κάνει πολύ καλες χρονιες και στο παρελθον με τον Μακεδονικο(οταν ανεβηκε από Α2 σε Α1, αλλά και στην Α1 την χρονια που πέσανε) και στην Ολυμπια Λαρισας(σε Α1 και Α2). Απλα πέρυσι δεν του δώθηκε χρόνος συμμετοχης αν και οταν επαιζε ήταν αρκετα καλος(όπως καλός ηταν και στο λίγο που αγωνιστηκε στον τελικο του Ουλεμπ Καπ με την Λιετουβους). Αλλωστε δεν είναι μικρός. Σχεδόν τριαντάρησε...
thrylos7
Μαυροκεφαλίδης ή Σχορτσιανίτης.... θέλει σκέψη το θέμα. Μάλλον θα προτιμήσω Μαυροκεφαλίδη αλλά δε θα ψηφίσω ακόμα..
NBAholic
Aπό στατιστικής άποψης, ο Μ#κεφαλίδης. Ο Σχορτσιανίτης όμως είχε μάλλον δυσκολότερο έργο, δεδομένου ότι πολλοί είχαν πάψει να πιστεύουν σ'αυτόν.
Ανεβασμένος και ο Μπουρούσης, που παραλίγο να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου ριμπάουντερ.
tsops
Σχορτσιανίτης δεδομένου ότι είχε να παλέψει και με τον άστατο χαρακτήρα του. Δύσκολο παιδί, του ανοίχτηκαν πολλές πόρτες ταυτόχρονα και σε μικρή ηλικία και παραλίγο να τα πετάξει όλα στα σκουπίδια. Θα μου πεις δεν είναι άδικο για τους άλλους που ήταν σωστοί εξαρχής?

Σαφώς, αλλά τουλάχιστον υπερέβαλλε τον εαυτό του και μπασκετικά και προσωπικά. Μπράβο 41.gif αλλά θέλει συνέχεια biggrin.gif

Σε 1-2 χρόνια παρεπιπτόντως, θα δείτε και τη θηλυκιά Σχορτσιανίτη (καμία συγγένεια, μόνο στο...χρώμα), να πρωταγωνιστεί...είμαι σίγουρος!
Anaz
Aν κ όταν έφτιαχνα το poll είχα στο μυαλό μου Ελληνες παίχτες,ξέχασα να συμπεριλάβω κ τον Μπατίστ..!!
Κ αυτός πολύ βελτιωμένος δινύει τη καλύτερη του χρονιά στον Παο φετος!
NBAholic
Σε 1-2 χρόνια παρεπιπτόντως, θα δείτε και τη θηλυκιά Σχορτσιανίτη (καμία συγγένεια, μόνο στο...χρώμα), να πρωταγωνιστεί...είμαι σίγουρος!

Περί ποιας πρόκειται; Κανένα λινκ; Εγώ γνώριζα μόνο για τον Αλέξανδρο.
tsops
QUOTE(NBAholic @ May 8 2006, 05:17 PM)
Περί ποιας πρόκειται; Κανένα λινκ; Εγώ γνώριζα μόνο για τον Αλέξανδρο.
*

Δυστυχώς, δεν έχω link. Είναι γεννημένη το 1993, είναι από την Αιθιοπία, παίζει στο Γαλάτσι, κάνει...τα πάντα, είναι 1.83, αθλητικότατη, σοβαρότατη, αριστερόχειρας, σουτάρει από τα 6.25 ασταμάτητα, αλτική...δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο εδώ και χρόνια biggrin.gif
petrosterzis13
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΦΟΚΛΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΕΝ ΠΑΙΧΤΗ.
Alexmei
μα θέλει και ερώτημα; "Σοφο" is da best
dizzy_fingers
Σοφοκλή ψηφίζω κι εγώ, κυρίως για τους λόγους που ανέφερε ο tsops.
Δεν είναι εύκολο να σε έχει ξεγραμμένο το μισό μπασκετικό έθνος και να κάνεις το θεαματικότατο come back. Όλοι λέγανε για τις δυνατότητες αυτού του παίχτη...φέτος έδειξε και τις ικανότητες wink.gif.

Ήταν και το θέμα της δίαιτας, που το βάζετε αυτό? tongue.gif

Οι υπόλοιποι σε κατάταξη, κατά τη γνώμη μου:
Μαυροκεφαλίδης
Κυρίτσης
(Μπατίστ)
Μπουρούσης
Παπανικολόπουλος
Πελεκάνος
Βασιλόπουλος
Χαραλαμπίδης

Οι τρεις τελευταίοι, αξίζουν να βρίσκονται στη συγκεκριμένη ψηφοφορία? 39.gif
Anaz
Για τον Βασιλοπουλο έχω κ εγω τις αμφιβολίες αν αξιζει να βρισκεται στη λίστα,απλά τον έβαλα..Για τους άλλους 2 όμως όχι!Ο Χαραλαμπιδης μπορει να μην είναι πιτσιρικάς αλλα πρωτη φορα παίρνει ρόλο πρωταγωνιστη στην Α1 κ τα πήγε εξαιρετικά καλά κ στατιστικά είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη χρονιά του! Τον Πελεκάνο ποτε δεν τον εκτιμούσα ιδιαιτερα αλλα φέτος τον βλέπω πολύ βελτιωμενο,κ πλέον πιστευω οτι ΕΧΕΙ δυνατοτητες!!

Εγω ψηφισα Κυριτση,αλλα πιστευω ο Μαυροκεφαλίδης είναι πραγματικα ο πιο βελτιωμένος παίχτης! Ο Σοφο φαίνεται να βελτιωσε τον χαρακτήρα του που είναι πολυ σημαντικό,αλλα αυτο το καλοκαιρι δουλεψε πιο πολύ το σώμα του κ απο τεχνικής αποψης όχι παρα πολλά πράματα..Αν κ έχει βελτιωσει αρκετα την αμυνα του,το heads out στο pick n roll,το ριμπαουντ,τον έλεγχο του κορμιου του κ τα ποδια του,τις βολές..,θελει αρκετη δουλεια ακόμα..

Ξεχασα κ τον Πριντεζη!! rolleyes.gif
airambado
παιδια ο Σοφο ειναι ο πιο βελτιομενος παιχτης και αυτο λογο σφαιροπουλου,παιδια επειδη τον ειχα τον σφαιροπουλο προπονητη ειναι μαζι με τον νικολαιδη απο τον αρη οι καλυτεροι προπονητες!!στην ελλαδα,αν δν υπηρχε αυτος ο σχορτσιανιτης δν θα ηταν ετσι ουτε κατα διανοια
+++++και ο λουκας εχει δουλεψει παρα πολυ,ο πριντεζης εχει ακομα δρομο!
Papaloukas 4 ever
QUOTE(NBAholic @ May 8 2006, 04:07 PM)
Aπό στατιστικής άποψης, ο Μ#κεφαλίδης. Ο Σχορτσιανίτης όμως είχε μάλλον δυσκολότερο έργο, δεδομένου ότι πολλοί είχαν πάψει να πιστεύουν σ'αυτόν.
*

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ψήφισα και εγώ το Σοφοκλή.
ashton
Από στατιστικής άποψης μάλλον οι Μπουρούσης, Πελεκάνος, Χαραλαμπίδης και κυρίως ο Παπανικολόπουλος.
ashton
Και αναλυτικά οι στατιστικές διαφορές :

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ :
2004/05 : 14αγ, 98'38", 31π, 14-10ρ
2005/06 : 26αγ, 831'52", 429π, 135-77ρ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ :
2004/05 : 21αγ, 292'37", 126π, 27ασ, 18κλ
2005/06 : 26αγ, 683'49", 354π, 42ασ, 20κλ

ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ :
2004/05 : 21αγ, 246'16", 122π, 33-27ρ
2005/06 : 26αγ, 435'30", 241π, 68-32ρ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ :
2004/05: 14αγ, 82'13", 12π, 11ασ, 3κλ
2005/06: 26αγ, 832'01", 401π, 82ασ, 32κλ

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ:
2004/05: 24αγ, 270'46", 113π, 61-33ρ, 10ασ, 4κλ, 6κψ
2005/06: 25αγ, 638'09", 263π,143-67ρ, 14ασ, 32κλ, 25κψ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ :
2004/05: 7αγ, 92'52", 24π, 4ασ, 3κλ
2005/06: 26αγ, 870'31", 393π, 62ασ, 20κλ

ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ :
2004/05: 12αγ, 163'51", 38π, 18-5ρ, 5ασ, 9κλ, 6κψ
2005/06: 26αγ, 764'35",268π,72-22ρ,44ασ,36κλ,10κψ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ :
2004/05: 26αγ, 610'00", 191π, 20/49 3π, 83-42ρ, 20ασ, 22κλ
2005/06: 23αγ, 419'45", 131π, 20/54 3π, 73-18ρ, 35ασ, 19κλ
hellenic
O Papanikolopoulos edikse nomizo pos mporei na peksei kalo rolo kai se mia metria omada!Ston GSL eitan stoys Topscorer!O Kyritzis den perimena na beltiothei etsi mallon booithise to xeraki toy Giannaki!Pantos o Sofoklis einai o pio beltiomenos!Se omada san ton fetino OSFP paizei megalo rolo kai ekane na ksexasoyn ton Zukauskas!
Alexmei
Aπό στατιστικής άποψης, ο Μ#κεφαλίδης.

Ο Βlackhead;;; έχουν ανέβει πολύ τα στατιστηκά του δεν λέω, αυτόν θα ψήφιζα αν δεν υπήρχε ο "Σοφο"
suspect
Ολοι οσοι προτεινονται στο γκαλοπ εχουν λιγο ως πολυ βελτιωθει.

Ψηφισα Μαυροκεφαλιδη για 2 λογους

α) οι αριθμοι
β) ηταν μια ομαδα μονος του. Χωρις αυτον ο ΠΑΟΚ θα ηταν αναμεσα απο τις Λαρισες στην καλυτερη...
Alexmei
QUOTE(suspect @ May 10 2006, 04:25 AM)
Ολοι οσοι προτεινονται στο γκαλοπ εχουν λιγο ως πολυ βελτιωθει.

Ψηφισα Μαυροκεφαλιδη για 2 λογους

α) οι αριθμοι
β) ηταν μια ομαδα μονος του. Χωρις αυτον ο ΠΑΟΚ θα ηταν αναμεσα απο τις Λαρισες στην καλυτερη...
*

ο Βασειλιάδεις δλδ δεν έκανε τπτ; ή λες για τον Μ#κεφαλίδη επειδή η Μάλαγα έχει δώσει τον Βασειλιάδη δανεικό στον ΠΑΟΚ;
Anaz
Ο "πολύς" Βασιλειαδης διανύει για μένα άλλη μια επιεικώς μετρια-καλουτσικη χρονιά! Γενικά αυτος ο παίχτης δεν έχει την εξελιξη που περιμενα κ θα'θελα!Ισως η Ισπανία να του κάνει καλό..
thrylos7
Tελικά θα πω Μαυροκεφαλίδη, αφού μιλάμε για Α1.
Εξάλλου δε μας είχε συνηθίσει σε τέτοια παιχνίδια ενώ για τον Σχορτσιανίτη είχαμε δει δείγματα του ταλέντου του.
Ουσιαστικά ο Σχορτσιανίτης στον Ολυμπιακό βρήκε τον τρόπο(και την ευκαιρία) να "μεταμορφωθεί" και να βγάλει αυτό που ήδη είχε μέσα του(και που βελτίωσε βέβαια).
Ενώ με τον Μαυροκεφαλίδη μιλάμε για καθαρή βελτίωση(ή μήπως έφταιγε ο ελάχιστος χρόνος που αγωνίστηκε πέρσι; ).
Χμ.. δεν αλλάζω την ψήφο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.