Δεν το λες και σε μένα που είμαι rookie και δεν ξέρω τι συζητήσατε τα προηγούμενα χρόνια ?
Καλά κι εγώ rookie είμαι. Απλά εννοώ πως ότι και να γίνει στο τέλος πάλι ο Παναθηναϊκός θα το πάρει. Κι εμείς θα πάρουμε την μπάλα. Απλά πράγματα
bbplayer
Feb 15 2012, 13:21
νωρίς ακόμα για εκτιμήσεις. Εχουμε 3 μήνες μπροστά μας.
Nuntius
Feb 15 2012, 13:48
QUOTE (bbplayer @ Feb 15 2012, 13:21 )
νωρίς ακόμα για εκτιμήσεις. Εχουμε 3 μήνες μπροστά μας.
Μα δεν είναι κάποια εκτίμηση που έχει να κάνει με την φετινή χρονιά. Είναι μια άποψη που έχω κάθε χρόνο και σπανιότατα ανατρέπεται
LFO
Feb 15 2012, 14:17
Mπορει φετος να ανατραπει και να το παρει ο Κολοσσος το πρωταθλημα
natouralistis
Feb 16 2012, 03:08
Δεν θελω να φανω δεικτικος ως προς τον τροπο της λειτουργιας των συντονιστων του φορουμ αλλα μετα το "Ο Διαμαντιδης οφειλει να δουλεψει για να βελτιωθει"
το παρον τοπικ επρεπε να κλειδωθει αυτοματα και το συγκεκριμενο μελος να σηκωθει με το ενα ποδι στον μαυροπινακα του basketforum.gr και να γραψει 100 φορες
"δε θα ξαναμιλησω για μπασκετ" "δε θα ξαναμιλησω για μπασκετ"
LFO
Feb 16 2012, 10:31
QUOTE(natouralistis @ Feb 16 2012, 04:08 )
Δεν θελω να φανω δεικτικος ως προς τον τροπο της λειτουργιας των συντονιστων του φορουμ αλλα μετα το "Ο Διαμαντιδης οφειλει να δουλεψει για να βελτιωθει"
το παρον τοπικ επρεπε να κλειδωθει αυτοματα και το συγκεκριμενο μελος να σηκωθει με το ενα ποδι στον μαυροπινακα του basketforum.gr και να γραψει 100 φορες
"δε θα ξαναμιλησω για μπασκετ" "δε θα ξαναμιλησω για μπασκετ"
διαφωνω μαζι σου....Η δουλεια για να βελτιωθεις, οχι μονο στα σπορ αλλα παντου, ειναι κατι που δεν σταματα ποτε. Ειδικα αν εισαι σε πολυ υψηλο επιπεδο....
Zephyr
Feb 16 2012, 10:54
QUOTE(LFO @ Feb 16 2012, 10:31 )
διαφωνω μαζι σου....Η δουλεια για να βελτιωθεις, οχι μονο στα σπορ αλλα παντου, ειναι κατι που δεν σταματα ποτε. Ειδικα αν εισαι σε πολυ υψηλο επιπεδο....
ΟΧΙ όταν αφορά Τσακ Νόρις ή ΔΔ Δεν φτάνουν αυτοί σε υψηλό επίπεδο, το επίπεδο ψηλώνει για να τους φτάσει!
Vagrant
Feb 16 2012, 15:44
QUOTE(Nuntius @ Feb 15 2012, 02:04 )
Καλά κι εγώ rookie είμαι. Απλά εννοώ πως ότι και να γίνει στο τέλος πάλι ο Παναθηναϊκός θα το πάρει. Κι εμείς θα πάρουμε την μπάλα. Απλά πράγματα
Μακαρι
Eπισης θα ηταν παρα πολυ ωραια, εαν στο τελος κατακτουσαμε εμεις τη Euroleague κι εσεις το Europa.
Nuntius
Feb 16 2012, 18:18
QUOTE (Vagrant @ Feb 16 2012, 15:44 )
Μακαρι
Eπισης θα ηταν παρα πολυ ωραια, εαν στο τελος κατακτουσαμε εμεις τη Euroleague κι εσεις το Europa.
Ναι, πλάκα θα είχε αλλά δεν το κόβω και τόσο εύκολο
bbplayer
Feb 21 2012, 22:58
QUOTE (LFO @ Feb 16 2012, 10:31 )
σε τέτοιες περιπτώσεις , σαν του ΔΔ, η δουλειά μπορεί να καθυστερήσει τη φθορά και όχι να βελτιώσει κάτι. Αυτό και μόνο και τίποτα παραπέρα. Τα 32 δε γίνονται 25 και 27 όσο και να δουλέψει κάποιος
LFO
Feb 22 2012, 16:07
QUOTE(bbplayer @ Feb 21 2012, 23:58 )
σε τέτοιες περιπτώσεις , σαν του ΔΔ, η δουλειά μπορεί να καθυστερήσει τη φθορά και όχι να βελτιώσει κάτι. Αυτό και μόνο και τίποτα παραπέρα. Τα 32 δε γίνονται 25 και 27 όσο και να δουλέψει κάποιος
eντάξει , 32 ειναι , δεν ειναι 37...παντα υπάρχει χωρος για improvement...δεν ειναι οτι τον πηρε η κατω βολτα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.