Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Διαρκείας 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
sporty78
ξέρει κανείς πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας; Βασικά πότε μπορούμε να ανανεώσουμε οι περσινοί κάτοχοι; Δεν εχει βγει καμία ανακοίνωση στο site ακομα.
Turamarth
Συνήθως η Κ.Α.Ε. ξεκινάει την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας τον Αύγουστο (κατά τα μισά) με προτεραιότητα στους παλιούς κατόχους για καμιά δεκαριά μέρες.
sporty78
thanks man
trefoil 13
Μέσα Ιουλίου βγαίνουν (ίσως 14) με προτεραιότητα για τους παλιούς κατόχους.
danibra
αχ sad.gif δυστυχως δε βλεπω να ανανεωνω φετος το διαρκειας μου
Τη δευτερα 14/7 ξεκινα η διαθεση και οι τιμες παραμενουν ιδιες για αλλη μια χρονια.Αναλυτικα:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως από την προσεχή Δευτέρα 14 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σαιζόν 2008-2009. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του έχουν την ανάγκη των φίλων του Παναθηναϊκού, με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να είναι σίγουρη ότι και την φετινή χρονιά ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα...κάνει την διαφορά.

Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την θέση τους στο «σπίτι» των πρωταθλητών μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου. Από την επόμενη ημέρα, όσες κάρτες δεν ανανεωθούν θα τεθούν στην διάθεση όλων των φίλων του Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας δεν προχώρησε σε ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ στα εισιτήρια με το πιο φθηνό να ξεκινάει στα 150 ευρώ και το πιο ακριβό να φτάνει στα 5.000 ευρώ.

Το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ υπόσχεται πως και φέτος κάθε αγώνας της ομάδας θα είναι και μία γιορτή. Οι διαγωνισμοί, τα δώρα, οι εκπλήξεις και τα happenings θα κλέβουν και φέτος την παράσταση συμπληρώνοντας το κορυφαίο μπασκετικό θέαμα που προσφέρουν οι παίκτες της ομάδας μας. Οι καινούργιες κάρτες διαρκείας σχεδιάστηκαν έτσι ώστε στην πίσω πλευρά να έχουν το σήμα των 100 ετών του Παναθηναϊκού και να αποτελούν συλλεκτικό κομμάτι για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής:
150 ευρώ, 200 ευρώ, 650 ευρώ, 800 ευρώ, 2.000 ευρώ, 4.000 ευρώ, 4.200 ευρώ και 5.000 ευρώ. Οι κάρτες διαρκείας των 4.200 ευρώ αποτελούν μία ακόμα…έκπληξη του Παναθηναϊκού για τους φιλάθλους του. Η νέα αυτή κατηγορία ονομάζεται «Champions Zone B» και πρόκειται για πολυθρόνες που θα βρίσκονται στην τελική γραμμή του γηπέδου. Μια…ανάσα, δηλαδή, από την αγωνιστική δράση! Παράλληλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διατηρεί της τρεις ειδικές κατηγορίες. Το παιδικό διαρκείας, το εταιρικό διαρκείας και το executive.

Πιο συγκεκριμένα για την κατηγορία ΄΄παιδικό΄΄, κάθε φίλαθλος της ομάδας θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο για το παιδί του που θα κοστίζει όσο η μισή τιμή του δικού του εισιτηρίου . Εάν επιθυμεί και δεύτερο και τρίτο παιδικό εισιτήριο, αυτά θα κοστίζουν όσο το ένα τέταρτο της τιμής του δικού του. Διευκρινίζεται πως ΄΄παιδικό΄΄ εισιτήριο δικαιούνται τα παιδιά κάτω των 15 ετών και ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αναφέρεται στις τιμές των €200 και €800.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα θέλουν να ανανεώσουν το διαρκείας τους ή να το προμηθευτούν θα μπορούν να το κάνουν από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 10 πμ, με 6 μμ, από την Θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Για πληροφορίες οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να καλέσουν στο 210 6440010.

Ραντεβού στο γήπεδο"
vastravoud
Υπάρχει πλάνο πόσο κοστίζουν ανάλογα με τη θύρα;
silversurfer
Τραγουδούν «αιώνια πιστός, δεν γίνεται αλλιώς…» και το αποδεικνύουν στην πράξη... Πολλοί είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν ήδη σπεύσει να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ερχόμενης σεζόν.
Μάλιστα, η ζήτηση ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες των διοικούντων του Παναθηναϊκού, που διαπιστώνουν ότι ο κόσμος θα αποτελέσει και πάλι τον 6ο παίκτη. Αξίζει, επίσης να σημειωθεί ότι εκτός από τις ανανεώσεις των περσινών κατόχων διαρκείας, πάρα πολλά είναι και τα νέα… μέλη!


Καλά θα μας τρελάνουν εκεί στο superbasket.gr??? Αφού ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας για νέους φιλάθλους!! Κ πριν από 2 μέρες πόσταρα άρθρο του betsmart που έλεγε ότι δεν πάνε καλά στις ανανεώσεις...
shot.gif Θα μας τρελάνουν τελικά.....
Ginobili
Όσα διαρκείας πουλάει την ημέρα ο Ολυμπιακός,τόσα να έχουμε πουλήσει συνολικά εμείς....
silversurfer
Όχι βρε μην είσαι υπερβολικός!! Δεν ξέρω πόσα διαρκείας έχουν διαθέσει ούτε πόσα θα διαθέσουν συνολικά αλλά σίγουρα θα ξεπεράσουν τα 10.000....
Εμείς πάλι πιστεύω πως με 8-9.000 θα είμαστε καλά!!
t0ny3
παρακολουθω ο ολυς τους φιλαθλους του παο και βλεπω μια τεραστια δυσαρεσκια μεσα σε αυτους ειμαι κι εγω.ενταξει μωρε ο ολυμπιακος εκανε ομαδα πηρε παικταραδες αλλα μην ισοπεδωνουμε την δικια μας ομαδα.εχουμε ομαδαρα οτι και να κανει ο ολυμπιακος.και μη ξεχναμε οι μεταγραφες δεν εχουν τελειωσει.μπορει να σκασει το μπαμ.καλυτερα να ειμαστε υπιον τονων.αφηστε τους ολυμπιακους να χαιρονται και να γλεντανε.παλι στο τελος εμεις θα ειμαστε πρωτοι peace.gif
rankin
QUOTE(silversurfer @ Jul 25 2008, 13:39 ) *
Όχι βρε μην είσαι υπερβολικός!! Δεν ξέρω πόσα διαρκείας έχουν διαθέσει ούτε πόσα θα διαθέσουν συνολικά αλλά σίγουρα θα ξεπεράσουν τα 10.000....
Εμείς πάλι πιστεύω πως με 8-9.000 θα είμαστε καλά!!

Ο Κόσμος πάντα στρέφετε εκεί όπου έχει περισσότερη δίψα και βλέπει μεγαλύτερη προσπάθεια. Οι συνθήκες αυτή τη στιγμή ευνοούν την ΚΑΕ Ολυμπιακός έναντι της ΠΑΕ, αν και δεν πιστεύω να περάσει το πολύ τα 9.000

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τα έλεγα και χθες, η νέα προσπάθεια που γίνεται στο ποδόσφαιρο έχει τραβήξει πολύ κόσμο και -σε επίπεδο εισιτηρίων διαρκείας- θα την πληρώσει το τμήμα μπάσκετ..

Όλα αυτά βέβαια με την λογική ότι ο κόσμος στις μέρες μας δεν έχει την οικονομική άνεση να αγοράσει διαρκείας και στα 2 σπορ και συνήθως επιλέγει το ένα από τα δύο. (Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια)
silversurfer
αυτό ακριβώς φίλε rankin! Τα συνοψίζεις όλα με αυτά που λες....
Οι φίλοι Παναθηναϊκοί διψάμε για το ποδόσφαιρο (προσωπικά θα ανανεώσω μπάσκετ blove.gif ) και οι φίλοι Ολυμπιακοί διψάνε για το μπάσκετ!! Αν συγκρίνεις κ τις κινήσεις της ομάδας του Ολυμπιακού, σε σχέση με τις δικές μας καθώς κ την βοήθεια των media τότε καταλαβαίνουμε όλοι γιατί κινούμαστε σε ρηχά νερά!!!

Πάντως τα 10.000 τα έχετε αν κ ως φίλος του Ολυμπιακού για να λες 9.000 κάτι θα ξέρεις...!!!
Ginobili
QUOTE(rankin @ Jul 25 2008, 10:48 ) *
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τα έλεγα και χθες, η νέα προσπάθεια που γίνεται στο ποδόσφαιρο έχει τραβήξει πολύ κόσμο και -σε επίπεδο εισιτηρίων διαρκείας- θα την πληρώσει το τμήμα μπάσκετ..

Δεν έχει να κάνει αυτό.Το ενδιαφέρον για το μπάσκετ αναμένεται να αυξηθεί και άλλο για τους Παναθηναικούς,μετά την ισχυροποίηση του Ολυμπιακού.Οι κόντρες της δεκαετίας του 90',θα λάβουν πάλι χώρα,και σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα.Τα διαρκείας και το ενδιαφέρον των παναθηναικών για το μπάσκετ κυμάνθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα τους από το 2002 και μετά(μέχρι 2005-06 σχεδόν),όταν δεν υπήρχε αντίπαλος.....ούτε για δείγμα....
Το μπάτζετ της ομάδας,είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της,τα έσοδα επίσης...απλώς υπάρχει ένα "μούδιασμα",γιατί οι Γιαννακόπουλοι μας έχουν καλομάθει τόσα χρόνια στα μπαμ....

Επίσης μην ξεχνάμε,ότι εδώ και 10 χρόνια τώρα...ο Παναθηναικός έχει δημιουργήσει κι ένα μπασκετικό κοινό...που δεν είχε παλιότερα....
rankin
QUOTE(silversurfer @ Jul 25 2008, 14:04 ) *
αυτό ακριβώς φίλε rankin! Τα συνοψίζεις όλα με αυτά που λες....
Οι φίλοι Παναθηναϊκοί διψάμε για το ποδόσφαιρο (προσωπικά θα ανανεώσω μπάσκετ blove.gif ) και οι φίλοι Ολυμπιακοί διψάνε για το μπάσκετ!! Αν συγκρίνεις κ τις κινήσεις της ομάδας του Ολυμπιακού, σε σχέση με τις δικές μας καθώς κ την βοήθεια των media τότε καταλαβαίνουμε όλοι γιατί κινούμαστε σε ρηχά νερά!!!

Πάντως τα 10.000 τα έχετε αν κ ως φίλος του Ολυμπιακού για να λες 9.000 κάτι θα ξέρεις...!!!


αυτό που ξέρω είναι ότι τα τελευταία χρόνια δύσκολα φτάναμε περί τα 4.000, συνεπώς θα είναι μεγάλη έκπληξη ακόμα και να διπλασιάσουμε το νούμερο.. (Μη μιλήσω γενικά και πω για κάποια παιχνίδια με Κολοσσούς κλπ, που ήμασταν 3 και ο κούκος στο γήπεδο-απόδειξη ότι δεν είναι και πολλοί αυτοί που καίγονται να δουν μπάσκετ σάββατο μεσημέρι- )

Ο κόσμος όμως κυνηγάει αυτό που του λείπει και ΚΥΡΙΩΣ αυτό που του "υπόσχεται" τίτλους, για αυτό και θα έχουμε αυτή την αλλαγή στο στάτους των ομάδων φέτος.
Προσωπικά πάντως, έστω και αν ακούγεται μίζερο, προτιμώ να είμαστε λίγοι και καλοί, παρά να μαζεύονται όλοι οι πανηγυρτζήδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και έχουν έρθει είτε για να βρίσουν είτε για να πανηγυρίσουν, με το ζόρι!
Καθώς όμως δεν γίνεται να τα έχεις όλα στη ζωή τούτη, "όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη", που λέει και μια παροιμία και αυτό είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε και εμείς οι "μασόνοι" που προσκυνάμε την πορτοκαλί θεά και όχι αυτήν με τα μπαλώματα... laugh.gif

ΥΓ. Ginobili, πολύ σωστό αυτό που λες, αλλά ο κόσμος δεν έχει λεφτά για 2 διαρκείας και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να διαλέξει. Επιμένω σε αυτό.. Στα ντέρμπι τα γήπεδα θα σφύζουν από ζωή.. Αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι τι γίνεται τον υπόλοιπο καιρό, στα μεσαίου και μικρού ενδιαφέροντος παιχνίδια..
Βεβαίως, σε 2 μήνες θα ξέρουμε με ασφάλεια ποιος από τους 2 μας έχει δίκιο ως προς την εκτίμηση του (θα σε φάω λάχανο, μπαγάσα tongue.gif )
Ginobili
Μώρε έχει και παραέχει λεφτά....σιγά τα 150 ευρώ...που έχει να δώσει για το μπάσκετ.... Για να έρθει και κανάς αντίστοιχος Γιασικεβίτσιους...και σου λέω εγώ πως βρίσκονται τα χρήματα... tongue.gif
Εξάλλου....οι Παναθηναικοί,και δη αυτοί των Β.Προαστίων όπου υπάρχουν πολλοί,έχουν λιγότερα χρήματα από τους Ολυμπιακούς που παίρνουν διαρκείας και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ....??? (Γιατί στο ποδόσφαιρο έχει πουλήσει αρκετά διαρκείας ο ΟΣΦΠ...και χωρίς να έχει κάνει ακόμα μεταγραφές....)
lakersdynasty
QUOTE
Παράταση της περιόδου ανανέωσης των διαρκείας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παράταση της περιόδου ανανέωσης των καρτών διαρκείας έως και τις 14 Σεπτεμβρίου. Η απόφαση ελήφθη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, λόγω της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται στα εκδοτήρια. 41.gif
Παράλληλα, συνεχίζεται και η διάθεση καρτών διαρκείας σε νέους κατόχους. Τα εκδοτήρια τόσο στη Θύρα 10 της Λεωφόρου, όσο και στο ΟΑΚΑ (είσοδος VIP) λειτουργούν από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11π.μ. ως τις 7μ.μ.


Το goalday.gr ελεγε οτι μεχρι τωρα μονο 3000 ηταν τα διαρκειας. Αν παμε στα 4000-4500 θαμαστε μια χαρα για φετος.
remali
ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση??
τα διαρκείας με 150 και 200 Έουρα που είναι ακριβώς??? blink.gif blink.gif

Μια ανακοίνωση που βγήκε λέει ότι η ανανέωση θα συνεχιστεί μέχρι 14/9. Για τα νέα διαρκείας η διάθεση θα γίνει όπως είχαν πει στις 8(αύριο δλδ)??

Ευχαριστώ peace.gif
lakersdynasty
QUOTE(remali @ Sep 7 2008, 14:38 ) *
ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση??
τα διαρκείας με 150 και 200 Έουρα που είναι ακριβώς??? blink.gif blink.gif

Μια ανακοίνωση που βγήκε λέει ότι η ανανέωση θα συνεχιστεί μέχρι 14/9. Για τα νέα διαρκείας η διάθεση θα γίνει όπως είχαν πει στις 8(αύριο δλδ)??

Ευχαριστώ peace.gif


Αυτα των 150 ειναι στις λευκες θεσεις πισω απτο καλαθι και στις κιτρινες θεσεις δεξια και αριστερα στις γωνιες.

Αυτα των 200 πρεπει να ειναι οι λευκες θεσεις που ειναι αναμεσα στις κιτρινες και στις μπλε.

Η ανακοινωση λεει οτι η νεα ημερομηνια μεχρι την οποια μπορουν να γινουν ανανεωσεις ειναι η 14η Σεπτεμβριου οποτε λογια απο τις 15 Σεπτεμβριου,ουσιαστικα μια εβδομαδα μετα, θα μπορεις να πας να παρεις το διαρκειας σου.
lakersdynasty
Ginibili απο οτι φαινεται εμεινες μονος και αβοηθητος. Καποιοι λενε οτι εχουμε ξεπερασει τα 5000 διαρκειας και προχωραμε!

Αποτι φαινεται πολλοι εκμεταλευτικαν το γεγονος οτι πηγαν να παρουν εισιτηριο με την Inter και εκαναν και μια βολτα στις πισω θυρες της Λεωφορου.

laugh.gif
Ginobili
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 10 2008, 11:20 ) *
Ginibili απο οτι φαινεται εμεινες μονος και αβοηθητος. Καποιοι λενε οτι εχουμε ξεπερασει τα 5000 διαρκειας και προχωραμε!

Αποτι φαινεται πολλοι εκμεταλευτικαν το γεγονος οτι πηγαν να παρουν εισιτηριο με την Inter και εκαναν και μια βολτα στις πισω θυρες της Λεωφορου.

laugh.gif

Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου.... tongue.gif Τα περιθώρια στένευαν,οι πρόεδροι δεν μου έφεραν έναν Μουτόμπο...(ακόμη) icon_drunk.gif ..ε τι να κάνω??? Πήγα και ανανέωσα με βαριά καρδιά... laugh.gif
Οπότε θα τα λέμε κι από το γήπεδο φέτος lakersdynasty.... biggrin.gif ...Θα φωνάζω από την εξέδρα στον Ζοτς:"Φέρε ψηλό ρεεεεεε!!!! Διώξε τον Σάκοτα ρεεεε!!!!!" icon_drunk.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2008, 23:41 ) *
Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου.... tongue.gif Τα περιθώρια στένευαν,οι πρόεδροι δεν μου έφεραν έναν Μουτόμπο...(ακόμη) icon_drunk.gif ..ε τι να κάνω??? Πήγα και ανανέωσα με βαριά καρδιά... laugh.gif
Οπότε θα τα λέμε κι από το γήπεδο φέτος lakersdynasty.... biggrin.gif ...Θα φωνάζω από την εξέδρα στον Ζοτς:"Φέρε ψηλό ρεεεεεε!!!! Διώξε τον Σάκοτα ρεεεε!!!!!" icon_drunk.gif


Εφτυχως που μου το ειπες για να σε αναγνωρισω. biggrin.gif

Εγω θα ειμαι στο πανω διαζωμα και θα τραγουδαω Ρουβα. Ολα καλααααα ολα καλα θα μας πανε! tongue.gif

Οσο για τον ψηλο ειπαμε. Επειδη ο προπονητης μας ειναι ξεροκεφαλος τον βλεπω να ερχεται κατα τον Φεβρουαριο μετα απο τραυματισμο. smile.gif
nicolicius

Ξέρει κανείς αν συνεχίζετε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας?
lakersdynasty
QUOTE(nicolicius @ Oct 21 2008, 13:04 ) *
Ξέρει κανείς αν συνεχίζετε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας?


Nαι συνεχιζεται κανονικα. Αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε.
nicolicius
oκ ευχαριστω!
hellenic
εγω σημερα πηγα και αγορασα διαρκειας τον 200
νομιζω οτι το σαββατο ειναι η τελευταια μερα που μπορει να παρει κανεις απο το οακα μετα μονο απο την λεωφορος
παντος να εχετε μια ταυτοτητα και το αφμ μαζι σας
lakersdynasty
Σημερα στην Πρασινη αναφερθηκε οτι τα διαρκειας μεχρι τωρα εχουν φτασει καπου στα 6700.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.