Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κυπελλο Ελλαδας 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
mono maroussi
27/9 με Απολλων Πατρων στην εδρα μας..Ελπιζω να ρθει ο κοσμος για να δει μια καινουργια ομαδα..Το οτι θα περασουμε ειναι σιγουρο..Μετα ολα για ολα με τους αρειανους μαλλον στο ουδετερο γηπεδο της Λαρισσας λογω τιμωριας τους απο το 2003..Εκει ελπιζω να μαζευτουμρ τουλαχιστον 100 και να παμε να βοηθησουμε την ομαδα να παει στα ημιτελικα..
EXPLOITED ARIS
100 ατομα ε;Ετοιμαζετε εκστρατεια βλεπω!Να ερθει η εθνοφρουρα να σας συνοδεψει γιατι ειστε παρα πολλοι.
HOULIGAN76
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Sep 14 2006, 02:59 AM) *
100 ατομα ε;Ετοιμαζετε εκστρατεια βλεπω!Να ερθει η εθνοφρουρα να σας συνοδεψει γιατι ειστε παρα πολλοι.

Βρε μάστορα για θύμισε μας πόσες φορές το κράτος σας εξαφάνισε τα χρέη.
Μαζί με την Αεκ δώσατε αξία στο αρθρο 44!! smile.gif
EXPLOITED ARIS
Καλε μου φιλε εχεις δικιο σε αυτο που λες αν και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σου λεω εγω.Ξαφνικα ολοι εχετε γινει ηθικοι και υπερ των φτωχων και αδυνατων.Το ειδα στα πλει οφ φετος που ενω λεγατε οτι δεν σας νοιαζει και να μην βγειτε Ευρωλιγκα οταν νικησαμε εμεις στον 5ο αγωνα βγαλατε κατι ανακοινωσεις για διαιτησια και οτι ηατν προσχεδιασμενο και κατι αλλες αηδιες.Οσο για αυτο που λεω εγω δηλαδη για τον κοσμο στο ξαναλεω.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
mono maroussi
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Sep 14 2006, 04:16 PM) *
Καλε μου φιλε εχεις δικιο σε αυτο που λες αν και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σου λεω εγω.Ξαφνικα ολοι εχετε γινει ηθικοι και υπερ των φτωχων και αδυνατων.Το ειδα στα πλει οφ φετος που ενω λεγατε οτι δεν σας νοιαζει και να μην βγειτε Ευρωλιγκα οταν νικησαμε εμεις στον 5ο αγωνα βγαλατε κατι ανακοινωσεις για διαιτησια και οτι ηατν προσχεδιασμενο και κατι αλλες αηδιες.Οσο για αυτο που λεω εγω δηλαδη για τον κοσμο στο ξαναλεω.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

μην ανησυχεις ερχεται η ωρα σου αρειανε..και επειδη ειμαι σιγουρος οτι επειδη θα στε περισσοτεροι θα πατε να κανετε μαγκιες να σαι σιγουρος οτι στην Αθηνα θα ανταποδωσουμε..Οσο για τους μικρους τελικους στο 5ο ματς στην κερκιδα σας πηραμε χαλαρα..αραγε το πανο του super 3 kalamarias που ειναι?χεχεicon_drunk.gifεμεις ειμαστε φιλαθλοι οχι καφροι και ειναι γνωστο αυτο τοσα χρονια αλλα αν μας προκαλουν απανταμε..αντε μαρουσαρα μια ζωη και θετω ως στοχο την τετραδα του κυπελλου
Warrior
Φιλε δεν μπαινεις λιγο στο κλιμα του φορουμ λεω γω.Δεν καταλαβα τι συζητηση θες να ανοιξεις τωρα?

Τι μαγκιες θα σας κανουμε και θα ανταποδωσετε και βλακειες....

Αν ησουν περυσι σε ολα τα ματς στον Αγ.Θωμα θα ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα με το
Μαρουσι και δε δημιουργουμε κανενα προβλημα.Και αυτα για το πανο του Super 3 και τα σχετικα αστα..Εκει
ειμασταν. wink.gif

Και τιποτα δεν εγινε και τα ειπαμε και με τον φιλο τον Vas φιλικα και ωραια...
mono maroussi
QUOTE(Warrior @ Sep 15 2006, 04:28 AM) *
Φιλε δεν μπαινεις λιγο στο κλιμα του φορουμ λεω γω.Δεν καταλαβα τι συζητηση θες να ανοιξεις τωρα?

Τι μαγκιες θα σας κανουμε και θα ανταποδωσετε και βλακειες....

Αν ησουν περυσι σε ολα τα ματς στον Αγ.Θωμα θα ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα με το
Μαρουσι και δε δημιουργουμε κανενα προβλημα.Και αυτα για το πανο του Super 3 και τα σχετικα αστα..Εκει
ειμασταν. wink.gif

Και τιποτα δεν εγινε και τα ειπαμε και με τον φιλο τον Vas φιλικα και ωραια...

εγω σε καθε ματς μεσα ειμαι και ξερω τι γινεται..και αλλος αρχισε να προκαλει οπωγς ειδες ε..μην λεμε οτι θελουμε..αμα ειδες εγω και συ στην πλακιτσα τα σχολιαζαμε τα ματς και πεταγεται ο αλλος και μας λεει ετοιμαζετε εκστρατεια 100 ατομα και χαχαχιχαχαχο και μας δουλευε..Για αυτο προσεχε πριν σχολιασεις..Και ασε οτι δεν κανετε τπτ περυσι γιατι στον τριτο τελικο θυμαμαι τους 'φιλαθλους του Αρη τι τραμπουκισμους κανανε'..οχι ολοι αλλα αρκετοι..μεσα ησουν οπως λες οποτε δεν πρεπει να ξεχνας..καλα το πανο λαθος που το ανεφερα αλλα οντως σασ το φαγαμε και αν θυμασαι το εμφανισαμε στο 5ο ματς..τεσπα αλλος δημιουργει κλιμα οχι εγω για αυτο κοιτα λιγο τα τοπικ και μετα ελα να μου την πεις..φιλικα στα λεω ολα αυτα γιατι με σενα δεν εχω τπτ
EXPLOITED ARIS
Φιλαρακι για να ξερεις ολα αυτα γινονται επειδη ΕΣΥ ειχες κανει την παπαρια να ανοιξεις εκεινο το ανεκδιηγητο τοπικ με την πολυεθνικη ομαδα του Αρη κλπ.Ξερω οτι το κλεισανε αλλα μη μου το παιζεις τωρα αθωα περιστερα και απλος φιλαθλος που νοιαζεται για το καλο του αθληματος.Λες οτι ειμαστε καφροι και μετα αναφερεις κατι για ενα πανο.Προσωπικα δεν προκειται να ειδωθουμε και ποτε και η μονη μας "επικοινωνια" ειναι απο εδω αλλα να προσεχεις τι λες και πως το λες.Αυτα απο εμενα...
Warrior
εγω σε καθε ματς μεσα ειμαι και ξερω τι γινεται..και αλλος αρχισε να προκαλει οπωγς ειδες ε..μην λεμε οτι θελουμε..αμα ειδες εγω και συ στην πλακιτσα τα σχολιαζαμε τα ματς και πεταγεται ο αλλος και μας λεει ετοιμαζετε εκστρατεια 100 ατομα και χαχαχιχαχαχο και μας δουλευε..Για αυτο προσεχε πριν σχολιασεις..

Ενω εσυ...παναγια,ε??
Εδω ολοκληρο τοπικ ανοιξες χωρις λογο.Οταν σχολιαζεις,θα σχολιαστεις κιολας..

Και ξαφνικα βαζεις στην συζητηση...ανταποδωσεις (σε τι??),πανο κλπ.
Λες οτι ειναι λαθος που ανεφερες το πανο και το συνεχιζεις βλεπω!

Αν θες πες μου με pm απο ποιον,ποτε και πως!Γιατι εδω τετοια συζητηση δεν θα συνεχιστει.

Ποιοι τραμπουκισμοι εγιναν και σε ποιον στο 3ο ματς δηλαδη?ΚΑτι εγινε με τον Ιωαννιδη μονο,αλλα δεν σε
αφορουν τα ενδοοικογενειακα μας.

Γενικα,ας ληξει εδω το θεμα και να επιστρεψουμε σε μπασκετικη συζητηση γιατι δεν εχει νοημα,ουτε νομιζω
πως εχουμε κατι να χωρισουμε....
EXPLOITED ARIS
Φιλε Warrior μην τρελενεσαι.Το θεμα απο την μερια μου το θεωρω ληξαν.Γιατι μετα θα παει πολυ μακρια και δεν λεει.
mono maroussi
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Sep 15 2006, 05:37 PM) *
Φιλαρακι για να ξερεις ολα αυτα γινονται επειδη ΕΣΥ ειχες κανει την παπαρια να ανοιξεις εκεινο το ανεκδιηγητο τοπικ με την πολυεθνικη ομαδα του Αρη κλπ.Ξερω οτι το κλεισανε αλλα μη μου το παιζεις τωρα αθωα περιστερα και απλος φιλαθλος που νοιαζεται για το καλο του αθληματος.Λες οτι ειμαστε καφροι και μετα αναφερεις κατι για ενα πανο.Προσωπικα δεν προκειται να ειδωθουμε και ποτε και η μονη μας "επικοινωνια" ειναι απο εδω αλλα να προσεχεις τι λες και πως το λες.Αυτα απο εμενα...

δεν την καταλαβα την απειλη σου..για εξηγησε λιγο καλυτερα αυτο που θες να πεις να πιασω λιγο το νοημα σου..αν θυμασαι ειχα παραδεχτει οτι ηταν λαθος που ανοιξα εκεινο το τοπικ και ειχε τελειωσει το θεμα..στην τελικη την αληθεια ειχα πει..ουτε ανεφερα τπτ περι βουλγαριας..ισα ισα που ο πατερας μου ειναι απο Σερρες οποτε αυτο ελειπε να πω κατι τετοιο..εσεις εχετε πει τα απειρα κατα του αμαρουσιου αν θυμαστε σε παλαιοτερα τοπικ..εκεινο το τοπικ λοιπον αφορουσε αποκλειστηκα το ροστερ της ομαδας του αρη και τπτ παραπανω..αν ειστε προκατελημενοι εσεις εγω δεν μπορω να κανω κατι..και συ exploited ari κομμενες τις απειλες γιατι αν θυμασαι εσυ το ξεκινησες το ολο θεμα..αυτα ειχα να πω και ας τελειωσει εδω το θεμα..καλη επιτυχια στην ομαδα σας στην ευρωλιγκα
Vas
Βλέπω βεντέτα ξέσπασέ !!! tongue.gif

Χαλαρά παιδιά!! Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα...

Φίλε exploited,

το ξέρουμε οτι έχετε πιο πολλούς φιλάθλους.... Δεν είπε κανείς αντίθετο....
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι εμείς αγαπάμε λιγότερο την ομάδα...

Ελπίζω φέτος, μετά και την πορεία στην Ιαπωνία, να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο
HOULIGAN76
Βρε παίδες σας θυμίζω οτι ουδέποτε το Μαρούσι έχει τιμωρηθεί για κάποιο περιστατικό.
Πάντα μα πάντα οι διαιτητές φευγουν σαν κύριοι.Ακόμη και αν μας έσφαξαν,όπως ο
ανεκδιήγητος Σχοινάς στον τελευταίο αγώνα που δώσαμε με τον Πάο τον χειμώνα,
οι διαιτητές φευγουν ήσυχα και άνετα.Το ίδιο ισχύει και για τους αντίπαλους παίκτες
και βεβαίως για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας μας.ΠΑΝΤΑ.

Ομως φιλτάτε Πολεμιστή υπάρχουν αρκετές φορές που κάποιοι αντίπαλοι οπαδοί
είναι αρκετές φορές προκλητικοί.Βέβαια επειδή γενικώς υπάρχει πολιτισμένη ατμόσφαιρα
χάρης στο διοικητικό συμβούλιο και των φιλάθλων της ομάδας μου τα πράγματα
ουδέποτε ξέφυγαν.Ωστόσο κατα τον πέμπτο τελικό μεταξύ μας υπήρχαν κάποια
περιστατικά στα οποία θα μπορούσα να οδηγήσουν σε ιδιόρυθμες καταστάεις.Ασε μην
ξεχνάμε και την κρισιμότητα της σειράς μεταξύ μας.

Υ.Γ.1Στο κύπελλο πιστευω οτι έχουμε αρκετές καλές πιθανότητες να φτάσουμε τουλάχιστον
στους ημιτελικούς.Μετά θα είναι δύσκολα σε μια διπλή αναμέτρηση με ΟΣΦΠ ή Παο να
πάμε παρακάτω αλλά ποιος ξέρει!
mono maroussi
QUOTE(HOULIGAN76 @ Sep 16 2006, 02:30 PM) *
Βρε παίδες σας θυμίζω οτι ουδέποτε το Μαρούσι έχει τιμωρηθεί για κάποιο περιστατικό.
Πάντα μα πάντα οι διαιτητές φευγουν σαν κύριοι.Ακόμη και αν μας έσφαξαν,όπως ο
ανεκδιήγητος Σχοινάς στον τελευταίο αγώνα που δώσαμε με τον Πάο τον χειμώνα,
οι διαιτητές φευγουν ήσυχα και άνετα.Το ίδιο ισχύει και για τους αντίπαλους παίκτες
και βεβαίως για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας μας.ΠΑΝΤΑ.

Ομως φιλτάτε Πολεμιστή υπάρχουν αρκετές φορές που κάποιοι αντίπαλοι οπαδοί
είναι αρκετές φορές προκλητικοί.Βέβαια επειδή γενικώς υπάρχει πολιτισμένη ατμόσφαιρα
χάρης στο διοικητικό συμβούλιο και των φιλάθλων της ομάδας μου τα πράγματα
ουδέποτε ξέφυγαν.Ωστόσο κατα τον πέμπτο τελικό μεταξύ μας υπήρχαν κάποια
περιστατικά στα οποία θα μπορούσα να οδηγήσουν σε ιδιόρυθμες καταστάεις.Ασε μην
ξεχνάμε και την κρισιμότητα της σειράς μεταξύ μας.

Υ.Γ.1Στο κύπελλο πιστευω οτι έχουμε αρκετές καλές πιθανότητες να φτάσουμε τουλάχιστον
στους ημιτελικούς.Μετά θα είναι δύσκολα σε μια διπλή αναμέτρηση με ΟΣΦΠ ή Παο να
πάμε παρακάτω αλλά ποιος ξέρει!

με καλυπτεις απολυτα..οσοι ερχονται στο Μαρουσι παντα φευγουν ατσαλακωτοι απο το γηπεδο..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.