QUOTE(vastravoud @ Jun 7 2011, 22:48 )

Υπέροχο άρθρο του Ασπρούλια, το μοναδικό που αξίζει από το leoforos.gr
Για το αγωνιστικό αυτό καθ' εαυτό δεν έχω γνώμη, οπως έγραψα και στο ανάλογο τόπικ, γενικά όμως δε μπορώ να διαφωνήσω ΚΑΘΟΛΟΥ.
http://www.leoforos.gr/blog/22899/o-upatos...-kai-o-apopatosόντως πολύ καλό κι ελπιδοφόρο ότι κάποτε οι δημοσιογράφοι θα αρχίσουν να λέν τα πράγματα με το όνομα τους.
στο μόνο που έχω μία ένσταση(δεν ξέρω) είναι το Υ.Γ.5 (όχι γιατί δε θα το πίστευα) γιατί άκουσα ότι κάφροι δεν κάθονταν σε αυτές τις θέσεις αλλά κατέβηκαν απο κει, και μου φαίνεται πιστευτό γιατί φαντάζομαι (δεν ήμουν στο γήπεδο) ότι αυτός ήταν ο πιο εύκολος τρόπος την Κυριακή για να βρεθούν κοντά στον αγωνιστικό χώρο
μπράβο κ πάλι στον Ασπρούλια
vastravoud δεν ξέρω αν είδες και αυτό το ποστάρισμά μου κι αν θες να το σχολιάσεις, νομίζω είναι ενδιαφέρουσα αυτή η κουβέντα για το forum :
Δημοσίευση #1752
QUOTE(leonkalf @ Jun 7 2011, 12:23 )
Βλέπω σήμερα όλη αυτή την παραφιλολογία για αποχώρηση των Αγγελόπουλων από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πραγματικά καταλαβαίνω τους ανθρώπους πως μπορούν να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Εγώ προσωπικά αν φύγουν οπι πρόεδροι από την ομάδα δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη και μπορώ να πω ότι θα είμαι μαζί τους σε αυτή την απόφαση όσο κι αν με στεναχωρεί...
Επειδή πιστεύω ότι μπορώ να καταλάβω το πως σκέφτονται, το πόσο αγαπάνε το μπάσκετ κατ'αρχήν σαν άθλημα και μετά και τον Ολυμπιακό, επειδή βλέπουν όλα αυτά τα χρόνια ότι ΔΕΝ υπάρχει μπασκετικό κοινό ικανό να αποβάλει τα όποια "ποδοσφαιρικά" στοιχεία από την εξέδρα, όταν βλέπουν ότι όλη τη χρονιά έρχονται στο γήπεδο 3-4 χιλιάδες κόσμου, ψυχρό το γήπεδο και δεν το απολαμβάνουν, και στα "μεγάλα" ματς με ΠΑΟ έρχονται οι κάφροι για να κάνουν φασαρίες και να τα σπάσουν, βλέποντας και όσα παρασκεηνιακά γίνονται.. ε δικαιολογημένα οι άνθρωποι να μην τους αρέσει όλο αυτό το σκηνικό. Αδικούνται οι Αγγελόπουλοι από εμάς τους ίδιους και από την νοοτροπία μας.. Μάλλον η πλειοψηφία των Ολυμπιακών είναι ποδοσφαιρικοί με νοοτροπία ποδοσφαίρου και λιμανιού και το μπασκετικό δεν μπορεί να μπει στο DNA μας.. Κρίμα... πραγματικά.
Οι Αγγελόπουλοι ήταν (και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι) η μεγάλη μας ελπίδα να γίνει το τμήμα μπασκετικό σε νοοτροπία και λειτουργία..
Ας ελπίσουμε οι νοοτροπίες.. οι άλλες να μην τους κάνουν να φύγουν.. Άλλωστε όσοι δεν γουστάρουν το μπάσκετ ας πηγαίνουν μόνο Καραϊσκάκη και εκεί έχουν τον πρόεδρο Μαρινάκη που κάνει όσα θα ήθελαν να κάνουν και οι Αγγελόπουλοι. Ας αφήσουν εμάς τους μπασκετικούς με αυτούς τους Κυρίους που είναι ότι καλύτερο έχουμε στο μπασκετικό γίγνεσθαι και αν χαθούν τότε θα καταλάβουμε την αξία τους..
Αν πάμε στο Ελληνικό, πιστεύω όλοι εμείς που ακολουθούμε την ομάδα τακτικά στα παιχνίδια της θα το ευχαριστιόμαστε περισσότερο!
Πάντως, να πω την αλήθεια μου, με όσα καφριλίκια γίνονται ένθεν κι ένθεν στα ματς "μεγάλης σημασίας" (τρομάρα μας) το σκέφτομαι πολύ αν θα ανανεώσω το διαρκείας μου.. ΔΕΝ ανέχομαι πραγματικά όλους αυτούς τους πουθενάδες που όλη τη χρονιά δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά και δεν έχουν ιδέα από μπασκετι (δεν το μυρίζουν το άθλημα καθόλου.. το τι ακούμε...) να έρχονται και να τα κάνουν μπ.... κάθε τέλος χρονιάς.. Μιλάμε για μπάσκετ και αθλητισμό.. Αυτό είναι το μόνο μου παράπονο από την διοίκηση.. ότι δεν έχει καταφέρει να φτιάξει αμιγώς μπασκετικό κοινό!! Δεν μπορεί ρε παιδιά να μην μπορούν κάποιοι με τα διαρκείας τους να μην κάθονται στις θέσεις τους επειδή έτσι γούσταραν αυτοί οι κάποιοι.. ή να έρχονται στο γήπεδο και να βρίζουν τους παίκτες μας, να κοντεύουμε να κουφαθούμε από τους δυναμίτες κλπ.. Από εξέδρα είμαστε πολύ χάλια.. ΔΕΝ είμαστε ΕΔΡΑ!!
Δείτε ένα αγώνα σε άλλη χώρα του εξωτερικού (από Ισπανία μέχρι Γερμανία και λοιπές "μικρές" μπασκετικά χώρες) και μετά ελάτε να συζητήσουμε τα δικά μας χάλια.. ΘΛΙΨΗ..
Αυτά, κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου μετά τα όσα έγιναν τελευταία..
Εγώ αγαπώ το μπάσκετ, τον Ολυμπιακό, τους προέδρους και φαντάζομαι αλλιώς κάποια πράγματα.. Πάντα πίστευα ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να απομονώσουμε αυτούς που μας το χαλάνε.. Δεν ξέρω πλέον αν μπορούμε και αν γίνεται.. Δε με νοιάζουν τα κύπελλα και οι τίτλοι αν πρώτα δεν φτιάξουμε την ατμόσφαιρά μας και την νοοτροπία μας.. Αν το κάνουμε, θα έρθουν και οι τίτλοι..
Κλείνωντας, να κάνω μια ευχή. Να μην φύγουν οι Αγγελόπουλοι, να αλλάξει αυτή η ρημάδα η νοοτροπία μας και να κάνουν τομές σε όσα είπα παραπάνω. Αυτά προέχουν και όχι η ΕΟΚ, η διαιτησία κλπ (αυτά έπονται.. πρώτα φτιάχνεις το σπίτι σου και μετά κοιτάς και παραέξω..)
paodynasty:
Μπράβο σου ρε φίλε είσαι πολύ σωστός. Στο μόνο που έχω ένσταση είναι το μπασκετικό κοινό, και το λέω γιατί το παράδειγμα της δικής μου ομάδας τα λέει όλα από μόνο του. Δεν νοείται τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα, αφού δεν το έχει καταφέρει αυτή η ομάδα προφανώς δε θα το καταφέρει κανείς.
Το θέμα είναι πρώτα να φύγουν αυτοί οι "άνθρωποι" (μπασκετικοί ή όχι) από τα γήπεδα και μετά υπάρχει ελπίδα να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα κάθε εβδομάδα από υγιείς φιλάθλους και οικογένειες.
Και διαφωνώ με τις δηλώσεις του προπονητή μας πως οι φίλαθλοι θα διώξουν τους κάφρους από το γήπεδο. Τον Ομπράντοβιτς, εκτός των άλλων, τον σέβομαι γιατί τα έχει βάλει ουκ ολίγες φορές με την εξέδρα αποκαλώντας τους μέχρι και ηλίθιους, όπως σε περιπτώσεις επεισοδίων όλη η ομάδα σπεύδει να προστατεύσει τους αντιπάλους (όπως και προχθές).
Πρώτα από όλους την ευθύνη την έχουν οι ΚΑΕ και ότα αυτοί χαιδεύουν τα αυτιά τους ονομάζοντάς τους υπέροχο κόσμο, έτσι και ο Ζοτς μοιάζει να χαιδεύει τα αυτιά της διοίκησης όταν δεν κατανείμει ποτέ τις ευθύνες όπως πρέπει.
Πρέπει να δούμε ουσιαστικά πράγματα (όπως για παράδειγμα την τιμωρία του Τεόντοσιτς για το μπουκάλι) γιατί δεν μπορεί οι παίκτες να προκαλούν. Για τους Αγγελόπουλους έχω να πω ότι έχουν δυναμιτίσει πολλές φορές την ατμόσφαιρα (και πέρσυ και φέτος) δίνοντας αφορμές.
Σας λέω ειλικρινά ότι πεποίθησή μου είναι ότι και οι δικοί μας προεδράρες τα ίδια (αν όχι χερότερα) θα κάναν άν ήταν "από κάτω"
Είναι μεγαλύτερη η ευθύνη (και η ευκαιρία μαζί) του Παναθηναικού (που αυτή τη στιγμή δεν έχει την πίεση του Ολυμπιακού) να κάνει αποφασιστικά βήματα μπροστά στην πάταξη της βίας και τότε είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και οι Αγγελόπουλοι.
Κι αυτό θα γραφόταν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, όπως έχουν γραφτεί και τα αγωνιστικά επιτεύγματα της ομάδας μου, και θα μας έκανε 2 φορές υπερήφανους
συγνώμη για το σεντονοκούβερτο δεν ήξερα πως να το κάνω

και το ξανάκανα
καλά όποιος τα διάβασε είναι ο σούπερ ήρωας λέμε

το διόρθωσα κιόλας (χάκερ σκέτος λέμε)