Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ 2010-2011 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
kolokotronis
QUOTE(Anubis @ Apr 3 2011, 19:07 ) *
Τελικα ο ντρου για ποσο θα μεινει εκτος?

Από ότι κατάλαβα από τις δηλώσεις του Ιτούδη πριν το ματς με τον πανιώνιο, καμμιά εβδομάδα με δεκα μέρες, χωρίς να είμαι σίγουρος.
sporty78
Ζελικο: η ομάδα είναι πάνω από όλους, ακόμη και από εμένα που είμαι προπονητής

http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eur...kos/317342.html
lakersdynasty
Στεργιος Κουφος σε συνεντευξη του για τον Βουγιουκα:

- Πώς εξελίχθηκε;

«Ήταν σημαντικό το ότι αμέσως μόλις ήρθε πήρε μεγάλη μεταγραφή. Κατόπιν ήταν τυχερός κάνοντας το μεγάλο βήμα να πάει στον Πανελλήνιο, μια ομάδα που χρειαζόταν ένα παιδί που τη σωστή στιγμή θα ξεπεταγόταν και θα έκανε βήματα παραπάνω για να φτάσει στην Ευρωλίγκα. Βέβαια, η διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού του από την ώρα που πήγε στον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη.

Ο Ίαν είχε πάντα κοιλίτσα. Τώρα αν σηκώσεις τη φανέλα του θα δεις ότι δεν έχει. Αντιλαμβάνεται ότι για να αντέξει κάποιος στον Παναθηναϊκό, πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω. Ήταν και είναι εξαιρετικός παίκτης.

Από παλιά επιχειρούσε σουτ τριών πόντων. Έχει καλή μηχανική, δεν πετάει… πέτρα. Έτσι, τα σουτ που έκανε από τα 5,5 μέτρα εναντίον της Μπαρτσελόνα δεν μου φάνηκαν κάτι τρομερό.

Πάντως, έχει αλλάξει σε σχέση με την εποχή που ήταν στο Ρέθυμνο, στον Ολυμπιακό και στον Πανελλήνιο. Με τη γροθιά που σήκωσε εναντίον της Μπαρτσελόνα έδειξε πόσο ψηλά ήταν ο εγωισμός του, πόσο ήθελε αυτό το παιχνίδι. Αφού σήκωσε γροθιά ο Ίαν, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχανε με τίποτα αυτό το παιχνίδι».

biggrin.gif

priest
το διαβασαμε και αυτο...αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε...δεν θα μας βγουν σε καλο ολα αυτα...ενα καλο παιχνιδι και εγινε παικταρας!μονο στην ελλαδα!
lakersdynasty
Τα στοιχεια τα εχει για να κανει κατι καλο και το δουλευει...

προφανως θα ηταν καλητερο να τον εχουμε για 3ο Σεντερ και οχι για 2ο αφου ο Μαριτς μαλλον στους τελικους θα βοηθησει οσο θα βοηθησει αλλα εστω και ετσι στο λοου ποστ ειναι μια καλη λυση ειδικα αν προσφερει κατι και στην αμυνα.

Απλα μου φανηκε αστειο το μπολνταρισμενο γιτι γενικα ο Ιαν δεν αντιδρα με τιποτα tongue.gif
kobe #24
Το παιχνιδι με τον Πανελληνιο θα το δειξει καποιο καναλι?
kobaksev
Το site του Eσακε δεν γράφει τίποτα για μετάδοση οπότε όχι.
Δεν τους (την ερτ) αδικώ πάντως, αδιάφορο παιχνίδι είναι.
Ενώ το Κολοσσός-Ηλυσιακός έχει ίντριγκα.
all_around
Διάβαζα σήμερα ότι ο Μαραγκός θα μεταβεί του χρόνου σε χάι σκουλ και μετά σε κολλέγιο. Γνωρίζω ότι φέτος διώχτηκε από την αντρική ομάδα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, αλλά από την άλλη οι αιχμές που άφησε για την δουλειά στα εφηβικά και το γεγονός ότι αν όντως είναι ένα τέτοιο ταλέντο που λένε και πάει αναξιοποίητο από εμάς δεν μου κάθεται καλά.

Από το επενδύουμε σε άλλες περιπτώσεις δεν θα ήταν καλύτερο να δωθεί το συγκεκριμένο παιδί σε κάποιο μικρότερο σύλλογο με ρόλο για να αναδειχθεί;

Από την άλλη δείχνει και την όλη σαπίλα του αθλητισμού στην Ελλάδα (αλλά πιθανόν και την λογική του επαγγελματικού αθλητισμού σε μια χώρα που δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν σημαντικές επενδύσεις στον αθλητισμό λόγω της μικρής αναλογικά αγοράς), να ασχολούνται δηλαδή μόνο με δυο τρεις ομάδες κατά βάση στο ποδόσφαιρο και δευτερευόντως στο μπάσκετ.
Boom Dizzle
http://www.sport-fm.gr/article/474626

Tελειως ακυρη και αστοχη με το πανηγυρικο κλιμα η δηλωση του Παυλου....Το μονο που κανει
ειναι να παιζει με την χαρα μας αυτην τη στιγμη!Ας ελπισουμε να μην το εννοει παντως....
lakersdynasty
προσωπικα το βλεπω αντιθετα. οτι θα συμβει καποια στιγμη θα συμβει και αφου ο ανθρωπος δεν ειναι καλα θα συμβει συντομα.

Αρα καλα εκανε και το ειπε, καλα εκανε και το ειπε μετα απο μια πολυ μεγαλη επιτυχια.

καλητερα θα χτυπουσε δηλαδη αν το ελεγε το καλοκαιρι μετα και ισως απο χαμενους τιτλους? αυτο θα χτυπαγε πολυ χειροτερα στα αυτια του οπαδου.

κανεις δεν ειναι αιωνιος. οπως και ναχει μακαρι αυτος που θα ακολουθησει να αγαπαει την ομαδα. συν το οτι εγω αυτο το λαμβανω σαν θετικο.

Δεν θα αναλαβει ο Δημητρακης. wink.gif
rchos
QUOTE(lakersdynasty @ May 9 2011, 12:54 ) *
προσωπικα το βλεπω αντιθετα. οτι θα συμβει καποια στιγμη θα συμβει και αφου ο ανθρωπος δεν ειναι καλα θα συμβει συντομα.

Αρα καλα εκανε και το ειπε, καλα εκανε και το ειπε μετα απο μια πολυ μεγαλη επιτυχια.

καλητερα θα χτυπουσε δηλαδη αν το ελεγε το καλοκαιρι μετα και ισως απο χαμενους τιτλους? αυτο θα χτυπαγε πολυ χειροτερα στα αυτια του οπαδου.

κανεις δεν ειναι αιωνιος. οπως και ναχει μακαρι αυτος που θα ακολουθησει να αγαπαει την ομαδα. συν το οτι εγω αυτο το λαμβανω σαν θετικο.

Δεν θα αναλαβει ο Δημητρακης. wink.gif

το τελευταιο ηθελα να το αναφερω και εγω.
μαλλον να πανυγηριζεται πρεπει αν ισχυει αυτη η δηλωση.
ο ανθρωπος ξερει οτι δεν αντεχει αλλο.
αν δεν κανω λαθος εχει προβληματα υγειας εδω και καποιο καιρο.
οποτε η λυσεις ειναι δυο.
ειτε ο γιος του ειτε πωληση....
lakersdynasty
QUOTE(rchos @ May 9 2011, 12:57 ) *
το τελευταιο ηθελα να το αναφερω και εγω.
μαλλον να πανυγηριζεται πρεπει αν ισχυει αυτη η δηλωση.
ο ανθρωπος ξερει οτι δεν αντεχει αλλο.
αν δεν κανω λαθος εχει προβληματα υγειας εδω και καποιο καιρο.
οποτε η λυσεις ειναι δυο.
ειτε ο γιος του ειτε πωληση....

ναι και ο Παυλος και ο Θανασης μεγαλωσαν πια. και ο Θανασης εκανε παλι καποια εγχειρηση προσφατα και φαινοταν οτι με δυσκολια χαμογελουσε. Σε αλλες εποχες θα εκανε πανιγυρι αν το περναμε μετα απο τετοια σκαμπανευασματα.

μακαρι να βρεθει καποιος που να νοιαζεται και ολα τα αλλα θα βρεθουν με τον καιρο. Ετσι κι αλλιως καποια στιγμη θα χρειαστει να γινουν πραγματα απτην αρχη.
nvip13
Χμ.. Δύσκολο το βλέπω..

Μάλλον μια δήλωση ηλεκτροσόκ σε όσους εναντιώθηκαν απεναντί στην οικογένεια, λόγω όσων συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
il postino
ας περιμενουμε λεω εγω τις εξελιξεις και μην προτρεχουμε!!

απο τη μια εχουμε τη δηλωση οτι κουραστηκαν οι προεδροι και απο την αλλη, καπου διαβασα φευγαλεα, ο παυλος ενδεχεται να συμμετασχει στην αμκ της παε! καπου , και οχι απαραιτητα, αντιφασκουν αυτα τα 2...
A.CAB
QUOTE(il postino @ May 9 2011, 16:34 ) *
ας περιμενουμε λεω εγω τις εξελιξεις και μην προτρεχουμε!!

απο τη μια εχουμε τη δηλωση οτι κουραστηκαν οι προεδροι και απο την αλλη, καπου διαβασα φευγαλεα, ο παυλος ενδεχεται να συμμετασχει στην αμκ της παε! καπου , και οχι απαραιτητα, αντιφασκουν αυτα τα 2...

Συν τις δηλώσεις Θανάση για τα 8 Ευρωπαικά.

Γενικά ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί έχουν ειπωθεί και στο παρελθόν παρόμοια πράγματα. Μπορεί να έχει σχέση και με την κριτική που τους γίνεται για το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Όπως και να έχει αν δεν είναι ο μικρός Γιαννακόπουλος ο συνεχιστής, τότε αυτό μόνο καλό νέο είναι.
vastravoud
Να κάνω δυο μικρές παρατηρήσεις;

--> Πέρα από τα δεκρύβρεχτα των δημοσιογράφων, η κίνηση του Μήτσου να φωνάξει τους δύο παλιούς είναι πολύ ενδεικτική της ΟΜΑΔΑΣ που λέγεται Παναθηναϊκός.

--> Το πλάνο του Ζοτς με τον Σάτο στο "2" δεν περπάτησε καθόλου. Οτιδήποτε καλό κάναμε με τον Σάτο εντός αγώνα τους τελευταίους 1-2 μήνες έγινε αποκλειστικά με την παλια, κλασικη συνταγή των δύο δημιουργών(δύο εκ των ΔΔ, Καλάθη, Ντρου) στο παρκέ. Ο Ζοτς ΔΕΝ ηταν τόσο ξεροκέφαλος ώστε να επιμείνει σε κάτι που δεν του έβγαινε, όμως η αγωνιστική άνοδος του Καλάθη έδωσε για μια ακόμα φορά δυνατότητα ενός εξαιρετικού rotation τεσσάρων κοντών.
lakersdynasty
ναι αλλα αυτο εγινε με τον Νικ να ξυπναει. Αν ηταν ακομα στον κοσμος του ειτε ταιριαζει ειτε οχι παλι στο ιδιο πλανο θα κινουμασταν.

Το ζητημα ειναι να παιξουν καλητερα απο περσι Νικ και Τεπιτς. Το βασικο ηταν του Νικ με την εννοια οτι ειναι ο πλεον καθαρος πλει της ομαδας.

Ο Τεπιτς δεν βελτιωθηκε καθολου απτην αλλη αλλα αυτο που μας στοιχισε περισοτερο ειναι η απουσια του Ντρου ουσιαστικα. Απουσια με καθε εννοια. Φετος ισως να ειχε καποια καλα ματς απο πλευρας ευστοχιας, οι συνεχεις απουσιες του ομως και οι χαμενες προπονησεις τον εκαναν να χασει αρκετο ρυθμο επιθετικα αλλα και να μην ειναι οπως αλλες χρονιες αμυντικα.

ο Σατο ειναι δεδομενο οτι παιζει καλητερα στο 3 αλλα παιζει ακομα καλητερα με τον Νικολας στο ροτεισιον. Εαν στον τελικο Κυπελλου και στα πλει οφς εχουμε πληρη την περιφερειακη μας γραμμη σιγουρα θα παιξουμε καλητερο μπασκετ.

Ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχει το βαθος για να πει καποιος οτι μια απουσια δεν σου στοιχιζει . Θα σου στοιχισει και θα πρεπει να βρεις τροπο να επιβιωσεις.

Σε Ευρωπαικο επιπεδο αυτο εγινε αφου την καταλληλη στιγμη ειμασταν σε οσο καλη κατασταση γινοταν για να κοντραρουμε την Μπαρτσα και ουσιαστικα η κοντα μας μας βγηκε σε καλο αφου περασαμε σε ενα Φ4 οπου απο το πουθενα ειμασταν φαβορι.

Στην Ελλαδα ειχαμε τις απωλειες μας και τωρα ειναι σημαντικο να ειμαστε ενταξει.
cryptic
QUOTE(vastravoud @ May 9 2011, 19:20 ) *
--> Το πλάνο του Ζοτς με τον Σάτο στο "2" δεν περπάτησε καθόλου. Οτιδήποτε καλό κάναμε με τον Σάτο εντός αγώνα τους τελευταίους 1-2 μήνες έγινε αποκλειστικά με την παλια, κλασικη συνταγή των δύο δημιουργών(δύο εκ των ΔΔ, Καλάθη, Ντρου) στο παρκέ. Ο Ζοτς ΔΕΝ ηταν τόσο ξεροκέφαλος ώστε να επιμείνει σε κάτι που δεν του έβγαινε, όμως η αγωνιστική άνοδος του Καλάθη έδωσε για μια ακόμα φορά δυνατότητα ενός εξαιρετικού rotation τεσσάρων κοντών.

Ένας ακόμη λόγος που θα χρειαστούμε ένα καλό δυάρι του χρόνου, ιδιαίτερα καθώς ο μόνος καθαρός άσσος είναι ο Καλάθης.
vastravoud
Νομίζω ότι με βάση την τρέχουσα κατάσταση θα ειμαστε ΥΠΕΡ-ευχαριστημένοι αν απλά ανανεώσουν οι υπάρχοντες και καταφέρουμε να ξεφορτωθούμε ένα μέρος του συμβολαίου του τέπιτς. Πέραν τούτου, δε νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο.....

Στις παρατηρήσεις του lakers συμφωνώ γενικά, με τη μόνη υπενθύμιση ότι η τοποθέτηση του Σάτο στο "2" στην αρχή της χρονιάς δεν έγινε λόγω της ανυπαρξιας Καλάθη/Τέπιτς(δεν είχε διαφανεί άλλωστε), απλώς ήταν δοκιμη του Ζοτς μήπως μπορούσε να το ταιριάξει έτσι.

Φυσικά όπως είδαμε ο Σάτο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο, όμως η ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ άνοδος του Καλάθη έδωσε τη δυνατότητα για να διαμορφωθεί ένα πολύ ωραίο rotation κοντών με τον Σάτο στο 3. Μπορεί να μην είναι πολύ ψηλός όμως τα τρομερά του αθλητικά προσόντα φάνηκαν αρκετές φορές στη Βαρκελώνη.....

Εν ολίγοις, με τον Ντρου σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό μετά τις γαστρεντερίτιδες, τις μαγουλάδες, τα διαστρέμματα, τις ανεμοβλογιές(μόνο περίοδος δεν του έχει έρθει) θα μπορέσουμε να στηριζόμαστε σε 5 ετοιμοπόλεμους περιφερειακούς παίκτες.
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ May 9 2011, 23:21 ) *
Στις παρατηρήσεις του lakers συμφωνώ γενικά, με τη μόνη υπενθύμιση ότι η τοποθέτηση του Σάτο στο "2" στην αρχή της χρονιάς δεν έγινε λόγω της ανυπαρξιας Καλάθη/Τέπιτς(δεν είχε διαφανεί άλλωστε), απλώς ήταν δοκιμη του Ζοτς μήπως μπορούσε να το ταιριάξει έτσι.

Καιμακογλου στο 3 Σατο στο 2 ηταν 2 ερωτηματικα που επρεπε να απαντηθουν μεσα απο προπονηση και αγωνες.

Αλλα η χρησιμοποιηση του Σατο στο 2 ηταν αμεσα συνδεδεμενη με την "απουσια" των Καλαθη και Τεπιτς διοτι εαν τα πραγματα στην αρχη της χρονιας ηταν οπως τωρα εστω με τον Καλαθη σε καλη κατασταση τοτε ο Διαμαντιδης θα επαιζε κανονικα τα 30+ λεπτα του μονο που θα επαιζει περισοτερα στο 2 δυπλα απο τον Καλαθη στην θεση του Σατο οπως γινεται τον τελευταιο μηνα.

και αυτο προφανως οδηγουσε κατεπεκταση και στην χρησιμοποιηση του Καιμακογλου στο 3 ως μπακ απ των Περπεργογλου και Σατο.

Anubis
Παντως ακομα ειναι αναγκαια κατ'εμε η αποκτηση ενος 2αριου
vastravoud
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη......

Εγώ θα είμαι υπερ-ευχαριστημένος αν μείνουν Φώτσης, Τσάρτσα, Περπέρογλου και διώξουμε τον Τέπιτς με το μισό συμβόλαιο ώστε να περισσέψει κανένα ψιλό.
Anubis
QUOTE(vastravoud @ May 10 2011, 00:13 ) *

Εγώ θα είμαι υπερ-ευχαριστημένος αν μείνουν Φώτσης, Τσάρτσα, Περπέρογλου και διώξουμε τον Τέπιτς με το μισό συμβόλαιο ώστε να περισσέψει κανένα ψιλό.

Εγω θα είμαι ευχαριστημένος με όλα αυτά συν προσθήκη 2αριού καλού και ένα νεαρό point guard ελληνα
priest
QUOTE(vastravoud @ May 10 2011, 00:13 ) *

τουλαχιστον συμφωνουμε ολοι στο φορουμ οτι ο τεπιτς καλο θα ηταν να φυγει η να παει δανεικος..κατι ειναι και αυτο..
vastravoud
Είτε φύγει, είτε πάει δανεικός ένα μέρος του συμβολαίου του ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πληρώνει η ΚΑΕ, συνεπώς δεν ελευθερώνονται δα και τόσα πολλά χρήματα.

Το έγραψα και στο τόπικ του Ολυμπιακού, φέτος ΔΕΝ θα είναι καλοκαίρι παχιών αγελάδων, ειδικά για τον Παναθηναϊκό.....
priest
QUOTE(vastravoud @ May 10 2011, 12:12 ) *
Είτε φύγει, είτε πάει δανεικός ένα μέρος του συμβολαίου του ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πληρώνει η ΚΑΕ, συνεπώς δεν ελευθερώνονται δα και τόσα πολλά χρήματα.

Το έγραψα και στο τόπικ του Ολυμπιακού, φέτος ΔΕΝ θα είναι καλοκαίρι παχιών αγελάδων, ειδικά για τον Παναθηναϊκό.....

γτ εγραψα κατι τετοιο?απο τους πρωτους ημουν που εγραφα οτι δεν προκειται να δωθουν πολλα λεφτα...ουτε φετος,ουτε του χρονου κτλ...νεαρους παικτες που να εχουν τσαγανο θελουμε...
A.CAB
QUOTE(vastravoud @ May 9 2011, 19:20 ) *

Εδώ δεν συμφωνώ απόλυτα. Όχι για την ξεροκεφαλιά του Ζοτς αλλά για τη χρησιμοποίηση του Σάτο στο 2. Πέρα από δοκιμή ήταν και ανάγκη μιας και οι Καλάθης-Τέπιτς δεν υπήρχαν στις αρχες της χρονιάς ενώ ο Ντρου είναι μία υγιής και μία εκτός. Κάποιος έπρεπε να παίξει δίπλα στο Μήτσο. Στην πρώτη φάση της Ευρολίγκας (έστω και σε πιο εύκολα αναλογικά παιχνίδια) ο Σάτο έπαιζε 50-50 μία στο 2 μία στο 3. Και νομίζω αν κρίνω από τα αποτελέσματα και από τα στατιστικά του Σάτο ότι μια χαρά τα πήγε. Σχεδόν 11 πόντους και 4 ριμπάουντ.
Σίγουρα το καλύτερο είναι να βρίσκεται στη θέση του αλλά δεν νομίζω ότι απέτυχε το πείραμα. Η μεγάλη κοιλιά του Σάτο που έγινε στο Τοπ16 έγινε ανεξαρτήτος της θέσης που έπαιζε.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η άνοδος του στα ματς με Μπαρτσελόνα έγινε από της θέση του σμολ φόργουρντ. Αλλά πιστεύω ότι τον Σάτο (λιγότερο βέβαια) θα τον ξαναδούμε σαν γκαρντ.

Πάνω κάτω το ίδιο πιστεύω και για τον Καιμακόγλου. Σίγουρα σε μικρότερο βαθμό αλλά το σχέδιο για τη θέση 3 δεν νομίζω να έχει εγκαταληφθεί πλήρως.
Ginobili
Πιστεύαμε ότι επειδή ο Σάτο είναι πολύ πιο δυνατός,πιο αλτικός και με μεγαλύτερο μέγεθος από τα αντίπαλα 2αρια,θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην θέση ποντάροντας στα αθλητικά προσόντα.Έλα όμως που δεν ήταν τόσο απλό...τον είδαμε αμέτρητες φορές να ποστάρει αντίπαλα 2αρια..και το αποτέλεσμα πάντα ήταν τραγικό.Το να ποστάρει περιφερειακός παίκτης,δεν είναι τόσο απλό,είναι σπάνιο και οι παίκτες που το κάνουν με επιτυχία δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτουν εξαιρετική τεχνική και ποιότητα.
Ο Σάτο δεν αστοχούσε απλά...αλλά την πέταγε ατσούμπαλα,εκβιάζοντας την προσπάθεια από τα μαλλιά,ακόμα και με κοντύτερους και πιο αδύναμους αντιπάλους(π.χ Γκριμάου).Ο μοναδικός περιφερειακός παίκτης του ΠΑΟ που μπορεί να ποστάρει μετά τον Μήτσο είναι ο Περπέρογλου με σχετική επιτυχία ακόμα και δυνατά και όχι κοντά 3αρια.Δεν είναι τυχαίο με βάση την τεχνική που διαθέτει.
Επιπλέον ο Σάτο δεν διαθέτει την ταχύτητα,την σπιρτάδα και την εκρηκτικότητα που απαιτεί η θέση του σούτινγκ γκαρντ.Χαμάλης πολυτελείας είναι,που βοηθάει σε άμυνα και ριμπάουντ και διαθέτει ένα αξιόπιστο σχετικά σουτ.Πιστεύω ότι αλληλοσυμπληρώνεται και κολλάει εξαιρετικά με τον Πέρπε στην κάλυψη του 3.
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο...ήταν μεγάλη αβάντα το φετινό επίπεδο,καθώς και η απουσία του Πιτ Μάικλ.

Κατά τα άλλα....

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid...7&catid=116

Ποιος Ζοτς...ποιος Διαμαντίδης,αυτός ο παραλογισμός κάποια μέρα δυστυχώς θα τελειώσει,και μετά από χρόνια θα μιλάμε με απίστευτο δέος για αυτά τα (παράλογα-συναισθηματικά-"αντιεπιχειρηματικά")πράγματα που έκαναν αυτοί οι άνθρωποι.
Γνωστά πράγματα βέβαια ....αλλά όταν αυτό γίνεται εδώ και 20 χρόνια...ανατριχιάζω.
A.CAB
Μπα... Εγώ μια χαρά τον θυμάμαι να ποστάρει τον Λάγκτον, τον Χόλντεν και τον Ρακόσεβιτς στις αρχές. Βέβαια τότε έλειπε και ο Νίκολας και έχει πάρει πάνω του πιο πολύ σκοράρισμα και ήταν πιο επιθετικός. Δεν μπορεί να το έκανε τότε και να το ξέχασε στην πορεία. Απλά η θέση γκαρντ για τον Σάτο είναι για ειδικές καταστάσεις όχι για μόνιμα. Για άλλα πράγματα τον χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς και πραγματικά πιο διαφορετικός από τον Περπέρογλου δεν θα μπορούσε να ήτανε. Αν τους ενώναμε θα έβγαινε το τέλειο 3άρι!
vastravoud
Αν γινόταν μετάλλαξη α-λα χελωνονιτζάκια και τους ένωνες θα είχες το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη tongue.gif
spysta
http://www.gazzetta.gr/article/item/198379...-giannakopoulos

πιστευω πως αν ποτε αναλαβει αυτος ο ανθρωπος την ΚΑΕ Παναθηναικος .. θα καταστρεψει σε 1-2 χρονια οσα καταφεραν σε μια 20ετια ο θειος και ο πατερας του
Flash
QUOTE(spysta @ May 31 2011, 23:44 ) *
http://www.gazzetta.gr/article/item/198379...-giannakopoulos

πιστευω πως αν ποτε αναλαβει αυτος ο ανθρωπος την ΚΑΕ Παναθηναικος .. θα καταστρεψει σε 1-2 χρονια οσα καταφεραν σε μια 20ετια ο θειος και ο πατερας του

Και νομίζω ότι ελάχιστοι θα διαφωνήσουν μαζί σου...

Το μόνο καλό είναι ότι από ότι φαίνεται το έχουν καταλάβει αυτό πατέρας και θείος, εξ ου και οι δηλώσεις σχετικά με "κάποιον που θα μπορούσε να βρεθεί σε ένα-δύο χρόνια και να του δώσουμε την ΚΑΕ". Διαφορετικά είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκος θα περάσει μια παρατεταμένη περίοδο γενικής απαξίωσης, παρόμοια με αυτή που πέρασε ο Ολυμπιακός μετά την (ουσιαστική) αποχώρηση Κόκκαλη.
Ginobili
Ρε παιδιά...ο ίδιος ο Δημήτρης λέει ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το αντικείμενο.Δεν έχει νόημα να το συζητάμε.
A.CAB
Άλλη μία χρονιά τελείωσε εξαιρετικά πετυχημένα. Σύμφωνα με τον Ομπράντοβιτς ήταν και η καλύτερή του. Μπορεί και να ισχύει καθότι η ομάδα έχασε μεγάλες προσωπικότητες το καλοκαίρι, μπλόκαρε την διαρκή άνοδο του μπάτζετ, άλλαξε τη φιλοσοφία της και αμφισβητήθηκε όσο ποτέ άλλωτε από εχθρούς και (κυρίως) φίλους.
Η κατάκτηση των 2 σημαντικότερων τροπαίων ήταν η απάντηση σε όλους αλλά και η επιβεβαίωση ότι αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ και ποτίζει τον οποιονδήποτε παίχτη με το μικρόβιο του πρωταθλητή.
Μια ίσως πρόωρη, προσωπική κριτική και αξιολόγηση του ρόστερ για τη σεζόν που πέρασε. Ξεκινώντας από τον λιγότερο καλό στον απόλυτο ηγέτη.

12. Τέπιτς - Δυστυχώς ήταν ο αδύναμος κρίκος φέτος. Δεν κατάφερε και πάλι να βρει τα ψυχικά αποθέματα που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για τα προσόντα του αλλά διαρκώς είναι ένα σκαλί πίσω. Στους τελικούς ήταν καλύτερος από ότι ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά αλλά και πάλι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Κρίμα.

11. Μάριτς - Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς. Ήρθε ως αντικαταστάτης του Πέκοβιτς αλλά ο τραυματισμός τον άφησε 4 μήνες έξω. Επανήλθε στα πιο κρίσιμα και προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματά του. Κατά διαστήματα έδειξε την τεράστια ποιότητά του (ειδικά στον πρώτο τελικό) και του χρόνου θα είναι από τις πιο σημαντικές μεταγραφές. Παίχτης ταμάμ για το νέο μοντέλο του Ομπράντοβιτς (άμυνα-ριμπάουντ).

10. Περπέρογλου - Ξεκίνησε εντυπωσιακά στον πρώτο γύρο της Ευρολίγκα και έδειξε απελευθερωμένος με την έλευση Σάτο και με τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού. Φάνηκε πιο επιθετικός και πιο ώριμος. Όμως σταδιακά άρχισε πάλι από το Τοπ16 και έπειτα να πέφτει στη μετριότητα ενώ έχασε και λόγω τραυματισμού τους τελικούς. Τον περίμενα πιο σταθερό φέτος.

9. Καιμακόγλου - Παίχτης από αυτούς που αμφισβητήθηκαν πολύ. Είχε τον πιο άχαρο ρόλο στην ομάδα (ανάμεσα σε 3άρια και 4άρια ήταν η τρίτη επιλογή) αλλά επειδή είναι παίχτης τσαμπουκάς και δουλευταράς όχι μόνο έδωσε ανάσες στα παιχνίδια της Α1 αλλά τα έδινε όλα είτε για μια άμυνα είτε για να κερδίσει κάποιο φάουλ. Στους τελικούς έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά με τον τραυματισμό του Περπέρογλου. Τον περιμένω ακόμα πιο ψημένο του χρόνου.

8. Τσαρτσαρής - Έπαιξε πολύ καλά στην αρχή της χρονιάς σε όλο τον πρώτο γύρο ενώ έκανε και εξαιρετικό Τοπ16. Στην πορεία έπεσε και αρκετά αλλά κράτησε την ομάδα στις αρχές όπου όλοι ψάχνονταν. Πολύ ψυχή και εμπειρία αλλά χρειάζεται πλέον ανάσες.

7. Βουγιούκας - Από τις φετινές εκπλήξεις. Από τις περσινές μεταγραφές ήταν η λιγότερο ενδιαφέρουσα για μένα. Κι όμως ο τύπος ήρθε ως τρλιοτς σλεντερ και κατάφερε να είναι πανάξια δεύτερος και σε μερικά ματς και πρώτος. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα η αλήθεια είναι αλλά σιγά σιγά δείχνει να βελτιώνεται. Έχει πολλά να προσθέσει στο παιχν΄λιδ του αλλά οι μάχες και η προσφορά του φέτος νομίζω ότι τελικά ήταν μεγαλύτερη από αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι (κι εγώ μαζί).

6. Νίκολας - Μικρή απογοήτευση ο Ντρου. Φέτος έπρεπε να κάνε την καλύτερή του χρονιά. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο απόλυτος σκόρερ μας με τις ανακατατάξεις του καλοκαιριού. Αλλά φέτος μία ήταν τραυματίας, μία ανάρωνε και μία έπαιζε. Βέβαια όποτε έπαιζε έκανε τη διαφορά δείχνοντας την κλάση του αλλά προσωπικά πιστεύω ότι έκανε τη χειρότε΄ρη του σεζόν στην ομάδα. Του χρόνου τον θέλω πιο... γερό.

5. Σάτο - Άκουσε και αυτός ότι να' ναι από κάθε λογής τυχάρπαστο. Κρίμα. Παίχτης-κλειδί για την κατάρτηση της φετινής ομάδας. Φοβερά αθλητικά προσόντα, ενέργεια, εξαιρετικός στα ριμπάουντ, φοβερός αμυντικός και καλός σουτέρ από μεσαία ή μακρινή απόσταση. Από τεχνική δεν τα παεί καλά, είναι για άγρια πράγματα. Ξεκίνησε πολύ καλα΄στον πρώτο γύρο παίζοντας και για τον Ντρου, έκανε τεράστια κοιλιά στο Τοπ16 αλλά στα κρίσιμα με Μπαρτσελόνα και στο Φ4 (ειδικά στον τελικό) ήταν από τους καλύτερους και πιο καθοριστικούς. Τον περιμένω πιο επιθετικό του χρόνου και χωρίς πολλές τρίπλες...

4. Καλάθης - Η τεράστια έκπληξη της χρονιάς. Για τον Παναθηναικό σίγουρα. Μπορεί και μέσα στο Τοπ3 της Ευρώπης. Το Γενάρη ετοιμάζονταν σενάρια για το πως θα του σπάσουμε το συμβόλαιο. Τώρα για το πως θα τον πείσουμε να μείνει για χρόνια στην Ελλάδα. Ελλαδιστάν φορ έβα. Μεγάλο ταλέντο. Μεγάλες κοχόνες. Μόλις πήρε μπρος από την Μπαρτσελόνα κι έπειτα (γιατί πριν ήταν μετριότατος με εκλάμψεις μόνο) το παιδί δεν σταμάτησε πουθενά. Στον τελευταίο τελικό έβγαλε μάτια. Με τη Σιέννα επίσης. Στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα έβγαλε τη γλώσσα του Ναβάρο. Του χρόνου δώστε του μερικά από τα κλειδιά του Μήτσου.

3. Φώτσης - Σχεδόν αθόρυβα έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πάντα παρών χωρίς στάσεις στην απόδοσή του καθόλη τη χρονιά. Διαρκώς σε έναν δικό του κόσμο αλλά ο Αντώνης έκανε απίστευτα πράγματα φέτος. Σέ άμυνα και σε επίθεση. Θα έχει να λέει για την επική του εμφάνιση στον 4ο τελικό αλλά και στο παιχνίδι με την Κάχα στο Τοπ16. Ανανέωση τώρα παρακαλώ.

2. Μπατίστ - Με διαφορά από τον τρίτο αλλά και περιέργως διαφορά και από τον πρώτο! Είναι τόσα πολλά που μπορώ να πω για τον Μάικ αλλά κυριολεκτικά σχεδόν τα έχουμε εξαντλήσει. Ο τύπος στα 34 είναι σχεδόν καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Ναι στην άμυνα δεν είναι τόσο σταθερός πλέον και ναι δεν είναι για να παίζει 30 λεπτά αλλά τέτοια ψυχικά αποθέματα, τέτοια κλαση, τέτοια δύναμη και τέτοιο πάθος δεν το συναντάς εύκολα. Ποτισμένος με τον πρωταθλητισμό δεν θέλει να χάνει πουθενά. Παιχταράς και ηγέτης.

1. Διαμαντίδης - Πρέπει στ' αλήθεια να πούμε κάτι για τη φετινλή χρονιά του Διαμαντίδη; Ελάχιστες φορές τα τελευταία 15 χρόνια έχει δώσει τέτοια παράσταση στα Ευρωπαικά γήπεδα ένας παίχτης. Τίποτα άλλο.

Ουφφφ όσοι το διάβασαν ρισπέκτ. Όσοι το άφησαν στη μέση, τους καταλαβαίνω. Άντε και του χρόνου.
j.browning
QUOTE (A.CAB @ Jun 6 2011, 14:22 ) *
Άλλη μία χρονιά τελείωσε εξαιρετικά πετυχημένα. Σύμφωνα με τον Ομπράντοβιτς ήταν και η καλύτερή του. Μπορεί και να ισχύει καθότι η ομάδα έχασε μεγάλες προσωπικότητες το καλοκαίρι, μπλόκαρε την διαρκή άνοδο του μπάτζετ, άλλαξε τη φιλοσοφία της και αμφισβητήθηκε όσο ποτέ άλλωτε από εχθρούς και (κυρίως) φίλους.
Η κατάκτηση των 2 σημαντικότερων τροπαίων ήταν η απάντηση σε όλους αλλά και η επιβεβαίωση ότι αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ και ποτίζει τον οποιονδήποτε παίχτη με το μικρόβιο του πρωταθλητή.
Μια ίσως πρόωρη, προσωπική κριτική και αξιολόγηση του ρόστερ για τη σεζόν που πέρασε. Ξεκινώντας από τον λιγότερο καλό στον απόλυτο ηγέτη.

12. Τέπιτς - Δυστυχώς ήταν ο αδύναμος κρίκος φέτος. Δεν κατάφερε και πάλι να βρει τα ψυχικά αποθέματα που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για τα προσόντα του αλλά διαρκώς είναι ένα σκαλί πίσω. Στους τελικούς ήταν καλύτερος από ότι ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά αλλά και πάλι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Κρίμα.

11. Μάριτς - Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς. Ήρθε ως αντικαταστάτης του Πέκοβιτς αλλά ο τραυματισμός τον άφησε 4 μήνες έξω. Επανήλθε στα πιο κρίσιμα και προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματά του. Κατά διαστήματα έδειξε την τεράστια ποιότητά του (ειδικά στον πρώτο τελικό) και του χρόνου θα είναι από τις πιο σημαντικές μεταγραφές. Παίχτης ταμάμ για το νέο μοντέλο του Ομπράντοβιτς (άμυνα-ριμπάουντ).

10. Περπέρογλου - Ξεκίνησε εντυπωσιακά στον πρώτο γύρο της Ευρολίγκα και έδειξε απελευθερωμένος με την έλευση Σάτο και με τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού. Φάνηκε πιο επιθετικός και πιο ώριμος. Όμως σταδιακά άρχισε πάλι από το Τοπ16 και έπειτα να πέφτει στη μετριότητα ενώ έχασε και λόγω τραυματισμού τους τελικούς. Τον περίμενα πιο σταθερό φέτος.

9. Καιμακόγλου - Παίχτης από αυτούς που αμφισβητήθηκαν πολύ. Είχε τον πιο άχαρο ρόλο στην ομάδα (ανάμεσα σε 3άρια και 4άρια ήταν η τρίτη επιλογή) αλλά επειδή είναι παίχτης τσαμπουκάς και δουλευταράς όχι μόνο έδωσε ανάσες στα παιχνίδια της Α1 αλλά τα έδινε όλα είτε για μια άμυνα είτε για να κερδίσει κάποιο φάουλ. Στους τελικούς έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά με τον τραυματισμό του Περπέρογλου. Τον περιμένω ακόμα πιο ψημένο του χρόνου.

8. Τσαρτσαρής - Έπαιξε πολύ καλά στην αρχή της χρονιάς σε όλο τον πρώτο γύρο ενώ έκανε και εξαιρετικό Τοπ16. Στην πορεία έπεσε και αρκετά αλλά κράτησε την ομάδα στις αρχές όπου όλοι ψάχνονταν. Πολύ ψυχή και εμπειρία αλλά χρειάζεται πλέον ανάσες.

7. Βουγιούκας - Από τις φετινές εκπλήξεις. Από τις περσινές μεταγραφές ήταν η λιγότερο ενδιαφέρουσα για μένα. Κι όμως ο τύπος ήρθε ως τρλιοτς σλεντερ και κατάφερε να είναι πανάξια δεύτερος και σε μερικά ματς και πρώτος. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα η αλήθεια είναι αλλά σιγά σιγά δείχνει να βελτιώνεται. Έχει πολλά να προσθέσει στο παιχν΄λιδ του αλλά οι μάχες και η προσφορά του φέτος νομίζω ότι τελικά ήταν μεγαλύτερη από αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι (κι εγώ μαζί).

6. Νίκολας - Μικρή απογοήτευση ο Ντρου. Φέτος έπρεπε να κάνε την καλύτερή του χρονιά. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο απόλυτος σκόρερ μας με τις ανακατατάξεις του καλοκαιριού. Αλλά φέτος μία ήταν τραυματίας, μία ανάρωνε και μία έπαιζε. Βέβαια όποτε έπαιζε έκανε τη διαφορά δείχνοντας την κλάση του αλλά προσωπικά πιστεύω ότι έκανε τη χειρότε΄ρη του σεζόν στην ομάδα. Του χρόνου τον θέλω πιο... γερό.

5. Σάτο - Άκουσε και αυτός ότι να' ναι από κάθε λογής τυχάρπαστο. Κρίμα. Παίχτης-κλειδί για την κατάρτηση της φετινής ομάδας. Φοβερά αθλητικά προσόντα, ενέργεια, εξαιρετικός στα ριμπάουντ, φοβερός αμυντικός και καλός σουτέρ από μεσαία ή μακρινή απόσταση. Από τεχνική δεν τα παεί καλά, είναι για άγρια πράγματα. Ξεκίνησε πολύ καλα΄στον πρώτο γύρο παίζοντας και για τον Ντρου, έκανε τεράστια κοιλιά στο Τοπ16 αλλά στα κρίσιμα με Μπαρτσελόνα και στο Φ4 (ειδικά στον τελικό) ήταν από τους καλύτερους και πιο καθοριστικούς. Τον περιμένω πιο επιθετικό του χρόνου και χωρίς πολλές τρίπλες...

4. Καλάθης - Η τεράστια έκπληξη της χρονιάς. Για τον Παναθηναικό σίγουρα. Μπορεί και μέσα στο Τοπ3 της Ευρώπης. Το Γενάρη ετοιμάζονταν σενάρια για το πως θα του σπάσουμε το συμβόλαιο. Τώρα για το πως θα τον πείσουμε να μείνει για χρόνια στην Ελλάδα. Ελλαδιστάν φορ έβα. Μεγάλο ταλέντο. Μεγάλες κοχόνες. Μόλις πήρε μπρος από την Μπαρτσελόνα κι έπειτα (γιατί πριν ήταν μετριότατος με εκλάμψεις μόνο) το παιδί δεν σταμάτησε πουθενά. Στον τελευταίο τελικό έβγαλε μάτια. Με τη Σιέννα επίσης. Στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα έβγαλε τη γλώσσα του Ναβάρο. Του χρόνου δώστε του μερικά από τα κλειδιά του Μήτσου.

3. Φώτσης - Σχεδόν αθόρυβα έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πάντα παρών χωρίς στάσεις στην απόδοσή του καθόλη τη χρονιά. Διαρκώς σε έναν δικό του κόσμο αλλά ο Αντώνης έκανε απίστευτα πράγματα φέτος. Σέ άμυνα και σε επίθεση. Θα έχει να λέει για την επική του εμφάνιση στον 4ο τελικό αλλά και στο παιχνίδι με την Κάχα στο Τοπ16. Ανανέωση τώρα παρακαλώ.

2. Μπατίστ - Με διαφορά από τον τρίτο αλλά και περιέργως διαφορά και από τον πρώτο! Είναι τόσα πολλά που μπορώ να πω για τον Μάικ αλλά κυριολεκτικά σχεδόν τα έχουμε εξαντλήσει. Ο τύπος στα 34 είναι σχεδόν καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Ναι στην άμυνα δεν είναι τόσο σταθερός πλέον και ναι δεν είναι για να παίζει 30 λεπτά αλλά τέτοια ψυχικά αποθέματα, τέτοια κλαση, τέτοια δύναμη και τέτοιο πάθος δεν το συναντάς εύκολα. Ποτισμένος με τον πρωταθλητισμό δεν θέλει να χάνει πουθενά. Παιχταράς και ηγέτης.

1. Διαμαντίδης - Πρέπει στ' αλήθεια να πούμε κάτι για τη φετινλή χρονιά του Διαμαντίδη; Ελάχιστες φορές τα τελευταία 15 χρόνια έχει δώσει τέτοια παράσταση στα Ευρωπαικά γήπεδα ένας παίχτης. Τίποτα άλλο.

Ουφφφ όσοι το διάβασαν ρισπέκτ. Όσοι το άφησαν στη μέση, τους καταλαβαίνω. Άντε και του χρόνου.

+100000000
μπραβο πολυ καλος ολα οσα ηθελα να πω και βαριομουν smiley.gif με καλυψες απολυτα
theodolichos
Ο Panathinaikos είναι για 9η συνεχή χρονιά και 11η στα 12 χρόνια παρουσίας του Zeljko Obradovic Πρωταθλητής Ελλάδος καθώς κέρδισε χτες τον Ολυμπιακό στην παράταση με 101 - 94 (κανονική διάρκεια 83 - 83) στον 4ο Τελικό της Α1και εδραίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη δικιά του ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ. Για να έρθει όμως αυτή η πολύτιμη νίκη χρειάστηκε οι παίχτες του να βγάλουν στο παρκέ τα ..... αστέρια τους καθώς πέραν του μεγάλου τους αντιπάλου χρειάστηκε να ξεπεράσουν και την κακοδαιμονία (όπως και στο 4ο ματς με την Barcelona) καθώς μόλις στα 70 δευτερόλεπτα του άγωνα είδαν τον αρχηγό και ηγέτη τους Dimitris Diamantidis να αποχωρεί με διάστρεμα.

Οι πάντες σοκαρίστηκαν ( όλοι οι book έσπευσαν να αλλάξουν ριζικά της αποδόσεις ) και οι οιωνοί - για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια - δείχναν ότι αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους κόκκινους να αποκαθηλώσουν το βασιλιά. Κάπου εκεί ανέλαβε ο πρώτος της ομάδας των Fantastic 4, ο coach Zeljko Obradovic καταφέρνωντας να κάνει την ομάδα του Diamantidis - αυτό δεν λέμε όλη τη χρονιά - πανάξια Πρωταθλήτρια έστω και χωρίς αυτό. Άλλαξε άρδην τα σχέδια και τις τακτικές του έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με ψηλά σχήματα και οδήγησε το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Παράλληλα επέλεξε οι ψηλοί του - στη μονοδιάστατη ανάπτυξη του Olympiacos αποκλειστικά με pick'n'roll, όπως αναλύαμε και χτες - να βγαίνουν με δυναμικά hedge out ώστε να μην επιτρέψει το τελείωμα των φάσεων από τους περιφερειακούς του αντιπάλου αλλά και να προφυλάξει τα 3 εναπομείναντα playmaker Calathes - Nicholas - Tepic. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν τραγικά άστοχη στα σουτ εντός παιδιάς το ψηλό σχήμα του εξασφάλιζε τα επιθετικά ριμπαουντ και την ανανέωση των επιθέσεων. Παράλληλα ήθελε με αιχμή τον Nicholas να ανάγκασει τον Spanoulis να είναι άμεσα ενεργός και στις δυό πλευρες του παρκέ, καθώς στην επίθεση του Ολυμπιακού τα πάντα ξεκίνουσαν από τα χέρια του. Το ημίχρονο τελειώνει με τους γηπεδούχος προηγούμενους με +2. Η εικόνα του Παναθηναϊκού αν και καλή φώναζε ότι έλειπε ο παίχτης που θα δημιουργήσει ρήγματα αλλά και θα εκτελέσει από την περιφέρεια. Στην τρίτη περίοδο ο Zoch συνεχίζει με ψηλά - έως πολύ ψηλά σχήματα με Calathes - Sato - Kaimakoglou - Tsartsaris - Maric και προσπαθεί να εκμεταλευτεί τις αλλαγές που κάνουν οι παίχτες του Ολυμπιακού στο Pick'n'Roll και να σημαδεύσει τα missmatch. Στο αμυντικό κομμάτι δοκιμάζει match - up zone είτε 2-3 είτε 3-2 με τον Καϊμακόγλου στην κορυφή αλλά τα τρία guard ( αφού ελλείψη Διαμαντίδη η αμυντική τους αδυναμία περιορίζεται ) και η ευστοχία των παιχτών του Ολυμπιακού στα σουτ 3 πόντων - 7/15 εκείνη τη στιγμή - γέρνουν την πλάστιγγα σ' εκείνο το σημείο υπέρ των ερυθρόλευκων. Κάπου εκεί καταλαβαίνει ότι μόνος του δεν δύναται να κερδίσει τον αγώνα και στρέφεται στου υπόλοιπους 3 των Fantastic - 4.

Κατ΄αρχάς στον νεανία Nick, που αν στη σειρά με την Barcelona έγινε εν μια νυχτί άντρας, χθες το βράδυ έγινε ΗΓΕΤΗΣ και το αφεντικό της ομάδος. Σε αντίθεση με τον τραγικό - για ακόμη ένα παιχνίδι, καθότι ο μοναδικός με αρνητικό rating - Nicholas, ο μικρός οργάνωσε υποδειγματικά το παιχνίδι του Panathinaikos, έβγαλε τρομερή διάθεση στην άμυνα βγάζοντας εκτός ρυθμού τον Σπανούλη και με την εν γένει του αγωνιστική συμπεριφορά οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του. Παράλληλα απέδειξε όταν η μπάλλα ζύγιζε τόνους ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα και την προσωπικότητα να πάρει πάνω του το παιχνίδι να εκμεταλευτεί όλα τα missmatch είτε παίζοντας τους ψηλούς στην ντρίμπλα - με αποκορύφωμα το τελείωμα έπειτα από ραχιαία πάνω στον Μπουρούση δικαιώνοντας το "White Chokolate" που τον ακολουθεί από την Florida -είτε να περάσει την μπάλλα μέσα στους ψηλούς για το εύκολο τελείωμα. Πέρα απ' όλα αυτά έδειξε στόφα ηγέτη - το αποδεικνύουν τα 41:41 λεπτά που σγωνίστηκε έχοντας 16 points, 11 asists και 19 rating - και ατσάλινα νεύρα από την γραμμή των βολών όταν η νίκη κρέμονταν σε μια κλωστή εν αντιθέση με τους μπαρουτοκαπνισμένους και δάφνας φέροντες αντιπάλους τους που λύγισαν υπό το βάρος της πίεσης, αναγκάζοντας τον coach του να πει μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι ο Nick ήταν σήμερα Diamantidis - τίτλο τιμής που πρέπει να φέρει με υπερηφάνεια ο μικρός καθώς ο Zoch δεν κάνει συχνά τέτοιου είδους σχόλια.
Όποιος θέλει να διαβάσει όλη την ανάλυση
JogaSportivo.blogspot.com

bball.gif bball.gif
vastravoud
Το γλέντι στα μπουζούκια γιατί ακυρώθηκε;

Έπαιξε ρόλο το ξενέρωμα;
Gino_Bill
Απ' ότι διάβασα η "επίσημη" θέση είναι πως εμπίπτει στην νέα οικονομική πολιτική που διαμορφώνει η ΚΑΕ. Πέρυσι λέει, έκοψαν τα πολλά λουλούδια (!!), φέτος κόβουμε εντελώς τα μπουζούκια! Πάντως για να είμαι ειλικρινής, μ' άρεσε αυτή η κίνηση, γιατί δείχνει ότι η ομάδα έχει κάνει πλέον συνήθεια τους τίτλους και δε της λέει κάτι ένας ακόμη, ώστε να το κάψει πάλι στο Posidonio παρέα με τον Νίκο τον Βέρτηtongue.gif
vastravoud
Υπάρχει περίπτωση να "κρυβεται" κάτι πίσω απ' αυτο;
Magnus92
QUOTE(vastravoud @ Jun 7 2011, 18:26 ) *
Υπάρχει περίπτωση να "κρυβεται" κάτι πίσω απ' αυτο;

Ο Νοτης tongue.gif
vastravoud
Υπέροχο άρθρο του Ασπρούλια, το μοναδικό που αξίζει από το leoforos.gr

Για το αγωνιστικό αυτό καθ' εαυτό δεν έχω γνώμη, οπως έγραψα και στο ανάλογο τόπικ, γενικά όμως δε μπορώ να διαφωνήσω ΚΑΘΟΛΟΥ.

http://www.leoforos.gr/blog/22899/o-upatos...-kai-o-apopatos
il postino
τελικα η ομαδα ειχε την ποιοτητα των προηγουμενων χρονων?

παιρνω αφορμη απο ποστ του ρανκιν σε αλλο τοπικ!

επανελειμμενα εχω επισημανει την αλλαγη μπασκετικης νοοτροπιας στην ομαδα λογω της αναγκαστικης αποχωρησης 3 σπουδαιων παικτων!

χασαμε 3 παικταραδες και αυτο που μπορουσαμε να κανουμε για να καλυψουμε το κενο ηταν να επιδιωξουμε διασπορα της ποιοτητας σε ολο το ροστερ ριχνοντας βαρος στην αξιοποιηση ολου του ροστερ, κατι το οποιο ποτε δεν ειχαμε, και δινοντας εμφαση στην αμυνα περισσοτερο απο αλλες χρονιες!!

πετυχαμε λοιπον και τα 2!!

οσον αφορα την αξιοποιηση του ροστερ πιστευω οτι ο ζοτς καταφερε να παρει το maximum απο ολους τους παικτες πλην τεπιτς!!! τα 11/12 της ομαδας ανταποκριθηκαν στο επακρο!! φθασαμε στο σημειο το αναπληρωματικο ποιντ να παιζει σαν βασικο, ο καιμακογλου να αποδεικνυεται καθοριστικοτατος στους τελικους, ο βουγιουκας να αφηνει μεγαλες υποσχεσεις για το μελλον!

στο αμυντικο κομματι φθασαμε στο σημειο να ιδρωνει ο αντιπαλος να πετυχαινει πανω απο 70π!! κατορθωσαμε να παιρνουμε τα ριμπαουντς, στοιχειο-πληγη των προηγουμενων ετων!!

αν δει κανεις την ποιοτητα υπο το πρισμα των ονοματων, οκ χασαμε πολυ!! υπο το πρισμα της ποιοτητας ως ομαδας ανεβηκαμε επιπεδο , οχι μονο σε σχεση με περυσι, αλλα σε σχεση και με τις χρονιες των τριπλ κραουν!

ο φετινος παο δε θα κριθει μονο απο την πορεια τη φετινη οσο πετυχημενη και να ειναι αυτη!! θα ναι πιο δικαιο αν κριθει του χρονου, οπου ο βουγιουκας θα χει ενα χρονο στην πλατη, ο μαριτς θα χει μπει καλυτερα στην ομαδα (θελω να πιστευω χωρις τραυματισμους), ο καλαθης επισης θα εχει ενα χρονο ακομα στην πλατη, οπως και οι σατο-καιμακογλου!!

του χρονου πιστευω οτι θα απολαυσουμε τους καρπους της φετινης χρονιας, η οποια ηταν μεταβατικη κατα τροπο!!

στοχος του ζοτς η πληρης αξιοποιηση του ροστερ! η επιτευξη ενος τετοιου στοχου ειναι πιο σημαντικη απο το να εχεις 2-3 παικταραδες ακομα!! 2-3 παικτες κλεινονται, τραυματιζονται, ντεφορμαρονται!! μια ολοκληρη ομαδα ομως που λειτουργει σαν ενα?
paodynasty
QUOTE(vastravoud @ Jun 7 2011, 22:48 ) *
Υπέροχο άρθρο του Ασπρούλια, το μοναδικό που αξίζει από το leoforos.gr

Για το αγωνιστικό αυτό καθ' εαυτό δεν έχω γνώμη, οπως έγραψα και στο ανάλογο τόπικ, γενικά όμως δε μπορώ να διαφωνήσω ΚΑΘΟΛΟΥ.

http://www.leoforos.gr/blog/22899/o-upatos...-kai-o-apopatos

όντως πολύ καλό κι ελπιδοφόρο ότι κάποτε οι δημοσιογράφοι θα αρχίσουν να λέν τα πράγματα με το όνομα τους.

στο μόνο που έχω μία ένσταση(δεν ξέρω) είναι το Υ.Γ.5 (όχι γιατί δε θα το πίστευα) γιατί άκουσα ότι κάφροι δεν κάθονταν σε αυτές τις θέσεις αλλά κατέβηκαν απο κει, και μου φαίνεται πιστευτό γιατί φαντάζομαι (δεν ήμουν στο γήπεδο) ότι αυτός ήταν ο πιο εύκολος τρόπος την Κυριακή για να βρεθούν κοντά στον αγωνιστικό χώρο

μπράβο κ πάλι στον Ασπρούλια

vastravoud δεν ξέρω αν είδες και αυτό το ποστάρισμά μου κι αν θες να το σχολιάσεις, νομίζω είναι ενδιαφέρουσα αυτή η κουβέντα για το forum :
Δημοσίευση #1752

QUOTE(leonkalf @ Jun 7 2011, 12:23 )
Βλέπω σήμερα όλη αυτή την παραφιλολογία για αποχώρηση των Αγγελόπουλων από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πραγματικά καταλαβαίνω τους ανθρώπους πως μπορούν να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Εγώ προσωπικά αν φύγουν οπι πρόεδροι από την ομάδα δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη και μπορώ να πω ότι θα είμαι μαζί τους σε αυτή την απόφαση όσο κι αν με στεναχωρεί...

Επειδή πιστεύω ότι μπορώ να καταλάβω το πως σκέφτονται, το πόσο αγαπάνε το μπάσκετ κατ'αρχήν σαν άθλημα και μετά και τον Ολυμπιακό, επειδή βλέπουν όλα αυτά τα χρόνια ότι ΔΕΝ υπάρχει μπασκετικό κοινό ικανό να αποβάλει τα όποια "ποδοσφαιρικά" στοιχεία από την εξέδρα, όταν βλέπουν ότι όλη τη χρονιά έρχονται στο γήπεδο 3-4 χιλιάδες κόσμου, ψυχρό το γήπεδο και δεν το απολαμβάνουν, και στα "μεγάλα" ματς με ΠΑΟ έρχονται οι κάφροι για να κάνουν φασαρίες και να τα σπάσουν, βλέποντας και όσα παρασκεηνιακά γίνονται.. ε δικαιολογημένα οι άνθρωποι να μην τους αρέσει όλο αυτό το σκηνικό. Αδικούνται οι Αγγελόπουλοι από εμάς τους ίδιους και από την νοοτροπία μας.. Μάλλον η πλειοψηφία των Ολυμπιακών είναι ποδοσφαιρικοί με νοοτροπία ποδοσφαίρου και λιμανιού και το μπασκετικό δεν μπορεί να μπει στο DNA μας.. Κρίμα... πραγματικά.
Οι Αγγελόπουλοι ήταν (και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι) η μεγάλη μας ελπίδα να γίνει το τμήμα μπασκετικό σε νοοτροπία και λειτουργία..
Ας ελπίσουμε οι νοοτροπίες.. οι άλλες να μην τους κάνουν να φύγουν.. Άλλωστε όσοι δεν γουστάρουν το μπάσκετ ας πηγαίνουν μόνο Καραϊσκάκη και εκεί έχουν τον πρόεδρο Μαρινάκη που κάνει όσα θα ήθελαν να κάνουν και οι Αγγελόπουλοι. Ας αφήσουν εμάς τους μπασκετικούς με αυτούς τους Κυρίους που είναι ότι καλύτερο έχουμε στο μπασκετικό γίγνεσθαι και αν χαθούν τότε θα καταλάβουμε την αξία τους..

Αν πάμε στο Ελληνικό, πιστεύω όλοι εμείς που ακολουθούμε την ομάδα τακτικά στα παιχνίδια της θα το ευχαριστιόμαστε περισσότερο!

Πάντως, να πω την αλήθεια μου, με όσα καφριλίκια γίνονται ένθεν κι ένθεν στα ματς "μεγάλης σημασίας" (τρομάρα μας) το σκέφτομαι πολύ αν θα ανανεώσω το διαρκείας μου.. ΔΕΝ ανέχομαι πραγματικά όλους αυτούς τους πουθενάδες που όλη τη χρονιά δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά και δεν έχουν ιδέα από μπασκετι (δεν το μυρίζουν το άθλημα καθόλου.. το τι ακούμε...) να έρχονται και να τα κάνουν μπ.... κάθε τέλος χρονιάς.. Μιλάμε για μπάσκετ και αθλητισμό.. Αυτό είναι το μόνο μου παράπονο από την διοίκηση.. ότι δεν έχει καταφέρει να φτιάξει αμιγώς μπασκετικό κοινό!! Δεν μπορεί ρε παιδιά να μην μπορούν κάποιοι με τα διαρκείας τους να μην κάθονται στις θέσεις τους επειδή έτσι γούσταραν αυτοί οι κάποιοι.. ή να έρχονται στο γήπεδο και να βρίζουν τους παίκτες μας, να κοντεύουμε να κουφαθούμε από τους δυναμίτες κλπ.. Από εξέδρα είμαστε πολύ χάλια.. ΔΕΝ είμαστε ΕΔΡΑ!!
Δείτε ένα αγώνα σε άλλη χώρα του εξωτερικού (από Ισπανία μέχρι Γερμανία και λοιπές "μικρές" μπασκετικά χώρες) και μετά ελάτε να συζητήσουμε τα δικά μας χάλια.. ΘΛΙΨΗ..

Αυτά, κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου μετά τα όσα έγιναν τελευταία..
Εγώ αγαπώ το μπάσκετ, τον Ολυμπιακό, τους προέδρους και φαντάζομαι αλλιώς κάποια πράγματα.. Πάντα πίστευα ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να απομονώσουμε αυτούς που μας το χαλάνε.. Δεν ξέρω πλέον αν μπορούμε και αν γίνεται.. Δε με νοιάζουν τα κύπελλα και οι τίτλοι αν πρώτα δεν φτιάξουμε την ατμόσφαιρά μας και την νοοτροπία μας.. Αν το κάνουμε, θα έρθουν και οι τίτλοι..

Κλείνωντας, να κάνω μια ευχή. Να μην φύγουν οι Αγγελόπουλοι, να αλλάξει αυτή η ρημάδα η νοοτροπία μας και να κάνουν τομές σε όσα είπα παραπάνω. Αυτά προέχουν και όχι η ΕΟΚ, η διαιτησία κλπ (αυτά έπονται.. πρώτα φτιάχνεις το σπίτι σου και μετά κοιτάς και παραέξω..)

paodynasty:
Μπράβο σου ρε φίλε είσαι πολύ σωστός. Στο μόνο που έχω ένσταση είναι το μπασκετικό κοινό, και το λέω γιατί το παράδειγμα της δικής μου ομάδας τα λέει όλα από μόνο του. Δεν νοείται τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα, αφού δεν το έχει καταφέρει αυτή η ομάδα προφανώς δε θα το καταφέρει κανείς.

Το θέμα είναι πρώτα να φύγουν αυτοί οι "άνθρωποι" (μπασκετικοί ή όχι) από τα γήπεδα και μετά υπάρχει ελπίδα να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα κάθε εβδομάδα από υγιείς φιλάθλους και οικογένειες.

Και διαφωνώ με τις δηλώσεις του προπονητή μας πως οι φίλαθλοι θα διώξουν τους κάφρους από το γήπεδο. Τον Ομπράντοβιτς, εκτός των άλλων, τον σέβομαι γιατί τα έχει βάλει ουκ ολίγες φορές με την εξέδρα αποκαλώντας τους μέχρι και ηλίθιους, όπως σε περιπτώσεις επεισοδίων όλη η ομάδα σπεύδει να προστατεύσει τους αντιπάλους (όπως και προχθές).

Πρώτα από όλους την ευθύνη την έχουν οι ΚΑΕ και ότα αυτοί χαιδεύουν τα αυτιά τους ονομάζοντάς τους υπέροχο κόσμο, έτσι και ο Ζοτς μοιάζει να χαιδεύει τα αυτιά της διοίκησης όταν δεν κατανείμει ποτέ τις ευθύνες όπως πρέπει.

Πρέπει να δούμε ουσιαστικά πράγματα (όπως για παράδειγμα την τιμωρία του Τεόντοσιτς για το μπουκάλι) γιατί δεν μπορεί οι παίκτες να προκαλούν. Για τους Αγγελόπουλους έχω να πω ότι έχουν δυναμιτίσει πολλές φορές την ατμόσφαιρα (και πέρσυ και φέτος) δίνοντας αφορμές.

Σας λέω ειλικρινά ότι πεποίθησή μου είναι ότι και οι δικοί μας προεδράρες τα ίδια (αν όχι χερότερα) θα κάναν άν ήταν "από κάτω"

Είναι μεγαλύτερη η ευθύνη (και η ευκαιρία μαζί) του Παναθηναικού (που αυτή τη στιγμή δεν έχει την πίεση του Ολυμπιακού) να κάνει αποφασιστικά βήματα μπροστά στην πάταξη της βίας και τότε είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και οι Αγγελόπουλοι.
Κι αυτό θα γραφόταν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, όπως έχουν γραφτεί και τα αγωνιστικά επιτεύγματα της ομάδας μου, και θα μας έκανε 2 φορές υπερήφανους

συγνώμη για το σεντονοκούβερτο δεν ήξερα πως να το κάνω rolleyes.gif

και το ξανάκανα smiley.gif

καλά όποιος τα διάβασε είναι ο σούπερ ήρωας λέμε icon_drunk.gif

το διόρθωσα κιόλας (χάκερ σκέτος λέμε) dry.gif
vastravoud
Την άποψη μου την έχω γράψει και αλλού - από τη στιγμή που οι ΚΑΕ είτε κωφεύουν, είτε ανοιχτά θέλουν να τα έχουν καλά με τα στίφη των πιθήκων που βρίζουν μανάδες, τραμπουκίζουν και πετούν αντικείμενα είναι δουλειά του κράτους να διασφαλίσει την έννομη τάξη.

Υπάρχουν κάμερες, για όνομα του Θεού(όσοι πιστεύουν τελοσπάντων).

Έτσι, για επιδόρπιο:

http://www.sportdog.gr/article/35071/tha-s...t?quicktabs_1=0

Αν όντως ο Σάτο έριξε μπουκέτο σε οπαδό μας προστατεύοντας παίκτες του Ολυμπιακού(νομίζω κι ο Τσαρτσαρής το ίδιο έκανε), να αγιάσει το χέρι του. Ο Διαμαντίδης ήταν συγκινητικός, αλλά δυστυχώς ΠΟΛΥ μόνος και ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ξενερωμένος....

Ανόητοι κάφροι.....

Και το χειρότερο είναι ότι βλέπω κόσμο σε φόρουμ να προτάσσει τα ρημάδια τα "ναι αλλά". Με ένα "ναι αλλά" καθαρίσαμε, τα ξεπλύναμε όλα. "Ναι αλλά στο ΣΕΦ, μπλα μπλα" / "μα ξεχνάτε τώρα τη Ριζούπολη;" / "σιγά μωρέ δεν έγινε τίποτα" / "Καταδικάζω τα επεισόδια αλλά προκάλεσαν επειδή ο Μπουρουσης σήκωσε το δεξί φρύδι και ο Σπανούλης έξυσε το αριστερό @". Υποκριτές, ξεφτίλες, δε σας αξίζει να βλέπετε Ομπράντοβιτς, Διαμαντίδη, Μπατιστ, Καλάθη, Φώτση.

Λυπάμαι απίστευτα γιατί μετά το ματς στο ΣΕΦ έγραψα την πρόβλεψη μου(ήταν σα να το βλέπω μπροστά μου) και δυστυχώς δικαιώθηκα.

Επαναλαμβάνω, όσο συνεχίζουν να μην τιμωρούνται ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι παραβάτες, θα έχουμε τέτοια. Όσο ο Τεοντόσιτς δεν τιμωρείται για την ασύλληπτα αντιαθλητική ενέργεια του στον 2ο τελικό, και όσο δεν έχουμε ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ και καταδίκες των οπαδών, θα απολαμβάνουμε τέτοιες σκηνές. Πολύ που τον ένιαξε τον οπαδό αν φάει η ΚΑΕ ποινή κεκλεισμένων. Αν όμως λερωθεί το ποινικό του μητρώο, να δεις μετά πως οι τζάμπα μάγκες γίνονται αρνάκια.
j.browning
QUOTE (il postino @ Jun 7 2011, 22:56 ) *
τελικα η ομαδα ειχε την ποιοτητα των προηγουμενων χρονων?

παιρνω αφορμη απο ποστ του ρανκιν σε αλλο τοπικ!

επανελειμμενα εχω επισημανει την αλλαγη μπασκετικης νοοτροπιας στην ομαδα λογω της αναγκαστικης αποχωρησης 3 σπουδαιων παικτων!

χασαμε 3 παικταραδες και αυτο που μπορουσαμε να κανουμε για να καλυψουμε το κενο ηταν να επιδιωξουμε διασπορα της ποιοτητας σε ολο το ροστερ ριχνοντας βαρος στην αξιοποιηση ολου του ροστερ, κατι το οποιο ποτε δεν ειχαμε, και δινοντας εμφαση στην αμυνα περισσοτερο απο αλλες χρονιες!!

πετυχαμε λοιπον και τα 2!!

οσον αφορα την αξιοποιηση του ροστερ πιστευω οτι ο ζοτς καταφερε να παρει το maximum απο ολους τους παικτες πλην τεπιτς!!! τα 11/12 της ομαδας ανταποκριθηκαν στο επακρο!! φθασαμε στο σημειο το αναπληρωματικο ποιντ να παιζει σαν βασικο, ο καιμακογλου να αποδεικνυεται καθοριστικοτατος στους τελικους, ο βουγιουκας να αφηνει μεγαλες υποσχεσεις για το μελλον!

στο αμυντικο κομματι φθασαμε στο σημειο να ιδρωνει ο αντιπαλος να πετυχαινει πανω απο 70π!! κατορθωσαμε να παιρνουμε τα ριμπαουντς, στοιχειο-πληγη των προηγουμενων ετων!!

αν δει κανεις την ποιοτητα υπο το πρισμα των ονοματων, οκ χασαμε πολυ!! υπο το πρισμα της ποιοτητας ως ομαδας ανεβηκαμε επιπεδο , οχι μονο σε σχεση με περυσι, αλλα σε σχεση και με τις χρονιες των τριπλ κραουν!

ο φετινος παο δε θα κριθει μονο απο την πορεια τη φετινη οσο πετυχημενη και να ειναι αυτη!! θα ναι πιο δικαιο αν κριθει του χρονου, οπου ο βουγιουκας θα χει ενα χρονο στην πλατη, ο μαριτς θα χει μπει καλυτερα στην ομαδα (θελω να πιστευω χωρις τραυματισμους), ο καλαθης επισης θα εχει ενα χρονο ακομα στην πλατη, οπως και οι σατο-καιμακογλου!!

του χρονου πιστευω οτι θα απολαυσουμε τους καρπους της φετινης χρονιας, η οποια ηταν μεταβατικη κατα τροπο!!

στοχος του ζοτς η πληρης αξιοποιηση του ροστερ! η επιτευξη ενος τετοιου στοχου ειναι πιο σημαντικη απο το να εχεις 2-3 παικταραδες ακομα!! 2-3 παικτες κλεινονται, τραυματιζονται, ντεφορμαρονται!! μια ολοκληρη ομαδα ομως που λειτουργει σαν ενα?

καταπληκτικο μπραβο συμφωνω απολυτα!κατι παρομοιο ποσταρα και εγω καπου αλλου icon_drunk.gif
concluse
Πιστευω οτι του χρονου στην ευρωλιγκα οι ομαδες δεν θα εχουν σημαντικες διαφορες με φετος.Οποτε θεωρω οτι ο παναθηναικος με 1-2 καλες προσθηκες(και τον σερμαντινι που λογικα επιστρεφει) θα μπορουμε να συνεχισουμε τη φετινη καλη πορεια.
vastravoud
Διαβαζω τη συνέντευξη του Καϊμακόγλου - τον έχουνε ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ τον κακομοίρη στις ερωτήσεις "είσαι Ολυμπιακός", "πως μπόρεσες", και άλλα τέτοια πανέξυπνα.
balomazoxtra
QUOTE(vastravoud @ Jun 9 2011, 18:49 ) *
Διαβαζω τη συνέντευξη του Καϊμακόγλου - τον έχουνε ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ τον κακομοίρη στις ερωτήσεις "είσαι Ολυμπιακός", "πως μπόρεσες", και άλλα τέτοια πανέξυπνα.

λινκ;
Basketomania
http://www.superbasket.gr/permalink/141178.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.