Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kobe & Oneal 00-02
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
legend33
Ανοιγω αυτο το θεμα για να παρω γνωμες για τον ρολο που ειχε ο Κομπε εκεινη την εποχη στους Lakers. Πιστευω παρολο που δεν συμπαθω τον Κομπε οτι εχει αδικηθει για την προσφορα του σε εκεινα τα 3 πρωταθληματα.Και αν το 2000 ο Ονιλ ειναι ο καλυτερος παικτης της ομαδας, μπορουμε να δεχθουμε οτι το 2001 και το 2002 ο Μπλακ Μαμπα ειχε ξεκαθαρα 2ο ρολο;; Μιλαμε για 2 χρονιες που εχει σχεδον τα ιδια νουμε με τον Ονιλ στην επιθεση ενω ειχε να αντιμετωπισει και μεγαλύτερη απειλη στην πειρφερεια απ' οτι ειχε ο Ονιλ στην ρακετα.
T.W.Is.M.
Θεωρω οτι ο Shaq εκεινη την περιοδο ηταν ο καλυτερος παιχτης του πρωταθληματος. Οπου και να επαιζε θα ηταν Νο1 επιλογη. Δεν υπηρχε αλλος παιχτης που να ειχε την επιδραση του στο παιχνιδι, αρα οποιος κι αν ηταν συμπαιχτης του θα περιοριζοταν σε δευτερο ρολο. Ο Kobe απο εκεινη την περιοδο ηταν ενας απο τους κορυφαιους του πρωταθληματος, ειχε πολυ σημαντικο ρολο σε εκεινους τους Λεικερς γιατι επαιρνε πολλες πρωτοβουλιες στα τελευταια λεπτα λογω της αδυναμιας του O'Neal στις βολες, αλλα δεν επαψε να ειναι δευτερη επιλογη, εστω και με μικρη διαφορα.
Στην ουσια ειχαμε να κανουμε με 2 μεγαλους σταρ, απο τους οποιους αν επρεπε καποιος να θεωρειται πρωτη επιλογη της ομαδας, αυτος θα ηταν ο O'Neal.
legend33
Παρολ' αυτα δεν μπορουμε να πουμε οτι ειχε τον ρολο του Πιππεν. Θα μπορουσε πχ το 2001 με τα νουμερα που ειχε και το ρεκο των Λιμνανθρωπων να παρει το MVP κατι που δεν συναδει με τον χαρακτηρισμο του ως 2nd player.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.