Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Επιτελους "Ενωση"
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Warrior
Ιστορικη μερα η σημερινη!!
Η εκπροσωποι της FIBA και της ULEB εδωσαν τα χερια!

Απο του χρονου θα διοργανωθει κοινη λιγκα..
Το σχισμα που κρατησε 4 χρονια και εκανε τεραστια ζημια στο κυρος
του Ευρωπαικου μπασκετ και ειχε μεγαλες συνεπειες και στο Ελληνικο
αποτελει πλεον παρελθον!


Μπραβο φωστηρες μου επιτελους σας εκοψε...

Βy:Warrior
------------------------------------------------------------------------------------------------

Προσωπικά δεν πανυγηρίζω ακόμα......... μέχρι να το δω να γίνεται....... μέχρι του χρόνου μπορούν κάλλιστα να τα αλλάξουν πάλι.....

Πάντως μια πρώτη συμφωνία είναι μγάλη υπόθεση και νίκη για τους λάτρεις του μπάσκετ.....

By:Mz
------------------------------------------------------------------------------------------------

Πιστευω οτι στην FIBA ειδαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αποκομισουν οφελη απο
την διασπαση,καθε χρονο υποβιβαζονται ολο και πιο πολυ οι διοργανωσεις της.

Εξαλλου τυχον αλλαγη της συμφωνιας θα αποτελεσει τεραστιο πληγμα για το
μπασκετ και δεν νομιζω οτι θα το παρει το βαρος καποιος.

By:Warrior
------------------------------------------------------------------------------------------------

Όταν γίνεται ένα έγκλημα, δεν λες στον εγκληματία "ευχαριστώ" επειδή μετάνιωσε (και μάλιστα, ΜΟΝΟ όταν δει ότι δεν τον παίρνει και πολύ ακόμη).

Και παρότι μόνο θετικό μπορεί να αποβεί κάτι τέτοιο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δε νιώθω καμιά ανάγκη να ευχαριστήσω τους συντελεστές.


By:NBAholic
------------------------------------------------------------------------------------------------

Ας ελπίσουμε ότι επιτέλους θα γίνει η ένωση....

ντε να αρχίσουμε να βλέπουμε και λίγο μπασκετάκι (αν υπάρχει μία μόνο διοργάνωση, σίγουρα κάποιο κανάλι θα ενδιαφερθεί να την πάρει) και να αναλάβει μία οργανωτική εταιρία (όπως η team (έτσι δε λέγεται?) κάνει με το champions league) να φτιάξει το image της διοργάνωσης....

Το αξίζει το μπάσκετ αυτό.

By:dizzy_finger
sarounas
εκεί στην fiba europe είναι πραγματικά στον κόσμο τους, εκλέχτηκε πρόεδρος λέει ξανά ο Βασιλακόπουλος με ψήφους 48-1. Φαίνεται, ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια και επιθυμούν να συνεχιστεί η ίδια πολιτική, ή τα διαπλεκόμενα συμφέροντα είναι τόσο μεγάλα που ο Βασιλακόπουλος έχει μετατραπεί σε έναν ακλόνητο καρεκλοκένταυρο, άκουσα σε συνέντευξή του να αναφέρει ότι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος επειδή εξελέγει και ακόμη ένας έλληνας ο Άλκης Ζώης και με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα ισχυροποιείτε παρασκηνιακά ακόμη πιο πολύ, δηλάδή αυτό κυρίως ήταν που τους απασχολούσε. Ακόμη είπε, στόχος τους είναι η βελτίωση των σχέσεων τους με την EUROLEAGUE –πάλι καλά λέω εγώ- αλλά το χάλασε πάλι λέγοντας τις συνηθισμένες του μπαρούφες, όπως και πέρυσι που προσπαθούσε μετά μανίας να μας πείσει ότι ο θεσμός του final 8, στα κύπελλα των χωρών της Ευρώπης ήταν αποτυχημένος, έτσι και τώρα προσπαθεί να απαξιώσει κάθε επαφή euroleague-NBA, μάλιστα τώρα μας ανέφερε ότι το video game –έτσι το λέει- έχει αποτύχει παταγωδώς στην Αμερική, άσε που σιγά μην ισχύει αφου πάλι ψέματα θα λέει ως συνήθως, αλλά θα σκέφτηκε ποιος το ψάχνει τώρα αυτό, τι να πεις όμως, αυτό τον μάρανε πως πάει το nbalive 2006, ψάχνει όπου μπορεί να βρει φαντάσματα. Εγώ το μόνο που θα του λεγα είναι να μιλάει λιγότερο και να κάνει τίποτα ουσιαστικό, διότι το μόνο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι να βρίζει nba και euroleague και να ψάχνει για τα κακώς κείμενα τους, ενώ δεν κοιτά που με την fiba γελά ο κάθε φίλαθλος που ασχολείτε στοιχειωδός με το μπάσκετ. Για να μην φανεί ότι είμαι και εμπαθής, απλά αναφέρω ότι όταν βγήκε η euroleague στην αρχή όλοι είμασταν με την fiba και θέλαμε να φύγουν οι Ισπανοί από την μέση, στην πορεία όμως αυτοί μας κέρδισαν με την στάση τους, ενώ ο Βασιλακόπουλος και η παρέα του, πλέον μας προκαλούν λύπηση.
thrylos7
Οι υποψήφιοι μια μέρα πριν ήταν ο Βασιλακόπουλος με τον... δικό σου τον Martsulionis αλλά ο δεύτερος απέσυρε την υποψηφιότητά του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.