Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs vs Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
jasonick
(1) San Antonio Spurs vs (2) Oklahoma City Thunder




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1: OKC at SAS | Mon., May 19, 9:00 PM ET | TNT
Game 2: OKC at SAS | Wed., May 21, 9:00 PM ET | TNT
Game 3: SAS at OKC | Sun., May 25, 8:30 PM ET | TNT
Game 4: SAS at OKC | Tue., May 27, 9:00 PM ET | TNT
Game 5: OKC at SAS | Thu., May 29 | TNT | If Needed
Game 6: SAS at OKC | Sat., May 31 | TNT | If Needed
Game 7: OKC at SAS | Mon., Jun. 2 | TNT | If Needed


Season Splits
(4 παιχνίδια) OKC 4 νίκες
27.11.2013 Νίκη OKC 94-88
21.12.2013 Νίκη OKC 113-100
22.01.2014 Νίκη OKC 111-105
03.04.2014 Νίκη OKC 106-94

2014 Playoffs Leaders

San Antonio Spurs
Πόντοι: Tony Parker 19.3
Ριμπάουντ: Tim Duncan 8.3
Ασίστ: Tony Parker 4.9
Κλεψίματα: Manu Ginobili & Kawhi Leonard 1.8
Κοψίματα: Tim Duncan 1.7
Ευστοχία: Tiago Splitter 58 %

Oklahoma City Thunder
Πόντοι: Kevin Durant 31.4
Ριμπάουντ: Kevin Durant 9.5
Ασίστ: Russell Westbrook 8.4
Κλεψίματα: Russell Westbrook 1.7
Κοψίματα: Serge Ibaka 2.2
Ευστοχία: Serge Ibaka 61 %

San Antonio Spurs

Το San Antonio δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να περάσει σε 5 παιχνίδια τους Blazers και πλέον φτάνει για 10η φορά στους τελικούς της Δύσης τα τελευταία 20 χρόνια. Ο πάγκος των Spurs νίκησε κατακράτος τον αντίστοιχο των Blazers, ο οποίος πρέπει να ήταν ο χειρότερος των ομάδων που ήταν στην postseason. Οι Spurs κυριάρχησαν κατά κράτος και δεν είναι τυχαίο ότι οι νίκες των Spurs ήταν εμφατικές στα όρια του blowout και δεν έδειξαν σε καμία φάση να απειλούνται με αποκλεισμό. Ο LMA έριξε την απόδοση του σε πιο ανθρώπινα επίπεδα με τον Splitter να συνεχίζει να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην άμυνα αφού μετά τον Dirk Nowitzki κατάφερε να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό και τον power forward του Portland.



Πάνω κάτω η εικόνα της σειράς

Το matchup εναντίων των OKC δεν είναι ότι το καλύτερο για το San Antonio μιας και μετράνε 10 ήττες στα τελευταία 12 παιχνίδια και φέτος η αρμάδα του Durant τους σκούπισε. Ακόμα και στους Harden-less Thunder, όπου ο μουσιάς έκανε μεγάλη ζημιά στην άμυνα των Spurs, το San Antonio συνεχίζει να δυσκολεύεται. Τα νέα όσον αφορά τον Tony Parker, όπου αποχώρησε στο 5ο παιχνίδι με το Portland είναι ενθαρρυντικά και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο πρώτο παιχνίδι. Ατομικά τώρα οι Spurs έχουν την πολυτέλεια να έχουν έναν από τους καλύτερους wing defenders, το κακό είναι ότι ο Leonard έχει να αντιμετωπίσει τον Durant. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο τρομακτικό πρόσωπο από τους Τεξανούς αν και πρέπει να παραδεχτούμε την άνοδο της ομάδας στον δεύτερο γύρο, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω για να βρεθούν στους τελικούς του NBA. Οι Big 3 θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους και ο πάγκος αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που έκανε στο δεύτερο γύρο τότε το San Antonio θα έχει ελπίδες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν τους υποτιμάμε, σωστά Timmy;



Timmy; ohmy.gif

O παίκτης με το μεγαλύτερο κίνητρο
Manu Ginobili


Όπως είπαμε οι Big 3 πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους για να έχουν ελπίδες οι Spurs και ο Ginobili πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλύτερος από τους 8,3 πόντους σουτάροντας με τα τραγικά 28 % (!) εντός πεδιάς και 14 % στα τρίποντα στη σειρά με το Portland. Ο Αργεντίνος είχε εμφανιστεί πολύ καλός στον πρώτο γύρο με τους Mavericks και θα είναι το κλειδί για την ομάδα του Popovich στις αναμετρήσεις που έρχονται.


Oklahoma City Thunder

Στην ίσως καλύτερη σειρά του δεύτερου γύρου οι Thunder κατάφεραν να νικήσουν τους Clippers με 4-2. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε τα όργια του Paul και οι Clippers έκαναν το break αλλά στη συνέχεια οι Thunder με έναν εξαιρετικό Westbrook ισοφάρισαν και στη συνέχεια πήραν το προβάδισμα νικώντας μέσα στο LA με τους 3 αστέρες της ομάδας να είναι εξαιρετικοί. Οι Clippers ισοφάρισαν σε 2-2 και στο επόμενο ματς, το πιο αμφιλεγόμενο ματς των φετινών playoff, είχαμε μία μεγάλη ανατροπή των Thunder όπου γύρισαν από το -13 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Στο τελευταίο παιχνίδι ο νέος MVP του NBA οδήγησε τους Thunder στους τελικούς της Δύσης χάρις στους 39 πόντους του.

Το καλό για την OKC είναι ότι στα σημεία που κόλλησε ο Durant, ο Westbrook έδειξε το καλό του πρόσωπο χωρίς να υπερβάλει ευατό όπως τον έχουμε συνηθίσει ώρες ώρες. Γενικότερα μέχρι (ή μήπως Νασρί; χοχο πως τα λέω έτσι ο αστειάτορας..) στιγμής έχει δείξει μια ωριμότητα και ίσως βλέπουμε τον καλύτερο RW μέχρι ώρας, αφού και ο Magic όπου στο παρελθόν τον είχε κατακράξει, πλέον έδειξε εντυπωσιασμένος με την εικόνα του εναντίων των Clippers.



Για τον Durant δεν θα πω τίποτα γιατί είναι ο Durant και έτσι ερχόμαστε στο μεγαλύτερο θέμα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Thunder. Ο Ibaka φαινόταν να είναι ο xfactor όταν αντιμετώπιζαν το San Antonio αλλά πλέον ο Ισπανός θα χάσει το υπόλοιπο των playoff και αυτό ίσως να είναι καθοριστικό για την εξέλιξη των τελικών. Η OKC χάνει το 3ο της επιθετικό όπλο και οι Adams, Collison & Perkins (?) που θα πάρουν λεπτά στο 4-5 δεν είναι για πολλά επιθετικά. Αν αναλογιστούμε κιόλας ότι ο Sefolosha δεν βοηθά στην επίθεση οι OKC μένουν από επιθετικές λύσεις. Το πιο λογικό είναι να δούμε περισσότερο Butler και Jackson με τον Brooks να πάει σε πιο χαμηλά σχήματα. Ο Lamb που από ένα σημείο και μετά ήταν ο έκτος παίκτης της ομάδας και θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση, σταδιακά από το Γενάρη και μετά μειωνόταν ο χρόνος του και πλέον τον έχει φάει η μαρμάγκα. Το θετικό στη σειρά με τους Clippers είναι ότι αναδείχθηκε ο Νεοζηλανδός Adams και οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος στον κόσμο εκτός από τον Brooks (άντε και την μητέρα του Perkins βαριά βαριά) θα τον είχε βάλει στην βασική 5άδα αντί του Perkins.

O παίκτης με το μεγαλύτερο κίνητρο
Kevin Durant


Ο MVP του NBA μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε πέρσυ από τους Grizzlies φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στους τελικούς μετά από απουσία δύο σχεδόν χρόνων.

The Match-up



Περιμένουμε πως και πως το ματσάρισμα ανάμεσα σε δύο playmaker που ανήκουν στο top 5 της θέσης τους. Ο Parker προέρχεται από τραυματισμό αλλά όπως είπαμε μάλλον θα παίξει κανονικά στο πρώτο παιχνίδι. Ο Γάλλος δεν έχει εντυπωσιάσει προς το παρόν αλλά για να φύγουν νικητές οι Spurs πρέπει να δείξει άλλο πρόσωπο και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Θα δώσουμε το πλεονέκτημα σε αυτό το ματσάρισμα στον Russell, έστω και με μικρή διαφορά, χάρις στην φόρα που μπαίνει ο Westbrook αλλά και γιατί δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει επηρρεάσει ο τραυματισμός τον Γάλλο.

Overview

Χθες που άρχισα να γράφω το κείμενο θα έβαζα φαβορί τους OKC, αλλά πλέον με τον τραυματισμό του Ibaka προβλέπω Spurs σε 6.
tanasen01
QUOTE (jasonick @ May 17 2014, 14:09 ) *
πλέον με τον τραυματισμό του Ibaka προβλέπω Spurs σε 6.


O Ibaka είναι τεράστια απώλεια για OKC καθώς πλέον ο καλύτερος rim protector τους είναι ο KD (και ο Adams). Θα ρισκάρει όμως ο Brooks να ξεκινήσει τον μικρό Νεοζηλανδό στο 4; Μάλλον τον κόβω να ξεκινά με KD στο 4 και 3 τον Butler ή τον Sefolosha.
Από την άλλη, αν παρουσιάσει τέτοιο σχήμα η thunder, ο Pop νομίζω πως θα θυμηθεί το περσινό smallball στους τελικούς με τον Leonard στο 4.
Όπως και να 'χει με ή χωρίς Ibaka η Thunder είναι ακόμα ικανή να κερδίσει τη σειρά αφού οι Russel/KD είναι το πιο καυτό duo μακράν αυτή τη στιγμή και θα χρειαστεί μεγάλο team effort από τα σπιρούνια για να τους αντιμετωπίσουν. Αλλά in Pop we trust οπότε Spurs σε 7.
nikolas12
Πιστεύω ότι με Ibaka θα βλέπαμε απίστευτη σειρά στους τελικούς της Δύσης και θα έλεγα Spurs στα 7. Τώρα όμως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ στους ψηλούς για την Oklahoma. Με τον Parker μη τραυματία και να παίζει σοβαρά θα πω Spurs στα 6 παιχνίδια. Περιμένω πολύ να δω το Parker-Westbrook και πως θα χειριστεί ο Popovic το μαρκάρισμα του Durant.
captain charisma
με τον ιμπακα μεσα θα θεωρουσα φαβορι τη θαντερ για να περασει γιατι πολυ απλα εχει παρει τον αερα των σπερς τα τελευταια χρονια...και το 12 μετα το 2-0 τους κερδισαν 4 φορες...τωρα ομως που ειναι τραυματιας ο ιμπακα οι σπερς εχουν το προβαδισμα για να πανε τελικους και φετος...
γκαντεμια για την οκλαχομα...διοτι για 2 σερι χρονια τραυματιζεται βασικοτατο στελεχος στη πορεια τους για τους τελικους του νβα...πολυ κριμα...
λογικα θα δουμε τους θαντερ να παιζουν σμολ-μπολ με 4αρι τον ντουραντ και ειτε θα δουμε βασικο το τζακσον ειτε τον μπατλερ...θα ειναι λαθος να ξεκινησει με 2 βαρια κορμια στην 5αδα...γιατι περκινς-κολισον επιθετικα δν ειναι για πολλα...για να δουμε...
για τα μαρκαρισματα λογικα θα δουμε το λεοναρδο πανω στο ντουραντ τη περισσοτερη ωρα και καποιες φορες τον γκριν...οι οποιοι καναν καλη δουλεια με το τζειμς περσι...κ το ρασελαρα λογικα ο ντανυ θα το μαρκαρει..
nikolas12
1-0 oι Spurs λοιπόν με 17 πόντους διαφορά. Τους είχαν στο τρίτο οι Thunder κοντά στο σκορ, αλλά μετά το San Antonio έκανε την αντεπίθεση και πήρε πολύ εύκολα τη νίκη. Η απουσία του Ibaka είναι αισθητή για τη Thunder, αφού ο Duncan έβαλε 27 πόντους και γενικά χτύπησαν πολύ στη ρακέτα των Thunder τα σπιρούνια. Συνεχίζει να κάνει πολύ καλά παιχνίδια ο Leonard. Οι Thunder πάντως σε μένα δεν έδειξαν ικανοί να κάνουν break στο δεύτερο ματς.
jasonick
Τίμιος ο Collison αλλά το σχήμα Sefolosha, Collison, Perkins μαζί δεν πρέπει να το ξαναδούμε ποτέ.
Βέβαια επειδή Brooks είσαι παίζει να το καταλάβει στον 3ο αγώνα.
SteveNashidis
QUOTE(jasonick @ May 20 2014, 19:08 ) *
Τίμιος ο Collison αλλά το σχήμα Sefolosha, Collison, Perkins μαζί δεν πρέπει να το ξαναδούμε ποτέ.
Βέβαια επειδή Brooks είσαι παίζει να το καταλάβει στον 3ο αγώνα.


Για μένα χειρότερο ήταν το σχήμα Westbrook,Fisher,Brooks,Butler και Durant στη θέση Center !!! Είπαμε είμαστε fun του small ball αλλά όχι και έτσι. Έκαναν πάρτι οι Leonard, Diaw με το size τους ! Ενώ ο Tim ξεκουράστηκε μια χαρά και πολύ σωστά από τον Popovic .

Φτωχή για μένα η τακτική του Brooks ! Δεν έχει back-up plan από τη στιγμή που έχασε τον Ιμπάκα. Aκόμα και στα ποσταρίσματα που έκανε ο Durant είτε σε μεμονωμένες φάσεις που έπαιξε 2-3 ζώνη ο Πόποβιτς είχαμε : 0 κυκλοφορία, καθόλου σχέδιο(από τον Brooks) και συνεπώς ελάχιστοι πόντοι !
klow13
εβγαλε εναν πινακα χθες στο παιχνιδι,ρεκορ στους ποντους στο ζωγραφιστο για τα φετινα πλει οφς οι σπερς.ειναι ψιλοδεμενα τα χερια του μπρουκς,ειτε παει με σεφολοσα,περκινς,κολισον ειτε με small ball εχουν πλεονεκτημα οι σπερς.παντως η αμυντικη πενταδα το γυρισε στην τριτη περιοδο,οποτε ισως η λυση ειναι αυτη και προσευχες ο westbrook και ο ντουραντ να μπουν σε beast mode.
geo82
Α ρε Duncan. Μια ζωή παιχτούρα, ακόμη και στα γεράματα διδάσκεις...
tanasen01
QUOTE (geo82 @ May 20 2014, 21:22 ) *
Α ρε Duncan. Μια ζωή παιχτούρα, ακόμη και στα γεράματα διδάσκεις...

Πραγματικά πρέπει να' ταν οι 27 πιο "εύκολοι" πόντοι της καριέρας του με 10/11 καλάθια από ασσίστ.
Das Kapital
Πολύ ωραίο μπάσκετ έπαιξαν οι Spurs, θα ήθελα να καταλήξει σε πιο ντέρμπυ φάση το παιχνίδι, όπως επιθυμώ για κάθε game της σειράς γιατί μου αρέσουν και οι δύο ομάδες. Από την OKC οι Durant και Westbrook όπως παίζουν συνήθως, έκπληξη ήταν ο Fisher. Από το San Antonio όλοι έκαναν καλή δουλειά αλλά ας ξεχωρίσω τον Duncan με το διαστημικό του πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήταν λίγο άστοχος.

Πολύ κρίμα που λείπει ο Ibaka, η απουσία του ήταν εμφανής, για τον Perkins τα έχω ξαναπεί, δεν κάνει ο άνθρωπος για βασικός σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ο Collison πιστός στον οργανισμό Sonics/Thunder αλλά μέχρι εκεί, τον Adams όσον τον έχω δει στα playoffs τον εκτιμώ, ψηλό, δυνατό, νεανικό κορμί που θέλει να εδραιωθεί και τα δίνει όλα, θέλω να τον δω να παίζει περισσότερο από τον Perkins και το καλοκαίρι να προσλάβουν και αυτοί τον Olajuwon να του μάθει καμιά κίνηση. laugh.gif

Εκεί που καταλήγω είναι, βάσει των σημερινών, πως για να περάσει η OKC θα πρέπει οι Durant-Westbrook να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.
redleg7
Περσι ελειπε ο Γουεστμπρουκ.Φετος τραυματιστηκε στο πιο κρισιμο σημειο ο Ιμπακα.Ποση ατυχια πια.
Πλεον η σειρα δυσκολα θα γυρισει και πολυ δυσκολα θεωρω οτι θα δουμε τους τελικους που ολοι περιμεναμε.Ηδη στο πρωτο ματς ο Ντανκαν εκανε παρτι.Κριμα για την σειρα ο τραυματισμος του Ιμπακα.
sarounas
Λερναία ύδρα θυμίζουν επιθετικά οι Σπερς για την Θάντερ. Έχει να λύσει πάρα πολλά προβλήματα ο Μπρουκς, συμφωνώ πώς η απουσία του Ιμπακα μοιάζει κομβική αλλά και να έπαιζε πάλι τους Σπερς -λόγω της ικανότητάς τους να επιβάλουν τον ρυθμό τους- θα θεωρούσα φαβορί.

Η αντιμετώπιση του 1ου αγώνα από την πλευρά του Μπρουκς και η απόγνωσή του μην μπορώντας να βρει έστω κάποιες στοιχειώδεις λύσεις αμυντικά μέσα στην ρακέτα και στο "σπάσιμο" του ρυθμού δείχνει να έχουμε μια σειρά πολλά με λίγα. Ίδωμεν...
Das Kapital
Με ή χωρίς Ibaka αυτή η OKC δεν έχει καμία τύχη απέναντι στους Spurs, Durant και Westbrook είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον, μεγάλη αστοχία απόψε. Ευχάριστη έκπληξη ο Adams που πλησιάζει το double-double. Φαίνεται πως η Thunder δεν έχει απάντηση στο παιχνίδι του San Antonio, κρίμα είναι οι τελικοί της δύσης (ειδικά) να καταλήξουν με κάνα 4-0 και 20p διαφορά σε κάθε αγώνα.
nikolas12
Περίμενα οι Thunder να κοντράρουν δυνατά χθες τους Spurs, αλλά τελικώς το 2-0 ήταν υγιεινός περίπατος. Δεν έπαιξαν οι Thunder ότι και να λέμε. Άστοχοι και με νεύρα οι Durant-Westbrook, απίστευτα εύστοχος και καλή εμφάνιση από τον Green και γενικά οι Spurs παρουσιάστηκαν ώριμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη που ήρθε εύκολα. Αν κάνουν ένα break στην Oklahoma μπορεί η σειρά να τελειώσει και στα 5 παιχνίδια.
Air Kef
QUOTE(Das Kapital @ May 22 2014, 05:38 ) *
Με ή χωρίς Ibaka αυτή η OKC δεν έχει καμία τύχη απέναντι στους Spurs, Durant και Westbrook είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον, μεγάλη αστοχία απόψε. Ευχάριστη έκπληξη ο Adams που πλησιάζει το double-double. Φαίνεται πως η Thunder δεν έχει απάντηση στο παιχνίδι του San Antonio, κρίμα είναι οι τελικοί της δύσης (ειδικά) να καταλήξουν με κάνα 4-0 και 20p διαφορά σε κάθε αγώνα.


Mέσα στην OKC θα είναι ανταγωνιστικοί οι Θάντερ, για πρόκριση ούτε λόγος, οι Σπερς δείχνουν σε εκπληκτική κατάσταση και είναι ο ορισμός της έκφρασης "hitting all cylinders" στα φετινά play off.
captain charisma
ο μπρουκς ακομα να καταλαβει οτι δεν πρεπει να ξεκιναει στην ιδια 5αδα τους περκινς-κολισον-σεφολοσα? αυτοι επιθετικα δεν προσφερουν τιποτα και στην ουσια μενουν να παλευουν οι ντουραντ-ρασελαρας οι οποιοι ηταν αστοχοι εχτες...εαν θελουν οι θαντερ να χει μελλον η σειρα θα πρεπει να χαμηλωσουν τα σχηματα τους με 4αρι τον ντουραντ και ειτε στη θεση 3 να ξεκιναει ο μπατλερ ειτε στον ασσο ο τζακσον..αλλιως βλεπω η σειρα να παει για σκουπα...κ ειναι τελικοι δυσης...μετα τον καλυτερο πρωτο γυρο στην ιστορια των πλειοφς ο 2 γυρος δεν ηταν στα ιδια επιπεδα εκτος των ματς κλιπς-θαντερ...

οι θαντερ και το 2012 ειχαν βρεθει 2-0 πισω στη σειρα αλλα τοτε ειχαν εναν ιμπακα..εναν χαρντεν ξερω γω...

απ οτι βλεπω μονο οι μαβς καταφεραν να βρουν τα κουπια των σπερς και τους φεραν στα ορια τους...
ssoulliss
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τον κομβικής σημασίας τραυματισμό του Ιμπάκα,οι Θάντερ πρέπει να ρισκάρουν.

Ναι σωστά τα λέει ο κάπταιν πιο πάνω, ο Ντουράντ στο 4 μήπως και ανακατέψουμε την τράπουλα. Αλλιώς χαίρεται.
SkyFall
QUOTE (nikolas12 @ May 22 2014, 10:27 ) *
Περίμενα οι Thunder να κοντράρουν δυνατά χθες τους Spurs, αλλά τελικώς το 2-0 ήταν υγιεινός περίπατος. Δεν έπαιξαν οι Thunder ότι και να λέμε. Άστοχοι και με νεύρα οι Durant-Westbrook, απίστευτα εύστοχος και καλή εμφάνιση από τον Green και γενικά οι Spurs παρουσιάστηκαν ώριμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη που ήρθε εύκολα. Αν κάνουν ένα break στην Oklahoma μπορεί η σειρά να τελειώσει και στα 5 παιχνίδια.


SG3ptshooter
QUOTE(captain charisma @ May 22 2014, 10:58 ) *
απ οτι βλεπω μονο οι μαβς καταφεραν να βρουν τα κουπια των σπερς και τους φεραν στα ορια τους...

Aν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει έτσι; Δε σε αδικώ.
Πιστεύω οι Spurs αφού δεν πιάστηκαν στον ύπνο τελικά από εσάς, κι αφού κλίκαραν τόσο σε εκείνο το g7, κράτησαν το momentum κι έχουν κλειδώσει πλέον στο championship mode. Όπως και τότε ακόμη που αποκλείστηκαν απ' το Memphis στον πρώτο γύρο, αν είχαν ανατρέψει με ένα πειστικό τελευταίο παιχνίδι τη σειρά, πάλι φαβορί θα τους δίναμε στους επόμενους ημιτελικούς. Γιατί είναι οι Spurs. Επίσης ένας λόγος που τους δυσκολέψατε περισσότερο απ' τους 2 επόμενους αντιπάλους τους κι ας μην έχετε πχ το Durant ως επιθετική απειλή, είναι πως έχετε μεγαλύτερο rotation και περισσότερες επιθετικές επιλογές ποσοτικά, που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω ο καθένας τους σε κάποια ματς, όπως τότε που κάνατε και το διπλό δηλαδή με 20 πόντους Marion και 18 πόντους Harris. Ενώ τους Thunder των 5-6 κώνων στην επίθεση τους έκλεισε τα ατού και χωρίς Ibaka πράγματι μοιάζει να τελείωσε η σειρά ήδη. Aντίστοιχα και τους Blazers των 5,5 παικτών.

Παραλίγο να βγει στο garbage ο Αμνός πρώτος scorer των Thunder χτες. Αυτό το trade του Harden... Από βασικό rookie swingman σε ομάδα στο ψάξιμο, τον έριξε D-League και φέτος παρά τα παιχνίδια που έδωσε απίστευτο instant scoring επιθετικά, η επιστροφή του Russell σε συνδυασμό με την ανάδειξη και το hustle του Reggie και την απόκτηση και του βετεράνου του Caron τον τελείωσαν. Και όχι, επιμένω ότι το Jackson - Russell δε βγαίνει, είναι σαν κακό copy - paste ο ένας δίπλα στον άλλο.
SteveNashidis
Αν μην τι άλλο έχει ευθύνες ο Brooks .Δεν μπορεί να συμμαζέψει την ομάδα του. Όλη η επιθετική και αμυντική λειτουργία βασίζονταν στον Ιμπάκα ; και τώρα που απουσιάζει τρώει 40αρες; συγνώμη αλλά δεν αξίζει για τελικούς playoff περιφέρειας.

Δεν μπορεί να με μια απουσία να εμφανίζεις τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο. Κάθεσαι και βρίσκειs τι σου λείπει. Τα elbow-jumper ή οι τάπες του Ιμπάκα. Ωραία βρίσκεις μετά ποιος μπορεί να εφαρμόσει κάτι και φτιάχνεις την 5αδα σου. Αλλά αυτό δεν έγινε σε 2 παιχνίδια.Γιατί; Η απάντηση είναι απλή.Η υπόλοιπη ομάδα στελεχώνεται από τόσο άγουρους παίκτες που δεν μπορούν να αναπληρώσουν το κενό του Ιμπάκα ή μάλλον να κάνουν ενα 40% από αυτά που έκανε στο γήπεδο. Μόνο ο Adams έδειξε καλά στοιχεία. Γιατί οι υπόλοιποι ρολίστες να είναι θεατές που δεν έχουν πληρώσει first-class εισιτήριο ;


Θα γουστάραμε πιο πολύ μπάσκετ με το Clippers-Spurs.Προπονητικά-τεχνικά-αγωνιστικά , στα μαρκαρίσματα αυτή η σειρά θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμα και από αυτήν της ανατολής.

http://www.nba.com/video/partners/yahoo/20...ook-upset.nba// Και όταν βλέπω αυτό το βίντεο ,πραγματικά απορώ υπάρχει προπονητής σε αυτήν την ομάδα;
sarounas
παρόμοια θα ήταν η διαφορά και στο 1ο ματς αν δεν έκανε παπαδες ο μπαρμπα-ντέρεκ. Δεν υπάρχει προς το παρόν αυτή η σειρά... και αμφιβάλω αν υπάρχει ελπίδα να αναστραφεί η κατάσταση
T.W.Is.M.
ΟΚ, ειναι μεγαλο το πλεονεκτημα των Σπερς μετα τον τραυματισμο του Ibaka. Αλλα αυτα που διαβαζω παραειναι αυστηρα ή απαισιοδοξα για την Οκλαχομα. Προπερσι η σειρα ηταν 2-0 παλι, εστω και χωρις τετοια ευκολια. Δεν ειναι απλα οτι επανηλθε η Οκλαχομα, δεν ειναι οτι περασε, αλλα περασε με 4-2. Εκανε 4 σερι νικες! Ας ειχε και το Harden και τον Ibaka, ας ειχε και τονΤζοςτονΠαουελ, το θεμα ειναι οτι ειχε καταφερει να κανει 4 σερι νικες εναντιον του Σαν Αντονιο. Μην ξεγραφετε ακομα τη Θαντερ(α). Αν χασει κι αλλο παιχνιδι και γινει το 3-0, να δεχτω οτι τελειωσε η σειρα, αλλα αν γινει το 2-1, εχουμε ενα παιχνιδι για να παρει φωτια η σειρα. Και δεν ειναι και λιγες οι σειρες που το 2-0 εχει γινει 2-2. Η δε Οκλαχομα ειναι ομαδα του μομεντουμ. Απο αυτο(και οχι μονο) εχασε τους τελικους το 2012, με τη βοηθεια του κερδισε προπερσι τους Σπερς, απο αυτο ξεμπερδεψε μια ωρα αρχιτερα με τους Κλιπερς φετος. Αν κανει το 2-2, δεν αποκλειω οποιοδηποτε σκορ για τη συνεχεια. Απο 4-2 για το Σαν Αντονιο μεχρι επαναληψη του προπερσινου σεναριου.

QUOTE(sarounas @ May 22 2014, 19:00 ) *
παρόμοια θα ήταν η διαφορά και στο 1ο ματς αν δεν έκανε παπαδες ο μπαρμπα-ντέρεκ. Δεν υπάρχει προς το παρόν αυτή η σειρά... και αμφιβάλω αν υπάρχει ελπίδα να αναστραφεί η κατάσταση


Αν ο μπαρμπα-Ντερεκ εκανε παπαδες(που μαλλον τους εκανε, αν και δεν εχω προλαβει να δω κανενα απ τα δυο ματς σε αντιθεση με τα ανατολικα), ο Ντανις ο Πρασινος τι εκανε χτες? Ολοκληρο το κονκλαβιο μαζεψε... tongue.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 22 2014, 19:07 ) *
ΟΚ, ειναι μεγαλο το πλεονεκτημα των Σπερς μετα τον τραυματισμο του Ibaka. Αλλα αυτα που διαβαζω παραειναι αυστηρα ή απαισιοδοξα για την Οκλαχομα. Προπερσι η σειρα ηταν 2-0 παλι, εστω και χωρις τετοια ευκολια. Δεν ειναι απλα οτι επανηλθε η Οκλαχομα, δεν ειναι οτι περασε, αλλα περασε με 4-2. Εκανε 4 σερι νικες! Ας ειχε και το Harden και τον Ibaka, ας ειχε και τονΤζοςτονΠαουελ, το θεμα ειναι οτι ειχε καταφερει να κανει 4 σερι νικες εναντιον του Σαν Αντονιο. Μην ξεγραφετε ακομα τη Θαντερ(α). Αν χασει κι αλλο παιχνιδι και γινει το 3-0, να δεχτω οτι τελειωσε η σειρα, αλλα αν γινει το 2-1, εχουμε ενα παιχνιδι για να παρει φωτια η σειρα. Και δεν ειναι και λιγες οι σειρες που το 2-0 εχει γινει 2-2. Η δε Οκλαχομα ειναι ομαδα του μομεντουμ. Απο αυτο(και οχι μονο) εχασε τους τελικους το 2012, με τη βοηθεια του κερδισε προπερσι τους Σπερς, απο αυτο ξεμπερδεψε μια ωρα αρχιτερα με τους Κλιπερς φετος. Αν κανει το 2-2, δεν αποκλειω οποιοδηποτε σκορ για τη συνεχεια. Απο 4-2 για το Σαν Αντονιο μεχρι επαναληψη του προπερσινου σεναριου.



Αν ο μπαρμπα-Ντερεκ εκανε παπαδες(που μαλλον τους εκανε, αν και δεν εχω προλαβει να δω κανενα απ τα δυο ματς σε αντιθεση με τα ανατολικα), ο Ντανις ο Πρασινος τι εκανε χτες? Ολοκληρο το κονκλαβιο μαζεψε... tongue.gif


Αν γινει το 2-2 σαφως και αλλαζουν τα παντα στη σειρα! Αλλα μεχρι τωρα δεν εχουμε δει κατι τετοιο εστω λιγο! Εχασαν δυο παιχνιδια σβηστα και ευκολα!
T.W.Is.M.
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 22 2014, 19:12 ) *
Αν γινει το 2-2 σαφως και αλλαζουν τα παντα στη σειρα! Αλλα μεχρι τωρα δεν εχουμε δει κατι τετοιο εστω λιγο! Εχασαν δυο παιχνιδια σβηστα και ευκολα!


Συμφωνω, αν και δεν εχω δει καποιο απ τα δυο παιχνιδια. Το χτεσινο βεβαια δεν ηταν αναγκη να το δω για να καταλαβω τι εγινε.
Δεν μπορω ομως να αποκλεισω το ενδεχομενο του 2-2, οπως δεν αποκλειω και το 3-0. Για τους Σπερς με προβληματιζει και κατι ακομα: Οι μεγαλες ομαδες συνηθως εχουν την ικανοτητα να "σκοτωνουν" τον αντιπαλο σε καθε ευκαιρια. Με το Πορτλαντ ομως οι Σπερς δεν το εκαναν ενω ηταν μπροστα με 3-0. Πιστευω βεβαια οτι αν βρεθουν στην ιδια θεση με τη Θαντερ, θα την τελειωσουν τη σειρα, αλλα οχι επειδη θα ειναι οι ιδιοι καλυτεροι ή πιο ετοιμοι απ οτι στον προηγουμενο γυρο. Απλα η Οκλαχομα πιστευω οτι ειναι λιγοτερο δυνατη ομαδα πνευματικα(αν και με το Μεμφις, που ειναι μια τετοια ομαδα εδειξε καλα δειγματα).
jasonick
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 22 2014, 19:07 ) *
ΟΚ, ειναι μεγαλο το πλεονεκτημα των Σπερς μετα τον τραυματισμο του Ibaka. Αλλα αυτα που διαβαζω παραειναι αυστηρα ή απαισιοδοξα για την Οκλαχομα. Προπερσι η σειρα ηταν 2-0 παλι, εστω και χωρις τετοια ευκολια. Δεν ειναι απλα οτι επανηλθε η Οκλαχομα, δεν ειναι οτι περασε, αλλα περασε με 4-2. Εκανε 4 σερι νικες! Ας ειχε και το Harden και τον Ibaka, ας ειχε και τονΤζοςτονΠαουελ, το θεμα ειναι οτι ειχε καταφερει να κανει 4 σερι νικες εναντιον του Σαν Αντονιο.


Η σειρά θυμίζει μέχρι στιγμής αυτή του '12. Οι Spurs τότε είχαν αφήσει τα σουτ στον Ibaka και στον Perkins και στον 1ο αγώνα είχαν συνολικά 2/7 και 10 πόντους μαζί και στον 2ο αγώνα είχαν 4/16 και 8 πόντους. Μετά ο Ibaka εκμεταλλεύτηκε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζαν οι Σαν Αντόνιοι και είχε 14,7 πόντους στη συνέχεια με πολύ καλά ποσοστά και με αποκορύφωμα το τέταρτο ματς που είχε 11/11. Αν βάλουμε και στην εξίσωση και την εκπληκτική σειρά που είχε κάνει ο Harden (δεν μπορούσε να την κάνει και αυτός 1 γύρο μετά, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ για να μην ξεχνιόμαστε tongue.gif) και επισκίασε την μέτρια του Westbrook τότε καταρχάς κράζουμε τους τσίπηδες της OKC για το trade του Harden tongue.gif κατά δεύτερον βλέπουμε ότι καλός ο Reggie αλλά δεν είναι μουσιάς (duh) και τρίτον ότι δεν υπάρχει 4-5άρι που να τραβήξει έστω και λίγο το σκορ ούτε για δείγμα.

Με χαμηλό σχήμα, τότε είτε θα αναγκαστεί να σπαταλήσει περισσότερη ενέργεια ο KD στην άμυνα είτε θα έχουμε τρομερό μισματς με τους Sefolosha ή Butler πάνω στοv Duncan/Splitter και με πιο ψηλό σχήμα θα αναγκαστει η OKC να παίξει με -2 παίκτες στην επίθεση, από τη Σκύλλα στην Χάρυβδη δηλαδή. Τελικά η μόνη περίπτωση για να περάσoυν οι Thunder είναι αυτή

QUOTE(klow13)
ειναι ψιλοδεμενα τα χερια του μπρουκς,ειτε παει με σεφολοσα,περκινς,κολισον ειτε με small ball εχουν πλεονεκτημα οι σπερς.παντως η αμυντικη πενταδα το γυρισε στην τριτη περιοδο,οποτε ισως η λυση ειναι αυτη και προσευχες ο westbrook και ο ντουραντ να μπουν σε beast mode.
SteveNashidis
Serge Ibaka's calf has responded to treatment and OKC is listing him as day-to-day.

http://bleacherreport.com/articles/2065651...ign=programming


Παίζονται στοιχήματα για το ποιος θα παίξει πρώτος . Ibaka ή Diego Kosta tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Voyager @ May 23 2014, 19:48 ) *
Παίζονται στοιχήματα για το ποιος θα παίξει πρώτος . Ibaka ή Diego Kosta tongue.gif

Δεν ξέρω αν τρίβουν τον Ibaka με τρίχες δράκου ή λέπια λευκού καρχαρία, αλλά ο πλακούντας αλόγου που βάζει η Ρουμάνα στον Diego Costa κάνει θαύματα. tongue.gif

Στα ποδοσφαιρικά, ο Costa παίζει με πρόβλημα πολύ καιρό τώρα. Αν δεν είναι ο εαυτός του από νωρίτερα στη σεζόν, ας μην ξεκινήσει καλύτερα. Ο Ibaka πάλι, μπει - δε μπει:
klow13
αμα ειναι καλα ο ιμπακα,πιστευω στην ανατροπη της σειρας.
ο τριτος καλυτερος τους παικτης και ο δευτερος πιο δυσαναπληρωτος ειναι,το χαος πισω απο αυτον.βεβαια το θεμα ειναι να δουμε τον γνωστο ιμπακα και οχι σκια του εαυτου του,οπως ηταν ο λι των γουοριορς περσι.
σημαντικο ειναι οτι εχουν σφυρηλατηθει για τα καλα οι θαντερ απο τη σειρα με γκριζλις οποτε δυσκολο το ψυχολογικο meltdown.
tanasen01
Παίζει απ' ό,τι φαίνεται ο Ιμπάκα. Μάλλον θα είναι γύρω στο 70-80% αλλά αν μπορεί να παίξει για 20 λεπτά μπορεί να είναι καθοριστικός. Προβλέπω νίκη OKC, έστω και δύσκολα, γιατί παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και πλέον πρέπει να προστατέψουν πάσει θυσία την εδρά τους.
sacarame
Ιμπάκα ξεκίνησε βασικούρα και στα 5 πρώτα λεπτά του ματς έχει 4/4fg 2 ρεμπς και 2 τάπες...


Ήταν τραυματίας αυτός είπαμε?? tongue.gif
basketo_vios
Τζινόμπιλι στο ημίχρονο 20π με 5 παστέλια tongue.gif
SkyFall
QUOTE (basketo_vios @ May 26 2014, 04:13 ) *
Τζινόμπιλι στο ημίχρονο 20π με 5 παστέλια tongue.gif


στο τέλος έφυγε με τραυματισμό στα αποδυτήρια. Ο Πόποβιτς όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, είπε ότι ή είναι οκ ή θα χάσει το υπόλοιπο των πλει-οφ tongue.gif

QUOTE (SkyFall @ May 22 2014, 12:14 ) *


Rated: (en)joy
Χαχα ναι, ιδου και το θεϊκο στιγμιοτυπο smiley.gif


redleg7
Αλλη σειρα με Ιμπακα.Κριμα που εχασε τα 2 πρωτα ματς.Θα ειχαμε δει πολυ πιο ¨ανταγωνιστικα¨ παιχνιδια.
SG3ptshooter
QUOTE(SkyFall @ May 26 2014, 09:41 ) *


Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Russell είναι χαρακτήρας βασισμένος στον Kenny του OZ. Και ξέρετε κάποιοι το nick του, έτσι;



(Bricks laugh.gif )
SkyFall
xaaaaaaaauuuxuxuxuxaxauxauxuxuxauxa. Πόσο εύκολα όμως;

Air Kef
QUOTE(SkyFall @ May 26 2014, 11:58 ) *
xaaaaaaaauuuxuxuxuxaxauxauxuxuxauxa. Πόσο εύκολα όμως;



Bitch please!

That is 'Bodie' from "The Wire"!


nikolas12
Μεγάλη νίκη για Thunder και με Ibaka πίσω να κερνάει τάπες το μισό San Antonio η σειρά γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Τώρα η ψυχολογία είναι με το μέρος των Thunder και το ζήτημα είναι ότι το Game 4 είναι ίσως το πιο κρίσιμο, αφού ή ισοφαρίζουν και πάνε San Antonio να τα δώσουν όλα ή θα βρεθούν να χάνουν 3-1 και να έχουν και εκτός έδρας ματς. Το ζήτημα είναι να παίξει ο Ibaka όπως έπαιξε χθες και με Westbrook-Durant στα επίπεδα που μας έχουν συνηθίσει θα δούμε μεγάλα πράγματα.
Iverson_3
Αμα κανουν τεστ ουρων στον Ιμπακα τωρα θα βγει πρασινο φωσφοριζε σα το Φλαμπερ.
Das Kapital
Γύρισε ο Ibaka και ήταν σαν να επέστρεψε ο θεός, άλλη ομάδα η OKC και επιθετικά αλλά κυρίως αμυντικά, οι Durant- Westbrook επιτέλους σούταραν με σχετικά καλά ποσοστά. Είδαμε και αλλαγές στο rotation από τον Brooks, Adams αντί Perkins (επιτέλους) και Jackson αντί Sefolosha που δεν έπαιξε καν. Ευτυχώς που είναι ακόμα νωρίς και η OKC ''ξύπνησε'' με τη βοήθεια του Ibaka φυσικά.
T.W.Is.M.
"Δασκαλε το Σαν Αντονιο ειναι 2-0 στους τελικους Δυσης. Δεν το βλεπω να γυριζει".



Βεβαια για να πουμε την αληθεια, μονο εγω δε σουταρα βολες χτες κι αυτο γιατι δε φορουσα φανελα Θαντερ. Αν εσκαγα μυτη εστω με τη μπλουζα με το σημα των Θαντερκατς, 2 βολες θα τις ειχα σουταρει. Το ποσο ευκολα επαιρνε η Οκλαχομα το σφυριγμα σε αντιθεση με τους Σπερς ηταν εμφανες. Απ την αλλη δεν ξερω αν στο επομενο παιχνιδι θα σουταρουν τοσο καλα απ εξω οι Σπερς, αλλα και να το κανουν, δεν ειναι και σιγουρη η νικη. Με τον Ibaka η αμυνα της OKC αλλαζει τελειως και δεν ειναι τυχαιο οτι στην κανονικη περιοδο κερδισαν και τα 4 ματς με το Σαν Αντονιο.
Κι αν η ασχημη μερα απο την περιφερεια δεν ερθει στο 4ο, αλλα στο 5ο ματς για τους Σπερς??? wink.gif
lakersdynasty
QUOTE(Das Kapital @ May 26 2014, 15:11 ) *
Γύρισε ο Ibaka και ήταν σαν να επέστρεψε ο θεός, άλλη ομάδα η OKC και επιθετικά αλλά κυρίως αμυντικά, οι Durant- Westbrook επιτέλους σούταραν με σχετικά καλά ποσοστά. Είδαμε και αλλαγές στο rotation από τον Brooks, Adams αντί Perkins (επιτέλους) και Jackson αντί Sefolosha που δεν έπαιξε καν. Ευτυχώς που είναι ακόμα νωρίς και η OKC ''ξύπνησε'' με τη βοήθεια του Ibaka φυσικά.


Σημαντική αλλαγή. Αν θα στηριχθείς σε 2 άτομα με τη μπάλα στα χέρια σε τόσο μεγάλο βαθμό πρέπει να έχεις άλλους 3 παίκτες με καλό σουτ απο μέση/μακρινή απόσταση.

Η επιστροφή Ιμπάκα ήταν η πλέον σημαντική προσθήκη αλλά και η συγκεκριμένη αλλαγή ήταν κρίσιμη και καλό θα ήταν να παραμείνει. Όπως και η μεγαλύτερη χρησιμοποίηση του Άνταμς. Το ύψος και η ταχύτητα του φαίνεται να δίνουν περισσότερα θετικά σε σχέση με τα κυβικά του Πέρκινς.
duncan21
Ανύπαρκτα αθλητικά προσόντα,0 έκρηξη,0 ταχύτητα.Προφανώς δεν έχει τελειώσει τίποτα αλλά σε κάτι παιχνίδια σαν κι αυτό φαίνονται οι πραγματικές αδυναμίες(όποιες τέλος πάντων) των Spurs.
duncan21
Double post αλλά χαλάλι για το Russ.O δεύτερος παίκτης στην ιστορία του NBA με 40-5-10-5 στα playoffs μετά το Μιχαλάκη.

7oς συνολικά που καταφέρνει κάτι τέτοιο,συνυπολογίζοντας και τη regular season.

http://www.basketball-reference.com/play-i...mp;order_by=pts
Dwyane ''the flash'' Wade
Το μομεντουμ ειναι πια με την οκλαχομα η οποια ειναι αλλη ομαδα με τον ιμπακα. Προβλεπεται επικη εξελιξη στοςυ δυτικους τελικους...
redleg7
Russelstruck τιποτα αλλο
Οσο παιρνει λυσεις ο Brooks απο τους παιχτες στον παγκο του τοσο η Οκλαχομα θα ειναι γερα στην διεκδικηση της προκρισης στους τελικους.
Προσωπικα μου κανει εντυπωση και δεν περιμενα σε καμια περιπτωση μετα το 2-0 των spurs που δειχνανε σε εξαιρετικη κατασταση οτι θα βρισκαν τα ψυχικα αποθεματα για να ισοφαρισουν την σειρα και να διεκδικησουν επι ισοις οροις την προκριση.
Η απουσια του Ιμπακα με τον οποιο η OKC ειναι προφανως αλλη ομαδα μου δινει την εντυπωση οτι οι Spurs ξεκινησαν με χαντικαπ +2 νικων.
Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο R.Jackson που γυρισε τον αστραγαλο του.Αν εχει καποιος ρεπορταζ στην διαρκεια της ημερας ας το παραθεσει.
nikolas12
Τι τρελά πράγματα έκανε ο Westbrook χθες; 40 πόντους και ο τύπος έκλεβε μπάλα, τάπωνε, έκανε προσποιήσεις και κάρφωνε ασταμάτητα. Ντάξει η προσθήκη Ibaka έχει αλλάξει ριζικά τη Thunder, αφού έχει σφίξει πάρα πολύ την άμυνα της. Αναμένεται τουλάχιστον συναρπαστική η συνέχεια στους τελικούς της Δύσης με τη Thunder να έχει το μομέντουμ της σειράς και να μην αποκλείεται να κάνει και break στο San Antonio.
Das Kapital
Πώς να χαρακτηρίσεις το χθεσινό παιχνίδι του Westbrook; Ο τύπος έκανε ό,τι ήθελε, όποτε έκανε drive ήσουν σίγουρος πως είτε θα σκοράρει είτε θα πάρε foul, σουτ, assist, κλεψίματα, τα πάντα. Και ο Durant, φυσικά, έκανε μια χαρά εμφάνιση αλλά επισκιάστηκε από αυτήν του Westbrook. Σε αυτόν τον αγώνα η OKC επέβαλλε το δικό της γρήγορο ρυθμό και το SA αδυνατούσε να ανταποκριθεί. Οι βασικοί των Spurs κινήθηκαν σε μια μετριότητα με τον Green να είναι πολύ κακός, ο τύπος έχει μόνο αμαρκάριστο σουτ, ούτε ντρίμπλα, ούτε ball handling ούτε πάσα, τίποτα

Η επιστροφή του Ibaka, ο περισσότερος χρόνος στον Adams, η αντικάτασταση του Sefolosha από τον Jackson και ο χρόνος συμμετοχής στον Lamb μου φαίνεται πως είναι η συνταγή της επιτυχίας που έπρεπε να βρει ο Brooks. Όπως λέει και ο Wade πιο πάνω το momentum είναι με την OKC, ωστόσο δε νομίζω το SA να μην κάνει ακόμα μία νίκη.
cave_man
Τι πιστεύετε για το σημερινό παιχνίδι; Θα κερδίσουν η spurs?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.