Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
dizzy_fingers
Όντως...
Περισσότερα θα πούμε στο τόπικ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός wink.gif ια να μη χαλάμε αυτό της Ευρωλίγκας.

Εκεί όπου την Τετάρτη υποδεχόμαστε τη Ρεάλ σε ένα γήπεδο που επαναλαμβάνω, πρέπει να είναι γεμάτο....
dizzy_fingers
OXI ΓΜΤ!!!!!!

Μόλις συνειδητοποίησα ότι αύριο δε θα μπορεί να πάει κανείς με συγκοινωνία στο ΟΑΚΑ λόγω της απεργίας 40.gif!!!

gdi.gif
Bonzo
Όντως...
Θα έχει και ο ηλεκτρικός απεργία??
εγώ πάντως θα πάω με κανένα φίλο μου...
άμα πάει και κανένας άλλος μπορούμε να συναντηθούμε..
dizzy_fingers
To σκέφτομαι κι εγώ να πάω με αμάξι αλλά:
1) Θα γίνεται της ..... μέχρι να φτάσω εκεί.
2) Πιο σημαντικό, παίζει η ομάδα μου αύριο στις 8... Θα δω τί θα κάνω.
Bonzo
Το πρόβλημα δεν είναι μέχρι να φτάσεις αλλά όταν θα φεύγεις.....
Εγώ πάντως σήμερα και με τα πόδια θα πήγαινα...
Ο σημερινός αγώνας δε χάνεται..
Ακύρωσα και Ισπανικά για να πάω(τέλος πάντων δεν τα ακύρωσα αλλά θα δηλώσω άρρωστος....με τον ΠΑΟ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
Ελπίζω παρά τις απεργείες να έχει τουλάχιστον 8000...
qspock
Οι αποσουσιες του ΠΑΟ πολλες και βασικες (κατω απο το καλαθι). Παιδες αν δε το γεμισετε πολυ πιθανο να εχετε καμια δυσαρεστη εκπληξουλα σημερα απο τον Μαλκοβιτς. Κι ας εχει και η Ρεαλ απουσιες.
dizzy_fingers
Σε λιγάκι ξεκινάω...

Ελπίζω να σας φέρω φωτογραφίες από γεμάτο γήπεδο το βράδυ.... wink.gif
dizzy_fingers
Ο κόσμος τελικά, δεδομένης της απεργίας των ΜΜΜ, ήταν αρκετός.
Καμιά δεκαριά χιλιάδες 41.gif και εκτός από το τέλος του αγώνα όπου όλο το γήπεδο (εκτός από ένα άτομο μάλλον rolleyes.gif ) φώναζε "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ", δεν υπήρχαν συνθήματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ωραία ατμόσφαιρα, καλό παιχνίδι με πάρα πολλά τρίποντα (η έκπληξη ήταν ότι έβαλε και η Ρεάλ πολλά) και στο τέλος ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής με 87-71 και πλέον είναι μόνος πρώτος στον όμιλο (και αν η Ζαλγκίρις χάσει αύριο, θα είναι πρώτος σε όλη την Ευρωλίγκα με ρεκόρ 6-1).

Αύριο θα γράψω περισσότερα και θα ανεβάσω φωτογραφίες.
qspock
Το οτι ειχε κοσμο ειναι καλο στοιχειο. Τωρα αν πηγαν στο γηπεδο για να ξαναπουν στον Παυλο να παρει την ΠΑΕ, δε βαρεθηκαν να λενε τα ιδια και τα ιδια? Μακαρι ο Παυλος να μην ασχοληθει ποτε με τη "μπαλα" και να μεινει για παντα στο αθλημα που τον δοξαζει παγκοσμιως. Να μην ασχοληθει ποτε με το αθλημα που θα τον κανει να ειναι συνεπεστατα τελευταιος και ντροπιασμενος εξω απο τα συνορα.

Στο αγωνιστικο κομματι: Ο ΠΑΟ δεν επαιξε τοσο καλα μεχρι να ξεφυγει στο σκορ, ο ρυθμος του αγωνα ελεγχονταν απο τη Ρεαλ του Μαλκοβιτς και ευτυχως που μπηκαν ολα (!) τα τριποντα, ειδικα αυτα τα (ως συνηθως) υπο πιεση του Χατζηβρετα. Οι απουσιες ειναι σημαντικες, αλλα το παιχνιδι του ΠΑΟ δεν διαφερει και πολυ αν επιστρεψουν οι τραυματιες. Το προβλημα για μενα παραμενει στην μονοτονη εκτελεση της επιθεσης σε μεγαλη πιεση (γυρω γυρω ολοι) και στην αμυνα - ριμπαουντ απο κατω. Αυτα πρεπει να λυθουν και ελπιζω στις γιορτες να γινει σωστη η -επιβεβλημενη- επιλογη του νεου ψηλου.
Αλλιως θα ερθουν ηττες συντομα απο τους αλλους μεγαλους. Και μετα τις γιορτες τα περιθωρια για διορθωτικες κινησεις λιγοστευουν.

Δε θελω να μειωσω την επιτυχια του ΠΑΟ, απλα ειναι κριμα να παει για την πρωτια με χτυπητες αδυναμιες.
dizzy_fingers
Μέχρι να ξεφύγει ο Παναθηναϊκός, βλέποντας πως το σκορ κυμαινόταν σε τόσο χαμηλά επίπεδα, και μετά ρίχνοντας μια ματιά στους δύο πάγκους και συνειδητοποιώντας ότι τις δύο ομάδες προπονούν Μάλκοβιτς-Ομπράντοβιτς....φοβόμουν ότι το παιχνίδι θα λήξει με ένα συνολικό σκορ 130-140 πόντων κι από τις δύο ομάδες...
Ευτυχώς, πάντως, που ήταν τόσο έυστοχες οι δύο ομάδες από τα 6,25 και δεν το είδαμε αυτό.

Κατά τ'άλλα, η έλλειψη ψηλού είναι φανερή και από αυτό που λες, μεταξύ άλλων.
Το "γύρω γύρω όλοι" γίνεται γιατί η άμυνα του αντίπαλου είναι κύρια προσαρμοσμένη στην περιφέρεια, γνωρίζοντας ότι μέσα στη ρακέτα δεν υπάρχει κίνδυνος. Έτσι, σχεδόν ποτέ δε θα δεις ασφυκτικό ντάμπλ τιμ σε ψηλό του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κόψουν οι κοντοί, να μη γίνεται το κλασσικό "μοίρασμα" όταν υπάρχει ένας παίχτης ελεύθερος.
Ο Ομπράντοβιτς πέρσι, κατάφερε και ξεπέρασε, μέχρι ενός βαθμού, αυτό το πρόβλημα παίζοντας με το pick n roll, δημιουργώντας έτσι αυτόν τον "ελεύθερο παίχτη" με την ταχύτητα που εκτελούν αυτό το παιχνίδι οι παίχτες του Παναθηναϊκού (η οποία ταχύτητα, έχει μεγαλώσει αρκετά φέτος).
Προχθες, όμως, ο Μάλκοβιτς ήταν διαβασμένος και δε θυμάμαι μία φορά που να έπιασε το pick n roll. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά ο Ομπράντοβιτς σταμάτησε να παίζει με αυτό βλέποντας ότι δεν μπορεί και σε αυτό βοήθησε και το παιχνίδι με τους αιφνιδιασμούς (να'σαι καλά Δημητράκη για τα κλεψίματά σου! biggrin.gif). Εκεί ήταν κιόλας που ξεφύγαμε στο σκορ και ουσιαστικά πήραμε το παιχνίδι.
Αλλά δε θα είναι πάντα τόσο θεαματικά αποτελεσματικός στην άμυνα ο Διαμαντίδης, ούτε οι αντίπαλοι θα έχουν την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που είχαν προχθές οι Ισπανοί ανά στιγμές.
Κι εκεί θα χρειαστεί το αργό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, το οποίο δεδομένα, δεν είναι και το καλύτερο στην Ευρώπη (εκτός από όταν μας πιάνουν τα τρίποντα των Λάκοβιτς-Χατζηβρέττα-Σπανούλη).
Δε χρειάζεται το θηρίο το οποίο με το που θα παίρνει τη μπάλα, θα την καρφώνει παρά το τριπλ-τιμ που θα του γίνεται...ένας ψηλός που θα προκαλεί και την προσοχή ενός δεύτερου αμυντικού, πιστεύω πως είναι υπεραρκετός για τον Παναθηναϊκό.

Αν εγώ πάντως, qspock, βασίζω κάπου τις ελπίδες μου για επιτυχία του Παναθηναϊκού φέτος στην Ευρώπη, αυτό είναι το γεγονός ότι φέτος πολλές ομάδες, που πέρσι ήταν φαβορί, περνούν μία φάση ανοικοδόμησης (Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Μπάρτσα, Ταού).
Ο Παναθηναϊκός είναι τυχερός που όχι μόνο δεν αλλάζει, αλλά συνεχίζει να βελτιώνεται αρκετά σε αυτά που κάνει ήδη καλά.
Γι'αυτό ίσως, και η Λιέτουβος έκανε τόσο θεαματικό μπάσιμο στη διοργάνωση, αφού με ελάχιστες καλές προσθήκες είναι η ίδια ομάδα που πήρε πέρσι το Uleb Cup.
Α, να κάνω και μία άσχετη πρόβλεψη? Θα έχουμε ιταλική ομάδα φέτος στο final4.

Επειδή, όμως σας υποσχέθηκα φωτογραφίες, κι επειδή ήσασταν καλά παιδιά tongue.gif, σας τις δίνω έστω και με 2 μέρες καθυστέρηση:

Click to view attachment
Πανικός στα εκδοτήρια. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στη μεγάλη άφιξη του κόσμου, αλλά κύρια στην κακή οργάνωση. Υπήρχε ένα εκδοτήριο για ένα τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου, ο οποίος έπρεπε να χωρέσει μέσα από μία μικρή πόρτα για να μπει και να βγει...Τέτοια θα δει κάποια στιγμή ο Μπερτομέου και μας κόψει το συμβόλαιο...λέμε τώρα 65.gif.


Click to view attachment
Κι όμως, είναι μέσα στο ΟΑΚΑ, έξω από το κλειστό.


Click to view attachment
Click to view attachment
Ο κόσμος ήταν αρκετός όπως βλέπετε.


Click to view attachment
Click to view attachment
Τα παιδιά, εν δράσει.


Click to view attachment
Η μαγική τριάδα, Λάκοβιτς-Σπανούλης-Διαμαντίδης.



Click to view attachment
Αχ, ποτέ δε θα μάθουνε αυτά τα παιδιά... 33.gif



Click to view attachment
Μία εντυπωσιακή χωρογραφία στο πέταλο.


Click to view attachment
Και...ένα κοινωνικό μήνυμα προσφορά του θείου Παύλου... biggrin.gif
qspock
Τη δεδομενη χρονικη στιγμη, ισως οι υπολοιποι να μην ειναι στην κατασταση που ηταν πχ περσυ (ΤΣΣΚΑ, ΤΑΟΥ, Μακαμπι).
Αλλα δεν μπορεις να πας ετσι μεχρι τελους βασισμενος στο οτι δε θα ειναι τοσο καλοι οι αντιπαλοι. Πρεπει να αναζητας λυσεις στα προβληματα σου. Και ευτυχως που φανηκαν αυτα πριν τις γιορτες, κυριως στο ντερμπι με Ολυμπιακο, για να διορθωθουν τωρα, πριν ειναι αργα.

Ο ΠΑΟ στεφθηκε πρωταθλητης Ευρωπης με σεντερ σα τον Βρανκοβιτς και τον Ρεμπρατσα. Ακομη και το τελευταιο Ευρωπαικο πρωταθλημα που κερδισε στην Μπολονια, ειχε Μιντλετον καθως και καποιον που γυρισε το ματς και τωρα βρισκεται κατα Ρωσια μερια tongue.gif

Χωρις σεντερ της προκοπης, δε παμε πουθενα. Πεφτουν κορμια στους τελικους, τα σουτακια απ'εξω δεν γινονται ανοιχτα. Οι ομαδες που πανε καλα στην Ευρωλιγκα εχουν ψηλους. Οι ομαδες που εχουν προβλημα στους ψηλους φαινονται (Μπαρτσα). Ο ΠΑΟ ειναι κατωρθωμα που με τετοια πενταρια καταφερνει να ειναι εκει που ειναι.
Αν δεν ενισχυθει, τα ιδια θα εχουμε και φετος, ΚΑΡΜΠΟΝ με περσυ στο final four.

ΥΓ: Φωτογραφιες εχουμε, στατιστικα εχουμε, αναλυσεις εχουμε, το καλυτερο μπασκετικο forum εχουμε. Δε το κανουμε site για μπασκετ γενικοτερα? Ωρες ωρες μου φαινεται οτι γραφονται τοσα ωραια πραγματα εδω και ειναι κριμα να τα βλεπουν λιγοι... smile.gif
dizzy_fingers
Τί εννοείς με το να το κάνουμε site?
qspock
Απλα λεω οτι μπορει καποιος ακομη και να πληροφορηθει κανονικοτατα απο εδω τα μπασκετικα κατευθειαν με τα links και τις photo wink.gif

Το να γινει κατι σαν portal, site δηλαδη για μπασκετ με νεα, ειδησεις κλπ παει πολυ ε? tongue.gif Ξερω γω, κατι ενδιαμεσο βρε παιδι... Ενα απλο φορουμ δεν ειναι και τοσο διαδεδομενο, δυστυχως. Αν και δεν εχω κατι συγκεκριμενο να προτεινω, δε μου ερχεται κατι αυτη τη στιγμη... 39.gif
dizzy_fingers
Οι σκέψεις που κάνεις με ταλαιπωρούσαν για πολύ καιρό στο παρελθόν...

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι το basketforum είναι ένα από τα πιο μεστά φόρουμ στο ελληνικό ίντερνετ, όπου δίνεται περισσότερο βάρος στην ποιότητα παρά στην ποσότητα (κι είμαστε αρκετά τυχεροί γι'αυτό αν αναλογιστείς ότι είναι κάτι που δεν προγραμματίζεται αλλά βγαίνει αυθόρμητα μέσα από τη συμμετοχή τόσων πολλών ατόμων).
Είναι αλήθεια πως μου λείπουν κάθε τόσο οι off topic συζητήσεις που γίνονται σε άλλα φόρουμ, αλλά όπως μόλις είπα, μπορείς να τα βρεις αλλού αυτά.

Χάρη στη βοήθεια αρκετών παιδιών που είτε έγραφαν στο παρελθόν είτε συνεχίζουν να το κάνουν, στο φόρουμ έχει συσσωρευτεί ένα υλικό που αξίζει να διαβαστεί (από τις επικές αναλύσεις παιχνιδιών του suspect μετά τα παιχνίδια, μέχρι τα αφιερώματα του ΜΖ και τα πρόσφατα best of του holic).
Κάπως πρέπει να αναδειχτούν αυτά και μάλλον ο καλύτερος τρόπος για αυτά είναι να κάνω ένα παράλληλο "site" που θα αναφέρονται κάποια από αυτά.
Αν θυμάσαι παλιά (δε θυμάμαι αν είχες προλάβει το overplay.tk) είχαμε κάνει μία αρχική flash σελίδα που πέρα από την εισαγωγή στο φόρουμ, είχε και διάφορα λινκ για όλα αυτά.

Δε σκέφτομαι να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά με κάποιο τρόπο θα βρω να κάνω κάτι όμορφο και παράλληλα χρηστικό.
Όλα αυτά είναι ασφαλώς σκέψεις και μπορεί μάλιστα να μην πραγματοποιηθούν ποτέ, λόγω έλλειψης χρόνου...
Θα δούμε wink.gif. Μέχρι τότε, αν σου έρθει καμιά ιδέα, ρίξε την. smile.gif

Τώρα για portal...όπως τα λες. Πάει πολύ, ειδικά αν δε μας πληρώνουν tongue.gif.
Το betsmart.gr νομίζω πως καλύπτει επάξια αυτόν τον χώρο στο ελληνικό ίντερνετ wink.gif.

ΥΓ: Ένα από τα πολλά καλά του "νέου" (έχει περάσει κάμποσος καιρός από την ανανέωση, εξ'ου και τα εισαγωγικά) φόρουμ, είναι ότι μπορούμε να σηκώσουμε blogs...Δεν ξέρω αν κάποιος θα ενδιαφερόταν.
Papaloukas 4 ever
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 20 2005, 02:21 PM)
Τώρα για portal...όπως τα λες. Πάει πολύ, ειδικά αν δε μας πληρώνουν tongue.gif.
Το betsmart.gr νομίζω πως καλύπτει επάξια αυτόν τον χώρο στο ελληνικό ίντερνετ wink.gif.
*


Συμφωνώ απόλυτα. Το betsmart είναι κάτι το καταπληκτικό, που έλειπε από το ελληνικό Internet.
Bonzo
Αν υποστήριζε και Mozzila θα ήταν ακόμα καλύτερα.. shot.gif shot.gif
dizzy_fingers
Υποστηρίζει. Εγώ με mozzila μπαίνω και δεν έχω πρόβλημα.
qspock
Καλη χρονια μπασκετοφιλοι smile.gif

Δυστυχως, η διακοπη δεν βοηθησε καθολου οσον αφορα την ευρεση ψηλου για τον ΠΑΟ. Κι οχι μονον αυτο, οι τραυματιες παραμενουν εξω! Χωρις σεντερ στη Μοσχα, δε το βλεπω να κυλαει...
kop-13
Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό αλλα μιάς κ μας απασχολεί το θέμα της έλλειψης ψηλών στον ΠΑΟ,είδα σήμερα στο site του sport fm οτι μάλλον ο Ομπράντοβιτς κατέληξε στον Marcus Fizer.
Θα ήθελα λοιπόν να δώσω τα στοιχεία που βρήκα με μία πρόχειρη ματιά:

Position: F
Born: Aug 10, 1978
Height: 6-8 /
Weight: 260 lbs. / kg.
College : Iowa State '01



Appeared in 232 career NBA games, making 35 starts and averaging 10.5 ppg, 5.0 rpg and 1.2 apg, shooting .432 from the floor and .693 from the free throw line in 21.9 mpg
Has averaged 22.9 ppg and 10.9 rpg per 48 minutes in four NBA seasons
Scored 20+ points 17 times, with 10+ rebounds on 22 occasions in four-year NBA career
Played for the Gold Medal-winning United States team at the 2001 Goodwill games in Brisbane, Australia, averaging 4.8 points and 3.0 rebounds, shooting .550 from the floor
Named to the second team All-Rookie squad following the 2000-01 season



2005-06 Statistics

G GS MPG FGM-A FG% 3PM-A 3P% FTM-A FT%
9 9 32.9 61-124 .492 0-2 .000 43-66 .652

REBOUNDS PER GAME
OFF DEF TOT APG SPG BPG TO PF PPG
1.9 5.6 7.4 2.4 1.00 0.33 2.67 3.78 18.3


Οι φετινοί του αριθμοί είναι απο την ομάδα Austin Toros του NBDL(Νational Basketball Development League)
dizzy_fingers
Καλός (forward tongue.gif) είναι.

Τον θυμάμαι από το NBA Live biggrin.gif.
kop-13
Το εύχομαι!
Δέν τον θυμάμαι καθόλου αλλα τα στοιχεία του είναι αρκετά καλά. Βέβαια αυτό που με προβλημάτησε είναι γιατί φέτος ''έπεσε'' στην development league, αλλα θα στηριχτώ στον jots-αν κ δεν έχω πειστεί οτι είναι καλός γνώστης της αμερικάνικης αγοράς.
dizzy_fingers
QUOTE
αν κ δεν έχω πειστεί οτι είναι καλός γνώστης της αμερικάνικης αγοράς.


Αν έχεις στο μυαλό σου τον Μπάξτερ, τότε δεν πολυσυμφωνώ.
Το παιδί αυτό το είχα κάνει τάμα να τον δω για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά τον έδιωξαν μόλις μερικούς μήνες αφότου τον έφεραν. Ένας ξένος δε μπορεί να αποδώσει τα μεγιστα από την πρώτη σεζόν (Batiste για παράδειγμα) και έχω την εντύπωση πως ο Λόνι δεν έδειξε αυτά που μπορούσε να δείξει στον Παναθηναϊκό, γιατί δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες.

Χμ...πάλι φλυαρώ για τον Μπάξτερ icon_blahblah.gif biggrin.gif.


Για τον Fizer τώρα...θα είμαι πολύ γκρινιάρης αν πω ότι ΔΕΝ είναι σέντερ, αλλά 4άρι? 65.gif
kop-13
Βεβαίως δεν είναι center αλλα δεν μου φαίνεται οτι ψάχνουμε τρίτο βαρύ κορμί.
Επειδή συμβαίνει ένας καλός μου φίλος να έχει προσωπικές σχέσεις με τον coach θέλω να σου πω πως κ ο ίδιος έχει πολύ καλή γνώμη για τον baxter αλλα το παράδοξο είναι πως δέν τον εμπιστευόταν πολύ.
Τώρα για το θέμα της σχέσης του με την αμερικάνικη αγορά μην ξεχνάς οτι τους Midleton κ Batiste τους ήξερε απο την Ευρώπη.Οι Baxter-Buford κατευθείαν απο Αμερική.
qspock
Δε θελει αλλο βαρυ κορμι??
Μπατιστ, Τσαρτσαρης, ΣΑΚΟΤΑ, Παπανικολαου, Αλβερτης. Τι κοινο εχουν ολοι αυτοι? Ειναι ελαφρια κορμια και παιζουν στο 4... Κι αλλον θελει?????????????

Ο Τομασεβιτς, ειναι λενε αγνωστο ποτε θα επανελθει. Το προβλημα που εχει τον ταλαιπωρει πολυ καιρο, απο το καλοκαιρι. Ο Φεμερλιγκ που ειναι καιρο εκτος, ειναι ο μονος σεντερ που υπαρχει. Και ο Αλβερτης (biggrin.gif) ειναι πια μεγαλος σε ηλικια για να αντεξει στην ...νευραλγικη αυτη θεση! Αν και βαρυ κορμι... 24.gif 19.gif

Ας σοβαρευτουμε: Αν αληθευουν αυτα περι του νεου ελαφριου κορμιου, εγω λεω να αρχισουν ΑΠΟ ΤΩΡΑ να ψαχνουν σεντερ για του χρονου. Γιατι και φετος τα ιδια με περσυ θα εχουμε στο final four, και τοτε θα ειναι ...αργα για ψαξιμο για την επομενη σεζον! Ας ψαχνουν λοιπον απο τωρα για του χρονου.

Εγω παντως το οτι ψαχνανε απο πριν την διακοπη ακομα, μεχρι τωρα και καταληξαν παλι σε 4αρι δε μπορω να το πιστεψω! 45.gif
kop-13
Καλά, ενα δημοσίευμα σου sport fm ήταν δεν έκλεισε κιόλας.Οι περισσότεροι καλοί center έχουν πάει NBA κ στην Ευρώπη έχουν μείνει ελάχιστοι.Είναι πολύ δύσκολο να βρείς κάποιον,πόσο μάλλον τον Γενάρη.

QUOTE
Μπατιστ, Τσαρτσαρης, ΣΑΚΟΤΑ, Παπανικολαου, Αλβερτης. Τι κοινο εχουν ολοι αυτοι? Ειναι ελαφρια κορμια και παιζουν στο 4...


Ο Π@π@νικολάου παίζει περιστασιακά, ο Αλβέρτης απο τότε που ήρθε ο Ομπράντοβιτς στο 4 παίζει και τα καταφέρνει μια χαρά,ο Σάκοτα έχει ακόμα πολλές αδυναμίες για να κριθεί η θέση που θα πρέπει να αγωνίζεται κ οι Batiste,Τσαρτσαρής είναι μιά χαρά 4άρια...
qspock
Ε, ναι αυτο λεω κι εγω. Στο 4 υπαρχει ηδη συνωστισμος, κι αλλο 4ρι τι να το κανει??
kop-13
Απ'οτι έχω καταλάβει ο Ομπράντοβιτς θέλει παίχτες που να μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις κ έχει ήδη 2 καθαρούς center.λΜάλλον δεν θέλει τρίτο κ προτιμά ένα δυνατό 4αρι.
Warrior
Φιλε kop-13,θα συμφωνησω και γω με τον qspock...

O Παναθηναικος δεν εχει καθαρο σεντερ,με εξαιρεση των Φεμερλινγκ που
δεν νομιζω οτι ποτε δεν θα απκτησει πολυ σημαντικο ρολο στην ομαδα του
Παναθηναικου..

Τον Τομασεβιτς δεν τον θεωρω καθαρο σεντερ,ασε που με τα προβληματα
που εχει δεν ξερουμε ποτε και αν θα παιξει.Παντως ειναι γεγονος οτι ο
Ομπραντοβιτς αρεσκεται να παιζει με ελαφρια σχηματα,χωρις καθαρο σεντερ,
αυτο ομως δεν ειναι παραιτητα σωστο...

Κατ'εμε δεν εχει νοημα ο Παναθηναικος να παρει και αλλο 4αρι.Αν ειναι
να παρει παιχτη...ας παρει 5αρι,στο "4" ειναι υπερπληρης.
kop-13
Επιμένω πως στον Παναθηναικό ο Τομάσεβιτς μπορεί να παίξει μόνο center.Ας μην είμαστε όμως βιαστικοί,οσο δεν ανακοινώνεται κάποιος.
Warrior
Συμφωνω οτι στον ΠΑΟ μπορει να παιξει μονο σεντερ,απλα δεν τον θεωρω
κλασικο 5αρι και κυριως με τα προβληματα που εχει φετος,και δεν λενε
να τον αφησουνε,δεν μπορειτε να αισθανεστε σιγουρια.Σε τυχον μεταγραφη
θα θεωρουσα σωστοτερο να αποκτηθει ενας παικτης στο "5" οπου ο ΠΑΟ
εχει αδυναμια τα τελευταια χρονια και οχι στο "4",οπου με Μπατιστ,Τσαρτσαρη,
ΠΑπανικολαου,Αλβερτη και Σακοτα θεωρω τον ΠΑΟ υπερπληρη...
kop-13
Κάποιος προπονητής(νομίζω ο Πεδουλάκης) είπε πρόσφατα σε συνέντευξη πως πλέον υπάρχουν 2 θέσεις στο basketball,πρόσωπο κ πλάτη.Γι'αυτό οι θέσεις 4 ή 5 είναι κάπως αφηρημένες.

Αλήθεια την νίκη χθές επι της CSKA δεν θα τη σχολιάσει κανείς?
dizzy_fingers
Όχι! Θέλουμε ψηλό! tongue.gif biggrin.gif


Έλα ντε...κερδίσαμε ολόκληρη ΤΣΣΚΑ μέσα στο σπίτι της και ξεχάσαμε να το αναφέρουμε...
Τόσο πολύ συνηθίσαμε στις επιτυχίες? huh.gif

Δύσκολη και σημαντική νίκη η οποία σε συνδιασμό με το δώρο της Ορτέζ μέσα στη Μαδρίτη, έδωσε την πρώτη θέση του ομίλου στον Παναθηναϊκό (όποιος θέλει να κάνει τη σύγκριση με πέρσι τέλος πρώτης φάσης, ο Παναθηναϊκός νομίζω είχε περάσει ως τρίτος, ή οριακά ως δεύτερος του ομίλου του).

Παρόλα αυτά, δε νομίζω πως τα άλλα φαβορί για τον τίτλο βρίσκονται σε αυτόν τον όμιλο.
Είμαι περίεργος να δω τί λέει η φετινή Ζαλγκίρις που κάνει τόσο διαφορετική πορεία με πέρσι, ενώ ο πόθος μου από την αρχή της σεζόν (και πριν ξεκινήσει κιόλας) είναι να παίξει ο Παναθηναϊκός ενάντια στη Λιέτουβος... ohmy.gif
To σκέφτεστε? Η άκρως επιθετική ομάδα της Λιθουανίας με τους δυνατούς ψηλούς, ενάντια στην καλαθοπνίχτρα άμυνα του Ομπράντοβιτς...

Άσχετο: Πως θα σας φαινόταν ο Γιαβτόκας για τον Παναθηναϊκό??? 38.gif
Να κάνω όνειρα, ε? biggrin.gif
kop-13
QUOTE
Άσχετο: Πως θα σας φαινόταν ο Γιαβτόκας για τον Παναθηναϊκό??? 
Να κάνω όνειρα, ε?



Τον Γιαβτόκας τον ονειρεύομαι κ εγώ απο πέρσι αλλα κάτι μου λέει οτι πλησιάζει κάποιος Έλληνας διεθνής ψηλός.


QUOTE
Παρόλα αυτά, δε νομίζω πως τα άλλα φαβορί για τον τίτλο βρίσκονται σε αυτόν τον όμιλο


Εδώ νομίζω πως υποτιμάμε την CSKA.Οπώς κ ο ΠΑΟ είναι syper φαβορί για τοω τελικό.Η l.Rytas είναι το μεγάλο αουτσάιντερ κ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να την αντιμετωπίσουμε στα προημιτελικά.
Αλλα περιμένω τόσο ανυπόμονα τον Solomon κ την Maccabi... shot.gif
dizzy_fingers
H CSSKA, αφού δε μπόρεσε να το σηκώσει πέρσι, δε νομίζω να το καταφέρει φέτος.
Θέμα ψυχολογίας smile.gif.

Και τώρα μπαίνουμε στο ψητό...ποιός έλληνας διεθνής ψηλός πλησιάζει???(μήπως είναι κι αυτός τεσσάρι? rolleyes.gif)
kop-13
Τον Μπουρούση εννοώ.Είναι προσωπική διαίσθηση...
qspock
ΜΠΡΑΒΟ στην Παναθηναικαρα που συνεχιζει σταθερα και μετα τη διακοπη να δειχνει την αξια της. 41.gif Αν ειχε κι εναν ψηλο να σταματησει τον Αντερσεν που εβαζε τον Μπατιστ μεσα στο καλαθι, το παιχνιδι θα το καθαριζε πολυ ευκολοτερα. Παντως κι αυτη η μεγαλη νικη δε σημαινει τιποτα. Φετος ξεχωριζουν στην Ευρωλιγκα οι: ΠΑΟ, Μακαμπι, Ριτας, Εφες, ΤΑΟΥ, Μαλαγα. Στον ομιλο του ΠΑΟ μονο η Μαλαγα ειναι απο αυτους, και τον κερδισε.

Για την ΤΣΣΚΑ δεν ειναι θεμα ψυχολογιας το αν θα το σηκωσει φετος. Δε θα το σηκωσει γιατι φετος δε προκειται να παει final four. Δε την ειχα δει μεχρι τωρα, αλλα ο Ετορε αποδεικνυει ποσο μεγαλη διαφορα σε μια ομαδα κανει ο προπονητης. Ο Ντουντα ειχε φτιαξει ομαδαρα, η φετινη ΤΣΣΚΑ δε βλεπεται. Αν εξαιρεσουμε το περσυνο final four που επεσε στη διαστημικη Ταου και φουντο, η ομαδα του Ιβκοβιτς τα τελευταια χρονια ειχε πελατη τον ΠΑΟ, μεσα εξω. Τι να συγκρινουμε τωρα, το πως επαιζε περσυ και πως παιζει φετος? Η μπαλλα στον J.R και φυλαχτειτε μη σας βρει κανενα πολυ αστοχο! 24.gif

Για τον ψηλο: Νομιζω οτι ο Γιαβτοκας ειναι καλυτερος του Φεμερλινγκ tongue.gif Παιδες μην ονειρευετε, οι μερες που ο Παυλος επαιρνε τα καλυτερα ονοματα εχουν περασει ανεπιστρεπτι.
Προηγειται το NBA, η ομαδα του, η Μπαρτσελονα (τι της λειπει τι της λειπει... α ενας καλος ψηλος!) ισως και οι Ιταλικες, κλπ. Για να μην βαλω μεσα και καμια ρωσικη.
Κανα τεσσαρι αν θελετε, να παρει, μη του λετε για πενταρια του Ζελικο 68.gif Ο Μπουρουσης αντι του Φεμερλιγνκ καααλος ειναι. Αλλα για βασικο σεντερ δε μου γεμιζει το ματι, αν δεν εξελιχτει. Και φετος ειναι στασιμος.

Τι παει να πει το συγχρονο μπασκετ δεν εχει σεντερ? Αυτο σηκωνει πολυ κουβεντα, δε θα το δεχτω μονο και μονο επειδη το ειπε ο Πεδουλακης. Αν ο αντιπαλος εχει σεντερ πιος θα τον μαρκαρει? Αλχημειες θα κανουμε? Τον Αντερσεν τον ειδατε τι εκανε προχτες? Αυτος ηταν ο λογος που δεν κερδισε ανετα ο ΠΑΟ.

Οσα δε φτανει η αλεπου...
Bonzo
από contra.gr
"Σε ότι αφορά στον αγώνα της Πέμπτης με την Σιένα, οι πράσινοι με μία ακόμα νίκη τελειώνουν σχεδόν μαθηματικά και την περίπτωση της πρώτης θέσης αφού θα μένει πια μόνο η αναμέτρηση με την Μάλαγα για να κατακτηθεί και τυπικά η απόλυτη πρωτιά."
Πως μπορεί ένας δημοσιογράφος να το γράφει αυτό με τόση σιγουριά ενώ η Μάλαγα είναι μόλις μια νίκη πίσω και μένουν 5 αγώνες????
Έλεος πια...Ούτε τη βαθμολογία της euroleague δε μπορούσε να κοιτάξει πριν να το γράψει?
kop-13
Σωστός Bonzo!
Οι αναλύσεις αυτές είναι καφενιακού επιπέδου.
dizzy_fingers
Στο συγκεκριμένο site το μόνο που αξίζει πλέον είναι οι ειδήσεις για το ποδόσφαιρο και ο paparazzi...
Ωραίο στήσιμο σαν σελίδα, αλλά είναι αμέτρητες οι φορές που μου τη δίνει στα νεύρα για την ποδοσφαιρικότητά του.... 45.gif

Για την μπασκετική ενημέρωση υπάρχουν άλλα site που κάνουν πολύ καλύτερη και πιο προσεγμένη δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα (βλέπε betsmart.gr)...
leonkalf
Συμφωνώ απόλυτα dizzy.
Καλά,ο paparazzi άπαιχτος!!!
qspock
Αληθεια, ποια ειναι τα καλυτερα μπασκετικα site? Για ειδησεις εννοω, γιατι για forum τουτο εδω ειναι σαφως το καλυτερο.

Εγω μπαινω betsmart.gr και sportime.gr, νομιζω ειναι τα καλυτερα εκτος αν μου διαφευγει κανενα.
dizzy_fingers
Αυτά επισκέπτομαι κι εγώ.
Περισσότερες ειδήσεις δε νομίζω να βρεις αλλού, ειδικά αν συνδιάζεις αυτά τα δύο μαζί.

Από ένα σημείο και μετά γίνεται αυτό για το οποίο παραπονιέται συχνά ο holic...αναπαραγωγή των ίδιων και των ίδιων... wink.gif
chinaski
Παλι καλα να λεμε παιδες. Παλαιοτερα ηταν τραγικη η κατασταση απο μπασκετικα νεα. Τουλαχιστον τωρα διαβαζουμε και ρεπορταζ σχεδον καθε μερα για τα τεκτενομενα των ομαδων.
Warrior
Κατ'εμε καλυτερο ειναι το betsmart.gr,μπορει να μην εχει μεγαλα πολυ σε
μεγεθος αρθρα,αλλα ειναι παντα ακριβες και το εμπιστευομαι μεχρι τωρα.
Μετα τα sportime.gr και sport24.gr θεωρω ειναι στο ιδιο επιπεδο,με το 2ο
να εχει πολλες φορες πρωτο θεμα μπασκετικα νεα... 41.gif
Warrior
Ηττα στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναικο σημερα...που πιστευω πως ισως του
κανει περισσοτερο καλο,παρα κακο...


Τα δεκάλεπτα: 25-21, 50-49, 71-75, 93-95.
Παναθηναϊκός (22/26 βολές, 22/44 δίποντα, 9/19 τρίποντα, 20 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα, 7 λάθη, 11 ασίστ, 2 κοψίματα): Αλβέρτης 6(2), Παπανικολάου, Λάκοβιτς 25(2), Μπατίστ 16, Χατζηβρέττας 6(1), Σπανούλης 18(2), Τσαρτσαρής 11, Διαμαντίδης 9(2), Σάκοτα 2, Χάντερ.
Μάλαγα (22/26 βολές, 23/35 δίποντα, 9/17 τρίποντα, 26 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 13 λάθη, 16 ασίστ, 1 κόψιμο): Σάντσεθ 16(4), Ροντρίγκεθ 16(1), Ρισασέ 13(1), Λαζάρο, Πιετρούς 4, Γκαρμπαχόθα 14, Σαντιάγκο 22, Μπράουν 10(2).


QUOTE(sportime.gr)
Η ήττα δεν... άγγιξε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει για την τελευταία φάση του αγώνα, ότι η ομάδα του τα έκανε όλα σωστά. Από την άλλη πλευρά, ο νικητής Σέρτζιο Σκαριόλο άφησε αιχμές για την διαιτησία...


«Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι», υποστήριξε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στα 11 τελευταία δευτερόλεπτα: «Στην τελευταία επίθεση παίξαμε πολύ σωστά, αλλά στην διάρκεια του αγώνα είχαμε άλλα προβλήματα, όπως το ότι οι δημιουργοί του παιχνιδιού μας δεν αναγνώρισαν καταστάσεις και κάποια miss-match. Γενικά είμαι ευχαριστημένος γιατί είχαμε δέκα σουτ περισσότερα από την αντίπαλό μας, αλλά δεν είχαμε το ποσοστό ευστοχίας. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την μαχητικότητα τους, αλλά και τον κόσμο που αψήφησε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ήρθε για να μας συμπαρασταθεί».  

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Μάλαγα, Σέρτζιο Σκαριόλο, εμμέσως πλην σαφώς άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας. «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε και ξεπεράσαμε κάποιες δύσκολες συνθήκες που συναντήσαμε πριν το παιχνίδι, καθώς είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά και κάποιες δύσκολες συνθήκες που συναντήσαμε στην πορεία του αγώνα. Δεν θέλω, όμως, να πω κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό...».
dizzy_fingers
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ!!!
Τώρα θα γεμίσει το ΟΑΚΑ!!! 77.gif

Ή όχι? huh.gif

Θα τα πάρει ο κόουτς... 17.gif


Τέλως πάντων, σήμερα όσοι προτίμησαν να περάσουν το απόγευμα στο παγωμένο ΟΑΚΑ (οι περισσότεροι θεατές φόραγαν σκουφάκια και κασκόλ μέσα στο κλειστό blink.gif ) είδαν μία ΜΑΤΣΑΡΑ!
Απίστευτο παιχνίδι παιδιά, βγαλμένο από τα παλιά και παρόλο που χάσαμε, ευχαριστηθήκαμε μπάσκετ από δύο ισάξιες ομάδες . Νομίζω πως ο κόσμος το αναγνώρισε αυτό και χειροκρότησε στο τέλος (πιστεύω) και τις δύο ομάδες.


Bonzo, είχα δει παλαιότερα την ομάδα, αλλά αυτό που λες ότι είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα δεν το πίστευα...μέχρι σήμερα....αν παίζει έτσι μπορεί να το σηκώσει.
Η Μάλαγα έδειξε (ή πιο σωστά...είδα) με τον καλύτερο τρόπο σήμερα είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, όπως ακριβώς ο Παναθηναϊκός.
Στην άμυνα, κλείνανε τους διαδρόμους άριστα, ενώ στην επίθεση ήταν αρκετά υπομονετικοί και μεθοδικοί. Στοιχεία που ενάντια σε άμυνες όπως των πρασίνων (των δικών μας biggrin.gif), είναι απαραίτητα...και όπως φαίνεται, δούλεψαν.
Σήμερα πάντως, παρόλο που υπήρχαν φάσεις που η φροντ λάιν του Παναθηναϊκού πάσχιζε ενάντια στον Μάικαν...ε συγχωρέστε με, Σαντιάγκο εννοούσα, δε νομίζω πως αυτός ήταν ο κύριος λόγος που χάσαμε.
Ασφαλώς συνετέλεσε, σε μεγάλο βαθμό, αλλά σίγουρα δεν ήταν ο κύριος λόγος, όπως θα ακούσουμε αύριο.
Σήμερα, είδαμε, και ευτυχώς το διαπιστώσαμε νωρίς, ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μόνη ομάδα με τόσο καλοδουλεμένο σύνολο στην Ευρωλίγκα. Ακόμη κι αν αποκτήσει έναν ψηλό αύριο...ακόμη κι αν πάρει τον Σαντιάγκο ή τον Βούισιτς, θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος στα δύσκολα παιχνίδια αν θέλει να σηκώσει την κούπα.


Τέλος, η διαιτησία ήταν κάκιστη σήμερα. Και για τις δύο πλευρές, και δε νομίζω πως ο Σκαριόλο έχει δίκιο να φωνάζει ειδικά αφού κέρδισε.
sihainas
Του έχει πάρει τον αέρα φέτος η Μάλαγα... λογικά χάνει και την πρώτη θέση μ'αυτή την ήττα... (όχι ότι έχει και πολύ σημασία)
Bonzo
Όντως ματσάρα σήμερα και ας φήγαμε με την πικρή γεύση...
Πάντως ο Σαντιάγκο έκανε ότι ήθελε σήμερα...Από εκει΄και πέρα η ευστοχία τους ιδιαίτερα για ένα εκτός έδρας ματς ήταν παροιμιώδης....Χαλάλι...
Πάντως σήμερα ο ΠΑΟ δεν έχασε επειδή ήταν κακός αλλά επειδή η Μάλαγα ήταν πολύ καλή...
ΚΑι σε αυτή τη περίπτωση βλέπουμε ότι καμμιά φορά και οι τραυματισμοί κάνουν καλό...Για παράδειγμα αν σήμερα ο Καμπέθας έπαιζε ο δαιμονισμένος Σάντσεζ θα έπαιρνε πολύ λιγότερο χρόνο...

Υ.Γ.Γιατί ρε dizzy δεν έστειλες κανά μηνυμα να πάμε μαζί να κάνουμε basketforum κερκίδα...
dizzy_fingers
Ποιός είπε ότι πήγα?

Ότι είδα, από την τηλεόραση το είδα smile.gif.
hagi
Δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια μια ομάδα,θα έρθει και η ήττα.Πάντως πρέπει να βρει τρόπο να την κερδίσει την Μάλαγα ο ΠΑΟ αν τύχει και ξανασυναντηθούν..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.