Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Euroleague 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Butcher_7
Αν λεμε ΑΝ ο ΠΑπαλουκας κανει τα μισα φετος απο αυτα που εκανε στην ΤΣΣΚΑ,τοτε με Σπανουλη-Μιλος-Παπαλουκα θα κανουμε πολυ ωραια πραγματα. blove.gif

Στο 72 - 62 παιρνει ταιμ αουτ ο Ντουντα στο καρφι για να κοψει τον ρυθμο της Ρεαλ.Πραγμα που με Γιαννακη ουτε για αστειο...
T.W.Is.M.
Για μενα το ματς πρωτα το χανει η Ρεαλ με το μπλακ αουτ που παθαινει στο 4ο δεκαλεπτο και μετα το κερδιζει ο Ολυμπιακος. Δεν ηταν περιεργο βεβαια που συνεβη αυτο. Οταν μπαινει σουτ σαν αυτο του Μαυροκεφαλιδη απ το ημικυκλιο της σεντρας η ψυχολογια του παιχνιδιου αλλαζει τελειως. Ο Ολυμπιακος λογικα θα εμφανιστει και καλυτερος στη συνεχεια. Το σημαντικο παντως ειναι η νικη με 16 ποντους διαφορα, που μπορει να μετρησει στο τελος για την 1η θεση.
kseplenhs
σαν γνήσιος προβοκάτωρ θα πω πως το παιχνίδι απο ισορροπημένο,έγινε μονότερμα μόλις ο σπανούλης κάθησε στον πάγκο tongue.gif
KingCrimson
Τελικα απο οτι φανηκε το προβλημα της ομαδας ειναι στο 3 και οχι στο 4 rolleyes.gif
AZ1980
Αναμενόμενο είναι να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο φέτος ο Παπαλουκάς. Αφού φέτος θα χει για πρώτη φορά τον ρόλο πουχε και στην ΤΣΣΚΑ, να έρχεται από τον πάγκο, πίσω από ένα ντουέτο "εκτελεστικών" περισσότερο περιφερειακών, και, έχοντας διαβάσει το παιχνίδι, να ανατρέπει τις ισορροπίες υπέρ της ομάδας του μέσα σε λίγα εξαιρετικά ποιοτικά λεπτά. Αυτό το βάθος στον δημιουργικό τομέα είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού, μαζί φυσικά με τον προπονητή του και τους πολύ καλά επιλεγμένους παίκτες ρόλων που διαθέτει. Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού σαφέστατα ανήκει στα μεγάλα φαβορί της Ευρωλίγκα. Μάλιστα θεωρώ πως είναι ένα από τα δυο μεγάλα φαβορί, μαζί με την Μπάρτσα. Και αυτό είναι εκτίμηση γενική, και το έχω ξαναπεί, δεν προέκυψε σήμερα.



bball.gif
duncan21
QUOTE(kseplenhs @ Oct 19 2010, 00:42 ) *
σαν γνήσιος προβοκάτωρ θα πω πως το παιχνίδι απο ισορροπημένο,έγινε μονότερμα μόλις ο σπανούλης κάθησε στον πάγκο tongue.gif

Γινεσαι κακος tongue.gif .Αρχισαν να εμφανιζονται παντως οι πρωτες τρυπες στο παρκε του Σεφ απ' οτι εχω μαθει biggrin.gif...

Το ξεσπασμα στο 4ο δεκαλεπτο ηταν ολα τα λεφτα στο σημερινο παιχνιδι.Αυτο που μου εκανε παντως την μεγαλυτερη-αρνητικη ομολογουμενως-εντυπωση ηταν ο Ροντριγκεζ.Αθλιος πραγματικα σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου.Ουτε δημιουργια,ουτε εκτελεση και στην αμυνα τρυπα ορθανοιχτη...
tzagasdog
εε μα δεν γινοταν οι Ισπανοι εμεναν μεσα στο παιχνιδι με κατι τριποντα κουκουρουκου (+ οτι ειχαν τρελο ποσοστο)
Εε επιτελους μπηκαν και μερικα δικα μας σουτ....

Ο Τεοντοσιτς ειναι για μεγαλα πραγματα ο Σπανουλης απλα τον βοηθαει...

Ο Ιβκοβιτς αφησε οσους πρεπει για οσο πρεπει και οποτε πρεπει στο παρκε.

Ο Λουκας θα βοηθησει πολυ.... εχει πολυ ενεργεια.

Κσι στην τελικη 16 ποντοι ειναι 16 ποντοι.....
SuperSayian
Καλησπέρα εμένα πάντως η ομάδα μου άρεσε αν και είναι οφθαλμοφανές οτι χρειάζετε απο αρκετή ως πολύ δουλειά ακόμα!Στα θετικά επίσης οτι μόλις χάναμε με -9 δεν το βάλαμε καθόλου κάτω,η Ρεαλ έχει παιχταράδες μένει και αυτοί να δέσουν-αν λέγαμε οτι πέρυσι πάει για ff με την φετινή σαφώς ποιο σωστή διαχείριση μεταγραφών πάει φουλ για την κούπα αν δέσουν βέβαια και οι παίχτες- δεν είναι τυχαίο οτι δεν τα παράτησαν σχεδόν καθόλου μέχρι το 35 και σε κάποιες φάσεις έβλεπαν το καλάθι βαρέλι λόγω καλής ψυχολογίας!

Έχουμε παίχτες που θα εξελιχθούν αρκετά μες την χρονιά πιστεύω όπως ο Μαυροκεφαλίδης όπου για πρώτη φορά στην καριέρα του τον είδα να παίζει με νεύρο,ο Κέσελι που ακόμα ψάχνετε και του λείπουν μεγάλες παραστάσεις,ο Λούκας πιστεύω πως θα γίνει ο ποιοτικότερος χαμάλης της Ευρωλίγκα θετικότατος για μένα!

Μπούρουσης οεοεοε επιτέλους ο Μπουρούσης του 2008-2009 πιστεύω θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους και μάλλον κατάλαβε πως αν μαλακίζετε θα τρώει πάγκο!Ο Σπανούλης πολύ καλός!

Τέλειο κοουτσάρισμα απο Ντούντα όπου όλες μα ολες οι πεντάδες του ήταν λειτουργικές και μόλις είδε ζώνη δεν έδωσε εντολή βαράτε βιολιτζίδες τρίποντα αλλά με πανέξυπνες πάσες απ τους δυο Τεο έκανε σουρωτήρι την άμυνα της ΡΕΑΛ!

Αν δέσουμε...ποιος μας πιάνει?
il postino
ολο το ματς κριθηκε στις διαδοχικες καθετες πασες στα κοψιματα που εκαναν στη ρακετα!!! πολυ δουλεμενο .

πολυ καλος ο οσφπ για πρωτο ματς!

στα θετικα,

πολυ καλη δημιουργια απο τα γκαρντ

πιεση στην αμυνα

ριμπς

στα αρνητικα,

μετριο σουτ

μετρια εικονα των ψηλων (δε μου γεμιζουν το ματι παρα την καλη αποδοση τους σημερα).

ο σπαν μου φαινεται μπερδεμενος ακομα.

θα ναι αρκετα καλυτερος φετος ο οσφπ σε σχεση με περυσι. αν συνεχισει ετσι θα αρχισω να αναθεωρω για το ντουντα.
AZ1980
QUOTE(il postino @ Oct 18 2010, 23:08 ) *
ολο το ματς κριθηκε στις διαδοχικες καθετες πασες στα κοψιματα που εκαναν στη ρακετα!!! πολυ δουλεμενο .


Κλασικός Ίβκοβιτς... Εδώ μας το έκανε με Στεφάνοβ και ...Κιάτζιτς, και μας έπαιρνε τα Κύπελλα με την ΑΕΚ wink.gif



bball.gif
sakissab
Καλή αρχή, θετικό ξεκίνημα, καλές παραστάσεις. Πάμε για τη συνέχεια. Από 1,5 παιχνίδι σαφώς δεν βγάζουμε συμπεράσματα. η τέλος πάντων ό,τι πούμε θα είναι για τώρα και κανείς δεν εγγυάται ότι θα το βλέπουμε μέχρι το τέλος.
Ο Ντούντα φαίνεται ότι έχει επιβάλει ως ένα βαθμό τους δικούς του κανόνες στην ομάδα. Όσοι έπαιξαν, έπαιξαν για όσο έπρεπε, ούτε λεπτό παραπάνω ή λιγότερο.
Ήθελα να γκρινιάξω για τη διαιτησία όχι του ματς συγκεκριμένα αλλά γενικά για τους νέους κανόνες. Ρε σεις πολύ γυναικείο δεν το κάναμε το θέμα; ήμαρτον πια. Ελπίζω αυτά τα φάουλ (ειδικά αυτά στην τρίτη περίοδο) να ήταν δημιουργήματα της Λαμονικινιακής Φαντασίας! tongue.gif tongue.gif

Y.Γ. Με 3/13 σουτ (Ροντρίγκεζ) και 4/11 (Τόμιτς) δύσκολο να προχωρήσει η Ρεάλ ανεξαρτήτως ευστοχίας των γκάρντ όπως σήμερα.
Sleeper
Σχετικά με το δίδυμο Τεο-Span....

Πέρσι ο Τεοτνοσιτς χτύπαγε τρελούς χρόνους κάθε φορά στο παρκέ... Ήταν επι της ουσίας ο μοναδικός υπευθυνος για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. "Συνηθησαμε" να τον βλέπουμε συνέχεια με την μπάλα να κάνει όργια. Ωστόσο αν είχε αυτον τον ρόλο και φέτος μόνος κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά ήταν σίγουρο οτι θα κλατάρει. Φέτος η παρουσία του Span ισσοροπεί νομίζω λίγο την κατάσταση, με τίμημα να βλέπουμε λίγοτερο Τεο με την μπάλα στα χέρια. Αυτη ισσοροπία όμως φέρνει άλλα θετικά σε βάθος χρόνου. Λιγότερο πρόβλεψιμη ομάδα, καθαρό μυαλό και απο τους δυο, λιγότερη σωματική κόπωση.

Πέρα όμως απο την θεωρία και στην πράξη νομίζω οτι ο Τεο ήταν δημιουργικός σήμερα με ωραίες και αρκετές ασσιστ, με κίνηση χωρίς την μπάλα κάποιες φορές, με τα τρελά του τρίποντα (αν έχει και κάποιος στατιστικά να παραθέσει θα βοηθούσε απίστευτα).

Εν κατακλέιδι η παρουσία του Span βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση και των δυο με "τίμημα" να μας φάινεται οτι χαντακώνεται ο Τεο. Κάτι που τελίκα δεν ισχυεί πιστευω.

edit: όπως τα δίνει το redplanet
Span 16π, 7ασ
Teo 15π, 7ασ

Εξαιρετικα νούμερα και μόνα τους και συνδυασμένα καταδεικύοντας ισορροπία
rankin
Πολύ καλός ο Ολυμπιακός για πρώτο επίσημο παιχνίδι

Προσωπικά μου άρεσαν και οι αφανείς ήρωες, Νεστέροβιτς- Λούκας ...
Καμία σχέση με Βούισιτς ο πρώτος, καμία σχέση με Πεν-Μπέβερλι ο δεύτερος.
Manu7
Όταν νικάς 16 πόντους στο εναρκτήριο παιχνίδι της Ευρωλίγκα ομάδα φαβορί Ισπανικού πρωταθλήματος που έχει 4-5 ματς επίσημα στην πλάτη της,δεν γίνεται να μην είσαι ευχαριστημένος.

Φάγαμε 66 πόντους.Νομίζω πως ο σκοπός μας φέτος είναι να τρώμε περίπου 65 πόντους ανά παιχνίδι.Δύσκολο αλλά η άμυνα είναι εμφανώς βελτιωμένη.Το κακό είναι κάποια μαρκαρίσματα που δεν βγαίνουν όταν συνυπάρχουν Μίλος και Σπανούλης στο παρκέ.

Το μπάσκετ περίπου 10 λεπτών στο διάστημα 24-34 ήταν απίστευτο για τέτοια εποχή.Απ'όλα είχε...Αιφνιδιασμούς,σουτ,άμυνες,σπάσιμο ζώνης...Ειδικά αυτές οι επαναλαμβανόμενες κάθετες στην πλάτη της άμυνας και μάλιστα σε ζώνη ήταν απίστευτες!

Γίνομαι και γω προβοκάτωρ και συμφωνώ με kseplenhs:P.Αλλά η ανατροπή του πρώτου ημιχρόνου έγινε με Μπουρούση και Σπανούλη.

Ο Σπανούλης όποτε έκανε τις κλασσικες διεισδύσεις του και σκόραρε ή κέρδιζε τα φάουλ, τότε πραγματικά γινόταν υπερπολύτιμος για την ομάδα.Όποτε την κούραζε και την έσκαγε και την ξαναέσκαγε έκανε τα κλασσικά λάθη του...

Ο Νεστέροβιτς πολύ καλός.Σιγουριά ενέπνεε σήμερα.Τον ευχαριστήθηκα.Όπως φυσικά αυτόν τον Μπουρούση.Εκείνες
οι 3 συνεχόμενες δικές του καλές άμυνες ήταν η ώθηση που γύρισε το ματς.Έβαλε και τα χουκάκια του.Βέβαια, με την μοναδική κλασσική κίνηση ψηλού που γνωρίζει κοντά στο καλάθι.

benchwarmer
Καταρχας, νικη με 16 ποντους ειναι νικη με 16 ποντους. Δυσκολα θα καλυφθει στη Μαδριτη, αλλα θελει μεγαλη προσοχη σε ολα τα ματς φυσικα.

Παμε τωρα στο ζουμι.

Οσον αφορα τους Τεοντοσιτς-Σπανουλη, ηταν ακριβως το ματς που περιμενα να κανουν. Και οχι μονο σημερα, αλλα και γενικοτερα, καπως ετσι τους περιμενω. Να εκμεταλλευεται ο ενας το σουτ του και την πασα του, και ο αλλος το ντραιβ του. Και παραλληλα βεβαια, να υπαρχουν οι στιγμες που θα θολωνουν, και θα αρχιζουν τα βεβιασμενα σουτ και τα λαθη αντιστοιχα. Οσο λιγοτερα ειναι αυτα, τοσο μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιες θα εχουμε, ειναι ξεκαθαρο αυτο.
Αυτος βεβαια που για μια ακομη χρονια θα ειναι το βαρομετρο θα ειναι ο Παπαλουκας. Θα παιζει λιγοτερο απο οτι περυσι, αλλα ειναι ο μονος που ανεβαινοντας μπορει να ανεβασει και ολη την ομαδα μαζι του. Ο Λουκας παλι, τοσο θα παιζει, και χωρις μαλιστα να συμμετεχει ιδιαιτερα επιθετικα. Ειτε παντως ως τριτος γκαρντ, ειτε για να ξεκουραζει τους αλλους, θα βγαζει την ενεργεια που χρειαζεται, χωρις να μας ενδιαφερει ιδιαιτερα το αν θα ειναι "στη μερα του", οπως γινοταν και περυσι περιπου με Πεν και Μπεβερλι.
Το μονο αρνητικο που υπαρχει στους γκαρντ, ειναι οτι ειναι λιγοι αριθμητικα για μια ακομη φορα. Ο Χαλπεριν δεν υπολογιζεται (χωρις να διαφωνω πολυ με αυτο βεβαια), αλλα πιστευω οτι επρεπε να μεινει ο Σλουκας να ξεκουραζει τους Μιλος-Σπαν που ειναι και σκασμενοι απο τις Εθνικες 2 καλοκαιρια τωρα. Και οκ, σε ενα τετοιο ματς δικαιολογειται να παιρνουν 30+ λεπτα οπως πηραν σημερα, αλλα στην Α1 (οοοοοοοοοταν αρχισει), θα πρεπει να πανε οσο πιο συντηρητικα γινεται. Μια εναλλακτικη θα ειναι τουλαχιστον τωρα στην αρχη να μπει και ο Χαλπεριν Α1, αντι καποιου ψηλου.. Λεπτομερειες θα μου πειτε, αλλα ενα απο αυτα που πληρωσαμε περυσι ηταν η κουραση (σωματικη και ψυχολογικη) του Θοδωρα και του Μιλος.

Στα σεντερ παλι, περα απο την περιπτωση Μπουρουση που ολοι ξερουμε πως μπορει να παιξει οταν θελει (ακουγεται κλισε το ξερω, αλλα πραγματικα το πιστευω για αυτον οτι τις περισσοτερες φορες η εχει νευρα, η βαριεται, η κατι τον ποναει, παρα οτι δεν μπορει παιχτικα να ανταπεξελθει), χαρηκα παρα πολυ που ειδα τον Νεστεροβιτς σε καλη κατασταση. Δεν ξερω κατα ποσον θα μπορει να ακολουθησει μακρια απο το καλαθι, αλλα μεσα στη ρακετα κανει ακριβως αυτα που πρεπει. Τελειωνει τις φασες οπως πρεπει (χωρις να πρεπει πρωτα να "μπιστηξει" τη μπαλα με τα δυο χερια κατω..), παιρνει και ριμπαουντ, παιζει και αμυνα. Αρκει να μεινει υγιης βεβαια, γιατι μετα θα υπαρχει κενο.

Και οπως φαινεται, το μεγαλο ζητημα (και αντικειμενο μιρλας) φετος θα ειναι τα φοργουορντ. Καταρχας, οσοι ειχαν ενθουιαστει με τον Κεσελ στο Μουντομπασκετ καλυτερα να προσγειωθουνε, γιατι ειναι λογικο να εχει και βραδιες οπως η σημερινη (η και ακομα χειροτερες ισως), οπως βεβαια θα εχει και πολυ καλες. Θεμα μερας ειναι, και εμπιστοσυνης στο σουτ του. Απο κει και περα, και περα ισως απο καποιες αμυνες, δεν νομιζω οτι περιμενουμε και τιποτα αλλο απο αυτον. Οχι οτι χρειαζεται κιολας. Ο Παπανικολαου θα παιζει κι αυτος λιγο, ισως οπως σημερα να ξεκιναει τα ματς και μετα να εξαφανιζεται. Ειναι σαφες οτι στα κρισιμα (και εαν εξαιρεθουν οι μερες οπου ο Κεσελ θα ειναι on fire), στα κρισιμα θα βλεπουμε το σχημα με τα τρια γκαρντ, και ειναι και απολυτα λογικο.
Στο 4 τωρα, ο Νιλσεν εμενα μου αρεσει παρα πολυ. Βεβαια οποιος ειναι νοσταλγος του Κλειζα, καλυτερα να το ριξει στα dvd, η να βλεπει Ραπτορς.. Αυτα που πρεπει να τα κανει θα τα κανει ο Ματ, και οπως εχει αποδειξει και ο Παναθηναικος τα προηγουμενα χρονια, μπορεις να τα καταφερεις και χωρις να κανει το τεσσαρι σου πολλα πραγματα. Ο Μαυροκεφαλιδης παλι, ειναι στα ιδια με περυσι. Θα δωσει λυσεις, αλλα και παλι στα κρισιμα δεν θα ειναι εκει φοβαμαι.. Αλλα οπως ειχα πει και περυσι, δεν περιμενεις απο αυτον να σου δωσει λυσεις εκει. Αυτος που ειναι το ζητουμενο ειναι ο Ερτσεγκ. Ειναι ο μονος απο τους 3 που εχει μακρινο σουτ, και αναγκαστικα θα πρεπει να παρει χρονο, και να δειξει εαν μπορει να τα καταφερει. Προσωπικα εχω δηλωσει οτι δεν τον πιστευω, μακαρι να με διαψευσει.

Τελος παντων, προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτα που ειδα σημερα. Οι φασεις με τα κοψιματα στην τελικη γραμμη βεβαια που αναφερθηκαν ηταν ηδη δουλεμενες απο περυσι, αλλα ειδα φυσικα και καποια καινουρια πραγματα.
Θετικο επισης οτι ακομα και οταν ξεφυγε η διαφορα λιγο στην 2η περιοδο και δεν πηρε ο Ντουντα ταιμ αουτ, δεν ακουστηκε καμια μουρμουρα απο τις κερκιδες, ενω σε αντιστοιχη περιπτωση περυσι θα ειχε πεσει το ΣΕΦ. Και μιας και ειπα για κοσμο, θα πρεπει η ομαδα να συνηθισει να παιζει και χωρις αυτον βεβαια, οπως επισης και να παιζει με 1000 ατομα στις κερκιδες οταν αποχωρησουν οι διαφοροι που φωναζαν για τον Βαλβερδε... Και βεβαια, να διαχειριστει τις οποιες στραβες προκυψουν, αν και σε αυτο εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον Ντουντα.

Αυτα λοιπον (σορρυ αν κουρασα απλα δν ειχα ποσταρει κ τιποτα στις μεταγραφες τοσο καιρο..), αντε και καλη σεζον να εχουμε smile.gif


*Ο Εκτορας εχει κανει απιστευτη σαλατα στη Ρεαλ...


Sleeper
Κάτι άσχετο... Ο Μεσίνα τον έχει θάψει τον Νόβιτσα ή μου φαίνεται?
Butcher_7
QUOTE(Sleeper @ Oct 19 2010, 02:07 ) *
Κάτι άσχετο... Ο Μεσίνα τον έχει θάψει τον Νόβιτσα ή μου φαίνεται?

Αυτος αν δεν παει nba τον βλεπω αργα η γρηγορα να γινεται κοκκινος rolleyes.gif
kseplenhs
QUOTE(Sleeper @ Oct 19 2010, 02:07 ) *
Κάτι άσχετο... Ο Μεσίνα τον έχει θάψει τον Νόβιτσα ή μου φαίνεται?


ελα ντε.και εγώ το σκεφτόμουν

και τον πριτζιόνι με τον γκαρμπαχόσα επίσης.
Manu7
QUOTE(kseplenhs @ Oct 19 2010, 02:14 ) *
και τον πριτζιόνι με τον γκαρμπαχόσα επίσης.

Ο Πριτζιόνι είναι τραυματίας ρε αρχηγέ...

Τον Γκαρμπαχόσα καλά τον κάνει.Τον έβαλε μόνο όταν μπήκε ο Έρτσεγκ από μας. tongue.gif

Τον Νόβιτσα πάλι στο φτύσιμο...Καλό για μας...wink.gifΠρέπει να τον κλείσουμε από τώρα...
lamar
QUOTE(kseplenhs @ Oct 19 2010, 02:14 ) *
ελα ντε.και εγώ το σκεφτόμουν

και τον πριτζιόνι με τον γκαρμπαχόσα επίσης.


Καλα νταξ, ο Πριχιονι επαιζε 30 λεπτα μεχρι να αρπαχτει σε ενα ματς με τον μεσινα και καπακι χτυπησε!!! Οταν επιστρεψει παλι 30 λεπτα θα παιζει.

SuperSayian
http://www.superbasket.gr/?c=373&a=132060
Manu7


Αυτό είχε πιο πλάκα...tongue.gif
Hakeem Olajuwon
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 19 2010, 02:13 ) *
Αυτος αν δεν παει nba τον βλεπω αργα η γρηγορα να γινεται κοκκινος rolleyes.gif


Η μοναδικη σχεση που να μπορει να εχει ποτε ο βελιτσκοβιτς με το ΝΒΑ ειναι να το βλεπει απο την τηλεοραση.
Δεν ειναι παικτης αυτου του επιπεδου ουτε κατα διανοια.
Και γενικα δεν μπορει ο ολυμπιακος να ονειρευεται ευρωλιγκα με παικτες που δεν ειναι ικανοι να σταθουν στην ρεαλ και θα τους διωξει ως αποτυχημενους...
Reggie Miller #31
QUOTE(Manu7 @ Oct 19 2010, 02:23 ) *


Αυτό είχε πιο πλάκα...tongue.gif



smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
lamar
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Oct 19 2010, 02:25 ) *
Και γενικα δεν μπορει ο ολυμπιακος να ονειρευεται ευρωλιγκα με παικτες που δεν ειναι ικανοι να σταθουν στην ρεαλ και θα τους διωξει ως αποτυχημενους...


Παντως ο "αποτυχημενος" που δεν ειναι ικανος να σταθει στην Ρεαλ, του ικανου να σταθει στη Ρεαλ, μπασκετμπολιστα ηθοποιου, Φελιπε Ρεγιες του πηρε, πορτοφολια, φανελες και σωβρακα στη Κων/πολη!!!
Reggie Miller #31
Κανένα σχόλια για τον Παπανικολάου επειδή δεν είδα καθόλου;
Πόσο έπαιξε;Ο Έρτσεκ έκανε τίποτα ή απλά κοίταζε;
Hakeem Olajuwon
QUOTE(lamar @ Oct 19 2010, 02:34 ) *
Παντως ο "αποτυχημενος" που δεν ειναι ικανος να σταθει στην Ρεαλ, του ικανου να σταθει στη Ρεαλ, μπασκετμπολιστα ηθοποιου, Φελιπε Ρεγιες του πηρε, πορτοφολια, φανελες και σωβρακα στη Κων/πολη!!!


Αν η ρεαλ διωξει τον βελιτσκοβιτς εκ του αποτελεσματος θα ειναι αποτυχημενος.
Και βεβαιως δεν κρινεται ποτε κανενας παικτης απο ενα παιχνιδι αλλα απο την διαρκεια της καριερας του.
Και σε αυτη ο βελιτσκοβιτς μας εχε δειξει στοχεια ενος μετριου σουτερ,ενος μετριου ριμπαουντερ και ενος μετριου αμυντικου.
Γενικα ενος μετριου παικτη κατι σαν τον σερβο στρατο περπερογλου...
duncan21
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Oct 19 2010, 02:46 ) *
Αν η ρεαλ διωξει τον βελιτσκοβιτς εκ του αποτελεσματος θα ειναι αποτυχημενος.
Και βεβαιως δεν κρινεται ποτε κανενας παικτης απο ενα παιχνιδι αλλα απο την διαρκεια της καριερας του.
Και σε αυτη ο βελιτσκοβιτς μας εχε δειξει στοχεια ενος μετριου σουτερ,ενος μετριου ριμπαουντερ και ενος μετριου αμυντικου.
Γενικα ενος μετριου παικτη κατι σαν τον σερβο στρατο περπερογλου...

blink.gif blink.gif blink.gif

Αν ειχε Βελιτσκοβτς αυτη τη στιγμη ο Οσφπ θα τον εδινα φαβορι για την κουπα με αποδοση 1,02...
tzagasdog
QUOTE(Manu7 @ Oct 19 2010, 02:23 ) *


Αυτό είχε πιο πλάκα...tongue.gif


ο ψυχοπαθης ξαναχτυπα....
SoKRaM
Κοιτα ο ''Καγκουρας'' ο Νιλσεν ηρθε και μας βαραει το παιδι. Για προσεχε αξυριστε Ματ μη σε στειλουμε εκει που στειλαμε και τον ποδοσφαιρικο Ματ... 69.gif
roben

Αν και ένα παιχνίδι δεν αρκεί για να βγάλει κανείς συμπεράσματα νομίζω ότι απόψε οι φίλοι του Ολυμπιακού κατάλαβαν γιατί από το καλοκαίρι επιμένω ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα είναι ο καλύτερος της τελευταίας δεκαετίας και γιατί παίκτες όπως ο Τσίλντρες και ιδίως ο Κλέιζα δεν θα του λείψουν καθόλου! Ομάδα με ρόλους,με προσανατολισμούς,με αυτοπεποίθηση! Ποιό ήταν το τελευταίο ματς της ομάδας του Πειραιά που παρουσίασε τέτοιο ΣΥΝΟΛΟ? Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ... Ο Ολυμπιακός διαθέτει επιτέλους όχι μόνο αστέρια αλλά και παίκτες εργάτες,παίκτες που ο καθένας έχει μια,δυο,τρείς δουλειές να κάνει μέσα στο γήπεδο (όχι δέκα) και καλείται να τις κάνει σωστά! Ο Ολυμπιακός του Νίλσεν και του Λούκας αρκεί να βάλει 80 πόντους για να κερδίσει με 15! Ο Ολυμπιακός του Κλέιζα και του Βούισιτς ήταν αμφίβολο αν με 80 πόντους ενεργητικό θα κέρδιζε το παιχνίδι... Στο υψηλό ευρωπαικό επίπεδο η άμυνα είναι που κάνει την διαφορά και η πειθαρχία στην επίθεση,όχι το μπάσκετ αλάνας και τα one man shows...Αυτά είναι για το ΝΒΑ...Το μεγαλύτερο μπράβο ανήκει στον Ντούσαν Ίβκοβιτς που δεν προσπάθησε να φτιάξει μιά ομάδα all stars αλλά μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης,μια ομάδα φτιαγμένη με όλα τα υλικά και με το κάθε γρανάζι στη θέση του!

Η Ρεάλ,όσο και αν αυτό ηχεί παράξενα,είναι νεανική και σχετικά άπειρη ομάδα...Η απουσία του ποιοτικού και έμπειρου Πριτζιόνι ήταν καταλυτική...Οι Αμερικανοί της που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνουν την διαφορά είναι μέτριου επιπέδου...Ο Γκαρμπαχόθα θυμίζει πλέον βετεράνο,ο Ρέγιες φαίνεται να παίρνει την κατηφόρα και αυτός σιγά σιγά......Τον Γιούλ τον θυμάμαι από παιδαρέλι,μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και θεωρούσα ότι έχει υψηλό potential,χαίρομαι πολύ για την εξελιξή του και πιστεύω ότι θα εξελιχθεί κι άλλο...Ο Μεσίνα φαίνεται να τα έχει λίγο χαμένα στη Ρεάλ,αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε...Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που δεν είναι προπονητής της ισχυρότερης στο εγχώριο πρωτάθλημα ομάδας (η Κίντερ στην Ιταλία και η ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία δεν είχαν ουσιαστικά αντίπαλο) και μοιάζει να μην μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση...Με τον Βελίτσκοβιτς είναι πασιφανές ότι δεν τα πάει καλά,και στο Ισπανικό πρωτάθλημα τον χρησιμοποιεί ελάχιστα...Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί σε αυτή την Ρεάλ ο Βελίτσκοβιτς είναι μαζί με τους Πριτζιόνι και Γιούλ οι ποιοτικότεροι μπασκετμπολίστες...(για τον Σουάρεζ είναι η πρώτη σεζόν σε αυτό το επίπεδο και είναι παρακινδυνευμένο να κριθεί από 4-5 παιχνίδια) Τι συμβαίνει μόνο ο Ιταλός το γνωρίζει...
LFO
MVP του αγώνα ο Βαγγέλης Αγγέλου...Μπινελικωνει τον Μεσινα στο -9 , παιρνει τεχνικη ποινη ο Εκτωρας!!! 2 βολες + τριποντο στο καπακι και απο το πουθενα η διαφορα στο -4....παιρνει time out o Μεσινα και ο Αγγελου κανει high five με τον Μπουρουση και του κλινει το ματι πονηρά.....

MVP σου λέω....
leonkalf
Tι έγινε χθες στη φάση με την ένταση στη γραμματεία? Ο Αγγέλου με τους βοηθούς του Μεσίνα ήταν πολύ "αγριεμένοι" και πρέπει να βρίζονταν, ακόμα και μετά το σκηνικό έριχναν κάτι ματιές... νόμιζες ότι τώρα θα πλακωθούν στο ξύλο.
Όποιος το είδε στην tv, ας μας πει.


Η ομάδα πολύ καλή. Είχε πολύ καλά διαστήματα, και φυσικά -για την εποχή- και άσχημα. Πάντως, φαίνεται άλλη ομάδα φέτος, και εμένα προσωπικά μου αρέσει καλύτερα. Προτιμώ να βλέπω αυτό το ΣΥΝΟΛΟ, με την καλή άμυνα, το πάθος και την ομαδική λειτουργία στην επίθεση παρά alley-oup, καρφώματα, αναρχία στην επίθεση και πίσω αδιαφορία.
Μπράβο στην ομάδα, βαδίζει σε καλό δρόμο..
xristos_metal
Ρε παιδια που ειδατε οτι ο Ολυμπιακος θα ειναι σωνει και καλα καλυτερος απο περσυ? Μη ξεχνατε οτι περσυ εφτασε μεχρι τον τελικο και οταν λετε θα παει καλυτερα σημαινει οτι θα το σηκωσει (μεσα στη Βαρκελωνη). Απο ενα ματς βγαλατε κιολας το συμπερασμα οτι θα παει καλυτερα?

Εγω ειδα εναν Ολυμπιακο εντελως ανετοιμο, και δε μπορω να βγαλω τοσο σιγουρα συμπερασματα. Εχει πολυ δουλεια ακομη να κανει ο Ιφκοβιτς που περιμενω να βγει μετα τον Φεβρουαριο. Ο Ολυμπιακος κερδισε το ματς επειδη πολυ απλα εχει καλυτερους και πιο εμπειρους παιχτες και κυριως επειδη επαιζε στην εδρα του. Οχι επειδη ειναι καλυτερη ομαδα (αυτη τη περιοδο). Αν επαιζε εκτος εδρας μπορει να ηταν αυτος που θα εχανε με 16 ποντους. Η Ρεαλ ηταν πιο δεμενη και στο πρωτο ημιχρονο νομιζω ηταν ανωτερη. Επισης αν δε βρει 4αρι ο Ολυμπιακος (που θα ταιριαξει και θα βοηθησει) θα εχει προβλημα. Δε ξερω αν θα βρεθει αυτος ο παιχτης κατα τη διαρκεια της χρονιας. Απο αυτο το γεγονος και οχι μονο δε μπορουμε να ειμαστε τοσο σιγουροι για τη πορεια του Ολυμπιακου.
frenchman7
QUOTE(xristos_metal @ Oct 19 2010, 11:33 ) *
Ρε παιδια που ειδατε οτι ο Ολυμπιακος θα ειναι σωνει και καλα καλυτερος απο περσυ? Μη ξεχνατε οτι περσυ εφτασε μεχρι τον τελικο και οταν λετε θα παει καλυτερα σημαινει οτι θα το σηκωσει (μεσα στη Βαρκελωνη). Απο ενα ματς βγαλατε κιολας το συμπερασμα οτι θα παει καλυτερα?

Εγω ειδα εναν Ολυμπιακο εντελως ανετοιμο, και δε μπορω να βγαλω τοσο σιγουρα συμπερασματα. Εχει πολυ δουλεια ακομη να κανει ο Ιφκοβιτς που περιμενω να βγει μετα τον Φεβρουαριο. Ο Ολυμπιακος κερδισε το ματς επειδη πολυ απλα εχει καλυτερους και πιο εμπειρους παιχτες και κυριως επειδη επαιζε στην εδρα του. Οχι επειδη ειναι καλυτερη ομαδα (αυτη τη περιοδο). Αν επαιζε εκτος εδρας μπορει να ηταν αυτος που θα εχανε με 16 ποντους. Η Ρεαλ ηταν πιο δεμενη και στο πρωτο ημιχρονο νομιζω ηταν ανωτερη. Επισης αν δε βρει 4αρι ο Ολυμπιακος (που θα ταιριαξει και θα βοηθησει) θα εχει προβλημα. Δε ξερω αν θα βρεθει αυτος ο παιχτης κατα τη διαρκεια της χρονιας. Απο αυτο το γεγονος και οχι μονο δε μπορουμε να ειμαστε τοσο σιγουροι για τη πορεια του Ολυμπιακου.


Σίγουρος ότι θα πάρει την Ευρωλίγκα δεν μπορεί να είναι κανείς.
Όπως επίσης συμφωνώ ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη και θέλει πολύ δουλειά.

Αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα σημάδια βελτίωσης από την περσινή ομάδα!
Δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος για την ομάδα αυτήν!
Κατ' αρχάς φαίνεται ότι:
-Δημιουργείται μια ΟΜΑΔΑ συνόλου...
-Υπάρχει πειθαρχία και φαίνεται (κυρίως στις λεπτομέρειες συμπεριφορών)
-Υπάρχουν ρόλοι και συγκεκριμένες δουλειές για κάθε παίχτη
-Υπάρχει προπονητής ο οποίος συμμετέχει και μπορεί να μεταβάλλει το παιχνίδι
-Ο Μπουρούσης επιτέλους παίζει στην ρακέτα (και ας μην τα έβαζε)
-Νίλσεν & Μαυροκεφαλίδης πιστεύω μπορούνα να ανταπεξέλθουν
-Η άμυνα είναι σκυλίσια...

Υπάρχουν φυσικά και πολλά σημεία προς βελτίωση, αλλά η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο...
xristos_metal
Τα μονα σημαδια βελτιωσης που βλεπω εγω ειναι οτι εχει καλυτερο προπονητη. Ολα τα αλλα θα φανουν κατα τη διαρκεια της σαιζον και κυριως μετα απο αρκετα ματς.

Weekendman
Ομάδα όπως ο φετινος Ολυμπιακός που έχει σίγουρες σταθερές τους περιφερειακούς και την άμυνα της έχοντας παράλληλα παίκτες που θα πάρουν την ομάδα στα κρίσιμα πάνω τους όπως ο Σπανούλης η οι 2 Τέο είναι για να την εμπιστεύεσαι κακά τα ψέμματα
ακόμα και αν η επίθεση φαίνεται βραχυκυκλωμένη για αρκετό καιρό όπως σε διαστήματα του χθεσινού παιχνίδιου...



Zephyr
QUOTE(xristos_metal @ Oct 19 2010, 11:33 ) *
Ρε παιδια που ειδατε οτι ο Ολυμπιακος θα ειναι σωνει και καλα καλυτερος απο περσυ? Μη ξεχνατε οτι περσυ εφτασε μεχρι τον τελικο και οταν λετε θα παει καλυτερα σημαινει οτι θα το σηκωσει (μεσα στη Βαρκελωνη). Απο ενα ματς βγαλατε κιολας το συμπερασμα οτι θα παει καλυτερα?

Εγω ειδα εναν Ολυμπιακο εντελως ανετοιμο, και δε μπορω να βγαλω τοσο σιγουρα συμπερασματα. Εχει πολυ δουλεια ακομη να κανει ο Ιφκοβιτς που περιμενω να βγει μετα τον Φεβρουαριο. Ο Ολυμπιακος κερδισε το ματς επειδη πολυ απλα εχει καλυτερους και πιο εμπειρους παιχτες και κυριως επειδη επαιζε στην εδρα του. Οχι επειδη ειναι καλυτερη ομαδα (αυτη τη περιοδο). Αν επαιζε εκτος εδρας μπορει να ηταν αυτος που θα εχανε με 16 ποντους. Η Ρεαλ ηταν πιο δεμενη και στο πρωτο ημιχρονο νομιζω ηταν ανωτερη. Επισης αν δε βρει 4αρι ο Ολυμπιακος (που θα ταιριαξει και θα βοηθησει) θα εχει προβλημα. Δε ξερω αν θα βρεθει αυτος ο παιχτης κατα τη διαρκεια της χρονιας. Απο αυτο το γεγονος και οχι μονο δε μπορουμε να ειμαστε τοσο σιγουροι για τη πορεια του Ολυμπιακου.


Είναι καλύτερος από πέρυσι στο ότι ο προπονητής δεν κόλησε ούτε για μια στιγμή, έκανε σωστό rotation, και (πλην λίγων εξαιρέσεων) δεν προβληματίστηκε από την άμυνα ζώνης παρά την αστοχία στα 3ποντα. Όλα από εκεί αρχίζουν. Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που οι παίχτες έτρεχαν στο γήπεδο και στην άμυνα στην επίθεση. Η Ρεάλ, συγγνώμη κιόλας αλλά δεν μου φάνηκε δεμένη ούτε ανώτερη. Αν δεν είχε κάτι άκυρα 3ποντα θα έχανε με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Έχεις δίκιο στο θέμα του 4αριου. Κάτι λείπει από την ρακέτα. Όταν ο Μπουρούσαρος έβγαινε, κάναμε τάμα για να κατεβάσουμε ριμπάουντ. Ο Ράσο καλός επιθετικά αλλά στα υπόλοιπα ψιλοανύπαρκτος. Ο Μαυροκεφαλίδης τραγικός στο Α ημιχρονο, ανέβηκε αισθητά στο Β (όταν κατάλαβε ότι δεν είναι ο Γκαρνέτ, σταμάτησε τις ατομισιές και συνεργάστηκε άψογα με τα γκαρντ). Ο Έρτσεγκ... ας τον αφήσουμε καλύτερα!

Στο "3", το παιχνίδι ήταν πολύ βαρύ για τους πιτσιρικάδες. Ο Παπ έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. Ο Κέσελ αν και άστοχος έδειξε ότι τολμά να πάρει σουτ και μάλιστα ήταν ο μόνος που σούταρε χωρίς να κομπλεξάρεται από τις νέες διαστάσεις. Δεν του έκατσαν τα σουτ αλλά επειδή έχει καλή τεχνική θα προσαρμοστεί γρήγορα. Γενικά, στην Α1 οι μικροί θα πάρουν αρκετό χρόνο και θα προσφέρουν στην συνέχεια. Στην Ευρώπη πάντως θα φορεθεί πολύ το σχήμα με τα 3 γκαρντ που χτες τα πήγε περίφημα. Ο Τεο έδειξε ότι η τέχνη της ασίστ δεν ξεχνιέται ενώ ο Γκόρντον ήταν μετρημένος, έβγαλε πολύ ενέργεια στο παρκέ και καλύπτει πλήρως το κενό Πεν-Μπέβερλι.
Μίλος και Σπαν δεν έχουν βρει ακόμα μεταξύ τους γραμμή συνεργασίας. Αυτό βέβαια είναι θέμα δουλειάς και προπονητή, δεν θα γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Θα εναλλάσονται επιθετικά στο 1-2 ανάλογα με την αμυντική διάταξη του αντιπάλου.
Reggie Miller #31
Αρκετοί λένε ότι κάτι λείπει στο 4.κι εγώ μαζί τους.Δε γίνεται με το ζόρι να κάνουμε παιχταρά τον Έρτσεκ.
Τώρα αν η ομάδα μπορέσει να καλύψει την αδυναμία αυτή θα φανεί στο μέλλον.

2 επίσημοι αγώνες για να βγάλουμε συμπεράσματα σε τόσο λίγο καιρό,είναι πολύ λίγα.Απλά μπορούμε να δούμε μόνο
τον τρόπο που θα παίζει ο νέος Ολυμπιακός.Ποια στοιχεία θα κυριαρχούν.
Δε θα περιμένουμε πλέον μόνο από το ταλέντο να νικήσουμε.Θα παίζουμε σαν ομάδα και αυτό που ξεχώρισα βλέποντας την κάρτα του αγώνα ήταν οι 20 ασίστ!Μου φαίνεται αρκετά μεγάλος αριθμός.
Επιπλέον,10 λάθη(αν θυμάμαι καλά)σε τόσο σημαντικό,δύσκολο και χωρίς η ομάδα να είναι έτοιμη,είναι λίγα.
Αυτό μπορεί να αλλάξει από παιχνίδι σε παιχνίδι,αλλά ήταν σημαντικό για το χθεσινό με αντίπαλο μαι ομάδα
που θεωρητικά παλεύει για την πρώτη θέση του ομίλου μαζί με εμάς.

Από ότι διάβασα καλό παιχνίδι έκανε και ο Νεστέροβιτς,πέρα από τους πόντους που έβαλε.
Αλλά θέλω να τον δω και με ποιο γρήγορους ψηλούς και ποιοτικότερους...
Τέλος,κάναμε καλή αρχή,ο χρόνος είναι σύμμαχος μας και ελπίζω όσο πάει να βελτιωνόμαστε!
saou
Το χθεσινό ματς επιβεβαίωσε ότι φέτος τα πάντα θα είναι πιο εύκολα για μας όταν βγάζουμε τις άμυνες που πρέπει. Τουλάχιστον μέχρι να δέσει περισσότερο η ομάδα μπροστά στο σετ παιχνίδι και να αποκτήσει περισσότερες επιλογές (γιατί χθες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στιγμές που ήταν λες και έβλεπα κακές στιγμές από την ομάδα του Γιαννάκη, στατικότητα και απλά μερικά πικ από τη μια μεριά στην άλλη χωρίς αποτέλεσμα) όταν βγαίνουν οι άμυνες όλα γίνονται πιο εύκολα.

Αυτό γιατί και καλοί πασέρ υπάρχουν, και ψηλοί που τρέχουν καλά το γήπεδο, αλλά πλέον υπάρχει και ο Σπανούλης που τρυπάει άνετα την αντίπαλη άμυνα και στη χειρότερη τσιμπάει ένα φάουλ για να πάει στις βολές. Μέχρι και το ελεύθερο να κάνουν τρίποντα φάνηκε να έχει δώσει ο Ντούντα στον αιφνιδιασμό , αν και αυτό φαντάζομαι θα ισχύει μόνο για τον Κέσελι και για το Μίλος.

Το χθεσινό πάντως ήταν ένα καλό τεστ απέναντι σε μια από τις πιο σκληρές ομάδες που κυκλοφορούν. Μπορεί κανείς να μην έχει πολυκαταλάβει τι προσπαθεί ο Έκτορας να κάνει στη Μαδρίτη αλλά το ξυλίκι μοιάζει να είναι το μόνο που έχει περάσει στους παίκτες του, χώρια που μιλάμε για μια ομάδα αγωνιστικά πιο έτοιμη.

Στοίχημα η προσαρμογή των νεαρών στο '3' ώστε να δώσουν περισσότερες λύσεις. Φυσικά το χθεσινό πρώτο ματς της σεζόν δεν προσφερόταν για πειράματα λόγου του βαθμού δυσκολίας του και ορθά ο Ντούντα το πήγε στα σίγουρα με 3 γκαρντ.

Στο 4 περιμένουμε να δούμε πέραν του Νίλσεν που πιστεύω ότι το χθεσινό ήταν απλά μια κακή εμφάνιση και θα δίνει κάθε βράδυ σταθερά κάποια πράγματα και το Λουκά να είναι παραγωγικός στα ζόρικα. Χθες ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανέβηκε στο δεύτερο. Αν τραβήξει και αυτός σταθερά τότε θα μαστε καλά, αν και εγώ μπήκα στον πειρασμό να αναρωτηθώ γιατί δεν χτυπήσαμε Βελίτσκοβιτς εφόσον ο Έκτορας είναι φανερό ότι δεν τον υπολογίζει.
Zephyr
QUOTE(saou @ Oct 19 2010, 13:22 ) *
Στο 4 περιμένουμε να δούμε πέραν του Νίλσεν που πιστεύω ότι το χθεσινό ήταν απλά μια κακή εμφάνιση και θα δίνει κάθε βράδυ σταθερά κάποια πράγματα και το Λουκά να είναι παραγωγικός στα ζόρικα. Χθες ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανέβηκε στο δεύτερο. Αν τραβήξει και αυτός σταθερά τότε θα μαστε καλά, αν και εγώ μπήκα στον πειρασμό να αναρωτηθώ γιατί δεν χτυπήσαμε Βελίτσκοβιτς εφόσον ο Έκτορας είναι φανερό ότι δεν τον υπολογίζει.


O Νίλσεν αν δεν κάνω λάθος είναι ψιλοτραυματίας, γι'αυτό δεν έπιασε απόδοση αλλά και δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ. Λογικά σε άλλους αγώνες θα τον δούμε περισσότερο.
Ο Λουκάς έχει προσόντα αλλά ακόμα δείχνει ότι δεν είναι ώριμος. Αμυντικά και σε ριμπάουντ κάνει δουλειά όμως επιθετικά πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στα δύσκολα, απέναντι σε Βάσκεθ, Κριάπα, Μπατίστ κλπ, εκεί όπου πέρισυ απογοήτευσε.
Για τον Βελίτσκοβιτς τα έχουμε ξαναπεί, όλοι τον θέλουμε, πολύ πιθανό να μας θέλει και ο ίδιος αλλά η Ρεάλ δεν θα τον έδινε σε αντίπαλο της ακόμα και αν αυτό σημαίνει, ότι θα τον αφήνει ο Μεσίνα στον πάγκο.
SoKRaM
Μια ανταλλαγη Βελιτσκο με Ερτσεγκ θα εμοιαζε δωρο θεου. Αλλα ειναι λιγο δυσκολο εως .... ακατορθωτο τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα.
comrade
QUOTE(SoKRaM @ Oct 19 2010, 15:46 ) *
Μια ανταλλαγη Βελιτσκο με Ερτσεγκ θα εμοιαζε δωρο θεου.

Για μ*λ@κες ψαχνεις?? biggrin.gif
SoKRaM
QUOTE(comrade @ Oct 19 2010, 16:13 ) *
Για μ*λ@κες ψαχνεις?? biggrin.gif


Ναι! tongue.gif

Αμα το καλοσκεφτεις ομως αμα συνεχισει και δεν τον χρησιμοποιει ο Μεσινα δεν θα εχει προβλημα να τον ανταλλαξει. Το θεμα ειναι οτι αμα δεν χρησιμοποιει τον Βελιτσκο τοτε το πιθανοτερο να μην παιρνει καν στη 12αδα τον Ερτσεγκ...
Butcher_7
Εγω πιστευω οτι κανενας προπονητης δεν θελει εναν δυσαρεστημενο παικη στην ομαδα του και δη στον παγγο.Συνηθως οταν δεν θελουν οι προπονητες εναν παικτη τον δινουν αλλου για να μην τους δημιουργει προβληματα.Ο Βελιτσκοβιτς δεν ειναι κανα παιδακι που χθες ξεκινησε να παιζει και θα κατσει φρονιμα να ζεσταινει τον παγγο με τον ποπο του.

Οσο για την αξια του παικτη εμενα οχι απλα δεν με αφηνει αδιαφορο,οχι απλα δεν τον θεωρω μετριο σε ολα του οπως ειπε ενας φιλος πιο πριν,αλλα τον θεωρω τον καλυτερο παικτη στην Ευρωπη στην θεση του με διαφορα χαοτικη απο τον 2ο.
comrade
Για ανταλλαγη, χλωμο. Να τον αγοράσετε ομως, καθολου απιθανο.

Παντως εχετε φτιαξει ωραια ομαδα. Πειθαρχημενη με δυνατη περιφερεια. Σιγουρα πιο ισορροπημενη απο τα προηγουμενα χρονια. Στο σουτ απο τη περιφερεια υπηρχε καποιο προβλημα. Αλλα αμα ανεβει ο κεσελι, που φαινεται πως το εχει το σουτ...
ΠαναΘηναϊκο των τελευταιων χρονων μου θυμιζετε...
spysta
ο ΟΣΦΠ βαδιζει στο σωστο μονοπατι .. ΑΜΥΝΑ και ομαδικη δουλεια
ΚΑΛΟ ματς χθες .. με μερικες εκλαμψεις απο πολυ ομορφο παιχνιδι σε αμυνα και επιθεση απο τον ΟΣΦΠ
Συνεχιζουμε δυνατα με πολυ δουλεια ..

Τεοντοσιτς-Σπανουλης-Παπαλουκας θεωρω οτι αποτελουν την κορυφαια 3αδα γκαρντ στην Ευρωπη .. 18 ασσιτς σε συνολο χθες !!
LFO
QUOTE(spysta @ Oct 19 2010, 16:44 ) *
ο ΟΣΦΠ βαδιζει στο σωστο μονοπατι .. ΑΜΥΝΑ και ομαδικη δουλεια
ΚΑΛΟ ματς χθες .. με μερικες εκλαμψεις απο πολυ ομορφο παιχνιδι σε αμυνα και επιθεση απο τον ΟΣΦΠ
Συνεχιζουμε δυνατα με πολυ δουλεια ..



Ρε φιλαρακι ομαδα μπασκετ ειμαστε, οχι εκλογικος συνδυασμος....
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(spysta @ Oct 19 2010, 17:44 ) *
Τεοντοσιτς-Σπανουλης-Παπαλουκας θεωρω οτι αποτελουν την κορυφαια 3αδα γκαρντ στην Ευρωπη .. 18 ασσιτς σε συνολο χθες !!


Αυτό ξαναπες το!
Εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι εξάλλου, με τον Ολυμπιακό να έχει 23 assists και 10 λάθη, ενώ η Ρεαλ 10 και 13 αντίστοιχα!
spysta
QUOTE(LFO @ Oct 19 2010, 14:51 ) *
Ρε φιλαρακι ομαδα μπασκετ ειμαστε, οχι εκλογικος συνδυασμος....

.... για ενα καλυτερο κοκκινο μπασκετικο αυριο !!! tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.