Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
apkat
QUOTE(silversurfer @ Dec 9 2009, 18:49 ) *
Βασικά πείτε μου 1 καλό λόγο που να δείχνει ο ΣΚΑΙ τα εντός αντί για τα εκτός (μη δυνατότητα προσέλευσης στο γήπεδο) κ τότε θα σταματήσω να σκέφτομαι ότι έχουν κουκούτσια στο κεφάλι τους...

Αν στελονουν συνεργειο εκει ειναι το κοστος μεταδοσης ενας λογος..Αν οχι εχουν οντως κουκουτσια.. smiley.gif
McLane
Δεν έχει στη 12άδα τον Καλάθη ή κάνω λάθος;
colonel gomelsky
Όχι δεν κάνεις λάθος. Προτίμησε Σέρμα επειδή ο Πέκοβιτς δεν είναι τελείως καλά.

1ο δεκάλεπτο. 20-21 (εμείς μπροστά)

Καλά είμαστε μέχρι στιγμής. Η Κίμκι πετάει τριποντάκια και παίζει πολύ καλά το πικ ν ρολ. Η άμυνά μας αντιστέκεται. Με τα ριμπάουντ ευτυχώς δεν εμφανίζουμε μέχρι τώρα το κλασσικό πρόβλημα. Ίδωμεν.

Και ναι, ο Φώτσης στο πρώτο δεκάλεπτο έκανε 2 καρφώματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vastravoud
Πάντως (γενικό σχόλιο εδώ) εγώ δε συμμερίζομαι τη γενικευμένη απαισιοδοξία που ακολούθησε την ήττα στο ΣΕΦ.

Θεωρώ ότι και το κίνητρο θα βρεθεί(ανανεώσεις συμβολαίων πείτε το, ή όπως αλλιώς θέλετε), και θα παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια. Νομίζω έχει αναφερθεί και από άλλον φίλο, πρακτικά ΤΩΡΑ κάνουμε προετοιμασία πλήρεις
colonel gomelsky
Ο σημερινός Φώτσης δεν είναι ο Φώτσης. Είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ. period. ohmy.gif

O Πέκο βγήκε με τρία φάουλ από το 17.

Έντιτ: 40-42 ημίχρονο (εμείς μπροστά).

Αν εξαιρέσουμε κάποιους αιφνιδιασμούς που φάγαμε μετά από δικά μας λάθη, το παιχνίδι μας πάει καλά. Για το Φώτση τα είπα παραπάνω, πολύ καλός ο Σπανούλης και ο Μπατίστ. Ο Διαμαντίδης ξεκίνησε καλά αλλά μετά έπεσε. Αρνητικός μέχρι στιγμής ο Νίκολας, κρατάει αδικαιολόγητα πολύ την μπάλα και εγκλωβίζεται.

ΥΓ. Αδιαμφισβήτητα υπέρ της Κίμκι ο ιταλός σχολιαστής (λόγω Σκαριόλο μάλλον).

ΥΓ.2 Ο Ζοτς δεν είναι ικανοποιημένος (μάλλον από τα αβίαστα λάθη). Έχει πάρει ήδη -αν δεν κάνω λάθος- 3 τάιμ άουτ.

ΥΓ.3 Είναι σίγουρο ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα δούμε Σερμαντίνι. Καλά, το ματσάρισμά του με τον Γιαφτόκας απλά δε θα υπάρχει!

ΥΓ.4 Οι τσιρλίντερς της Κίμκι απλά άπαιχτες. Και με 10ποντες γόβες, όχι σαν τις δικές μας με τα nike! tongue.gif
McLane
Αρκετά καλοί μέχρι στιγμής. Η Κίμκι δεν είναι της πλάκας μη γελιόμαστε αλλά πρέπει να σφίξει η άμυνα οπωσδήποτε. Πέρνουμε πολύ σκορ από τους ψηλούς μας, πράγμα ευχάριστο και σχετικά σπάνιο τον τελευταίο καιρό. Και όταν λέω ψηλούς δεν εννοώ μόνο τον Πέκοβιτς (που είναι σε μέτρια μέρα) ή τον Μπατίστ (που είναι καλύτερος μεν αρκετά άστοχος δε). Ο Φώτσης και ο Τσαρτσαρής είναι σε καλή βραδιά. Βλέπουμε στη συνέχεια τι θα γίνει.
lakersdynasty
ειδα τον Μαϊκ να κανει running hook!

αυτα ειναι! thumbsup.gif

ΥΓ απκατ δεν το ειχα προσεξει. σωστος.

Αν σημαδευαμε τον Μακαρτι και τον Γιανκουνας νωρις στο 3ο δεκαλεπτο για να φορτωθουν με φαουλ θα ηταν ιδανικο σεναριο για την συνεχεια
balomazoxtra
Saras παιχταρά μείνε στην Πανάθα ως τα σαρανταεφτά!!! smiley.gif
tsouras o.a.c
o παναθηναικος θα επρεπε να εχει παρει διαφορα 15 ποντους απο αυτη την κιμκι.Η αμυνα ειδικα κατω απο το καλαθι ειναι πολυ κακη!
lakersdynasty
αργοι ειμαστε. και σε αμυνα και σε επιθεση.
vastravoud
Ο Μήτσος έχει χτυπήσει;
PanosIlio
Οι Ρώσοι θέλουνε να χάσουνε tongue.gif

Άμα μιλάω εγώ tongue.gif
newpower2020
Απίστευτα πράγματα!!!!!!Απίστευτα!!!!!!!

Πραγματικά οι Ρώσοι απ'τον υπερβολικό ενθουσιασμό τα έκαναν Ρώσικη ... σαλάτα.Λογικά ο ΠΑΟ θα κερδίσει στην παράταση
tsouras o.a.c
δεν ειδα καν την παραταση γιατι ηταν σαν να κλεβει εκκλησια ο παναθηναικος! ειδα ομως κατι βλεματα του Ζοτς και μαλλον εχει να πεσει πολυ ουρλιαχτο!
il postino
με προλαβε ο colonel ,

οι τσιρλιντερς ειναι πολυ μπροστα!!!!!!

οσο για το ματς , μετριος ξανα ο παο αλλα σιγα σιγα θα στρωσει. τουλαχιστον δεν τα παρατανε με τιποτα! το αισθημα του winner ειναι ισως το σημαντικοτατο στοιχειο για μια ομαδα , ολα τα αλλα φτιαχνονται!

υ.γ ο δδ εχει κατι?

υ.γ ο μπατμαν εκλεισε κανενα στομα σημερα ή θα πρεπει να παιζει μεχρι τα 35 του για να καταλαβουν καποιοι ημιμαθεις οτι ειναι κεφαλαιο για το ελληνικο μπασκετ?

υ.γ η νικη μεσα στην εδρα της κιμκι απο εναν μετριο παναθηναικο πρεπει να αρχισει να ανησυχει πολλους σιγα σιγα!
tsouras o.a.c
QUOTE(ilpostino @ Dec 9 2009, 22:06 ) *
υ.γ η νικη μεσα στην εδρα της κιμκι απο εναν μετριο παναθηναικο πρεπει να αρχισει να ανησυχει πολλους σιγα σιγα!

Ναι!Οντως! Μαλλον τον Ζοτς και τον Ιτουδη!που ενας μετριος Παναθηναικος (ο πρωτος πληρης για φετος),με Σπανουλη οπως παντα φανταστικο και Φωτση απαιχτο, καταφερε να εχει 40 λεπτα την Κιμκι μεσα στο παιχνιδι, που του εκανε το χατιρι να χασει! 42.gif
lakersdynasty
για αλλη μια φορα κερδισαμε αλλα εχουμε τα χαλια μας.

Αλλα καταφεραμε να γυρισουμε ενα ματς που αν και με δικη μας χαλια αποδωση φαινοταν εν μερη χαμενο....

παντως το οτι γυρισαμε το παιχνιδι ειναι σημαντικο και δεν ηταν μονο δουλεια της Κιμκι laugh.gif

Η Κιμκι ειχε 23 ασιστ και αυτο ειναι χαρακτιριστικο της ολιγοριας μας στην αμυνα. Ειδικα οταν ηταν μεσα ο Σαρας και ο Μπατιστ και προσπαθουσαμε να παιξουμε ζωνη σαν μεθυσμενοι ειμσταν στην αμυνα icon_drunk.gif

Η Κιμκι γενικα δεν εχει εδρα αλλα σαν ομαδα παιζει σαφως καλητερα εντος.
colonel gomelsky
με προλαβε ο colonel ,

οι τσιρλιντερς ειναι πολυ μπροστα!!!!!!

οσο για το ματς , μετριος ξανα ο παο αλλα σιγα σιγα θα στρωσει. τουλαχιστον δεν τα παρατανε με τιποτα! το αισθημα του winner ειναι ισως το σημαντικοτατο στοιχειο για μια ομαδα , ολα τα αλλα φτιαχνονται!

υ.γ ο δδ εχει κατι?

υ.γ ο μπατμαν εκλεισε κανενα στομα σημερα ή θα πρεπει να παιζει μεχρι τα 35 του για να καταλαβουν καποιοι ημιμαθεις οτι ειναι κεφαλαιο για το ελληνικο μπασκετ?

Άπαιχτες λέμε! 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif

Πάντως δεν ήμασταν τόσο χάλια. Αν περιορίζαμε τα λάθη θα ήμουν και ευχαριστημένος (με βάση την εποχή)

Ο Ντ(ρ)ου ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ.

Ποιόν να ανησυχήσει; Τον μυρωδιά τον Σκαριόλο που συναγωνίζεται σε στιλ (εγκρίνω) τον άλλο μυρωδιά τον Μπούκι;

ΥΓ. Αν συνεχίσει έτσι ο Σπανούλης θα γίνει για μένα ο δεύτερος καλύτερος sg της Ευρώπης (θα περάσει το Ναβάρο δηλαδή - πρώτος είναι ο Βον Γουέιφερ tongue.gif biggrin.gif )

BATMAN RETURNS!
AZ1980
Όσο ο Άγιος Αντωνάκης θα συνεχίσει αυτά τα απίστευτα 35λεπτα και 40λεπτα υψηλής ποιότητας και σπουδαίας αγωνιστικής προσφοράς (με ή χωρίς "τούβλα") η ομάδα θα έχει και 4άρι, και στήριγμα στα ριμπάουντ όταν "σφίγγουν τα γάλατα".

Κατά τ' άλλα κλασική εμφάνιση Δεκέμβρη. Το ξαναλέω, είναι πλέον δεδομένο πως, λόγω φυσιολογικού κορεσμού, ο ΠΑΟ δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει με συνέπεια και σταθερότητα σε ψηλές στροφές αν πρώτα δεν μεσολαβήσει κάποια "κρίση" που θα τον φέρει με την πλάτη στον τοίχο. Όλα εξαρτώνται από το πότε θα έρθει εκείνη η στιγμή της αγωνιστικής απόγνωσης και από το ποιός θα είναι ο χρόνος αντίδρασης των πρωταθλητών όταν επιτέλους θα νιώσουν πως έχουν κάτι να αποδείξουν. Από αυτούς τους παράγοντες εξαρτήθηκαν τα πάντα και πέρσι. Όλα είναι θέμα τάιμινγκ. Η έκρηξη Ομπράντοβιτς θα πρέπει και πάλι να γίνει επιλεγμένα την κατάλληλη στιγμή. Ούτε πιο πριν, ούτε πιο μετά.

ΥΓ. Τα πόδια του Σάρας δεν είναι καθόλου καλά. Ελπίζω να είναι προσωρινό.

ΥΓ2. Ο Μπατίστ είναι πολύ πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του.
lakersdynasty
QUOTE(tsouras o.a.c @ Dec 9 2009, 22:13 ) *
Ναι!Οντως! Μαλλον τον Ζοτς και τον Ιτουδη!που ενας μετριος Παναθηναικος (ο πρωτος πληρης για φετος),με Σπανουλη οπως παντα φανταστικο και Φωτση απαιχτο, καταφερε να εχει 40 λεπτα την Κιμκι μεσα στο παιχνιδι, που του εκανε το χατιρι να χασει!

ενω ο ολυμπιακος σκοτωνει παντα το θεριο με σουπερ Κλεϊζα.  laugh.gif

ο πρωτος πληρης Παναθηναϊκος? Οχι tsouras. Οταν ο Μπατιστ δεν μπορει να καρφωσει στην μουρη του Μοζγκοφ και ο Σαρας δεν εχει την ταχυτητα που εχει συνηθως για να βγαλουν μαζι ενα καλο πικ εεν ρολ ο Παναθηναϊκος εκτος απο απροετοιμαστος σχετικα δεν ειναι και πληρης.

Σε περιπου ενα μηνα τα σπουδαια.  wink.gif

McLane
Νίκη με καρδιά. Εκ πρώτης ήμουν πολύ θυμωμένος με το ότι χάναμε το παιχνίδι. Πολλές επιπολαιότητες και αστοχία. Όμως κάτι η "ηρωική" ανατροπή, κάτι η χαρά ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, κάτι η απώλεια του Διαμαντίδη και η έλλειψη του Καλάθη που μας άφησε γυμνούς στην περιφέρεια, με κάνει να πιστεύω ότι ήταν τελικά σπουδαία νική. Η Κίμκι δεν είναι κανένα μεγαθήριο αλλά δεν είναι και ότι πιο απλό να τους κερδίσεις στη Ρωσία. Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί περιμένω περισσότερα απ' την ομάδα αλλά όπως και να το κάνεις ήταν καλή ψυχολογική ανάταση.

Τεράστια εμφάνιση από τον Σπανούλη. Μέχρι και MVP της αγωνιστικής τον κόβω. Πήρε στις πλάτες του όλη την περιφέρεια. Ο Διαμαντίδης ξεκίνησε καλά αλλά έπεσε στη συνέχεια. Η απουσία του ήταν παραπάνω από εμφανής. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Ο Νίκολας βγαλμένος από... τον περσυνο Δεκέμβρη. Τα έσπασε κανονικά. Πήγε να δώσει αλλού τη νίκη. Ο Τέπιτς ξεκίνησε καλά κι αυτός αλλά περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο Σάρας δεν είναι έτοιμος είναι εμφανές, έδειχνε εκτός αγώνα δεν πήρε καμία προσπάθεια και έμοιαζε να υπάρχει για να συμπληρώνει την πεντάδα. Τουλάχιστον δεν ήταν τρύπα στην άμυνα. Ο Περπέρογλου ήταν εκτός τόπου και χρόνου σε όλο το παιχνίδι αλλά έκανε τρελή εμφάνιση στην παράταση. Ο Σερμαντίνι απλώς μπήκε ενώ ο Τσαρτσαρής περιορίστηκε στην καλή εμφάνιση του α' ημιχρόνου. Ο Μπατίστ είχε σκαμπανεβάσματα αλλά έβαλε και 15 πόντους κρατώντας μας στην 3η περίοδο ενώ ανέβηκε πολύ στο τέλος και στην παράταση ο Πέκοβιτς αν και σε μάλλον μέτρια βραδιά. Ο Φώτσης σούπερ εμφάνιση. Το φόλοου στο τέλος του αγώνα ήταν απίστευτο. Κρύο αίμα. Τάπες, άμυνα, ριμπάουντ και σκοράρισμα. Μετά τον Σπανούλη ο καλύτερος του παιχνιδιού.
Marciulionis

Ωχ! Διακρίνω άσχημες επιροές Α&Κ... Μας φτάνει ένας ολομαθής σε αυτό το φόρουμ, μην αρχίσεις κι εσύ! tongue.gif

Ποιός είπε ότι είναι άχρηστος ο Φώτσης για να κλείσει στόματα? Ίσα ίσα που χέρει τεράστιας εκτίμησης στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟ!

Το μόνο που έχει ειπωθεί είναι ότι τελευταία τουβλάρει και ότι είναι πολύ δύσκολο να βγάλει ολη τη χρονιά παίζοντας 35λεπτα... Ούτε καν κριτική δε λέγεται αυτό...
saniboy
Νικη που κλειδωσε και κατα παση πιθανοτητα και την πρωτια του ομιλου..

Τελικα, ο ''λιγος'' Περπερογλου καθαρισε στην παραταση...μπορει Σισκα να μην γινει ποτε αλλα ειναι υπερπολιτιμος σε αμυνα και επιθεση..ο ανταγωνισμος με τον Τεπιτς μου φαινεται του κανει καλο..

Μπατιστ και Τσαρτσα επιστρεφουν σιγα-σιγα...ο Σαρας αργει ακομα..

Μια χαρα ομαδα ειναι η Κιμκι και στην εδρα της ειδικα ''δαγκωνει'' πιστευω,αν ανεβει λιγο ο Μοζκοβ τους εχει τους '8' ..

Καλο ξεμπερδεμα με την ''κοιλια''..
Flash
Εγω μια φορά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έβλεπα τον Παναθηναϊκό των τελών Οκτωβρίου/αρχών Νοεμβρίου να κάνει απίστευτα παιχνίδια χωρίς Σάρας,Μπατίστ,Τσαρτσαρή και δεν πίστευα στα μάτια μου. Θεωρούσα αδύνατον το να συνεχίσει η ομάδα να παίζει σε τέτοιους ρυθμούς για μήνες ώστε να φτάσει με περίπου την ίδια απόδοση στα κρίσιμα παιχνίδια Ελλάδας και Ευρώπης.

Τώρα πλέον είμαι ήσυχος. Μια από τις κλασσικές, παραδοσιακές πλέον "κοιλιές" στην απόδοση μας που θυμίζει ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει στον πορπονητικό προγραμματισμό και ένας Παναθηναϊκός που να κάνει τα εύκολα δύκολα και τα δύσκολα εύκολα όποιον κι αν έχει μπροστά του. Γιατί άμα δεν ανέβουν οι σφυγμοί στους 220 το λεπτό και δεν ρίξουμε τα πατροπαράδοτα μπινελίκια μας δεν μπορούμε να νικήσουμε. Γιατί έτσι μας αρέσει ...

ΥΓ: Ο Φώτσης έχει μια παράδοξη έφεση σε εντελώς τρελά φόλοου πάντως. Αυτό μου θύμισε ένα ακόμα πιο δύκολο που είχε βάλει στον ημιτελικό του περσινου F4.
lightday
Οσοι το είδατε πείτε λίγο
(Βλέπω τα στατιστικά από το euroleague.net)

1.Φωτσης 27 λεπτά Τσαρτσα 11 - (τον ψιλοπαρκάρει τον Κώστα ?)
2.Διαμαντίδης 10 λεπτά - έπαθε κάτι ?
3.Σαρας - μηδεν μηδεν μηδεν 2 λαθη 2 ασσιστ - θελει δουλεια ?
4.Τεπιτσ ?
tsouras o.a.c
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 9 2009, 22:17 ) *
ΥΓ. Αν συνεχίσει έτσι ο Σπανούλης θα γίνει για μένα ο δεύτερος καλύτερος sg της Ευρώπης (θα περάσει το Ναβάρο δηλαδή - πρώτος είναι ο Βον Γουέιφερ tongue.gif biggrin.gif )

BATMAN RETURNS!

colonel ο Σπανουλης ειναι το πιο πληρες δυαρι στην Ευρωπη
il postino
QUOTE(Marciulionis @ Dec 9 2009, 22:20 ) *
Ωχ! Διακρίνω άσχημες επιροές Α&Κ... Μας φτάνει ένας ολομαθής σε αυτό το φόρουμ, μην αρχίσεις κι εσύ! tongue.gif

Ποιός είπε ότι είναι άχρηστος ο Φώτσης για να κλείσει στόματα? Ίσα ίσα που χέρει τεράστιας εκτίμησης στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟ!

Το μόνο που έχει ειπωθεί είναι ότι τελευταία τουβλάρει και ότι είναι πολύ δύσκολο να βγάλει ολη τη χρονιά παίζοντας 35λεπτα... Ούτε καν κριτική δε λέγεται αυτό...

μονο εγω διαβαζω να σουρνουν τα χειροτερα στον φωτση? μπορει. πληροφοριακα , σε περιπτωση που δεν εχεις αντιληφθει κατι, θα σου πω οτι γραφονται σε διαφορα Blog-φορουμ , τα χειροτερα για τον φωτση και κατι τετοιο ειναι ανοητο τουλαχιστον για αυτον τον παικτη. και δε μιλαω για τις ταξεις των φιλαθλων του παο αλλα γενικα! οσο για τις επιρροες, ουδεν σχολιον.
AZ1980
QUOTE(saniboy @ Dec 9 2009, 21:22 ) *
Τελικα, ο ''λιγος'' Περπερογλου καθαρισε στην παραταση...μπορει Σισκα να μην γινει ποτε αλλα ειναι υπερπολιτιμος σε αμυνα και επιθεση..ο ανταγωνισμος με τον Τεπιτς μου φαινεται του κανει καλο..

Kαλά, για πολλοστή φορά ο Πέρπε δείχνει τα "φρύδια" του και ξελασπώνει την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Μην περιμένεις να αλλάξουν γνώμη τώρα όσοι τον έχουν αναντριστεπτί βαφτίσει "λίγο". Εδώ δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο η κρίση τους όταν ο Στράτος κράτησε όρθιο τον ΠΑΟ κόντρα σε θεούς και γκρίζους δαίμονες στο αλήστου μνήμης τελευταίο δεκάλεπτο του περσινού ...τελικού Ευρωλίγκας!!!

"Λίγος" σε σχέση με Σίσκα ναι. Όπως και όλα τα τριάρια της Ευρωλίγκας σχεδόν.

"Πολύς" όμως για ρολίστας. "Ρολίστας πολυτελείας", ο ορισμός.

bball.gif
Razorblade Fish
Ο Διαμαντιδης χτυπησε;
kseplenhs
QUOTE(tsouras o.a.c @ Dec 9 2009, 22:28 ) *
colonel ο Σπανουλης ειναι το πιο πληρες δυαρι στην Ευρωπη

άρα πλέον μόνο τον βον έχει μπροστά του να πιάσει...tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(kseplenhs @ Dec 9 2009, 22:32 ) *
άρα πλέον μόνο τον βον έχει μπροστά του να πιάσει...tongue.gif

Ο Κσεπλένης με πιάνει! tongue.gif
Razorblade Fish
QUOTE(Marciulionis @ Dec 9 2009, 22:20 ) *

smiley.gif 41.gif 41.gif
il postino
QUOTE(tsouras o.a.c @ Dec 9 2009, 22:13 ) *
Ναι!Οντως! Μαλλον τον Ζοτς και τον Ιτουδη!που ενας μετριος Παναθηναικος (ο πρωτος πληρης για φετος),με Σπανουλη οπως παντα φανταστικο και Φωτση απαιχτο, καταφερε να εχει 40 λεπτα την Κιμκι μεσα στο παιχνιδι, που του εκανε το χατιρι να χασει! 42.gif

εσυ το βλεπεις ετσι εγω αλλιως! εξαρταται απο μια οπτικη και με ποια διαθεση το βλεπεις!

εσυ θεωρεις τον πρωτο πληρη παο σαν να ειναι πλεονεκτημα , επειδη ειναι πληρης , εγω το βλεπω ως μειονεκτημα γιατι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα. να δεθει η ομαδα , να "επιστρεψουν" πρακτικα οι παικτες (σαρας , μαικ μονο θεωρητικα εχουν επιστρεψει) και πλεον δεν υπαρχουν ελαφρυντικα και δικαιολογιες του στυλ "ελα μωρε αρχη ειναι" (οδευουμε σιγα σιγα στη μεση της χρονιας) και "εχουμε απουσιες".

μην ανησυχεις παντως για ζοτς και ιτουδη. αυτοι προβληματιζονται ακομα και στις ανετες νικες για το πώς μπορει η ομαδα να αποδωσει ακομα καλυτερα και εκει ειναι ενα απο τα μυστικα!
vastravoud
1) Όπως έγραψα και πριν, θεωρώ ότι πρακτικά ΤΩΡΑ κάνουμε προετοιμασία

2) Το ότι ο Μπατιστ επέστρεψε σε δράση δε σημαίνει πως είναι και έτοιμος. Καταλαβαίνει κανείς τώρα λοιπόν πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή μας στο ΣΕΦ...

3) Νομίζω ειπώθηκε και απραπάνω, ο Σάρας δεν έχει πόδια στην άμυνα. Ελπίζω να είναι "σφιγμένος" από τις προπονήσεις, ειδάλλως......

4) Ο Φώτσης ακόμα κι αν δε σταυρώνει τρίποντο, είναι ένα τεράστιο κλειδί για την ομάδα. Ο ΑΖ1980 εστιάζει ολόσωστα, το παιδί παίζει με ελάχιστες βοήθειες στα κόκκινα από πέρσι το Σεπτέμβρη. Επιθετικά δεν παίζει τόσο κοντά στη ρακέτα, παλεύει όμως για τα ριμπάουντ(1ος νομίζω της ομάδας) και δείχνει αξιοσημείωτα καλή φυσική κατάσταση

5) Ελπίζω ο Μήτσος να είναι καλά

6) Ο Στράτος είναι όντως ρολίστας πολυτελείας. Νομίζω ότι πολλές φορές η μέρα του εξαρτάται από το "κλικ", ίσως κάποιο κίνητρο που βρίσκει, δεν ξέρω, πάντως όταν ανεβάζει το intensity γίνεται τελείως άλλος άνθρωπος
lakersdynasty
τραβηγμα στους προσαγωγους ο Μητσος. Θα δειξει με την επιστροφη στην Αθηνα.

Αλλα κανενα προβλημα.

Ο Κιντελ μας κανει την χαρη biggrin.gif

προκομ 82
ρεαλ 76

με 27 ποντους του Γουντς.

Η Ρεαλ απο ποτε παιζει και με Ρεγιες και Βαν ντε Σπιγκελ? Γιατι μαλλον προσπαθει να τους ενταξει και αυτη οπως και εμεις τους δικους μας και ωρες ωρες μαλλον εκανε πατατες. Το ενα λαθο μετα το αλλο στην 4η περιοδο.
Igor
QUOTE(lakersdynasty @ Dec 10 2009, 00:31 ) *
τραβηγμα στους προσαγωγους ο Μητσος. Θα δειξει με την επιστροφη στην Αθηνα.

Αλλα κανενα προβλημα.

Ο Κιντελ μας κανει την χαρη biggrin.gif

προκομ 82
ρεαλ 76

με 27 ποντους του Γουντς.

Η Ρεαλ απο ποτε παιζει και με Ρεγιες και Βαν ντε Σπιγκελ? Γιατι μαλλον προσπαθει να τους ενταξει και αυτη οπως και εμεις τους δικους μας και ωρες ωρες μαλλον εκανε πατατες. Το ενα λαθο μετα το αλλο στην 4η περιοδο.

Δεν αλλαζει τιποτα. Παλι ολα κρινονται στον αγωνα με τη Ρεαλ. Αμα μας κερδισει, εχουμε ισαριθμες ηττες, και ειμαστε 2οι στην ισοβαθμια.
balomazoxtra
Κίντελ αγόρι μου πάρτι θα σου κάνω!!!
Βάζω τους μπάφους,βάλε τις γκόμενες. icon_drunk.gif smiley.gif
colonel gomelsky
QUOTE(balomazoxtra @ Dec 9 2009, 23:49 ) *
Κίντελ αγόρι μου πάρτι θα σου κάνω!!!
Βάζω τους μπάφους,βάλε τις γκόμενες. icon_drunk.gif smiley.gif

Μην τον καλείς στην Ελλάδα! Καλά είναι εκεί στην Πολωνία. Μπελά στο κεφάλι μας θέλουμε; smiley.gif

(Φαντάζομαι το ΛΥΚΟ να κάνει συνέχεια ριφρες σε όλες τις τορρεντάδικες αθλητικές σελίδες για να κατεβάσει πρώτος το ματς και να αποθεώσει τον Q) wos_sport5.gif
balomazoxtra
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 9 2009, 23:54 ) *
Μην τον καλείς στην Ελλάδα! Καλά είναι εκεί στην Πολωνία. Μπελά στο κεφάλι μας θέλουμε; smiley.gif

Σωστός ο colonel για άλλη μια φορά. tongue.gif
Κίντελ άκυρο,θα μείνω με τον Τσιλς που προτιμά αγνά πράγματα.Μπάνιο στην παραλιακή,βόλτες με roller coaster σε λουνα παρκ κλπ κλπ.
Δεν κινδυνεύω να με βάλει μέσα και η δίωξη icon_drunk.gif
traveller
Me Μήτσο εκτός , με Μάικ ανέτοιμο , με Σαρας καλά κρασιά και Πέκο με ψιλοπροβληματάκια, πήγαμε και γυρίσαμε τέτοιο παιχνίδι . Δεν ξέρω τι θα κάνουν φέτος σε Ευρώπη και Ελλάδα και ελάχιστα με ενδιαφέρει για να πω και την αλήθεια. Έχουν κερδίσει την αγάπη μου και τον σεβασμό μου. Παιχταράδες/Ομαδάρα. Έχω "αρρωστήσει" λέμε 77.gif 77.gif 77.gif
colonel gomelsky
Άσχετο-σχετικό αλλά δεν αναφέρθηκε και μου κάνει εντύπωση: Πώς σας φάνηκε η σκόπιμη αστοχία του Σπανούλη; Για τον τρόπο λέω. Σήκωνε τεχνική ποινή για διακωμώδηση;

(Ούτε ο Κσεπλένης να ήμουν! tongue.gif )

ΥΓ. Για τον μερακλή τον ilpostino:

Και ένα καλό που διάβασα εδώ: http://doubleteam.gr/2009/12/09/%CF%83%CF%...CE%B1/#comments

Ο Τσάρτσα σουτάρει,το τρίποντο το γράφει
Αλήτες Ρουφιάνοι Δημόσιογραφοι.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Igor
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 10 2009, 00:22 ) *
Άσχετο-σχετικό αλλά δεν αναφέρθηκε και μου κάνει εντύπωση: Πώς σας φάνηκε η σκόπιμη αστοχία του Σπανούλη; Για τον τρόπο λέω. Σήκωνε τεχνική ποινή για διακωμώδηση;

(Ούτε ο Κσεπλένης να ήμουν! tongue.gif )

ΥΓ. Για τον μερακλή τον ilpostino:

Και ένα καλό που διάβασα εδώ: http://doubleteam.gr/2009/12/09/%CF%83%CF%...CE%B1/#comments

Ο Τσάρτσα σουτάρει,το τρίποντο το γράφει
Αλήτες Ρουφιάνοι Δημόσιογραφοι.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
\

E οχι και διακομοδηση αθληματος αυτο. Του Γκριρ περσυ με τον Μαρουσι τι ηταν τοτε ??

colonel gomelsky
QUOTE(Igor @ Dec 10 2009, 00:36 ) *
\

E οχι και διακομοδηση αθληματος αυτο. Του Γκριρ περσυ με τον Μαρουσι τι ηταν τοτε ??

Το διακωμώδηση προφανώς για πλάκα το έγραψα. Ίσα-ίσα ήταν αριστοτεχνική η αστοχία. Καλά του Γκριρ ήταν για ντισκαλιφιέ tongue.gif
mrproedros
Euroleague 2010 - Week 7 - Gameday 1 : Χίμκι - Παναθηναϊκός 82-87 (9-12-09) Highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
PrasiniThyella
Batman is back.

Ευχαριστώ, Θεέ μου, που με αξιώσες να βλέπω τέτοια ομάδα μπασκετ...
kolokotronis
Παιδιά, μην ξεχνάμε ότι ο Φώτσης και ο οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟ, σε ποια ομάδα αγωνίζονται.
Μην ξεχνάμε την πληθώρα αξιόλογων μονάδων που έχουμε.
Δεν γίνεται όλοι να έχουν 15 πόντους, 7 ριμπάουντ 4 ασσίστ κ.τ.λ. μέσο όρο.
Σήμερα ανακαλύψαμε την αμερική ---> ο Φώτσης είναι καλός παίκτης τελικά ή τελοσπάντων βρήκε τον εαυτό του.
Ο Αντώνης πέρυσι στο σημαντικότερο ματς της σαιζόν (τελικός ευρωλίγκας) ήταν 1ος σκόρερ και 1ος ριμπάουντερ.
Αν το ε'ιχε κάνει αυτό ο Σάρας μέχρι και άγαλμα θα του στήναμε.
Θυμάστε άλλωστε τους ύμνους για τον λιθουανό για τον ημιτελικό.

Αυτό που θέλω να πω είναι να μην έχουμε μνήμη λίγων εβδομάδων και να είμαστε δίκαιοι για όλους τους παίκυες της ομάδας μας.
Πόλλά παιδιά έχουν τονίσει το υπερφορτωμένο πρόγραμμα του Φώτση σύμφωνοι.
Άλλοι τόσοι όμως τον κατηγορούν για την αστοχία του στα τρίποντα.
Τέλοσπάντων.
Ερώτηση:
Αν ήταν άλλος στη θέση του Σάρας και από 15-20 μέρες που ήταν αρχικά να λείψει, έλειπε τελικά 4 μήνες και είχε και 1,8 εκατ. συμβόλαιο, το οποίο το υπέγραψε με μισή καρδιά (σαν να μας κάνει χάρη), πείτε μου τι θα του είχε σούρει οι πλειοψηφεία των οπαδών μας.
Θέλω να πω ότι όλοι οι παίκτες μας πρέπει να είναι ίσοι στην αντιμετώπιση από τον κόσμο, χωρίς διακρίσεις.
il postino
πραγματικο ενδιαφερον θα χει η αναμετρηση με τη ρεαλ στο οακα. ειναι απο τις ελαχιστες φορες που πιστευω οτι η εδρα πραγματικα δε θα διαδραματισει σπουδαιο ρολο . η ρεαλ προερχεται απο μια ηττα στην πολωνια και ερχεται να ρεφαρει απαναντι σε ενα παο ο οποιος βρισκεται , για το επιπεδο της ομαδας , σε μετριο αγωνιστικο επιπεδο.

η ενδεχομενη απουσια του δδ και η προσπαθεια ενσωματωσης του σαρας , οπως και ο ψιλοτραυματισμος του ηδη βεβαρυμενου σπανουλη κανουν την αποστολη εξαιρετικα δυσκολη. ο μπατιστ κανει αγωνα να επανελθει προκειμενου να ανεβασει ποιοτικα ολη τη φροντ λαιν αλλα και ο τσαρτσαρης προσπαθει να ανταποκριθει των προσδοκιων.

ολο αυτο το σκηνικο μου θυμιζει λιγο τις συνθηκες κατω απο τις οποιες παιξαμε περυσι με την μπαρτσα , παλι , στο οακα, οπου ουσιαστικα η μιση ομαδα ηταν off , οπου και χασαμε παιζοντας ομως , ειδικα στο β ημιχρονο , καλο μπασκετ.

θεωρω οτι μεχρι τωρα θα ειναι το πιο δυσκολο παιχνιδι της αυτης αγωνιστικης χρονιας δεδομενου οτι δεν υπαρχει το ελαφρυντικο του εκτος εδρας ματς , δεν υπαρχουν απουσιες (θεωρητικα παντα) και αντιμετωπιζουμε ενα πολυ ποιοτικο αντιπαλο , επιπεδου f4, προερχομενο μαλιστα απο μια ηττα εκτος προγραμματος του.

kolokotronis
Το ματς με τη ρεαλ είναι πολύ σημαντικό για μένα.
Αν χάσουμε, χάνουμε και την πρωτιά και αν ο οσφπ έρθει πρώτος στον δικό του όμιλο, θα είναι 50-50 να πέσουμε με μπάρτσα στο τοπ 16.
Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να μοχθήσουμε για να πάμε στα πλέυ οφ με πλεονέκτημα έδρας.
Αλυσιδωτή αντίδραση.
Πρέπει να κερδίσουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη για τη συνέχεια.
Η ήττα των ισπανών στην πολωνία ήρθε κουτί, γιατί δεν χρειάζεται να κυνηγάμε διαφορές.
Επιπλέον, να μπει και ο εγωισμός των παικτών μας στην εξίσωση γιατί στη ισπανία κάνανε λες και κερδίσανε τους λέικερς.
'Ολοι στο ΟΑΚΑ την πέμπτη!!
traveller
-έχουμε σαφώς καλύτερη ομάδα

-παίζουμε στην έδρα μας και

-με νίκη παίρνουμε την 1η θέση στον όμιλο

"αθροίζοντας" όλα τα παραπάνω, δε δίνω καμία πιθανότητα στη Ρεάλ να μας νικήσει, ακόμα και αν παίξουμε τελικά χωρίς το Μήτσο.

δε θυμάμαι ποιος έγραψε για προσπάθεια ενσωμάτωσης του Γιασικεβίτσιους πιο πάνω. συμφωνώ αλλά με καμια Ολύμπια στην έδρα μας. όχι κυνηγώντας τον Λουλ , τον Πριγκιόνι, τον Μπούλοκ κοκ., σε ένα ματς που κατά πάσα βεβαιότητα θα πέφτουν κορμιά. θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ελάχιστο ρόλο θα διαδραματίσει.
kaukasios
QUOTE(TRAVELLER @ Dec 13 2009, 23:07 ) *
-έχουμε σαφώς καλύτερη ομάδα

-παίζουμε στην έδρα μας και

-με νίκη παίρνουμε την 1η θέση στον όμιλο

"αθροίζοντας" όλα τα παραπάνω, δε δίνω καμία πιθανότητα στη Ρεάλ να μας νικήσει, ακόμα και αν παίξουμε τελικά χωρίς το Μήτσο.

δε θυμάμαι ποιος έγραψε για προσπάθεια ενσωμάτωσης του Γιασικεβίτσιους πιο πάνω. συμφωνώ αλλά με καμια Ολύμπια στην έδρα μας. όχι κυνηγώντας τον Λουλ , τον Πριγκιόνι, τον Μπούλοκ κοκ., σε ένα ματς που κατά πάσα βεβαιότητα θα πέφτουν κορμιά. θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ελάχιστο ρόλο θα διαδραματίσει.

συν οτι η ρεαλ εκανε την πρωτη της ηττα στο πρωταθλημα,απο την ομαδα που παιζει ο βασιλειαδης,ο οποιος παρεπιπτωντος εκανε οργια και ειδικα στην παραταση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.