Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/1

17:00

χωρίς τηλεοπτική μετάδοση
ashton
QUOTE
Ίωση ο Άγγελος Τσάμης
Από ίωση ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες ο Άγγελος Τσάμης, γι' αυτό και απουσίασε από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα επιστρέψει στα μέσα της εβδομάδας.


QUOTE
15/1/2008 Ματς με Φάληρο και ...κρέας
Τεστ «ντράιβ» με το Παλαιό Φάληρο θα περάσει αύριο Τετάρτη η ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το παρών στο «δείπνο εργασίας», που διοργανώνει η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Κρίσιμο τεστ θ’ αποτελέσει αύριο για την ΑΕΚ η εντός έδρας αναμέτρηση, που θα δώσει εναντίον του Π. Φαλήρου. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και ιδιαίτερα, όσων αντιμετώπιζαν αγωνιστικό πρόβλημα. Πριν από λίγη ώρα οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο και έχει ξεκινήσει, ήδη, η απογευματινή προπόνηση.

Αύριο το βράδυ η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει προσκαλέσει τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ σε δείπνο, προκειμένου να μοιραστούν τις σκέψεις τους αλλά και να χαλαρώσουν.


aekbc.gr
Kolossos-Rhodes
Προσωπικα τα αισθηματα θα ειναι αναμεικτα αφου σε αυτο το ματς παιζουν οι δυο αγαπημενες μου ομαδες... smile.gif Βεβαια επειδη στον χωρο του μπασκετ ειμαι πιο κοντα στον Κολοσσο και επειδη για τον Κολοσσο τα οφελη θα ειναι μεγαλυτερα σε περιπτωση νικης,θα υποστηριξω Κολοσσο smile.gif
βεβαια πιστευω οτι μεγαλο φαβορι ειναι η αεκ για το συγκεριμενο ματς.μπορει η αεκ να μην πηγαινει καλα αλλα φανταζομαι οι παικτες της αεκ δεν εχουν αλλη επιλογη εκτος της νικης μετα τις συνεχομενες ασχημες εμφανισεις.και το πιο σημαντικο ειναι οτι ο κολοσσος ανεβαινει αποδεκατισμενος και χωρις το βασικο του οπλο τον διαμαντοπουλο (μαζι με τσαματο που χανει τελικα ολη την σαιζον και κουπιδη).μπορει να μην φανηκαν οι ελλειψεις με την ολυμπιαδα αλλα σε αυτο πιστευω οτι βοηθησε η ολυμπιαδα λογω δυναμικοτητας.
για να δουμε...
εκτος αν παιξει στο ματς μεγαλο ρολο η ψυχολογια των ομαδων (ασχημη για αεκ μετα απο συνεχομενες ηττες,ανεβασμενη στον κολοσσο μετα απο 2 συνεχομενες νικες και καλες εμφανισεις)!
τρεφω καποιες ελπιδες επισης αν αρχισει παλι ο αγγελου και κανει τις αλχημειες του tongue.gif
xalasmenos
θα κερδισουμε ανετα εμεις εχουμε αγγελου αλλα και εσεις αλεξανδρη αρα ισοπαλια,παντως ενδιαφερον ματς που πρεπει να κερδισουμε παση θυσια.
Kolossos-Rhodes
Πλεον θεωρω σιγουρη την νικη της ΑΕΚ αφου η κακοδαιμονια συνεχιζεται για την ομαδα του Κολοσσου αφου σημερα προεκυψε και νεο προβλημα,ο Πιννοκ ειχε μια κριση σκωληκοειδιτιδας και 99% δεν θα παιξει με ΑΕΚ οποτε οπως καταλαβαινετε χωρις κουπιδη,τσαματο,τον 1ο σκορερ Διαμαντοπουλο και τον 2ο σκορερ πιννοκ ο κολοσσος δεν μπορει να χτυπησει το ματς.κριμα για την ομαδα που ενω βελτιωνεται και προσπαθει,οι ατυχιες δεν σταματανε.Τουλαχιστον θα χασουμε απο την ΑΕΚ που αγαπω smile.gif
ashton
QUOTE
Σοκ με Άγγελο Τσάμη

Άτυχος αποδείχθηκε ο Άγγελος Τσάμης, του οποίου «βγήκε» ο ώμος κατά τη διάρκεια του σημερινού φιλικού αγώνα με το Παλαιό Φάληρο! Σε λίγη ώρα θα δημοσιευτούν στοιχεία για το φιλικό παιχνίδι, που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Πρόσθιο εξάρθρημα στον ώμο του υπέστη πριν από λίγη ώρα ο Άγγελος Τσάμης. Του έγινε κλειστή ανάταξη και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία για τον καθορισμό της περαιτέρω θεραπείας. Πρακτικά, θα διαπιστωθεί αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, γεγονός που θα καθυστερήσει σημαντικά την επιστροφή του στην ενεργό δράση.
Προπονητικού χαρακτήρα ήταν το φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν κρατήθηκε σκορ, αφού πρωταρχικοί στόχοι αποτέλεσαν τα αγωνιστικά συστήματα που εφάρμοσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, καθώς και η αγωνιστική κατάσταση του Ουίλιαμ Έιβερι. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αγωνίστηκε αρκετά και έδειξε να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

aekbc.gr
ashton
QUOTE
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κολοσσό

Δύο παιχνίδια έχει δώσει την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε η ΑΕΚ με τον Κολοσσό, που αναμετριούνται αύριο Σάββατο στις 17.00 στο ΟΑΚΑ με διαιτητές τους Πιτσίλκα, Φούφη, Κουκουλίτσιο. Στο πρώτο, κατά τη διάρκεια του τουρνουά που έγινε στην Ρόδο, ηττήθηκε η «κιτρινόμαυρη» ομάδα και στο δεύτερο στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας κέρδισε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Το τρίτο και αυριανό χαρακτηρίζεται κρίσιμο για την Ένωση, αφού πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.
«Θέλουμε να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου» τόνισε ο Αλέξης Κυρίτσης και εξήγησε: «Πρέπει να προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους μας και παράλληλα, να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης που θα μας δώσουν το έναυσμα για την μεγάλη αντεπίθεση στον βαθμολογικό πίνακα. Είμαστε αγωνιστικά έτοιμοι και αποφασισμένοι να …πιούμε νερό στην πηγή». Ο Βαγγέλης Αγγέλου, ύστερα από περίπου ένα μήνα, θα επαναφέρει στην αποστολή τον Ουίλιαμ Έιβερι στην θέση του Ριβέρα, ενώ δεν θ’ αγωνιστούν σίγουρα οι τραυματίες Δημήτρης Παπανικολάου και Άγγελος Τσάμης ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω του σοβαρού τραυματισμού στον ώμο.
Από τους τρεις διαιτητές μόνο ο Θανάσης Κουκουλίτσιος από την Λάρισα σφύριξε το παιχνίδι πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2005 όταν ο Κολοσσός συμμετείχε στην Α1 και στο οποίο η Ένωση κέρδισε εντός έδρας με 78-63.
Στον Κολοσσό τα νέα είναι ευχάριστα στην υπόθεση τραυματισμού του Πίνοκ, του οποίου οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καλές και έτσι ο Aμερικανός γλίτωσε την επέμβαση, αφού δεν διαπιστώθηκε ότι έχει κρίση σκωληκοειδίτιδας. Εκτός προπονήσεων παραμένουν λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο Aλέξης Tσαμάτος και ο Θέμης Kουπίδης.


aekbc.gr

QUOTE
Με προβλήματα στο ΟΑΚΑ...
Mε στόχο να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στο παρκέ θα παρουσιαστεί ο Kολοσσός στο αυριανό παιχνίδι με την A.E.K. (17:00), στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην A1.
Tα πολλά προβλήματα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό εμπόδισαν τον Bαγγέλη Aλεξανδρή να κάνει όπως θα ήθελε την προετοιμασία της ομάδας του για το ματς στο O.A.K.A. Συγκεκριμένα εκτός παιχνιδιού θα μείνουν οι τραυματίες Γιώργος Διαμαντόπουλος, Aλέξης Tσαμάτος και Θέμης Kουπίδης, οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. Bέβαια οι κακοτυχίες δεν σταμάτησαν εκεί για τους «θαλασσί», αφού οι κολικοί που είχε ο Nτανίλο Πίνοκ, τον άφησαν για κάποιες μέρες μακριά από το παρκέ, αν και τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Oι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Aμερικανός ήταν καθαρές και έτσι θα τεθεί στη διάθεσή του Bαγγέλη Aλεξανδρή για την αναμέτρηση με την A.E.K. Tο τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε στο στρατόπεδο της ομάδας μας ακούει στο όνομα του Σάβο Tζικάνοβιτς. O έμπειρος σέντερ του Kολοσσού δεν προπονήθηκε σήμερα, αφού ανέβασε πυρετό λόγω της ίωσης που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί. Bέβαια δεν υπάρχουν εναλλακτικές
λύσεις και ο Tζικάνοβιτς θα ταξιδέψει κανονικά το απόγευμα (18:00) για την Aθήνα, μαζί με τους συμπαίκτες του. H προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Bενετόκλειο» και παρά τα προβλήματα οι παίκτες του Kολοσσού είναι αποφασισμένοι τουλάχιστον να παλέψουν στο O.A.K.A. και να έχουν μία αξιοπρεπή παρουσία.
Στο αυριανό παιχνίδι ο Bαγγέλης Aλεξανδρής θα στηριχθεί στους: Mαταλόν,
Πίνοκ, Γιοσίποβιτς, Tέιλορ, Παναγιωταράκο, Kουνούνη, Tζικάνοβιτς, Σκορδάλη, Tόντιτς και Aσημακόπουλο.
Για την αυριανή κόντρα μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας: «Aντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε όπως θα θέλαμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Στις περισσότερες προπονήσεις έδιναν το παρών μόλις εννέα παίκτες, κάτι το οποίο σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο για μας. Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι η A.E.K. καίγεται για βαθμούς, αφού έμεινε πολύ πίσω από τα αρχικά της πλάνα. O δικός μας στόχος είναι να σταθούμε με αξιοπρέπεια στο γήπεδο. Όποια ομάδα ελέγξει τον ρυθμό και πάρει τα ριμπάουντ θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το ματς», είπε ο Bαγγέλης Aλεξανδρής.

kolossosbc.gr


QUOTE
Λευτέρης Κακιούσης αναλύει την 13η αγωνιστική της Α1
Ημ/νία: 2008-01-18

Στα μισά του δρόμου έφτασε το πρωτάθλημα της Α1, με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου. Ο Λευτέρης Κακιούσης έκανε για τον ΕΣΑΚΕ την ανάλυση των ζευγαριών και τις εκτιμήσεις του για την εξέλιξη των αγώνων.

...
AΕΚ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ (19/1, 17.00, Πιτσίλκας, Φούφης, Κουκουλίτσιος): «Η ΑΕΚ ψάχνει εναγωνίως μια νίκη μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και υποδεχόμενη τον Κολοσσό θεωρώ ότι παίζει με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να κερδίσει. Ο Κολοσσός από την άλλη, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και θεωρώ ότι θα είναι πιο άνετος από την ΑΕΚ. Περιμένω ένα αμφίρροπο παιχνίδι, πάντως, δίνω ένα μικρό πλεονέκτημα στην ΑΕΚ λόγω έδρας και ονόματος».


QUOTE
ΑΕΚ-Κολοσσός

Εγινε σύζυγος και μετά.. έγινε τραυματίας. Για ένα μήνα λοιπόν, ο Ουίλιαμ Εϊβερι δεν ήταν σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ενωσης. Και με την επιστροφή του εξηγεί πως «αν και ένα ήμουν εκτός αγώνων, ήμουν πάντα κοντά στην ομάδα. Εκανα προπονήσεις. Ζούσα τον παλμό. Πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί αγωνιστικά. Αυτό που μένει είναι μια νίκη για να μας ανεβάσει τη ψυχολογία, για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παρ’ ότι έχουμε κάνει κάποιες ήττες εκτός προγράμματος, ο στόχος της τετράδας εξακολουθεί να ισχύει».


esake.gr
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ 90-72

19/01/2008 (18:48)

Η ΑΕΚ νίκησε με 90-72 τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις σερί ήττες. Ο "δικέφαλος" είχε τον έλεγχο της αναμέτρηση σε όλη τη διάρκεια της και με τέσσερις παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων έφτασε στην εύκολη επικράτηση. Ο Ουέσον ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους, ενώ ο Έιβερι στην επανεμφάνιση του πέτυχε 15 πόντους και ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να βάζει τις βάσεις για την επιστροφή της στις νίκες, αφού η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον "δικέφαλο" να προηγείται με 31-24. Στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου ο Κολοσσός προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει στους τρεις πόντους (31-28), με δύο βολές του Ασημακόπουλου, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Με καλάθι του Σύμτσακ, μάλιστα, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα 11 πόντων (46-35 στο 19') ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους "κιτρινόμαυρους" να προηγούνται με 51-41.
Η πολυφωνία των γηπεδούχων ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο μέρος, όπου όμως αν και η ΑΕΚ είχε τον πρώτο λόγο, ο Κολοσσός δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να πλησιάσει. Με σερί 8-0, μάλιστα, η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή κατάφερε να μειώσει σε 53-49, αλλά η "Ένωση" αντέδρασε άμεσα και ξέφυγε με 62-50. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν, καθώς "έριξαν" τη διαφορά στους τρεις πόντους (68-63 στο 33'), αλλά η ΑΕΚ βρήκε και πάλι τρόπο να ξεφύγει και να πάρει τελικά το ροζ φύλλο με 90-72.
Τα δεκάλεπτα: 31-24, 51-41, 64-56, 90-72
ΑΕΚ (Αγγέλου):Ουέσον 18 (2), Σι 6 (1), Σίμτσακ 6, Ταπούτος 12, Κυρίτσης 16, Χατζής 7 (1), Μπάρλος 2, Έιβερι 15 (2), Βασίλιεβιτς 8 (2).
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Αλεξανδρής): Mαταλόν, Πίνοκ 8 (1), Γιοσίποβιτς 7, Τέιλορ 13 (2), Παναγιωταράκος 7, Τζιγκάνοβιτς 8, Σκορδάλης, Τόντιτς 15 (2), Ασημακόπουλος 12 (2).


basketblog.gr

AEK - Kολοσσος 90-72

Γύρισα πριν από λίγο. Το τελικό σκορ είναι παραπλανητικό, γιατί νικήσαμε αρκετά πιο δύσκολα από όσο δείχνει.
Κι αυτό γιατί ενώ είμασταν έτοιμοι να ξεφύγουμε στο 3ο δεκάλεπτο με τη διαφορά στο 10+, ο Αγγέλου έβαλε μέσα Σύμτσακ, Σιούτη κλπ και με διάφορες @@ στην επίθεση το ματς έγινε ντέρμπυ. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη ήταν 68-63. Στο τέλος αγγιξαμε βέβαια την 20ρα, ας είναι καλά και ο Αλεξανδρής :-)

Πολύ καλός ο Kzell, (18π-8ρ), θετικός παρά ένα δυο εκνευριστικά λάθη ο Κυρίτσης (16π, 5ρ, 2ασ), έδωσαν λύσεις στην επίθεση οι Avery (15π, 5ασ) και Ταπούτος που μας βοήθησε να τρέξουμε (12π, 6ρ, 2ασ, 1κλ). Θετικός στην άμυνα ο Sy (4ρ, 2κλ, 1κψ) αλλά τα ψιλοέσπασε στην επίθεση. Για πρώτη φορά μετά από βδομάδες τράβηξε και ο Βασιλιεβιτς (2τρ, 8π).
Ειδική αναφορά αξίζει ο Σύμτσακ για πολλούς λόγους, αλλά αυτά αργότερα μαζί με φωτό.

Κοσμος κάνα 800ρι και πάλι, ενώ την παράσταση έκλεψε ένα λύκειο με παραδοσιακές στολές που χόρεψε χορούς της Ρόδου στο ημίχρονο (νομίζω ήταν η Ελληνογερμανική).


edit :
τελικά η Ελληνογερμανική ηταν :

QUOTE
Γεύση από Ελλάδα

Της Λένας Καραλή
19/01/2008 (19:43)

Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε η ΑΕΚ, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει μια εικόνα ολοκληρωμένης διασκέδασης, για όσους επιλέγουν να πάνε στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσουν τους αγώνες της. Στο ημίχρονο της συνάντησης με τον Κολοσσό Ρόδου 20 παιδιά από τα εκπαιδευτήρια "Ελληνογερμανική Αγωγή" χόρεψαν παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς. Ντυμένα με ελληνικές παραδοσιακές στολές, κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου, που έδειξε να απολαμβάνει περισσότερο το συγκεκριμένο θέαμα, από άλλα εξίσου συνηθισμένα και ξενόφερτα.


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Αγγέλου: "Η νίκη θα μας δώσει ώθηση"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στο ξεκίνημα της ομιλίας του αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. "Πληροφορηθήκαμε ότι ένα μέλος της οικογένειας την ΑΕΚ, ο Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, έκανε επέμβαση, διπλό μπάι μπας.

Ευχόμαστε απ΄ όλη την ομάδα ολόψυχα υγεία και να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του", ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε: "Για μας ήταν δύσκολο παιχνίδι, προερχόμασταν από δύσκολες και αδικαιολόγητες ήττες.

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που η μπασκετική της φιλοσοφία στηρίζεται στις εκπλήξεις. Τα ποσοστά του είναι καλύτερα εκτός έδρας, διότι εντός αγωνίζεται με πίεση. Περιμέναμε τον Κολοσσό, αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν σωστά και αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση και θετική αύρα για να συνεχίσουμε".

Ο Νίκος Χατζής από την πλευρά του τόνισε: " Υστερα από συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, θέλαμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Δουλεύουμε στις αδυναμίες μας, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά στοιχεία. Κάθε εβδομάδα παρουσιαζόμαστε πιο δυνατοί, άσχετα από τα αποτελέσματα.

Χάσαμε δύο ματς στον πόντο. Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε διαφορά πριν το τέλος και να νικήσουμε άνετα. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη, διότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και εύχομαι στην πορεία να μας βγει περισσότερο αυτή η δουλειά".

Αναφορικά με τον Άγγελο Τσάμη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου τρεις μήνες.

Αλεξανδρής: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας"

Στην αντίπερα όχθη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σχολίασε: "Θα διαφωνήσω με τον παίκτη μου, τον Παναγιώτη Παναγιωταράκο. Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά, όχι 37. Μπορεί σε κάποια σημεία να ήμασταν καλοί και να καλύψαμε τις διαφορές, αλλά αυτό δεν φτάνει.

Γυρίσαμε τρεις-τέσσερις φορές το παιχνίδι, αλλά συνολικά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε επίθεση και και άμυνα. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην ΑΕΚ να πετύχει εύκολα καλάθια. Δίκαια νίκησε η ΑΕΚ, ανεξάρτητα αν η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη. Προχωράμε, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Κάποια αποτελέσματα μας ευνοούν, κάποια όχι, αλλά εμείς δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με τους άλλους".

Ο Πάνος Παναγιωταράκος είπε: "Το τελικό σκορ είναι πλασματικό. Οσοι ήταν στο γήπεδο το είδαν. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 37΄. Κάποια καλάθια της ΑΕΚ μας απογοήτευσαν και αυξήθηκε η διαφορά. Με την επιστροφή των τραυματιών, η ομάδα θα γίνει πιο δυνατή. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια".


sport24.gr

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΦΚ.
Kolossos-Rhodes
Η ομαδα του Κολοσσου το παλεψε οσο μπορουσε πραγματικα παρα τις πολλες ελλειψεις και με Πιννοκ σε κακη κατασταση και τζιγκανοβιτς με πυρετο.λογο ελλειψης χρονου δεν θα αναλυσω αυτην την στιγμη το ματς,το μονο που θα πω ειναι για αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ στο σαιτ www.basketblog.gr το οποιο ενω στην πραγματικοτητα μεχρι το 4ο δεκαλεπτο ειμασταν αρκετα εως πολυ κοντα στο σκορ κατι που παρουσιαζουν και ολα τα υπολοιπα σαιτ,σχολιαζοντας θετικα την εικονα του ελλειπεστατου κολοσσου,αυτο το περιγραφει το ματς σαν μια πολυ ανετη νικη της αεκ επι του κολοσσου...παντα αντικειμενικοι απεναντι στον Κολοσσο... 68.gif
68.gif 68.gif
ashton
Λεεεεεεεεειιιιιιποόοοον...

Η ομάδα ξεκίνησε και σήμερα χωρίς Μπάρλο στην αρχική αλλά με Ταπούτο. (Λέτε να του κάνει καψόνια λόγω Μακρυπούλια ; :-)
Μπήκαμε δυνατά, ο Avery είχε κέφια και προηγηθήκαμε 12-6 στο 4'10" και 17-10 (5'35") με Wesson να βοηθαει.
Με κάποια προσωπικά καλάθια του Κυρίτση, τέλειωσε 31-24 το δεκάλεπτο.

Στο 2ο δεκαλεπτο, άρχισε με Vasiljevic (που έσταξε ένα τρίποντο), έβαλε και τον Χατζή (που έχωσε κολλητά 2 τζαμπ-σουτ κι ένα τρίποντο λίγο νωρίτερα αλλά και μια ασιστ), ο Ταπούτος έδωσε λίγο τρέξιμο κι ένα κάρφωμα,
ήσυχα κι ωραία 51-41 στα αποδυτήρια, αν και ο Σύμτσακ που χρησιμοποιηθηκε αρκετά (και έβαλε 4 πόντους σ'αυτό το διάστημα) προσπάθησε και για τον Κολοσσό με διάφορες ενέργειες που έκανε.

Ξεκινάμε στο β' με τον Συμτσακ πάλι πεντάδα, προηγούμαστε 53-41 (20'38"), αλλά μας κλείνουν 53-49 (23'31").
Wesson, Ταπούτος, Κυρίτσης πήραν την ομαδα πάνω τους και ξεφύγαμε 62-50 (26'27") με κάρφωμα του Sy. Αρχίσαμε τις @@, μπήκε και ο Σιούτης μέσα, έκλεισε η ψαλίδα στο 62-56, ο Σύμτσακ έχασε κάτι άχαστα,
αλλά έβαλε μετά ένα στην εκπνοή για το 64-56.


Στην τέταρτη περίοδο, είχαμε ντέρμπυ αφού ο Κολοσσός πίεσε και στο 32'40" ο Pinnock μείωσε 68-65 (μετά από βηματα του Josipovic) .
Κλείσαμε στην άμυνα, τρέξαμε στους αιφνιδιασμούς με καρφώματα από Ταπουτο/Sy/Zell, καλάθια του Κυρίτση και ξεφύγαμε στο 35-36', για να φτάσουμε στο 90-72 με ένα σερί 22-5 από το καλάθι του Πινοκ.

κι ένα κάρφωμα από τον Ζελ



πανηγύρια





Κοσμος στο γήπεδο κάνα 800ρι (και βαλε) και σήμερα.





Μην δείτε μόνο τι υπήρχε στα μπλε και στο πέταλο.
Είχε κάμποσους και στην 'πλευρά μας'. Μόνο οι γονείς των κοριτσιών της Ελληνογερμανικής που ήταν αριστερά μου έφταναν :-)




είχε και πιτσιρίκια με κιτρινόμαυρα και δικέφαλους, μάλλον καμιά ΑΕΚ Δυτικών Προαστίων πρέπει να ήταν

στην επανάληψη κατέβηκε το πέταλο κάτω, όπως και με Μαρούσι :






Ο Smiljan Pavic ήταν εκτός αποστολής και μάλλον μας αποχαιρετά.


Και μια φωτό αφιερωμένη στους απανταχού φίλους του τίγρη :-)
ashton




Τα κορίτσια της Ελληνογερμανικής στο ημίχρονο


Ο Παταβούκας στην εξέδρα σε εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ μετά από χρόοοοοοοοοονια


Λίγος (σχετικα) ο κόσμος, με πανώ που είχαν συγκεκριμένες αναφορές


'Alexei είναι το όνομα που δε φαίνεται στην αρχή



Ο Δρόσος απουσίασε και πάλι, αλλά ήταν εκεί τα μέλη του ΔΣ πλην Ανατολιωτάκη-Λαμπρόπουλου.
ashton

και η κριτική



4. WESSON
Αρχοντας κάτω από τη ρακέτα ξανα 18π-8ρ, με 2/3 τρίποντα με, με, με... Άντε μπας και βγει το FYROM διαβατήριο και φέρουμε κάνα σεντερ να κάνει παπάδες μαζί του.



5. SY
Ουσιαστική η προσφορά του και πάλι, αν και ηταν άστοχος (2/6 σουτ). Πραγματικά πολύτιμη μονάδα στη φετινή ΑΕΚ


7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Και σήμερα πενταδάτος. Θα ήθελα να μας δω βέβαια με Ζελ στο 4 και Χρηστο στο 3, αλλά πρέπει να έρθει και κάνας σέντερ... Βοήθησε και κάτω από το καλάθι (6ρ), είχε 2ασ, 1κλ και 12 πόντους βοηθώντας την ομάδα να τρέξει και χάρισε φάσεις χάϊλαϊτ



8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Καλύτερος από προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και πάλι με αρκετά λάθη κυρίως ατομισμού και μη ομαδικότητας... Εντύπωση έκανε το γεγονός πως (προφανώς έπειτα από επιλογή του πάγκου) σε φάση που ο Κολοσσός είχε μειώσει και παίζαμε με Βασιλιεβιτς-Εϊβερι μέσα, κατέβαζε τη μπάλα αυτός...
Πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του και δείχνει πως σίγουρα έχει θέση και σε μια καλύτερων προοπτικών ΑΕΚ.



9. ΧΑΤΖΗΣ
Θετικός ο αρχηγός όσο έπαιξε. ¨Εβαλε τα σουτ (2/2 2π, 1/2 3π) έδωσε και μια ασιστ. Μια χαρα.


10. ΜΠΑΡΛΟΣ
Πεσμένος το τελευταίο διάστημα, αλλά βοήθησε σε άλλους τομείς (2ασ, 1κλ)



11. AVERY
Θετικότατος ο αμερικανός, έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα. 15 πόντοι, 5 ασιστ, 2/5 τρίποντα. Δεν είναι Μπλάκνεϊ, δεν είναι όμως και Ριβέρα..

13. VASILJEVIC
Φαινεται πως οι φήμες για απομάκρυνση έκαναν καλό. Ουσιαστικός όσο έπαιξε, χωρίς ταρζανιές και λάθη ή πουλήματα μπάλας. 4 ασιστ, 8 πόντοι με 2 τρίποντα. Μια χαρά.


14. ΧΑΡΙΣΗΣ
Δεν πάτησε παρκέ ούτε σήμερα


15. ΣΙΟΥΤΗΣ
Αν και για τον Γαλάνη δεν έπαιξε, ο Σιούτης μπήκε, γλύστρησε για λίγο και στο παρκέ, ενώ στη φωτό φαίνεται καθαρά που προσπαθεί να αμυνθεί. Να τον δούμε στη συνέχεια. Εμπειρία έχει, αλλά 5 χρόνια μακριά από Α1 , στα 35, και μετά από τραυματισμό τα ερωτηματικά είναι πολλά.

17. ΣΥΜΤΣΑΚ
Ειδική κατηγορία μόνος του. Είχε 6 πόντους με 3/5 σουτ, 3 ρημπάουντ κι ένα κόψιμο σε 8'29". Υπο Κ.Σ. θα ήταν οκ προς καλό. Ομως κάποιος πρέπει να του πει (μια που δε φαίνεται πως η αυτογνωσία είναι στο φορτε του) πως δεν είναι ο Karl Malone στα ντουζένια του, και σίγουρα όχι ο Hakeem .

18. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Πρώτη παρουσία σε αποστολή από τότε που ήρθε (ήταν τραυματίας). Δεν έπαιξε. Να τον δούμε, αλλά στα 28 του, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει ποτέ 'ξεπέταγμα'
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.