Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γκαγκαλούδης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
mgg
Θα ξεκινήσω φυσικά με τον αγαπημένο μου παίκτη, τον Γιάννη Γκαγκαλούδη.
Alexmei
εγώ έχω να πω κάτι για τον Γκαγκαλούδη αλλά μην το πάρεις "βαριά" και μου ρίχνεις Μπινελίκια OK;

Εγώ τον πήγαινα πολύ μέχρι την λήξη του αγώνα στην Ρόδο! Επειδή έχασαν βγήκε και άρχισε να λέει τα γνωστά. sad.gif κρίμα γιατί είναι μεγάλος παιχτης και δν πρέπει με μία ήττα να κάνει τέτοια πράγματα.......
weirdo1977
για να μην ξεχνιομαστε....
kop-13
Είναι αδερφός μου!!!
Warrior
QUOTE(kop-13 @ Mar 26 2006, 03:01 PM)
Είναι αδερφός μου!!!
*


huh.gif

Ο Γκαγκαλουδης??
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Mar 26 2006, 05:21 PM)
huh.gif

Ο Γκαγκαλουδης??
*



κι αν είναι αδερφός του θα είχε αβατάρ τον ΠΑΟ;;;
Ειναι αδερφός σου; biggrin.gif
dizzy_fingers
Τον Σιγάλα θα εννοεί tongue.gif.
Alexmei
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 26 2006, 10:20 PM)
Τον Σιγάλα θα εννοεί tongue.gif.
*



αδερφός του;;
thrylos7
Διαβάστε απ' την αρχή το topic και αν δε ζαλιστείτε πείτε μου...
Κάτι είναι out of order... και εδώ.. tongue.gif Είμαι κακός τελικά...

QUOTE
κι αν είναι αδερφός του θα είχε αβατάρ τον ΠΑΟ;;;

Εμένα ο δικός μου αδερφός είναι ΠΑΟΚ... so;
Εξάλλου ο Γκαγκαλούδης είναι φανατικός Παναθηναϊκός.
Venceremos
Δηλώσεις Γκαγκαλούδη στην έρα σπορτ καλοκαίρι του 2003 και αφού του είχε ανακοινωθεί πως δε θα ανανεωθεί το συμβολαιο του με τον ΑΡΗ "Δεν πρόκειται ποτέ να πάω στον Ολυμπιακό και σε άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτός του ΆΡΗ"

"παντελονάτα"(συχνα χρησιμοποιούμενη απο τον ίδιο έκφραση) λόγια όπως πάντα

το αν θα εβγαινε γυμνος στο δρόμο αν επεφτε ο Πάοκ βγήκαν όλοι οι δημοσιογράφοι να το υποστηρίξουν και να πουν οτι θα το έκανε ...

Τι γίνεται ? καλα ? biggrin.gif
kop-13
Ωπ ρε παιδιά όταν λέω αδερφός μου μιλάω οπαδικά.
Είναι οργανωμένος στον Παναθηναϊκό,αυτό εννοώ!
Venceremos
QUOTE(kop-13 @ Apr 12 2006, 10:14 AM)
Ωπ ρε παιδιά όταν λέω αδερφός μου μιλάω οπαδικά.
Είναι οργανωμένος στον Παναθηναϊκό,αυτό εννοώ!
*

Να φοράς και εσύ όταν πας Θεσσαλονίκη μπλουζάκια συνδεσμων του παοκ σαν τον αδερφο σου
kop-13
QUOTE(Venceremos @ Apr 12 2006, 04:52 PM)
Να φοράς και εσύ όταν πας Θεσσαλονίκη μπλουζάκια συνδεσμων του παοκ σαν τον αδερφο σου
*


Ρε,σας δουλεύει όλους!Το παιδί είναι άρρωστος Παναθηναϊκός!
hellenic
Akribos an eisixasei ligaki o Gagaloudis tha paizei kai kalitera!Exei pisxi kai olla afta omos siga siga as orimasei ligo!
Venceremos
QUOTE(kop-13 @ Apr 12 2006, 11:09 PM)
Ρε,σας δουλεύει όλους!Το παιδί είναι άρρωστος Παναθηναϊκός!
*


Δεν είπε κανείς οτι δεν είναι βάζελος και ο ίδιος έχει δηλώσει πως είναι αν εσυ νομίζεις πως θα φορούσες μπλουζακι συνδεσμου του παοκ τοτε οκ ...

Προσωπικα δε θα φορούσα μπλουζακι συνδεσμου ουτε του Παοκ ουτε Αεκ ,Οσφπ, Παο,Ηρακλη ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ
Anaz
Τον Γκαγκαλούδη τον σέβομαι κ τον γουσταρω σαν παίχτη,αλλα σαν χαρακτήρας... 68.gif Οχι τόσο γιατι παθιαζεται παραπάνω κ γινεται πολύ συχνα προκλητικός,αλλωστε αυτα ειναι το αλατοπιπερο καμμια φορα στο μπάσκετ, αλλα είναι ο μοναδικός παίχτης που τον έχω δει να φυλάει επιδεικτικα το σήμα της φανελας του σε 3 διαφορετικές ομάδες!!! Πρεπει να'ναι ο μοναδικός στην ιστορία!!! tongue.gif

Ασε που μου φαίνεται κ πολύ καβαλημένος!!(όπως κ ο Βασιλειαδης-ασχετο!)
Earnang
kill.gif

Με τη μόνη διαφορά οτι φέτος τον Βασιλειάδη τον έψαχνες μέσα στο γήπεδο, ενω ο Γκάγκα ήταν και πάλι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Όλα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω για τον Γκαγκαλούδη είναι σωστά: είναι τεράστια ψωνάρα, φανατίζετε χωρίς λόγο, αν και Παναθηναικός λατρέυει σε σημείο να ρίχνει ξύλο όλες της ομάδες που έχει αγωνιστεί και δεν έχει πατήσει ποτέ του πόδι στο γυμναστήριο (μην πούμε για τα πρακτορεία μοντέλων στήν Αθήνα). Αμφισβητεί όμως κανείς οτι είναι παιχταράς? Αμφισβητει κανείς τι έχει προσφέρει στόν ΠΑΟΚ? Νομίζω οτι όλοι αυτοί που βιάστηκαν να τόν διώξουν απο την ομάδα και με την επιστροφή του Μπάνε τώρα θα βαράνε το κεφάλι τους στόν τοιχο!

V@Roxe##13
Οτι ηταν παικταρας ηταν, αλλα τωρα πια μετα τη βλακεια που καναμε και τον αφησαμε να φυγει!!! Εκει που στρωσαμε θα κοιμηθουμε!!! Εκλεισε πουθενα ο Γκαγκα?
weirdo1977
παικταράς ο γκάγκα ?????? 24.gif δεν έχετε δει ποτε Γκάλη 77.gif tongue.gif
kolossos
Eντάξει είναι εντελώς άκυρο να συγκρίνουμε τον Γκαγκαλούδη με τον Γκάλη. Εχουν παίξει σε εντελώς διαφορετικές εποχές για το μπάσκετ. Ο τύπος πάντως είναι εντελώς αφασίας. Θα διαφωνήσω όμως στα περί καβαλημέου καλαμιού. Ξέρει ότι δεν είναι τέλειος και αναγνωρίζει ότι έχει κάνει πολλά λάθη στην καριέρα του. Όσο τα περί οπαδικών, πολύ απλά κατάλαβε ότι το να δείχνει τόσο ότι είναι Παναθηναϊκός του δημιουργούσε προβλήματα ως επαγγελματία και για αυτό τα έκοψε, το λογικό για έναν επαγγελματία. Βέβαια τα όσα έχει πει κατά καιρούς οι οπαδοί δεν τα ξεχνανε εύκολα και αυτό θα τον κηνυγάει για πάντα. Αυτά τα λέω γιατί τον έχω ακούσει να μιλάει από κοντά και έχω συνομιλήσει και μαζί του. Το παιδί είναι πραγματικά απίστευτος! biggrin.gif bball.gif
hagi
Εντάξει παιχταράς δεν θα έλεγα ότι είναι αλλά θα συμφωνήσω ότι είναι καλός παίχτης και έχει πολύ ψυχή..Όμως έχει και όλα τα παραπάνω που αναφέρατε και νομίζω αυτό χαλάει κάπως την εικόνα του.

Εγώ προσωπικά τον γουστάρω δεν με χαλάει καθόλου και νομίζω ότι κακώς τον έδιωξε ο ΠΑΟΚ..Απλώς θα πρέπει να γίνει λίγο πιο σοβαρός και στο παιχνίδι του και στις αντιδράσεις του ώστε να τον πέρνουν περισσότερο στα σοβαρά..γιατί μπάσκετ ξέρει σίγουρα..
dilliger
Παιδες τα πραγματα ειναι απλα.
Ο Γκαγκαλουδης ειναι αριστος για backup στο 1-2. Για βασικος δεν κανει για σοβαρη ομαδα. Νομιζω οτι την εχει "ψωνισει" λιγο. Δειτε τις ψευτομαγκικες δηλωσεις που εκανε μετα την "ξερη" με το μαρουσι. Αυτος νομιζει οτι ολος ο κοσμος ασχολειται μαζι του.

Οκ γουσταρα που τα εδινε ολα στον ΑΡΗ, καλα εκανε και εκανε το ιδιο και με τον ΠΑΟΚ, αλλα αν θες να στησεις σοβαρο συνολο ο ΓΚΑΓΚΑ απλα ειναι "λιγος"
Earnang
blink.gif

Πρώτα απόo όλα η αυθαίρετη σύγκριση μεταξύ Γκάλη και Γκαγκαλούδη είναι παντελώς άσχετη. Άμα είναι ο καθένας να λέει τον πόνο του όποτε του ρθει τότε το φόρουμ πάει κατά διαόλου. Ο Γκάγκα αναφέρθηκε ως παιχταράς σε σχέση με την απόδοση του στον ΠΑΟΚ, σε σχέση με τους άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ και σε σχέση με τούς στόχους αυτής της ομάδας. Αν ο ΠΑΟΚ ήταν να πάρει τον Navarro και έλεγα όχι ο Γκάγκα είναι παιχταράς, τότε δικαιωματικά ας με βρίζατε όλοι.


V@Roxe##13
Ο Γκαγκα παιζει με την ψυχη και το μυαλο του περισσοτερο απο καθε αλλον Ελληνα παικτη. Ειναι τρελος αλλα ποτε δεν δημιουργησε προβλημα με τους συμπαικτες του!!! Ο Μαρκοπουλος του εκανε καψωνια και δεν ειναι και κανενα αβγαλτο πιτσιρικακι να μην αντιδρασει!!!
dizzy_fingers
Να υποθέσω πως...καψώνια του έκαναν και στον Παναθηναϊκό και στον Άρη, και έφυγε?
Anaz
Δεν ξερω αν ξερετε μια ιστορια για τον Γκαγκα..
Οταν ηταν μικρος τον ειχαν κοψει απ'τα παιδικα κ εβαλε τα μεσα του πατερα του κ τον ξαναπηρανε! w00t.gif Απο'κει να καταλαβετε τη δουλεια γινεται στους μικρους κ ποσο κοβει το ματι των προπονητων.. 68.gif

Παντως ειναι πολυ θετικο (κ απροσμενο) οτι υπαρχει κινηση στα μεταγγραφικα του Παοκ!Καλαμποκης,Μουλα μαλλον Ρεντζιας κ θελουν κ Σεκουλιτς + καποιο "ονομα"..!!ΜΕΓΑ λαθος που δεν εμεινε ο Γκαγκα!!
apollonaras
EMEΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΕΧΕΙ ΓΕΝΗΘΕΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ....ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΒΑΖΕΛΟΣ.
treathitch
QUOTE(weirdo1977 @ Aug 4 2006, 04:04 AM) *
παικταράς ο γκάγκα ?????? 24.gif δεν έχετε δει ποτε Γκάλη 77.gif tongue.gif

O καθένας ό,τι θυμάται, χαίρεται..
goos
ρε παιδια ειναι δυνατον να υπαρχει τοπικ για τον γκαγκαλουδηΕΛΕΟΣ
goos
κ κατι που ξεχασα.μετα απο το τοπικ γκαγκαλουδης οταν αρχισει η σεζον να βαλουμε κ ενα με τον μεγαλο ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ!!επιτελουσ οι ευχες μας επιασαν κ εφυγε.το καλυτερο ομως γιατι απο τι φενεται μας αγαπαει τωρα τελευταια ο θεος ειναι οτι πηγε στον παοκ! 69.gif
dilliger
Ρε συ Goos μας εκανες και γελασαμε ...χαχα ακου topic για Χαριτοπουλο?

Μηπως να ανοιξουμε topic και για Petrovic?
polpap
QUOTE(weirdo1977 @ Aug 4 2006, 06:57 AM) *
παικταράς ο γκάγκα ?????? 24.gif δεν έχετε δει ποτε Γκάλη 77.gif tongue.gif
icon_drunk.gif
liolias
Οταν ηταν στον Αρη τον ειχατε θεο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.