Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
Marciulionis
QUOTE(Symforas @ May 12 2009, 16:19 ) *
τι να τους κανει ο βαζελος τους παιχτες αφου εχει τους διατητες!!!

πλακιτσα

χαχα happy.gif

Το σπάσιμο τόσων κανονισμών του φόρουμ με τόσες λίγες λέξεις πρέπει να αποτελεί ρεκόρ! smiley.gif smiley.gif
thrylos7
Μην ασχολείστε ρε παίδες... Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ήταν το θέμα. wink.gif
virgin13
Ο Ζησης κατ'εμε θα ειναι λαθος να τον παρουμε.Το οτι ειναι ελληνας δεν σημαινει οτι αξιζει κιολας να ειναι στον παναθηναικο.Εκανε λαθος να παει στην ΤΣΣΚΑ αν πηγε με τη λογικη να παρω μονο τιτλους.Ο παικτης πανω απο ολα πρεπει να παιζει σε οποια ομαδα και αν ειναι.Και ο Nowitzki οπως και ο Stojakovic δεν εχουν παρει πρωταθλημα στη ζωη του αυτό ομως δεν τους κανει μικρους παικτες.
drizoslaw
Ο Πέτζα σίγουρα έχει σηκώσει κούπα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Dirk δεν ξέρω.
Όσι για τον Ζήση δεν ξέρω αν μπορεί να τον κάνει ο Ομπράντοβιτς κάτι το εξαιρετικό.
Έχει την τάση αλλά....Δεν ξέρω....Προτιμώ έναν καλό εξελίξιμο...Tepic...
Τον Βεργίνη, επειδή δεν έχω εικόνα, τον έχει παρακολουθήσει κανείς???
Έχει potential?
PARISINOS
QUOTE(drizoslaw @ May 12 2009, 16:25 ) *
Ο Πέτζα σίγουρα έχει σηκώσει κούπα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Dirk δεν ξέρω.
Όσι για τον Ζήση δεν ξέρω αν μπορεί να τον κάνει ο Ομπράντοβιτς κάτι το εξαιρετικό.
Έχει την τάση αλλά....Δεν ξέρω....Προτιμώ έναν καλό εξελίξιμο...Tepic...
Τον Βεργίνη, επειδή δεν έχω εικόνα, τον έχει παρακολουθήσει κανείς???
Έχει potential?

O ζησης οταν ηταν στην μπενετον ηταν μεσα στους 5 καλυτερους πλευ της ευρωπης. Μιλαμε για μεγαλη παιχταρα.\

Δυστηχως απο εκεινο το τραυματισμο στο χερι που τον αφησε εξω κανα τετραμηνο πηρε την κατω βολτα. Ηρθε μετα και ο αλλος ο αλητης ο βαρεχαο και τον αποτελειωσε. Αν ειχαν κανει τετοιο πραγμα σε συμπαιχτη μου, τον παιχτη βαρεχαο θα τον ειχα τελειωσει. Ειτε μεσα στο γηπεδο , ειτε στα αποδυτηρια, και ας με τιμωρουσαν για κανα χρονο.
thrylos7
Πραγματικά παικτάρα! Φοβερά πράγματα... Έχει πέσει πράγματι, αλλά νομίζω ότι είναι και η φύση της ΤΣΣΚΑ τέτοια, στην οποία απαιτείται συνήθως πολύς χρόνος προσαρμογής... Εδώ ο Πλάνινιτς πέρυσι κόντεψε να την κερδίσει μόνος του, στο F4 της Μαδρίτης και φέτος την πιο πολλή ώρα ήταν στον πάγκο. Βέβαια, άλλο προσαρμογή κι άλλο παροπλισμός.. Γιατί και ο Παπαλουκάς, έστω και σχετικά αργά, έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα.

Δε θα ήθελα να τον δω στον Παναθηναϊκό, γιατί ο ρόλος του δε θα είναι πολύ καλύτερος... Στον Ολυμπιακό υπάρχει περισσότερος χώρος, αλλά και πάλι, νομίζω πως το καλύτερο για τον ίδιο θα είναι να πάει σε μια ομάδα όπου θα είναι βασικός. Κι από εκεί και πέρα να ξαναπαίξει για τις κορυφαίες ομάδες με τους δικούς του όρους.

In Zisis we trust!

Για τον Βεργίνη η άποψή μου ήταν εδώ:

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=134929

Δε διαφέρει και πολύ τώρα, αφού φέτος ουσιαστικά δεν έχει παίξει. Απλά στο μεταξύ, στη διάρκεια εκείνης της χρονιάς είχε βελτιωθεί κι άλλο...
a bullet for your head
QUOTE(thrylos7 @ May 12 2009, 18:51 ) *
Για τον Βεργίνη η άποψή μου ήταν εδώ:

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=134929

Ο Βεργινης διεθετε και διαθετει σπουδαιο ταλεντο και ακουγονταν πολυ κολακευτικα λογια.
Δεν ακουστηκε τοσο πολυ σε σχεση με τους Βασιλειαδη,Βασιλοπουλο κ.λ.,διοτι με τις μικρες εθνικες,δεν καταφερε η δικη του φουρνιαΙ(Μιλοσεβιτς,Σακοτα,Κατιακος,Νοεας,
ουντζιαρακης κ.λ.),να κανει επιτυχιες οπως η φουρνια των 84'-85' και να ακουστει περισσοτερο.
piratiko
Φαινεται οτι μενει στη ΤΣΣΚΑ ο Σισκα

http://contra.gr/Basketball/Russia/238825.html

Οσον αφορα το δημοσιευμα για τον Σαρας, πιστευω οτι δεν προκειται να φυγει. Εδω δεν εφυγε περσυ που δεν εκανε και τοσο καλη χρονια, φετος θα τον αφησει ο Παυλος μετα το Βερολινο? Για αλλα 2 χρονακια θα μαγευομαστε απ τις τρελλες του!
zoze
H CSSKA μάλλον θα αφησει free agent το Ζήση..
Λογικά στη θέση του θα πάρει Τραβις Χάνσεν που έχει και Ρώσικο διαβατήριο.

Ο Παναθηναϊκός λογικά θ αντικαταστήσει Κέσμαν... Οπότε κολλάει...
Πάντως εγώ προτιμώ Τέπιτς (που μάλλον είναι και κλεισμένος).. Έχω προαίσθημα ότι αυτός ο παίκτης θα κάνει μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό...

Κάτι ο χαρακτήρας του, κάτι οι μπασκετικές του ικανότητες, κάτι η καταγωγή του... Δε ξέρω, αλλά τον πιστεύω πάρα πολύ...

Άλλωστε, εμείς εδώ τσάμπα γράφουμε... Ο Ομπράντοβιτς θα κάνει αυτό που θέλει.... Και τ αποτελέσματα των επιλογών του είναι γνωστά...

Πάντως, με κάποιο τρόπο, πρέπει να μικρύνει και λίγο το budget... Kι η CSSKA σ αυτή τη λογική βαδίζει... Αλλά και όλες οι ομάδες...
Omar Little
QUOTE(zoze @ May 13 2009, 14:58 ) *
Πάντως, με κάποιο τρόπο, πρέπει να μικρύνει και λίγο το budget... Kι η CSSKA σ αυτή τη λογική βαδίζει... Αλλά και όλες οι ομάδες...

Ναι αλλά τόσα χρόνια η ομάδα δεν μπορείς να πεις ότι διοικείται με στυγνή επιχειρηματική λογική. Πολύ αμφιβάλλω αν έχει υπάρξει χρονιά με θετικό πρόσημο στον ισολογισμό της. Οπότε αυτό το "πρέπει" είναι λίγο άτοπο. Αν αυτοί που βάζουν τα λεφτά δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, εμείς δεν έχουμε λόγο, πόσο μάλλον να το ζητάμε κιόλας. Θα ήταν και λίγο σουρεαλιστικό εξάλλου. tongue.gif
Αν από την άλλη όντως αποφασιστεί κάτι τέτοιο θα είναι απόλυτα κατανοητό και δεν νομίζω να πει και κανείς τίποτα.
Green Warrior
Κάτι είχα διαβάσει πριν ένα μήνα για Βελίτσκοβιτς για τον οποίο πριν λίγες μέρες είδα ότι ενδιαφέρονται οι Τσσκα και Μακάμπι. Αν έρθει και αυτός μαζί με τον Τέπιτς τότε πλέον μπορούμε να λέμε ότι η Παρτιζάν λειτουργεί ως φυτώριο του Παναθηναϊκού icon_drunk.gif
piratiko
Εγω παντως θα ξαναπω οτι για μενα ο Νικολας δεν ειναι για Παναθηναικο. Ολοι οι αλλοι αμερικανοι που παζουμε εναντιον ειναι καλυτεροι...τελευταιος ο Κικι Κλαρκ του Αρη. Ναι υπαρχουν ματς που κρινονται απ τα σουτ του Νικολας αλλα ελεος, αυτος ο ανθρωπος μονο τριποντο εχει? Oυτε διεισδηση, ουτε διποντα και επιρρεπης στα λαθη.

Και ακομα ο Περπε δεν κανει για βασικο τριαρι. Καλος παιχτης αλλα οχι για βασικος. Δεν σημαινει οτι επειδη ειμαστε πρωταθλητες ευρωπης ειμαστε και αλανθαστοι και οτι ολοι πρεπει να μεινουνε.
lakersdynasty
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχουμε ενα αμερικανο που εχει τα κοτσια να κανει σουτ εκει που τα χρειαζομαστε και την ικανοτητα να βαλει πολλα απο αυτα σε κρισημα σημεια.

Και αυτο ειναι αυτο που δεν εκανε σχεδον ποτε ο κατα τα αλλα αξιαγαπητος Ουινστον.

Ο Νικολας ηταν ενας παικτης που και εγω οταν τον πηραμε δεν ενθουσιαστηκα και οι λογοι ειναι χιλιοειπωμενοι.

Ηταν παικτης που επαιζε και σουταρε πολυ δεν ηταν πολυ ομαδικος, επαιζε κατεξοχην shooting point guard ειδικα στην Εφες και γενικα φαινομενικα εκανε ολα αυτα που απεχθανοταν ο Ζοτς.

Αυτη την στιγμη εκμεταλλευεται στο επακρο την ταχυτητ του στην αμυνα και εχει βρει την ταυτοτητα του στο παιχνιδι του ΠΑΟ.

Ο Κλαρκ πχ η ο ΜακΙνταϊρ η αλλοι παικτες τετοιου στυλ δεν νωμιζω να μπορουσαν ποτε να κανουν την αγωνιστικη στροφη που πραγματοποιησε ο Νικολας μεσα σε μερικους μηνες.

Αυτη την στιγμη δεν θα τον αλλαζα με καποιον παικτη τετοιου στυλ. Με τιποτα.

Επισης μην κρινουμε εναν παικτη απο ενα δυο παιχνιδια.

Και ο Σπανουλης ως πριν κατι μηνες ηταν ενας παικτης που ειχε κυριως διεισδηση και οι αντιπαλοι εφταναν στο σημειο να του αφηνουν το σουτ για να μαρκαρουν περισσοτερο τους πιο καλους Σαρας Νικολας η και Διαμαντιδη στην περιφερεια.

Τους τελευταιους 2 μηνες εχει τημωρησει αρκετες φορες την αντιπαλη αμυνα.

Ετσι και ο Νικολας εχει σε μικροτερο βαθμο αποτελεσματικη διεισδηση αλλα ειναι ο πιο δεινος μας σουτερ. Θα κανει και την διεισδηση του αλλα δεν εχει την σωματικη δυναμη για να τα βαλει με τα θηρια.

Ο Ζοτς ομως μαλλον ειναι ευχαριστημενος για να τον ηθελε στον ΠΑΟ εδω και 2-3 χρονια.
j-kidd13
O Νικολας εχει το κακο οτι βεβιαζει προσπαθειες...Και σημερα το εκανε..Πολλες φορες κανει τραβηγμενα σουτ,υπο πιεση...Θα μπορουσε να ειναι πιο απλος...Παρ ολα αυτα η βελτιωση του στο αμυντικο κομματι(κατι που ειναι αποτελεσμα των γρηγορων ποδιων του) ειναι κατι παραπανω απο εμφανης....Τον Νικολας ευχαριστως τον θυσιαζα για να δημιουργηθει χωρος ηια ενα 3αρι αξιας...Τωρα για παιχτη στο στυλ του Ντρου,και εγω μαλλον δεν θα τον αλλαζα,αν και ισως να υπαρχουν παιχτες που επιθετικα να μπορουν να προσφερουν περισσοτερα...
virgin13
QUOTE(j-kidd13 @ May 13 2009, 20:52 ) *
O Νικολας εχει το κακο οτι βεβιαζει προσπαθειες...Και σημερα το εκανε..Πολλες φορες κανει τραβηγμενα σουτ,υπο πιεση...Θα μπορουσε να ειναι πιο απλος...Παρ ολα αυτα η βελτιωση του στο αμυντικο κομματι(κατι που ειναι αποτελεσμα των γρηγορων ποδιων του) ειναι κατι παραπανω απο εμφανης....Τον Νικολας ευχαριστως τον θυσιαζα για να δημιουργηθει χωρος ηια ενα 3αρι αξιας...Τωρα για παιχτη στο στυλ του Ντρου,και εγω μαλλον δεν θα τον αλλαζα,αν και ισως να υπαρχουν παιχτες που επιθετικα να μπορουν να προσφερουν περισσοτερα...

δε σε χαλασαν ομως τα κρισιμα τριποντα στη σιεννα που εβαλε?να θυμιθω και κατι τριποντα που εβαλε με οσφπ στο πρωτο ματς φετος?
j-kidd13
QUOTE(virgin13 @ May 13 2009, 21:15 ) *
δε σε χαλασαν ομως τα κρισιμα τριποντα στη σιεννα που εβαλε?να θυμιθω και κατι τριποντα που εβαλε με οσφπ στο πρωτο ματς φετος?

Απο ο,τι εγραψα εσυ καταλαβες οτι με χαλαει ο Νικολας δηλαδη??? blink.gif
Paris87
Εμενα ο Νικολας μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη...
Παιζει αμυνα και αν βρει ρυθμο στην επιθεση τα πηγαινει περιφημα, οπως ενας σουτερ αλλωστε.
Εκει που ξεχωριζει ομως για εμενα ειναι στην αμυνα που τον κανει διαφορετικο απο πολλους σουτερ...(Για το οτι ο Κλαρκ και οτι ο Μακινταιρ ειναι καλυτεροι στο σουτ δεν το γνωριζω, παντως στην αμυνα δεν παιζουν ετσι γιατι απλα δεν μπορουν)
Στο σημερινο ματς με τον Αρη δεν βρηκε ρυθμο και δεν ευστοχησε...Για αυτο αλλωστε εχουμε κ 4 πρωτοκλασατους κοντους, για να αλλαζουμε οποιον δεν τα πηγαινει καλα...(εαν ηταν ο Μητσος θα επερνε την θεση του)
PARISINOS
QUOTE(piratiko @ May 13 2009, 15:09 ) *
Εγω παντως θα ξαναπω οτι για μενα ο Νικολας δεν ειναι για Παναθηναικο. Ολοι οι αλλοι αμερικανοι που παζουμε εναντιον ειναι καλυτεροι...τελευταιος ο Κικι Κλαρκ του Αρη. Ναι υπαρχουν ματς που κρινονται απ τα σουτ του Νικολας αλλα ελεος, αυτος ο ανθρωπος μονο τριποντο εχει? Oυτε διεισδηση, ουτε διποντα και επιρρεπης στα λαθη.

Και ακομα ο Περπε δεν κανει για βασικο τριαρι. Καλος παιχτης αλλα οχι για βασικος. Δεν σημαινει οτι επειδη ειμαστε πρωταθλητες ευρωπης ειμαστε και αλανθαστοι και οτι ολοι πρεπει να μεινουνε.

Αν ειχες δει το νικολας της μπενετον η της εφες ( ναι τοτε που μας ειχε διαλυσει βαζοντας 31 ποντους με 6/7 τριποντα) θα ελεγες το ιδιο πραγμα απο την αναποδη. Οτι δεν σου κανει ο μπετσιροβιτς πχ, και θελεις τον νικολας.

Ο νικολας εκανε στην μπενετον και στην εφες οτι κανει ο κλαρκ στον αρη και σε εντυπωσιαζει.

Δεν καταλαβαινεις ομως οτι αν αρχοταν ο κλαρκ στον ΠΑΟ , θα γινοταν παιχτης των 3 ποντων μεσο ορο. Ο νικολας ειναι πολυ καλυτερος παιχτης και μια χαρα ειναι εδω που ειναι.

Η τετραδα των γκαρντ αλληλοσυμπληρωνεται ΤΕΛΕΙΑ. Υπαρχει ο καθαρος ασσος -οργανωτης ( μητσος), ο μπουκαδορος ( σπανουλης), o τρελλος σουτερ ( νικολας), και η προσωπικοτητα ( σαρας, που ειναι λιγο απ ολα).

Ο λογς που ο νικολας φανηκε καπως κακως σημερα, ειναι επειδη ακριβως ελειπε ο τεταρτος της παρεας, ο οργανωτης, να τραβηξει τα χαλιναρια οταν χρειαζεται.
Χωρις το μητσο που ειναι αρχοντας στο να ελενχει το ρυθμο, η μπαλα πηγαινε πανω κατω, τα τριποντα στον αιφνιδιασμο διαδεχονταν το ενα το αλλο, και γενικα ο ΠΑΟ παρουσιαζε μια εικονα τσαπατσουλιας , που σπανια παρουσιαζει επι ομπραντοβιτς.
Αυτο για να καταλαβετε τη σημασια του μητσου στο παιχνιδι του ΠΑΟ. Ο τυπος ειναι αναγκαιος ακομα και οταν δεν βαζει ουτε ενα ποντο. ΑΠλα για το διαβασμα του παιχνιδιου που τοσο πολυ κατεχει.

Ο τετραδα των γκαρντ ειναι η καλυτερη στην ευρωπη, και δεν παει πουθενα.
PAKMAN
Και με τριάρι με μπάσιμο και δυνατη αμυνα και τεσσαρο-πεντάρι που να βάζει τρίποντα και να παίζει ξύλο...Κλείσαμε...

Στο τρία μου αρέσει
Κλέυζα-Μασιούλις-Σατο- υπό προυποθέσεις Βελίσκοβιτς
4-5
Λαβρίνοβιτς-Αντερσεν-Σμόντις-υπό προυποθέσεις Μπουρούσης

Δανεικός ο Σερμα
Φευγει Κέτσμαν

Σε περιπτωση που γίνει Ελληνας ο Μπατιστ +Τεπιτς thumbsup.gif
lakersdynasty
Ο Λαβρινοβιτς για εμενα δεν ειναι καλος αμυντικος. Ναι ειναι ψηλος "μακρυς" κυνηγαει την ταπα αλλα σε επιπεδο τεχνικης δεν ειναι και τοσο καλος.

Ο Ζοτς τον σημαδευε στην αμυνα σε ολη την σειρα με την Σιενα.

Επισης ο Σερμαντινι δεν παει δανεικος πουθενα. Ηρθε για να φυγει μονο για ΝΒΑ. Αυτος ηταν ο προσωπικος του στοχος οταν υπεγραφε το συμβολαιο του και δεν προκειται να παει σε αλλη ομαδα ουτε Ελληνικη ουτε Ευρωπαϊκη οσο εχει συμβολαιο με τον ΠΑΟ.

Του χρονου αν δουλεψει αρκετα και το καλοκαιρι και μαθει και λιγα Αγγλικα για να συνεννοειται μεσα στο γηπεδο πιστευω οτι θα μπει στο ροτεϊσιον.

Επισης ο Σμοντις μενει ΤΣΣΚΑ και ο Αντερσεν η θα μεινει Μπαρτσα η θα παει ΝΒΑ.

Μαλλον μονο ο Τεπιτς θα σου βγει απο ολες τις επιλογες σου. tongue.gif
vastravoud
Δε θα άλλαζα ούτε λέξη από τη δημοσίευση του Παρισινού
greeneyes13
καλησπέρα,τι κάνετε;
διάβασα το παρακάτω και το βάζω για σχολιασμό

http://www.superbasket.gr/spy/?p=103
zoze
QUOTE(greeneyes13 @ May 14 2009, 13:50 ) *
καλησπέρα,τι κάνετε;
διάβασα το παρακάτω και το βάζω για σχολιασμό

http://www.superbasket.gr/spy/?p=103

H γυναίκα του Σίσκα θέλει όντως Ρωσία και Μόσχα... Θυμάμαι όταν βγαίναμε μου το' λέγε συνέχεια smiley.gif

Βελίσκοβιτς για Μαccabbi πολύ χλωμό. Ο Γκέρσον προτιμάει παίκτες πιο μαυριδερούς με καλύτερα φυσικά προσόντα...

Τέπιτς... Αν ενδιαφερθεί ο ΠΑΟ (πολύ πιθανόν), τότε θα ρθει τρέχοντας... Για πολλούς λόγους...

Νεστέροβιτς.... Όχι καλύτερος του Πέκοβιτς και σίγουρα μη εξελίξιμος....

Ελπίζω να σε κάλυψα.... smiley.gif
Archigos
http://www.sport-fm.gr/article/176540

Θα ηταν καλη περιπτωση αν συνεχισει αυτεσ τις εμφανισεις
Paris87
Να κι αλλο
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=83148
Archigos
Ο Τσαρτσαρης εννοω
j-kidd13
QUOTE(Archigos @ May 14 2009, 17:46 ) *
Ο Τσαρτσαρης εννοω

Ο Tσαρτσαρης εδω και 2 μηνες ειναι σε πολυ κατασταση.....Αν συνεχισει ετσι ειμαστε μια χαρα...
piratiko
Διαφωνια εν οψει?

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEnt...p;lngDtrID=1201

Ελπιζω να βρεθει να χρυση τομη αλλιως ζητω που καηκαμε αμα διωξουμε τον Σαρας. Γιατι οχι και διετες συμβολαιο? Ο ανθρωπος φαινεται οτι ζει για το μπασκετ, αλλα δυο χρονακια τα χει χαλαρα κι ας παιζει λιγοτερο.
greeneyes13
πιστεύω και ελπίζω να τα βρουν οι δυο πλευρες
j-kidd13
QUOTE(greeneyes13 @ May 15 2009, 00:03 ) *
πιστεύω και ελπίζω να τα βρουν οι δυο πλευρες

Εγω ειχα μια ανησυχια για το οτι μπορει να υπηρχε μεγαλη διαφωνια στο οικονομικο που μπορει να στραβωνε την ανανεωση...
Απο τη στιγμη που τετοια δεν υφισταται,πιστευω οτι θα τα βρουν οι 2 πλευρες...
Ποσα παιρνει ο Σαρας με το τωρινο του συμβολαιο??
greeneyes13
αν δεν κάνω λάθος παίρνει 3,5εκατομ. ετησίως. πάντως όλοι εδώ και καιρό λέγατε πως θα έχει μείωση στο συμβολαιό του και πέσατε μέσα.η μείωση είναι σημαντική και απο την στιγμή που την δέχτηκε νομίζω πως θέλει να μείνει ή γνωρίζει πως δεν πρόκειται να του δώσουν περισότερα πουθενά
daneos
καλησπερα σε ολη την παρεα μπηκα και διαβαζα αυτα που γραφατε στο forum και ειπα να γινω μελος να πω και εγω την γνωμη μου.

πιστευω οτι ο Saras οσο και αν μου αρεσει σαν παικτης ειναι καιρος να φυγει απο την ομαδα. πιστευω οτι απο του χρονου δεν θα δουμε και πολλα μεγαλα πραγματα απο αυτον θα ειναι 34 με τα γονατα του να μην αντεχουν και πολυ. εχει ηδη χασει αρκετη απο ταχυτητα του. βεβαια ο τροπος που παιζει ειναι τετοιος που τον βοηθα αλλα πιστευω οτι πρεπει να φυγει. οσο για τον ζηση πειτε μου σε ποια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα εκανε κατι το σημαντικο. αν πειτε στην benetton θα πω πως εγω δεν την θεωρω μεγαλη ομαδα της ευρωπης γιατι δεν βλεπω αστερια στην φανελα...πιστευω οτι ο mc intyre ειναι ιδανικος. παιζει αμυνα τρεχει καλα το γηπεδο εχει πολυ καλη επαφη με το καλαθι βλεπει και δημιουργει καταστασεις στο γηπεδο. επισης η ομαδα θελει ενα καλο τριαρι τυπου σισκα αλλα δεν ειναι αυτο που καιει πολυ οσο ο παικτης στη θεση 4. μπορει να λετε για τον Τσαρτσαρη αλλα σε ολο τα μεγαλα παιχνιδια της ομαδας λειπει. και στο βερολινο ανυπαρκτος ηταν. στην α1 και με τον σερμαντινι στο 4 κερδιζει ο παο. μπορει να φερει στον smodis η τον lavrinovic. τοτε ναι θα πω πως κατι καλυτερο γινετε. αμυνα ο lavrionic θα παιξει εδω επαιξε ο saras!!! οσο για τον νικολας δεν εχει καταλαβει ακομα το ρολο του. πως πρεπει να μεινει ζεστος απο την αμυνα για να βαλει 3 το πολυ 4 σουτ οταν καιει η μπαλλα και οχι να τελειωνει τα ματς με 20 ποντους. αυτα απο μενα θα τα πουμε παλι.

Υ.Γ. ο obradovic ξερει καλυτερα απο εμας!!!
thrylos7
Καλώς ήρθες daneos, καλά ποστ!

οσο για τον ζηση πειτε μου σε ποια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα εκανε κατι το σημαντικο. αν πειτε στην benetton θα πω πως εγω δεν την θεωρω μεγαλη ομαδα της ευρωπης γιατι δεν βλεπω αστερια στην φανελα...πιστευω οτι ο mc intyre ειναι ιδανικος.

Ούτε η Σιένα έχει παρόμοια αστέρια... Η Μπενετόν είναι η προκάτοχος της Σιένα στην Ιταλία, αν και δεν κυριάρχησε στον ίδιο βαθμό, περισσότερο λόγω του μεγαλύτερου ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα εκείνη την περίοδο. Η Μπενετόν βεβαίως μόνο τυχαία ομάδα δεν ήταν... Σισκάουσκας, Μπαρνιάνι, Νίκολας, Γκορί, Σοράνια, Πόποβιτς, Σλόκαρ, Μορτέντε την πρώτη σεζόν, με τον Ζήση να έχει 34 λεπτά συμμετοχής μ.ο. (8,1-2,7-4,9 στην Ευρωλίγκα).

(Tη δεύτερη σεζόν, ήταν ο ηγέτης της ομάδας, με φτωχότερο, αλλά σίγουρα διόλου ευκαταφρόνητο ρόστερ. Πάνω από τη χρονιά αυτή, μπαίνει ίσως η σεζόν 2004-2005, όπου έκανε όργια με τη φανέλα της ΑΕΚ, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που με ρεκόρ 4-2 δεν πέρασε στα πλέι οφ, από το TOP16. Αν και από άποψη καθαρά ατομικής απόδοσης θα προτιμήσω τη 2006-2007.)

Μην ξεχνάμε και την Εθνική μας βεβαίως... 1ος σκόρερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2005, την οποία ξελάσπωσε ουκ ολίγες φορές, με χαρακτηριστικότερο ματς αυτό με το Ισραήλ.

οσο για τον νικολας δεν εχει καταλαβει ακομα το ρολο του.

Ο Νίκολας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα προσαρμογής σε μια ομάδα με πολύ διαφορετική νοοτροπία και στυλ παιχνιδιού. Τον έχει καταλάβει το ρόλο του, άσχετα αν δεν αποδίδει καλά κάθε φορά, κάτι που είναι φυσιολογικό.
PAKMAN
Εγώ πιστεύω πως ο Νικολας θα παίξει μεγάλο μπάσκετ από του χρόνου και θα μείνει σαν τον Μπατίστ πολλά χρόνια. Πείτε μου με το στύλ παιχνιδιού του Ομπρα ποσοι παίκτες έχουν παίξει καλό μπάσκετ από την πρώτη χρονιά. Μπατιστ,Διαμαντίδης Σάρας, Μιντλεντον κα δεν μπόρεσαν από την πρώτη χρονιά να αφομοιώσουν τα συστήματα της ομάδας αλλά το κυριότερο να ξέρουν την συγκεκριμένη στιγμή σε ποιά θέση πρέπει να είναι. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ....
Αισθάνομαι.....(επίκαιρο λογω ΣΑΚΗ) πως το μπάσκετ που οι Νίκολας και Πέκοβιτς θα παίξουν του χρόνου θα είναι διαστημικό.Οσο γιά το αν πρέπει να φύγει ο Σαρας..... και μόνο να προπονείσαι μαζί του μαθαίνεις. Δεστε το πικ αντ ρόλ (ή ποπ )του Σπανούλη με Μπατιστ η Πεκο πέρισυ και φέτος. icon_drunk.gif
zoze
QUOTE(PAKMAN @ May 15 2009, 12:01 ) *
Εγώ πιστεύω πως ο Νικολας θα παίξει μεγάλο μπάσκετ από του χρόνου και θα μείναι σαν τον Μπατίστ πολλά χρόνια. Πείτε μου με το στύλ παιχνιδιού του Ομπρα ποσοι παίκτες έχουν παίξει καλό μπάσκετ από την πρώτη χρονιά. Μπατιστ,Διαμαντίδης Σάρας, Μιντλεντον κα δεν μπόρεσαν από την πρώτη χρονιά να αφομοιώσουν τα συστήματα της ομάδας αλλά το κυριότερο να ξέρουν την συγκεκριμένη στιγμή σε ποιά θέση πρέπει να είναι. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ....
Αισθάνομαι(επίκαιρο λογω ΣΑΚΗ) πως το μπάσκετ Νίκολας και Πέκοβιτς που θα παίξουν του χρόνου θα είναι διαστημικό.Οσο γιά το αν πρέπει να φύγει ο Σαρας..... και μόνο να προπονείσαι μαζί του μαθαίνεις. Δεστε το πικ αντ ρόλλ ή ποπ του Σπανούλη με Μπατιστ η Πεκο πέρισυ και φέτος. icon_drunk.gif

Συμφωνώ 101% σ αυτά που λες.... Αλλά σιγά σιγά πρέπει ο ΠΑΟ να κοιτάξει την ανανέωση λόγω του ότι ο κορμός του είναι 30+.... Πρέπει φέτος και του χρόνου να εντάξει 2-3 παίκτες 20-22 χρονών...

Οι προτάσεις είναι: Τέπιτς αντί Κεσμαν,
Βέσελι (SF-PF 2.11 με καλό 3p) αντί Σάκοτα (Βαtiste -> Έλληνας)...

Για του χρόνου, να δούμε ποιος θα εξεληγθεί και να διαλέξουμε....

Επίσης του χρόνου πρέπει να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στο Σερμαντίνι... Δείχνει καλά στοιχεία, πρέπει να δουλέψει πολύ το καλοκαίρι και να είναι έτοιμος να δώσει ανάσες (με ποιοτικό χρόνο συμμετοχής στους πόλοιπους ψηλούς)...

P.S. Εγώ αν ήμουν Σάκοτα, με το καλό σουτ και τα 2.10 και κάποια millions $ να με περιμένουνε , θα χα σκυλιάσει να γίνω 3άρι... Αφού κάτω από το καλάθι είμαι κατηγορία πτερού, θα κοίταζα τι μπορώ να κάνω σαν 3άρι... Τα προσόντα για τη θέση δεν του λείπουν... Η όρεξη του λείπει.... Αν δεν ψήνεται να σηκωθεί να φύγει...Να πάει να παίξει στα Σούρμενα και να παίρνει 20000 euro τη δεκαετία... smiley.gif
j-kidd13
QUOTE(zoze @ May 15 2009, 12:14 ) *
Συμφωνώ 101% σ αυτά που λες.... Αλλά σιγά σιγά πρέπει ο ΠΑΟ να κοιτάξει την ανανέωση λόγω του ότι ο κορμός του είναι 30+.... Πρέπει φέτος και του χρόνου να εντάξει 2-3 παίκτες 20-22 χρονών...

Οι προτάσεις είναι: Τέπιτς αντί Κεσμαν,
Βέσελι (SF-PF 2.11 με καλό 3p) αντί Σάκοτα (Βαtiste -> Έλληνας)...

Για του χρόνου, να δούμε ποιος θα εξεληγθεί και να διαλέξουμε....

Επίσης του χρόνου πρέπει να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στο Σερμαντίνι... Δείχνει καλά στοιχεία, πρέπει να δουλέψει πολύ το καλοκαίρι και να είναι έτοιμος να δώσει ανάσες (με ποιοτικό χρόνο συμμετοχής στους πόλοιπους ψηλούς)...

P.S. Εγώ αν ήμουν Σάκοτα, με το καλό σουτ και τα 2.10 και κάποια millions $ να με περιμένουνε , θα χα σκυλιάσει να γίνω 3άρι... Αφού κάτω από το καλάθι είμαι κατηγορία πτερού, θα κοίταζα τι μπορώ να κάνω σαν 3άρι... Τα προσόντα για τη θέση δεν του λείπουν... Η όρεξη του λείπει.... Αν δεν ψήνεται να σηκωθεί να φύγει...Να πάει να παίξει στα Σούρμενα και να παίρνει 20000 euro τη δεκαετία... smiley.gif

Αυτος ο Βεσελι ειναι τοσο καλος?Ακουω πολλους που τον προτεινουν....
Ο Σακοτα δεν μπορει να παιξει 3αρι....ΕΙναι πιο αργος και απο χελωνα,και δεν εχει καθολου διεισδυση...Ειναι για μεσαιες ομαδες,και παλι οχι για πολυ χρονο συμμετοχης.
zoze
QUOTE(j-kidd13 @ May 15 2009, 13:11 ) *
Αυτος ο Βεσελι ειναι τοσο καλος?Ακουω πολλους που τον προτεινουν....
Ο Σακοτα δεν μπορει να παιξει 3αρι....ΕΙναι πιο αργος και απο χελωνα,και δεν εχει καθολου διεισδυση...Ειναι για μεσαιες ομαδες,και παλι οχι για πολυ χρονο συμμετοχης.

Eίναι πολύ εξελίξμος, παίζει 3-4 δηλαδή 3,5 smiley.gif ... Είναι 2.11, έχει πολύ καλά αθλητικά προσόντα, εύκαμπτο κορμί, πηδάει στο Θεό, είναι ο βασικός λόγος των πολλών επιθετικών rebound της Παρτιζάν, έχει καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, και εξελίσσεται συνεχώς... γεννημένος το 1990, είναι ότι καλύτερο έχει το τσέχικο μπάσκετακι...

Τώρα ο Σάκοτα, όπως είναι, μπορεί μέχρι πανιώνιο... Αν όμως δουλέψει (σκληρά... μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό του) θα μπορέσει να γίνει μια καλή αλλαγή του Πέρπε... 2.10 είναι, μπορεί δυνητικά να ποστάρει το αντίπαλο 3άρι, σούτ έχει... Του λέιπει η δουλειά...
a bullet for your head
Ο Βεσελι εχει αθλητικο κορμι και τρεχει καλα το γηπεδο.
Δεν νομιζω ωστοσο οτι μπορει να ανταπεξελθει ως 3αρι..
Ειναι πολυ νεαρος κ εξελιξιμος και η θεση που του ταιριαζει(και παιζει) και χρειαζεται δουλεια & εξειδικευση ειναι του παουερ-φοργουορντ.

QUOTE(zoze @ May 15 2009, 14:23 ) *
Τώρα ο Σάκοτα, όπως είναι, μπορεί μέχρι πανιώνιο... Αν όμως δουλέψει (σκληρά... μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό του) θα μπορέσει να γίνει μια καλή αλλαγή του Πέρπε... 2.10 είναι, μπορεί δυνητικά να ποστάρει το αντίπαλο 3άρι, σούτ έχει... Του λέιπει η δουλειά...

Αυτο που λες,θα επρεπε να το ειχε κανει ηδη απ τα εφηβικα της ΑΕΚ..
Απο κει κ περα,νομιζω οτι πρεπει(δηλαδη θα επρεπε ηδη..),να βαλει 10-15 κιλα μυικου ογκου και να καθιερωθει-εξειδικευθει στη θεση 4..(οπως καποτε εκαναν οι Σμοντις,Τσαρτσαρης..)..
Δεν ειναι ουτε Κριαπα,ουτε Χιμενεθ(καλοι αθλητες & αμυντικοι),για να μπορει να ανταπεξελθει και στη θεση 3..
zoze
Για όσους δεν τον ξέρουν, αυτός είναι ο Βέσελι που προτείνω...

http://en.wikipedia.org/wiki/Jan_Vesely
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry...;PlayerID=78508
http://www.nbadraft.net/players/jan-vesely

Θεωρείται τρομερά εξελήξιμος...
j-kidd13
QUOTE(zoze @ May 15 2009, 15:02 ) *
Για όσους δεν τον ξέρουν, αυτός είναι ο Βέσελι που προτείνω...

http://en.wikipedia.org/wiki/Jan_Vesely
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry...;PlayerID=78508
http://www.nbadraft.net/players/jan-vesely

Θεωρείται τρομερά εξελήξιμος...

Απ ο,τι ειδα,για 4αρι ειναι πολυ ελαφρυς....Και απο τα στατιστικα του δεν ειδα τιποτα ιδιαιτερο...Βεβαια ειναι μικρος ακομα,και δεν μπορω να τον κρινω μιας και δεν τον εχω δει...Εχει ακουστει τιποτα γι αυτον η απλα το αναφερετε ως πιθανο στοχο?
zoze
Απλά τον προτείνω... Δεν έχω ακούσει κάτι...

Ρίξτε μια ματιά σ' αυτή την ιστοσελίδα
Ταλέντα άγνωστα, αλλά κοιτάξτε στο τέλος τι λέει για τον Σερμαντίνι. Λέτε να χει κάνει καμιά μπινιά ο Γεωργιανός??

http://www.ballineurope.com/youth-basketba...raft-prospects/
nicolicius
Oταν λες κομπίνα εννοείς για την ηλικία του?

Γιατί αυτό παίζει και το γνωρίζουμε απ την αρχή που τον πήραμε!
lakersdynasty
O Σακοτα εχει αναφερει και ο ιδιος σε συνεντευξη του οτι για την μυικη του δυναμη δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα.

Συγκεκριμενα δηλωσε οτι τρωει σαν γουρουνι μπας και και κρατησει καποια κιλα αλλα τα χανει αμεσως.
georgele
Παιδιά οσον αφορά τα προσπεκτς που συζητάμε το χω ξαναπεί κ παλαιότερα οτι πρόσπεκτ σαν τον Πρέλτζιτς της Φενερ πραγματικά δεν υπάρχει.Αυτός είναι πραγματικά περίπτωση που μπορεί να μετατραπεί σε παίκτη μεγάλου επιπέδου τα επόμενα χρόνια.Μάκαρι να τον αποκτήσουμε αν κ δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ σχετικό,φυσικά βέβαια το τιμ του ΠΑΟ σίγουρα τον γνωρίζει κ πιστεύω εκτιμά τις δυνατότητες του.Οποιος τον έχει δει πιστεύω καταλαβαίνει απόλυτα αυτά που λέω κ όσοι δεν τον έχετε δει κάντε ενα κόπο να βρείτε κάποιο αγώνα κυρίως ή έστω φάσεις και θα καταλάβετε περί τι δυνατοτήτων μιλάμε,απίστευτη πρώτη ύλη.

zoze
QUOTE(georgele @ May 15 2009, 16:03 ) *
Παιδιά οσον αφορά τα προσπεκτς που συζητάμε το χω ξαναπεί κ παλαιότερα οτι πρόσπεκτ σαν τον Πρέλτζιτς της Φενερ πραγματικά δεν υπάρχει.Αυτός είναι πραγματικά περίπτωση που μπορεί να μετατραπεί σε παίκτη μεγάλου επιπέδου τα επόμενα χρόνια.Μάκαρι να τον αποκτήσουμε αν κ δεν έχω ακούσει ποτέ τπτ σχετικό,φυσικά βέβαια το τιμ του ΠΑΟ σίγουρα τον γνωρίζει κ πιστεύω εκτιμά τις δυνατότητες του.Οποιος τον έχει δει πιστεύω καταλαβαίνει απόλυτα αυτά που λέω κ όσοι δεν τον έχετε δει κάντε ενα κόπο να βρείτε κάποιο αγώνα κυρίως ή έστω φάσεις και θα καταλάβετε περί τι δυνατοτήτων μιλάμε,απίστευτη πρώτη ύλη.

Φίλε στείλε κάνα 2 link να τον δούμε...

QUOTE(nicolicius @ May 15 2009, 15:41 ) *
Oταν λες κομπίνα εννοείς για την ηλικία του?

Ναι...
georgele
http://www.sport-scene.net/details.php?id=31107

είναι ο μόνος αγώνας που βρήκα να έχει έστω κάποιους seeders για να κατέβει.για να τον κατεβάσεις θέλει εγγραφή αν δεν μπορείς πες μου να σου στείλω πρόσκληση
a bullet for your head
QUOTE(lakersdynasty @ May 15 2009, 15:58 ) *
O Σακοτα εχει αναφερει και ο ιδιος σε συνεντευξη του οτι για την μυικη του δυναμη δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα.

Συγκεκριμενα δηλωσε οτι τρωει σαν γουρουνι μπας και και κρατησει καποια κιλα αλλα τα χανει αμεσως.

Γνωμη μου ειναι πως ο Σακοτα,ισως θα επρεπε να θυσιασει και μια σεζον ολοκληρη και να παει στην Αμερικη,προκειμενου να ακολουθησει ειδικο προγραμμα διατροφης και μυικης ενδυναμωσης.
Νομιζω οτι στην Ελλαδα, αυτος ο ειδικα προσαρμοσμενος για καλαθοσφαιριστες τομεας,δεν δουλευει και τοσο καλα..
Ισως λειπει η τεχνογνωσια πανω στο συγκεκριμμενο ζητημα.
Δεν θα αναφερθω σε πληθωρα περιπτωσεων..παρα μονο στον Φωτση..μια σεζον πηγε στους Γκριζλις και εφτιαξε το κορμι που εχει ακομα εως τωρα.Τον θυμαστε πως ηταν πριν?
Ειχα ξαναγραψει για τον Σακοτα παλιοτερα..Επιμενω πως ενας Σακοτα στα 110-115 μυικα κιλα,θα μπορουσε να σταδιοδρομησει σαν παουερ-φοργουορντ..
Omar Little
QUOTE(a bullet for your head @ May 15 2009, 18:51 ) *

Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα "τεχνογνωσίας". Ο Γλυνιαδάκης όταν έφυγε από τον Κύδωνα Χανίων, πήρε (μόνο στην καλοκαιρινή προετοιμασία) 7-8 κιλά.
a bullet for your head
QUOTE(Omar Little @ May 15 2009, 19:01 ) *
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα "τεχνογνωσίας". Ο Γλυνιαδάκης όταν έφυγε από τον Κύδωνα Χανίων, πήρε (μόνο στην καλοκαιρινή προετοιμασία) 7-8 κιλά.

Εβαλα το ''ισως'',διοτι δεν εχω σαφη εικονα η' εξειδικευση σ'αυτους τους τομεις.
Παρολα αυτα,οσοι πηγαν(η' πηγαινουν) στην Αμερικη,βλεπεις αμεσως πανω τους αλλαγη και στη σωματοδομη και στη φυσικη κατασταση.
Ο Γλυνιαδακης,εφυγε σαν εφηβος απ τα Χανια ετσι δεν ειναι?
bballbill
QUOTE(a bullet for your head @ May 15 2009, 17:51 ) *
Γνωμη μου ειναι πως ο Σακοτα,ισως θα επρεπε να θυσιασει και μια σεζον ολοκληρη και να παει στην Αμερικη,προκειμενου να ακολουθησει ειδικο προγραμμα διατροφης και μυικης ενδυναμωσης.
Νομιζω οτι στην Ελλαδα, αυτος ο ειδικα προσαρμοσμενος για καλαθοσφαιριστες τομεας,δεν δουλευει και τοσο καλα..
Δεν θα αναφερθω σε πληθωρα περιπτωσεων..παρα μονο στον Φωτση..μια σεζον πηγε στους Γκριζλις και εφτιαξε το κορμι που εχει ακομα εως τωρα.Τον θυμαστε πως ηταν πριν?
Ειχα ξαναγραψει για τον Σακοτα παλιοτερα..Επιμενω πως ενας Σακοτα στα 110-115 μυικα κιλα,θα μπορουσε να σταδιοδρομησει σαν παουερ-φοργουορντ..

Δεν είναι και η ευκολότερη απόφαση να κάνεις τέτοια κίνηση. Καταλαβαίνω τι λες. Στον ΠΑΟ ήταν άλλωστε τόσα χρόνια, σε υψηλό επίπεδο προπονούνταν. Για μένα το πιο σωστό θα ήταν ο παίχτης νά'χε φύγει γι'άλλο σύλλογο νωρίτερα. Έχει φτάσει σ'αυτή την ηλικία και δεν έχει παίξει συνεχόμενες χρονιές βασικός σε ομάδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.