Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
trefoil 13
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Feb 19 2008, 13:28 ) *
θα συμφωνήσω...ειδικά στο 2ο ημίχρονο..

Ρε συ τσάκι...
Από την μια διαβάζω ότι δεν πήγες, από την άλλη απαντάς και μάλιστα με λεπτομέρειες.
Τελικά ήσουν ή δεν ήσουν; Απορία το έχω....
basket4
6η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
24/02/08 12:00 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ 1
24/02/08 12:00 ΑΡΓΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ ΑΡΓΟ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 2
24/02/08 12:00 3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙ ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ 1
24/02/08 12:00 ΡΟΔΟΥ ΑΣΚ ΙΒΙΣΚΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 2
24/02/08 12:00 ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑ 1
24/02/08 12:00 Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
24/02/08 12:00 ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 1
basket4
6η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
24/02/08 12:00 ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝ - ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ 2
24/02/08 12:00 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤ - ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ 1
24/02/08 12:00 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛ 1
24/02/08 12:00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ. 1(ντρεμπακι)
24/02/08 12:00 ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 2
24/02/08 12:00 ΔΑΚ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ 2
24/02/08 12:00 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ 1
TSAKITSAN4
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 20 2008, 00:04 ) *
Ρε συ τσάκι...
Από την μια διαβάζω ότι δεν πήγες, από την άλλη απαντάς και μάλιστα με λεπτομέρειες.
Τελικά ήσουν ή δεν ήσουν; Απορία το έχω....

αγαπητή μου όπως είπα και εγώ πριν...είχα και έχω και εγώ τις πηγές μου....όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα!!!
τώρα σου λύθηκε η απορία????ξέρω κι άλλες λεπρομέρεις αν θες...!!και από άλλα παιχνίδια για να σου λυθεί περισσότερο η απορία!!!
αυτά...
trefoil 13
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Feb 20 2008, 10:02 ) *
αγαπητή μου όπως είπα και εγώ πριν...είχα και έχω και εγώ τις πηγές μου....όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα!!!
τώρα σου λύθηκε η απορία????ξέρω κι άλλες λεπρομέρεις αν θες...!!και από άλλα παιχνίδια για να σου λυθεί περισσότερο η απορία!!!
αυτά...

Οκ... Να περιμένω λοιπόν κι άλλες λεπτομέρειες από άλλα παιχνίδια της κατηγορίας; Δεν παρακολουθώ βλέπεις πολύ την κατηγορία και τα σχόλια σου είναι πολύτιμα. Απλά κάθε βδομάδα, παρουσιάζεις τις γνώσεις σου μόνο από μια πηγή σου και δίνεις την εντύπωση ότι έχεις άμεση σχέση. Πιστεύω ότι και σε άλλα μέλη του φόρουμ θα έχει δημιουργηθεί η ίδια άποψη...
TSAKITSAN4
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 20 2008, 10:08 ) *
Οκ... Να περιμένω λοιπόν κι άλλες λεπτομέρειες από άλλα παιχνίδια της κατηγορίας; Δεν παρακολουθώ βλέπεις πολύ την κατηγορία και τα σχόλια σου είναι πολύτιμα. Απλά κάθε βδομάδα, παρουσιάζεις τις γνώσεις σου μόνο από μια πηγή σου και δίνεις την εντύπωση ότι έχεις άμεση σχέση. Πιστεύω ότι και σε άλλα μέλη του φόρουμ θα έχει δημιουργηθεί η ίδια άποψη...

εεε...δεν έχω πηγές για όλα τα ματσ και τις ομάδες...απλά χθες σχολιάστηκε μόνο το συγκεκριμένο ματσ...και έτσι αναφέρθηκα!!
γιατί δε μου είπες το ίδιο όταν σχολιαζα ματσ της ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ????μήπως είδες πάλι κανένα όνειρο κακούτσικο με μένα και τον τσακιτσαν????
τπάντων....ότι θες ρώταμε και αν ξέρω εγώ θα σου απαντήσω!!!
trefoil 13
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Feb 20 2008, 10:18 ) *
εεε...δεν έχω πηγές για όλα τα ματσ και τις ομάδες...απλά χθες σχολιάστηκε μόνο το συγκεκριμένο ματσ...και έτσι αναφέρθηκα!!
γιατί δε μου είπες το ίδιο όταν σχολιαζα ματσ της ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ????μήπως είδες πάλι κανένα όνειρο κακούτσικο με μένα και τον τσακιτσαν????
τπάντων....ότι θες ρώταμε και αν ξέρω εγώ θα σου απαντήσω!!!

Η αναφορά σου στην αμαρυλλίδα είχε να κάνει μόνο για να σχολιάσεις επιλογές προπονητών... Όχι αναφορά σε κάποια παιχνίδια...

Και οι αόριστες απαντήσεις συνεχίζονται....
TSAKITSAN4
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 20 2008, 10:45 ) *
Η αναφορά σου στην αμαρυλλίδα είχε να κάνει μόνο για να σχολιάσεις επιλογές προπονητών... Όχι αναφορά σε κάποια παιχνίδια...

Και οι αόριστες απαντήσεις συνεχίζονται....

φυσικά εφόσον δεν ερωτήθηκα κάτι ώστε να αναφέρω κάτι μπασκετικό αγωνιστικό αν και αναφέρθηκα και μάλλον δε το θυμάσαι όπωσ και πολλά άλλα!!!!
μαρέσεις γιατί έχεις επιλεκτική μνήμη...καλά δε σε κατηγορώ..και εγώ έτσι είμαι αλλά όχι πάντα γιατί δε πιάνει πάντα..μικρή είσαι ακόμα βέβαια...προς το παρών καλά κάνεις!!
και σου ξαναλέω οτιδήποτε άλλο θέλεις να σου πω...ρώτα με...!!!
επίσησης και για τα λιόσια έχω πει...αλλά και πάλι αγωνιστηκά για κάποια άλλη ομάδα δεν αναφέρθηκε κάτι...ζαβή είμαι να αρχίσω ναλέω μόνη μου π.χ για τον ΑΟΝΑ???
δε τρελάθηκα ακόμα τόσο!!! :-))))
sch
Α2 Γυναικών - διαιτητές
Όμιλος Νότου
Αργυρούπολης 12μ. ΑΟΝΑ-Άμιλλα 2000 Γιακουμάς-Λιότσος (Μαυρουδής)
Άργους 12μ. Πανιώνιος Άργ.-Άρης Θήβ. Ζερβούδης-Αναστασίου (Βούλγαρης)
3οΆνω Λιοσίων 12μ. Άτταλος-Ελευθερία Μοσχ. Κατωμέρης-Κουνάνης (Μακρίδης)
Ρόδου 12μ. Ιβίσκος Ρ-ΟΑ Χανίων Παπαγιαννόπουλος Γ-Κουρουμιχελάκης (Βιτζηλαίος)
Γλυφάδας 12μ. Π.Φάληρο-Πρωτέας Β. Ραχιώτης-Θεολόγη (Μπισιώτης)
Ν.Αλικαρνασσού 12μ. Ηρόδοτος-ΔΑΝΣ Άνω Λιοσίων Κουτσοδήμος-Τσιάνος (Τζωρτζάκης)
Κοντόπευκου 12μ. Αγ. Παρασκευή-Αμαρυλλίς Μανουσόπουλος-Αρφαρά (Κουλούρης)

Όμιλος Βορρά
Κοζάνης 12μ. Ελίμεια-Άρτεμις Β. Θεοδώρου-Καρυπίδης (Βαλταδώρος)
Καρδίτσας 12μ. Απόλλων Καρδ.-Λασσάνης Τσουμαχίδης-Βογιατζής (Γκαρτζονίκας)
Κομοτηνής 12μ. Κομοτηνή-Αστέρας Καβ. Γιάγλης-Ζακεστίδης (Γκουρτζελίδης)
Αλεξάνδρειο 12μ. Άρης Θεσ.-Ολυμπιάδα Λαρ. Νέδογλου-Μήτωνας (Βαφείδης)
Ομόνοιας 12μ. ΑΟ Σερρών-Απόλλων Καλ. Τέγα-Τσούντσουρας Γ (Ανδρίτσος)
Ξάνθης 12μ. Ασπίδα Ξ.-Τρίγλια Δαμάλης-Μουτάφη (Χατζησταύρου)
ΠΑΟΚ 12μ. ΠΑΟΚ-ΑΕ Πυλαίας Τζήμα-Μοσχότογλου

basket.gr
G_7
ΑΟΝΑ-Άμιλλα 2000 1
Πανιώνιος Άργ.-Άρης Θήβ. 2 ( tongue.gif tongue.gif λες να γινει κανενα κακο??? )
Άτταλος-Ελευθερία Μοσχ. 1
Ιβίσκος Ρ-ΟΑ Χανίων 2 (viva rena tongue.gif )
Π.Φάληρο-Πρωτέας Β. 1
Ηρόδοτος-ΔΑΝΣ Άνω Λιοσίων 2 ( tongue.gif tongue.gif λες να αρχισω να πιστευω στα θαυματα και να γινει 1?)
Αγ. Παρασκευή-Αμαρυλλίς 2
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Feb 21 2008, 14:14 ) *
ΑΟΝΑ-Άμιλλα 2000 1
Πανιώνιος Άργ.-Άρης Θήβ. 2 ( tongue.gif tongue.gif λες να γινει κανενα κακο??? )
Άτταλος-Ελευθερία Μοσχ. 1
Ιβίσκος Ρ-ΟΑ Χανίων 2 (viva rena tongue.gif )
Π.Φάληρο-Πρωτέας Β. 1
Ηρόδοτος-ΔΑΝΣ Άνω Λιοσίων 2 ( tongue.gif tongue.gif λες να αρχισω να πιστευω στα θαυματα και να γινει 1?)
Αγ. Παρασκευή-Αμαρυλλίς 2

δε σε μπορώ με τα μοναδικά σου σχόλια!!!
trefoil 13
Σχετικά με τον χθεσινό μου διάλογο με τσάκι...
Η επιλεκτική μου (όπως χαρακτηρίστηκε) μνήμη οδήγησε και σε επιλεκτική ενημέρωση για αυτό μόνο το παιχνίδι της κατηγορίας και μιλάω για τον αγώνα της θήβας...
Έμαθα λοιπόν πως η Χελιώτη φταίει για την ήττα.
Φρόντισε λέει να τσακωθεί στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνιδάκι αυτό για την ομάδα της.
Οπότε τσάκι άσε τις επικλήσεις στον Άρη και στα λεφτά. Η κοπέλα στην οποία έχετε επαναλαμβανόμενα δώσει αξία (χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές..) σε αυτό το τόπικ έκανε πάλι το θαύμα της.
Αυτά φυσικά τα γράφω για να συγκρίνουμε τις πηγές μας, να καταλήγουμε σε όσο το δυνατόν ασφαλέστερα συμπεράσματα και να αποφεύγουμε, στο μέτρο του δυνατού, την μονόπλευρη ενημέρωση που συνεπάγεται παραπληροφόρηση.
Εσύ τι ξέρεις για αυτό;
G_7
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 21 2008, 16:16 ) *
Σχετικά με τον χθεσινό μου διάλογο με τσάκι...
Η επιλεκτική μου (όπως χαρακτηρίστηκε) μνήμη οδήγησε και σε επιλεκτική ενημέρωση για αυτό μόνο το παιχνίδι της κατηγορίας και μιλάω για τον αγώνα της θήβας...
Έμαθα λοιπόν πως η Χελιώτη φταίει για την ήττα.
Φρόντισε λέει να τσακωθεί στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνιδάκι αυτό για την ομάδα της.
Οπότε τσάκι άσε τις επικλήσεις στον Άρη και στα λεφτά. Η κοπέλα στην οποία έχετε επαναλαμβανόμενα δώσει αξία (χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές..) σε αυτό το τόπικ έκανε πάλι το θαύμα της.
Αυτά φυσικά τα γράφω για να συγκρίνουμε τις πηγές μας, να καταλήγουμε σε όσο το δυνατόν ασφαλέστερα συμπεράσματα και να αποφεύγουμε, στο μέτρο του δυνατού, την μονόπλευρη ενημέρωση που συνεπάγεται παραπληροφόρηση.
Εσύ τι ξέρεις για αυτό;

Επιλεκτικά λοιπόν και για συγκεκριμένο λόγο εσύ ρώτησες να μάθεις περισσότερα για αυτό το παιχνίδι...Για κάποιο λόγο τον οποίο δεν μπορώ ή αρνούμαι να καταλάβω προσπαθείτε να στοχοποιήσετε κάποια άτομα.

Οι δικές μου πηγές (3 στο αριθμό) αναφέρουν τα παρακάτω…ο κύριος Γερμανός άφησε 3 παίκτριες του οι οποίες και δεν είχαν μέσω μεταφοράς μέσω παγετού να φτάσουν με τα πόδια στο γήπεδο 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα με αποτέλεσμα να μην κάνουν πάνω από 5 λεπτά ζέσταμα έως και καθόλου…Ο καφές προφανώς για κάποιος είναι σημαντικότερος από την υγεία των παικτριών του! Το γεγονός αυτό φόρτισε και τις 3 παίκτριες οι οποίες τυγχάνει να είναι και βασικές. Ξέσπασαν στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μέχρι και σε κλάματα…Ποτέ δεν χάνει ένας σε μια ομάδα των 5…

Για να αποφεύγουμε τη μονόπλευρη ενημέρωση που συνεπάγεται παραπληροφόρηση.
tsops
Επειδή μυρίζομαι μπαρουτάκι, χτυπάω το καμπανάκι από τώρα...κόσμια παρακαλώ wink.gif
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Feb 21 2008, 20:05 ) *
Επειδή μυρίζομαι μπαρουτάκι, χτυπάω το καμπανάκι από τώρα...κόσμια παρακαλώ wink.gif

Όχι μπαρουτάκι...
Εγώ έγραψα αυτά που έμαθα και η G_7 έπραξε όμοια...
Κουβέντα να γίνεται! wink.gif
viva_10
QUOTE(G_7 @ Feb 21 2008, 14:30 ) *
.....Οι δικές μου πηγές (3 στο αριθμό) αναφέρουν τα παρακάτω…ο κύριος Γερμανός άφησε 3 παίκτριες του οι οποίες και δεν είχαν μέσω μεταφοράς μέσω παγετού να φτάσουν με τα πόδια στο γήπεδο 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.....

αναρωτιέμαι...σε αυτή την ομάδα μόνο ο Γερμανός άφησε τις παίχτριες? ένας έφορος, κάποιος...δεν μπορούσε να ενδιαφερθεί?
G_7
QUOTE(viva_10 @ Feb 22 2008, 09:52 ) *
αναρωτιέμαι...σε αυτή την ομάδα μόνο ο Γερμανός άφησε τις παίχτριες? ένας έφορος, κάποιος...δεν μπορούσε να ενδιαφερθεί?

Καλημέρα,

Σωστα αναρωτιέσαι...σε κάθε σωματείο που θέλει να θεωρείται σοβαρό σαφώς και θα πρέπει να υπάρχει έφορος….το ερώτημα είναι άλλο γιατί ο έφορος παράτησε την ομάδα? Και γι’ αυτό φταίνε οι παίκτριες? Για να το κοιτάξουν λίγο αυτό στη Θήβα…Ο συγκεντρωτισμός δεν ωφέλησε ποτέ και κανέναν!!
Οι 3 έγιναν 4 και θα συνεχίσω να ρωτάω…Είναι πάντα καλύτερα να ρωτάς πολλούς πριν σχηματίσεις άποψη και αυτής της αρχής είμαι εφόσον δεν έχω δική μου εικόνα (1. δεν παρακολούθησα το παιχνίδι & 2. δεν είμαι στα αποδυτήρια της ομάδας). Υπάρχει όμως και μια θεωρία που λέει ότι η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση!!
icon_wave.gif
basketball-maniac
ΑΟΝΑ 88-58 Άμιλλα Τρίπολης
Τρομερή πίεση από την ομάδα της Αργυρούπολης που δεν άφησε πολλά περιθώρια για επιθετικές λύσεις στην ομάδα της Τρίπολης.Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε 10-9 υπέρ του ΑΟΝΑ αλλά μετά το σκορ ξέφυγε και έφτασε σε υψηλά επίπεδα...Το highlight του αγώνα το τρίποντο που έβαλε το #15(sorry δε θυμάμαι όνομα... wink.gif )στη λήξη του παιχνιδιού από τα 10 μέτρα παρακαλώ!!!! 77.gif
tatr6
Ιβίσκος Ρόδου - Χανιά 47-70

Πληρώσαμε ένα τραγικό 2ο δεκάλεπτο...
Από όπου και να σουτάρανε οι Κρητικές σκοράρανε και βάλανε και πολλούς πόντους από επιθετικά ριμπάουντ, σε αντίθεση με μας που δεν μας ήθελε...

Όσο για τα παράπονα για φάουλ και ξύλο (τα φάουλ ήταν 25-10 παρεπιμπτόντως)... μπάσκετ παίζουμε, όχι κρίκετ... peace.gif

Συγχαρητήρια στα κορίτσια...
skiouros
Αγ.Παρασκευη - Αμαρυλλιδα :59 -63 τελικο(παραταση 50 - 50)
basket4
Η κομοτηνη κερδισε τον αστερα καβαλας στην κομοτηνη με 80-62

και η θηβα κερδισε στο αργος τον πανιωνιου αργους
balou
Καλησπερα.
το σκορ ΑΟΝΑ-ΑΜΙΛΛΑ ηταν 88-38
basket4
Τα αποτελέσματα της Α2 Γυναικών
25/02/2008 (12:15)

Sample ImageΑμετάβλητες παρέμειναν οι κορυφές στον Βόρειο και Νότιο όμιλο της Α2 Γυναικών, καθώς οι πρωτοπόροι επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους. Στο Νότο, το Π. Φάληρο σημείωσε την 19η συνεχόμενη νίκη του, καθώς επικράτησε του Πρωτέα (76-43),παραμένοντας μόνο πρώτο, ενώ ο ΔΑΣΑΛ επικράτησε με 85-47 του Ηροδότου, διατηρώντας τον ένα βαθμό που τον χωρίζει από την κορυφή.
Στον Βορρά, ο Απόλλων Καλαμαριάς, "πέρασε" εύκολα από τις Σερρες (52-86), ενώ σημαντική νίκη σημείωσε ο Άρης ο οποίος επιβλήθηκε της Ολυμπιάδας με 57-54.

Όμιλος Νότου
Τα αποτελέσματα
ΑΟΝΑ-Άμιλλα 2000 88-38
Πανιώνιος Άργ.-Άρης Θήβας 32-68
Άτταλος-Ελευθερία Μοσχ. 58-43
Ιβίσκος Ρ-ΟΑ Χανίων 47-70
Π. Φάληρο-Πρωτέας Β. 76-43
Ηρόδοτος-Άνω Λιόσια 47-85
Αγ. Παρασκευή-Αμαρυλλίδα 59-63 παρ. (50-50 κ.α.)

Η Βαθμολογία (σε 19 αγώνες): Π. Φάληρο 38, Άνω Λιόσια 37, Άτταλος 35, Άρης Θήβας 32, Αμαρυλλίδα 32, ΟΑ Χανίων 30, Ελευθερία Μοσχ. 29, Αγ. Παρασκευή 27, Ηρόδοτος 26, Πρωτέας Βούλας 26, ΑΟΝΑ 26, Ιβίσκος Ρ. 21, Άμιλλα Τρ.* 19, Πανιώνιος Άργους* 17.
* Ένας αγώνας λιγότερος

Η Επόμενη αγωνιστική (20η, 2/03): Αρης Θήβας-ΑΟΝΑ, Ελευθερία Μοσχ.-Πανιώνιος, ΟΑ Χανίων-Ατταλος, Πρωτέας Β.-Ιβίσκος Ρ., Αμαρυλλίδα-Π.Φάληρο, Αμιλλα Τρ.-Ηρόδοτος, Άνω Λιόσια-Αγ. Παρασκευή.

Όμιλος Βορρά
Τα αποτελέσματα
Ελιμεία Κοζ.-Άρτεμις Β. 42-75
Απόλλων Καρδ.-Λασσάνης 77-42
Κομοτηνή-Αστέρας Καβ. 80-62
Άρης-Ολυμπιάδα Λαρ. 57-54
ΑΟ Σερρών-Απόλλων Καλ. 52-86
Ασπίδα Ξ.-Τρίγλια 73-60
ΠΑΟΚ-ΑΕ Πυλαίας 60-49

Η Βαθμολογία (σε 19 αγώνες): Απόλλων Καλαμαριάς 37, Ολυμπιάδα Λάρισας 34, Άρης 33, ΠΑΟΚ 32, Άρτεμις Βόλου 31, ΑΕ Πυλαίας 30, ΑΟ Σερρών 29, Κομοτηνή 29, Αστέρας Καβάλας 28, Απόλλων Καρδίτσας 28, Τρίγλια 24, Λασσάνης Κοζάνης 22, Ασπίδα Ξάνθης 22, Ελιμεία Κοζάνης 20.

Η Επόμενη αγωνιστική (20η 2/03): Λασσάνης-Ελιμεία, Αστέρας Καβ.-Απόλλων Καρδ., Ολυμπιάδα Λαρ.-Κομοτηνή, Απόλλων Καλ.-Αρης, ΑΕ Πυλαίας-ΑΟ Σερρών, Άρτεμις Β.-Ασπίδα Ξάνθης, Τρίγλια-ΠΑΟΚ
G_7
QUOTE(basket4 @ Feb 25 2008, 10:25 ) *
Όμιλος Νότου
Τα αποτελέσματα
ΑΟΝΑ-Άμιλλα 2000 88-38
Πανιώνιος Άργ.-Άρης Θήβας 32-68
Άτταλος-Ελευθερία Μοσχ. 58-43
Ιβίσκος Ρ-ΟΑ Χανίων 47-70
Π. Φάληρο-Πρωτέας Β. 76-43
Ηρόδοτος-Άνω Λιόσια 47-85
Αγ. Παρασκευή-Αμαρυλλίδα 59-63 παρ. (50-50 κ.α.)

Επιτέλους έκανα το 7 στα 7.... tongue.gif
tsaki πως με βλεπεις???
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Feb 25 2008, 11:18 ) *
Επιτέλους έκανα το 7 στα 7.... tongue.gif
tsaki πως με βλεπεις???

Na πω ότι είσαι η καλύτερη ή θα είμαι υπερβολική??
είσαι!!!!
basketball-maniac
QUOTE(balou @ Feb 24 2008, 23:44 ) *
Καλησπερα.
το σκορ ΑΟΝΑ-ΑΜΙΛΛΑ ηταν 88-38

Θα έλεγα ότι έχεις δίκιο...Κάπου θα ταξίδευα εκείνη την ώρα... icon_drunk.gif icon_drunk.gif
balou
QUOTE(basketball-maniac @ Feb 25 2008, 14:44 ) *
Θα έλεγα ότι έχεις δίκιο...Κάπου θα ταξίδευα εκείνη την ώρα... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

καλησπερα με τετοιο σκορ λογικο μετα απο ενα σημειο και μετα να ταξιδευεις...... icon_bored.gif icon_bored.gif
καπως ετσι θα ησουν στο Β ημιχρονο closedeyes.gif closedeyes.gif
smiley.gif
viva_10
Twra pou exei perasei kapoios xronos...
...entupwsi mou kanei...meta kai to metaxu mas paixnidi, 1) pws o AONA kerdise me tosi diafora
tin Amarulida...kai 2) i amarulida meta apo autin tin itta xtupaei dunata kai kerdizei ola ta epomena (toys sundiekdikites paramonis opws o AONA)..

xwris na thelw na meiwsw tin niki tou AONA, ta koritsia kanoun mia axioprosekti prospatheia gia tin paramoni, opws kai o Prwteas Voulas. As opsetai to sustima...
tsops
Εγώ έχω να παρατηρήσω το εξής σε όλα τα μέλη του γυναικείου φόρουμ: πάντα χαιρόμουν και εξυμνούσα τη ποιότητα και την μπασκετική άποψη των μελών του γυναικείου και τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που διάβαζα ή συμμετείχα. Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά: που είναι τα θέματα περί αγωνιστικής τακτικής, άποψη για το παιχνίδι, προγνωστικά για τη σεζόν, polls, ψηφοφορίες, σχόλια, αθλητικές απόψεις???

Νομίζετε ότι ενδιαφέρει κανέναν αν:

1. το χ φάουλ ήταν ή δεν ήταν
2. ο διαιτητής είναι ή δεν είναι μεροληπτικός
3. η Ψ ομάδα έπαιζε "ξύλο" ή "καράτε"
4. ο παράγοντας που έβρισε, ο οπαδός που έφτυσε, η Α ομάδα που μαλλιοτραβιόταν με τη Β...αστεία πράγματα κύριοι/κυρίες

Το επίπεδο των topics είναι στο χέρι σας αγαπητοί/αγαπητές. Αποφασίστε εάν θέλετε να τα οδηγήσετε σε ποιοτικό επίπεδο ουσίας και ευχαρίστησης ή μιζέριας και παράγκας. Το συγκεκριμένο ποστ δεν το γράφω με την ιδιότητα του μοντ, αλλά με την απορία ενός ανθρώπου του χώρου. Ευχαριστώ bball.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(viva_10 @ Feb 27 2008, 14:09 ) *
...entupwsi mou kanei...meta kai to metaxu mas paixnidi, 1) pws o AONA kerdise me tosi diafora
tin Amarulida...kai 2) i amarulida meta apo autin tin itta xtupaei dunata kai kerdizei ola ta epomena (toys sundiekdikites paramonis opws o AONA)..

xwris na thelw na meiwsw tin niki tou AONA, ta koritsia kanoun mia axioprosekti prospatheia gia tin paramoni, opws kai o Prwteas Voulas. As opsetai to sustima...

δυσκολεύτηκα να διαβάσω τι γράφεις δε γράφεις και στα ελληνικά!!!
λοιπόν η γνώμη μου είναι και μην παρεξηγηθώ...ότι πλέον οι δύο ομάδες για μένα δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους!!!
ο αονα έχει καλό υλικό ....άλλα πράγματα λείπουν σε αυτή την ομάδα...!!
κάνουν προσπαθεια..παλεύουν..και νικάνε...και μπράβο τους!!
αναμενόμενη και η πορεία της αμαρυλλίδας!!!
viva_10
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Feb 27 2008, 12:16 ) *
δυσκολεύτηκα να διαβάσω τι γράφεις δε γράφεις και στα ελληνικά!!!
λοιπόν η γνώμη μου είναι και μην παρεξηγηθώ...ότι πλέον οι δύο ομάδες για μένα δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους!!!
ο αονα έχει καλό υλικό ....άλλα πράγματα λείπουν σε αυτή την ομάδα...!!
κάνουν προσπαθεια..παλεύουν..και νικάνε...και μπράβο τους!!
αναμενόμενη και η πορεία της αμαρυλλίδας!!!

Ζητάω συγγνώμη για τα greeklish ασυναίσθητα τα έγραψα, και όταν το εστειλα ήταν αργά.

Ο χρόνος θα δείξει...για όλα!
sch
Α2 Κατηγορία Γυναικών - διαιτητές
Όμιλος Νότου
Θήβας 12μ.μ. ΑΣ Άρης Θήβας - ΑΟΝ Αργυρούπολης Τρίγκα, Στρέμπας (Χρήστου)
Μοσχάτου 12μ.μ. ΑΟ Ελευθερία Μοσχ. - Πανιώνιος ΓΣ Άργους Στάθη, Αναγνωστόπουλος (Τσίχλας)
Χανιών 12μ.μ. ΟΑ Χανίων - ΦΕ Ατταλος Παντρευτής, Σπυρόπουλος (Ναλετάκης)
Βούλας 2μ.μ. ΑΕΟ Πρωτέας Β. - ΑΣΚ Ιβίσκος Ρ. Πλακούτσης, Κουτσοπεράκη (Μίχας)
Βριλησσίων 12μ.μ. ΓΣ Αμαρυλλίς - ΑΟ Π.Φάληρο Χρηστίδης Π., Σαραντίδης (Δημητριάδης)
Τρίπολης 12μ.μ. ΓΕ Άμιλλα 2000 Τρ. - ΠΑΣΑ Ηρόδοτος Μανουσόπουλος, Τσαχάκης (Παναγόπουλος)
3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων 12μ.μ. ΔΑΣ Άνω Λιοσίων - ΓΣ Αγ. Παρασκευής Ζερβούδης, Γραμμάτογλου (Παππάς)

Όμιλος Βορρά
Κοζάνης 12μ.μ. ΓΣΚ Λασσάνης - ΓΣ Ελιμείας Κοζ. Φουτζήλας, Βάσιος (Παπασυμεών)
Ποταμουδιών 12μ.μ. ΣΑΚ Αστέρας Καβ. - ΑΟ Απόλλων Καρ. Μουτάφη, Παπαγερίδης (Γκουρτζελίδης)
ΕΑΚ Λαρίσης 12μ.μ. ΑΣ Ολυμπιάδα Λαρ. - ΓΑΣ Κομοτηνή Λόρτος, Σιταρίδης (Βαρνάς Γ.)
Καλαμαριάς 12μ.μ. ΜΓΣ Απόλλων Κ. - ΑΣ Άρης Θεσ. Νικηφορίδης, Κεμενετζή (Ζεκερίδης)
Πυλαίας 12μ.μ. ΑΕ Πυλαίας - ΑΟ Σερρών Αθανασόπουλος, Ρούκας (Λαδένης)
Αδαμοπούλου 12μ.μ. ΑΠΣ Άρτεμις Β. - ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης Μαραμής, Κατσογιάννη (Φέκας)
Ν.Τρίγλιας 12μ.μ. ΑΟ Τρίγλια - ΠΑΟΚ Δημάδης, Μυσιρλής (Δροσόπουλος)

basket.gr
G_7
ΑΣ Άρης Θήβας - ΑΟΝ Αργυρούπολης 1 ( tongue.gif tongue.gif Με
ΑΟ Ελευθερία Μοσχ. - Πανιώνιος ΓΣ Άργους 1
ΟΑ Χανίων - ΦΕ Ατταλος 1 ( tongue.gif viva Rena...πηγε γουρι...)
ΑΕΟ Πρωτέας Β. - ΑΣΚ Ιβίσκος Ρ. 1
ΓΣ Αμαρυλλίς - ΑΟ Π.Φάληρο 2
ΓΕ Άμιλλα 2000 Τρ. - ΠΑΣΑ Ηρόδοτος 2
ΔΑΣ Άνω Λιοσίων - ΓΣ Αγ. Παρασκευής 1

Οτι μπορουσα εκανα... smiley.gif
joanna
οριστε και τα δικα μου προγνωστικα!!!

ΑΣ Άρης Θήβας - ΑΟΝ Αργυρούπολης 2 (νομιζω οτι το'χει ο ΑΟΝΑ!)
ΑΟ Ελευθερία Μοσχ. - Πανιώνιος ΓΣ Άργους 1
ΟΑ Χανίων - ΦΕ Ατταλος 2 (αν και δυνατη εδρα τα χανια..)
ΑΕΟ Πρωτέας Β. - ΑΣΚ Ιβίσκος Ρ. 1 (αλλα θελει προσοχη..)
ΓΣ Αμαρυλλίς - ΑΟ Π.Φάληρο 2(η αμαρυλλισ με εχει απογοητευσει λιγο τελευταια..)
ΓΕ Άμιλλα 2000 Τρ. - ΠΑΣΑ Ηρόδοτος 2
ΔΑΣ Άνω Λιοσίων - ΓΣ Αγ. Παρασκευής 1

smiley.gif
basket4
η Ολυμπιαδα λαρισας κερδισε στην εδρα της με 1 ποντο στο τελος την κομοτηνη
joanna
ο πρωτεασ κερδισε τον ιβισκο με 20 ποντουσ περιπου,παροτι στο ημιχρονο ηταν μονο 2 ποντουσ μπροστα..Και ο ΑΟΝΑ κερδισε μεσα στην θηβα!!!Μεγαλη νικη και αυτη..Ο ΑΟΝΑ πλεον νομιζω οτι ξεφευγει εντελωσ απο το σεναριο του υποβιβασμου!
smiley.gif
balou
QUOTE(viva_10 @ Feb 27 2008, 12:09 ) *

Νομιζω η νικη του αονα σημερα σε καλυψε απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
58-65 ηταν το τελικο σκορ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
balou
Όμιλος Νότου
Τα αποτελέσματα
Άρης Θήβας - ΑΟΝΑ 58-65
Ελευθερία Μοσχ. - Πανιώνιος Άργους 68-23
Ο.Α. Χανίων - Άτταλος 62-56
Αμαρυλλίδα - Π. Φάληρο 53-69
Άμιλλα - Ηρόδοτος 43-49
Άνω Λιόσια - Αγ. Παρασκευή 67-60
Πρωτέας Βούλας - Ιβίσκος Ρ. 66-48

Η Βαθμολογία (σε 20 αγώνες): Π. Φάληρο 40, Άνω Λιόσια 39, Άτταλος 36, Άρης Θήβας 33, Αμαρυλλίδα 33, ΟΑ Χανίων 32, Ελευθερία Μοσχ. 31, Αγ. Παρασκευή 28, Ηρόδοτος 28, Πρωτέας Βούλας 28, ΑΟΝΑ 28, Ιβίσκος Ρ. 22, Άμιλλα Τρ.* 20, Πανιώνιος Άργους* 18,
* Έναν αγώνα λιγότερο.

Η επόμενη αγωνιστική (21η, 16/03): ΑΟΝΑ - Ελευθερία Μοσχ., Πανιώνιος Άργους - Ο.Α. Χανίων, Άτταλος - Πρωτέας Βούλας, Π. Φάληρο - Ιβίσκος Ρ., Ηρόδοτος - Άρης Θήβας, Αγ. Παρασκευή - Άμιλλα Τρ., Αμαρυλλίδα - Άνω Λιόσια

Όμιλος Βορρά
Τα αποτελέσματα
Λασσάνης - Ελιμεία 76-62
Αστέρας Καβ. - Απόλλων Καρδ. 66-65
Ολυμπιάδα Λαρ. - Κομοτηνή 58-57
Απόλλων Καλ. - Αρης 60-57
Α.Ε. Πυλαίας - Α.Ο. Σερρών 78-37
Άρτεμις Βόλου - Ασπίδα Ξάνθης 73-39
Τρίγλια - ΠΑΟΚ 34-76
Η Βαθμολογία (σε 20 αγώνες): Απόλλων Καλαμαριάς 39, Ολυμπιάδα Λάρισας 36, Άρης 34, ΠΑΟΚ 34, Άρτεμις Βόλου 33, ΑΕ Πυλαίας 32, ΑΟ Σερρών 30, Κομοτηνή 30, Αστέρας Καβάλας 30, Απόλλων Καρδίτσας 29, Τρίγλια 25, Λασσάνης Κοζάνης 24, Ασπίδα Ξάνθης 23, Ελιμεία Κοζάνης 21.

Η επόμενη αγωνιστική (21η 16/3/08): Ελιμεία Κοζ. - Αστέρας Καβ., Απόλλων Καρδ. - Ολυμπιάδα Λαρ., Κομοτηνή - Απόλλων Καλ., Α.Ο. Σερρών - Άρης, Ασπίδα Ξάνθης - Λασσάνης, ΠΑΟΚ - Άρτεμις Β., Α.Ε. Πυλαίας - Τρίγλια.

basketblog.gr
G_7
QUOTE(balou @ Mar 3 2008, 00:34 ) *
Όμιλος Νότου
Τα αποτελέσματα
Άρης Θήβας - ΑΟΝΑ 58-65

Αμαν αυτη η Θηβα...Τι εγινε και αυτη την Κυριακη...???
Απο τωρα γινομαι Χανια που οτι λεω κανουν!!!
bfun
ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ!!!!!!!!
basket4
QUOTE(bfun @ Mar 3 2008, 20:33 ) *
ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ!!!!!!!!

καλως ηρθες στην παρεα μας κ καλα ποστ. icon_wave.gif
μον γραφε με μικρα γραμματα γιατι τα κεφαλαια στη γλωσσα του ιντερνετ σημαινει οτι φωναζεις
manager
Manager
ενα μεγαλο μπραβο στα κοριτσια του ΑΟΠΦ κ του κοουτσ για οτι εχουν καταφερει μεχρι τωρα (20 - 0 στο πρωταθλημα κ στο φαιναλ φορ του κυπελλου ελλαδος ) και ευχες για το κυπελλο . ομαδες σαν τον ΑΟΠΦ προαγουν το γυναικειο μπασκετ και δεν ειναι καλη εικονα για τον χωρο η ομαδα αυτη να μην εχει γηπεδο .
sch
QUOTE(manager @ Mar 4 2008, 06:28 ) *
Manager
ενα μεγαλο μπραβο στα κοριτσια του ΑΟΠΦ κ του κοουτσ για οτι εχουν καταφερει μεχρι τωρα (20 - 0 στο πρωταθλημα κ στο φαιναλ φορ του κυπελλου ελλαδος ) και ευχες για το κυπελλο . ομαδες σαν τον ΑΟΠΦ προαγουν το γυναικειο μπασκετ και δεν ειναι καλη εικονα για τον χωρο η ομαδα αυτη να μην εχει γηπεδο .

καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλά ποστ bball.gif
basket4
να ρωτησω κατι...
δεν θα γινουν αγωνιστικες της Α2 αυτο το σαββατοκυριακο??? blink.gif
touch2008
QUOTE(G_7 @ Mar 3 2008, 10:48 ) *
Αμαν αυτη η Θηβα...Τι εγινε και αυτη την Κυριακη...???
Απο τωρα γινομαι Χανια που οτι λεω κανουν!!!

Πλακα θαχει να κινδυνεψει κι η ΑΓΙΑ......
TSAKITSAN4
QUOTE(basket4 @ Mar 4 2008, 13:29 ) *
να ρωτησω κατι...
δεν θα γινουν αγωνιστικες της Α2 αυτο το σαββατοκυριακο??? blink.gif

όχι
basket4
3/4/2008
Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλημάτων
Λόγω κολλήματος του ΔΑΚ Άργους, ο αγώνας Πανιώνιος ΓΣ Άργους – ΟΑ Χανίων της 16/3/2008 Πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας Γυναικών θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Ν.Κίου και ώρα 12.00. ...
nini

Αλήθεια υπάρχει σενάριο που μπορεί η Αγία να κινδυνέψει? δεν είναι πιο πιθανός ο Πρωτέας??
zyanna9
QUOTE(nini @ Mar 6 2008, 14:06 ) *
Αλήθεια υπάρχει σενάριο που μπορεί η Αγία να κινδυνέψει? δεν είναι πιο πιθανός ο Πρωτέας??

Ο Ηροδοτος κινδυνευει περισσοτερο γιατι εχει το πιο δυσκολο προγραμμα στη συνεχεια...αν κ ποτε δεν μπορεισ να εισαι σιγουρος!! smiley.gif
joanna
υπαρχουν πολλα σεναρια για την εξελιξη του πρωταθληματοσ γιατι οπωσ εχουμε δει μεχρι τωρα γινονται πολλεσ εκπληξεισ!!κατα τη γνωμη μου το ποια θα ειναι η τεταρτη ομαδα που θα πεσει(εκτοσ των ιβισκο,αμιλλα και πανιωνιο)θα κριθει,σε μεγαλο βαθμο,στο παιχνιδι πρωτεασ-ηροδοτοσ...αυτο βεβαια αν πανε ολα οπωσ "πρεπει" και δεν γινει καμια περιεργη νικη..
για να δουμε!!!
παντως ολο το ενδιαφερον του πρωταθληματοσ ειναι στην.."ουρα"!!!

καλη επιτυχια!!

smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.