Υ.Γ. Οι αναταλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Σύμφωνα με τις φήμες το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί και μάλιστα σύντομα.
QUOTE(man10 @ Jul 31 2007, 02:52 PM)
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Μπορειτε να μου πειτε ποιοι παικτες θα φυγουν και πως περιπου θα διαμορφωθει το ροστερ??? Και μετα θα ψηφισω.
Τζέφερσον, Τελφέρ, Γκρίν και Ράτλιφ. Πιο αναλυτικά εδώ :
http://www.nba.com/nba_news/garnett_trade_070730.htmlQUOTE(Ginobili @ Jul 31 2007, 12:20 PM)
Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός.Χωρίς αξιόλογο πλέι μέικερ..έχω τις ενστάσεις μου...
Μακάρι όμως!!! Μακάρι να φτάσουν στον τελικό του ΝΒΑ αέρα.Αν θα ήθελα μια ομάδα να πάρει πρωτάθλημα μετά τους Σπέρς...αυτή θα ήταν σίγουρα οι Σέλτικς!!!!
Χωρίς έναν Κιντ...έναν Μπίλαπς..έναν Άντρε Μίλλερ...ούτε καν έναν Χάινριχ...ή έναν Τι Τζέι Φόρντ!!! Τι να πώ....???
![ohmy.gif](../style_emoticons/default/ohmy.gif)
Να θυμήσω πως ούτε οι Μπουλς των 90's, ούτε οι Λέικερς των 00's είχαν κάποιον αξιόλογο PG.
ΛΟΙΠΟΝΟι Σέλτικς θα έχουν τρείς από τους καλύτερους παίκτες στη θέση τους. Πιρς, Άλλεν, Γκαρνέτ. Την πεντάδα λογικά θα συμπληρώνουν οι Ρόντο στο 1 και Πέρκινς στο 5. Αν ο Ρόντο παίξει έστω και αυτό το λίγο που μας έχει δείξει ότι μπορεί (με πάντα να υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες βελτίωσης) και με τον Πέρκινς να κάνει αυτό που έκανε πάντα δηλαδή να έχει το ρόλο του χαμάλη (και το κάνει πολύ καλά) και αν καταφέρουν να δέσουν οι Πιρς, Άλλεν και Γκαρνέτ τότε οι Σέλτικς θα τερματίσουν στην χειρότερη μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις της Ανατολής.
Για μένα ακόμη και τώρα, οι θέσεις 5 και 1 είναι καλυμμένες. Το να μαζέψουμε πέντε all-star σε μία ομάδα είναι από δύσκολο εώς ακατόρθωτο και σχεδόν ποτέ δεν βγαίνει σε καλό (Πόρτλαντ 00-02 από τα καλύτερα ρόστερ όλων των εποχών).
Με προβληματίζουν μόνο δύο πράγματα :
1) O πάγκος.
Oι μοναδικοί αξιόλογοι παίκτες είναι οι Γκόμεζ (που ακόμη και για βασικός δεν θα με χάλαγε) και Τόνι Άλλεν (όσο αξιόλογος μπορεί να είναι...). Από κει και πέρα το χάος. Σκαλαμπρίν, Πόου και Ολοβοκάντι είναι μερικοί από αυτούς.
2) Το μέλλον.
Ένα χρόνο πριν είχαμε μία ομάδα που μπορεί να ήταν τελευταία αλλά άφηνε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Παίκτες όπως ο Τζέφερσον και ο Γκόμεζ έδειχναν ότι μπορούν να γίνουν οι επόμενοι ηγέτες της ομάδας. Μου άρεσε αυτή η ομάδα αλλά η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον εγώ βαρέθηκα να περιμένω. Το πιο πιθανό θα ήταν και φέτος να είμασταν μία απ' τα ίδια (άντε λίγο πιο πάνω μιας και πιο κάτω δεν πάει).
Φαίνετε πως ο Έιντζ το γύρισε και φτιάχνει μία ομάδα για το παρόν. Για να κυριαρχήσει στα επόμενα 3-4 χρόνια. Και από ότι δείχνει μέχρι τώρα τα καταφέρνει μια χαρά.
Τι θα γίνει όμως μετά ? Του χρόνου ο Πιρς θα είναι 30, ο Άλλεν 32 και ο Γκαρνέτ 31. Είναι άγνωστο το τι θα γίνει αν αυτή η ομάδα διαλυθεί. Θα πρέπει τουλάχιστον από του χρόνου ο Έιντζ να αρχίσει να σκέφτεται πέρα από αυτή την ομάδα, κάτι το οποίο το βρίσκω αρκετά δύσκολο για πολλούς και διάφορους λόγους.
Μάλλον θα επαναληφθεί το γνωστό σενάριο των Σέλτικς που κρατάει από την αρχή της ιστορίας της ομάδας. Από τα ψηλά στα χαμηλά και πάλι υπομονή...
QUOTE(pierce21 @ Jul 31 2007, 11:50 AM)
Πηρα μια μικρη ιδεα για το πολ απο το real gm. Περιμενω να δω τη γνωμη σας.
εγω ψηφιζω ΝΑΙ παροτι δεν εχουμε ακομα ενα αξιολογο play maker .ωστοσο και αυτο αναμενεται να λυθει καθως ακουγεται το ονομα του Brevin Knight αλλα και του pj brown για back up , αλλα και χωρις play maker πρωτης γραμμης θεωρω του σελτικς την καλυτερη ομαδα της ανατολης
Αν έρθει ο Μπρέβιν Νάιτ χτυπάμε τίτλο. Έτσι απλά...