Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βασίλης Σπανούλης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Jun 23 2010, 15:38 ) *
Υ.Γ. κολονελ εχει καταντησει απολυτως κουραστικη αυτη η εμπαθεια σου με τον παπαλουκα.απολυρως ομως.το να τον αναφερεις συνεχεια σε οποιο θεμα συζητιεται για να τον κανεις αρνητικο παραδειγμα ειναι κουραστικο πολυ.δεν στο λεω σαν μοντ.στο λεω πολυ φιλικα σαν απλος ποστερ.

Έχει να συμβεί τουλάχιστον κανα εξάμηνο. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ο Παπαλουκάς με δικαίωσε με την απόδοσή του. Δεν είμαι από τους τύπους που πατάνε κάποιον όταν είναι πεσμένος.

Και μένα με ενοχλεί η λατρεία πολλών με τον Παπαλουκά, αλλά το δέχομαι. Πάντως το "συνέχεια" που λες ήταν παλιά.
ALdaperan
με συγχωρείτε αλλα είναι το λιγότερο προκλητικο να λέμε οτι τα 2 μυρια το χρονο δε του αρκουν τη στιγμη που περναμε τοσο δυσκολες μέρες, μερικοι δεν έχουνε να φανε και καθόμαστε και λιβανίζουμε το σπανουλη αν θα παρει 2 ή 3 εκατομυρια το χρόνο? ελεος

ας πάει όπου θέλει, καταντησαμε να μιλαμε για τα εκατομυρια λες και ειναι στραγαλια
shtarkws
QUOTE(ALdaperan @ Jun 23 2010, 16:36 ) *
με συγχωρείτε αλλα είναι το λιγότερο προκλητικο να λέμε οτι τα 2 μυρια το χρονο δε του αρκουν τη στιγμη που περναμε τοσο δυσκολες μέρες, μερικοι δεν έχουνε να φανε και καθόμαστε και λιβανίζουμε το σπανουλη αν θα παρει 2 ή 3 εκατομυρια το χρόνο? ελεος

ας πάει όπου θέλει, καταντησαμε να μιλαμε για τα εκατομυρια λες και ειναι στραγαλια

Συμφωνω φιλε αλλα παντα ετσι γινεται στην ελευθερη αγορα,οταν καποιος κανει πολυ καλα κατι που δεν μπορουν να κανουνε πολλοι αλλοι αμοιβεται πλουσιοπαροχα....
theov
QUOTE(shtarkws @ Jun 23 2010, 16:35 ) *
Για εμενα αν τελικα φυγει ο Σπανουλης για οσφπ θα ειναι ενα ισχυρο μηνυμα αποδυναμωσης των Γιαννακοπουλων οικονομικα που πρεπει να μας προβληματισει ενοψει του μελλοντος της ομαδας

Εξαρτάται... ίσως η απάντηση των Αφων Γιαννακόπουλων να είναι τόσο ηχηρή όσο κανένας ακόμη δεν φαντάζεται... Γνώμη μου, ο Σπανούλης έχει μόνο να χάσει φεύγοντας από τον Παναθηναικό (.. και δεν θα το κάνει, γιατί είναι ξύπνιο παιδί και με εμπειρίες).

Αν πάλι την ''κάνει'' καλή του ώρα και τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην Ομάδα...
lakersdynasty
και ετσι να σκεφτεται καποιος κακως περημενει να τελειωσει αυτη η υποθεση για να επιβεβαιωσει τις σκεψεις του.

Εαν ειναι να σκεφτομασταν ετσι γιατι δεν το καναμε μετα την υπογραφη του συμβολαιου του Διαμαντιδη το οποιο ηταν επισης μειωμενο σε σχεση με οτι περημεναμε να ειναι?

Οποιος πιστευει οτι μια ομαδα πρεπει να δωσει περισοτερα λεφτα απο οσα πιστευει οτι πρεπει να δωσει για να κρατησει εναν παικτη ας σκεφτει και οτι μετα θα πρεπει να δωσει περισοτερα και στους υπολοιπους.

Το σκεφτεται κανεις αυτο? Προφανως και οχι. Γιαυτο οι Γιαννακοπουλοι αυτα που δινουν αυτα θα συνεχισουν να δινου και οποιος θελει να φυγει θα φυγει.

Δεν αλλαζεις πολιτικη για εναν παικτη. Του προσφερεις ενα συμβολαιο μεγαλητερο απο το περσινο. Εαν καποιος προσφερει περισοτερα τοτε θα το σκεφτει και θα πραξει αναλογα.

Δεν θα παμε το συμβολαιο του σπανουλη στα 2.8-2.9 Δηλαδη μετα στον Μπατιστ και στον Νικολας η σε καποιον που θα ερθει τι θα πεις?

οτι προσπαθεις να προσαρμωστεις στα νεα δεδομενα? Θα σου πει "με δουλευεις" και θα σηκωθει να φυγει.
comrade
QUOTE(cryptic @ Jun 23 2010, 17:31 ) *
Δηλαδή:

Αποκαθιστώ το παιδί μου vs αποκαθιστώ και τα εγγόνια μου. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το διαβάσω διαφορετικά.

Διαβασε το ετσι:
Αποκαθιστώ τα εγγονια μου vs αποκαθιστώ τα δισέγγονά μου. tongue.gif

Θα ξενερωσω πολυ αμα φυγει ο σπανουλης, και ποσο μαλλον στον οσφπ. Εκει που ειχαμε εμεις τα δυο κορυφαια γκαρντ της εθνικης τωρα θα τα εχει ο οσφπ(σπανουλης-τεο). Ευχομαι να αποδειχθει υπερανω χρηματων ο βασιλης.
ALdaperan
QUOTE(shtarkws @ Jun 23 2010, 17:40 ) *
Συμφωνω φιλε αλλα παντα ετσι γινεται στην ελευθερη αγορα,οταν καποιος κανει πολυ καλα κατι που δεν μπορουν να κανουνε πολλοι αλλοι αμοιβεται πλουσιοπαροχα....

ενταξει μπάλα παίζει δεν είναι και πυρηνικός επιστήμονας να αμοιβεται ετσι! ο κόσμος είναι που τους κάνει παίκτες με την αναγνωριση του και μετα το παιρνουν πανω τους , δε το λεω σαν πικρα επειδη θα φυγει (αν) απο την ομάδα μου αλλα με προκαλεί ολη αυτη η σταση απληστιας

τους έχουν καλομαθει οι πρόεδροι που έχουν ανεβάσει τα μπατζετ στα υψη και απο τις δυο πλευρες (γιανακοπουλοι-αγγελοπουλοι)
shtarkws
QUOTE(ALdaperan @ Jun 23 2010, 16:45 ) *
ενταξει μπάλα παίζει δεν είναι και πυρηνικός επιστήμονας να αμοιβεται ετσι! ο κόσμος είναι που τους κάνει παίκτες με την αναγνωριση του και μετα το παιρνουν πανω τους , δε το λεω σαν πικρα επειδη θα φυγει (αν) απο την ομάδα μου αλλα με προκαλεί ολη αυτη η σταση απληστιας

Δυστυχως σε ενα ιδανικο κοσμο τοσα θα επερναν οι πυρηνικοι φυσικοι και οχι οι αθλητες(διασεδαστες) αλλα τωρα ειμαστε οφφ τοπικ smiley.gif
paodynasty

Για μένα σεβαστή η επιθυμία του Σπανούλη να πάει στον Ολυμπιακό (αν είναι έτσι), σεβαστή και δίκαια και η πρόταση του Παο.
Αυτό που δεν του "συγχωρώ" είναι αυτή η κωλυσιεργεία (sic). Αφού τα δεδομένα διαμορφώθηκαν έτσι με την ανανέωση του Διαμαντίδη (για μένα σωστά) γιατί προσπαθεί να αξιώσει μεγαλύτερο συμβόλαιο από το ΔΔ, έναν παίκτη που είναι κοινά αποδεκτό ότι είναι ανώτερος του ή τουλάχιστον πιο σπάνια μπασκετική πάστα και αρχηγός ???? (τα 2 χρόνια διαφορά ηλικίας δεν είναι αρκούσα δικαιολογία) Αν δεν του κάνει η πρόταση θα έπρεπε να την έχει απορίψει, κι εγώ θα τον ευχαριστούσα όπως πολλοί άλλοι νομίζω γιατί τίμησε τη φανέλα που φορούσε ως και την τελευταία στιγμή.
Προσωπικά δε θα πήγαινα στην άλλη πλευρά λόγω του αγωνιστικού ρίσκου που εμπεριέχει αυτή η κίνηση αλλά και της πνευματικής μου ηρεμίας. Για μένα τα παραδείγμα τα δεν είναι ο Αλβέρτης κι ο Οικονόμου αλλά παίκτες μεγαλύτερης αξίας (σε ευρωπαικό επίπεδο και όχι μόνο Ελληνικό) που αλλάζοντας ομάδα χάσαν τα νερά τους, κι ο Σπανούλης είναι η αλήθεια δεν έχει δοκιμαστεί με άλλη ομάδα σε υψηλό επίπεδο (για ρίσκο μιλάω πάντα και όχι ότι θα αποτύχει σίγουρα)

Οσον αφορά τώρα τις υποθέσεις (αν μείνει ο V-Span)

1. Δε θα μάθουμε ποτέ αν "ο Ζοτς τον έκανε παίκτη"
2. Δε θα μάθουμε τι θα "έκανε" σε μια άλλη ομάδα...

Καλά, αυτές οι "επόμενες ώρες" είναι οι ατάκα της εβδομάδας. Αφού και οι Τσιγγάνοι έμαθα από πληροφορίες ότι καταργούν τα τέρμινα
iraklis peristeriou
QUOTE(Manu7 @ Jun 23 2010, 16:24 ) *
Eν ολίγοις πιο πολύ φταίει ο Διαμαντίδης που δέχτηκε να ανανεώσει με 2 εκατομύρια
και όχι η διοίκηση ή ο Σπανούλης. tongue.gif

Γιατί δεν γίνεται ένα συλλαλητήριο στο ΟΑΚΑ, ή έξω από τα γραφεία του Γιαννακόπουλου, με την απαίτηση να δώσουν περισσότερα λεφτά στο Διαμαντίδη;

69.gif
iraklis peristeriou

Ας το δούμε κι αλλιώς...

Όπως είπε ήδη κάποιος στο thread, παραμένοντας στον ΠΑΟ (με λιγότερα χρήματα, με τη σιγουριά, την ησυχία του) ο Σπανούλης ξέρει πως δεν θα γίνει ποτέ Αλβέρτης, δε θα γίνει ποτέ ΔΔ.
Πηγαίνοντας στον ΟΣΦΠ (για 3 χρόνια, τουλάχιστον) πέρα από τα παραπάνω χρήματα, έχει μια μεγάλη πρόκληση. Αν καταφέρει πχ να πάρει 1-2 πρωταθλήματα και 1 ευρωλίγκα (έτσι όπως τα χώνουν οι Αγγελόπουλοι, δεν το θεωρώ απίθανο) τότε
(1) θα γίνει κορυφαίος ηγέτης για τον Ολυμπιακό, που ήρθε στην ομάδα στην καλύτερη ηλικία και όχι όταν ήταν πια αργά (βλ. Παπαλουκάς)
(2) θα έχει καθολική αναγνώριση (από μπασκετικούς φιλάθλους εννοώ, όχι από τους κάφρο-οπαδούς) γιατί κατάφερε να είναι πρώτος, είτε με τον Γιαννάκη (εθνική) είτε με Ζέλικο (ΠΑΟ) είτε με τον Άγνωστο_Χ στον ΟΣΦΠ.

Ο ΔΔ σίγουρα προτιμά την ηρεμία του και τον Ζοτς, παρά να του προτείνουν το παραπάνω σενάριο.

Ο Σπανούλης, όμως;
spysta
μερικες σκεψεις για μια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ μετακινηση του Σπανουλη στον ΟΣΦΠ

1)Μετα απο ΟΛΟ αυτο το ντορο .. με την προιστορια να δειχνει οτι αυτοι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ηθελαν να μεινουν στον ΠΑΟ υπεγραφαν σε μια μερα (ΔΔ,Μπατιστ κτλ) χωρις να κωλυσιεργουν για 10-15 μερες.. το να μεινει τελικα στον ΠΑΟ .. θα του αφησει μια ''''ρετσινια'''' πανω του!!
Την ρετσινια του δυσκολου που ηθελε να τα παρει περισσοτερο .. που ηταν να παει στον ΟΣΦΠ αλλα τελικα αλλαξε γνωμη για να μην φαει κραξιμο τρελο κτλ κτλ καταλαβαινετε τι εννοω

2)Τα πολλα (περισσοτερα) λεφτα .. ειναι ΜΕΓΑΛΗ υποθεση.ο ΟΣΦΠ του προσφερει ενα ηγεμονικο συμβολαιο 3ετιας .. με απολαβες που αντιστοιχουν σε συμβολαιο 4ετιας.

3) το γεγονος οτι στον αιωνιο εχθρο θα ειναι Ν1 ΧΩΡΙΣ να εχει καποιον Διαμαντιδη στο κεφαλι του .. ειναι ΜΕΓΑΛΗ υποθεση.
shtarkws
Eπισης θα ειναι ενα ακομα κινητρο για ζοτς να παρει ακομα μια κουπα με ντουντα σπαν απεναντι....νομιζω αν το κανει και αυτο οι αγγελοπουλοι θα βλεπουν εφιαλτες torture.gif
Magnus92
QUOTE(spysta @ Jun 23 2010, 18:25 ) *
μερικες σκεψεις για μια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ μετακινηση του Σπανουλη στον ΟΣΦΠ

1)Μετα απο ΟΛΟ αυτο το ντορο .. με την προιστορια να δειχνει οτι αυτοι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ηθελαν να μεινουν στον ΠΑΟ υπεγραφαν σε μια μερα (ΔΔ,Μπατιστ κτλ) χωρις να κωλυσιεργουν για 10-15 μερες.. το να μεινει τελικα στον ΠΑΟ .. θα του αφησει μια ''''ρετσινια'''' πανω του!!
Την ρετσινια του δυσκολου που ηθελε να τα παρει περισσοτερο .. που ηταν να παει στον ΟΣΦΠ αλλα τελικα αλλαξε γνωμη για να μην φαει κραξιμο τρελο κτλ κτλ καταλαβαινετε τι εννοω

2)Τα πολλα (περισσοτερα) λεφτα .. ειναι ΜΕΓΑΛΗ υποθεση.ο ΟΣΦΠ του προσφερει ενα ηγεμονικο συμβολαιο 3ετιας .. με απολαβες που αντιστοιχουν σε συμβολαιο 4ετιας.

3) το γεγονος οτι στον αιωνιο εχθρο θα ειναι Ν1 ΧΩΡΙΣ να εχει καποιον Διαμαντιδη στο κεφαλι του .. ειναι ΜΕΓΑΛΗ υποθεση.

Εξαιρεση αυτου ο Σαρας την περασμενη χρονια. Σωστα ;;;
theov
Όσο υπάρχουν οι Γιαννακόπουλοι, κοιμάμαι ήσυχος! Ο βασιλάκης έχει το πρόβλημα, όχι ο Παναθηναικός! Πάντως επειδή του αρέσουν του VSpan οι προκλήσεις διακυνδυνεύω την πρόβλεψη ότι ο βασιλάκης θα πάει στον ΟΣΦΠ κατά ένα ποσοστό 60-70%...

Τα μπικικίνια ($$$) είναι πολλά και ίσως και το γυαλί έχει ραγίσει...

Vaggelis
http://www.rednews.gr/basketball.aspx?nid=1290&cid=n

Οτι συνεπαγεται αυτο, αν αληθευει
spysta
QUOTE(Magnus92 @ Jun 23 2010, 15:45 ) *
Εξαιρεση αυτου ο Σαρας την περασμενη χρονια. Σωστα ;;;

δεν σχετιζονται οι δυο περιπτωσεις .. ο Σαρας δεν ειχε το υποβαθρο ουτε την προιστορια του Σπανουλη με τον ΠΑΟ.

ο Μπιλ ηρθε απο το Μαρουσι ..καθιερωθηκε .. εκανε το βημα για το ΝΒΑ .. ξαναγυρισε μετα απο ΜΕΓΑΛΗ μαχη που δοθηκε για την παρτυ του απο την Διοικηση του ΠΑΟ .. πηρε πρωταγωνιστικο ρολο .. κερδισε τα παντα .. και τωρα .. που δειχνει πιο συνηφασμενος απο ποτε με τον συλλογο στην πιο ωριμη ηλικια του .. η λογικη λεει οτι θα επρεπε να κλεισει σε μια μερα .. οπως εκαναν και αλλοι παικτες του ΠΑΟ σε αντιστοιχες περιπτωσεις (Μπατιστ,ΔΔ κτλ)

Ο Γιασικεβιτισιους ηρθε σαν ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ.Προσφερε και κερδισε για 2 χρονια.. και ΑΝ στα 32-33 του ενας απο τους ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ παικτες ολων των εποχων αναζητουσε ενα καλυτερο συμβολαιο και καθυστερουσε να απαντησει στον ΠΑΟ .. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορουσε να του πει τιποτα.
priest
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=20096656
τελος ο σπανουλης απο τον παο...
vastravoud
Με δεδομένο πάντως ότι στον Παναθηναϊκό η "κάνουλα" κλείνει σιγά σιγά, δεν είναι τελείως παράλογο σαν κίνηση αυτό που κάνει ο Σπανούλης --> το κίνητρο για ΠΟΛΥ χρήμα + διακρίσεις που ενδεχομένως έρθουν δεν είναι μικρό.
lakersdynasty
http://prasinanea.gr/basket/article378636.ece

Και επιβεβαιωση.

Παμε για ΜακΙνταιρ
paodynasty
QUOTE(spysta @ Jun 23 2010, 18:18 ) *
δεν σχετιζονται οι δυο περιπτωσεις .. ο Σαρας δεν ειχε το υποβαθρο ουτε την προιστορια του Σπανουλη με τον ΠΑΟ.

ο Μπιλ ηρθε απο το Μαρουσι ..καθιερωθηκε .. εκανε το βημα για το ΝΒΑ .. ξαναγυρισε μετα απο ΜΕΓΑΛΗ μαχη που δοθηκε για την παρτυ του απο την Διοικηση του ΠΑΟ .. πηρε πρωταγωνιστικο ρολο .. κερδισε τα παντα .. και τωρα .. που δειχνει πιο συνηφασμενος απο ποτε με τον συλλογο στην πιο ωριμη ηλικια του .. η λογικη λεει οτι θα επρεπε να κλεισει σε μια μερα .. οπως εκαναν και αλλοι παικτες του ΠΑΟ σε αντιστοιχες περιπτωσεις (Μπατιστ,ΔΔ κτλ)

Ο Γιασικεβιτισιους ηρθε σαν ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ.Προσφερε και κερδισε για 2 χρονια.. και ΑΝ στα 32-33 του ενας απο τους ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ παικτες ολων των εποχων αναζητουσε ενα καλυτερο συμβολαιο και καθυστερουσε να απαντησει στον ΠΑΟ .. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορουσε να του πει τιποτα.

Πάντως αυτά περί NBA που ειπώθηκαν και παραπάνω δε στέκουν. Δε νομίζω οτί τον φέραν πίσω οι αφοι γιατί έκλαιγε η μαμά του στα τηλέφωνα και άλλα τέτοια πικάντικα. Προφανώς και τον φέραν γιατί κρίθηκε ότι τον θέλαν πίσω
Vaggelis
Παντως παιδια το ειχα μαθει απο την προηγουμενη εβδομαδα..Απλα δεν το πιστευα,την εχουμε πατησει πολλες φορες...Πολυ μεγαλη (ΝΙΚΗ)
ALdaperan
QUOTE(priest @ Jun 23 2010, 19:26 ) *
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=20096656
τελος ο σπανουλης απο τον παο...

αν δεν βγάλει ανακοίνωση η καε εγω δε πιστευω τπτ πλεον smile.gif
lakersdynasty
QUOTE(ALdaperan @ Jun 23 2010, 19:38 ) *
αν δεν βγάλει ανακοίνωση η καε εγω δε πιστευω τπτ πλεον smile.gif

Θα βγαλει μεσα στις επομενες ημερες. Την ανακοινωση του αθλητη ΜακΙνταιρ wink.gif
shtarkws
Τελος ο Σπανουλης,ειχε φανει απλα εμεις δεν θελαμε να το παραδεχθουμε,,καλη επιτυχια στον Βασιλακη αλλα μιας και με την κινηση του αυτη πιστευει πως η εποχη του Παο τελειωνει και αρχιζει του Οσφπ του ευχομαι να διαψευθει πανηγυρικα
colonel gomelsky
Ο Σπανούλης είναι αναμφίβολα μεγάλος παίκτης. Και αυτό δεν αλλάζει. Απλά επέλεξε να γίνει μικρός άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του.

Βασίλη Σπανούλη δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά πας στην ομάδα που δεν πέρασε μήνας απ όταν ακύρωνε την προσπάθειά σου για το πρωτάθλημα με τις ανακοινώσεις της για τη διαιτησία.
Kar66
Δηλαδή υπάρχει Έλληνας, - επαναλαμβάνω Έλληνας - που θα του πουν "θέλεις 2 εκατομμύρια παραπάνω?" και θα πει "όχι, άστο μωρέ καλά είμαι και με 2 εκατομμύρια λιγότερα"?

Πραγματικά το πιστεύει κανείς αυτό? Δείξτε τον μου, να τον παρακαλέσω να παίξει κανένα τζόκερ και όταν θα πάρει 5 εκατομμύρια (τόσα δίνει αύριο) να του πω "δώσε πίσω τώρα τα 2". Και αν το κάνει, εγώ θα αποκαλώ τον ευατό μου Barack Obama από αύριο δημοσίως.

Δηλαδή για μισό λεπτό. 2 εκατομμύρια επιπλέον. Δυο Εκατομμύρια. 2 000 000
ALdaperan
QUOTE(Kar66 @ Jun 23 2010, 20:05 ) *
Δηλαδή υπάρχει Έλληνας, - επαναλαμβάνω Έλληνας - που θα του πουν "θέλεις 2 εκατομμύρια παραπάνω?" και θα πει "όχι, άστο μωρέ καλά είμαι και με 2 εκατομμύρια λιγότερα"?

Πραγματικά το πιστεύει κανείς αυτό? Δείξτε τον μου, να τον παρακαλέσω να παίξει κανένα τζόκερ και όταν θα πάρει 5 εκατομμύρια (τόσα δίνει αύριο) να του πω "δώσε πίσω τώρα τα 2". Και αν το κάνει, εγώ θα αποκαλώ τον ευατό μου Barack Obama από αύριο δημοσίως.

Δηλαδή για μισό λεπτό. 2 εκατομμύρια επιπλέον. Δυο Εκατομμύρια. 2 000 000

υπαρχουν και ανθρωποι που δε βάζουν το χρήμα πάνω απο όλα!! βλεπε διαμαντιδη,ζοτς wink.gif

βέβαια ο σπανούλης κοιτάει πρώτα τη καριέρα του και μονο να το κατακρίνει κανείς δε μπορεί .. ενταξει επιλογες ειναι αυτες
kolokotronis
Να πας στην ευχή Σπανούλη.

Να θυμάσαι με ποια ομάδα έγινες γνωστός στην ευρώπη.
Να θυμάσαι ποια ομάδα σε περίμενε με ανοιχτές αγκαλιές όταν γύριζες από αμερική.
Να θυμάσαι όταν έβαζες το αποφασιστικό τρίποντο στον τελικό στο βερολίνο, που μας έδειχνες στην έξέδρα σαν να μας έλεγες ''για εσάς''.
Να θυμάσαι ποιοι σου έβριζαν την οικογένεια στο ΣΕΦ.

Εμείς θα τα θυμόμαστε.

Μπράβο στην διοίκηση που δεν ενέδωσε.
ALdaperan
τον ντυσανε κιολας

http://www.redplanet.gr/ast/cov/ME/MESSS_2..._18_46_59_b.jpg
Air Kef
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 23 2010, 19:40 ) *
Θα βγαλει μεσα στις επομενες ημερες. Την ανακοινωση του αθλητη ΜακΙνταιρ wink.gif

Πωπω, πονάει πολύ ε; Ούτε το όνομά του δεν λες; 71.gif
Kι εγώ, όταν υπέγραψε ο Σάρας σε σας για κανα μήνα ουτε να τον ακούω δεν ήθελα.

Μετράς ρε ld. 77.gif
colonel gomelsky
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 23 2010, 19:51 ) *
Ο Σπανούλης είναι αναμφίβολα μεγάλος παίκτης. Και αυτό δεν αλλάζει. Απλά επέλεξε να γίνει μικρός άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του.

Βασίλη Σπανούλη δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά πας στην ομάδα που δεν πέρασε μήνας απ όταν ακύρωνε την προσπάθειά σου για το πρωτάθλημα με τις ανακοινώσεις της για τη διαιτησία.

Επίσης, Βασίλη Σπανούλη όταν δεν έπαιζες καλά (γενικά δεν παίζατε καλά) κάποιοι ήρθαν στο ΟΑΚΑ και σας ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ. Τώρα τι θα γίνει αν πέσει η απόδοσή σου; Κάποιοι από τους καινούριους σου συμπαίκτες ξέρουν να σου πουν: φάγανε καρέκλες.

ΥΓ. Συγγνώμη αν έχουν έντον ύφος τα ποστ μου, αλλά δεν το περίμενα.
Hakeem Olajuwon
Eνα λάθος ο ΟΣΦΠ, ενα σωστο και ενα μεγαλυτερο λαθος ο ΠΑΟ
il postino
κατ αρχας , ευχαριστουμε το bill για την προσφορα του στον παναθηναικο!

κατα δευτερον , μαγκες ψυχραιμια!!! καποια στιγμη θα συνεβαινε και αυτο!!!! οι αλλοι (αγγελοπουλοι) εχουν τρελαθει τοσο πολυ με τις αποτυχιες που θα κανουν ο,τι περνα απο το χερι τους για να πατησουν κορυφη!!! για μια ακομα φορα εδωσαν τρελα φραγκα , με τη διαφορα ομως οτι σε αυτη την περιπτωση εκαναν διανα και οχι μια τρυπα στο νερο (παπαλουκας , τσιλι, βουισιτς)!!!!!

αναφορικα με τον σπανουλη , απο οικονομικης αποψης εκανε το καθηκον του ως προς την οικογενεια του!!!! για εμας , που εχουμε 50, 100 αντε 200 ευρω στη τσεπη , δεν μας κανει διαφορα αναμεσα στα 2 και στα 3 εκ.!!! λεμε "τι 2 τι 3"!!! αν μπεις ομως στο χορο αυτο (υποθετω) δεν ειναι ετσι!!! ειναι οντως μακρυα η μια προταση (οσφπ) απο την αλλη (παο)!

αγωνιστικα , ειναι λιγο ριψοκινδυνο να πουμε οτι εφυγε απο τη σιγουρια των τιτλων του παο και οτι παει στην αβεβαιοτητα του οσφπ!!!! δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετσι!!! μενει να το δουμε!!!!

ηθικα, δε ξερω αν ειμαι ο ειδικος να μιλησω για ηθικη οποτε το αφηνω!!!

προσωπικα , με χαλασε η μη ανανεωση μιας και προκειται για εναν απο τους αγαπημενους μου παικτες και σε αντιθεση με τον colonel δεν τον θεωρω καν το δευτερο καλυτερο δυαρι στην ευρωπη!!!!! δυστυχως ο οσφπ μας παιρνει το καλυτερο δυαρι στην ευρωπη!

επειδη , φιλοι μου ,ουτε οι γυναικες μας δεν ειναι αναντικαταστατες, το μοναστηρι να ειναι καλα και ο ζοτς θα τη βρει την ακρη!!!!!! θα το χει παρει και προσωπικα ο σερβος και γουσταρω.......

υ.γ θα ηταν εγκληματικο να δουμε ακροτητες απο πλευρας φιλων παο κατα του σπανουλη!!!! αντε κανα τυπωμενο χαρτονομισμα και αυτο σε 500ρικο γιατι ηταν πολλα τα λεφτα.... smiley.gif
vastravoud
Πάντως, αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα το άκρως αντιεπαγγελματικό που προσάπτω στο Σπανούλη είναι η ΜΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Έχεις κάθε δικαίωμα να μη σου αρέσει μια προσφορά, κάθε δικαίωμα να ζητήσεις καλύτερη, οταν όμως σου υποβάλλουν την τελική, τότε σαν άντρας δέξου τη ή αρνήσου τη.
Manu7
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Jun 23 2010, 20:22 ) *
Eνα λάθος ο ΟΣΦΠ, ενα σωστο και ενα μεγαλυτερο λαθος ο ΠΑΟ

Πιστεύω να εννοείς ότι το λάθος του Οσφπ είναι τα λεφτά.
colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ Jun 23 2010, 20:28 ) *
προσωπικα , με χαλασε η μη ανανεωση μιας και προκειται για εναν απο τους αγαπημενους μου παικτες και σε αντιθεση με τον colonel δεν τον θεωρω καν το δευτερο καλυτερο δυαρι στην ευρωπη!!!!! δυστυχως ο οσφπ μας παιρνει το καλυτερο δυαρι στην ευρωπη!

Πάντως για να μη δημιουργηθούν παρανοήσεις το ότι θεωρώ καλύτερο τον Ναβάρο το έλεγα πάντα. Όχι τώρα που πάει ΟΣΦΠ για να τον μειώσω. Για τη σύγκριση υπάρχει και το κατάλληλο τόπικ.

επειδη , φιλοι μου ,ουτε οι γυναικες μας δεν ειναι αναντικαταστατες,

Ωραίος! Αυτό ξανα πες το!

υ.γ θα ηταν εγκληματικο να δουμε ακροτητες απο πλευρας φιλων παο κατα του σπανουλη!!!! αντε κανα τυπωμενο χαρτονομισμα και αυτο σε 500ρικο γιατι ηταν πολλα τα λεφτα.... smiley.gif

Και γω κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα στην αρχή (τυπωμένα 500αρικα), αλλά τελικά δεν αξίζει ο κόπος. Ένα ειρωνικό ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.

Ζέλικο θα δώσεις το χέρι σου σ αυτόν που σε κορόιδευε και σου λεγε ότι θέλει να μείνει;;;;;
lakersdynasty
QUOTE(Air Kef @ Jun 23 2010, 20:17 ) *
Πωπω, πονάει πολύ ε; Ούτε το όνομά του δεν λες; 71.gif
Kι εγώ, όταν υπέγραψε ο Σάρας σε σας για κανα μήνα ουτε να τον ακούω δεν ήθελα.

Μετράς ρε ld. 77.gif

ποιες ειναι οι κακες κινησεις

το να φυγει ο Σπανουλης και να παμε για ΜακΙνταιρ?

ποστ στο τοπικ των μεταγραφων λιγο μετα το ποστ μου που εκανες quote.

icon_tomato.gif blech.gif
SupG18
http://www.redplanet.gr/html/ent/706/ent.270706.asp

εδώ πάντως λέει ότι θα του πληρώσει και τιν εφορία , οπότε ... είναι πολλά τα λεφτά smiley.gif icon_drunk.gif
duncan21
Και την εφορια πληρωμενη?Ξεφυγε πολυ το πραγμα.Αν ισχυει θα παιρνει περιπου τα διπλασια απο τον Διαμαντιδη,τον Κλειζα παικτες δηλαδη που εχουν κοντα στα 2 εκατ.ευρω συμβολαιο!!!Με την εφορια πανε περιπου στο 1,2-1,4 τη στιγμη που ο Σπανουλης θα παιρνει 2,7 καθαρα.Ειναι δυνατον???
olaaa
παλι κοροιδα θα πιαστουν οι αγγελοπουλοι
θα παρει ο παναθηναικος με 1,5 εκατ το παικταρα μακινταιρ που τα χλατσωνει απο παντου, θα παρουν αυτοι με 2,8 το σπανουλη που εχει 28% μεσο ορο στα τριποντα και θα γελανε και οι πετρες.

να δω ποτε θα σοβαρευτουν αυτοι οι ανθρωποι, να αφησουν επιτελους τους εντυπωσιασμους και να φτιαξουν σοβαρη ομαδα
vastravoud
Θα επαναλάβω πάντως ότι δε χρειάζονται ούτε χυδαιολογίες, ούτε αφορισμοί. Επαγγελματίας είναι, καλά έκανε. Προσωπικά έχω σε απείρως μεγαλύτερη εκτίμηση μη φιλοχρήματους τύπους που δε μπλέκουν σε μικρότητες και πλειστηριασμούς αλλά φυσικά είναι δικαίωμα του καθενος να επιλέγει το μέλλον του.

ΩΣΤΟΣΟ, ο Σπανούλης χρωστάει πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό και τον Ζοτς. Προφανώς και δεν έπρεπε να μείνει στανικώς σαν αναγνώριση αυτών, απλώς θα περίμενα να μην κωλυσιεργεί και τρενάρει τόσο πολύ. Τόσες μέρες τώρα ακούγεται ότι ο Παναθηναϊκός έκανε τελική προσφορά οπότε ή τη δέχεσαι ή την αρνείσαι. Έχεις κάθε δικαίωμα να επιλέξεις(ελεύθερος επαγγελματίας και ελεύθερος άνθρωπος ων), απλως κάν' το σαν άντρας.
Venomous
Καλά άμα προτιμάνε κάποιοι τον 33αρη Μακ Ιντάιρ που δεν παίζει άμυνα και ήδη βρίσκεται σε πτώση από τον Σπανούλη που βρίσκεται στο πικ του ηλικιακά, τότε τι να συζητάμε?
kolokotronis
Όταν έρθει στο ΟΑΚΑ, να μην ξεχάσουμε να τον τιμήσουμε για την προσφορά του. tongue.gif
Άλλωστε ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει αποδείξει ότι ξέρει να εκτιμάει τους παίκτες με προσφορά.

Τιμητική πλακέτα λοιπόν.
duncan21
QUOTE(olaaa @ Jun 23 2010, 20:50 ) *
παλι κοροιδα θα πιαστουν οι αγγελοπουλοι
θα παρει ο παναθηναικος με 1,5 εκατ το παικταρα μακινταιρ που τα χλατσωνει απο παντου, θα παρουν αυτοι με 2,8 το σπανουλη που εχει 28% μεσο ορο στα τριποντα και θα γελανε και οι πετρες.

να δω ποτε θα σοβαρευτουν αυτοι οι ανθρωποι, να αφησουν επιτελους τους εντυπωσιασμους και να φτιαξουν σοβαρη ομαδα

Πρωτοκλασατος Ελληνας(για να μην ξεχνιομαστε) παικτης,στα 28,με διακρισεις,μεσα στα 5 καλυτερα γκαρντ της Ευρωπης=κινηση εντυπωσιασμου?Δλδ δεν φταιχνεις σοβαρη ομαδα με στελεχωση παικτων σαν τον Σπανουλη?Ακομη κι αν τους χρυσοπληρωνεις?
rchos
επειδη κατι εχω χασει προφανως.ποτε εγινε σιγουρο οτι φευγει ρε παιδια?ειχαμε ανακοινωση του παο?
γιατι μονο δημοσιογραφικες πληροφοριες εχω βρει.
Nik7
νομιζω οτι η υποθεση σπανουλη αποδεικνυει οτι τελικα η τεραστεια πλειοψηφια των παικτων βλεπουν το αγαπημενο μας αθλημα σα μια αγελαδα απ την οποια παιρνουν οτι μπορον περισσοτερο σε οσο το δυνατον συντομωτερο διαστημα.
καθολου δεν τους κατηγορω για αυτο. ειναι μια απλη διαπιστωση.

στον αντιποδα υπαρχουν οι οπαδοι και οι ιδιοκτητες οι οποιοι βλεπουν το παιχνιδι αυτο μεσα απο καθαρα συναισθηματικο πρισμα.
οι πρωτοι απλα βγαζουν τη ψυχη τους, τα νευρα τους το κομπλεξ τους στο γηπεδο, οι δε τα χωνουν για τους ιδιους λογους.
κι αυτο διοτι δε νομιζω να υπαρχει ομαδα μπασκετ που να μη μπαινει μεσα.

σας ειχα γραψει οτι ο ΠΑΟ θα βρεθει προ εκπληξεων φετος διοτι η εταιρια των γιαννακο εχει 'κατσει' (μετα συγχωρησεως), και πολλοι απο σας εσπευσαν να φερουν αντιρρησεις του τυπου 'ελα μωρε για 5-10 εκ δε σωζεται η ΒΙΑΝΕΞ, κι επομενως δε θα μειωθει το μπατζετ'.
δυστυχως οπως φαινεται επιβεβαιωνομαι, και ο ΠΑΟ δε μπορεσε να παραβγει στον πληστειριασμο του Σπαν.
πιστευω οτι αποτελει την πρωτη τετοια τεραστειας σημασιας ουσιαστικη νικη των αγγελο εναντι των γιαννακο, διοτι για πρωτη φορα κερδιζουν στα ισα στη διεκδικιση ενος σημαντικου παικτη, ειδικα δε που προκειται για παικτη των πρασινων κι οχι τριτης ομαδας.
αν αυτο αποτελεσει την απαρχη του τελους της πρασινης δυναστειας θα φανει στο τελος της επομενης σεζον, αλλα σιγουρα αποτελει ενα καιριο πληγμα στον παναθηναικο.

τωρα, απο ηθικης πλευρας του παικτη, σιγουρα ως παναθηναικο με πικραινει η σταση του, αλλα δε μ'εξοργιζει οπως πολλων αλλων φιλων, διοτι τελικα ενας επαγγελματιας ειναι, και θα κανει το καλυτερο για κεινον (οπως αυτος το αντιλαμβανεται).

αγωνιστικα τωρα, η κινηση αυτη μπορει ακομη κ ν'απελευθερωσει τη δομη λειτουργιας του παο κ κυριως να την απλοποιησει, καθοτι παντα πιστευα οτι ο σπαν, παροτι τον θεωρω σπουδαιο παικτη, τεινει να μπουρδουκλωνει τα plays των ομαδων του.
ειναι βεβαια ενας ταλιμπαν που παιρνει απανω του αγωνες, οποτε κι αυτο ειναι σημαντικο.
ALdaperan
QUOTE(rchos @ Jun 23 2010, 20:59 ) *
επειδη κατι εχω χασει προφανως.ποτε εγινε σιγουρο οτι φευγει ρε παιδια?ειχαμε ανακοινωση του παο?
γιατι μονο δημοσιογραφικες πληροφοριες εχω βρει.

περιμένεις ανακοίνωση του παο οτι δε θα ανανεώσει? δε νομιζω να βγει ποτε κατι τετοιο wink.gif

μαλλον ανακοινωση του ολυμπιακου να περιμενεις αν τελικα τον παρετε
olaaa
QUOTE(duncan21 @ Jun 23 2010, 20:58 ) *
Πρωτοκλασατος Ελληνας(για να μην ξεχνιομαστε) παικτης,στα 28,με διακρισεις,μεσα στα 5 καλυτερα γκαρντ της Ευρωπης=κινηση εντυπωσιασμου?Δλδ δεν φταιχνεις σοβαρη ομαδα με στελεχωση παικτων σαν τον Σπανουλη?Ακομη κι αν τους χρυσοπληρωνεις?

οχι δε φτιαχνεις σοβαρη ομαδα, ο Σπανουλης δεν ταιριαζει κατα τη γνωμη μου σε καμια περιπτωση με τον Τεοντοσιτς. αυτο που ηθελε ο Ολυμπιακος και φωναζαμε ολο το χρονο ηταν ενα δυαρι κιλερ. ειναι ο Σπανουλης δυαρι κιλερ;; γελαει ο κοσμος με τα ποσοστα που εχει στα τριποντα. εκανε περυσι ενα καλο φαιναλ φορ και τον κανατε ολοι παικταρα.

πηγε nba και τον κοροιδευε ο προπονητης του και τον ελεγε turnover machine, με την εθνικη εκανε ενα καλο τουρνουα το καλοκαιρι, παιζοντας 40λεπτα και εχοντας 5 λαθη μο σε καθε αγωνα

φετος εχει κανει απιστευτα αθλια σεζον και παει ο αλλος και του δινει 2,8 για να την πει στους γιαννακοπουλους

οτι να ναι
Hakeem Olajuwon
QUOTE(Manu7 @ Jun 23 2010, 20:32 ) *
Πιστεύω να εννοείς ότι το λάθος του Οσφπ είναι τα λεφτά.

Moυ αρεσε που τσιμπησες smiley.gif

Ναι η αληθεια είναι οτι ο σπανουλης είναι υπερεκτιμημενος παικτης.
Οχι μονο για τα λεφτα που θα παρει ή του εδινε ο ΠΑΟ αλλα και γενικα στη συνειδηση του κοσμου σε σχεση με την πραγματικη του αξια.
Π.χ. Τα δυο τελευταια 2 χρονια σουταρε στην ευρωλιγκα με 27 και 31% ενας παικτης με τετοια ποσοστα δεν αξιζει 2 εκ € αμφιβαλλω αν αξιζει 1.
Και το προβλημα του οσφπ δεν ηταν οι σουτερ;
Δεν παιρνεις ενα παικτη που σουταρε περσι με 27% οταν εχεις προβλημα στο σουτ και οταν του χρονου το τριποντο παει στα 6.75 οταν ο Σπανουλης στους ροκετς σουταρε με 17%...
Το θετικο του σπανουλη ειναι οτι εχει καρδια στα μεγαλα παιχνιδια και παιζει συνηθως πανω απο τους μεσους ορους του αλλα δεν αρκει αυτο για να τον κανει παικτη 2 εκ.

Αρα σωστα ο ΠΑΟ δεν ανεβασε την προσφορα του.
Το πιθανο λαθος του ΠΑΟ είναι ο μακινταιρ.
Ειναι καλυτερος επιθετικος του σπανουλη αλλα ειναι 33 και αρα η αποδοση του θα αρχισει να φθινει.
Και βεβαιως ειναι 1.75 αρα κατ' αναγκην ανυπαρκτος στην αμυνα.
Με τον μακινταιρ ο ΠΑΟ θα χειροτερευσει γιατι πολυ απλα θα παιζει με 4 στην αμυνα.

Και αυτος ειναι υπερεκτιμημενος αν ο σπανουλης ειναι μια αυτος ειναι 3 ή 4.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.