Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μοντελα που μεσουρανουν (80s-90s)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
eftychia
16. Danielle Lloyd. Γενημενη στις 16-12-83 στο Λιβερπουλ ειχε εκλεγει Miss England. Το 2007 παίρνει μερος στο Celebrity Big Brother και δυσφημιζεται αφου ενεργει ακρως ρατσιστικα προς την Ινδη συμπαικτρια της.



15.Victoria Silvestedt(19-09-74) Εκλεγεται Μισ Σουηδια το 1993 και το 97 ψηφιζεται ως Playmate of the year. Ενα καυτο κουτσομπολιο ειναι ότι στην ηλικια των 16 λαμβανει μερος σε διαγωνισμο "ψευτικου οργασμου" και ανακυρισεται νικητρια με επαθλο μια τηλεοραση!


14. Naomi Campbell (22-05-70). Η Μαυρη Γαζελα απο την Αγγλια μπορει να εχει μονιμως τα νευρα της και να ειναι εθισμενη στην κοκα αλλα δεν παυει να εχει ενα κορμι θανατηφορο


13.Petra Nemcova(24-06-79) Γνωστη και ως πετρα του σκανδαλου ειναι η αποδειξη οτι οι Τσεχες ειναι πολυ ωραιες γυναικες!!!


12. Claudia Schiffer (25-08-70) H Γερμανιδα που τη δεκαετια του 90 απασχολησε πολυ τα μεσα, διασημη κι απο τη σχεση της με τον μαγο Κοπερφιλντ(νομιζω την ειχε εξαφανισει κιολας)


11. Tyra Banks (4-12-73) H πρωτη εγχρωμη που εγινε εξωφυλλο στο περιοδικο sports Illustrated. Εχει ακουστει πολυ εντονα οτι η Ναομι οταν βγηκε η Ταιρα στο προσκηνιο λυσσαξε!


10.Cindy Crowford(20-2-66) Mazi με Σιφερ και Ναομι συμπληρωνουν τη χρυση 3αδα των 90ς. Πρωην του Ριτσαρντ Γκιρ και σημα κατατεθεν της η ελια της.


9.Heidi Klum (1-6-73) To πανεμορφο μοντελο απο τη Γερμανια κοσμησε το στηθος της απο ενα σουτιεν διακοσμημενο με διαμαντια! Ειναι παντρεμενη και τρελα ερωτευμενη με τον Seal!!! Αποθεωση


8. Eva Herzigova (12-3-73) Tι κι αν πριν λιγο καιρο δημοσιευτηκαν φωτογραφιες που τη δειχναν σκελετο? Το πανεμορφο μοντελο απο την Τσεχια διαφημισε οσο καμια αλλη τα σουτιεν wonderbra!


7.Milla Jovovich(17-12-72) Η Ουκρανη που εκανε το κινηματογραφικο της ντεμπουτο στη Γαλαζια λιμνη η επιστροφη, εχει το καλυτερο βλεμμα!



6.Adriana Lima(12-6-81) Η Βραζιλιανα ειναι μετα τη Ζιζελ και τη Μος η πιο καλοπληρωμενη . Πριν ακολουθησει την καριερα του μοντελινγκ ηθελε να γινει μοναχη!!! Σωστη επιλογη...


5.Τζουλια Αλεξανδρατου(1986). Τη θεωρησα την καλυτερη εκπροσωπο απο Ελληνιδες μοντελα, αφου παρολο την προκλητικη της συμπεριφορα οταν τη βλεπεις σκεφτεσαι "she is so damn beautiful" και αλλα πολλα...


4.Gisele Bundchen(20-7-80) To montelo apo th Brazilia egine gnvsto pera apo to yperoxo kormi thw kai gia th sxesh thw me ton Lio(fainetai xvrisan giati den emaue pote na proferei to epvnymo ths)sorry για τα γκρικλις αλλα τωρα γραφτηκαν και βαριεμαι να τα σβησω


3.Kate Moss (16-01-74)Απλα ΕΙΔΩΛΟ!!!(Ενταξει ειναι λιγο κοκακιας και τα χει με εναν μαπα-Πιτ Ντοχερτι)Εχει εμφανιστει σε πανω απο 300 εξωφυλλα. Ειχε αρραβωνιαστει με το Θεο Τζονι Ντεπ!


2.Karen Elson(14-1-79) "who the f#ck is she?" πολλοι θα αναρρωτηθουν. Λοιπον ειναι το μοντελο απο το βιντεοκλιπ Blue Orchid των white Stripes, κι οχι μονο αυτο αλλα και γυναικα του Τζακ Γουαιτ!!! Γι αυτο ειναι στο νουμερο 2 μου!Εχουν και 1 παιδι και εγκυμονει στο 2ο(μενουν στο Τενεσι). Ειναι κι αυτη απο την Αγγλια!


1.Laetitia Casta (11-5-78) Εννοειται οτι αυτη θα ηταν το νουμερο1! Αφου η Γαλλιδα ΘΕΑ(απο Κορσικη) οχι μονο εχει Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο κορμι αλλα εχει ακι την πιο γλυκια φατσα!
dizzy_fingers
Πολλές αδικούνται από τις φωτογραφίες....άλλες κολακεύονται.

Η Τάιρα Μπανκς μου έκοψε την ανάσα στη συγκεκριμένη φωτό, αλλά αυτή η Αλεξανδράτου...Πολύ όμορφη γυναίκα βρε παιδιά, παγκοσμίου επιπέδου.
Air Kef
ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η Π....ΑΝΑ Η ΑΓΓΛΙΑ;;;;;;;; biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

eytychia for.......admin. tongue.gif tongue.gif
Gravedigger
Ε με τέτοια τόπικ δεν μπορώ παρά να πω....Eftychia for moderator!Αν και απογοητεύτηκα λίγο από την λίστα....Η Casta πράγματι αξίζει να είναι Νο1 γιατί είναι Θ-Ε-Α και πολύ γλυκιά,όπως είπες!(και έχω αδυναμία στις γλυκούλες,τις προτιμώ από τις γυναίκες στυλ barbie).ΑΛΛΑ....Που είναι η άλλη θεά η Alessandra Ambrosio??????? evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
liolias
Πωπω ρε Ευτυχια τι τοπικ ανοιξες παλι!!! biggrin.gif
eftychia
QUOTE(Gravedigger @ Jun 24 2007, 11:03 PM) *
ΑΛΛΑ....Που είναι η άλλη θεά η Alessandra Ambrosio??????? evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

Να σου πω την αληθεια σκεφτομουν να τη βαλλω αλλα σε ενα σαιτ που εψαχνα συγκεκριμενα δεν την ειχε και μετα λεω θα το ψαξω αλλου και την ξεχασα!!!
jokey
Alessandra Ambrosio rocks!!!! Η πιο όμορφη γυναίκα στο κόσμο.
http://aambrosio.kmmod.com/galleries.htm
Anaz
Τyra Banks ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κορμι.
Ζιζελ απλα..ΚΟΡΥΦΗ!
Laetitia Casta εχει πιο φυσικη γλυκια κ "γηινη" ομορφια!!
Lima απιστευτα σεξι!!αυτα τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα στο προσωπο,τα ματια τα χειλη,το σαγονι με το σκουρο δερμα..

Οι υπολοιπες ποτε δεν με εντυπωσιασαν!!
Gravedigger
QUOTE(jokey @ Jun 25 2007, 11:12 AM) *
Alessandra Ambrosio rocks!!!! Η πιο όμορφη γυναίκα στο κόσμο.
http://aambrosio.kmmod.com/galleries.htm

Jokey από εδώ και πέρα είσαι επισήμως το αγαπημένο μου μέλος του forum! tongue.gif Είχα αρκετές φωτό αλλά εδώ έχει πολλές που δεν έχω! 41.gif
Igor
Μας τα χαλασες με το Νο 2...
Καλοι οι White Stripes αλλα οχι και η γυναικα του Jack White στο Νο2 !!!

Μισο λεπτιο να σας βαλω και εγω μερικα μοντελα να σας κοψω την ανασα..!! 19.gif
Das Kapital
QUOTE(Igor @ Jun 26 2007, 09:46 PM) *
Μισο λεπτιο να σας βαλω και εγω μερικα μοντελα να σας κοψω την ανασα..!! 19.gif


Ρε εσεις τσοντα θα το κανουμε το forum? tongue.gif
Igor
Μετα απο ευστοχη δηλωση του lebron15 δεν θα ποσταρω τα μοντελα που ειχα βρει..

...............


Εσεις χανετε.. 19.gif 19.gif 19.gif
P.Faliro13
QUOTE(Igor @ Jun 26 2007, 07:23 PM) *
Μετα απο ευστοχη δηλωση του lebron15 δεν θα ποσταρω τα μοντελα που ειχα βρει..

...............
Εσεις χανετε.. 19.gif 19.gif 19.gif

αρε lebron κοιτα τι μας έκανες. χασαμε το μοντέλα που είχε βρει ο igor
man10
ποσταρε τα ρε συ! tongue.gif
Das Kapital
QUOTE(man10 @ Jun 27 2007, 09:42 PM) *
ποσταρε τα ρε συ! tongue.gif


man10 αγορι μου,γουσταρεις??? tongue.gif

Ολες για παρτυ σου!!!! tongue.gif







Igor
A ρε lebron15 !!
Που τις βρηκες τις κοπελες ρε συ..
error
Η Μαλαμω ειναι η πρωτη?της φερνει λιγο....
Gravedigger
Ρε παιδιά χαλάσατε το τόπικ...Τι φωτό είναι αυτές???ΜΠΛΙΑΧ....
eftychia




Νταξει? Ελπιζω να σωθηκε το κακομοιρο το τοπικ στο παρατσακ!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.