Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
jhantzop

A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2012-13
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ
ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
ΠΑΟΚ


jhantzop
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ
Ήρθαν: Βουκίσεβιτς (Κρόνος), Ισκιόγλου, Ζότοβα, Κοσμά (Παναθηναϊκός), Καζαντζίδου (Νίκη Λευκάδας), Δασκαλοπούλου (Αστέρας Εξαρχείων), Σιγάλα (ΜΕΛΑΣ), Αγκάνη (ΜΕΛΑΣ), Κουρούβανη, Αμαραντίδου, Γαλιατσάτου, Τζάρου
Έφυγαν: Καμμένου (Αστέρας Εξαρχείων), Καλέντζου (Παναθηναϊκός), Χατζηνικολάου, Σωτηρίου, Κοτσόπουλος, Μαγαλιού (Πρωτέας Βούλας), Δασκαλοπούλου (Πρωτέας Βούλας), Βλάχου (Πρωτέας Βούλας)
ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
Ήρθαν: Τσακιρίδου (Παναθηναϊκός), Δελή (ΦΕΑ), Καστ, Καμμένου (Αθηναϊκός)
Έφυγαν: Δασκαλοπούλου (Αθηναϊκός)
ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Ήρθαν: Σπαθάρη (Παναθηναϊκός), Ζικυρίδου (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Αξιοπούλου (Πανιώνιος), Σταμάτη (ΦΕΑ), Χαλιβέρα (ΦΕΑ), Λουκά (Ίκαρος Καλλιθέας), Μπροκ
Έφυγαν: Ρουμπελάκη (Ίκαρος Καλλιθέας), Μανώλη (Πρωτέας Βούλας), Αρσένογλου (Τιτάνες Δράμας), Φιλιππάκη (Προμηθέας), Παραγυιού (Ευρυάλη), Αργυροπούλου (Ευρυάλη)
ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Ήρθαν: Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας), Πλούμπη (ΔΑΣΑΛ), Σκιαδοπούλου (Άρης)
Έφυγαν: Βασιλείου, Αστραντίνη (Μελίσσια), Μαυρίκου (Ευρυάλη), Σγουρού (Ευρυάλη)
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ήρθαν: Γιοβανούδη (Αίαντας Ευόσμου)
Έφυγαν: Σταυρίδου (Νόρθλαντ - Σουηδία), Αντωνιάδου (Απόλλων Καλαμαριάς), Νικοδήμου (Ηρακλής), Ζουμπούλη (Ηρακλής), Σκιαδοπούλου (Τερψιθέα)
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Ήρθαν: Χαβαλέ (Παναθηναϊκός), Ζέρβα
Έφυγαν: Κουφογιάννη (Ιπποκράτης), Θανασούλη
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ήρθαν: Κουτσουνούρη (ΑΕ Λεμεσού), Ρουμπελάκη (Ελληνικό), Βράκα (Φοίνικας Πειραιά), Σταμάτη (Πανιώνιος), Σαμολαδά (Σέρρες)
Έφυγαν: Λουκά (Ελληνικό), Σπίνου (Σπόρτιγκ), Μουζάκη (Σπόρτιγκ), Γιαννακοπούλου (Δάφνη Αγ. Δημητρίου), Μαστρογιαννίδου (Παγκράτι)
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Έφυγαν: Ιερομνήμονος (Δάφνη Αγ. Δημητρίου), Κακλέα (Ελευθερία Μοσχάτου), Κωνσταντίνου (Ελευθερία Μοσχάτου), Βουκίσεβιτς (Αθηναϊκός)
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Έφυγαν: Πλούμπη (Τερψιθέα), Δίελα (Παναθηναϊκός), Χριστακοπούλου (ΜΕΛΑΣ), Τσιχριτζή (Αγία Παρασκευή), Ανωγιαννάκη (ΦΕΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
Ήρθαν: Καλέντζου (Αθηναϊκός), Δίελα (ΔΑΣΑΛ), Χρονοπούλου (Περιστέρι), Πριόνα (Χαλκίδα), Κωτούλα (Απόλλων Πτολεμαΐδας), Μοσχοπούλου (Ιπποκράτης), Λαψάνα (Άγιος Νικόλαος Παλλήνης)
Έφυγαν: Κοσμά (Αθηναϊκός), Σπαθάρη (Ελληνικό), Τσακιρίδου (Αστέρας Εξαρχείων), Λάβαρη (Κυρίαρχοι), Χαβαλέ (Ολυμπιακός Βόλου), Μουσάδη (Αγία Παρασκευή)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
Έφυγαν: Σταμάτη (Ίκαρος Καλλιθέας), Αξιοπούλου (Ελληνικό), Λόξα (Παλαιό Φάληρο), Παπαμιχαήλ (Ραγκούσα - Ιταλία), Τσιαδή (Κηφισιά)
ΠΑΟΚ
Ήρθαν: Ράτσα (ΑΕ Λεμεσού)
Έφυγαν: Καϊμακτσή (Ναύαρχος Βότσης)
jhantzop
Ίδιος προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου, κυνηγάει Χαβαλέ!

Ο Φώνης Μαυρομιχάλης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου και την επόμενη σεζόν που η ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι στην Α1 κατηγορία. Ο έμπειρος τεχνικός αντικατέστησε στα μέσα της σεζόν πέρσι τον Γιώργο Βλιώρα και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Βορρά.

Πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση του έμψυχου δυναμικού του ρόστερ, κάτι που δεν φαντάζει εύκολο αφού υπάρχουν εκκρεμότητες προς τις παίκτριες. Συμφωνία έχει επέλθει μόνο με τη Σωτηρία Μαρίνου και την Ελένη Παρασχάκη ενώ θα γίνουν νέες συζητήσεις με τις Καραμπατζάκη, Κουφογιάννη, Σουλτάνη, Κυριατζίδου, Παύλου, Πυλαρινού, Ζήτη. Ξεχωριστή περίπτωση είναι αυτή της Ασημίνας Κουτσουνούρη που έχει δεχτεί πολλές προτάσεις να αγωνιστεί σε ομάδες της Αθήνας και του εξωτερικού ενώ η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι η Δήμητρα Χαβαλέ, που πέρσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία.

Πηγή: www.weplayball.gr
jhantzop
Πήγε Τερψιθέα ο Πλούμπη

Σε αναζήτηση παίκτριας που θα παίζει στις θέσεις 1 και 2 βρίσκεται από σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς την τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή της Νάταλι Πλούμπη. Η 30χρ0ονη γκαρντ είχε συμφωνήσει με τις «πράσινες» και σήμερα το απόγευμα θα πήγαινε στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό της. Την τελευταία στιγμή ωστόσο δέχθηκε μια πολύ μεγαλύτερη πρόταση από την Τερψιθέα και το πρωί υπέγραψε στις νεοφώτιστες.

Ως εκεί τα πράγματα μπορεί να τα πεις θεμιτά, αν και όταν δίνεις τον λόγο σου θα πρέπει να τον τηρείς. Εκείνο που έκανε πολύ άσχημη εντύπωση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεν ήταν τόσο η αλλαγή πλεύσης της Πλούμπη, αλλά το ότι πήγε στην Τερψιθέα, υπέγραψε και μετά μπήκε στον κόπο να πάρει και να ειδοποιήσει. Θα μπορούσε πολύ απλά μόλις έμαθε την πρόταση των νεοφώτιστων να πάρει ένα τηλέφωνο και να το πει και στο κάτω-κάτω αν μπορούσαν από το «τριφύλλι» θα ανέβαζαν την προσφορά τους.

Ωστόσο η έμπειρη παίκτρια δεν μπήκαν καν στον κόπο να το κάνει αυτό, κάτι που σίγουρα δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις. Βέβαια ο Παναθηναϊκός θα την βρει την λύση και η αντικαταστάτρια θα είναι ίδια ή και καλύτερη από την 30χρονη Πλούμπη.

Πηγή: www.leoforos.gr
jhantzop
Και με τη βούλα… Καζαντζίδου!

Όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το WePlayBall, η Έφη Καζαντζίδου αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αθηναϊκού. Η έμπειρη γκαρντ που επιστρέφει στην Α1 μετά από έναν χρόνο στην Λευκάδα, υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η διοικούσα επιτροπή του SONY Αθηναικού ανακοινώνει την απόκτηση της Έφης Καζαντζίδου (1984, 1.77μ.). Η παίκτρια, που αγωνιζεται στο 2-3, πέρυσι έπαιξε στην Νίκη Λευκάδασ ενώ έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Αρη, SIEMENS, Μ. Αλέξανδρου και Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

"Είμαι πολυ χαρουμενη και ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν και μου εμπιστεύτηκαν μια θεση στο ρόστερ. Θα κανω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Είναι μεταβατικό στάδιο για τον Αθηναικό, καθώς έφυγαν κάποιες καλές παίκτριες, όμως οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Η οργάνωση της ομάδας είναι άψογη και δεν το κρύβω πως ήρθα για να κατακτήσω το πρώτο μου νταμπλ. Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι παίκτρια του ΑΘηναικού», δήλωσε η νέα παίκτρια της ομάδας.

Πηγή: www.weplayball.gr
jhantzop
«Αν η Κουτσουνούρη υπογράψει στον Ίκαρο, θα τιμωρηθεί»

Με ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου διαψεύδει την ομάδα του Ικάρου για τη μεταγραφή της Κουτσουνούρη λέγοντας ότι ποτέ επίσημα το σωματείο δεν έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό. Η παίκτρια μάλιστα τονίζει ότι ανήκει στον Βόλο και αν όντως έχει υπογράψει στον Ίκαρο, θα τιμωρηθεί! «Με την παρούσα, η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου επιθυμεί να σας ενημερώσει επίσημα για την μετακίνηση της αθλήτριας Ασημίνας Κουτσουνουρη σε ομάδα της Αττικής. Επισήμως λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι έως σήμερα 27/07/2012 ουδεμία ενόχληση υπήρξε από το σωματείο των Ικάρων Καλλιθέας για την μεταγραφή της εν' λόγο αθλήτριας. Η καλαθοσφαιρίστρια μέχρι νεοτέρας, παραμένει στο ενεργό αθλητικό δυναμικό του συλλόγου μας διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε ηλεκτρονική η έντυπη δημοσίευση περί υπογραφής της με το σύλλογο της Καλλιθέας. Αν μάλιστα αποδειχτεί πως η αθλήτρια έχει υπογράψει χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου της, τότε υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσει κίνδυνο τιμωρίας. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις προσεχείς ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση.


Δεύτερο χτύπημα με Σκιαδοπούλου!

Μετά την Σπυριδοπούλου, η Τερψιθέα ανακοίνωσε την απόκτηση της Φαίδρας Σκιαδοπούλου που πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη ενώ αποτελεί στέλεχος της Εθνικής γυναικών και ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο των κορυφαίων ελληνικών ομάδων (Αθηναϊκός, Ίκαρος, Πρωτέας Βούλας, Ελληνικό).

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς σέντερ Φαίδρας Σκιαδοπούλου.

Η 23χρονη παίκτρια (γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1990) έχει ύψος 1.91 και αποτελεί στέλεχος της Εθνικής ομάδας γυναικών με την οποία συμμετείχε φέτος στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ έχοντας κατά μέσο όρο 5,7 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε 10,7 λεπτά συμμετοχής.

Η Φαίδρα έχει αγωνιστεί σε Siemens, ΠΑΟΚ και Άρη και την περσινή σεζόν στην Α1 κατηγορία με τη φανέλα των Κιτρίνων είχε σε 29,9 λεπτά συμμετοχής, 8,9 πόντους και 8,5 ριμπάουντ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, παρουσία της μητέρας της και του μάνατζέρ της, Θωμά Προδρόμου, η νεαρή παίκτρια τόνισε: «Έρχομαι σε μια αξιόλογη ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία τα τελευταία χρόνια. Είναι η πρώτη της σεζόν στην Α1 και οι άνθρωποί της έδειξαν σεβασμό και εμπιστοσύνη προς εμένα. Τους ευχαριστώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και να μπορέσουμε μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος του γυναικείου τμήματος της Α.Ο. Τερψιθέας, Νίκος Καλλιγάς, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Φαίδρα στην οικογένεια της Τερψιθέας. Θέλω να της ευχηθώ πρώτα απ’ όλα υγεία και καλή δύναμη στο νέο της ξεκίνημα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να γίνει η διαμονή της στην ομάδα αλλά και στη νέα της πόλη πιο εύκολη. Συνεχίζουμε τη στελέχωση της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο με φιλόδοξες παίκτριες γεμάτες κίνητρο και δίψα για μπάσκετ και κυρίως καλούς χαρακτήρες που θα βάζουν πάντα την ομάδα πάνω από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες».

Τέλος, ο προπονητής Στέφανος Παπασπυριδάκος υποστήριξε: «Η Φαίδρα είναι η πιο ταλαντούχα και εξελίξιμη Ελληνίδα σέντερ αυτή τη στιγμή. Χαιρόμαστε πολύ που η διοίκηση πραγματοποίησε την επιθυμία μας ώστε να έρθει στην ομάδα και ελπίζω ότι όλοι θα βγούμε κερδισμένοι από αυτή τη συνεργασία. Η Φαίδρα είναι ένα εξαιρετικό παιδί με όρεξη για μπάσκετ και πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και βέβαια υγεία, θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων μας. Η στελέχωση του ρόστερ συνεχίζεται, έχουμε ακόμα 1-2 προσθήκες και θα είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας σεζόν στην Α1 με μια ανταγωνιστική ομάδα».


Πηγή: www.weplayball.gr
jhantzop
Έμεινε και η Γιαννοπούλου στον ΠΑΟΚ, πρώτο ραντεβού τη Δευτέρα!

Παίκτρια του ΠΑΟΚ θα είναι και την επόμενη σεζόν η Δήμητρα Γιαννοπούλου που τα βρήκε με τη διοίκηση του Δικεφάλου και ανανέωσε την συνεργασία της. Η 28χρονη φόργουορντ (1984) με ύψος 1.85 αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Δικεφάλου την περσινή σεζόν έχοντας σε 21 αγώνες κατά μέσο όρο 8,3 πόντους και 5,5 ριμπάουντ σε περίπου 34,5 λεπτά συμμετοχής. Ετσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ του και τις τρεις έμπειρες της περσινής χρονιάς (Αυτζή, Σπανίδου, Γιαννοπούλου) που μαζί με την μια ξένη και τις πολύ καλές μικρές που διαθέτει ο Δικέφαλος (Βουλγαράκη, Σταμολάμπρου, Αγγελίδου, Τσελεμπή, Ζ.Παπαδοπούλου, Νάστου, Γαβρίλη, Σουλιώτη, Ελ. Παπαδοπούλου, Βασιλάκη, Χελιδώνη, Μ.Κυρατζή) θα αποτελέσουν το ρόστερ για τη νέα χρονιά. Η πρώτη συγκέντρωση των παικτριών του ΠΑΟΚ θα γίνει την Δευτέρα στις 7 το πρωϊ στο Αθλητικό Κέντρο του Τρίτωνα στο Καυτατζόγλειο. Εκεί τις παίκτριες από τα τμήματα γυναικών και νεανίδων θα περιμένει ο προπονητής Ευρυπίδης Μελετιάδης μαζί με τους γυμναστές Γιώργο Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή. Το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και του τμήματος κορασίδων υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου στο Αθλητικό Κέντρο της Τούμπας.


Kάλεσε Κουτσουνούρη στην προετοιμασία ο Ολυμπιακός Βόλου!

Η κόντρα Ολυμπιακού Βόλου και Κουτσουνούρη δεν λέει να σταματήσει αφού η νέα παίκτρια του Ίκαρου κλήθηκε για την πρώτη συγκέντρωση του τμήματος την Δευτέρα (20/08) μαζί ακόμα με αρκετές παίκτριες, πολλές εκ των οποίων θεωρούνταν μέχρι και πριν λίγες μέρες αβέβαιες για το μέλλον τους στον Βόλο. Αναλυτικά εκτός της Ασημίνας Κουτσουνούρη κλήθηκαν ακόμη οι νεοαποκτηθείσες Χαβαλέ και Ζέρβα και οι περσινές Καραμπατζάκη, Σουλτάνη, Μαρίνου.

«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με ανακοίνωσή του, καλεί τις αθλήτριες Αγαγιώτου Λαμπρινή, Γκίνο Ειρήνη, Δημητρέλια Ελένη, Ζέρβα Νίκη, Ζήτη Ελένη, Καραμπατζάκη Μαγδαληνή, Κοπάνου Ιωάννα – Μαρία, Κουτσουνούρη Ασημίνα, Κυριατζίδου Ευγενία, Λυμπερίδου Χριστίνα, Μαρίνου Σωτηρία, Παρασχάκη Ελένη, Παύλου Στεργιανή, Σουλτάνη Ραφαέλλα και Χαβαλέ Δήμητρα του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης, να προσέλθουν τη Δευτέρα 20/8 στις 19.00, στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, για ενημέρωση σχετικά με τον προγραμματισμό και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (2012-2013)», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.


«Κερασάκι στην τούρτα» η Μοσχοπούλου!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ίσως ο μεγάλος νικητής στο μεταγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι αφού προχώρησε σε πολύ καλές κινήσεις ενώ κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ του. Τελευταία κίνηση, όπως είχε γράψει το WePlayBall ήταν η απόκτηση της Μαρίας Μοσχοπούλου, που πέρσι έπαιξε στον Ιπποκράτη Κω. Η 27χρονη φόργουορντ με ύψος 1.84 συμφώνησε με τις Πράσινες παρά τις προτάσεις από Λευκάδα και ΕΑ Παραλίας και θα βοηθήσει το τριφύλλι στη θέση «4». Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε ΕΑ Παραλίας, Απόλλων Πτ., Ίφιτος Πύργου, Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα, η Μοσχοπούλου θα δώσει κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας το παρόν στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.


Πηγή: www.weplayball.gr
jhantzop
Ράτσα : «Να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Η Τιάνα Ράτσα, το νέο μεγάλο ταλέντο του κυπριακού μπάσκετ, μιλάει στο womensports για τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ.

Η Τιάνα είναι 16 χρονών και ήταν βασικό μέλος της ομάδας νεανίδων της ΑΕΛ, ενώ φέτος αγωνίστηκε και στη γυναικεία ομάδα του Συλλόγου. Έχει ύψος 1.78μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3-4 και είναι βασικό στέλεχος της U-16 της Κύπρου. Το επώνυμό της δεν παραπέμπει σε Κύπρο. Προέχεται από Σέρβους γονείς, τον Ντράγκαν, σπουδαίο μπασκετομπολίστα και πλέον προπονητή και τη Μπράνκα, επίσης προπονήτρια. Οπως ήταν φυσιολογικό ακολούθησε το μοιραίο, να παίξει μπάσκετ.

«Είναι πολύ σημνατικό για μένα που ήρθα στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Θα βρεθώ σε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα που θα αντιμετωπίσω καλύτερες παίκτριες, κάτι το οποίο θα με κάνει να βελτιωθώ ακόμα πιο πολύ», τόνισε η 16χρονη Τιάνα για να συμπληρώσει:

«Πήρα την απόφαση να κάνω αυτό το βήμα γιατί θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι επαγγελματικά με το μπάσκετ. Οι γονείς μου με βοήθησαν να πάρω πιο εύκολα αυτή την απόφαση. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά στον ΠΑΟΚ βρήκαμε ωραίο περιβάλλον, φιλικούς ανθρώπους και προπονητές που δίνουν μεγάλη σημασία σε παίκτριες της ηλικίας μου».

Οσον αφορά τους στόχους της δήλωσε:

«Οι στόχοι μου απο δω και πέρα είναι να δουλέψω σκληρά για να αποδείξω την αξία μου και να προχωρήσω όσο γίνεται καλύτερα για να βρεθώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους προπονητές του ΠΑΟΚ που με εμπιστεύκηαν και με έκαναν μέλας αυτής της ομάδας».

Πηγή: www.womensports.gr
jhantzop
Πήρε Ζικυρίδου το Ελληνικό!

Μια πολύ σημαντική προσθήκη της τελευταίας στιγμής έκανε το Ελληνικό που απέκτησε την Μαρία Ζικυρίδου, που πέρσι αγωνίστηκε στον Κρόνο. Η έμπειρη φόργουορντ βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή της στον Παναθηναϊκό, όμως η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή. Η Ζικυρίδου αποχώρησε από τον Κρόνο και αρχικά ήταν ποθανό να κατέβει να αγωνιστεί στην Γ ΕΣΚΑ με τη φανέλα του ΓΣ Ηλιούπολης λόγω ενός προσωπικού θέματος που αντιμετωπίζει. Τελικά βρέθηκε η λύση με το Ελληνικό ,τα βρήκε και με την Καπογιάννη και η συμφωνία επικυρώθηκε. Ετσι, το Ελληνικό ενισχύεται και στη θέση «4» με μια έμπειρη παίκτρια και δείχνει ότι έχει χαρακτήρα πρωταγωνιστή τη νέα σεζόν με την ομάδα που έχει φτιάξει (Αξιοπούλου, Σπαθάρη, Χαλιβέρα, Σταμάτη, Ζικυρίδου, Μπροκ). Εξάλλου, η Μπριάνα Μπροκ φτάνει σήμερα στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις.

Πηγή: www.womensports.gr
magickaminia
Τελικα κουτσα στραβα θα ξεκινησει και αυτο το πρωταθλημα. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η τρομερη μιζερια που επικρατει πλεον στο χωρο. Δεν θελω να αναφερθω ουτε σε ομαδες , ουτε σε αθλητριες αλλα οταν φτανει κανεις στο σημειο να θεωρει επιτυχια την μεταγραφη καποιας αθλητριας στα 36 και στα 37 τοτε κατι στραβο συμβαινει. Εχω πει και αλλες φορες οτι η γυναικα δεν ειναι το ιδιο βιολογικα με τον ανδρα αθλητη. Η γυναικα εχει και ενα αλλο ρολο πιο βασικο να επιτελεσει το ρολο της μητερας. Αρα πρεπει εκτος απο την οποια καριερα της να σκεφτει και αυτο το κομματι. Ως επι το πλειστον μου δινεται η εντυπωση οτι κατι τετοιο δεν ειναι κανονας στο γυναικειο μπασκετ. Αυτο που θελω να πω σε αυτα τα κοριτσια που θεωρουν το μπασκετ το κεντρο του κοσμου τους ειναι οτι στον αθλητισμο υπαρχει ημερομηνια ληξης και οταν σβησουν τα φωτα , ο αθλητης ειναι μια απλη αναφορα σε καποιο βιβλιο ή καποιο σαιτ. Καλο ειναι λοιπον να εχει και μια ικανη προσωπικη ζωη για να αντεξει και στη διαρκεια της μετα μπασκετ εποχης. Και οπως μου ειπε και καποιος πιο σχετικος απο μενα δεν πα να σαι ο θεος του μπασκετ στο τελος της πορειας σου , οι μονοι που σου μενουν ειναι οι φωτο , τα κυπελλα και η υστεροφημια σου. Τα οποια ομως δεν πιανουν μια αν δεν εχεις πετυχει σαν ανθρωπος στην κοινωνια και δεν εχεις δημιουργησει μια σωστη οικογενεια. blove.gif
magickaminia
Δεν ξερω αν ειδε καποιος απο σας το τουρνουα Καζαντζιδου με Κρονο, ΠΑΟ, Ικαρο και Ελληνικο, ουτε αν εμαθε οτι στο τουρνουα της Πετρουπολης μια ομαδα με τις φανελλες να γραφουν Πανιωνιος Γ.Σ. εχασε απο τον Αρη Πετρουπολης μαλλον ευκολα . Αν καποιοι πιστεψαν οτι οι 2 ομαδες που θα πεσουν απευθειας απ την Α1 θα ειναι επαρχιακες , καλα θα κανουν να το ξανασκεφτουν. Ευνικος και Πανιωνιος ειναι αν δεν αλλαξει κατι δραστικα τα δυο απολυτα φαβορι για απευθειας υποβιβασμο. Οσον αφορα τις ομαδες της κορυφης προβλεπω οτι θα γινει ψιλοσφαγη για την αποφυγη των πλει αουτ. Ομως ειναι πιθανο να δουμε σε αυτο το γκρουπ ομαδες που δεν τις υπολογιζε κανεις πριν λιγο καιρο. Εξηγουμαι . Θεωρω οτι τοσο ο ΠΑΟΚ , οσο και ο Αρης αλλα και ο Κρονος θα πουλησουν ακριβα το τομαρι τους. Επισης τα Εξαρχεια δεν ειναι πια υπερομαδα ουτε ο Ικαρος. Αγνωστο ειναι κατα ποσο Αθηναικος και Τερψιθεα θα αντεξουν σε ολη τη διαρκεια του πρωταθληματος. Αρα καταληγω οτι το Ελληνικο και ο ΠΑΟ ισως πανε αρκετα ψηλα. Παντως μου εκανε ενα πραγμα εντυπωση στο Μπραχαμι. Ειδα με χαρα ο προπονητης, η βοηθος και 2 παικτριες του Ικαρου να προερχονται απο τον Ατρομητο Πειραια. Στο Ελληνικο επισης υπηρχε μια πρωην παικτρια του Ατρομητου. Απ την αλλη ομως λυπηθηκα γιατι αν υπηρχαν αυτα τα παιδια στον Ατρομητο ισως σημερα να ηταν εκεινος στα σαλονια της Α1 και οχι στα τοπικα αλωνια.
magickaminia
QUOTE(magickaminia @ Sep 17 2012, 13:00 ) *
Δεν ξερω αν ειδε καποιος απο σας το τουρνουα Καζαντζιδου με Κρονο, ΠΑΟ, Ικαρο και Ελληνικο, ουτε αν εμαθε οτι στο τουρνουα της Πετρουπολης μια ομαδα με τις φανελλες να γραφουν Πανιωνιος Γ.Σ. εχασε απο τον Αρη Πετρουπολης μαλλον ευκολα . Αν καποιοι πιστεψαν οτι οι 2 ομαδες που θα πεσουν απευθειας απ την Α1 θα ειναι επαρχιακες , καλα θα κανουν να το ξανασκεφτουν. Ευνικος και Πανιωνιος ειναι αν δεν αλλαξει κατι δραστικα τα δυο απολυτα φαβορι για απευθειας υποβιβασμο. Οσον αφορα τις ομαδες της κορυφης προβλεπω οτι θα γινει ψιλοσφαγη για την αποφυγη των πλει αουτ. Ομως ειναι πιθανο να δουμε σε αυτο το γκρουπ ομαδες που δεν τις υπολογιζε κανεις πριν λιγο καιρο. Εξηγουμαι . Θεωρω οτι τοσο ο ΠΑΟΚ , οσο και ο Αρης αλλα και ο Κρονος θα πουλησουν ακριβα το τομαρι τους. Επισης τα Εξαρχεια δεν ειναι πια υπερομαδα ουτε ο Ικαρος. Αγνωστο ειναι κατα ποσο Αθηναικος και Τερψιθεα θα αντεξουν σε ολη τη διαρκεια του πρωταθληματος. Αρα καταληγω οτι το Ελληνικο και ο ΠΑΟ ισως πανε αρκετα ψηλα. Παντως μου εκανε ενα πραγμα εντυπωση στο Μπραχαμι. Ειδα με χαρα ο προπονητης, η βοηθος και 2 παικτριες του Ικαρου να προερχονται απο τον Ατρομητο Πειραια. Στο Ελληνικο επισης υπηρχε μια πρωην παικτρια του Ατρομητου. Απ την αλλη ομως λυπηθηκα γιατι αν υπηρχαν αυτα τα παιδια στον Ατρομητο ισως σημερα να ηταν εκεινος στα σαλονια της Α1 και οχι στα τοπικα αλωνια.

Τοτε ειχα κανει αυτη τη προβλεψη. Σημερα λοιπον ολα ηλθαν οπως τα προβλεψα χωρις να το παιζω προφητης. Ακομα και στο θεμα του ΠΑΟΚ επεσα μεσα. Δεν ξερω αν ειναι παρατολμο αλλα θεωρω οτι η τελικη 4αδα θα ειναι Ελληνικο, ΠΑΟ, Αθηναικος και ΠΑΟΚ. Με μειονεκτημα εδρας θεωρω οτι ο Αθηναικος κοντρα στο ΠΑΟ ιδιως θα εχει δυσκολο εργο. Παντως το φετινο πρωταθλημα θα εχει σασπενς και αυτο μετραει. Δεν ξερω ποιοι θα ακολουθησουν Ευνικο και Πανιωνιο στην Α2 , αλλα Εξαρχεια , Κρονος, Αρης και Τερψιθεα θα δωσουν πραγματικη μαχη. Καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και υγεια για ολα τα κοριτσια. smile.gif
stev basket
QUOTE(magickaminia @ Nov 26 2012, 14:17 ) *
Τοτε ειχα κανει αυτη τη προβλεψη. Σημερα λοιπον ολα ηλθαν οπως τα προβλεψα χωρις να το παιζω προφητης. Ακομα και στο θεμα του ΠΑΟΚ επεσα μεσα. Δεν ξερω αν ειναι παρατολμο αλλα θεωρω οτι η τελικη 4αδα θα ειναι Ελληνικο, ΠΑΟ, Αθηναικος και ΠΑΟΚ. Με μειονεκτημα εδρας θεωρω οτι ο Αθηναικος κοντρα στο ΠΑΟ ιδιως θα εχει δυσκολο εργο. Παντως το φετινο πρωταθλημα θα εχει σασπενς και αυτο μετραει. Δεν ξερω ποιοι θα ακολουθησουν Ευνικο και Πανιωνιο στην Α2 , αλλα Εξαρχεια , Κρονος, Αρης και Τερψιθεα θα δωσουν πραγματικη μαχη. Καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και υγεια για ολα τα κοριτσια. smile.gif


Βάλε και το Βόλο μέσα, είναι η ελπίδα μας να μη πέσει όλη η Α2 Νότου κατηγορία
magickaminia
Δυστυχως μετα την οριστικη καταρρευση της Τερψιθεας οπως φαινεται ο υποβιβασμος ανω των 2 Αθηναικων ομαδων απο την Α1 ειναι ορατος.Βεβαια κραταω μια πισινη για τον Πανιωνιο. Πιστευω οτι η επιστροφη της Δανουση του εχει δωσει καποιες ελπιδες , αλλωστε σχεδον ολες οι ομαδες απο τις θεσεις 4 και κατω στηριζονται σε 3-4 Ελληνιδες καλες και το βαρος το παιρνει η ξενη τους. Ο Βολος πραγματι θα μπει στις ομαδες του υποβιβασμου αλλα πλεον αν εξαιρεσει κανεις τον Ευνικο , τελέιωμενη ομαδα για μενα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη. Περιμενω το κατι παραπανω απο τον ΠΑΟΚ. smile.gif
jhantzop
Playoffs
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0
Αθηναϊκός - Ελληνικό 1-1

1η Αγωνιστική
6/04/2013 Παναθηναϊκού 16:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
6/04/2013 Εργάνης 16:00 Αθηναϊκός - Ελληνικό

2η Αγωνιστική
10/04/2013 ΠΑΟΚ 16:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)
10/04/2013 Ελληνικού Β' 16:00 Ελληνικό – Αθηναϊκός

3η Αγωνιστική
13/04/2013 Παναθηναϊκού 16:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (αν χρειαστεί)
13/04/2013 Εργάνης 16:00 Αθηναϊκός - Ελληνικό (αν χρειαστεί)

Playouts
Ίκαρος - Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Άρης - Τερψιθέα 1-1
Κρόνος - Αστέρας Εξαρχείων 1-1

1η Αγωνιστική
7/04/2013 Εσπέρου 18:00 Ίκαρος - Ολυμπιακός Βόλου
7/04/2013 Αλεξάνδρειο 12:00 Άρης - Τερψιθέα
7/04/2013 Αγ. Δημητρίου 20:00 Κρόνος - Αστέρας Εξαρχείων

2η Αγωνιστική
10/04/2013 ΕΑΚ Βόλου 16:00 Ολυμπιακός Βόλου - Ίκαρος (αν χρειαστεί)
10/04/2013 ΕΑΚ Γλυφάδας 16:00 Τερψιθέα - Άρης
10/04/2013 Στρέφη 18:30 Αστέρας Εξαρχείων - Κρόνος

3η Αγωνιστική
13/04/2013 Εσπέρου 16:00 Ίκαρος - Ολυμπιακός Βόλου (αν χρειαστεί)
13/04/2013 Αλεξάνδρειο 16:00 Άρης - Τερψιθέα (αν χρειαστεί)
13/04/2013 Αγ. Δημητρίου 16:00 Κρόνος - Αστέρας Εξαρχείων (αν χρειαστεί)
jhantzop
Αστέρας Εξαρχείων: Παρελθόν και ο Καλογερόπουλος... αναλαμβάνει η Μπαζίμα

Ακόμη και στο(α) τελευταίο(α) παιχνίδι(α) της ομάδας, ο Αστέρας Εξαρχείων δεν δίστασε να αλλάξει τον προπονητή του... Μετά τον Κουλουριώτη, τον Δ. Νασούφη και τον Κ. Λημναίο, ήρθε η ώρα του Γ. Καλογερόπουλου να αντικατασταθεί από την Ρ. Μπαζίμα, η οποία θα αναλάβει τον Αστέρα στους τελευταίους του αγώνες στην μεγάλη κατηγορία. Ο Καλογερόπουλος δεν κατάφερε να "κλείσει" μήνα στον πάγκο των Εξαρχείων, γεγονός που αφήνει εκκρεμή και την πληρωμή του...

Πηγή: www.womensports.gr

Μία "καλή" λύση για τις ομάδες χωρίς λεφτά...
sporting b.c.
Πρωταθλητής 2013 ο Παναθηναϊκός!
Η τέταρτη φορά στην ιστορία του.
Επιστροφή στην κορυφή μετά από 8 χρόνια.

Ομως ΣΚΑΙ ενδιαφέρον για το γυναικείο μπάσκετ δεν είναι η κάλυψη ενός τελικού με το σκορ στη σειρά ήδη στο 2-0 και τον αγώνα στον Τάφο που βράζει.

Κάλυψη ολόκληρου του πρωταθλήματος; Ούτε λόγος...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αγωνιστική Περίοδος 1967 - 68 : ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Αγωνιστική Περίοδος 1968 - 69 : ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Αγωνιστική Περίοδος 1969 - 70 : ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Αγωνιστική Περίοδος 1970 - 71 : ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Αγωνιστική Περίοδος 1971 - 72 : ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Αγωνιστική Περίοδος 1972 - 73 : ΣΑΑΚΘ
Αγωνιστική Περίοδος 1973 - 74 : ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Αγωνιστική Περίοδος 1974 - 75 : ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
Αγωνιστική Περίοδος 1975 - 76 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1976 - 77 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1977 - 78 : ΑΟ ΕΘΝ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Αγωνιστική Περίοδος 1978 - 79 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1979 - 80 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1980 - 81 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1981 - 82 : ΑΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
Αγωνιστική Περίοδος 1982 - 83 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1983 - 84 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αγωνιστική Περίοδος 1984 - 85 : AO ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1985 - 86 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1986 - 87 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1987 - 88 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1988 - 89 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1989 - 90 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1990 - 91 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1991 - 92 : ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Αγωνιστική Περίοδος 1992 - 93 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1993 - 94 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1994 - 95 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1995 - 96 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1996 - 97 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αγωνιστική Περίοδος 1997 - 98 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
Αγωνιστική Περίοδος 1998 - 99 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 1999 - 00 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
Αγωνιστική Περίοδος 2000 - 01 : ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Αγωνιστική Περίοδος 2001 - 02 : ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Αγωνιστική Περίοδος 2002 - 03 : ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Αγωνιστική Περίοδος 2003 - 04 : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Αγωνιστική Περίοδος 2004 - 05 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
Αγωνιστική Περίοδος 2005 - 06 : ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ
Αγωνιστική Περίοδος 2006 - 07 : ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ
Αγωνιστική Περίοδος 2007 - 08 : Α.Ε. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ
Αγωνιστική Περίοδος 2008 - 09 : Α.Σ. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Αγωνιστική Περίοδος 2009 - 10 : Α.Σ. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Αγωνιστική Περίοδος 2010 - 11 : Α.Σ. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Αγωνιστική Περίοδος 2011 - 12 : Α.Σ. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Αγωνιστική Περίοδος 2012 - 13 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
magickaminia
Αυτο που ειναι ωραιο απο την ανασκοπη αυτη ειναι οτι καλως ή κακως οι ομαδες που κατεκτησαν τιτλους τη τελευταια δεκαετια αποδειχτηκαν ομαδες φωτοβολιδες ειτε μικρας ή πιο μακραςδιαρκειας. Π.χ. ο Πανιωνιος πηρε 1 τιτλο και απο την αλλη το χαος. Ο ΔΑΣΑΛ πηρε κατι παραπανω αλλα και αυτος στο καιαδα. Ο παλαι ποτε αυτοκρατορας Σπορτιγκ αντεχει ακομη στην Α2, οι Εσπεριδες - Ικαρος ας μην πουμε τι θα κανουν του χρονου. Ο ΠΑΟ ουσιαστικα δειχνει μεγαλυτερη διαρκεια σαν ομαδα μεσα στη δεκαετια. Τελος ο Αθηναικος τι να πει κανεις , τα κανε ολα σε 4 χρονια και δεν τον βλεπω απο του χρονου να ξανασηκωνει κεφαλι. Ηθικο διδαγμα οτι λαμπει δεν διαρκει για παντα και ας ειναι και χρυσος. Στο καιρο της εμπορευματοποιησης ενα προιον μη εμπορικο οπως το γυναικειο μπασκετ ειναι καταδικασμενο σε μαρασμο . Η συνεχεια ποια θα ειναι δεν την γνωριζω. Απλα του χρονου που θα υπαρχει μετα απο χρονια ταξιδι σε νησι , πως θα βγουν τα εισητηρια για να πανε οι ομαδες εκει αραγε; Γιατι ο Ιπποκρατης καλως ή κακως και αυτη τη χρονια θα τα καταφερει , οι υπολοιποι πως θα βρισκουν τα 1500 Ευρω που χρειαζεται περιπου αυτο το ταξιδι. Φαντασου να ειχαμε και ταξιδι στη Κρητη ή στη Κερκυρα; Ερωτηματα θετω και θα θελα διαλογο. blove.gif
PASKET
QUOTE(magickaminia @ May 14 2013, 14:25 ) *
Αυτο που ειναι ωραιο απο την ανασκοπη αυτη ειναι οτι καλως ή κακως οι ομαδες που κατεκτησαν τιτλους τη τελευταια δεκαετια αποδειχτηκαν ομαδες φωτοβολιδες ειτε μικρας ή πιο μακραςδιαρκειας. Π.χ. ο Πανιωνιος πηρε 1 τιτλο και απο την αλλη το χαος. Ο ΔΑΣΑΛ πηρε κατι παραπανω αλλα και αυτος στο καιαδα. Ο παλαι ποτε αυτοκρατορας Σπορτιγκ αντεχει ακομη στην Α2, οι Εσπεριδες - Ικαρος ας μην πουμε τι θα κανουν του χρονου. Ο ΠΑΟ ουσιαστικα δειχνει μεγαλυτερη διαρκεια σαν ομαδα μεσα στη δεκαετια. Τελος ο Αθηναικος τι να πει κανεις , τα κανε ολα σε 4 χρονια και δεν τον βλεπω απο του χρονου να ξανασηκωνει κεφαλι. Ηθικο διδαγμα οτι λαμπει δεν διαρκει για παντα και ας ειναι και χρυσος. Στο καιρο της εμπορευματοποιησης ενα προιον μη εμπορικο οπως το γυναικειο μπασκετ ειναι καταδικασμενο σε μαρασμο . Η συνεχεια ποια θα ειναι δεν την γνωριζω. Απλα του χρονου που θα υπαρχει μετα απο χρονια ταξιδι σε νησι , πως θα βγουν τα εισητηρια για να πανε οι ομαδες εκει αραγε; Γιατι ο Ιπποκρατης καλως ή κακως και αυτη τη χρονια θα τα καταφερει , οι υπολοιποι πως θα βρισκουν τα 1500 Ευρω που χρειαζεται περιπου αυτο το ταξιδι. Φαντασου να ειχαμε και ταξιδι στη Κρητη ή στη Κερκυρα; Ερωτηματα θετω και θα θελα διαλογο. blove.gif

Λιγα λες 1500.Κοντα στα διπλα με τη διανυκτερευση.Το πιο πιθανον ειναι καποιες ομαδες να μην πηγαινουν και ας μηδενιζονται.Ξεφτιλα πρωταθλημα βεβαια,αλλα...
stev basket
QUOTE(PASKET @ May 15 2013, 12:05 ) *
Λιγα λες 1500.Κοντα στα διπλα με τη διανυκτερευση.Το πιο πιθανον ειναι καποιες ομαδες να μην πηγαινουν και ας μηδενιζονται.Ξεφτιλα πρωταθλημα βεβαια,αλλα...


Για 9 άτομα αεροπορικά στη ΚΩ πάνε πρωί φεύγουν βράδυ είναι μια χαρά τα 1,500 €, θα έχουν και δύο αλλαγές.
Εδώ ο ΠΑΟΚ ήρθε με μόνο μια 5-άδα να αγωνιστεί, στα play-off.

ΥΓ: Το ότι κάνουμε πλάκα δε σημαίνει, ότι δεν είναι σοβαρά τα πράγματα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.