Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 27η αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2016-17
Zoys
Το πρόγραμμα

Τρίτη
Φενερμπαχτσέ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 19:45
Ζαλγκίρις-Αναντολού Εφές 20:00
Μπάμπεργκ-Μπασκόνια 21:00
Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο 21:15

Τετάρτη
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Νταρουσάφακα 18:00
Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 20:00
Γαλατασαράι-Ούνικς Καζάν 20:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 22:00
Quincy
Νομίζω κλειδώσαμε την 4 θέση smiley.gif

H Baskonia δείχνει ότι θα κερδίσει στην Γερμανία, και έχει βάσιμες ελπίδες για την 4η θεση.

Στο Κάουνας πάλι πέφτουν κορμιά, ωραία η αγωνιστική
pan24
Φενερ οταν λειπουν και μπογκντανοβιτς και σλουκας δεν υπαρχει(οπως δεν υπαρχει και παναθηναικος αν λειπουν και καλαθης και τζειμς,τσσκα αν λειπουν και ντε κολο και τεοντοσιτς κτλ)
Αυτο βεβαια δεν αποκλειει να παρουν το τουρκικο ντερμπι με την εφες και οταν θα εχιυν επιστρεψει μπγοκντανοβιτς ισως και σλουκας να κανουν το 2/2 εκτος με την ψιλοαδιαφορη τοτε ρεαλ και εντος με μπαρτσελονα
Zoys
Είναι αλήθεια ότι όλη η περιφέρεια της Fener είναι Bogdanovic και Σλούκας. Όταν μένει ο Dixon το πιο ποιοτικό σου γκαρντ μετά από αυτούς στο 1-2 τότε ακόμα κι η Maccabi μπορεί να σου κάνει κηδεία ειδικά όταν στην έδρα σου αδυνατείς να χτίσεις διαφορά ανεξαρτήτως αντιπάλου. Νομίζω μόνο τον Παναθηναϊκό κέρδισε με μεγάλη διαφορά η Fener εντός. Ο Simpson της Maccabi μοιάζει λαβράκι...

Ο Granger περνάει δεύτερη νιότη τελευταία; ohmy.gif Όχι ότι είναι μεγάλος, αλλά μοιάζει τρομερά φορμαρισμένος από τη συνήθη εικόνα του. Μεγάλο ντέρμπι και το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Μάχονται οι Λιθουανοί που γύρισαν το ματς...
Quincy
Είναι πιθανότερο να κάνει το 3/3 η Baskonia παρά η Φενερ.
benchwarmer
Τεράστια νίκη της Εφές. Η οποία βέβαια κάθε άλλο παρά έχει προκριθεί ακόμα, έκανε όμως ένα τεράστιο βήμα, αφήνοντας τη Ζαλγκίρις οριστικά εκτός. Μεθαύριο στο Εφές-Φενέρ θα πέσουν κορμιά, η μεν Εφές παίζει για την πρόκριση, η δε Φενέρ για το πλεονέκτημα, όπως τα κατάφερε σήμερα.
kotzito
Νομίζω ο Ολυμπιακός αν κερδίσει 1 από τα 2 ματς αυτή την εβδομάδα, κατά 80% θα έχει κλείσει την 3η θέση μετά. Το μόνο σενάριο είναι να κάνει 0/2 με Εφές, ΤΣΣΚΑ και η Φενέρ να κερδίσει Εφές, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα.

Μπασκόνια και ΠΑΟ όπως φαίνεται θα κερδίσουν σήμερα, και μετά θα έχουν στην μία νίκη την Φενέρ. Αν μας νικήσει κι ο Ερυθρός αύριο, πάει κι αυτός στην μία νίκη από τους Τούρκους. Η Μπασκόνια είναι εφικτό να κάνει το 3/3 μετά, οπότε δεν αποκλείεται η Φενέρ να μείνει κι εκτός 4αδας αν κάνει μια ήττα.

Πάντως φαίνεται όλο και πιο ορατό το ενδεχόμενο να έχουμε ελληνικό εμφύλιο. Εκτός κι αν ο ΠΑΟ κάνει ένα διπλό στην Μπασκόνια και μια τουλάχιστον νίκη με ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι.
T.W.Is.M.
Εκει που ολα εδειχναν οριστικα για το πλεονεκτημα εδρας ως την περασμενη Πεμπτη, ερχονται οι ηττες του Ολυμπιακου απ τη Γαλατασαραι και κυριως της Φενερμπαχτσε απ τη Μακαμπι και δινουν μεγαλο ενδιαφερον. Για μενα ειναι στο χερι της Μπασκονια κατα πρωτο λογο και του Παναθηναικου κατα δευτερο να παρουν την 4η θεση απ τη Φενερ. Ο Ολυμπιακος χρειαζεται οπωσδηποτε μια νικη αυτη την εβδομαδα για να ειναι πιο ησυχος.
pan24
Ο ντατομε εχει προβλημα στον ωμο και θα χασει 3 εβδομαδες.Παντως στα πλει οφ θα παιξει σιγουρα
Μαζι με αυτον αν δεν γινει κανα θαυμα ή "θαυμα" η φενερ λογικα χανει και το πλεονεκτημα εδρας
Αν η μπασκονια(ή ο παναθηναικος) δεν γκελαρουν καπου η φενερ θελει 3/3

Στην εφες αυριο θα πανε χωρις σλουκα,μπογκντανοβιτς,ντατομε.Ο ζοτς θα βαλει σορτσακι να παιξει
Conan1982
Η Νταρουφάσακα μάλλον θέλει θαύμα για να προκριθεί. Σε ισοβαθμία με την Εφές δεν ευνοείται, οπότε θέλει 3 νίκες για να την περάσει και αντίστοιχες 3 ήττες της Εφές (αυτό δεν είναι και τόσο απίθανο). Άλλο ενδεχόμενο είναι να παίχτει η πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στην έδρα του Αστέρα.....
ssoulliss
QUOTE (Conan1982 @ Mar 22 2017, 20:58 ) *
Η Νταρουφάσακα μάλλον θέλει θαύμα για να προκριθεί. Σε ισοβαθμία με την Εφές δεν ευνοείται, οπότε θέλει 3 νίκες για να την περάσει και αντίστοιχες 3 ήττες της Εφές (αυτό δεν είναι και τόσο απίθανο). Άλλο ενδεχόμενο είναι να παίχτει η πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στην έδρα του Αστέρα.....


Η Νταρουσάφακα έχει μέσα τον Αστέρα και θέλει νίκη με ένα πόντο για περίπτωση ισοβαθμίας. Ασχέτως τι θα γίνει αύριο σε Πόλη και Βιτόρια αυτές οι δύο ομάδες θα παίξουν για την τελευταία θέση. Δε νομίζω πως ο Αστέρας θα κερδίσει μεθαύριο στη Βαρκελώνη, επομένως θα λύσουν οι δύο τους τις διαφορές την τελευταία αγωνιστική. Η Νταρουσάφακα μπορεί το 3/3 και λόγω Μπλατ.

Για την τέταρτη θέση όλα είναι ανοικτά. Η Μπασκόνια φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, ο Παναθηναϊκός και η Φενέρ ψάχνουν μεγάλες νίκες ενώ η Εφές αν συνεχίσει το καλό της σερί(6-1 νίκες) και βγάλει επιτέλους μέταλλο θα μπορέσει και αυτή να βγει τέταρτη.



ubic
Οι προημιτελικοί ως έχουν:

Real Madrid - Crvena Zvezda mts Belgrade
Fenerbahce Istanbul - Panathinaikos Superfoods Athens

CSKA Moscow - Anadolu Efes Istanbul
Olympiacos Piraeus - Baskonia Vitoria Gasteiz
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.