Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι θέση πιστεύετε οτι θα κατακτήσουν οι Lakers??
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
pdalakiou
Ποια πιστεύετε οτι είναι η θέση η οποία θα κατακτήσουν η Lakers την σεζόν 2008-2009???
a bullet for your head
Οι Λεικερς δειχνουν να ειναι το φαβορι φετος στην δυση..
Ομως πολυ θα ηθελα,αν στα πλει-οφ βρεθουν Λεικερς-Μπλειζερς,οι 2οι να κανουν την εκπληξη της χρονιας... cool.gif
T.W.Is.M.
Νομιζω οτι μεχρι στιγμης οι Λεικερς απεχουν απο τις περισσοτερες δυτικες ομαδες. Λιγες θα μπορουσαν να τους κοντραρουν σε σειρα πλει οφ, γιατι λιγες εχουν τη σταθερη αποδοση σε τοσο υψηλο επιπεδο. Παρολα αυτα αυτη η ομαδα στο λιγο που την εχω δει δεν εμπνεει την εμπιστοσυνη που ενεπνεε η ομαδα των αρχων της δεκαετιας με Σακ Κομπι. Ειναι λιγο πιο...beatable. Στο τελος νομιζω ομως οτι μονο Σαν Αντονιο και Νιου Ορλεανς εχουν πιθανοτητες να τους αποκλεισουν. Οποιαδηποτε αλλη ομαδα τη θεωρω εκπληξη. Οσο για πιθανους τελικους, ανεξαρτητα απο την τωρινη τους κατασταση, πιστευω οτι οι Σελτικς θα ηταν φαβορι αν ειχαν το πλεονεκτημα εδρας. Το Κλιβελαντ θα ειχε περιπου μοιρασμενες πιθανοτητες με πλεονεκτημα εδρας και λιγοτερες χωρις την εδρα. Με λιγα λογια ελπιζω οτι φετος θα παρουν το πρωταθλημα, αλλα καπου μεσα μου φοβαμαι οτι θα στραβωσει το πραγμα, μαλλον στους τελικους, επειδη διακρινω δυσκολια εναντιον των Ανατολικων ομαδων.
Elio
Δυστυχως τους θεωρω μεγαλο φαβορι για τον τιτλο φετος. Πολυ σταθεροι και ολοι παιζουν αρκετα καλα στα δυσκολα παιχνιδια. Με κλιβελαντ καθαρισε ο κομπε, με σελτικς τα χριστουγεννα ο γκασολ στο τελος και λιγο η διαιτησια. Πιστευω πως ειναι σιγουρα τελικο Δυσης και μαλλον πρωταθλητες.


Ελιο
lakersdynasty
Σταθεροι δεν ειναι...καθολου σταθεροι.

Μπορουν αναπασα στιγμη να κανουν μια μεγαλη εμφανιση και να κερδισουν ενα rivalry game και την επωμενη να κανουν γκελα με μικροτερες ομαδες.

Στοχος φετος στην κανονικη περιοδο ειναι το πλεονεκτημα εδρας αλλα δεν μας βλεπω να το περνουμε ουτε φετος.

Ευτυχως που εχουμε μια διαφορα καποιες ηττες απο τον δευτερο στην δυση γιατι θα ανησιχουσα και για το πλεονεκτημα στην Δυση.

Μεχρι τωρα παιζαμε σπιτι μας. Τωρα αρχιζουν τα μεγαλα σερι εκτως.

Θα δουμε πως θα τα πανε...Μεχρι τωρα αποδειξαμε οτι εχουμε σημαντικες μοναδες περα απο τους 4 βασικους μας παικτες, αλλα ετσι οπως μας βλεπει καποιος δεν μας λεει και αυριανους πρωταθλητες.

Μονο ισως αρκετοι δημοσιογραφοι που να γουσταρουν να παρει πρωταθλημα το ΛΑ για να αρχισει και επισημα αλλη μια εποχη Σελτικς Vs Λεϊκερς.

tongue.gif
Mamuwalde
ασταθείς είμαστε ως απόδοση . γιατί τα αποτελέσματα τα παίρνουμε μια χαρά tongue.gif . το ρεκόρ πηγαίνει για 60+ νίκες κατά τη γνώμη μου .

αλλά είναι όντως πολύ σπαστικό να χάνεις 2 φορές από τους Bobcats [!!!!] και να έχεις κερδίσει όλους τους βασικούς αντιπάλους σου καθαρά [celtics,cavs,spurs,hornets,blazers] .

μεγάλο ρόλο θα παίξει αν στα μεγάλα ταξίδια εκτός που έχουμε , θα υπάρχει φουλ ρόστερ , χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς . σίγουρα θα τεσταριστεί και η άμυνά μας πάλι , αλλά και η σταθερότητα του πάγκου .

νομίζω πάντως ότι σε ένα μήνα από τώρα θα έχει καθαρίσει τουλάχιστον τη δύση . 5 ματς απόσταση είνια πολλά από το δεύτερο .

GO lal1-sm.gif
j-kidd13
Toυς βλέπω τελικό Δύσης μαζί με Χόρνετς ή Σανς (τις έχουν και τις 2 ομάδες),επομένως μπορούν να φτάσουν μέχρι τελικούς nba...Aρκεί να είναι καλά ο Κόμπε,να συνεχίσει και ο Μπάινουμ όπως παίζει τελευταία...και μια χαρά...
T.W.Is.M.
Καπου φοβαμαι οτι θα στραβωσει το πραγμα ομως. Βλεπω οτι δεν παμε καλα με τις ανατολικες ομαδες, ειδικα εκτος εδρας. Αρα σε πιθανους τελικους με μειονεκτημα εδρας εγω φοβαμαι οποιαδηποτε ομαδα της Ανατολης βρεθει απεναντι. Και το προβλημα ειναι οτι αν καθαρισει νωρις το πλεονεκτημα εδρας της Δυσης, μειωνεται το κινητρο για νικες και μαλλον θα χαθει το απολυτο πλεονεκτημα εδρας γιατι στην Ανατολη ειναι 3 ομαδες που παλευουν επι ισοις οροις για την 1η θεση και εχουν κινητρο και την πιεση για νικες ως το τελος. Αν παμε στους τελικους με μειονεκτημα εδρας, και ειδικα οταν το 2-3-2 δε θα μας ευνοει, τα πραγματα ειναι δυσκολα. Ιδιαιτερα με Σελτικς ή Κλιβελαντ που εχουν 2 απο τις πιο δυνατες εδρες...
Air and King
Oι Λεικερς παντα ειναι το φαβορι στην Δυση και ο κυριοτερος λογος ειναι η ασταθεια που δειχνουν οι αλλες ομαδες.Αν καποια μπορει "να ενοχλησει" τους Λεικερς προς στον Τελικο αυτοι ειναι οι Σπερς που ειναι η πιο σταθερη ομαδα της τελευταιας δεκαετιας και πιο σταθερη απο τις υπολοιπες.Νταλλας,Φοινιξ,Νεα Ορλεανη και Ντενβερ δεν πειθουν ενω το Πορτλαντ ειναι απειρο.Ακομα ειναι νωρις παντως.
Κριμα που το Χιουστον δεν ειναι η ομαδα που περημεναμε λογω κυριως των τραυματησμων και ετσι ενας επιδοξος Τελικος Δυσης μεταξυ Λεικερς Vs Ροκετς δεν φαινεται στον οριζοντα σε ενα ζευαγαρι που θα ειχαμε και ενδιαφεροντα match-up.
sacarame
Να δούμε πως θα τα πάνε οι Λέικερς σε μια σειρά από εκτός έδρας ματς,τα 2 τελευταία μάλιστα στις έδρες των Σέλτικς και των Καβαλίερς...Νομίζω πως μέχρι τώρα,είναι η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη διαφορά σε εντός-εκτός παιχνίδια της...Πάντως χτες κέρδισαν στο πρώτο απο αυτά τα ματς τους Γουλβς..
hellenic
Για μενα μιαζει να μη εχουν αντιπαλο τουλαχιστον στην Δυση αυτη την χρονια.
Oi New Orleans Hornets τελικα δεν μπορει να ανταποκριθει στις υψηλες φετηνες πρωσδοκιες. Το San Antonio μου φαινετε γηρασμενοι ως ομαδα αν και εχει βεβαια τεραστια εμπειρια και ξερει τι απαιτιται να παρεις ενα πρωταθλημα.Οι αλλες ομαδες εχουν ναι μεν καλο επιπεδο ομως εχουν και διαφορα προβληματα οπως πχ οι Rockets με τους τραυματισμους
Μονο ομαδα απο την ανατολη μπορει να κανει κατι.
giannis23
Τους βλέπω τελικό,με αντιπάλους τους Cavs και φυσικα να κερδίσουν οι 2οι με τον LeBron MVP.
Boom Dizzle
Πρωταθλητες με MVP Kobe!!!! smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.