Καλησπέρα και αέρα στα πανιά σας. Θα μπω κατ'ευθείαν στο θέμα. Έχω πολύ καιρό να κάνω σεξ. Έχω να συνουσιάσω χμ... πείτε το όπως θέλετε, πριν από τα Χριστούγεννα, πριν γίνει πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος (μπορεί και κάπου εκείνη τη περίοδο), πριν τα γενέθλια μου. Ζητάω βοήθεια γιατί δεν πάει άλλο. Ναι, είναι εξεφτελιστικό το ξέρω, αλλά η περηφάνια μου είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Είμαι σε απόγνωση . Μέχρι και ένας φίλος μου που είναι πατσαβούρης συνουσιάζει . Μέσα στην απόγνωση μου λοιπόν και μέσα στα κόπρανα στα οποία έχω βουτήξει και κολυμπάω, μέσα στο βούρκο σκέψης γυμνών γυναικών που καβαλάνε όλους τους άλλους άντρες εκτός από έμενα, σκέφτηκα την ύστατη λύση. Το studio. Αλλά και εκεί φίλε/φίλη υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω λεφτά. Για αυτό ζητάω τη βοήθεια σας. Ζητάω-παρακαλάω-ικετεύω να μου δανείσει κάποιος από εσάς 100 ευρώ (θέλω να πάρω και από πίσω ) για να πάω να κάνω και εγώ λίγο σεξ. Αυτό μόνο ζητάω. Είναι πολύ;
Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε αυτό το ποστ και εύχομαι σε κατανόηση, συμπόνια και χαρά σας σε περίπτωση που γίνει το απίστευτο και συνουσιάσω κάποια στιγμή και εγώ στη ζωή μου.
ΥΓ Έστω 50, να κάνω τουλάχιστον απλό σεξ.