Help - Search - Members - Calendar
Full Version: βοηθήστε
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
morfi
Καλησπέρα και αέρα στα πανιά σας. Θα μπω κατ'ευθείαν στο θέμα. Έχω πολύ καιρό να κάνω σεξ. Έχω να συνουσιάσω χμ... πείτε το όπως θέλετε, πριν από τα Χριστούγεννα, πριν γίνει πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος (μπορεί και κάπου εκείνη τη περίοδο), πριν τα γενέθλια μου. Ζητάω βοήθεια γιατί δεν πάει άλλο. Ναι, είναι εξεφτελιστικό icon_tomato.gif το ξέρω, αλλά η περηφάνια μου είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Είμαι σε απόγνωση cool.gif. Μέχρι και ένας φίλος μου που είναι πατσαβούρης συνουσιάζει rolleyes.gif. Μέσα στην απόγνωση μου λοιπόν και μέσα στα κόπρανα στα οποία έχω βουτήξει και κολυμπάω, μέσα στο βούρκο σκέψης γυμνών γυναικών που καβαλάνε όλους τους άλλους άντρες εκτός από έμενα, σκέφτηκα την ύστατη λύση. Το studio. Αλλά και εκεί φίλε/φίλη υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω λεφτά. Για αυτό ζητάω τη βοήθεια σας. Ζητάω-παρακαλάω-ικετεύω να μου δανείσει κάποιος από εσάς 100 ευρώ (θέλω να πάρω και από πίσω wink.gif ) για να πάω να κάνω και εγώ λίγο σεξ. Αυτό μόνο ζητάω. Είναι πολύ;
Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε αυτό το ποστ και εύχομαι σε κατανόηση, συμπόνια και χαρά σας σε περίπτωση που γίνει το απίστευτο και συνουσιάσω κάποια στιγμή και εγώ στη ζωή μου. smilie_schal1.gif

ΥΓ Έστω 50, να κάνω τουλάχιστον απλό σεξ.
kseplenhs
150 απο μένα για να την βάλεις και να σου μαγειρέψει μετά
morfi
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!
kseplenhs
δεν αστειεύτηκα.Σαν σωστός χρηματοδότης προσπαθώ να σου καλύψω και κενά που δεν είναι άμεσης ανάγκης αλλά ταιριάζουν και αλληλοσυμπληρώνουν τα προφανή κενά.
Zoys
Με άγγιξε το πρόβλημα σου morfi (αφού πρώτα συνειδητοποίησα αυτό που διάβασα blink.gif ) και σκέφτηκα μερικές ιδέες (πάντα στο ίδιο μήκος κύματος με το όλο topic) για να μαζέψεις τα απαραίτητα χρήματα για να πάς σε στούντιο.

-Εθελοντική οικονομική στήριξη από τα μέλη του forum για να πάει ο morfi έστω και ρεφενέ στο studio. Και τα 50 λεπτά του καθενός μπορούν να πιάσουν τόπο.
-Δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για εθελοντική βοήθεια από άλλα άτομα εκτός forum που θα ευαισθητοποιηθούν για το θέμα
-Πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικό δρόμο για διαδήλωση κατά της αγαμίας
-Τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης στην ΕΡΤ με παρουσιαστές τον Βαγγέλα Ιωάννου και τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου (τι σκατά, τόση διαφήμιση τους κάνουμε, δεν θα βοηθήσουν τώρα; )

Ελπίζω το post να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν από τους mods και τον admin.
kseplenhs
QUOTE(Zoys @ Apr 16 2012, 15:32 ) *
-Πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικό δρόμο για διαδήλωση κατά της αγαμίας


Την οποία αγαμία τη νιώθει άμεσα όποιος διαβάσει το ποστ του morfi είτε τη ζεί είτε όχι.

Ακόμα και ο χιου χέφνερ μετά την ανάγνωση αυτού του πόστ ένιωσε friendzoned
gallistis
η φουρνάρισα τι έγινε?

!
morfi
Όπως είπε και μία ψυχή, αυτό δεν είναι αγαμία είναι αγαδύο.
aegeansheed


θέλω να 'γαπήσω
morfi
QUOTE(aegeansheed @ May 20 2012, 23:49 ) *


θέλω να 'γαπήσω

Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις. Μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις. Ξηλώσου. biggrin.gif
damian
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry551815

καλή τύχη....
morfi
QUOTE(damian @ May 21 2012, 14:48 ) *

Σε ευχαριστώ πολύ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.