Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ (Θεσσαλια)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Evans(R)
Το αναβληθέν παιχνίδι μεταξύ Ικάρων και Παλαμά θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (αυτό έμαθα)....
Φίλε Μπελαλίδη, νομίζω πως κάποια παιδιά που έπαιζαν στη Νίκαια μαζί σου, είναι παίχτες των Τιτάνων μάθε για το νέο γήπεδο....
Επίσης μου μεταφέρθηκε, πως οι Τιτάνες έχουν κάνει επίσημη καταγγελία στην ΕΣΚΑΘ περι ακαταλληλότητας του γήπεδου κτλ μετά το συμβάν στο κλειστό (κολυμβητηρίο) της Μπάρας.

Απίστευτο παιχνίδι στο Αλκαζάρ μεταξύ ΕΑΛ και Αμπελώνα, ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ!!!!, μπράβο στον Αργυρόπουλο για την παρουσία του, ίσως να έδωσε κάποιες απαντήσεις στο γήπεδο για το "διωγμό" του το καλοκαίρι από τον Αμπελώνα....
Πάντως τον coach Τριανατφυλλίδη τόσο ήρεμο, πολλά χρόνια είχα να τον δω!!!!!!!!!!!! (όσοι ήταν στο γήπεδο κι έπιασαν τo διάλογο, στην άλλαγή λογω 4ου φάουλ του Κουκουράβα, καταλαβαίνουν τι εννοώ λέγοντας περί ηρεμίας του coach)...
LBJ
για μια ακομα φορα η ομαδα της νικαιας στο παιχνιδι με το γ.σ.βολου εδειξε πως ειναι πολυ σοβαρη ομαδα και με χαρακτηρα.συγχαρητηρια στα παιδια κυριως γιατι απ οτι φαινεται εχουν υψηλους στοχους χωρις να το διατυμπανιζουν σε οολο τον ντουνια.πιτσιαρης,το 10 αν δε κανω λαθος πολυ καλος παιχτης με φοβερα αθλητικα προσοντα.
air bel
QUOTE(LBJ @ Nov 10 2008, 23:27 ) *
για μια ακομα φορα η ομαδα της νικαιας στο παιχνιδι με το γ.σ.βολου εδειξε πως ειναι πολυ σοβαρη ομαδα και με χαρακτηρα.συγχαρητηρια στα παιδια κυριως γιατι απ οτι φαινεται εχουν υψηλους στοχους χωρις να το διατυμπανιζουν σε οολο τον ντουνια.πιτσιαρης,το 10 αν δε κανω λαθος πολυ καλος παιχτης με φοβερα αθλητικα προσοντα.

εννοεις τον ζουμπα με το 10,η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια ολο στοχος η ανοδος ειναι υπαρχουν και χρονιες υφεσης...εμενα μου φαινεται ειναι πολυ νωρις αλλα πανω κατω φαινονται οι ομαδες,ειναι σχεδον ισοδυναμες αλλα θα επιμεινω οτι καμια δεν χαριζεται,ο γσ βολου νεανικη ομαδα παιζει ελευθερο μπασκετ γρηγορο παντα χαιρομαι να παιζω με αυτην την ομαδα
και υπαρχουν στιγμες που εχω χασει και παλι το ιδιο ελεγα,παντα ειναι ομορφα και ποιοτικα τα ματσ και ποτε δεν εχουμε μαλωσει τουλαχιστον οι παικτες,γενικα στο τοπικο μπασκετ δεν υπαρχει αυτην η αντιπαλοτητα λαρισας-βολου που ακουω καθε κυριακη για αελ και νικη η ολυμπιακο βολου.οο παλαμας απο οτι μου ειπαν τα παιδια μαλλον το νεο ετος θα παιζει στο καινουργιο κλειστο
nestoras kommatos
Οι Ελεφαντες απο ποια περιοχη ειναι παιδια;

Μου κανει εντυπωση το ονομα, κατι μου λεει για δυτικη Θεσσαλια, αλλα δε γνωριζω.
air bel
QUOTE(nestoras kommatos @ Nov 11 2008, 18:51 ) *

Μου κανει εντυπωση το ονομα, κατι μου λεει για δυτικη Θεσσαλια, αλλα δε γνωριζω.

apo larissa ειναι και περυσι επαιζαν στο κλειστο γηπεδο της γιαννουλης
Fireball
Μιας και αναφέρθηκαν οι Ελέφαντες στην Α2 και Β ΕΣΚΑΘ πολύ μέτρια πράγματα μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχουν καν φαβορί.
Με τον Πλατύκαμπο δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Η Ολύμπια υποτίθεται ότι θα έδινε τα ταλέντα των ακαδημιών προς τα εκεί αλλά απ' ότι έμαθα το παιχνίδι με τους Ελέφαντες δεν πραγματοποιήθηκε καν...
Air Kef
Να πω κι εγώ για την Α2 (biggrin.gif), κακό ξεκίνημα για Σπαρτακάρα, ξεκίνημα με 2 ήττες και νίκη στην συνέχεια με τον Περσέα (0-3) με 65-63, σε ενα παιχνίδι που βασίλευσε ο μονόφθαλμος. biggrin.gif

Το κακό ξεκίνημα που κάναμε και πέρσι (1-5) αλλα κατέληξε σε 11-7 μας δίνει κάποιο θάρρος (biggrin.gif τρίτο) για την συνέχεια αν και τα βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα για κάτι παραπάνω από παραμονή.
LBJ
μπελαλιδη φιλε εκανες καλο παιχνιδακι με γ.σ.βολου?πως τα πηγες?απο γ.σ.βολου ποιοι παιχτες σου αρεσαν?το 13 εκανε τιποτα?το 4 ο κοντουλης?πως το βλεπεις θα μεινουν κατηγορια?
nestoras kommatos
Ευχαριστω για την πληροφορια.

Air Kef μιας και εισαι στον Σπαρτακο, αληθεια ενα παιδι που ειχε δοκιμαστει στη Μακαμπι προ τριετιας και θεωρουνταν μεγαλο ταλεντο, ο Νοε Μαγριζος, τι απεγινε;
air bel
QUOTE(LBJ @ Nov 12 2008, 21:48 ) *
μπελαλιδη φιλε εκανες καλο παιχνιδακι με γ.σ.βολου?πως τα πηγες?απο γ.σ.βολου ποιοι παιχτες σου αρεσαν?το 13 εκανε τιποτα?το 4 ο κοντουλης?πως το βλεπεις θα μεινουν κατηγορια?

to tendex εδειξε 0.895 οποτε εμεινα ευχαριστημενος,,,αλλα γενικα ηταν ενα πολυ ωραιο ματς ο τσαπραιλης ηταν ασταματητος με 27 ποντους και λογικες προσπαθειες νομιζω ειναι και ο πρωτος σκορερ στην κατηγορια,ο γσβολου παιζει ανοιχτο μπασκετ με τρεξιμο χαιρεσαι να τους βλεπεις και το 4 και το 13 παιξανε καλα ειναι ομαδα που σε δυο χρονια θα χτυπαει ανοδο μολις παρουν λιγες παραστασεις απο αγωνες.,δεν θα κινδυνευσει αυτην η ομαδα..
Fireball
QUOTE(nestoras kommatos @ Nov 13 2008, 15:44 ) *
Ευχαριστω για την πληροφορια.

Air Kef μιας και εισαι στον Σπαρτακο, αληθεια ενα παιδι που ειχε δοκιμαστει στη Μακαμπι προ τριετιας και θεωρουνταν μεγαλο ταλεντο, ο Νοε Μαγριζος, τι απεγινε;

Αυτός είχε πάει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί πάντως. Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Η Λάρισα έχει δύο ομάδες στην Α1. Βρείτε μου σ' αυτές και έναν Λαρισαίο πέρα από Κόμματο...
Έστω Θεσσαλό.
nestoras kommatos
Η Ολυμπια δεν εχει κανεναν Λαρισαιο και απο Θεσσαλους μονο το νεαρο Αργυρη απο τα Τρικαλα.

Η ΑΕΛ εχει και τους Λαππα, Παπακωστα, Ματαλον(πλην του Κομματου) απο Λαρισα.
air bel
[quote name='Fireball' date='Nov 14 2008, 14:11 ' post='245963']
Αυτός είχε πάει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί πάντως. Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Η Λάρισα έχει δύο ομάδες στην Α1. Βρείτε μου σ' αυτές και έναν Λαρισαίο πέρα από Κόμματο...
Έστω Θεσσαλό.
τρεις λαρισαιοι παιζουν στα τρικαλα και αλλοι τρεις τρκαλινοι ε?η αληθεια ειναι πως η λαρισα ενω ειναι μεγαλη μπασκετομανα απο την σουπερ γενια του1982 γεννηθεντων με το σταγονομετρο βρισκεις παικτες....
air bel
niκαια εαλ69-57
σε ενα αδιαφορο ματσ σκληρο αλλα η εαλ χωρις αργυροπουλο μονο ενα ημιχρονο αντεξε,με σουπερ πιτσαρη η νικαια σε αμυνα και επεθεση....λεω αδιαφορο γιατι σαν ντερμπυ θα επρεπε να υπαρχει κοσμος στην εξεδρα που ειναι ο κοσμος οεο?αλλα αποτελεσματα?

nikos10
Παλαμάς - Ελασσόνα 67 - 45
Κεραυνός - Ίκαροι 59 - 66
Αμπελώνας - Ανάληψη 75 - 78
Νίκαια - ΕΑΛ 69 - 57
ΓΣ Βόλου - Μεταμόρφωση 62 - 83
Αστέρας - Θεσσαλικός 80 - 58
*23*
μου επιτρεπετε να κανω απο τωρα καποια προγνωστικα! παλαμας - μεταμορφωση θα δωσουν μαχη μεχρι το τελος λογω εμπειριας. οι υπολοιπες ομαδες θα πανε οσο πιο ψηλα γινεται χωρις αγχος με εξαιρεση αμπελωνα και αστερα που δειχνουν να χανουν το παιχνιδι της ανοδου απο νωρις λογω εσωτερικων προβληματων ενω θα μπορουσαν περισσοτερα. οσον αφορα τον πατο κεραυνος και θεσσαλικος δειχνουν πολυ λιγοι και προβλεπω να διεκδικουν την πρωτη θεση απτο... τελος με νυχια και με δοντια tongue.gif. αυτα.
p.s: μπραβο σε νικαια και αναληψη. οι ευχαριστες εκπληξεις.biggrin.gif
nestoras kommatos
Μιας και το αναφερατε, συνολικα ενδεκα ειναι οι Λαρισαιοι που αγωνιζονται στην Α1:

1) Β. Σπανουλης(ΠΑΟ)

2) Κομματος(ΑΕΛ)

3) Λαππας(ΑΕΛ)

4) Ματαλον(ΑΕΛ)

5) Παπακωστας(ΑΕΛ)

6) Τσιαρας(ΠΑΟΚ)

7) Γιαννακιδης(ΠΑΟΚ)

8) Κατσαρες(Τρικαλα)

9) Τσουτσος(Τρικαλα)

10) Αγγελακοπουλος(Καβαλα)

11) Λολας(Καβαλα)

Το νουμερο δεν ειναι κακο, αρκετα καλο ειναι, πιστευω, αν αναλογιστουμε οτι υπαρχουν και αρκετοι που παιζουν στο εξωτερικο(Γκιουλεκας, Καραποστολου, Ντικουδης).

Fireball
nestora an skefteis oti ta talenta tou 80-82 itan toulaxiston 300 tote einai na se pianei apelpisia...
magic jonhson
QUOTE(nikos10 @ Nov 15 2008, 21:55 ) *
Παλαμάς - Ελασσόνα 67 - 45
Κεραυνός - Ίκαροι 59 - 66
Αμπελώνας - Ανάληψη 75 - 78
Νίκαια - ΕΑΛ 69 - 57
ΓΣ Βόλου - Μεταμόρφωση 62 - 83
Αστέρας - Θεσσαλικός 80 - 58

μηπως υπαρχει και η βαθμολογια?
Air Kef
O Nώε περσι ηταν στρατό στην Ροδο και δεν επαιξε πουθενά, είχε παρει τις αδειες του μαζεμένες και ειχε ερθει κι εκανε προπονησεις μαζι μας για 2-3 βδομαδες.
Απο οτι μου ειχε πει είχε κανονισει να πάει σε κολλέγιο στην Αμερική από φέτος με υποτροφία,κάτι σχετικό με οικονομία, στο οποίο κολλέγιο ασφαλώς και θα συμμετείχε στο NCAA,χωρις να μου εχει αναφέρει το όνομα του κολλεγίου (ή μου το ανέφερε και δεν το θυμάμαι biggrin.gif).
Δεν έχω μαθει νέα του, θα ρωτήσω αν έχει νεα του καποιος απο την ομάδα.

Παικτάρα και πολύ καλό και ήρεμο παιδί,από τους λίγους που δεν διαμαρτυρόταν άν έτρωγε καμιά ψιλή (κατα λάθος παντα) στην προπόνηση. Λογικό βέβαια αφού σε μύες και δύναμη είναι τουλάχιστον διπλάσιός μου. biggrin.gif
Evans(R)
Μετά και το χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι ματαξύ Ικάρων και Τιτάνων, 70-75 (αν μου μεταφέρθηκε σωστά το αποτέλεσμα),
η βαθμολογία έχει ως εξης:

ΟΜΑΔΑ Β. Ν-Η
Μεταμόρφωση 8. 4-0
Τιτάνες 8. 4-0
Νίκαια 7. 3-1
Αστέρας 7. 3-1
Ανάληψη 7. 3-1
ΕΑΛ 6. 2-2
Ικαροι 6. 2-2
Αμπελώνα 5. 1-3
Ελασσόνα 5. 1-3
ΓΣ Βόλου 5. 1-3
Κεραυνός 4. 0-4
Θεσσαλικός 4. 0-4

Καλύτερη Άμυνα : Αστέρας 189, Τιτάνες 227
Καλύτερη Επίθεση : Μεταμόρφωση 295, Νίκαια 286
nestoras kommatos
Η αληθεια ειναι πως η ολη ιστορια με τα αναξιοποιητα ταλεντα ειναι πραγματι ενα πολυ ευαισθητο θεμα, οχι μονο στα λογια, αλλα στην ουσια.

Δεν ξερω αν ειναι το πλεον καταλληλο topic να συζητησουμε για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα πιστευω πως ολοι μας θελουμε να βλεπουμε ''νεες μουρες'' στο θεσσαλικο μπασκετ. Δεν γνωριζω προσωπικα κατα ποσο οι ομαδες της ΕΣΚΑΘ εχουν και πολυ περισσοτερο βαζουν μεσα πιτσιρικαδες να παιξουν, εστω και αν ειναι η μονη λυση λογω ελλειψης χρηματων(πχ απο τη φουρνια του ΓΣΛ το 98 λογω της οικονομικης καταρρευσης ολοι σχεδον εκαναν σημαντικη καριερα σε Α1 και Α2, επαιξαν και εξωτερικο).

Fireball προφανως στους 82αρηδες θα αναφερεσαι και στη φουρνια του Κεραυνου που πηρε το πρωταθλημα εφηβων το 1999 απο τους οποιους αν δεν κανω λαθος αναδειχτηκε μονο ο Β. Σπανουλης(βεβαια για να μην ειμαστε αχαριστοι Σπανουληδες δεν βγαινουν και καθε χρονο και η καριερα του συγκεκριμενου παικτη σουπερ ειναι, πρωταθλητης Ευρωπης 2 φορες, δευτεραθλητης κοσμου, NBA, τελικοι με Μαρουσι, τιτλοι με ΠΑΟ, ατομικες διακρισεις κλπ.).

Δεν ξερω αν συνεχιζουν να βγαινουν με τον ιδιο ρυθμο στη Θεσσαλια ταλεντα και για ποιους λογους δεν αξιοποιουνται, δεν παρακολουθω ιδιαιτερα τα τμηματα υποδομης, για να ειμαι ειλικρινης.

Παντως, καλο θα ειναι οι λαρισινες ομαδες της Α1 να ριξουν μια ματια στον Μαυρογιαννη της Νικης Βολου, ο οποιος πρεπει αν δεν κανω λαθος να ειναι 17 και για την ηλικια του δειχνει μια πολυ καλη παραγωγικοτητα στο σκοραρισμα στη Γ Εθνικη.
Μαζι με τον Παπουλια(αν δεν κανω λαθος στο ονομα) της Νικης Βολου επισης και τον Κυριακοπουλο του Φοινικα Λαρισας(δανεικος απο την ΑΕΛ) ειχαν ξεχωρισει στη Μεικτη ΕΣΚΑΘ την ανοιξη του 2007 που τερματισε 2η πανελληνιως.

Μαλιστα, τα δυο παιδια απο τον Βολο ειχαν βγει πρωτοι σκορερς του φαϊναλ-φορ που ειχε γινει στη Ροδο.

Καλο θα ηταν να εξεταστουν οι περιπτωσεις τους.
oktaba
παιδια δηλαδη δεν υπαρχουν ταλεντα σε πιο μικρες ηλικιες???
Fireball
Υπάρχουν. Και Μαυρογιάννης και Παπούλιας και Πολίτης, και Αγαπίου και Γοργόλης και Καρπούζας και Κυριακόπουλος και πολλοί άλλοι, και Χατζηγιάννης και ένας άλλος από ΓΣ Σοφάδων που μου διαφεύγει το όνομα. Προπονητές και ομάδες με όρεξη για δουλειά δεν υπάρχουν. Αυτή είναι η μεγάλη πληγή. Όταν οι μεγάλες ομάδες κοιτούν μόνο να πάρουν έτοιμους παίκτες ή παίκτες από άλλες περιοχές τότε καλά να πάθουν...
Για τον Μαυρογιάννη λέγονται πολλά. Ότι τον θέλουν 3-4 μεγάλες ομάδες. Οι δικές μας όμως κοιμούνται όρθιες...
oktaba
τα παιδια δηλ του κεραυνου ??? τι γινεται με αυτα ???? και να συμπληρωσω κατι οτι υπαρχει μια τρομερη φουρνια γεννημενων 94'
Fireball
ρε συ οκτάβα Γοργόλης Καρπούζας Αγαπίου παίκτες του Κεραυνού είναι
Θυμήθηκα και τον άλλο παίκτη του ΓΣ Σοφάδων πέρα από τον Χατζηγιάννη. Εκίζογλου λέγεται
oktaba
παιδια ομως σας ειπα οτι υπαρχει εξαιρετικη φουρνια 94αρηδων και δεν τους προσεχει κανεις
LBJ
φιλε μπελαλιδη χασατε απο την αναληψη?πως τα καταφερατε?κατι πρεπει να μην πηγε καλα ε?πως ηταν το παιχνιδι?
air bel
QUOTE(LBJ @ Nov 23 2008, 13:41 ) *
φιλε μπελαλιδη χασατε απο την αναληψη?πως τα καταφερατε?κατι πρεπει να μην πηγε καλα ε?πως ηταν το παιχνιδι?

η αναληψη εχει εναν κοουτς που ειναι αριστος γνωστης του αθληματος και εχει περασει στους νεαρους τις αναληψης το αγωνιστικο πνευμα του...η νικαια απ την αλλη δεν εχει ξεκαθαρους στοχους κοιταμε καθε παιχνιδι διαφορετικα,η διαφορα ειναι οτι οι αναληψη εχει παικτεσ με μικρες προσθαφαιρεσεις στο ροστερ και ειναι μια ομαδα με ολη την σημασια της λεξης..απ την αλλη ειναι και περιεργη ομαδα δυσκολα αντιμετοπιζεται
Fireball
QUOTE(oktaba @ Nov 22 2008, 17:18 ) *
παιδια ομως σας ειπα οτι υπαρχει εξαιρετικη φουρνια 94αρηδων και δεν τους προσεχει κανεις

Ρε σύ oktaba ηρέμησε λίγο. Φέτος είναι η χρονιά των 94ρηδων. Αλλά έπεσαν στηυν περίπτωση με τα χάλια του αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ. Ας τους δούμες πρώτα και μετά θα κρίνουμε. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο ας παίξουν και αυτοί καλά και μετά θα πρέπει να αναλάβουν οι άλλοι
oktaba
τι εννοεις με τα χαλια του αναπτυξιακου????
amdsakis
χαιρετε μπασκετοφιλοι απο λαρισα!Θα προσπαθω να ενημερωνω και να ενημερωνομαι για το μπασκετ γενικως αλλα ειδικοτερα για τις κατηγοριες της ΕΣΚΑΘ!
amdsakis
QUOTE(amdsakis @ Nov 26 2008, 21:33 ) *
χαιρετε μπασκετοφιλοι απο λαρισα!Θα προσπαθω να ενημερωνω και να ενημερωνομαι για το μπασκετ γενικως αλλα ειδικοτερα για τις κατηγοριες της ΕΣΚΑΘ!
Την κυριακη μεγαλη νικη για το σωματειο μου επι του Ολυμπιακου Καρδιτσας και μεγαλο βημα για την ανοδο!
Αποτελεσματα 23/11/2008 Β' ΕΣΚΑΘ
1ος όμιλος
Τα αποτελέσματα
Ζαγορά � Σουφλάρια 58-49
Ελέφαντες � Βελεστίνο 60-63
Basketball Club Βόλος � Δίλοφο 62-98
Φοίβος - ΑΕΔ Πλατυκάμπου 20-0 α.α

2ος όμιλος
Τα αποτελέσματα
Καλαμπάκα - Φίλιππος Τρ. 66-52
Φαλώρεια � Πελασγοί 70-77
Ερμής Τρ. � Γόμφοι 73-46
Ρεπό είχε ο Κρόνος Τρ.

3ος όμιλος
Τα αποτελέσματα
ΓΣ Φύλλου � Παλαμαική 64-36
Μύτικας - Ολυμπιακός Καρδ. 59-52
Καλλίθηρος - Απόλλων Καρδ. 76-46
Ρεπό είχε η Μητρόπολη.
nestoras kommatos
Και η φουρνια των παιδιων γεννηθεντων απο το 1987 ως 1990 ηταν καλη, αλλα οι περισσοτεροι τους πηγαν Θεσσαλονικη(Γιαννακιδης, Καλλες, Γουλας, Βαβατσικος και αλλοι που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη) απο ΠΑΟΚ μεχρι ΧΑΝΘ!

amdsakis
QUOTE(nestoras kommatos @ Nov 11 2008, 18:51 ) *

ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!

QUOTE(Fireball @ Nov 12 2008, 14:20 ) *
Μιας και αναφέρθηκαν οι Ελέφαντες στην Α2 και Β ΕΣΚΑΘ πολύ μέτρια πράγματα μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχουν καν φαβορί.
Με τον Πλατύκαμπο δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Η Ολύμπια υποτίθεται ότι θα έδινε τα ταλέντα των ακαδημιών προς τα εκεί αλλά απ' ότι έμαθα το παιχνίδι με τους Ελέφαντες δεν πραγματοποιήθηκε καν...
Δεν προλαβανε να δηλωθουνε και εχουν αποκλειστει απο το πρωταθλημα!Επαιξα φιλικο μαζι τουσ(Α.Σ.ΜΥΤΙΚΑΣ) ,παιδια με αρκετο ταλεντο, θα επαιρναν πολλες και καλες εμπειριες!

QUOTE(belalidis @ Nov 4 2008, 00:06 ) *
βγηκε εγκυκλιος που οριζει ελαχιστο μηκος του γηπεδου26 μετρα και οπως καταλαβαινεις το γηπεδο του παλαμα ειναι μικροτερο...παντως κι οι παικτες του παλαμα θελουν να παιζουν σε καλυτερο γηπεδο και δεν νομιζω να τους πειραζει κ τοσο πολυ οτι παιζουν στην καρδιτσα
Τοτε φιλε η ομαδα της παλαμαικης(Β ΕΣΚΑΘ) γιατι παιζει στο κλειστο του παλαμα!

QUOTE(Fireball @ Nov 12 2008, 14:20 ) *
Δεν προλαβανε να δηλωθουνε και εχουν αποκλειστει απο το πρωταθλημα!Επαιξα φιλικο μαζι τουσ(Α.Σ.ΜΥΤΙΚΑΣ) ,παιδια με αρκετο ταλεντο, θα επαιρναν πολλες και καλες εμπειριες!
Evans(R)
Φίλε Fireball ενημερωσέ μας για τα αποτελέσματα της Α1 ΕΣΚΑΘ και τη βαθμολογία...
Από εσένα περιμένουμε τα έγκυρα μπασκετικά νέα της Θεσσαλίας!!!!!!!!!!!!!
Fireball
ΕΑΛ-Μεταμόρφωση 62-67 ΓΣ Νίκαιας-Ίκαροι Τρικάλων 90-73
ΓΣ Αμπελώνα- Ελασσόνα 77-48
Κεραυνός-Θεσσαλικός 59-49
Τιτάνες Παλαμά-Αστέρας Λάρισας 81-71
ΓΣ Βόλου-Ανάληψη 74-67 (61-61 κ.δ.)
ΟΜΑΔΑ Ν-Η Β. ΠΟΝΤΟΙ
1. Τιτάνες 6-0 12 437-368
2. Μεταμόρφωση 6-0 12 443-374
3. Ανάληψη 4-2 10 422-402
4. ΓΣ Νίκαιας 4-2 10 450-405
5. ΕΑΛ 3-3 9 375-372
6. Αστέρας Λάρισας 3-3 9 364-351
7. ΓΣ Αμπελώνα 3-3 9 445-396
8. Ίκαροι Τρικάλων 2-4 8 339-349
9. Ελασσόνα 2-4 8 337-387
10. ΓΣ Βόλου 2-4 8 391-431
11. Κεραυνός 1-5 5 321-361
12. Θεσσαλικός 0-6 6 348-430

sorry αν άργησα (ούτε στην εφημερίδα δεν τα βάλαμε χθες). Και σήμερα έχω ένα κεφάλι καζάνι γαμώ το ηλίθιο τεστ δεξιοτήτων
air bel
QUOTE(Fireball @ Nov 30 2008, 16:33 ) *
ΕΑΛ-Μεταμόρφωση 62-67 ΓΣ Νίκαιας-Ίκαροι Τρικάλων 90-73
ΓΣ Αμπελώνα- Ελασσόνα 77-48
Κεραυνός-Θεσσαλικός 59-49
Τιτάνες Παλαμά-Αστέρας Λάρισας 81-71
ΓΣ Βόλου-Ανάληψη 74-67 (61-61 κ.δ.)
ΟΜΑΔΑ Ν-Η Β. ΠΟΝΤΟΙ
1. Τιτάνες 6-0 12 437-368
2. Μεταμόρφωση 6-0 12 443-374
3. Ανάληψη 4-2 10 422-402
4. ΓΣ Νίκαιας 4-2 10 450-405
5. ΕΑΛ 3-3 9 375-372
6. Αστέρας Λάρισας 3-3 9 364-351
7. ΓΣ Αμπελώνα 3-3 9 445-396
8. Ίκαροι Τρικάλων 2-4 8 339-349
9. Ελασσόνα 2-4 8 337-387
10. ΓΣ Βόλου 2-4 8 391-431
11. Κεραυνός 1-5 5 321-361
12. Θεσσαλικός 0-6 6 348-430

sorry αν άργησα (ούτε στην εφημερίδα δεν τα βάλαμε χθες). Και σήμερα έχω ένα κεφάλι καζάνι γαμώ το ηλίθιο τεστ δεξιοτήτων

τουλαχιστον το περασεσ το τεστ?
ειχα προβλεψει τα αποτελεσματα της αγωνιστικης και μερικοι να μην προδικαζουν ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα....ο γσβολου νικησε την αναληψη που ως τωρα ειχε κανει πολυ μεγαλες νικες...οι ομαδες που θα εχουν το μεγαλυτερο κινητρο και ορεξη για μπασκετ θα πανε καλα μεχρι τελους....οσον αφορα το ματσ χτες με ικαρους εμεις καναμε το καλυτερο παιχνιδι μας για αυτο και το αποτελεσμα ειναι μπορω να πω πλασματικο..οι ανετες νικεσ με γσβολου και ικαρους μπορει να ξεγελασουν αυτες οι δυο ομαδες παιζουν πολυ καλο μπασκετ!!!!!!!!!απλα βρεθηκαμε σετην καλυτερη μερα και σ αυτο βοηθησαν οι πολυ μπασκετικοι αντιπαλοι!!την αλλη αγωνιστικη αρχιζουν σειρα απο ντερμπυ και ως το τελος του πρωτου γυρου προβλεπω οτι θα γινουν πολλες ανακαταταξεις...
nikos10
QUOTE(belalidis @ Nov 30 2008, 23:01 ) *
τουλαχιστον το περασεσ το τεστ?
ειχα προβλεψει τα αποτελεσματα της αγωνιστικης και μερικοι να μην προδικαζουν ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα....ο γσβολου νικησε την αναληψη που ως τωρα ειχε κανει πολυ μεγαλες νικες...οι ομαδες που θα εχουν το μεγαλυτερο κινητρο και ορεξη για μπασκετ θα πανε καλα μεχρι τελους....οσον αφορα το ματσ χτες με ικαρους εμεις καναμε το καλυτερο παιχνιδι μας για αυτο και το αποτελεσμα ειναι μπορω να πω πλασματικο..οι ανετες νικεσ με γσβολου και ικαρους μπορει να ξεγελασουν αυτες οι δυο ομαδες παιζουν πολυ καλο μπασκετ!!!!!!!!!απλα βρεθηκαμε σετην καλυτερη μερα και σ αυτο βοηθησαν οι πολυ μπασκετικοι αντιπαλοι!!την αλλη αγωνιστικη αρχιζουν σειρα απο ντερμπυ και ως το τελος του πρωτου γυρου προβλεπω οτι θα γινουν πολλες ανακαταταξεις...

Συγγνωμη αλλα παιζουν οι Ικαροι καλο μπασκετ??????Απο ποτε????
Fireball
QUOTE(nikos10 @ Nov 30 2008, 22:49 ) *
Συγγνωμη αλλα παιζουν οι Ικαροι καλο μπασκετ??????Απο ποτε????

Και όμως για τα δεδομένα τους παίζουν πολύ καλό μπάσκετ
nikos10
QUOTE(Fireball @ Dec 1 2008, 15:08 ) *
Και όμως για τα δεδομένα τους παίζουν πολύ καλό μπάσκετ

Eπειδη ειμαι παιχτης των Ικαρων.....Και δεν εχω την ιδια αποψη ακριβως,μου φανηκε περιεργο που αναφερ8ηκε αυτη η εικονα για την ομαδα....Αλλα πολυ περιεργο!!!Τελοσπαντων.............
LBJ
γ.σ.βολου αναληψη φοβερος αγωνας.το ασχημο ηταν η τραγικη διαιτησια και για τισ δυο ομαδες με τραγικα λαθη στο τελος ομως εκανε τα αδυνατα δυνατα να σπρωξει την αναληψη.πολυ καλη αμυνα πανω στα ατου της αναληψης και αμυνα σεμιναριο στα τελευταια 15 λεπτα.στη παραταση φανηκε να κερδιζει η αναληψη αλλα το παιχνιδι καθαρισαν με 2 διαδοχικα 3ποντα αποστολιδης και σκαμαγκας ο οποιος κρατησε και το μαυροφωτη της αναληψης στο πρωτο ημιχρονο στους 2 ποντους.φοβερο ματς!!!
nestoras kommatos
Απο την εφημεριδα Ελευθερια:

ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 248 (!) ΠΟΝΤΟΥΣ
Με σπασμένα ...φρένα Φοίβος και Μύτικας

• ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΣΚΑΘ
Με… βαρέλι φαίνεται πως έβλεπαν το καλάθι οι παίκτες του Φοίβου
Γιάννουλης και του Μύτικα Λάρισας στην αγωνιστική που πέρασε. Συνολικά
και οι δύο ομάδες σημείωσαν 248 πόντους και συνέχισαν με εντυπωσιακές
νίκες στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ. Συγκεκριμένα ο Φοίβος Γιάννουλης
επικράτησε με 122-74 του Basketball Club Βόλος και ο Μύτικας με 126 –
41 της Παλαμαϊκής. Συνοπτικά η κίνηση στην Β’ ΕΣΚΑΘ έχει ως εξής:

1ος όμιλος
Τα αποτελέσματα
Βελεστίνο – Ζαγορά ......................................................................53-57
Δίλοφο – Ελέφαντες..............................................................
........55-39
Basketball Club Βόλος - Φοίβος Γιάννουλης..............................74-122
Σουφλάρια - ΑΕΔ Πλατύκαμπου..............................................20-0 α.α.
Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
1.Φοίβος Γιάννουλης ............................................................................8
2.Σουφλάρια ................................................................................
.........7
3.Δίλοφος................................................................
..............................7
4.Ζαγορά..................................................................
.............................7
5.Βελεστίνο ................................................................................
...........6
6.Ελέφαντες............................................................
..............................5
7.Basketball Club Βόλος......................................................................
.4
* Ο Πλατύκαμπος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Η επόμενη αγωνιστική (7/12)
Ζαγορά – Δίλοφος
Ελέφαντες – Basketball Club Βόλος
Φοίβος – Σουφλάρια
ΑΕΔ Πλατυκάμπου - Βελεστίνο

2ος όμιλος
Τα αποτελέσματα
Πελασγοί – Καλαμπάκα..............................................................
...48-57
Γόμφοι – Φαλώρεια .......................................................................40-46
Φίλιππος Τρ. - Κρόνος Τρ..............................................................65-66
Ρεπό είχε ο Ερμής Τρικάλων.
1.Πελασγοί ................................................................................
............7
2.Φαλώρεια ................................................................................
...........7
3.Καλαμπάκα............................................................
.............................6
4.Ερμής Τρ............................................................................
................5
5.Φίλιππος Τρ............................................................................
............4
6.Κρόνος Τρ. ................................................................................
.........4
7.Γόμφοι..................................................................
..............................3
*Καλαμπάκα, Ερμής Τρ., Κρόνοι Τρ. και Γόμφοι έχουν κάνει το ρεπό
τους.
Ερμής Τρ. – Καλαμπάκα
Γόμφοι – Κρόνος Τρ.
Πελασγοί – Φίλιππος Τρ.
Ρεπό θα έχει η Φαλώρεια.

3ος όμιλος
Τα αποτελέσματα
Παλαμαϊκή – Μύτικας ..................................................................41-126
Ολυμπιακός Καρδ. – Μητρόπολη..................................................65-43
Απόλλων Καρδ. - ΓΣ Φύλλου..............................................αναβλήθηκε
Ρεπό είχε ο Καλλίθηρος.
1.Ολυμπιακός Καρδ........................................................................
......9
2.Μύτικας ................................................................................
..............8
3.ΓΣ Φύλλου....................................................................
......................6
4.Καλλίθηρος ................................................................................
........6
5.Απόλλων Καρδ. ................................................................................
..4
6.Μητρόπολη ................................................................................
........4
7.Παλαμαϊκή............................................................
..............................4
*Μύτικας, Απόλλων Καρδίτσας, Καλλίθηρος, Μητρόπολη και Παλαμαική
έχουν κάνει το ρεπό τους.
** Απόλλων και ΓΣ Φύλλου έχουν από ένα ματς λιγότερο
Μητρόπολη – Παλαμαϊκή
Μύτικας – Απόλλων Καρδίτσας
ΓΣ Φύλλου – Καλλίθηρος
Ρεπό θα έχει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.
amdsakis
QUOTE(nestoras kommatos @ Dec 2 2008, 15:18 ) *
Απο την εφημεριδα Ελευθερια:

ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 248 (!) ΠΟΝΤΟΥΣ
Με σπα..........
Ρεπό θα έχει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Καλησπερα, καλοι οι πιτσιρικαδες του Παλαμα και εξυπνη κινηση να τους κατεβασουν στο πρωταθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ αλλα φετος ο στοχος της ομαδας μου(ΜΥΤΙΚΑΣ) ειναι η ανοδος και το καλο μπασκετ!
Fireball
QUOTE(nikos10 @ Dec 1 2008, 14:13 ) *
Eπειδη ειμαι παιχτης των Ικαρων.....Και δεν εχω την ιδια αποψη ακριβως,μου φανηκε περιεργο που αναφερ8ηκε αυτη η εικονα για την ομαδα....Αλλα πολυ περιεργο!!!Τελοσπαντων.............

Nικο έχεις κοντράρει στα ίσια τον Αστέρα, έχεις πάρει τις νίκες που ήθελες απέναντι σε Κεραυνό και Θεσσαλικό, δύο ομάδες που παλεύουν μαζί σου για την παραμονή, τι άλλο θες δηλαδή.
Πρόσεξε τι είπα: Για τα δεδομένα τους οι Ίκαροι παίζουν καλό μπάσκετ. Για τα δεδομένα τους
nikos10
QUOTE(Fireball @ Dec 3 2008, 17:29 ) *
Nικο έχεις κοντράρει στα ίσια τον Αστέρα, έχεις πάρει τις νίκες που ήθελες απέναντι σε Κεραυνό και Θεσσαλικό, δύο ομάδες που παλεύουν μαζί σου για την παραμονή, τι άλλο θες δηλαδή.
Πρόσεξε τι είπα: Για τα δεδομένα τους οι Ίκαροι παίζουν καλό μπάσκετ. Για τα δεδομένα τους

Εχεις δικιο σε αυτα που λες....Και να ηθελα κατι αλλο θα ειναι λιγο υπερβολη...Προς θεου...Απλα η ομαδα θα μπορουσε αυτα που εχει κανει ως τωρα να τα εκανε μεσω καλης εμφανισης....Αυτο εννοω...Η ομαδα παντως ειναι ετοιμη για το καλυτερο ή το χεροτερο...Και αυτο συμβαινει γιατι ειναι ακυβερνητο καραβι και ο,τι γινεται γινεται μεσα στο χαος μερικες φορες...Παντως αυτη η αγωνιστικη θα εχει μεγαλο ενδιαφερον ιδιαιτερα για τη αναμετρηση Μεταμορφωση-Παλαμας....Πως το βλεπετε το ματσακι????????
air bel

stantar ασσος +10 ποντουσ στην μεταμορφωση δινω,μετα απο αυτο το παιχνιδι η μεταμορφωση αποκτα προβαδισμα ,αλλα εχει ολα τα ντερμπυ εκτος στο β γυρο με αστερα παλαμα και νικαια και δεν εχει παιξει ακομα με αμπελωνα και αναληψη,για τον παλαμα ισως να ειναι νικη τιτλου αν παρει το διπλο και εχει την ιδια διαρκεια και το νεο ετος..
PngsLArisa
paides oti kai na lete o keraunos apoteleitai apo 7 paidia katw twn 17 etwn kai 5 antres ! ta 6 apo ta 7 paidia erxontai apo ta tmimata tou paidikou xwris xrono summetoxis sto antriko tin persuni xronia. kai pistevw ta pame polu kala!
Fireball
QUOTE(PngsLArisa @ Dec 4 2008, 22:11 ) *
paides oti kai na lete o keraunos apoteleitai apo 7 paidia katw twn 17 etwn kai 5 antres ! ta 6 apo ta 7 paidia erxontai apo ta tmimata tou paidikou xwris xrono summetoxis sto antriko tin persuni xronia. kai pistevw ta pame polu kala!

Πανάγο έχετε αυτοκτονήσει σε δύο παιχνίδια. Με ΓΣ Βόλου και με Ίκαρους. Έχετε πολύ ταλέντο αλλά μετρά και η εμπειρία. Και Τσιαμπαλής και Χατζημπίρος σας δίνουν επιπλέον βαθμούς...
LBJ
QUOTE(Fireball @ Dec 5 2008, 20:33 ) *
Πανάγο έχετε αυτοκτονήσει σε δύο παιχνίδια. Με ΓΣ Βόλου και με Ίκαρους. Έχετε πολύ ταλέντο αλλά μετρά και η εμπειρία. Και Τσιαμπαλής και Χατζημπίρος σας δίνουν επιπλέον βαθμούς...

στο παιχνιδι με γ.σ.βολου νομιζω πωσ ο γ.σ.βολου ηταν πολυ καλυτερος.γιατι λεσ οτι αυτοκτονησαν?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.