To κλασικό τόπικ που υπάρχει σε σχεδόν όλα τα φόρουμ, σιμπλ αζ δατ βαθμολογήστε το αποπάνω σας avatar και γράψτε ένα δυο λόγια γιατί σας αρέσει/δεν αρέσει.
QUOTE(ios @ May 6 2008, 10:35 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
To κλασικό τόπικ που υπάρχει σε σχεδόν όλα τα φόρουμ, σιμπλ αζ δατ βαθμολογήστε το αποπάνω σας avatar και γράψτε ένα δυο λόγια γιατί σας αρέσει/δεν αρέσει.
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
Τπ απο πανω μας εννοεις προφανως το δικο σου ε?
Μου αρεσει γιατι ειναι για το τρελοκομειο και μου αρεσουν αυτα τα τρελά, αλλα δεν μου αρεσει γιατι ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καθαρα, παροτι δεν φταις εσυ για αυτο....
NBAholic
May 6 2008, 14:21
^^Be trendy, dude. Σπινόσαυρος > τυραννόσαυρος
Κατά τα άλλα όμως, παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον προφίλ, ο φωτισμός είναι καλός, τα ούλα τονίζονται όσο πρέπει, τα νύχια έχουν αίμα. 8/10.
Το δικό μου ομολογουμένως δεν είναι και ό,τι το καλύτερο, αλλά μου είχε κάνει κλικ τότε (ήθελα να βρω τον Κόμπι ντυμένο Λεονάρντο, αλλά δεν τα κατάφερα).
Περιμένεις να μη μου αρέσει ένα άβαταρ που απεικονίζει τον απεικονιζόμενο;
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
Πολύ όμορφο, αν και για να πω την αλήθεια, δεν υπάρχει η εικόνα του retro-maniac που έδειχνε να σε διακρίνει με το άβαταρ του Τσάμπαιρλεν (όπως και με κάθε retro άβαταρ).
Το δικό σου άβαταρ Μόρφιους έχει το thumbs up από εμένα καθώς απεικονίζει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και (μία ακόμα) θεά βραζιλιάνα αλλά είχε γίνει ολόκληρο ζήτημα στην Αμερική καθώς ορισμένοι θεώρησαν ότι προέβαλε τους μαύρους άνδρες σαν πρότυπα βίας και το συνέκριναν με σκηνές από το Κινγκ Κογκ (οπότε υπήρχε και ρατσιστική σκιά κατά τη γνώμη τους). Βέβαια τόσο ο Λεμπρόν όσο και η Ζιζέλ θεώρησαν ότι αυτά είναι συνήθεις υπερβολές και "διυλήσεις του κόνωπα" πράγμα που στις ΗΠΑ είναι πολύ κοινό σε τέτοια ζητήματα. Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.
kostakis19
May 7 2008, 01:26
Το δικο σου Flash απεικονιζει εναν θρυλο και εναν που θα ειναι θρυλος σε καμια 10αρια χρονια.Δυο παιχτες που ειναι πραγματικα απο τους καλυτερους που εχουν περασει.Και επειδη τα πολλα λογια ειναι περιττα: 10/10
Air Kef
May 7 2008, 01:35
^
Απεικονίζει ολα τα ονειρα των φιλων του Ολυμπιακου,για το τι θα μπορουσε να ειχε γινει αν εκεινη η ομαδα των Παπαλουκα-Φορντ-Ντε Μιγκελ-Ζεβροσενκο δεν ειχε διαλυθεί. Α ρε Σωκράτη.. 400 εκατομμυρια εσύ,εγραψε τους Γιαννακοπουλους αυτός,παιξαμε μπασκετ,πηραμε Κυπελλο,αποκλεισαμε ΠΑΟ με μειονεκτημα και... τα διαλυσες ολα..
B for Basketball
May 7 2008, 01:49
Το δικο σου avatar Αιr Kef ειναι μακραν απο τα καλυτερα για μενα....
Εκτος του οτι ειναι ενας απο τους κορυφαιους ηθοποιους ever....
Mε αυτο το avatar υποδηλωνεις πως με αυτα τα αγρια και διαπεραστικα ματια προσεχεις ολο το φορουμ και εισαι ετοιμος να ξεκαθαρισεις το καλο απο το κακο...
![](../../../i77.photobucket.com/albums/j80/nightlesschild/SCARFACE-5.gif)
(ετσι...
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
)
Τιποτα δεν σου ξεφευγει και εισαι ξεκαθαρος στο τι θελεις κ στο τι λες.
Ολα αυτα ενα avatar....
Σε δειχνω λιγο αγριο αλλα οχι απαραιτητα κακο....Μην ξεχνας κ το χιουμορ κ την αλλη πλευρα του Αλ!!
(Κοbe =MVP
![laugh.gif](../style_emoticons/default/laugh.gif)
)
Keyser_Soze
May 7 2008, 02:19
Το δικό σου avarar φίλε spysta απεικονίζει την τριανδρία του μπασκετικού Ολυμπιακού με τον Γιαννάκη στη μέση, τον άνθρωπο που ανέλαβε το ομολογουμένως δύσκολο έργο να οδηγήσει τον ΟΣΦΠ και πάλι στην κορυφή...Αν και δεν είμαι υποστηρικτής της ομάδας θεωρώ πως είναι ωραίο το avatar σου καθώς δείχνει τα κεντρικά πρόσωπα της αγαπημένης σου ομάδας...!
(φέρνει πάντως και σε Σβαρτζενέγκερ αυτό του keyser
)
Ο spysta έχει μια τριάδα που σε διοικητικό/οργανωτικό επίπεδο ελπίζουμε όλοι να πετύχει πολλά!
7/10
Με πρόλαβε ο Rondo όμως: Το εφηβικό των γυναικών του ΠΑΟ είναι αυτό; Ίσα πάνω από τη βάση, επειδή είναι γυναίκες/κοπέλες. 6/10
QUOTE(Seb12 @ May 7 2008, 04:38 )
(φέρνει πάντως και σε Σβαρτζενέγκερ αυτό του keyser
)
Ο spysta έχει μια τριάδα που σε διοικητικό/οργανωτικό επίπεδο ελπίζουμε όλοι να πετύχει πολλά!
7/10
Με πρόλαβε ο Rondo όμως: Το εφηβικό των γυναικών του ΠΑΟ είναι αυτό; Ίσα πάνω από τη βάση, επειδή είναι γυναίκες/κοπέλες. 6/10
Το γυναικείο είναι!!!Όχι το εφηβικό...Επίσης δεν ελπίζουμε και όλοι να έχει επιτυχίες η τριάδα...
ΥΓ:Σόρρυ που ξαναπόσταρα
Das Kapital
May 7 2008, 20:35
O Seb12 με το Gary Payton πιθανον με τη μπλουζα προπονησης των Σελτικς να κοιταει ψηλα στον ουρανο.Αξιο προσοχης ειναι πως ο εν λογω ποστερ εχει τη φωτο του παιχτη να μην ειναι εν ωρα δρασης αλλα σε μια προσωπικη στιγμη!
Αρκετα καλα,με αριστα το 10 σου δινω 8!
3/10 στον lebron15. μα σήμα της Μάντσεστερ στο μπασκετφόρουμ
![blove.gif](../style_emoticons/default/blove.gif)
(this brings you down to 5), another -2 for bad quality
KobeBryant
May 7 2008, 22:24
10/10 jois
Ειναι γυναικαρα.-
10/10
Κλασσική NBA retro στιγμή αν και όχι τόσο καλοί τελικοί (αν είναι από τους τελικούς του 91).
nikolas12
May 16 2008, 07:46
Μοrfi 9/10 καλο αβαταρ αλλα εβαλα το 9 για να μην επαναπαυεσαι.
spiderman o αγαπημενος ηρωας της τριαδας batman(oχι ο μπατατουδης
),superman kai spiderman
μαλιστα θυμαμαι με νοσταλγια που καποτε ειχα ψηφισει στο παιδικο καναλι του filmnet να προβληθουν τα δικα του νεα επεισοδια και οχι των αλλων δυο.
αν και οι ταινιες δεν μου πολυαρεσαν ενα 7/10
B for Basketball
May 17 2008, 03:13
Reggie Miller, Ποτε μου δεν τον εκτιμησα , παρολο που εχει πολυ καλο σουτ και ψυχρο αιμα, αλλα κατα τα αλλα δεν μου αρεσε σαν παιχτης και ο χαρακτηρας τον εκανε αντιπαθη για μενα.
3/10 και πολυ του ειναι
nikolas12
May 17 2008, 20:23
10/10 φυσικα για Κομπυ.Kemp δεν ξερω πως βρεθηκε αυτο το αβαταρ που το ειχα πριν απο 2 περιπου μηνες!Μετα το κλεισιμο για λιγο του φορουμ αλλαξε!!!Ενα με Captain America ειχα πριν!!!
suspect
May 18 2008, 11:47
σπαιντερμαν και αμερικανιες...
2/10
nikolas12
May 18 2008, 11:57
Και εγω σε εσενα 2/10.Δεν καταλαβα τι ειναι ακριβως.
captain charisma
May 18 2008, 14:11
μπορω να πω οτι η τριλογια του σπαιντερμαν ηταν πολυ καλη αν και σε καποια σημεια φλοιαρουσε αρκετα.... ενα 9/10 δινω
nikolas12
May 18 2008, 14:43
Η εικονα σου απο call of duty ειναι;9/10
captain charisma
May 18 2008, 15:07
no..απο το sin city ειναι και αυτος ειναι ο μικυ ρουρκ και κανει τον μαρβ στη ταινια..η ταινια απλα τα σπαει για μενα
Xaroumenos loukoumas
May 18 2008, 15:40
0.75 γιατί εμένα η ταινία δε μου άρεσε (1/10) και είναι και πολύ σκοτεινή η φωτογραφία (-0.25) .-
10/10 στο δικο σου γιατι δειχνει το αγρυπνο ματι της ΜΕΚ με το σπινθυροβολο βλεμα που παραμονευει κοιτωντας ολες τις κινησεις της σαπιας εξουσιας του φορουμ!
Kill Bill is the shit.
8/10, το -2 για την ανάλυση που τον έχει ψιλοπαραμορφώσει τον κακομοίρη τον Pai Mei.
nikolas12
May 19 2008, 22:00
9/10 ιος
QUOTE(hip-hop @ May 19 2008, 23:00 )
9/10 ιος
Hip hop ο παιχταράς, στη φώτο που έχεις τα σπάει, 10/10
NBAholic
May 20 2008, 01:30
Rondo, 8/10. Η ομάδα των Εσπερίδων μου άρεσε λίγο περισσότερο όταν την είδα (μιλώντας αισθητικά).
Air Kef
May 20 2008, 02:23
Να δω ποιος θα σχολιασει το δικο σου ρε Χαρη.
NBAholic
May 20 2008, 02:34
Αν σου πω ότι κι εγώ γι'αυτό το έβαλα;
captain charisma
May 20 2008, 03:34
μηπως ειναι ο ουενς ανσελντ που ηταν μονο 2.01?
Air Kef
May 20 2008, 05:42
dizzy_fingers
May 20 2008, 09:17
Εμένα πάντως μου αρέσει εικαστικά το άβαταρ του holic.
Προφανώς είναι πειραγμένη με photoshop, το αποτέλεσμα όμως είναι όμορφο χρωματικά.
Keyser_Soze
May 23 2008, 16:54
Το δικό σου είναι απάτη πάντως. 0/10. Ήπιες αντμίν...
Air Kef
May 23 2008, 18:33
Αλλα 5 χρονια για νέα ταινια του Ταραντίνο και αλλα 9 για ημισυμμετοχή του σε άλλη.
reignman
Jun 2 2008, 12:05
10/10
Al ftw
benchwarmer
Jun 2 2008, 12:05
QUOTE(reignman @ Jun 2 2008, 13:05 )
10/10
Al ftw
![77.gif](../style_emoticons/default/77.gif)
Να επαιζες και καθολου....
10/10 παντως....
captain charisma
Jun 2 2008, 12:14
βαζω ενα 10ρακι γιατι ο στοκτον ηταν μεγαλος παικτης και θελει @@ να βαλεις τριποντο μπροστα στο μπαρκλει στους τελικους της δυσης μεσα στο χιουστον
0/10..
Περίμενα να ποστάρεις για να σου δώσω το 10ρακι σου !
Ο αγαπημένος μου πίνακας του Βαν Γκογκ, "Έναστρη Νύχτα". Απλά καταπληκτικός. Ευχάριστα μελαγχολικός θα έλεγα... good job νταβαριτς
Mamuwalde
Jun 2 2008, 15:17
9/10 for the brotherhood
![afro.gif](../style_emoticons/default/afro.gif)
αν δεν κάνω λάθος είναι ο Αλί με τον Ράσελ [?]
Με τον Τσάμπερλαιν
giopride θα σε στεναχωρήσω αλλα ενα 3 και μαλλον πολυ ειναι...
Mamuwalde
Jun 2 2008, 15:32
βάλε κάτι ρε φιλαράκι .... δε βγαίνω ....
QUOTE(pierce21 @ Jun 2 2008, 16:27 )
giopride θα σε στεναχωρήσω αλλα ενα 3 και μαλλον πολυ ειναι...
Γιατι ρε? Εχει πολυ πλακα.
Δειχνει ενα πανηλιθιο ανθρωπακι να εχει παρει μπαλα μπασκετ στην παραλια και να καθεται σαν χαζο επειδη δεν εχει μπασκετα στην παραλια για να παιξει. Γελαω φοβερα με την χαζομαρα του.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.