Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναγιώτης Γιαννάκης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
GK_23
QUOTE(traveller @ Apr 15 2010, 17:08 ) *
Κι ένα τελευταίο, μια και διαβάζω τα ...εσωτερικά σας. tongue.gif Αδίκως του την πέφτετε του Air and the King. Eάν δεν κρίνονται από τα αποτελέσματα οι ομάδες (παίχτες & προπονητές) από τι κρίνονται? Από κάτι πρέπει να κρίνονται πάντως όταν έρχεται η ώρα για "ταμείο" και τα αποτελέσματα είναι ο ασφαλέστερος τρόπος.

Καλώς ή κακώς, ομάδες που έχουν δαπανήσει τα χρήματα που έχει ξοδέψει ο Ολυμπιακός τα δύο τελευταία χρόνια, μόνο από τα αποτελέσματα μπορούν να κριθούν. Από τίποτα άλλο!
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Apr 15 2010, 17:13 ) *
Καλώς ή κακώς, ομάδες που έχουν δαπανήσει τα χρήματα που έχει ξοδέψει ο Ολυμπιακός τα δύο τελευταία χρόνια, μόνο από τα αποτελέσματα μπορούν να κριθούν. Από τίποτα άλλο!

Αυτο ειναι το σιγουρο...
Και επειδη η σεζον δεν εχει τελειωσει ακομη,θα συμφωνησω με τον φιλο Air & King οτι στο τελος παντα γινεται ''ταμειο'' & υπαρχει η δυνατοτητα να εξαχθουν ασφαλεστερα συμπερασματα.
LFO
χωρις να θελω να ειμαι ο ballbreaker της παρεάς νομιζω οτι το συγκεκριμενο τοπικ, 3 εβδομαδες πριν το F4, θα έπρεπε να ειναι το μοναδικο ανενεργο της κατηγοριας Oλυμπιακός.....

Μήπως μπαινουμε, αθελα μας βεβαια, ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ στο τριπακι "προπονητης 2010-2011"?
Air and King
QUOTE(LFO @ Apr 15 2010, 17:18 ) *
Μήπως μπαινουμε, αθελα μας βεβαια, ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ στο τριπακι "προπονητης 2010-2011"?

Αν η ομαδα παρει τους τιτλους η τον τιτλο δεν θα υπαρξει κανενα θεμα...Ο προπονητης θα ειναι ο ιδιος και θα το δικαιουται!Αν ομως δεν επιτυχει τοτε θα αρχισει η φημολογια...

Δεν τειθεται θεμα ουτε τεθηκε...Απλα ειχα καιρο να μπω στο φορουμ(ελειπα στο εξωτερικο) και πριν λιγες μερες που ξαναμπηκα διαβασα διθυραμβους προς το προσωπο του Γιαννακη απο τωρα και καπου παραξενευτηκα....Πολυ νωρις για τετοια!
rchos
παντως αν και δεν ημουν ενας απο αυτους που ηθελαν να φυγει ο γιαννακης και ταυτοχρονα ποτε δεν ημουν φανατικος γιαννακικος δεν βρισκω τοσο παραλογο σε καποια σημεια να ηθελαν καποιοι να φυγει.ειμαστε ανυπομονος λαος και αυτο το δειχνουμε συνεχεια.
για μενα γραφικο δεν ηταν οτι πολλοι ηθελαν ο προπονητης να φυγει.γραφικο ηταν ολο το πανηγυρακι που στηθηκε γυρω απο αυτο και ολα τα απιστευτα που μηχανευονταν πολλοι ειτε επιτηδες ειτε αθελα τους για να πεισουν και τους υπολοιπους οτι πρεπει να φυγει ωστε να πιεστει η διοικηση να τον διωξει.τι εχει χασει τον ελεγχο στα αποδυτηρια τι μιλαει στα ταιμ αουτ και οι παιχτες τον γραφουν και αλλα πολλα οπως η απαγορευση της λεξης υπομονη.τραγελαφικα πραγματα που εχουν γραφτει και σε αυτο το φορουμ μα καιαπο δημοσιογραφους.το να ηθελες να φυγει δεν σε κανει γραφικο.να ηθελες να φυγει και πλεον να μην θες δεν σε κανει να εχεις κανει κωλοτουμπα.κωλοτουμπα ομως εχουν κανει πολλοι στο πως συμπεριφερονται ως προς τον προπονητη του ολυμπιακου.

Υ.Γ. φυσικα κωλοτουμπες κανουν πολλοι και σε ασχετα θεματα με τον ολυμπιακο σε αυτο το φορουμ αλλα ας μην πω τιποτα αλλο γιατι θα ειμαι οφ τοπικ.
apkat
Παιδια επειδη χρησιμοποιηθηκε πολυ η λεξη γραφικος που εγω χρησιμοποιησα..Ειναι καθαρα προσωπικη αποψη οτι οταν επι μια δεκαετια και πλεον εισαι ενα ανοργανωτο μπουρ***ο ειτε οργανωτικα διοικητικα ειτε προπονητικα με μοναδικη εξαιρεση την μια γεματη χρονια του Καζλαουσκας και ξαφνικα βρισκεται μια διοικηση και ενας προπονητης που σε συμαζευουν σε βαζουν στον σωστο δρομο και βλεπεις καθηυμερινη βελτιωση ειτε αγωνιστικη ειτε σε καθε αλλο θεμα ειναι γραφικο να θες να χαλασεις αυτον τον συνδυασμο..

Σου δινεται η ευκαιρια να επενδυσεις πανω σε αυτον τον συνδυσμο για αρκετο καιρο που θα σε γιγαντωσει και εσυ κοιτας πιο κοντα και απο την μυτη σου μηπως εχασες ενα παιχνιδι απο τον παο η ακομα ενα πρωταθλημα;;Ε για μενα αυτοι ειναι γραφικοι και ευτυχως κανεις αρμοδιος δεν τους δινει σημασια..

Προσωπικη γνωμη ειναι δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε και ολοι..
rchos
ενταξει γραφικε τυπε! tongue.gif
να φανταστειτε παιδια οτι με αυτον τον εγκαθετο εχουμε δει ολα σχεδον τα φετινα παιχνιδια στο σεφ διπλα διπλα. ohmy.gif
Air Kef
Πες τα ρε apkat, γιατί είχα αρχίσει να πιστευω ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα.
Και rchos βέβαια.

@traveler
Αυτές τις εμφανίσεις που εννοεις&βρισκόμενος στην μέρα μου τις έκανα με Πινι το 2007, 2 φορές μάλιστα, αλλά την μία μια αδιανόητη σειρά συγκυριών κ Πηλοιδη και την αλλη ένα χειρουργείο β ημιχρόνου εστειλαν την κούπα στο ΟΑΚΑ.
Άποψη μου καθαρά, ελπίζω σεβαστή,δεν περιμένω να την ασπαστει καποιος ούτε θα προσπαθησω να πεισω καποιον. smile.gif

Είναι τρομακτικα σπανιο να γίνει ο συνδυασμός factors για να πάρει διπλό οποιοσδήποτε ολυμπιακός μέσα στο οακα κ ο παο δεν έχει αποδυναμωθεί όσο πιστεύετε αγωνιστικα&σίγουρα καθόλου εξωαγωνιστικα.
anakasa7
μεγαλο λαθος να φυγει ο γιαννακης.με τον ιδιο κορμο συν 2 καλες προσθηκες του χρονου,με το μπασκετ που θα βγαζει η ομαδα θα πρεπει να της απαγορευτει να παιζει σε ευρωπαικα γηπεδα.....
Air Kef
Πραγματικά, κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πόσο καλύτερα θα παίζαμε φέτος αν ο Χαλπερίν απέδιδε το 50% των προσδοκιών που υπήρχαν γιαυτόν..

Εχω σκεφτεί μηπως θα ηταν καλύτερα να κρατούσαμε τον Ουέιφερ τον Οκτώβρη και να διώχναμε τον Γιοτάμ. 24.gif

It was a JOKE! biggrin.gif
Air and King
QUOTE(Air Kef @ Apr 16 2010, 13:37 ) *
Αυτές τις εμφανίσεις που εννοεις&βρισκόμενος στην μέρα μου τις έκανα με Πινι το 2007, 2 φορές μάλιστα, αλλά την μία μια αδιανόητη σειρά συγκυριών κ Πηλοιδη και την αλλη ένα χειρουργείο β ημιχρόνου εστειλαν την κούπα στο ΟΑΚΑ.
Άποψη μου καθαρά, ελπίζω σεβαστή,δεν περιμένω να την ασπαστει καποιος ούτε θα προσπαθησω να πεισω καποιον. smile.gif

Είναι τρομακτικα σπανιο να γίνει ο συνδυασμός factors για να πάρει διπλό οποιοσδήποτε ολυμπιακός μέσα στο οακα κ ο παο δεν έχει αποδυναμωθεί όσο πιστεύετε αγωνιστικα&σίγουρα καθόλου εξωαγωνιστικα.

Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι ο Παναθηναικος ειχε ευνοια της διατησιας..Ακομα και οι ιδιοι οι φιλαθλοι του Παναθηναικου το ξερουν αυτο ασχετα αν δεν το παραδεχονται..
Ομως προσωπικα σιχαινομαι να μιλαω για διατησια ειτε στο Μπασκετ ειτε στο Ποδοσφαιρο...
Και βεβαια δεν μπορει να αποτελει συνεχως δικαιολογια για τον Ολυμπιακο αυτο..

Αυτο που λες περι συνδυασμο factors πιο πολυ σαν δικαιολογια μου ακουγεται...Ειδικα για την φετινη ομαδα.Φετος η ομαδας μας εχει τα παντα που χρειαζονται για να παρει μια νικη στο Οακα σε τρεις ευκαιριες!

rankin
QUOTE(Air and King @ Apr 16 2010, 21:27 ) *
Αυτο που λες περι συνδυασμο factors πιο πολυ σαν δικαιολογια μου ακουγεται...Ειδικα για την φετινη ομαδα.Φετος η ομαδας μας εχει τα παντα που χρειαζονται για να παρει μια νικη στο Οακα σε τρεις ευκαιριες!

Αν την εποχή των τελικών η ομάδα είναι πλήρης και υγιής, τότε ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου . Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή.
Δεν είναι όμως δεσμευτικό όλο αυτό.
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τυχαία ομάδα. Αλίμονο αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο πως έχει συγκεκριμένα σχέδια αναχαίτισης των προσπαθειών μας και ήδη έχει ξεκινήσει να τα δουλεύει. Είναι τα ίδια σχέδια που δουλεύει και η Παρτιζάν. Σπάσιμο ρυθμού. Σκληρή άμυνα. Πράγματα που κάνουν καλά στη συγκεκριμένη σχολή μπάσκετ.

Παναθηναϊκό, Παρτιζάν και κάθε αντίστοιχη ομάδα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρίσκει τρόπο να τις παρασέρνει στο ρυθμό του. Αν αφήσουμε το ταμπούρλο του ρυθμού σε ξένα χέρια, χάθηκε το παιχνίδι, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό του Final 4...
traveller
QUOTE(rankin @ Apr 16 2010, 18:53 ) *
Αν την εποχή των τελικών η ομάδα είναι πλήρης και υγιής, τότε ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου . Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή.
Δεν είναι όμως δεσμευτικό όλο αυτό.
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τυχαία ομάδα. Αλίμονο αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο πως έχει συγκεκριμένα σχέδια αναχαίτισης των προσπαθειών μας και ήδη έχει ξεκινήσει να τα δουλεύει. Είναι τα ίδια σχέδια που δουλεύει και η Παρτιζάν. Σπάσιμο ρυθμού. Σκληρή άμυνα. Πράγματα που κάνουν καλά στη συγκεκριμένη σχολή μπάσκετ.

Παναθηναϊκό, Παρτιζάν και κάθε αντίστοιχη ομάδα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρίσκει τρόπο να τις παρασέρνει στο ρυθμό του. Αν αφήσουμε το ταμπούρλο του ρυθμού σε ξένα χέρια, χάθηκε το παιχνίδι, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό του Final 4...

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Και δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα. Ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ έβαλε 90 πόντους κι έχασε.
Ο γρήγορος ρυθμός δε βολεύει μόνο τον Ολυμπιακό. Είναι το τέμπο που κατεξοχήν έπαιζε και ο Παναθηναϊκός και πιστεύω ότι θα το ξαναχρησιμοποιήσει όταν οι συνθήκες του το επιτρέψουν..
Απλώς όπως αποδείχθηκε και από πέρσι , τον Ολυμπιακό, δεν τον βολεύει καθόλου το σετ παιχνίδι, δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό.
Πράγμα που μέσες άκρες ισχύει και φέτος αν και σε λιγότερο βαθμό αφού έχει πιο γεμάτο ρόστερ.

Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, δεν έχω γνώμη εάν θα πρέπει να φύγει ή να μείνει ο Γιαννάκης και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα γίνει το ένα ή το άλλο.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει το περσινό μπάσκετ και αυτό δεν οφείλεται μόνο στον ερχομό του Κλέιζα και στην άνοδο του Τεόντοσιτς. Πιθανό να έχουν παίξει ρόλο και άλλα πράγματα.

Μετά τα παιχνίδια με την Πρόκομ, είχα διαβάσει ένα άρθρο του Παπαδογιάννη που μέσες άκρες έλεγε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα του προπονητή αλλά των παιχτών. Ανέφερε σαν παράδειγμα ένα επιπόλαιο 3ποντο του Τεόντοσιτς με την Προκομ (εύστοχο) και τον Γιαννάκη την ίδια ώρα να κατεβάζει τα καντήλια.
Δε λέω ότι έχει δίκιο ή άδικο σε αυτά που γράφει . Απλώς το καταθέτω.
rankin
QUOTE(traveller @ Apr 16 2010, 22:11 ) *
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Και δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα. Ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ έβαλε 90 πόντους κι έχασε.

Έτυχε νομίζω..

QUOTE(traveller @ Apr 16 2010, 22:11 ) *
Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, δεν έχω γνώμη εάν θα πρέπει να φύγει ή να μείνει ο Γιαννάκης και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα γίνει το ένα ή το άλλο.

Εγώ το έχω ξαναγράψει. Όποιος μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά, ας έρθει.
Ας έρθει ακόμα και αν ο Γιαννάκης τα σηκώσει όλα.
Αν κάποιος είναι βέβαιο πως θα είναι καλύτερος, με το καλό να έρθει.
Το θέμα είναι να μην αντιδρούμε σπασμωδικά, ούτε στα καλά, ούτε στα κακά.
ReDragon
Αυτο που είπε ο Βαζελογιάννης δεν ισχύει. Και εγώ που το είδα νόμισα οτι φώναζε στον Τεόντοσιτς, αλλά τελικα τα καντίλια εισέπραξε ο Παπαλουκάς για άλλο λόγο. Ο Τεόνοτοσιτς είναι ο σουτερ της ομαδας και έχει το ελεύθερο να σουτάρει οταν νιώθει οτι το έχει και φυσικά δεν κάνει οτι του καπνίσει στην επίθεση, οπως ειπώθηκε και στο θέμα του Γουντς vs Tσιλι.
Reggie Miller #31
Τη γνώμη μου για τον προπονητή Γιαννάκη την έχω ξαναπεί.Φυσικά έχει τα πλεονεκτήματά του,φυσικά έχει και μειονεκτήματα.Στα πλεονεκτήματα και κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι η εν μέρει αλλαγή φιλοσοφίας και οι παραχωρήσεις που έκανε και ο ίδιος σε αυτά που ζητάει και θέλει και βλέπουμε φέτος αυτόν τον Ολυμπιακό.

Θα συμφωνήσω σε μερικά σημεία.Ο Γιαννάκης όσο ήταν στο Μαρούσι και στην Εθνική τον είχαν όλοι ψηλά στην υπόληψή τους,ασχέτως χρωμάτων.Αυτό ήταν και το σωστό,γιατί πραγματικά έχει δώσει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ,γιατί δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές,ήταν χαμηλών τόνων και δεν είχε προκαλέσει ποτέ του.
Μετά την Ολυμπιάδα του 2004 δέχθηκε πολλή σκληρή κριτική,ειδικά για την επιλογή του να αφήσει έξω από την ομάδα παίκτες που είχαν την μονιμότητα στην Εθνική,ασχέτως αν μετά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο.

Έτσι λοιπόν φτάνει η στιγμή που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων,κυρίως για τα μετάλλια με την Εθνική και γιατί όλοι έβλεπαν μια ομάδα που χαιρόντουσαν από το μπάσκετ που έπαιζε και που αποθέωναν την ΑΜΥΝΤΙΚΉ λειτουργία,δηλαδή όχι την επίθεση που είναι περισσότερο θεαματική.

Μετά από εκεί υπογράφει στον Ολυμπιακό και αρχίζει ο πόλεμος!Ξαφνικά άρχισαν όλοι να τον πυροβολούν,ξεκίνησε από τον Παναθηαικό φυσικά,μην κρυβόμαστε,και από τη διοίκηση του και συνεχίστηκε από αυτούς που πριν το 2004 τον είχαν ακόμα ψηλά,που μετά το 2004 τον έφτυναν,στη συνέχεια αυτοί οι ίδιοι έγλειφαν εκεί που έφτυναν,αποθέωση με το ευρωπαικό(ακόμα θυμάμαι τον Συρίγο να βγαίνει πρώτος από το αεροπλάνο και αν βγάζει και λόγο!ΕΛΕΟΣ!).
Ο Παναθηναικός σαν κύριος αντίπαλος καλά έκανε και δημιούργησε ένα κλίμα,όσο ακραίο κι αν ήταν.Αλλά μερικοί άνθρωποι θα έπρεπε να κρατήσουν μια στάση τουλάχιστον ουδέτερη,για έναν άνθρωπο που όπως λέει και ο φίλος παραπάνω στις μεγαλύτερες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ ήταν παρών,καλώς ή κακώς,με θετική ή αρνητική παρουσία,τυχαίως ή άξια.
Ήταν εκεί,όποτε του ζητήθηκε από την εθνική ομάδα και η ''αποτυχία'' του 2004 χρεώθηκε όλη πάνω του.Άρα από κάποιους ανθρώπους θα περίμενα κι εγώ στήριξη στο πρόσωπο του,όχι για να διατηρήσει τη θέση του.Η Ομοσπονδία και ο κ.Βασιλακόπουλος θα έπρεπε να τον είχαν στηρίξει.Αυτά τα ολίγα!!!! smiley.gif
Air and King
QUOTE(PARISINOS @ May 10 2010, 09:40 ) *
Αν χασει το πρωταθλημα και με 3-0, δυσκολα θα μεινει, και δικαιως..Ομαδα με το ακριβοτερο ροστερ στην ευρωπη και να εχει κερδισει μονο ενα κυπελο δεν νοειται. Ποσω μαλλον να χασει με 3-0 τους τελικους, και με 20 στο φαιναλ 4.

Οι ομαδες ναι μεν δεν χτιζονται σε μια μερα, αλλα ειμαι της αποψης οτι η ταυτοτητα που προσδιδει ενας προπονητης σε μια ομαδα φαινεται απο το πρωτο 6μηνο, αντε χρονο. Αν σε αυτο το διαστημα δεν δεις αγωνιστικη ταυτοτητα, δεν προκειται να δεις ποτε.

Oυσιαστικα συμφωνω με τον Parisino(σπανια ειναι η αληθεια) ο οποιος ουσιαστικα λεει κατι που λεμε καποιοι φιλοι του Ολυμπιακου εδω και καιρο.....
Οτι δηλαδη αν χασει και το πρωταθλημα πρεπει να φυγει απο την ομαδα..Πολυ λογικο!
Ομαδα με το μπατζετ του Ολυμπιακου εχει ταβανι το Τριπλ Κραουν.
Το οτι τα μπατζετ δεν παιζουν μπασκετ το ξερουμε...Επισης ομως ξερουμε οτι αν δεν δωσεις λεφτα σαν ομαδα θα παιζεις με παιχτες τυπου Αγαδακου και Μπαρλου(μια χαρα παιχτες ειναι τα παιδια μην παρεξηγηθω) που εκει και τον Πατ Ραιλι μαζι με τον Αουερμπακχ να εχεις στον παγκο δεν πας πουθενα....Οποτε και τα λεφτα παιζουν μεγαλο ρολο στο που προσβλεπει μια ομαδα...

Απο την αλλη ο Γιαννακης φετος εχει δωσει μια-καποια ταυτοτητα που εχει να κανει κυριως με μια ομαδα που προσπαθει να τρεξει και να παιξει καλο και γρηγορο μπασκετ..Το καταφερε μεσα στην σεζον
Αυτη η ταυτοτητα βεβαια πηγε περιπατο στο Φ4 και την Μπαρσελονα και του Πασκουαλ που ομολογουμενως ηταν σαν καλοκουρδισμενη μηχανη..Αυτη δεν ειναι δουλεια του προπονητη?Και βεβαια!

Το να πει καποιος οτι ηταν η καλυτερη ομαδα ειναι το πιο ευκολο..Εσυ(εμεις) σαν Ολυμπιακος σαν προπονητης,σαν παιχτες που εχεις μεγαλης κλασης τι εκανες για να δειξεις οτι εισαι ο καλυτερος?

Τελος παντων συμφωνω με τον Parisino αλλωστε το ειχαμε ξανασυζητησει στο Τοπικ της ομαδας οτι αν ο Γιαννακης δεν παρει το πρωταθλημα η την Ευρωλιγκα στο καλο να παει...Με 1 κυπελλο σε 2μισι χρονια και με την διαχειρηση ενος τετοιου μπατζετ σαφως εισαι αποτυχημενος!
Πιστευω οτι η ομαδα μπορει να παρει το πρωταθλημα...Αν το καταφερει θα ειναι μια επιτυχημενη χρονια αν οχι μια αποτυχημενη.Το ταμειο θα γινει στο Τελος!
rankin
QUOTE(lefkadian @ May 10 2010, 16:58 ) *
Κανεις δεν ειπε οτι ο Γιαννακης ειναι κακος προπονητης. Πολυ καλος ειναι. Αλλα λιγος για τον ΟΣΦΠ. ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Ρεαλ, Μπαρτσα, ΤΣΣΚΑ και Μακαμπι ειναι ομαδες με τεραστιο ογκο οπαδων, μεγαλα μπατζετ και ακομα μεγαλυτερη ιστορια. Για αυτο το μεγεθος ο coach Γιαννακης δεν κανει, δεν μπορει. Εγω που ειμαι μαθηματικος, ειμαι πολυ καλος στη δουλεια μου, μπορω να κανω μαθημα σε παιδια δημοτικου, γυμνασιου, λυκειου, αντε και σε φοιτητες. Μπορω να διδαξω στο ΜΙΤ, στο Χαρβαρντ, στο Κεμπριτζ ή στο πανεπιστημιο της Οξφορδης? ΟΧΙ.

Όλα έχουν να κάνουν με το γενικότερο επίπεδο.. Δε μπορείς να διδάξεις στο ΜΙΤ γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί καλύτεροι από εσένα, οι οποίοι διδάσκουν εκεί. Αν υπήρχαν λίγοι καλύτεροι, θα είχες και εσύ την ευκαιρία σου...

Ποιοι είναι οι προπονητές που δεν είναι "λίγοι" για να τους βάλουμε στην συζήτηση και να δούμε αν αξίζουν ή όχι για τον Ολυμπιακό; Θέλω ρεαλιστικά ονόματα ...
Εγώ πέραν του Ομπράντοβιτς (κυρίως) και Μεσίνα, δεν βλέπω κάποιον που θα μπορούσε να κάνει και πολλά παραπάνω από τον Γιαννάκη..
Μην ακούσω τις κλασικές πλέον γραφικότητες με Πιανιτζιάνι ή Μπλατ (που δείχνουν σε πτώση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) ή τον Ιβκοβιτς (που έχει πάει 100 χρονών) κλπ
Πείτε μου κάποιον που πραγματικά δείχνει ικανός να στήσει μια ομάδα, υψηλού μπατζετ (όχι τον Βουγιόσεβιτς που είναι για παλικαριές με ομάδες χαμηλού μπάτζετ που παίζουν ξυλίκια και κάνουν ηρωηλίκια)
Που ταυτόχρονα μπορεί να έχει ψυχική επαφή με τον κόσμο (μέχρι και ο μέγας δημοσιοσχεσίτης Γκερσον, έφαγε μπουκάλια από εμάς, και ο Ιβκοβιτς, παρά το ευρωπαϊκό, εκδιώχτηκε τελικά από τον ίδιο τον κόσμο)
Να παράγει νέα ταλέντα,
Να σηκώνει κούπες, άρα να έχει εμπειρία σε αυτές (!!!)
Να είναι μετρ της τακτικής
Να μην είναι λουζερ, και να μην φοβάται τον Ομπράντοβιτς (μόνο ο Γκέρσον το έκανε αυτό)
Να μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα και τους ιδιαίτερους χαρακτήρες που έχουν τα αστέρια της (μην έρθει ο Ιβάνοβιτς και γίνουν τα αποδυτήρια Σεράγιεβο)

....Για να ακούσω ονόματα λοιπόν!

Επίσης, ο κάθε προπονητής έχει τα συν και τα πλην του.
Ο Γιαννάκης είναι καλός στην ατομική βελτίωση των παιχτών. Καλύτερος πχ από τον Ομπράντοβιτς (κατά τη γνώμη μου πάντα), αλλά υστερεί στη ψυχολογική προετοιμασία και στο κοουτσάρισμα.
Ο Γκέρσον, είναι ο καλύτερος στο κοουτσάρισμα που υπάρχει στην Ευρώπη, αλλά δεν κάνει προπόνηση της προκοπής ούτε σε παιδιά του δημοτικού...

Τι να πω; Ταυτόχρονα Γκερσον και Γιαννάκης θα ήταν το ιδανικό.. Ο Πινιγιώτης Γκερσάκης

Παρόλα αυτά, το πρωτάθλημα θα κρίνει πολλά.. Αν τελικά συμβεί το πιο πιθανό και ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα, τότε καλό θα ήταν να συζητηθεί μια αλλαγή προπονητή..
Οχι όμως αυτό να γίνει με το στανιό..
Αν δηλαδή, οι εναλλακτικές του Γιαννάκη, δεν είναι κάτι πραγματικά καλύτερο, τότε θα είναι καταστροφικό να αλλάξει ο Ολυμπιακός προπονητή.
να πάρουμε δηλαδή έναν χειρότερο προπονητή, απλά και μόνο για να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα; Πόσο ώριμη απόφαση είναι αυτή ;;

Πάντως, ο Γιαννάκης το καλοκαίρι μάλλον θα μας βγάλει από τον προβληματισμό αφού προβλέπω να αποχωρεί μόνος του και να σταματάει για λίγο το κοουτσάρισμα.
Σε αυτή τη φάση όμως θέλει και δικαιούται να προσπαθήσει όσο μπορεί να ολοκληρώσει το έργο του και να κατακτήσει κάτι παραπάνω από το κύπελλο και νομίζω ότι αυτό είναι και το δίκαιο.. Αυτός έχει στήσει αυτή την ομάδα και του αξίζει να στηριχθεί για την ώρα και να κριθεί στο τέλος για ότι κατάφερε και για ότι δεν κατάφερε..
Όχι λαϊκά δικαστήρια εδώ και τώρα και όχι στα γελοία εξώφυλλαόπως το σημερινό της sportday ..

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εμφύλιο, ούτε γκρίνια..
Ο Ολυμπιακός πήγε στον τελικό της ευρωλίγκα και έχασε απο μια καλύτερη ομάδα και τώρα έχει μπροστά του τους τελικούς των πλέι-οφ. Χρειάζεται συσπείρωση και ενότητα και όχι γκρίνια και φαγωμάρα

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η κριτική γίνεται την κατάλληλη στιγμή, και τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή..
το καλοκαίρι θα κριθούν όλοι!! Παίχτες και προπονητές..
Τώρα, όποιος δημιουργεί φαγωμάρα είναι ή ανόητος ή πονηρός..

QUOTE(james_lebron @ May 10 2010, 19:19 ) *
και τελος για τον ναβαρο να αναφερω μια διαφωνια που ειχα εδω στο φορουμ με καποιον που μου ελεγε οτι βαση στατιστικων ο τεοντοσιτς ειναι καλυτερος σουτερ...εγω απλα να πω οτι τετοιο ταλεντο στα γκαρντ δεν εχω ξαναδει...

Κοίτα, Ο Ναβάρο είναι μεγάλος τρελό-επιστήμονας. Ο Μίλος, υποτίθεται ότι είναι και παίχτης δημιουργίας και σκόρερ, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, λίγο με την ασθένεια του, λίγο με το άγχος του, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ούτε στο 50%.
Παρόλα αυτά, σίγουρα έχουν υπάρξει και μεγαλύτερα ταλέντα στα γκαρντ από τον Ναβάρο, στην ευρώπη αλλά και παγκοσμίως..
Βασικά κάτι παιδάκια σαν το Ναβάρο, ο Γκάλης τα έστελνε στο σπίτι του με δάκρυα στα μάτια
polympoumpounas
QUOTE(rankin @ May 11 2010, 09:58 ) *
Πείτε μου κάποιον που πραγματικά δείχνει ικανός να στήσει μια ομάδα, υψηλού μπατζετ (όχι τον Βουγιόσεβιτς που είναι για παλικαριές με ομάδες χαμηλού μπάτζετ που παίζουν ξυλίκια και κάνουν ηρωηλίκια)
Που ταυτόχρονα μπορεί να έχει ψυχική επαφή με τον κόσμο (μέχρι και ο μέγας δημοσιοσχεσίτης Γκερσον, έφαγε μπουκάλια από εμάς, και ο Ιβκοβιτς, παρά το ευρωπαϊκό, εκδιώχτηκε τελικά από τον ίδιο τον κόσμο)
Να παράγει νέα ταλέντα,
Να σηκώνει κούπες, άρα να έχει εμπειρία σε αυτές (!!!)
Να είναι μετρ της τακτικής
Να μην είναι λουζερ, και να μην φοβάται τον Ομπράντοβιτς (μόνο ο Γκέρσον το έκανε αυτό)
Να μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα και τους ιδιαίτερους χαρακτήρες που έχουν τα αστέρια της (μην έρθει ο Ιβάνοβιτς και γίνουν τα αποδυτήρια Σεράγιεβο)

....Για να ακούσω ονόματα λοιπόν!

Eλα ρε, ευκολακι!

Και ολα αυτα που λες τα καλυπτει και ειναι και νεος: Τσαβι Πασκουαλ biggrin.gif

Και διαχειριζεται υπεροχα υψηλο μπατζετ, και μετρ της τακτικης ειναι και εικοσαρες στον Ομπραντοβιτς ριχνει... Η λυση λοιπον βρεθηκε, θα φερει μαζι του και τον Ναβαρο και ολα καλα

Πλακα πλακα παντως ετσι που παει το πραμα το καλοκαιρακι παιζει χοντρα να φυγει ο Γιαννακης(να τον φυγουν βασικα) και τοτε θελω να δω ποιος θα ρθει.Αρχισε να συμπαθεις Πιανιτζιανι γιατι για εκει σας βλεπω!Θα ελεγα και Μπλατ αλλα αυτος πηγε στον Αρη.Γιατι αν δεν πηγαινε να ησουν σιγουρος οτι θα το ακουγαμε ακομα πολλες φορες το ονομα του σαν προπονηταρα που θα κανει τον Ολυμπιακο δυναστεια κι ετσι...

rankin
QUOTE(polympoumpounas @ May 11 2010, 10:57 ) *
Αρχισε να συμπαθεις Πιανιτζιανι γιατι για εκει σας βλεπω!

Λογικό είναι αυτό που λες.. Και εγώ θα έλεγα πως αν αλλάξουμε προπονητή το καλοκαίρι, θα ήταν από τα ονόματα που θα "παίξουν" έντονα, όπως και του Μπλατ που ακούγονταν απο την εποχή που είχαμε προπονητή το Γκερσον (και είχε τσαντιστεί ο Γκέρσον τότε με αυτή τη φημολογία)

Δεν είναι και πολλοί οι προπονητές στην Ευρώπη. Οι 5-6 γνωστοί, σεσημασμένοι τύποι είναι..

** Πασκουαλ δεν παίζει.. Ούτε ξέρω πόσο προπονηταράς είναι, ούτε νομίζω ότι και αυτός θα άφηνε ποτέ τη Βαρκελώνη..
kolokotronis
Μιλάτε για αντικαταστάτη του Γιαννάκη σαν να έχετε προεξοφλήσει την απώλεια του πρωταθλήματος.
Δηλαδή αν πάρει νταμπλ και έχει φτάσει τελικό ευρωλίγκας θα είναι αποτυχημένος?
Διακρίνω μια ηττοπάθεια από πολλούς.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ May 11 2010, 12:52 ) *
Μιλάτε για αντικαταστάτη του Γιαννάκη σαν να έχετε προεξοφλήσει την απώλεια του πρωταθλήματος.
Δηλαδή αν πάρει νταμπλ και έχει φτάσει τελικό ευρωλίγκας θα είναι αποτυχημένος?
Διακρίνω μια ηττοπάθεια από πολλούς.

Θεωρητικά μιλάμε αν και νωρίτερα σήμερα είχα γράψει:
QUOTE(rankin @ May 11 2010, 09:58 ) *
Πάντως, ο Γιαννάκης το καλοκαίρι μάλλον θα μας βγάλει από τον προβληματισμό αφού προβλέπω να αποχωρεί μόνος του και να σταματάει για λίγο το κοουτσάρισμα.

...πέραν αυτού, όταν υπάρχει κόσμος που γκρινιάζει και λέει
"Γιαννάκη φύγε μόνος σου"
οφείλει να προτείνει και μια εναλλακτική
pain of salvation
QUOTE(rankin @ May 11 2010, 07:58 ) *
Όχι λαϊκά δικαστήρια εδώ και τώρα και όχι στα γελοία εξώφυλλαόπως το σημερινό της sportday ..

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...
τι ξύλο θέλουν ρε!...
και τι πόλεμο έχει δεχτεί αυτός ο άνθρωπος...

(sorry για το spam)
treathitch
Απαράδεκτο μπορεί να είναι, αλλά οι μισοί τουλάχιστον σε αυτό το thread έχουν γράψει τα ίδια και χειρότερα
pain of salvation
QUOTE(treathitch @ May 11 2010, 12:12 ) *
Απαράδεκτο μπορεί να είναι, αλλά οι μισοί τουλάχιστον σε αυτό το thread έχουν γράψει τα ίδια και χειρότερα

και αυτό άσχημο,αλλά δεν τα έκαναν και εξώφυλλο

(και στην τελική τι την κόφτει την sportday? για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ?)
rankin
QUOTE(pain of salvation @ May 11 2010, 13:09 ) *
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...
τι ξύλο θέλουν ρε!...
και τι πόλεμο έχει δεχτεί αυτός ο άνθρωπος...

για αυτό θα τα μαζέψει και θα γίνει Λούης...
Απλά, θα γούσταρα να το πάρουμε πρωτάθλημα και για τον Γιαννάκη, γιατί έχει δεχθεί πόλεμο και έχει λοιδορηθεί όσο λίγοι και να φύγει σαν ήρωας..

το αν έχει κάνει ή δεν έχει κάνει λάθη, το ξέρουμε όλοι, αλλά 11 Μάη και με τα πλέι-οφ να είναι έτοιμα να πάρουν φωτιά, δεν ξεκινάς πόλεμο στο Γιαννάκη, μέσα από δήθεν αντικειμενική εφημερίδα..

Τέλος πάντων. Οφ τόπικ είμαστε και καλύτερα να τα πούμε στο τόπικ για τον Γιαννάκη όλα αυτά
treathitch
QUOTE(pain of salvation @ May 11 2010, 13:15 ) *
και αυτό άσχημο,αλλά δεν τα έκαναν και εξώφυλλο

(και στην τελική τι την κόφτει την sportday? για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ?)

Δυστυχώς, στις δημοκρατίες ισχύει η ελευθερία του Τύπου
panos75
Το σημερινό της Sportday δεν είναι ανάλυση, είναι δελτίο τύπου της ΕΟΚ.
Τουλάχιστον άλλη φορά ο Συρίγος να λέει ότι θέλει με την υπογραφή του κι'όχι να βάζει μπροστά τα τσιράκια του (Παπαδογιάννης, Καβαλιεράτος).
traveller
39.gif 39.gifΡε παίδες το είδατε το πρωτοσέλιδο της SPORTDAY σήμερα;
Έχει μια μεγάλη φωτο του Γιαννακη και γράφει με μεγάλα γράμματα "αυτός φταίει". Μεσολαβεί μια δήλωση του Θοδωρα που λέει ότι πρέπει να είναι ενωμένη η ομάδα και καπακια από κάτω έχει τον Παπαδογιαννη να γράφει " έμοιαζε αόρατος" κάπως έτσι.

20 μέρες πριν τα τελικά και λίγο πριν τους αγώνες με το Μαρούσι τετοιο δημοσίευμα βγάζει μάτια ότι είναι κατευθυνόμενο.
Τόσο ευθεία επίθεση προσωπική εγώ δε θυμάμαι ποτέ. Κάτι παίζει εκεί. Περίεργα πράγματα (γράφει και 3-4 γραμμές με μικρα γράμματα αλλά μπαίνω από κινητό και δε μπορώ να τα διαβάσω)
pain of salvation
QUOTE(traveller @ May 11 2010, 13:26 ) *
Έχει μια μεγάλη φωτο του Γιαννακη και γράφει με μεγάλα γράμματα "αυτός φταίει". Μεσολαβεί μια δήλωση του Θοδωρα που λέει ότι πρέπει να είναι ενωμένη η ομάδα και καπακια από κάτω έχει τον Παπαδογιαννη να γράφει " έμοιαζε αόρατος" κάπως έτσι.

20 μέρες πριν τα τελικά και λίγο πριν τους αγώνες με το Μαρούσι τετοιο δημοσίευμα βγάζει μάτια ότι είναι κατευθυνόμενο.
Τόσο ευθεία επίθεση προσωπική εγώ δε θυμάμαι ποτέ. Κάτι παίζει εκεί. Περίεργα πράγματα (γράφει και 3-4 γραμμές με μικρα γράμματα αλλά μπαίνω από κινητό και δε μπορώ να τα διαβάσω)

Έτσι.
Το ανέφερε ο Ρανκιν στο τοπικ του τελικού Μπαρτσα-ΟΣΦΠ.
Καλό θα ήταν να τα μεταφέρουμε εδώ.
rankin
QUOTE(traveller @ May 11 2010, 14:26 ) *

έχει ήδη ξεκινήσει η αναφορά σε αυτό το απαράδεκτο εξώφυλλο, από το τόπικ του τελικού της ευρωλίγκα

εφόσον μεταφέρουμε σιγά σιγά εδώ το θέμα, επαναλαμβάνω:
Όχι λαϊκά δικαστήρια εδώ και τώρα και όχι στα γελοία εξώφυλλα όπως το σημερινό της sportday ..

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εμφύλιο, ούτε γκρίνια..
Ο Ολυμπιακός πήγε στον τελικό της ευρωλίγκα και έχασε απο μια καλύτερη ομάδα και τώρα έχει μπροστά του τους τελικούς των πλέι-οφ. Χρειάζεται συσπείρωση και ενότητα και όχι γκρίνια και φαγωμάρα

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η κριτική γίνεται την κατάλληλη στιγμή, και τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή..
το καλοκαίρι θα κριθούν όλοι!! Παίχτες και προπονητές..
Τώρα, όποιος δημιουργεί φαγωμάρα είναι ή ανόητος ή πονηρός..

Reggie Miller #31
Το είδα κι εγώ και νομίζω ότι ήταν τουλάχιστον υπερβολικό.
Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης(το μεγαλύτερο η Μπαρτσελόνα smiley.gif ).
Ασχέτως αν στο παρελθόν ο Γιαννάκης έχει κάνει λάθη,όπως κι εγώ δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν του,
δεν γίνεται να τα φορτώσουμε όλα σε αυτόν.
Η λέξη αόρατος είναι βαριά και το όλο δημοσίευμα δημιουργεί ερωτήματα.

Ο Φ.Συρίγος στην Sportday είναι;
leonkalf
Θα μεταφέρω όλη τη συζήτηση εδώ, αφού αφορά μόνο τον Γιαννάκη και όχι τον τελικό

edit:
Μεταφέρθηκαν τα posts
traveller
Θα πάω να την πάρω τη φυλλαδα. Βέβαια δεν ξέρω τι στάση κρατάει γενικά απέναντι τόσο στο Γιαννακη όσο και στο μπασκετικό Ολυμπιακό αλλά μου φαίνεται πολύ "παράξενο" το δημοσίευμα
Ginobili
QUOTE(panos75 @ May 11 2010, 11:20 ) *
Τουλάχιστον άλλη φορά ο Συρίγος να λέει ότι θέλει με την υπογραφή του κι'όχι να βάζει μπροστά τα τσιράκια του (Παπαδογιάννης, Καβαλιεράτος).

Πάιζει να έβαλε το χεράκι του και ο Μπάμπης ο Χριστόγλου....τουλάχιστον αν κρίνω από αυτά που είπε το βράδυ του τελικού στο ραδιόφωνο(Στο φόρουμ χειρότερα δεν έχω διαβάσει ποτέ)....ζητώντας ευθύνες για τους 6000 που πήγαν στο Παρίσι.....
rankin
QUOTE(traveller @ May 11 2010, 14:41 ) *
Θα πάω να την πάρω τη φυλλαδα. Βέβαια δεν ξέρω τι στάση κρατάει γενικά απέναντι τόσο στο Γιαννακη όσο και στο μπασκετικό Ολυμπιακό αλλά μου φαίνεται πολύ "παράξενο" το δημοσίευμα

Μα είναι γελοίο! "ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ"???? Ήμαρτον! Να βάλουν και κουκούλα λέω εγώ!

Επι της ουσίας, αυτό το εξώφυλλο θεωρώ πως προέκυψε πρώτα από όλα όπως προκύπτουν τα περισσότερα εξώφυλλα στις ελληνικές εφημερίδες.. Με βάση αυτό που πουλάει....
Έκριναν προφανώς στην SD ότι θα πουλήσει να κράξουν το Γιαννάκη, και έτσι και έπραξαν..
Το πρόβλημα είναι πως ο τρόπος είναι άκομψος, η χρονική στιγμή 100% λάθος, και τα κίνητρα πραγματικά φτηνά.
kotzito
Κι αμα παρει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος οι ιδιοι θα το παιξουν κωλοτουμπες και θα βγουν να αποθεωσουν τον Γιαννακη ή θα λενε οτι το πηρανε οι παικτες;

Ατυχεστατο και ακαιρο το πρωτοσελιδο.Απο καμια οπαδικη εφημεριδα μπορει να το περιμενα,αλλα κραξιμο απο μια <<ουδετερη>> ποτε δεν θα το περιμενα.Γενικοτερα παντως η συγκεκριμενη εφημεριδα δεν φαινεται να εχει σε μεγαλη εκτιμηση τον Γιαννακη.Το να εγραφε μια-δυο κουβεντες για ευθυνη του Γιαννακη νταξει,το δεχομαι.Αλλα 20 μερες πριν τους τελικους μια επιθεση εναντιον του νομιζω ειναι υπερβολικη.
kseplenhs
QUOTE(rankin @ May 11 2010, 14:50 ) *

Επι της ουσίας, αυτό το εξώφυλλο θεωρώ πως προέκυψε πρώτα από όλα όπως προκύπτουν τα περισσότερα εξώφυλλα στις ελληνικές εφημερίδες.. Με βάση αυτό που πουλάει....
Έκριναν προφανώς στην SD ότι θα πουλήσει να κράξουν το Γιαννάκη, και έτσι και έπραξαν..
Το πρόβλημα είναι πως ο τρόπος είναι άκομψος, η χρονική στιγμή 100% λάθος, και τα κίνητρα πραγματικά φτηνά.

ακριβώς.και εγώ δεν βλέπω να είναι κατευθυνόμενο δημοσιευμα.απλά κρίνουν πως βρήκαν τον αποδιοπομπαίο τράγο και τον χτυπάνε.

η συγκεκριμένη εφημερίδα το έχει κάνει κατα καιρούς με διάφορα πρόσωπα.και για τα ίδια πρόσωπα έχει ακολουθήσει κωλοτουμπα αν το επέτρεπαν τα αποτελέσματα.

ειδικά αν είδε και κανείς εκπομπή της θυρας 7 χτες θα καταλάβει πως βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.δεν ξέρω τι υπηρεσίες θέλουν απο την καε και δεν τους τις παρέχουν,αλλά οτι αγαπάνε την ομάδα και κοιτάνε το καλό της δεν το λες και στα σίγουρα tongue.gif
Flash
QUOTE(kotzito @ May 11 2010, 13:02 ) *
Κι αμα παρει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος οι ιδιοι θα το παιξουν κωλοτουμπες και θα βγουν να αποθεωσουν τον Γιαννακη ή θα λενε οτι το πηρανε οι παικτες;

Ατυχεστατο και ακαιρο το πρωτοσελιδο.Απο καμια οπαδικη εφημεριδα μπορει να το περιμενα,αλλα κραξιμο απο μια <<ουδετερη>> ποτε δεν θα το περιμενα.Γενικοτερα παντως η συγκεκριμενη εφημεριδα δεν φαινεται να εχει σε μεγαλη εκτιμηση τον Γιαννακη.Το να εγραφε μια-δυο κουβεντες για ευθυνη του Γιαννακη νταξει,το δεχομαι.Αλλα 20 μερες πριν τους τελικους μια επιθεση εναντιον του νομιζω ειναι υπερβολικη.

Μη σας φαίνεται τόσο παράξενο παιδιά. Εδώ κατά τη διάρκεια του τελευταιου Ευρωμπάσκετ και ακόμα και λεπτά μετά την κατάκτηση του χάλκινου, γράφονταν λίβελοι ενάντια στον Καζλάουσκας και φράσεις του τύπου "εγώ που είμαι μπασκετικός και ξέρω χαλιέμαι με το χάλκινο" κλπ. Και αυτά για την εθνική , όχι για επαγγελματικό σωματείο και μετά από επιτυχία.

Συμφωνώ με rankin για τα κίνητρα αν και δεν αποκλείεται να υπάρχει και θέμα εμπάθειας συγκεκριμένων δημοσιογράφων.
rankin
QUOTE(kseplenhs @ May 11 2010, 15:04 ) *
ακριβώς.και εγώ δεν βλέπω να είναι κατευθυνόμενο δημοσιευμα.απλά κρίνουν πως βρήκαν τον αποδιοπομπαίο τράγο και τον χτυπάνε.

Το θλιβερό είναι πως κάποιοι δημοσιογράφοι που το παίζουν "Ολυμπιακάρες", για 30 αργύρια πουλάνε και τη μάνα τους
και ομοίως, κάποιοι που το παίζουν και αριστεροί, για 30 αργύρια ντύνονται δωσίλογοι και δίνουν και τον πατέρα τους!

QUOTE(Flash @ May 11 2010, 15:10 ) *
Συμφωνώ με rankin για τα κίνητρα αν και δεν αποκλείεται να υπάρχει και θέμα εμπάθειας συγκεκριμένων δημοσιογράφων.

και αυτό παίζει... Είναι πολλοί που δεν τον γουστάρουν το Γιαννάκη
Το θέμα είναι, γιατί τώρα;
αν θέλουν ας έρθουν, όταν και αν τεθεί ζήτημα, και ας καταθέσουν τις εναλλακτικές τους προτάσεις.
Αλλά τότε θα ασχολούνται με τους νέους Ντιόγκο για να κοροϊδεύουν το κόσμο και να πουλάνε κανα φύλλο
spysta
το σημερινο πρωτοσελιδο της Sportday ειναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ το πιο ΓΕΛΟΙΟ που εχω δει τα τελευταια χρονια ..
κατευθυνομενο για 2 λογους ...
αφενος για να πουλησει φυλλα λογω του οτι οι Ολυμπιακαρες μυρωδιαδες με την συγκηρια του χαμενου τελικου και των μετριων εμφανισεων στο final4 θα τρεξουν να αγορασουν την μετωπικη επιθεση στον Γιαννακη .. και αφετερου γιατι οι αντιπαθειες ''μερικων γνωστων-αγνωστων δημοσιογραφων'' προς το προσωπο του Δρακου .. ΔΕΝ ξεχνιουνται και τωρα ηταν η καταλληλη στιγμη για τα φετινα πυρα

Η ΚΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.
Οχι οτι με ενδιαφερει το καλο του Δρακου .. αλλα λιγες ημερες πριν τους τελικους της Α1 .. ΠΡΕΠΕΙ να δουμε ενωτητα,ομοψυχια και ηρεμια στην ομαδα.
Οταν τελειωσουν και οι τελικοι .. τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε εκτενεστερα και σωστοτερα.
kseplenhs
πάντως ρε παιδιά πιστευετε πως πέρα απο συμπάθειες ή αντιπάθειες,αν μια εφημερίδα αν μυριστεί "αιμα", θα κοιτάξει την καταλληλότητα της χρονικής συγκυρίας ή το καλο της εκάστοτε ομάδας??

σε καμιά περιπτωση πιστευω.στην τελική δεν είναι και υποχρεωσή τους..
il postino
οταν λεω εγω οτι με τους δημοσιογραφους δεν αξιζει να ασχολειται κανεις (στο χωρο του μπασκετ) πολλοι φιλοι διαφωνουν .

οι δημοσιογραφοι του μπασκετ στην ελλαδα απλα δεν υπαρχουν ! 5-10 ειναι αξιολογοι , και αυτοι της νεας γενιας εννοειται! καποιοι παλιοτεροι δεν εχουν ιδεα για το πώς πιανεται η μπαλα , μονο για ιντριγκες και παρασκηνια ξερουν!

το δημοσιευμα ειναι εμετικο, οποιος και να το εγραψε , οποιους λογους και να ειχε! εδω δε γραφουν ετσι οι πολιτικες εφημεριδες για πολιτικους-λαμογια που εχουν ισοπεδωσει τη χωρα μας , που μας εχουν κατακλεψει και γραφει ετσι ενας δημοσιογραφος γιατι πιστευει , στο φτωχο του το μυαλο , οτι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ειναι ο γιαννακης? και το λεει μαλιστα με τετοιο τροπο φορα καμπανα?και 1000% δικιο να ειχε ο αθλ.συντακτης στην κριση του (που δεν ειναι ετσι-και το συζηταμε αν θελετε) εχασε καθε δικιο με τον ανηθικο τροπο που το εβγαλε!

ας γραψει καποιος φιλος ποιος υπογραφει το δημοσιευμα!
spysta
QUOTE(kseplenhs @ May 11 2010, 12:30 ) *
πάντως ρε παιδιά πιστευετε πως πέρα απο συμπάθειες ή αντιπάθειες,αν μια εφημερίδα αν μυριστεί "αιμα", θα κοιτάξει την καταλληλότητα της χρονικής συγκυρίας ή το καλο της εκάστοτε ομάδας??

ετσι ειναι .. εξαλλου τα πρωτοσελιδα ειναι εφημερα.
Σε μερικες μερες ποιος θα θυμαται οτι η sportday ειχε γραψει οτι ''φταιει ο Γιαννακης'' ???Ελαχιστοι !!
Αμα ειδικα σηκωσουμε και το πρωταθλημα .. οοουυυ καλα εκει ειναι που θα τρεχουν ολοι για τις αφισσες του Γιαννακη με την κουπα .. δωρο μαζι με την εφημεριδα!!
Η σουμα ομως θα χει γινει εκ των προτερων ουτως ή αλλως.. και η εφημεριδα θα χει βγει κερδισμενη εχοντας πουλησει σε μια περιοδο λιτοτητας χωρις να βγαλει κατι κραυγαλεο που να χαλασει το ονομα της.

Εκμεταλλευομενοι την συγκηρια της στιγμης κατα κυριο λογο .. καθως και μερικες εμφυτες αντιπαθειες ..πιθανοτα και καποιες ι αποψεις που οι ιδιοι οι δημοσιογραφοι ,που ακουλουθουν τον ΟΣΦΠ, εχουν σχηματισει .. το πρωτοσελιδο βγαινει οπως βγηκε .. πολυ απλα
SoKRaM
Οχι οτι ημουν ποτε fan των δημοσιογραφων αλλα το σημερινο εξωφυλλο της sportday ξεπερασε τα ορια. Δεν γινεται 3 μερες πριν τους αγωνες με το Μαρουσι και με τους τελικους με τον Παο να πλησιαζουν να βγαζεις τετοιο εξωφυλλο. Δηλαδη ενταξει. Μονο 3 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο οτι μπορεις να καταφερεις με τετοιο εξωφυλλο. 1. Θελουν να πουλησουν φυλλα 2. Εξαγριωνουν τους καφρους που περιμενουν στην γωνια πως και πως να ριξουν το φταιξιμο στον Γιαννακη και 3 εξυπηρετεις συμφεροντα αλλων. Ο καθενας μπορει να εχει οτι γνωμη θελει για καποιον προπονητη αλλα δεν μπορεις να βγαινεις και να γραφεις σε εξωφυλλο εφημεριδας που την αγοραζουν 15.000 ατομα ημερισιως και σχεδον 100.000 θα δουν το εξωφυλλο με τεραστια γραμματα ''ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ'' . Προκαλεις συγχυση στην ομαδα , στους παιχτες και στους φιλαθλους του. Δεν ειπε κανεις οτι ο Γιαννακης δεν εκανε λαθη. Θα πρεπει οι Αγγελοπουλοι να παρουν μερος να πανε εκει στη sport-day να τους σφιξουν τα λουρια και να μιλησουν στην ομαδα και στους παιχτες ετσι ωστε η ομαδα να παραμεινει ενωμενη.
rankin
QUOTE(kseplenhs @ May 11 2010, 15:30 ) *

Όχι, δεν είναι υποχρέωση τους, αλλά μερικοί μερικοί να μην μας το παίζουν Ολυμπιακάρες και δίκαιοι...
Η ομάδα που δικαίως πήγε τελικό και δικαίως έχασε, αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης αυτή τη στιγμή, ακόμα και απο την Πράσινη (που λέει ο λόγος) γιατί πριν απο 4-5 χρόνια ήμασταν ανύπαρκτοι
Επαναλαμβάνω: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!
και ο Γιαννάκης, έχει και αυτός το μερίδιο του για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια και κατα τη γνώμη μου, είναι μεγάλο το μερίδιο αυτό..

Τώρα, πέτυχαν κάποιοι την ομάδα σε μερικές απο τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της, και άρχισαν τα όργανα..
Τελος πάντων, ελπίζω η ομάδα να βρει εσωτερικά την ηρεμία της και να επιστρέψει σε καλή απόδοση σιγά σιγά, ώστε να είναι έτοιμη όταν πρέπει
a bullet for your head
Νομιζω οτι οι αντιδρασεις αρκετων ειναι υπερβολικες.
Οι δημοσιογραφοι που παρακολουθησαν το φαιναλ 4,δεν θα καλυπταν το γεγονος αρθρογραφοντας?
Και με βαση τα αποτελεσματα & τη συνολικη εικονα,καταθετουν καποιες αποψεις,στη προσπαθεια τους ενδεχομενως να ανιχνευσουν τα αιτια της κακης εικονας.
Μπορει να ειναι αυστηρες οι κριτικες που κανουν...για καποιους υπερβολικες η' προιοντα περιεργων κινητρων..
Ωστοσο υπαρχει μια βαση & ενα σκεπτικο.

Οπως ειχα γραψει & τις παραμονες του τελικου,ακομη & εαν θα εχανε ο ΟΣΦΠ μετα απο κακη εμφανιση,θα υπηρχε κριτικη & στιγμιαιος θυμος.
Ωστοσο,σε ''αυστηρα τυπικα πλαισια'',ο ΟΣΦΠ σημειωσε μια προοδο & εκανε ενα βημα παραπερα σε σχεση με περσι.
Και ανεξαρτητα αν η συνολικη εικονα δεν μπορει να χαρακτηριστει ως καλη,υπαρχει ακομη ο στοχος που λεγεται Ελληνικο πρωταθλημα.
Το πως θα τελειωσει τη χρονια ο ΟΣΦΠ,νομιζω οτι θα ειναι & το σημαντικοτερο στοιχειο για την τελικη αξιολογηση-απολογισμο.
traveller
QUOTE(rankin @ May 11 2010, 12:50 ) *

κρίμα που δεν το διάβασα πριν φύγω, θα γλίτωνα και το 1,30 με τους μλκ laugh.gif

επί της ουσίας :

-"Γλύφουν" τους Αγγελόπουλους, "παρακολουθούν και θα μιλήσουν στο τέλος" ,, "δε θα λογαριάσουν τα χρήματα" και άλλα τέτοια εμετικά.

- Ο Καβαλιεράτος είναι πιο οξύς, "το ψάρι βρωμάει από το κεφαλι" αναφερόμενος στο Γιαννάκη και του προσάπτει ότι ανέχτηκε συμπεριφορές και νοοτροπίες που θα έπρεπε να είχε κόψει από την αρχή.

- Ο Παπαδογιάννης αναφέρεται στο όχι καλό κλίμα μεταξύ των παιχτών , γράφει δε για Ελληνες παίχτες που αισθάνονται παταγκωνισμένοι και ούτε καν ακούνε το Γιαννάκη.

-Και οι δύο επαινούν Θόδωρα και Σχορτσιανίτη

-Και οι δύο προσπαθούν να εμφανίστούν σαν "εκπρόσωποι" της κοινής γνώμης και ειδικά αυτών που πήγαν Παρίσι

και μια ειδησούλα (πού έχει γραφτεί κι εδώ πολλές φορές)

-φύγει ο Χαλπερίν.

Γενικά το πνεύμα των δημοσιευμάτων είναι το εξής : (έτσι όπως το κατάλαβα εγώ) Το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο και άσχημο όχι τόσο από την ήττα αλλά τις εμφανίσεις της ομάδας και ειδικά των Κλέιζα και Τεόντοσιτς και ο προπονητής δεν κάνει τίποτα.
kseplenhs
QUOTE(rankin @ May 11 2010, 15:48 ) *
Όχι, δεν είναι υποχρέωση τους, αλλά μερικοί μερικοί να μην μας το παίζουν Ολυμπιακάρες και δίκαιοι...
Η ομάδα που δικαίως πήγε τελικό και δικαίως έχασε, αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης αυτή τη στιγμή, ακόμα και απο την Πράσινη (που λέει ο λόγος) γιατί πριν απο 4-5 χρόνια ήμασταν ανύπαρκτοι
Επαναλαμβάνω: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!
και ο Γιαννάκης, έχει και αυτός το μερίδιο του για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια και κατα τη γνώμη μου, είναι μεγάλο το μερίδιο αυτό..

Τώρα, πέτυχαν κάποιοι την ομάδα σε μερικές απο τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της, και άρχισαν τα όργανα..
Τελος πάντων, ελπίζω η ομάδα να βρει εσωτερικά την ηρεμία της και να επιστρέψει σε καλή απόδοση σιγά σιγά, ώστε να είναι έτοιμη όταν πρέπει

rankin δεν τους ενδαφέρει που ήμασταν και που είμαστε τώρα.εδώ καλά καλά δεν ενδιαφέρει αρκετους απο τους οπαδους της ομάδας.σιγά μετά μην το σεβαστουν αυτοί που έχουν και την πίεση της εκδοσης μιας εφημερίδας.

πάντως για να ξεφύγουμε λίγο απο αυτό,σαν πολύ πριζωμένος μου φάνηκε ο βασιλόπουλος.και στις αντιδράσεις του στα παιχνίδια και με δηλώσεις μετά ειδικά τον τελικό.

magickaminia
QUOTE(rankin @ Feb 1 2008, 09:40 ) *
Παναγιώτης Γιαννάκης is the name φίλοι μου! Αυτός και μόνο αυτός θα είναι ο ιδανικός άνθρωπος στην ιδανική θέση... Νέος, φιλόδοξος, ευφυέστατος, σπουδαία μπασκετική προσωπικότητα, σεβαστός από όλους, με διάθεση να εργαστεί πλέον σε σύλλογο.. Αυτός ο κόουτς θα βρει στην ομάδα 7-8 νέους παίχτες που θα είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τις εντολές του και να παίξουν και για αυτόν. Να δημιουργήσει εξ ολοκλήρου μια ομάδα όπως την θέλει εκείνος. Τα "υλικά" που υπάρχουν είναι ιδανικά για έναν κόουτς σαν τον Γιαννάκη, και ο Γιαννάκης είναι ιδανικός για τα "υλικά" αυτά.. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.. Η έλευση του δράκου, για εμένα, είναι μονόδρομος!

Θυμηθειτε που ηταν ο Ολυμπιακος πριν απο την ελευση του Δρακου στον παγκο της ομαδας και που ειναι σημερα. Τι πρεπει να κανει για να τον παραδεχτουν επιτελους οι καχυποπτοι; Ανεπαιζε ο ιδιος ναειστε σιγουροι οτι ο Ολυμπιακος θαειχε κανει το τριπλ κραουν, ομως ειναι στα 51 πια. Αυτος φταιει οταν κρυβονται οι ακριβοπληρωμενοι καλαθοσφαιριστες της ομαδας και τα συστηματα του; Ελεος ρε αδελφια και να μην παρει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος λιγα ειναι αυτα που πετυχε η ομαδα φετος; blove.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.