QUOTE(lefkadian @ May 10 2010, 16:58 )
Κανεις δεν ειπε οτι ο Γιαννακης ειναι κακος προπονητης. Πολυ καλος ειναι. Αλλα λιγος για τον ΟΣΦΠ. ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Ρεαλ, Μπαρτσα, ΤΣΣΚΑ και Μακαμπι ειναι ομαδες με τεραστιο ογκο οπαδων, μεγαλα μπατζετ και ακομα μεγαλυτερη ιστορια. Για αυτο το μεγεθος ο coach Γιαννακης δεν κανει, δεν μπορει. Εγω που ειμαι μαθηματικος, ειμαι πολυ καλος στη δουλεια μου, μπορω να κανω μαθημα σε παιδια δημοτικου, γυμνασιου, λυκειου, αντε και σε φοιτητες. Μπορω να διδαξω στο ΜΙΤ, στο Χαρβαρντ, στο Κεμπριτζ ή στο πανεπιστημιο της Οξφορδης? ΟΧΙ.
Όλα έχουν να κάνουν με το γενικότερο επίπεδο.. Δε μπορείς να διδάξεις στο ΜΙΤ γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί καλύτεροι από εσένα, οι οποίοι διδάσκουν εκεί. Αν υπήρχαν λίγοι καλύτεροι, θα είχες και εσύ την ευκαιρία σου...
Ποιοι είναι οι προπονητές που δεν είναι "λίγοι" για να τους βάλουμε στην συζήτηση και να δούμε αν αξίζουν ή όχι για τον Ολυμπιακό; Θέλω ρεαλιστικά ονόματα ...
Εγώ πέραν του Ομπράντοβιτς (κυρίως) και Μεσίνα, δεν βλέπω κάποιον που θα μπορούσε να κάνει και πολλά παραπάνω από τον Γιαννάκη..
Μην ακούσω τις κλασικές πλέον γραφικότητες με Πιανιτζιάνι ή Μπλατ (που δείχνουν σε πτώση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) ή τον Ιβκοβιτς (που έχει πάει 100 χρονών) κλπ
Πείτε μου κάποιον που πραγματικά δείχνει ικανός να στήσει μια ομάδα, υψηλού μπατζετ (όχι τον Βουγιόσεβιτς που είναι για παλικαριές με ομάδες χαμηλού μπάτζετ που παίζουν ξυλίκια και κάνουν ηρωηλίκια)
Που ταυτόχρονα μπορεί να έχει ψυχική επαφή με τον κόσμο (μέχρι και ο μέγας δημοσιοσχεσίτης Γκερσον, έφαγε μπουκάλια από εμάς, και ο Ιβκοβιτς, παρά το ευρωπαϊκό, εκδιώχτηκε τελικά από τον ίδιο τον κόσμο)
Να παράγει νέα ταλέντα,
Να σηκώνει κούπες, άρα να έχει εμπειρία σε αυτές (!!!)
Να είναι μετρ της τακτικής
Να μην είναι λουζερ, και να μην φοβάται τον Ομπράντοβιτς (μόνο ο Γκέρσον το έκανε αυτό)
Να μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα και τους ιδιαίτερους χαρακτήρες που έχουν τα αστέρια της (μην έρθει ο Ιβάνοβιτς και γίνουν τα αποδυτήρια Σεράγιεβο)
....Για να ακούσω ονόματα λοιπόν!
Επίσης, ο κάθε προπονητής έχει τα συν και τα πλην του.
Ο Γιαννάκης είναι καλός στην ατομική βελτίωση των παιχτών. Καλύτερος πχ από τον Ομπράντοβιτς (κατά τη γνώμη μου πάντα), αλλά υστερεί στη ψυχολογική προετοιμασία και στο κοουτσάρισμα.
Ο Γκέρσον, είναι ο καλύτερος στο κοουτσάρισμα που υπάρχει στην Ευρώπη, αλλά δεν κάνει προπόνηση της προκοπής ούτε σε παιδιά του δημοτικού...
Τι να πω; Ταυτόχρονα Γκερσον και Γιαννάκης θα ήταν το ιδανικό.. Ο Πινιγιώτης Γκερσάκης
Παρόλα αυτά, το πρωτάθλημα θα κρίνει πολλά.. Αν τελικά συμβεί το πιο πιθανό και ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα, τότε καλό θα ήταν να συζητηθεί μια αλλαγή προπονητή..
Οχι όμως αυτό να γίνει με το στανιό..
Αν δηλαδή, οι εναλλακτικές του Γιαννάκη, δεν είναι κάτι πραγματικά καλύτερο, τότε θα είναι καταστροφικό να αλλάξει ο Ολυμπιακός προπονητή.
να πάρουμε δηλαδή έναν χειρότερο προπονητή, απλά και μόνο για να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα; Πόσο ώριμη απόφαση είναι αυτή ;;
Πάντως, ο Γιαννάκης το καλοκαίρι μάλλον θα μας βγάλει από τον προβληματισμό αφού προβλέπω να αποχωρεί μόνος του και να σταματάει για λίγο το κοουτσάρισμα.
Σε αυτή τη φάση όμως θέλει και δικαιούται να προσπαθήσει όσο μπορεί να ολοκληρώσει το έργο του και να κατακτήσει κάτι παραπάνω από το κύπελλο και νομίζω ότι αυτό είναι και το δίκαιο.. Αυτός έχει στήσει αυτή την ομάδα και του αξίζει να στηριχθεί για την ώρα και να κριθεί στο τέλος για ότι κατάφερε και για ότι δεν κατάφερε..
Όχι λαϊκά δικαστήρια εδώ και τώρα και όχι στα
γελοία εξώφυλλαόπως το σημερινό της sportday ..
Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εμφύλιο, ούτε γκρίνια..
Ο Ολυμπιακός πήγε στον τελικό της ευρωλίγκα και έχασε απο μια καλύτερη ομάδα και τώρα έχει μπροστά του τους τελικούς των πλέι-οφ. Χρειάζεται συσπείρωση και ενότητα και όχι γκρίνια και φαγωμάρα
Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η κριτική γίνεται την κατάλληλη στιγμή, και τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή..
το καλοκαίρι θα κριθούν όλοι!! Παίχτες και προπονητές..
Τώρα, όποιος δημιουργεί φαγωμάρα είναι ή ανόητος ή πονηρός..
QUOTE(james_lebron @ May 10 2010, 19:19 )
και τελος για τον ναβαρο να αναφερω μια διαφωνια που ειχα εδω στο φορουμ με καποιον που μου ελεγε οτι βαση στατιστικων ο τεοντοσιτς ειναι καλυτερος σουτερ...εγω απλα να πω οτι τετοιο ταλεντο στα γκαρντ δεν εχω ξαναδει...
Κοίτα, Ο Ναβάρο είναι μεγάλος τρελό-επιστήμονας. Ο Μίλος, υποτίθεται ότι είναι και παίχτης δημιουργίας και σκόρερ, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, λίγο με την ασθένεια του, λίγο με το άγχος του, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ούτε στο 50%.
Παρόλα αυτά, σίγουρα έχουν υπάρξει και μεγαλύτερα ταλέντα στα γκαρντ από τον Ναβάρο, στην ευρώπη αλλά και παγκοσμίως..
Βασικά κάτι παιδάκια σαν το Ναβάρο, ο Γκάλης τα έστελνε στο σπίτι του με δάκρυα στα μάτια