http://nba.sport24.gr/article/2180628/i-an...u-manu-ginobiliΜια ωραία συνέντευξη του Μανού !!Ξεχώρισα κάποια σημεία !!
Για το πως έμαθε ότι έγινε draft: Δεν γνώριζα καν ότι γινόταν εκείνο το βράδυ! Βρισκόμουν στην Βραζιλία με την εθνική ομάδα της χώρας μου και ο manager της με ξύπνησε για να μου πει τα νέα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν το περίμενα ότι θα συμβεί.
Αλήθεια . Οι σπερς τον τσίμπησαν στο νούμερο 57 ?
Kλεψιά !
Για το ποια είναι η αγαπημένη του στιγμή με τον Gregg Popovich: Θα μπορούσα να πω πολλές, όμως κάθε ομαδικό δείπνο και κάθε συζήτηση μαζί του είναι οι αγαπημένες μου στιγμές. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος για να μιλήσει κανείς μαζί του.
Από δω φαίνεται πόσο σπουδαίος κόουτς είναι . Δεν ανέφερε κάποιο πρωτάθλημα , ή κάποια νίκη μαζί του αλλά τα ομαδικά δείπνα !
Για το γεγονός ότι πολλοί αποκαλούν τους Spurs "βαρετή ομάδα": Κάθε ένας έχει την γνώμη του και την προτίμησή του. Εγώ λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε. Και έχω καρφώσει και πέντε φορές στην διάρκεια της φετινής σεζόν. Μιλάμε για SHOWTIME!!!
Κανένα σχόλιο!Τα λέει μόνο του !
Για το αν μισεί τον "αιώνιο εχθρό", τους Phoenix Suns: Ποτέ δεν τους μισούσα. Ο Steve Nash, άλλωστε, είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες, ενώ τώρα έχουν τον Louis Scola. Μου αρέσουν. Εγώ δεν αρέσω σε εκείνους... (Σημείωση: Ενας οπαδός των Suns παρεμβαίνει και του λέει πως "Σε σέβομαι. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι σε μισώ").
Όχι δεν μπήκα να σχολιάσω στη συγκεκριμένη συζήτηση :Ρ . Αλλά πολύ ήπια του μίλησε ο συγκεκριμένος φίλος . Λογικά πολλά σχόλια θα λογοκρίθηκαν .
Δεν είχα ενημερωθεί για το συγκεκριμένο event αλλιώς θα τον ρωτούσα :
-Τι γνώμη έχεις για τα flop ;
-Έχεις αλήθεια μεγάλη αγωγιμότητα στο ηλεκτρικό ρεύμα ;