Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
Ginobili
Κάντε εκεί στο San Antonio καμιά ήττα..πάλι πρώτοι θα βγούμε..και μετά στους τελικούς της Δύσης-Ανατολής(?) θα πεθάνουμε..και θα ξενερώσουμε.Ok..λίγο αχάριστος..υπερβολικός ο όρος "θα ξενερώσουμε" με τέτοια ομάδα,και φέτος ειδικά φάινεται ότι ο πάγκος βοηθάει πάρα πολύ.Ξέραμε ότι η ομάδα βάζει αυτόματο..παίζει ρομποτικά ακόμα και χωρίς τους Big three ...και δεν καταλαβαίνουμε Χριστό...ούτε Στέρν. (Στερν...έχουμε δικαίωμα να ξεκουράσουμε τον Πάρκερ..τον Μπέινς μας αφήνεις να τον βάλουμε??? rolleyes.gif )...αλλά στα play offs ίσως μας λείψει μια βοήθεια στο 4-5...Η φετινή διαφορά των Σπερς σε σχέση με πέρσι φυσικά,είναι η μεγάλη βελτίωση και αξιοποίηση των Leonard και Spliter!!! Άν οι Κλίπερς σκαλώσουν λόγω Ντελ Νέγκρο...η απουσία του Χάρντεν στους τελικούς Θάντερ-Σπερς θα παίξει καταλυτικό ρόλο.
captain charisma
πιστευω ο τεπε θα παρει το φεντινο mvp της κανονικης σεζον λογο του καλων στατιστικων του και του ρεκορ των σπερς..αλλα δεν το κοβω ομως...θα το δωσουν σιγουρα στο τζειμς...
spursforthe5
οπως ειπε και ο τζινομπιλι λεοναρντ και σπλιττερ πολυ καλυτεροι(πιστευω πανω στον λεοναρντ-παρκερ θα χτιστει η ομαδα μετα απο το 14)φετος ,το θεμα και παλι ειναι τι θα κανουμε στα πλαυοφφς και ποσο αλλα και αν θα αντεξει ο τιμοθεος τον μαη.παμε για τριτη χρονια να βγουμε 1οι στη δυση ,ελπιζω αυτη τη χρονια να παμε τελικους και το βασικοτερο να αποφυγουμε πρωτο γυρο αν γινεται τους λακερς.εχουν το ονομα εχουν τους παικτες (και τους διαιτητες αν χρειαστει) και εχω την εντυπωση οτι θα ζοριστουμε πολυ .ας τους αφησουμε στους θαντερ καλυτερα.ενα τελευταιο ζητημα ειναι και η κατασταση στην οποια θα επιστρεψει ο παρκερ που βρισκεται ισως στην καλυτερη του χρονια φετος,και ποτε θα αξιοποιησει ο ποπ τον μπλερ.
T.W.Is.M.
QUOTE(spursforthe5 @ Mar 19 2013, 10:43 ) *
οπως ειπε και ο τζινομπιλι λεοναρντ και σπλιττερ πολυ καλυτεροι(πιστευω πανω στον λεοναρντ-παρκερ θα χτιστει η ομαδα μετα απο το 14)φετος ,το θεμα και παλι ειναι τι θα κανουμε στα πλαυοφφς και ποσο αλλα και αν θα αντεξει ο τιμοθεος τον μαη.παμε για τριτη χρονια να βγουμε 1οι στη δυση ,ελπιζω αυτη τη χρονια να παμε τελικους και το βασικοτερο να αποφυγουμε πρωτο γυρο αν γινεται τους λακερς.εχουν το ονομα εχουν τους παικτες (και τους διαιτητες αν χρειαστει) και εχω την εντυπωση οτι θα ζοριστουμε πολυ .ας τους αφησουμε στους θαντερ καλυτερα.ενα τελευταιο ζητημα ειναι και η κατασταση στην οποια θα επιστρεψει ο παρκερ που βρισκεται ισως στην καλυτερη του χρονια φετος,και ποτε θα αξιοποιησει ο ποπ τον μπλερ.

Δεν πρεπει να σας ανησυχουν οι Λεικερς. Ειτε εχουν καλη ομαδα ειτε οχι, ειτε εχουν παιχτες ειτε φιλικους διαιτητες(που και για σας υπαρχουν παραπονα στο παρελθον, αρα ας μη μιλαμε γι αυτους) δεν πρεπει να προσπαθειτε να αποφυγετε κανεναν. Αν πεσετε πανω μας με τη λογικη "γιατι να παιξουμε μαζι τους και να μην πεσουν στην Οκλαχομα?", τοτε μπορει να κινδυνεψετε. Το ξερω οτι το Χιουστον και η Γιουτα μοιαζουν λιγοτερο επικινδυνοι αντιπαλοι, αλλα αν οι Λεικερς τερματισουν 8οι, θα υπαρχει καποιος λογος που ηταν εκει κι οχι στην 1η θεση. Σιγουρα εχετε καλυτερη ομαδα και αν δε σκεφτειτε ποιος ειναι ο αντιπαλος και κανετε το παιχνιδι σας, θα περασετε. Αν ομως μπειτε σε αλλες σκεψεις, τοτε θα αρχισουν οι περιπετειες.
SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/2180628/i-an...u-manu-ginobili

Μια ωραία συνέντευξη του Μανού !!Ξεχώρισα κάποια σημεία !!

Για το πως έμαθε ότι έγινε draft: Δεν γνώριζα καν ότι γινόταν εκείνο το βράδυ! Βρισκόμουν στην Βραζιλία με την εθνική ομάδα της χώρας μου και ο manager της με ξύπνησε για να μου πει τα νέα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν το περίμενα ότι θα συμβεί.

Αλήθεια . Οι σπερς τον τσίμπησαν στο νούμερο 57 ? tongue.gif Kλεψιά !

Για το ποια είναι η αγαπημένη του στιγμή με τον Gregg Popovich: Θα μπορούσα να πω πολλές, όμως κάθε ομαδικό δείπνο και κάθε συζήτηση μαζί του είναι οι αγαπημένες μου στιγμές. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος για να μιλήσει κανείς μαζί του.

Από δω φαίνεται πόσο σπουδαίος κόουτς είναι . Δεν ανέφερε κάποιο πρωτάθλημα , ή κάποια νίκη μαζί του αλλά τα ομαδικά δείπνα !

Για το γεγονός ότι πολλοί αποκαλούν τους Spurs "βαρετή ομάδα": Κάθε ένας έχει την γνώμη του και την προτίμησή του. Εγώ λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε. Και έχω καρφώσει και πέντε φορές στην διάρκεια της φετινής σεζόν. Μιλάμε για SHOWTIME!!!

Κανένα σχόλιο!Τα λέει μόνο του ! w00t.gif

Για το αν μισεί τον "αιώνιο εχθρό", τους Phoenix Suns: Ποτέ δεν τους μισούσα. Ο Steve Nash, άλλωστε, είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες, ενώ τώρα έχουν τον Louis Scola. Μου αρέσουν. Εγώ δεν αρέσω σε εκείνους... (Σημείωση: Ενας οπαδός των Suns παρεμβαίνει και του λέει πως "Σε σέβομαι. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι σε μισώ").

Όχι δεν μπήκα να σχολιάσω στη συγκεκριμένη συζήτηση :Ρ . Αλλά πολύ ήπια του μίλησε ο συγκεκριμένος φίλος . Λογικά πολλά σχόλια θα λογοκρίθηκαν . tongue.gif

Δεν είχα ενημερωθεί για το συγκεκριμένο event αλλιώς θα τον ρωτούσα :
-Τι γνώμη έχεις για τα flop ;

-Έχεις αλήθεια μεγάλη αγωγιμότητα στο ηλεκτρικό ρεύμα ;

captain charisma
οντως δεν το ρωτησε κανεις για το θεατρο που κανει και τη διαιτησια που εσπρωχνε τους σπερς 71.gif
geo82
Μπράβο ρε παιχταρά Ντάνκαν! thumbsup.gif Ωραία η 34άρα και το buzzer-beater απέναντι στους αγγουρψηλούς των Clippers. Για να καταλάβουν ότι το μπάσκετ δεν είναι μόνο πηδάω και καρφώνω.
Tobias Funke
QUOTE (geo82 @ Mar 30 2013, 20:05 ) *
στους αγγουρψηλούς των Clippers. Για να καταλάβουν ότι το μπάσκετ δεν είναι μόνο πηδάω και καρφώνω.

Επειδή το ακούω αυτό συχνά πυκνά, ελπίζω να μην βάζετε και τον Griffin πλέον σε αυτή την κατηγορία. Γιατί τα τελευταία 2 χρόνια έχει φτιάξει αρκετά και το post παιχνίδι του και την πάσα του ενώ βάζει πολύ συχνά και τη μπάλα στο παρκέ.Αμυντικά πρέπει να βελτιωθεί αλλά με VDN προπονητή δεν ελπίζω και σε πολλά.
geo82
Πιο πολύ για τον Jordan το λέω. Όσο για τον Griffin έχει βελτιωθεί, αλλά θέλει ακόμη πολλή δουλειά.
duncan21
Tracy McGrady will sign with the San Antonio Spurs for the rest of the season, league sources tell Y! Sports.

Είσαι στο μυαλόοοοοοοοοοοο,κάτι μαγικόοοοοοο.
jasonick
Παίξτε όλα τα λεφτά σας σε αποκλεισμό Spurs στο 1ο γύρο από Rockets. tongue.gif
Pierce
Ότι θα έφτανε αυτή η μέρα, ότι θα έλεγα κάτι τέτοιο....ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ.
j-kidd13
QUOTE(Pierce @ Apr 16 2013, 23:50 ) *
Ότι θα έφτανε αυτή η μέρα, ότι θα έλεγα κάτι τέτοιο....ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ.

Τελικα δεν εισαι ο μονος που τον πιστευει...tongue.gif

EEEEE.....Που πηγε το 21???
Pierce
Στο διάολο και ακόμα παραπέρα. Απορώ γιατί το είχα τόσα χρόνια.
aegeansheed
QUOTE(Pierce @ Apr 16 2013, 23:55 ) *

Βάλε το #34 να τρελαθούμε. Η κάντο just Truth. see-through....
Tobias Funke
QUOTE (Pierce @ Apr 16 2013, 23:55 ) *

Όλα στον HLR που ακόμα περιμένει την αλλαγή http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=573772

QUOTE (aegeansheed @ Apr 16 2013, 23:58 ) *

Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι κάθε φορά που θα αναφέρεται ως Truth θα ποστάρω το video, so here goes:

Pierce
QUOTE (aegeansheed @ Apr 16 2013, 23:58 ) *

υπάρχει χρήστης με το Pierce34 και με το The Truth (και χωρίς το the). Ίσως το κάνω Χομπίστας. icon_drunk.gif

Για τον el graphicο, δεν έχω να πώ κάτι tongue.gif
aegeansheed
+ Όσκαρ Υπομονής.

Συγχαρητήρια και για το νέο του μπλογκ πάντως, που αν κι έκανα μια βόλτα, ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του μορφή...Don't let us down συμφορουμίτη

QUOTE(Pierce @ Apr 17 2013, 00:05 ) *
υπάρχει χρήστης με το Pierce34 και με το The Truth (και χωρίς το the).

Επίσης μπορείς να διαγράψεις το χρήστη και να του πάρεις τη γκόμενα...
T.W.Is.M.
QUOTE(jasonick @ Apr 16 2013, 23:46 ) *
Παίξτε όλα τα λεφτά σας σε αποκλεισμό Spurs στο 1ο γύρο από Rockets. tongue.gif

Δε θα παιξουν με τους Ροκετς οι Σπερς. Με την αρμαδα μου θα παιξουν και θα τους καθαρισει σαν αυγο ο MWP! smiley.gif

Το Χιουστον ας αποκλεισει την Οκλαχομα για να παρει τη μεγαλη ρεβανς ο Harden που θα τελειωσει τη σειρα με 38 ppg και 344 σουτ σε 7 ματς.
Pierce
QUOTE (aegeansheed @ Apr 17 2013, 00:05 ) *
Επίσης μπορείς να διαγράψεις το χρήστη και να του πάρεις τη γκόμενα...

ph34r.gif ph34r.gif
jasonick
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 17 2013, 00:10 ) *
Δε θα παιξουν με τους Ροκετς οι Σπερς. Με την αρμαδα μου θα παιξουν και θα τους καθαρισει σαν αυγο ο MWP! smiley.gif

Είναι πολύ ξενέρωτο σενάριο, δεν μου αρέσει. tongue.gif

Σκέψου το άλλο, η σειρά στο 3-3 και στον 7ο τελικό με 1 λεπτό να μένει οι Spurs μπροστά με 74-64 και εκεί που το έχουν όλοι χαμένο το ματς για τους Rockets, ο Harden αρχίζει και ζεσταίνεται και με 13 πόντους σε 35 δευτερόλεπτα οδηγεί με buzzer beater τρίποντο τους Rockets σε νίκη με 81-80. tongue.gif
SteveNashidis
Tracy McGrady ‏@Real_T_Mac

I appreciate all the love. Glad to be a part of #SpursNation. #spurs
T.W.Is.M.
QUOTE(jasonick @ Apr 17 2013, 00:16 ) *
Είναι πολύ ξενέρωτο σενάριο, δεν μου αρέσει. tongue.gif

Σκέψου το άλλο, η σειρά στο 3-3 και στον 7ο τελικό με 1 λεπτό να μένει οι Spurs μπροστά με 74-64 και εκεί που το έχουν όλοι χαμένο το ματς για τους Rockets, ο Harden αρχίζει και ζεσταίνεται και με 13 πόντους σε 35 δευτερόλεπτα οδηγεί με buzzer beater τρίποντο τους Rockets σε νίκη με 81-80. tongue.gif

Το χουμε ξαναδει.
Θα σου πω εγω ενα αλλο. Ειμαστε στο 2-2 μεταξυ Σαν Αντονιο και Λεικερς. Στο 5ο ματς μεσα στο Σαν Αντονιο οι Λεικερς ειναι 1 ποντο μπροστα, αλλα ο Ντανκαν σκοραρει απο την κορυφη της ρακετας με το Χαουαρντ κρεμασμενο πανω του και μενουν 0,4''. Ταιμ αουτ για τους Λεικερς, η μπαλα παει στο Στιβ το Μπλεικ, ο οποιος γυριζει και σουταρει χωρις καλα καλα να δει το καλαθι και δινει τη νικη στους Λεικερς με 74-73! 69.gif
(εννοειται οτι στο 6ο ματς οι Λεικερς παιρνουν την προκριση)
jasonick
Ταιμ αουτ για τους Λεικερς, η μπαλα παει στο Στιβ το Μπλεικ, πετάγεται ξαφνικά το φάντασμα του Fisher, το οποιο γυριζει και σουταρει χωρις καλα καλα να δει το καλαθι και δινει τη νικη στους Λεικερς με 74-73!

Παραπάνω υποχώρηση δεν μπορώ να κάνω. smiley.gif
T.W.Is.M.
Εγω για το καλο των Σπερς το λεω. Να πανε στους τελικους Δυσης και να αποκλειστουν απο την Οκλαχομα με καλαθι του Fisher παλι? Ας το φανε το καλαθι απο το Στιβ το Μπλεικ ετσι για αλλαγη... peace.gif
Johnaros
Εγώ λέω να τον κάψουν στην πυρά, σαν τις μάγισσες, αν αποκλειστούν στον πρώτο γύρο.
kuza
Ο t mac δεν θα ειναι ο παιχτης που θα προταγωνιστει αλλα θα βοηθησει.
T.W.Is.M.
QUOTE(kuza @ Apr 17 2013, 20:53 ) *
Ο t mac δεν θα ειναι ο παιχτης που θα προταγωνιστει αλλα θα βοηθησει.

Απ οτι διαβασα σημερα, δεν εχει περασει ποτε στο δευτερο γυρο των πλει οφ. Εχει φετος τη μεγαλη ευκαιρια να τα καταφερει. Αν ομως δεν τα καταφερει, μεχρι και για γκαντεμια θα τον κατηγορησουν και θα τον θεωρησουν υπαιτιο για τον αποκλεισμο!
SteveNashidis

Θεική φώτο ! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
aegeansheed
j-kidd13
Ποτε δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα οι Σπερς,επαιζαν πολυ "παλιομοδιτικο" μπασκετ για τα γουστα μου,πολυ "ευρωπαικο".Βεβαια απο περσυ ειδα να αλλαζει αυτο,καθ οτι τους παρατηρησα αρκετα λογω Παρκερ και φαντασι...tongue.gif
Αλλα μονο και μονο που παιζουν τελικους με το Μαιαμι,αρκει για να τους υποστηριξω φανατικα...!!
Παμε ρε γερο Τιμι.......
captain charisma
Tim Duncan's ex wife claims that Duncan is bisexual & has a boyfriend on the side for years, which led to their divorce.

This bitch has to be for real... she cheated on Duncan with the personal trainer, now they're divorced.

λολ...τι λεει το ατομο.. laugh.gif laugh.gif
captain charisma
http://nba.sport24.gr/article/2419460/to-g...ei-ton-popovich

3 μηνες μετα το τελος των τελικων το 6 ματς ακομα στοιχειωνει τον ποποβιτς κ θα εξακολουθει για πολυ καιρο ακομα...

δικο σου πρωταθλημα εχασες με τις επιλογες σου....
Ginobili
QUOTE(captain charisma @ Sep 19 2013, 22:00 ) *
http://nba.sport24.gr/article/2419460/to-g...ei-ton-popovich

3 μηνες μετα το τελος των τελικων το 6 ματς ακομα στοιχειωνει τον ποποβιτς κ θα εξακολουθει για πολυ καιρο ακομα...

δικο σου πρωταθλημα εχασες με τις επιλογες σου....

Πήρε τον Πέντεγκραφ τώρα το καλοκαίρι...σωθήκαμε!!! Από ρολίστες άλλο τίποτα....θα βγάλει πάλι κανά λαυράκι...θα προχωρήσουμε στα πλει-οφς..θα λέμε τι μέταλλο και τι μπαρουτοκαπνισμένη ομαδάρα έχουμε...respect...εμπειρία... icon_blahblah.gif ...και στο τέλος θα πάμε στην πηγή ημιτελικούς..τελικούς... και θα πιούμε το λαστιχάκι( που λέει και ο 71.gif )

Κουράστηκα πια...ή κάνεις μια σχετική υπέρβαση να φέρεις έναν ψηλό 4-5αρι να βοηθήσει...ή κάθεσαι να βγεις τελευταίος και να παίζουμε με Ντεκολό ..και Μπέινς..να φέρουμε κανά μεγάλο ντραφτ..
spysta
ΠΩΣ να μην τον στοιχειωνει το 6ο ματς .. ?? ΔΙΚΟ του ματς εχασε.φθηνα.πολυ φθηνα.
+5 ποντους μπροστα εισαι ..με 30 δευτερολεπτα να ληξει και το Λεμπρον να βαραει τουβλα

και εν τελλει ερχεται αυτους ο ΘΕΟΣ αυτος ο μεγιστος ο Ρει .. και σε καθαριζει
T.W.Is.M.
QUOTE(spysta @ Sep 20 2013, 01:50 ) *
ΠΩΣ να μην τον στοιχειωνει το 6ο ματς .. ?? ΔΙΚΟ του ματς εχασε.φθηνα.πολυ φθηνα.
+5 ποντους μπροστα εισαι ..με 30 δευτερολεπτα να ληξει και το Λεμπρον να βαραει τουβλα

και εν τελλει ερχεται αυτους ο ΘΕΟΣ αυτος ο μεγιστος ο Ρει .. και σε καθαριζει

Αυτος δεν εκανε και το φαουλ στον Τζινομπιλι που δε δοθηκε? 19.gif
HackerBaby
http://www.youtube.com/watch?v=DgQlF4-xi-A χαχαχαχ θεος cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.