Help - Search - Members - Calendar
Full Version: αντίο Γιάννη (jois21)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Ο χώρος των μελών
sarounas
QUOTE(Air Kef @ Mar 4 2010, 01:14 ) *
Οκ, δεν ειναι κατι που διαβάζεις κάθε μέρα σε φόρουμ, προετοιμάσου λίγο.

Απεβίωσε στις 22 Γενάρη, έπασχε τα τελευταία 3 χρόνια απο το σύνδρομο Χοτζκινς και ήταν ο 1 στους 10 ασθενείς αυτης της πολύ σπάνιας ασθένιας που δεν τα καταφέρνουν.

Το όνομά του ήταν Γιάννης Κοντοπίδης, 23 ετών, ήμασταν συμμαθητές σε Γυμνάσιο και Λύκειο και όποτε ήμασταν στην Ναξο για γιορτές και καλοκαίρια καναμε αρκετή παρέα, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο είχε κινητικές δυσκολίες και νοσηλευόταν κλινήρης σε νοσοκομείο και μιλουσαμε μονο μεσω μσν.


Δεν ενημέρωσα γενικά γιατι ψιλοαποφεύγω τα ηλεκτρονικα μνημόσυνα, ενώ για όσους ήμασταν κοντά του ήταν κάτι σαν λύτρωση, αφού το παλικάρι υπέφερε και παρακαλούσε, όσο λυπηρό κι αν ακούγεται.
Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε εσείς, κάντε και κουοτ αυτό το ποστ.



Το μονο που θα προσθέσω, επειδή είχε τσακωθεί με αρκετούς στο παρών φόρουμ, οι οποίοι τον είχαν κατηγορίσει οτι ειναι ενα παιδάκι που δεν σηκωνεται απο τον υπολογιστή και το κρεββάτι, τα έχει βρει όλα έτοιμα από τους γονείς του και δεν ξέρει την πραγματική ζωή ενώ ο Γιάννης αντικριζε την χειρότερη πλευρά της, είναι οτι πραγματικά δεν μπορείτε να ξέρετε ποιον έχετε απέναντί σας και προσέξτε τι λέτε και πως σε κάποιο άλλο μέλος. Η ήττα που είχα φάει εκείνες τις μέρες δεν περιγράφεται.


Συγνώμη, για τα προφανώς ασυνήθιστα άσχημα νέα.



QUOTE(jois21 @ Oct 27 2007, 05:01 ) *
Σε λιγα χρονια θα ειστε σαν εμενα.

Θα παιζετε μπασκετ σαν εμενα (αφου θα εχετε γερασει) και θα ποσταρετε εδω μεσα σαν εμενα παλι (γιατι ειμαι ηδη πολυ μπροστα).

Αυτα.

που να φανταζόταν κανείς τί εννοούσες όταν έγραφες αυτά...
μου χε κάνει εντύπωση εκείνη η απάντησή σου και την θυμήθηκα

ένιωσα μεγάλη αμηχανία μόλις το διάβασα μιας και ο Γιάννης ήταν από τα γνωστότερα μέλη,
τα λόγια είναι περιττά όταν φεύγει άδικα κάποιος τόσο νέος
απλά ελπίζω να είναι καλύτερα εκεί που βρίσκεται τώρα
αντίο Jois….
wagner love
Καλό ταξίδι Γιάννη. Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Ελπίζω να περνάς καλύτερα εκεί.

Αν θυμάμαι καλά, στις πληροφορίες, εκεί που λέει από που είχε βάλει από το κρεββάτι και που να φανταζόμουν τι εννοούσε sad.gif sad.gif sad.gif
Germany96
Δεν γνωριζα τον jois περα απο τα posts του στο forum, αρκετες φορες αναρωτηθηκα που να εχει εξαφανιστει κι αυτος κι αλλα παιδια που εγραφαν παλιοτερα και σημερα πηρα την απαντηση. Ηδη ειχαν λειψει το χιουμορ του κι οι αποψεις του, οπως σε μενα και σε αρκετους αλλους φανταζομαι, αλλα τωρα που εμαθα πως ειναι οριστικο εχω μουδιασει για τα καλα.

Δε νομιζω πως αν πω κουραγιο σε αυτους που τον γνωριζαν και τον αγαπουσαν, θα τους βοηθησει να νιωσουν καλυτερα σε κατι. Απλα, θα τον θυμομαστε κι εμεις που δεν ετυχε να τον γνωρισουμε απο κοντα.
SlobodaN
Sarounas, δεν είναι μόνο τα λεγόμενά του.. Αν θυμάστε καλά στο προφίλ του πανω έλεγε "from: κρεβάτι", το θυμάμαι πολύ καλά αυτό, φώναζε η ψυχή του με αυτό το πράγμα. Προσωπικά δεν είχα κάποια ιδιαίτερη σχέση μαζί του, με την έννοια ότι δεν τα λέγαμε εκτός forum αλλά με είχε βοηθήσει με όλη του την προθυμία πάρα πολλές φορές στα θέματα τεχνολογίας και σε διάφορες αγορές που ήθελα να κάνω. Πάντα μα πάντα θα μου απαντούσε σε οτιδήποτε τον ρωτούσα.

Ξέρουμε όλοι ότι εκεί που είναι, είναι σίγουρα καλύτερα,τουλάχιστον δεν πονάει πια..
pain of salvation
ωωω...απίστευτο...πολύ κρίμα
Boom Dizzle
Oχι ρε γμτ το παιδι.......ΚΡΙΜΑ.....
Καλο ταξιδι Γιαννακη!Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει φιλε και ευχομαι εκει που εισαι να παιζεις μπασκετ,το αθλημα
που τοσο αγαπησες......ΚΟΥΡΑΓΙΟ στην οικογενεια του αν και εδω που τα λεμε ειναι δυσκολο να το ξεπερασουν(εχω βιωσει τετοια κατασταση και ξερω το πονο).
Alexmei
ηταν τιμή για το φόρουμ που βρισκόσουν εδώ. Σε ευχαριστούμε και ελπίζω να παρακολουθείς το φόρουμ από τη γειτονιά εκεί πάνω.

Με αγάπη, καλό ταξίδι
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.