Πηγαινε και αλλαξε τη γλωσσα εκει που λεει Deutsch. Ουτε καν γερμανικα δεν ηταν αυτα που ειχε αλλα κανε αυτο που σου λεω γιατι και σ'εμενα το'βγαλε. Αμα δε γινει τιποτα, φτιαξε καινουργιο, τι να σου πω
D_WILL_8
Oct 12 2007, 01:30
Μέσα κι εγώ.. Για να εκπροσωπείται και ο ΠΑΟΚ..
Thanx αδερφια. Ολα οκ τωρα
geosider
Oct 17 2007, 12:16
να μαι και εγώ με την astrapi μου

τί περιμένετε οι υπόλοιποι μόνο 21 ομάδες έχουμε φτιάξει στο private league μέχρι στιγμής
μήπως να βάλουμε και εδώ κανένα δώρο στον νικητή για να έχουμε επιπλέον κίνητρο;
Hakeem
Oct 18 2007, 12:31
ειδα ενα private league στο site της Ευρωλίγκα με το ονομα basketforum, δικό μας είναι; Ξέρει κανείς το password. Υπάρχει και άλλο ένα private league, ακριβώς από κάτω από αυτό με το όνομα Basketopolis, που έχουν φτιάξει ομάδες ο Παπαλουκάς, ο Μπουρούσης και ο Βασιλόπουλος και έχει κάποια δώρα για τους νικητές. Για να πάρεις τον κωδικό πρέπει να μπεις στη σελίδα της Basketopolis και να τους στειλεις ενα email.
Ποιοι απο εδώ μέσα παίζουν και στο φαντασυ της Ευρωλίγκα?
xavier
Oct 21 2007, 13:28
mpika kai egw! Xaviaris will rule them all. H pio duskolh thesh einai to pg pantws, nomizw oti o castle einai mia kalh epilogh giati tha exei sigoura megalo xrono summetoxhs, apo ton panathinaiko psinomai gia ton winston, alla oi paiktes tou pao einai risko giati milame gia omada me megalo roster kai kapoioi mporei na xanontai...Genika to idio isxuei gia ola ta favori tou thesmou...Apo thn allh vevaia autoi tha pairnoun kai to +10% 4-5 fores parapanw apo tous paiktes twn upoloipwn omadwn...
tsitum
Oct 21 2007, 14:04
QUOTE(Hakeem @ Oct 18 2007, 13:31 )

ειδα ενα private league στο site της Ευρωλίγκα με το ονομα basketforum, δικό μας είναι; Ξέρει κανείς το password. Υπάρχει και άλλο ένα private league, ακριβώς από κάτω από αυτό με το όνομα Basketopolis, που έχουν φτιάξει ομάδες ο Παπαλουκάς, ο Μπουρούσης και ο Βασιλόπουλος και έχει κάποια δώρα για τους νικητές. Για να πάρεις τον κωδικό πρέπει να μπεις στη σελίδα της Basketopolis και να τους στειλεις ενα email.
Ποιοι απο εδώ μέσα παίζουν και στο φαντασυ της Ευρωλίγκα?
Εχω φτιαξει κ γω μια ριμαδοομαδα.Απο οτι θα εχεις ηδη δει, ναι το private league ειναι του φορουμ κ εχει κωδικο 878787.
mpika kai egw! Xaviaris will rule them all. H pio duskolh thesh einai to pg pantws, nomizw oti o castle einai mia kalh epilogh giati tha exei sigoura megalo xrono summetoxhs, apo ton panathinaiko psinomai gia ton winston, alla oi paiktes tou pao einai risko giati milame gia omada me megalo roster kai kapoioi mporei na xanontai...Genika to idio isxuei gia ola ta favori tou thesmou...Apo thn allh vevaia autoi tha pairnoun kai to +10% 4-5 fores parapanw apo tous paiktes twn upoloipwn omadwn...
Αν κ greeklish, σωστα ομιλεις

.Αλλα δε θα παρω Καστλ.Για Γουινστον δε ξερω ακομα.
Σε μια μερα κ κατι τελειωνει απ οτι βλεπω το χρονικο οριο για να φτιαξεις ομαδα.
Μηπως εχει καποιος να προτεινει κατι καλυτερο του Will Conroy στον ασσο κ του Reece Gaines στη περιφερεια?Στις ιδιες τιμες κοντα,δηλαδη γυρω στα 55.
B for Basketball
Oct 21 2007, 14:38
Ρε παιδες....δεν βρισκω την λιγκα μας!!!
καμια βοηθεια?????????
EDIT: το βρηκα..μην κουραζεστε να με βοηθησετε αλλο
Arslan,Dragic, Mula είναι συμπαθητικές λύσεις. O llul της Real είανι καλός για έκπληξη(9 έχει).Αυτά για PG.
Hudson,Sevrasenko,milic,Bourousis στους ψηλούσ(για τις τιμές που θες περίπου).
Ginobili
Oct 21 2007, 15:21
QUOTE(Bonzo @ Oct 21 2007, 12:39 )

Arslan,Dragic, Mula είναι συμπαθητικές λύσεις. O llul της Real είανι καλός για έκπληξη(9 έχει).Αυτά για PG.
Hudson,Sevrasenko,milic,Bourousis στους ψηλούσ(για τις τιμές που θες περίπου).
Μίλιτς στους ψηλούς? Για ποιόν Μίλιτς λές? Τον Μάρκο τον Σλοβένο?? Που παίζει αυτός?
Νομίζω στους ψηλούς τον έχει. Ναι τον Σλοβένο εννοώ και νομίζω παίζει Olympia
Μπήκα στο Private με την μία ομάδα μου και γω..Άντε να δούμε και φέτος...
k_sal_15
Oct 22 2007, 15:14
Παιδιά ξέρετε αν ο Gallinari από AJ Milano θα προλάβει την έναρξη της Euroleague;;; Και αν όχι, για πόσο καιρό θα είναι τραυματίας;;;
spysta
Oct 22 2007, 15:23
* Telephone
(country code + phone number)
ρε παδια εδω τι γραφουμε στην εγγραφη???????????????????
Wilkinson
Oct 22 2007, 15:25
QUOTE(spysta @ Oct 22 2007, 16:23 )

* Telephone
(country code + phone number)
ρε παδια εδω τι γραφουμε στην εγγραφη???????????????????
To country code ine to 0030 gia tin ellada...Synepos tha grapsis to 0030 kai to ipolipo noumero tou tilefonou sou....
spysta
Oct 22 2007, 15:28
QUOTE(Wilkinson @ Oct 22 2007, 14:25 )

To country code ine to 0030 gia tin ellada...Synepos tha grapsis to 0030 kai to ipolipo noumero tou tilefonou sou....
thanks !!!!!!
leelo15
Oct 22 2007, 16:47
QUOTE(Anaz @ Oct 22 2007, 14:38 )

Δεν νομιζω να κλείδωσε σε εμενα λέει πως έχω άλλες 3 ώρες k 25 λεπτά ακόμα...
γιατι κλειδωνει απο τωρα, στις 9.15 δεν ειναι το ματς?
εντιτ α το κοιταξα, δεν εκλεισε τελικα
ok,απλα ειχε φαει σκαλωμα..
thrylos7
Oct 22 2007, 17:05
Μπήκα κι εγώ στη λίγκα...
Αναμένεται άλλη μια συναρπαστική σεζόν...
GR-HAMMER
Oct 22 2007, 17:25
να ρωτησω...
εγω που εκανα βλακεια και εβαλα και τισ 5 ομαδες μου στο private league μπορω να βγαλω τις υπολοιπες 4?
δεν ειδα πουθενα επιλογη που να το κανει..
αν ο δημιουργος του private league μπορει ας βγαλει τις υπολοιπες 4 και να κρατησει την GR-HAMMER σκετο...
QUOTE(GR-HAMMER @ Oct 22 2007, 15:25 )

να ρωτησω...
εγω που εκανα βλακεια και εβαλα και τισ 5 ομαδες μου στο private league μπορω να βγαλω τις υπολοιπες 4?
δεν ειδα πουθενα επιλογη που να το κανει..
αν ο δημιουργος του private league μπορει ας βγαλει τις υπολοιπες 4 και να κρατησει την GR-HAMMER σκετο...
εγινε
leonkalf
Oct 22 2007, 19:07
Και γω μέσα με την ομάδα Lions.
τελευταία στιγμή την έφτιαξα πριν 2 ώρες περίπου.
Καλή μας διασκέδαση!!!!
tsitum
Oct 22 2007, 19:54
Κλεινει σε 5 λεπτα προλαβετε καλοι μου αααανθρωποιιιιιιι
Ζεβροσενκο αντι Φουτσκα τελευταια στιγμη ελπιζω να μη το μετανιωσω
k_sal_15
Oct 22 2007, 20:00
Έκλεισε!!!
Εγώ ίσα-ίσα που πρόλαβα να κάνω τις τελευταίες αλλαγές... 37 δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο τέλειωσα!
Pierce
Oct 22 2007, 20:08
για 3 κρεντιτς δεν μπορεσα να παρω τον ραιτ και εμεινα με τον οκουλαγια στο χερι....
εχει ευκολο ματσακι η μπαμπεργκ παντως....
sarounas
Oct 22 2007, 20:39
QUOTE(pierce21 @ Oct 22 2007, 21:08 )

για 3 κρεντιτς δεν μπορεσα να παρω τον ραιτ και εμεινα με τον οκουλαγια στο χερι....
εχει ευκολο ματσακι η μπαμπεργκ παντως....
δεν είναι και τόσο άσχημα βρε
ο οκουλάγια πιστεύω είναι καλούτσικη επιλογή για πρεμιέρα
και εγώ στο private με τους All stars!!!
παραλίγο θα την πατούσα, είχα ξεχάσει εντελώς ότι ξεκινούσε σήμερα η euroleague αφού παίζει η ΤΣΣΚΑ
ευτυχώς που μπήκα στο φόρουμ σήμερα το απόγευμα όπου φυσικά έπεσα με τα μούτρα στην δημιουργία ομάδων για ένα ολόκληρο δίωρο..
με σώσατε πραγματικά γιατί δεν είχα κάνει απολύτως τίποτε και θα ξεκινούσα από την δεύτερη αγωνιστική
thrylos7
Oct 22 2007, 23:23
με σώσατε πραγματικά γιατί δεν είχα κάνει απολύτως τίποτε και θα ξεκινούσα από την δεύτερη αγωνιστική
Αυτό δε θα ήταν απαραιτήτως κακό την πρώτη, ή ακόμα και τη δεύτερη χρονιά, όπου οι ομάδες έκαναν μικρά (1η) και μέτρια (2η) σκορ την πρώτη αγωνιστική κι έτσι έμεναν πολύ ή λίγο πίσω.
Αντιθέτως, πέρυσι όπως και φέτος (πιστεύω) τα σκορ ήταν και θα είναι μεγαλύτερα κι έτσι δεν έχει και πολύ νόημα.
Εγώ πχ πέρυσι είχα αφήσει επίτηδες μια ομάδα κενή και τη δημιούργησα μετά την πρώτη αγωνιστική. Τα σκορ που είχαν προηγηθεί βέβαια ήταν πολύ μεγάλα κι έτσι δε μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό.
Αυτό επίσης θα είχε νόημα στο δικό μας fantasy... με την ίδια αναλογία σεζόν με αυτό της Ευρωλίγκας, πέρυσι δηλαδή μικρά σκορ, φέτος μέτρια. Οπότε αυτή την εβδομάδα όσοι προλαβαίνετε...

Submit: Ασφαλώς, το πρόβλημα δεν είναι τα σκορ αυτά καθ' εαυτά, αλλά το γεγονός ότι με τα μεγάλα σκορ, οι διαγωνιζόμενοι έχουν πολλούς παίκτες με +15% για την επόμενη αγωνιστική, αριθμός συγκρίσιμος με το 10 που θα έχει μια νέα ομάδα.
Wilkinson
Oct 24 2007, 21:57
Pantos ego pigeno kaloutsika mexri tora pisteuo na bo stin dekada apo to diko mas protathlima...
tsitum
Oct 25 2007, 00:20
Μαλλον δε το χω το αθλημα.
Οι 6 απο τους παιχτες μου εχουν παιξει κ εχω προλαβει να χασω 28 credits κ να κανω σκορ 47,3.Βαζουμε μεσα σε ολο αυτο κ το γεγονος οτι ο Μπαζιλε τραυματιστηκε αφου αρχισε η αγωνιστικη κ δε μπορουσα να τον δωσω.Ετσι μας εμειναν 3 παιχτες ακομα κ σκορ 47.Καθολου ασχημα για τη τελευταια θεση του πρωταθληματος.
sihainas
Oct 25 2007, 13:22
με έσωσε ο Andric χθες... καλά ο Χάτσον το ήξερα ότι θα πήγαινε καλά οι υπόλοιποι που παίζανε χθες ομως με ψιλοκάψανε...
sihainas
Oct 26 2007, 00:43
μην βιαζεσαι.δεν μπηκαν ολες οι βαθμολογιες ακομη.αν και το πιο πιθανο ειναι να σαι πρωτος!
Υ.Γ. υπαρχει μελος του φορουμ που εχει μεγαλυτερο σκορ απο σενα αλλα δεν εχει μπει ακομη στη λιγκα!
sihainas
Oct 26 2007, 00:50
κατευθείαν εσύ να μου το χαλάσεις...

δεν πειράζει εγώ πρόλαβα και το έβγαλα το screenshot και αυτό έχει σημασία
βαλε καινουριο.πρωτος εισαι γενικα τελικα!
τριτη η rchoteam.χωρις μεγαλα λογια συνεχιζουμε τη σκληρη δουλεια με στοχο την κορυφη.μονο που πρεπει να παιξουμε επιτελους αμυνα!
tsitum
Oct 26 2007, 00:53
Απλα χειροτερη αγωνιστικη πρεμιερα δε μπορουσα να εχω.
Βαθμοι 74,5 κ xαμενα μεσα σε μια αγωνιστικη 37 credits.
31ος στους 34
Κυριοι 32ε,33ε κ 34ε τί τρελη 10αδα βγαλατε κ σας περασα?

Ενας Δροσος κ εγω αρχιζω απο την 1η αγωνιστικη εκκαθαρισεις.
Μουλα εισαι καλος εισαι χρυσος αλλα χρυσο δεν εχεις.Σ ευχαριστω δε θα παρω αλλο.
Κυρις Γουιλ ΜακΝτοναλντ σας ευχαριστω για τη συνεργασια αλλα εχω την εντυπωση πως οι πορειες μας κ οι στοχοι που εχουμε βαλει ο καθενας χωριστα δε τεμνονται.Περαστε σας παρακαλω απο το ταμειο για να παρετε την αποζημιωση σας.
Υ.Γ. Μονο το NBA fantasy εχω αφησει ησυχο αλλα αμα δουν, οσοι παιζουν σ αυτο, τα σκορ που εχω στα αλλα πρωταθληματα θα με παρακαλανε να φτιαξω ομαδα κ εκει. Να εχουν και σ αυτο καποιον να κερδιζουν ολοι...
Δωδεκατος ο Απκατιακος μετα απο ενα μετριο ντεμπουτο.Ειμαι -7 credits αλλα με τις μεταγραφες που θα γινουν αναμενω τις επομενες εβδομαδες να πρωταγωνιστησω..
Κριμα ρε γαμωτο..Εκανα πολυ καλες επιλογες-εκτος απ'τα πλευ μεκερ- αλλα δεν εκανα καλη ομαδα.. Οι δυο κυριες οαμδες μου επιασαν ιδιο ακριβως σκορ,αλλα αν ειχα κανει καλυτερη κατανομη θα ειχα πιασει 200+..
Δε πειραζει.Καλα πηγαμε..
Την ομαδα θα την βαλω μετα στην λιγκα,γιατι δεν προλαβα,κ ειναι κλειδωμενο..Ελπιζω να γινεται ε..
Wilkinson
Oct 26 2007, 02:09
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2007, 02:31 )

Κριμα ρε γαμωτο..Εκανα πολυ καλες επιλογες-εκτος απ'τα πλευ μεκερ- αλλα δεν εκανα καλη ομαδα.. Οι δυο κυριες οαμδες μου επιασαν ιδιο ακριβως σκορ,αλλα αν ειχα κανει καλυτερη κατανομη θα ειχα πιασει 200+..
Δε πειραζει.Καλα πηγαμε..
Την ομαδα θα την βαλω μετα στην λιγκα,γιατι δεν προλαβα,κ ειναι κλειδωμενο..Ελπιζω να γινεται ε..
Diladi ti score evgales anaz?
Μπηκα στη λιγκα.Δες.
Οι δυο ομαδες μου εβγαλαν ακριβως το ιδιο σκορ,αλλα με αλλους παιχτες.
Καλα πηγα παντως,δεν εχω παραπονο!
Wilkinson
Oct 26 2007, 03:06
Ne to ida...bravo pantos piges poli kala
Ego omos exo na episimano kati....
Afou mpikes tora mporouses na dialeksis tin omada pou ixe to megalitero score....(apo tis pente pou ixes)
kai afto den mou fenete katholou dikaio....

(se kamia periptosi den leo oti to ekanes epitides...)
To sigouro ine oti score san to diko sou den katafera na kano me kamia apo tis pente omades mou alla an ixa to pleonektima pou ixes esi (na dialekso opoia omada mou ekane to max score) tha imouna se poli pleonektikoteri thesi....
χεχε,δεν το'κανα επιτηδες..Παντως θα εβαζα την πρωτη μου κατα σειρα ομαδα -δηλαδη αυτη που εβαλα- ουτως η αλλως ανεξαρτητως σκορ..Εξαλλου ειναι νωρις κ εχουμε πολλα ματς ακομα κ πολυ πιθανο να μην καταληξει αυτη η ομαδα μου στην ψηλότερη θεση σε σχεση με τις υπολοιπες..
Wilkinson
Oct 26 2007, 03:40
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2007, 04:27 )

χεχε,δεν το'κανα επιτηδες..Παντως θα εβαζα την πρωτη μου κατα σειρα ομαδα -δηλαδη αυτη που εβαλα- ουτως η αλλως ανεξαρτητως σκορ..Εξαλλου ειναι νωρις κ εχουμε πολλα ματς ακομα κ πολυ πιθανο να μην καταληξει αυτη η ομαδα μου στην ψηλότερη θεση σε σχεση με τις υπολοιπες..
Dikio exis aplos auto pou thelo na episimano kirios ine oti den pisteuo na min mpori kapoios na bei sto league opte theli...pisteuo na iparxi ena deadline(meta apo kapies agonistikes esto)...
amanolar
Oct 26 2007, 03:49
Παιχταράδες καλή σεζόν σε όλους!!!
Δε τα πήγα κι άσχημα. Ο Teletovic εκανέ τρελό παιχνίδι, όπως και ο Μασει και ο Μπουρούσης.
Η front line των Ball it_BC έβγαλε μάτια!
Ο Voujanic γιατί δεν έπεξε, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!
Μια χαζή ερώτηση, το fantasy tools, ξέρει κανείς αν θα λειτουργήσει?
ωωω.hoopsstats.com/basketball/fantasy/
-amanolar-
Να βάλω την καλύτερη μου ομάδα ή αυτή που θα βαζα κανονικά?Καλύτερα θα βάλω τον Bonziako...
Wilkinson
Oct 26 2007, 07:21
QUOTE(Bonzo @ Oct 26 2007, 07:38 )

Να βάλω την καλύτερη μου ομάδα ή αυτή που θα βαζα κανονικά?Καλύτερα θα βάλω τον Bonziako...
Apoti katalava(apo tin vathmologia) o Bonziakos ine i kaliteri sou omada kai oxi auti pou tha evazes kanonika e?
Gravedigger
Oct 26 2007, 10:04
Μέτρια τα πήγα...Τουλάχιστον μπήκα 10άδα...Ευτυχώς βγήκα και κερδισμένος σε credits (όχι πάρα πολλά) οπότε συνεχίζουμε καλύτερα...!
Ρε BFB τι ομάδα είναι αυτή που έφτιαξες???Επίτηδες το έκανες???ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Διπλάσιο score!!!
grigoris
Oct 26 2007, 10:09
Με κάψανε Τρίπκοβιτς,Βάγκνερ και Σαβρασένκο (ανέλπιστα αυτός ο τελευταίος) οπότε μάλλον έχω βρει ήδη τους υποψήφιους προς αποχώρηση.Πάντως και 14ος δεν είναι άσχημα για πρώτη αγωνιστική.
ΦΟΡΤΣΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ
Όχι ο Bonziakos ειναι η τρίτη καλύτερη μοάδα μου και αυτή μάλλον θα έβαζα(Για αυτό την ονόμασα και Bonziako) η καλύτερη μου ομάδα είανι η stelis1 και έχει κάνει περίπου 175
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.