QUOTE(triponter @ Jan 19 2008, 15:30 )
χαιρετιζω τους φιλους απο Κηφισια και Λαγονησι..
Ομολογω να πω οτι οι καλες σχεσεις που αναπτυξαμε σε αυτο το φορουμ (που επιβεβαιωθηκαν και με την εξοδο μας, αλλα και την παρακαλουθηση των αγωνων απο εμας αλλων ομαδων του ομιλου) με κανουν και στεναχωριεμαι οταν χανουν τα φιλαρακια απο φορουμ...
αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο Λυκακος εχει δικιο που λεει οτι η κορυφη απο τον πατο δεν απεχει πολυ..και πρεπει ολοι να κραταμε μικρα καλαθια..επισης οι περισσοτεροι αγωνες ειναι γερα ντερμπι και μπορει οι βαθμολογιες να ειναι και λιγο πλασματικες...
απο την αλλη οταν χανει καποιος στον ποντο κατι σημαινει...δεν ειναι τυχαιο...ο δρομος ειναι μακρυς...αλλα πιστευω στο τελος η βαθμολογια θα αντικατροπτιζει την αληθεια..
και η βαθμολογια κατατασσει τις ομαδες και οχι τους παιχτες...μπορει η Κηφισια π.χ. να εχει τους 3 καλυτερους παιχτες στην κατηγορια, αλλα να βγει 8η...
λαγονησι και κηφισια εχετε δυνατοτητες για παραπανω..να βαλετε μελισσια & τουφα απο κατω και σιγα σιγα θα βρεθουν και οι αλλες ομαδες.. ο σοβαρος κινδυνος που διατρεχετε ειναι να απογοητευτειτε και να τα παρατησετε..αυτο θελει προσοχη..
καλη συνεχεια...
.................................................................
Το παραπανω κειμενο ειναι μια ευγενικη προσφορα της "ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ & ΚΟΥΛΟΙ Α.Ε." για παρηγορια στον αρρωστο....
Με ενα σερι 3 νικων στα επομενα ματσακια μπαινουμε ξανα για τα καλα στο κολπο.
Οι 3 επομενες ομαδες που παιζουμε ειναι στις ψηλες θεσεις
και αν τις κερδισουμε θα πλησιασουμε αρκετα στις πρωτες θεσεις.
Ηρθε η ωρα να παρουμε εμεις οι 2-3 καλοι παιχτες την κατασταση στα χερια μας
και να οδηγησουμε την ομαδα εκει που της αξιζει να ειναι.
Ειναι κριμα να αδικουμε τους εαυτους μας ετσι καθε φορα,
αφου σιγουρα εχουμε καποιους παιχτες οι οποιοι αξιζουν να παιζουν ψηλοτερα.
Πιστευω οτι με μια νικη εστω και με μισο ποντο την παρασκευη,
θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ψυχολογια της ομαδας
και μετα ολα γινονται.
Θα ηθελα να δωσω τα περαστικα μου στον συμπαιχτη μου τον Μητσο
ο οποιος την πεμπτη στην προπονηση επαθε ολικη ριξη αχιλλειου
και θα κανει εγχειρηση την τεταρτη.
Δυστυχως τελος η χρονια φετος και να δουμε κατα ποσο
θα του ειναι ευκολο να επανελθει του χρονου μετα απο τετοιο τραυματισμο.
Κουραγιο φιλε