Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
didi
QUOTE(triponter @ Jan 15 2008, 20:28 ) *
didako , γιατι αγορι μου μας παιζεις δαγκωτο ηττα???

δικαιολογησε το λιγακι...δεχομαι και αποψεις του τυπου : " Στον Γερακα ειστε ολοι ασχετοι και θα σας διαλυσουν"....

για πες ??????? 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif

bball.gif eho pei oti ston geraka ektos apo lord k triponter dn mou arese kanenas paihtis,oute kan o coach(dn uparhei gia`mena)...o lord dn paizei esu borei ohi ara hlomo....

ase pou prepei na doso kati diaforetiko apo tous allous gia to stoihima....

kerdiste eseis kai halali sou o kouvas!!(pantos pisteuo oti eiste kaliteroi apo ton kouro!eidika stin edra sas....)
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Ρε χοντρε, κοντε και καραφλε θα παιξεις σημερα?
triponter
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 17 2008, 09:59 ) *
Ρε χοντρε, κοντε και καραφλε θα παιξεις σημερα?

απο εδω και περα θελω να προστίθεται και ο ορος αμπαλος στα 3 χαρακτηριστικά μου....και επεται και συνεχεια...

αμα ειναι να ερθεις να με δεις να παιξω ρε μεγαλε για χαρη σου και μονο wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ...

σοβαρα τωρα...θα το δοκιμασω σημερα..

προπονησεις δεν εκανα...ψιλοποναω κιολας, αλλα επειδη βλεπω πολυ HOLLYWOOD ( ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, SUPERMAN, Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ κτλ...) θα το προσπαθησω και μετα θα παρω το ποδι μου στο χερι.... sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif ...

παντως η τελευταια μου εξοδος το εχω ηδη σχεδιασει θα ειναι στον επομενο αγωνα με την Παλληνη...εκει θα ειναι το κυκνειο ασμα ενος κοντου,χοντρου,καραφλου και αμπαλου παιχτη..

ευχαριστω
v-span
Ξέρεις τι φταίει ρε τριποντέρ? Μάλλον έχεις αλεργία στους μυρωδιάδες προπονητές.... tongue.gif laugh.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Και τότε στην Ολυμπιάδα που το είχες πρωτοπάθει είχαμε τον αρχιμάγειρα αν θυμάσαι...
TF LAGONHSI
triponter τι ώρα παίζετε σήμερα μπάς και μπορέσω να έρθω
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Jan 17 2008, 13:25 ) *
triponter τι ώρα παίζετε σήμερα μπάς και μπορέσω να έρθω

9.30 φιλαρακο...

ελα να δεις το υπερθεαμα που θα παρουσιασουμε..και οπως προειπα στην κερκιδα θα εχουμε κοψιδια...

ο Μοταρτ που χαθηκε???
gk1
λυκε ελπιζω να εισαι ετοιμος για αυριο και κοιτα μην εμφανισεις καμια δικαιολογια οτι και καλα χτυπησες και δε θα παιξεις αυριο!! evilmonkey.gif
σε περιμενω wos_sport5.gif wos_sport5.gif
TF LAGONHSI
ακόμα παίζετε μάλλον για να μάθω νέα για το ματσάκι όταν τελιώσει smiley.gif smiley.gif smiley.gif
triponter
καλησπερα παιδια...

σημερα παιζαμε με τον Κουρο εντος και προσθεσαμε αλλη μια νικη στο σακουλι μας...

ΓΕΡΑΚΑΣ - ΚΟΥΡΟΣ 66-58....σε ολο τον αγωνα ημασταν μπροστά και φτασαμε και 16-18 ποντους διαφορα στο 4δεκαλεπτο...σχετικα ανετη νικη , που καποια στιγμη θα μπορουσε και να στραβωσει...

Ο Κουρος εμφανιστηκε αδυναμος και κυριως αμυντικα ηταν πολυ μετριοι...ζωναρα πολυ, αλλα αφηνοντας τα σουτ εξω..επισης αν εξαιρεσουμε ενα δυνατον 5αρακι , δεν εχουν καν ψηλο..στην εδρα τους παντως μπορουν να κανουν ζημιες..

Οσο αφορα την ομαδα μου, εχουμε κανει καποια βηματα μπροστα και με την προσθηκη παλι του Λορντ θα ανεβουμε ακομα περισσοτερο...Βεβαια θεωρω οτι οι 2 τελευταιες νικες με πολιτεια και κουρο ηταν με αδυναμες ομαδες (μπορει και λογω απουσιων), οποτε τα σοβαρα συμπερασματα θα βγουν στο επομενο ματσακι...την ντερμπαρα με την Παλληνη...

συγχαρητηρια σε ολους τους παιχτες της ομαδας , που αν μην τι αλλο δινουν το 100% των δυναμεων τους..

Υ.Γ Πηγασακο ηθελες δεν ηθελες με σαπισες στο ξυλο......γκρρρρρρρρ angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

την επομενη φορα που θα μαζευτουμε για φαι θα εισαι τιμωρια...δεν θα φας ουτε ενα παϊδακι...παρεα με τον BABIC που ειναι αθληταρας και δεν τρωει...(ευχομαι γρηγορη αναρρωση στον τραυματισμο σου)...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Jan 17 2008, 20:11 ) *
λυκε ελπιζω να εισαι ετοιμος για αυριο και κοιτα μην εμφανισεις καμια δικαιολογια οτι και καλα χτυπησες και δε θα παιξεις αυριο!! evilmonkey.gif
σε περιμενω wos_sport5.gif wos_sport5.gif

Ο ΛΥΚΟΣ δεν κωλωνει ποτε.

Ελπιζω να εχετε ειδοποιησει τον δημαρχο σας,
οτι θα σας κανω την μεγιστη τιμη να εμφανιστω στα μερη σας
και να ειναι ετοιμη αυριο η μπαντα του δημου να με υποδεχθει.

Και φυσικα να μου δωσει και το κλειδι της πολης,
εκτος απο τα σωβρακα σας που θα σας παρω.

Τι νουμερο φορας???

Πηγασακο ελπιζω να του εριξες πολυ ξυλο
του χοντρου, καραφλου, κοντου και αμπαλου
milos babic
ευχαριστω τον 3ποντερ για τα περαστικα, απολαυστικες οι στιγμες στον παγκο του γερακα αποψε, οπως και το ταιμ αουτ στους 12βαλε ποντους στο τελευταιο λεπτο, τι οδηγιες εδωσε θα ηθελα να μαθω....,

θα μπορουσε να το χασει ο γερακας το παιχνιδι αποψε απο αυτα που δε χανονται αλλα τους ξελασπωσε το #5 και ενα τριποντο απο τον χοντροκαραφλο...

ωραια περασα αλλα, tf, καλα που δεν ηρθες, ουτε ενα παιδακι δεν ειχε...
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 18 2008, 03:08 ) *
Ο ΛΥΚΟΣ δεν κωλωνει ποτε.

Ελπιζω να εχετε ειδοποιησει τον δημαρχο σας,
οτι θα σας κανω την μεγιστη τιμη να εμφανιστω στα μερη σας
και να ειναι ετοιμη αυριο η μπαντα του δημου να με υποδεχθει.

Και φυσικα να μου δωσει και το κλειδι της πολης,
εκτος απο τα σωβρακα σας που θα σας παρω.

Τι νουμερο φορας???
Πηγασακο ελπιζω να του εριξες πολυ ξυλο
του χοντρου, καραφλου, κοντου και αμπαλου

το 8 φοραω
και το μονο κλειδι που θα σου δωσουμε αποψε ειναι ενωσ καφενειου γιατι θα σε στειλουμε για τσαι! smiley.gif
αντε και μιασ ταβερνας να πας για παιδακια που εχουμε καλη προβατινα για σενα!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Jan 18 2008, 10:52 ) *
το 8 φοραω
και το μονο κλειδι που θα σου δωσουμε αποψε ειναι ενωσ καφενειου γιατι θα σε στειλουμε για τσαι! smiley.gif
αντε και μιασ ταβερνας να πας για παιδακια που εχουμε καλη προβατινα για σενα!!!

Δεν ειναι ασχημη η προσφορα.
Θελω και κοκορετσι ομως
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 18 2008, 10:55 ) *
Δεν ειναι ασχημη η προσφορα.
Θελω και κοκορετσι ομως

αμα φας προβατινα εκει κατω θα ξεχασεις να γυρισεις πισω smiley.gif smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Jan 18 2008, 13:00 ) *
αμα φας προβατινα εκει κατω θα ξεχασεις να γυρισεις πισω smiley.gif smiley.gif

Απο την χασια ειμαι,
προβατινα με μαρμελαδα ετρωγα για πρωινο.

Τι ωρα παιζουμε????
LordOfTheCourts
Ο Πήγασος 12.... μάλλον επειδή είχε αρκετό καιρό να παίξει μπάσκετ έχασε και το 12 και έγινε 9...
Εύκολο παιχνίδι για το Κρόνο, δεν αγχοθήκαμε ποτέ... λίγο προς το τέλος, τελευταία 4 λεπτά όταν ο Κούρος μείωσε μέχρι και τους 7 πόντους. Ευτυχώς με 2 τρίποντα το καθαρίσαμε... Πάμε τώρα για την Παλλήνη...
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 18 2008, 11:36 ) *
Απο την χασια ειμαι,
προβατινα με μαρμελαδα ετρωγα για πρωινο.

Τι ωρα παιζουμε????

9 παιζουμε αλλα ελα απο τισ 8 για την υποδοχη!! smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Jan 18 2008, 14:45 ) *
9 παιζουμε αλλα ελα απο τισ 8 για την υποδοχη!! smiley.gif

Θελω ορχηστρες , μπαλετα και βεγγαλικα.

Το γηπεδο ειναι πανω στην μαραθωνος, στην αμερικανικη βαση???
aionio talento
QUOTE(triponter @ Jan 17 2008, 22:06 ) *
καλησπερα παιδια...

σημερα παιζαμε με τον Κουρο εντος και προσθεσαμε αλλη μια νικη στο σακουλι μας...

ΓΕΡΑΚΑΣ - ΚΟΥΡΟΣ 66-58....σε ολο τον αγωνα ημασταν μπροστά και φτασαμε και 16-18 ποντους διαφορα στο 4δεκαλεπτο...σχετικα ανετη νικη , που καποια στιγμη θα μπορουσε και να στραβωσει...

Ο Κουρος εμφανιστηκε αδυναμος και κυριως αμυντικα ηταν πολυ μετριοι...ζωναρα πολυ, αλλα αφηνοντας τα σουτ εξω..επισης αν εξαιρεσουμε ενα δυνατον 5αρακι , δεν εχουν καν ψηλο..στην εδρα τους παντως μπορουν να κανουν ζημιες..

Οσο αφορα την ομαδα μου, εχουμε κανει καποια βηματα μπροστα και με την προσθηκη παλι του Λορντ θα ανεβουμε ακομα περισσοτερο...Βεβαια θεωρω οτι οι 2 τελευταιες νικες με πολιτεια και κουρο ηταν με αδυναμες ομαδες (μπορει και λογω απουσιων), οποτε τα σοβαρα συμπερασματα θα βγουν στο επομενο ματσακι...την ντερμπαρα με την Παλληνη...

συγχαρητηρια σε ολους τους παιχτες της ομαδας , που αν μην τι αλλο δινουν το 100% των δυναμεων τους..

Υ.Γ Πηγασακο ηθελες δεν ηθελες με σαπισες στο ξυλο......γκρρρρρρρρ angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

την επομενη φορα που θα μαζευτουμε για φαι θα εισαι τιμωρια...δεν θα φας ουτε ενα παϊδακι...παρεα με τον BABIC που ειναι αθληταρας και δεν τρωει...(ευχομαι γρηγορη αναρρωση στον τραυματισμο σου)...

μπραβο γιδακο τα καταφερατε παλι ! ! ! αντε την αλλη παρασκευη θα σας παρακολουθησω να μαχεστε με τον

μαγειρα live . . .
gambler
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 18 2008, 14:19 ) *
Θελω ορχηστρες , μπαλετα και βεγγαλικα.

Το γηπεδο ειναι πανω στην μαραθωνος, στην αμερικανικη βαση???

Ρε Λύκε,μπας και βαριέσαι να έρθεις?δεν ξέρεις με ποιον παίζεις - τι ώρα - που..εγώ λέω άστο καλύτερα..θα τα πούμε όταν έρθουμε εμείς κηφησιά.
Θα δώσω και καθυστερημένα τα σημεία μου..όπως πάντα έχασα τον αγώνα του Κρόνου που ΄παίζει Πέμπτη και δεν τολμώ να πω πως θα έπαιζα υπέρ της νίκης του Κρόνου γιατί η επιτροπή θα με σκίσει.

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0-0 : 1

Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 0-0 : 2

ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 0-0 : 2

Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-0 : 1 (Δύσκολο πολύ,δεν είμαστε η ίδια ομάδα,το παίζω συναισθηματικά πιο πολύ κ επειδή δεν ξέρω την Κηφησιά)

ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 0-0 : 1
asxeto_username
QUOTE(aionio talento @ Jan 18 2008, 16:37 ) *
μπραβο γιδακο τα καταφερατε παλι ! ! ! αντε την αλλη παρασκευη θα σας παρακολουθησω να μαχεστε με τον

μαγειρα live . . .

ο ένας θα μαγειρεύει κι ο άλλος θα τρώει...
το τέλειο παιγνίδι!!!

ο Lord θα το πάρει το ματσάκι, καθώς ο μάγειρας δε θα προλαβαίνει να μαγειρέψει για τον αχόρταγο Triponter...
Jabar
ΜΕΣ Μαραθώνας-ΓΣ Κηφισιά 62-57
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Jan 18 2008, 23:26 ) *
ΜΕΣ Μαραθώνας-ΓΣ Κηφισιά 62-57

πάλι στον πόντο έχασε ο Λύκος ? Πήγες από κει ? έχουμε ρεπορτάζ ?
Jabar
Πήγα στο ημίχρονο που αν θυμάμαι καλά ήταν 23-22 για τον Μαραθώνα.Στο τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκε η
Κηφισιά μέχρι 6 πόντους.Η διαφορά δημιουργήθηκε με απανωτά εύστοχα τρίποντα του 9 της Κηφισιάς.Επαιζε παλιώτερα Αθηναϊκό και Αρίωνα και είχε ευχέρεια στο σουτ.Στη συνέχεια και λόγω της εξόχου φυσικής κατάστασης της Κηφισιάς απεσύρθησαν στο πάγκο ο ψηλός 13 πρώην παίκτης του Γκυζιακού και ο λύκος.Η Κηφισια Εχασε πολλά ριμπάουντ και το 10 του Μαραθώνα νομίζω Ζαφειρόπουλος λέγεται έπαιζε στους νέους Παλατιανής με συνεχή κλεψίματα γύρισε το ματς.Στο τέταρτο έγινε μάχη τα συνεχή τσιγάρα του προπονητή της Κηφισιάς και το κρητικό κομπολόϊ δεν βόηθησαν. Στο τελος σημειώθηκε ενα τρίποντο του 10 πάνω από το απλωμένο χέρι του λύκου .Ακολούθησαν δύο χαμένες βολές απο τον λύκο η δεύτερη επίτηδες κλείνοντας το μάτι στο ψηλό και άλλες δύο επίσης χαμένες από το ψηλό.Το τελευταίο time out 3 παίκτες της Κηφισιάς συζήτησαν το τι πρέπει να πράξουν κάτω από το καλάθι τους δύο στο πάγκο και ο προπονητής με τη γραμματεία αλλά δυστυχώς το μοιραίο επήλθε.
dimaster
Εκάλη-Λαγονήσι 68-62
TF LAGONHSI
QUOTE(dimaster @ Jan 19 2008, 00:27 ) *
Εκάλη-Λαγονήσι 68-62

κρίμα ρε φούστι μου μεγάλη ευκαιρία χάσαμε πάλι συγχαρητήρια πάντως στην ομάδα και στα παιδιά για την μεγάλη πραγματικά προσπάθεια όπως επίσης και στον φίλο dimaster, πολύ καλός παίκτης καθαρός και καλό παιδί όπως άλλωστε και όλη η ομάδα της Εκάλης. Να σημειώσω βέβαια τους δύο διαιτητές οι οποίοι ότι ήθελαν σφύραγαν εκατέρωθεν. Καλή συνέχεια στην Εκάλη και ψηλά το κεφάλι για μας τουλάχιστον δεν τα παρατάμε και κάτι μου λέει ότι θα το γυρίσουμε το παιχνίδι αν κάποιοι μας θεωρούν τελειωμένους, Να προσθέσω ότι πάλι είχαμε μείον 4 βασικούς παίκτες χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα την οποία διεκδικήσαμε μέχρι τέλους.
triponter
καλησπερα παιδια...

δυστυχως τα δυο μου φιλαρακια ο V-Span και ο LYKOS χασανε αποψε...

Η παλληνη εχασε απο τον Αγ.Στεφανο στην παράταση ....Απο τα λιγα που προλαβα να πω με V-span εγιναν καποια ψιλοτραγικα πραματα και ηταν και ατυχοι γιατι εκτος απο απουσιες, τραυματιστηκαν μεσα στον αγωνα και οι καλυτεροι τους παιχτες..περιμενω με λεπτομερεια τα γεγονοτα V_SPAN....

...............................................................

και επειδη μου αρεσει να πειραζω τον Λυκακο (ο οποιος ηταν εκτος εαυτου..και με το δικιο του) οταν μιλησαμε μετα τον αγωνα πεταξε κορυφαιο αστειο...

με ρωτησε : "Η Παλληνη τι εκανε?????"

και σκεφτομαι εγω τωρα : ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ που πας????? σε νοιαζει τι εκανε ο πρωτοπορος???? μαλλον για τους τελευταιους πρεπει να νοιαζεσαι.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
................................................................................
..................

το τελευταιο τελειως φιλικα και να το δεις ως αγνο πειραγμα, γιατι ξερω καλα πως γυριζει ο τροχος και γαμ.....

και σε 2 αγωνιστικες σε φιλοξενουμε στο χασαποταβερνειο ο "γερακας"....
nairepao
QUOTE(Jabar @ Jan 19 2008, 00:09 ) *
Στο τελος σημειώθηκε ενα τρίποντο του 10 πάνω από το απλωμένο χέρι του λύκου .

πανω απο το ποιο?????
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nairepao @ Jan 19 2008, 03:12 ) *
πανω απο το ποιο?????

Τι πανω απο ποιο ρε καραφλα?????????
Πανω απο το χερι μου και απο τα 9 μετρα το εβαλε,
ο παιχτης που κατα τα αλλα εσυ επρεπε να μαρκαρεις.

Παλι στο τελος χασαμε αφου 37 δευτερα πριν το τελος
το ματσακι ηταν Χ και επεσε η χειρομβοβιδα απο τα 9 μετρα
και μετα αντιο ζωη.
Αν δεν μπορουμε να κερδισουμε κι αυτα τα ματσακια,
τοτε ισως να ειναι καλυτερα να πεσουμε.

Χαιρετισμους στα φιλαρακια gk1 και gampler.
Ευχαριστω πολυ για την υποδοχη
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Jan 19 2008, 03:04 ) *
καλησπερα παιδια...

δυστυχως τα δυο μου φιλαρακια ο V-Span και ο LYKOS χασανε αποψε...

Η παλληνη εχασε απο τον Αγ.Στεφανο στην παράταση ....Απο τα λιγα που προλαβα να πω με V-span εγιναν καποια ψιλοτραγικα πραματα και ηταν και ατυχοι γιατι εκτος απο απουσιες, τραυματιστηκαν μεσα στον αγωνα και οι καλυτεροι τους παιχτες..περιμενω με λεπτομερεια τα γεγονοτα V_SPAN....

...............................................................

και επειδη μου αρεσει να πειραζω τον Λυκακο (ο οποιος ηταν εκτος εαυτου..και με το δικιο του) οταν μιλησαμε μετα τον αγωνα πεταξε κορυφαιο αστειο...

με ρωτησε : "Η Παλληνη τι εκανε?????"

και σκεφτομαι εγω τωρα : ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ που πας????? σε νοιαζει τι εκανε ο πρωτοπορος???? μαλλον για τους τελευταιους πρεπει να νοιαζεσαι.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
................................................................................
..................

το τελευταιο τελειως φιλικα και να το δεις ως αγνο πειραγμα, γιατι ξερω καλα πως γυριζει ο τροχος και γαμ.....

και σε 2 αγωνιστικες σε φιλοξενουμε στο χασαποταβερνειο ο "γερακας"....

Γιατι ρε που παω??????????
3 ηττες πιο πολλες απο τον πρωτο εχουμε μονο.
Θα γυρισει ο τροχος συντομα.
Το καλο ειναι οτι πλεον παιζω καλα.
Θα ερθει και το ξεσπασμα πολυ συντομα

Α, ρε κακομοιρη TF δεν σου εφτανε η τεσσαρα την τεταρτη
εχασες και αποψε, ολα μαζι πεσανε.
Ελα να σε παω στην χασια να πανε κατω τα φαρμακια
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Και για οσους εχουν απορια

ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΩ
ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΞΙ ΠΑΛΙ
v-span
Καλησπέρα κι από μένα. Οι... κατάρες πολλών καλα κρατούν. Χάσαμε σήμερα από τον Αγ. Στέφανο στην παράταση με σκορ 86-83. Θα προπαθήσω να παραθέσω τα γεγονότα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Το παιχνίδι ξεκινάει και η ομάδα μου στερείται εκ των προτέρων τους αδελφούς Λάππα και εμένα. Δεν υπάρχει δηλαδή play maker στην ομάδα και το ρόλο αυτό έχει αναλάβει ο Πετριανίδης λόγω ικανοτήτων. Στο 5ο λεπτό ο προπονητής μας δέχεται τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Στη συνέχεια, σε διάλογο που έχει με το διαιτητή Αντωνόπουλο, παρεμβαίνει ο άλλος διαιτητής, του οποίου το όνομα δε θυμάμαι (πάντως είναι αυτός που έχει πρόβλημα ακοής και παίζει με ακουστικά. Αυτό δεν το λέω ειρωνικά απλά περιγραφικά), και χωρίς κανένα λόγο και προηγούμενο απωθεί (σπρώχνει) τον προπονητή μας και κτόπιν τον αποβάλλει από το παιχνίδι με ιδιαιτερο ύφος μάλιστα. Αποτέλεσμα: 6 βολές και η μπάλα για τον Αγ. Στέφανο. Η διαφορά έχει πέι στους δέκα πόντους.

Παρόλα αυτά σχετικά άμεσα γυρίζουμε το παιχνίδι και το φέρνουμε στα ίσα. Στο όγδοο λεπτό, ο Πετριανίδης παθαίνει διάστρεμμα και τίθεται νοκ - άουτ για το υπόλοιπο του αγώνα.

Χωρίς κανένα play maker πλέον συνεχίζουμε τον αγώνα με ένα μικρό προβάδισμα για την ομάδα μου. Φτάνουμε λοιπόν στο τεέυταίο λεπτό κκαι κερδίζουμε 5 πόντους και καταφέραμε να ισοφαριστούμε με ένα απίθανο τρίποντο από τον Κασσάρα μετά από σπάσιμο της μέσης μάλιστα στα τελευταία 9 δεύτερα. Δυστυχώς δε σκεφτήκαμε έγκαιρα να κάνουμε φάουλ. Στο χρόνο που απέμενε δυστυχώς δεν καταφέραμε να ευστοχήσουμε.

Στην παράταση πλέον η ομάδα του Αγ. Στεφάνου πήρε ένα προβάδισμα το οποίο και τελικά κατάφερε να υπερασπιιστεί παρά την ύστατη προσπάθεια της ομάδας μου.

Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους τους που πήραν μια μεγάλη νίκη που χρειαζόταν ψυχή και καρδιά, αλλά και στους συμπαίκτες μου που είχαν εξίσου μεγάλη θέληση και ψυχικά αποθέματα αλλά για ένα χαμένο ριμπάουντ κι ένα φάουλ που έπρεπε να γίνει και δεν έγινε έχασε μια επική νίκη που την άξιζε.

ΥΓ 1: Θα επανέλθω με το όνομα του θρασύδειλου και επικίνδυνα προκλητικού διαιτητή για τον οποίο τελικά νιώθω οίκτο και περιφρόνηση για τη μικρότητα που τον διακρίνει, την έλλειψη εντιμότητας, αξιοπιστίας και ευθύτητας. Παρόλα αυτά επειδή το μπάσκετ είναι μία μικρογραφία της ζωής της ίδιας με τη διαφορά ότι οι ανάξιοι και οι ανίκανοι αποβάλλονται από αυτό, θα περιμένω την αποκατάσταση της ηθικής τάξης.

ΥΓ 2: Αλκαίο Αβδελά (Νο 18 του Αγ. Στεφάνου) χάρηκα πάρα πολύ που επέστρεψες στο μπάσκετ και σου εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να είσαι γερός, υγιής κι ευτυχισμένος.

ΥΓ 3: Αν πίσω από το σημερινό διαιτητή δεν κρύβεται απλά ανικανότητα αλλά δόλος και στήσιμο, έχω να πω σε αυτούς ότι μόνο να πεισμώσουμε παραπάνω καταφέρατε...

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και τη σκληρή μου γλώσσα αλλά ήδη έχω συγκρατηθεί πάρα πολύ.
TF LAGONHSI
καλημέρα παιδιά ψυχραιμία v-span τι να πούμε και εμείς που έχουμε χάσει 4 ματς στο τελευταίο λεπτό έχεις βέβαια δίκιο να είσια νευριασμένος αλλά δες τα θετικά μιας ήττας icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
lord7
καλημερα παιδια.....χθεσ ειχα παει σε ενα αγωνα γ εσκα να δω ....πολυ καλος αγωνασ για την γ εσκα...

με αφορμη το παραπανω κειμενο εχο να πω πωσ παιδια οσο φταιει ενας διαιτητης...αλλο τοσο φταιει ενα παιχτης και αλλο τοσο ενας προπονητης...και αναφερομαι γενικα σε εναν αγωνα....

καπου εδω στην ελλαδα εχουμε μπερδεψει τις δουλειεσ του καθενος....

και δυστυχως οπως αναφερα και σε ενα αλλο τοπικ ηδη ο αθλητισμος εδω εχασε και εναν ακομα φιλαθλο...

ας κοιταμε ο καθενασ την δουλεια του...και ας μας κρινουν οι καταληλοι..

δηλαδη τον διαιτητη οι παρατηρητες....τους παιχτες οι προπονητες...τους προπονητεσ οι διοικησεισ.....

δηλαδη ακουω για δολο στην γ εσκα......αυτο ειναι για γελια.....ποια ομαδα εχει τοσα λεφτα για να στησει αγωνα??
#13...
QUOTE(Jabar @ Jan 19 2008, 00:09 ) *
Πήγα στο ημίχρονο που αν θυμάμαι καλά ήταν 23-22 για τον Μαραθώνα.Στο τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκε η
Κηφισιά μέχρι 6 πόντους.Η διαφορά δημιουργήθηκε με απανωτά εύστοχα τρίποντα του 9 της Κηφισιάς.Επαιζε παλιώτερα Αθηναϊκό και Αρίωνα και είχε ευχέρεια στο σουτ.Στη συνέχεια και λόγω της εξόχου φυσικής κατάστασης της Κηφισιάς απεσύρθησαν στο πάγκο ο ψηλός 13 πρώην παίκτης του Γκυζιακού και ο λύκος.Η Κηφισια Εχασε πολλά ριμπάουντ και το 10 του Μαραθώνα νομίζω Ζαφειρόπουλος λέγεται έπαιζε στους νέους Παλατιανής με συνεχή κλεψίματα γύρισε το ματς.Στο τέταρτο έγινε μάχη τα συνεχή τσιγάρα του προπονητή της Κηφισιάς και το κρητικό κομπολόϊ δεν βόηθησαν. Στο τελος σημειώθηκε ενα τρίποντο του 10 πάνω από το απλωμένο χέρι του λύκου .Ακολούθησαν δύο χαμένες βολές απο τον λύκο η δεύτερη επίτηδες κλείνοντας το μάτι στο ψηλό και άλλες δύο επίσης χαμένες από το ψηλό.Το τελευταίο time out 3 παίκτες της Κηφισιάς συζήτησαν το τι πρέπει να πράξουν κάτω από το καλάθι τους δύο στο πάγκο και ο προπονητής με τη γραμματεία αλλά δυστυχώς το μοιραίο επήλθε.

Απλά για διατηρήσω την παράδοση να γράφω κάτι μετά τον αγώνα...με τι όρεξη άλλωστε...

Μεγάλη στεναχώρια για την ήττα, απογοήτευση, νεύρα και άγχος για την κατάληξη μιας προσπάθειας που δεν αξίζει για να 'επιβραβευθεί' με υποβιβασμό. Δυστυχώς η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ κακή αυτή τη στιγμή...
TF LAGONHSI
QUOTE(#13... @ Jan 19 2008, 12:38 ) *
Απλά για διατηρήσω την παράδοση να γράφω κάτι μετά τον αγώνα...με τι όρεξη άλλωστε...

Μεγάλη στεναχώρια για την ήττα, απογοήτευση, νεύρα και άγχος για την κατάληξη μιας προσπάθειας που δεν αξίζει για να 'επιβραβευθεί' με υποβιβασμό. Δυστυχώς η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ κακή αυτή τη στιγμή...

φίλε και εμείς στην ίδια κατάσταση είμαστε μην τα παρατάτε όμως κάντε την προσπάθεια και ότι είναι να γίνει θα γίνει άλλωστε έτσι είναι ο αθλητισμός κάποιοι χάνουν κάποιοι κερδίζουν κάποιοι θα ανέβουν κάποιοι θα πέσουν sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Jabar
Για τη κηφισιά έχω να πω ότι το υλικό δεν είναι για πτώση και σε καμμία περίπτωση δεν ήταν χειρώτερο του Μαραθώνα.Αν τα παιδιά γίνουν μία γροθιά και με με μία διορθωτική κίνηση ο νοών νοείτω όλα θα πάνε καλά
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Jan 19 2008, 12:56 ) *
Για τη κηφισιά έχω να πω ότι το υλικό δεν είναι για πτώση και σε καμμία περίπτωση δεν ήταν χειρώτερο του Μαραθώνα.Αν τα παιδιά γίνουν μία γροθιά και με με μία διορθωτική κίνηση ο νοών νοείτω όλα θα πάνε καλά

+1,
το υλικό είναι καλό, λίγη αφοσίωση στην άμυνα και προσοχή στην επίθεση. έχετε έναν σουτέρη(που θα λέγε και ο Λάζαρος Λέτσιτς) δολοφόνο , έναν εξαιρετικό ψηλό, έναν έμπειρο all around περιφερειακό, λίγη προσοχή μάγκες .
Στον επόμενο αγώνα θα υπάρξει πιθανόττατα ισχυρή παρουσία από το φόρουμ smile.gif
#13...
QUOTE(TF LAGONHSI @ Jan 19 2008, 12:45 ) *
φίλε και εμείς στην ίδια κατάσταση είμαστε μην τα παρατάτε όμως κάντε την προσπάθεια και ότι είναι να γίνει θα γίνει άλλωστε έτσι είναι ο αθλητισμός κάποιοι χάνουν κάποιοι κερδίζουν κάποιοι θα ανέβουν κάποιοι θα πέσουν sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Να 'σαι καλά που γράφεις έτσι παρότι είμαστε ανταγωνιστές για μια θέση στον ήλιο...έτσι είναι όπως τα λες απλά θεωρώ τον υποβιβασμό μεγάλη ξεφτίλα, ειδικά όταν η ομάδα δεν έχει υλικό για να πέσει.

Φυσικά έχει πολύ δρόμο ακόμα για όλους, αλλά όπως είπα η ψυχολογία είναι στο ναδίρ...
dimaster
Ρε παιδια κανα αλλο αποτελεσμα?
#13...
QUOTE(Jabar @ Jan 19 2008, 12:56 ) *

QUOTE(nikefalin @ Jan 19 2008, 13:05 ) *
+1,
το υλικό είναι καλό, λίγη αφοσίωση στην άμυνα και προσοχή στην επίθεση. έχετε έναν σουτέρη(που θα λέγε και ο Λάζαρος Λέτσιτς) δολοφόνο , έναν εξαιρετικό ψηλό, έναν έμπειρο all around περιφερειακό, λίγη προσοχή μάγκες .
Στον επόμενο αγώνα θα υπάρξει πιθανόττατα ισχυρή παρουσία από το φόρουμ smile.gif

Να' στε καλά για τα καλά σας λόγια και σας περιμένουμε. Με τον Αγ. Στέφανο ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία, γιατί μετά έχουμε Γέρακα έξω και Καλύβια μέσα, οπότε δεύτε τελευταίον ασπασμόν.
Θα βρούμε το κουράγιο να συνέλθουμε μέχρι την Παρασκευή; Ίδωμεν...
triponter
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 19 2008, 01:08 ) *
Γιατι ρε που παω??????????
3 ηττες πιο πολλες απο τον πρωτο εχουμε μονο.
Θα γυρισει ο τροχος συντομα.
Το καλο ειναι οτι πλεον παιζω καλα.
Θα ερθει και το ξεσπασμα πολυ συντομα

Α, ρε κακομοιρη TF δεν σου εφτανε η τεσσαρα την τεταρτη
εχασες και αποψε, ολα μαζι πεσανε.
Ελα να σε παω στην χασια να πανε κατω τα φαρμακια

QUOTE(TF LAGONHSI @ Jan 19 2008, 08:58 ) *
καλημέρα παιδιά ψυχραιμία v-span τι να πούμε και εμείς που έχουμε χάσει 4 ματς στο τελευταίο λεπτό έχεις βέβαια δίκιο να είσια νευριασμένος αλλά δες τα θετικά μιας ήττας icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

QUOTE(#13... @ Jan 19 2008, 10:38 ) *

χαιρετιζω τους φιλους απο Κηφισια και Λαγονησι..

Ομολογω να πω οτι οι καλες σχεσεις που αναπτυξαμε σε αυτο το φορουμ (που επιβεβαιωθηκαν και με την εξοδο μας, αλλα και την παρακαλουθηση των αγωνων απο εμας αλλων ομαδων του ομιλου) με κανουν και στεναχωριεμαι οταν χανουν τα φιλαρακια απο φορουμ...

αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο Λυκακος εχει δικιο που λεει οτι η κορυφη απο τον πατο δεν απεχει πολυ..και πρεπει ολοι να κραταμε μικρα καλαθια..επισης οι περισσοτεροι αγωνες ειναι γερα ντερμπι και μπορει οι βαθμολογιες να ειναι και λιγο πλασματικες...

απο την αλλη οταν χανει καποιος στον ποντο κατι σημαινει...δεν ειναι τυχαιο...ο δρομος ειναι μακρυς...αλλα πιστευω στο τελος η βαθμολογια θα αντικατροπτιζει την αληθεια..

και η βαθμολογια κατατασσει τις ομαδες και οχι τους παιχτες...μπορει η Κηφισια π.χ. να εχει τους 3 καλυτερους παιχτες στην κατηγορια, αλλα να βγει 8η...

λαγονησι και κηφισια εχετε δυνατοτητες για παραπανω..να βαλετε μελισσια & τουφα απο κατω και σιγα σιγα θα βρεθουν και οι αλλες ομαδες.. ο σοβαρος κινδυνος που διατρεχετε ειναι να απογοητευτειτε και να τα παρατησετε..αυτο θελει προσοχη..

καλη συνεχεια...
.................................................................

Το παραπανω κειμενο ειναι μια ευγενικη προσφορα της "ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ & ΚΟΥΛΟΙ Α.Ε." για παρηγορια στον αρρωστο.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
triponter
QUOTE(Jabar @ Jan 18 2008, 22:09 ) *

κε Τζαμπαρ επειδη εμφανιστηκατε τωρα τελευταια στο φορουμ και επιση φαινεται οτι το κατεχετε το αθλημα και ξερετε και προσωπα και καταστασεις ηθελα να ρωτησω τι ακριβως ειστε????

παιχτης, προπονητης, φιλαθλος, παραγοντας, προεδρος, πολιτικος, αστροναυτης????

αν επιθυμειτε μυστικοπαθεια δωστε καποιο στοιχειο ή απλα ενα pm...
...............................

Y.G. πολυ φαντομας εχει πεσει στο φορουμ... biggrin.gif biggrin.gif
dimaster
QUOTE(TF LAGONHSI @ Jan 19 2008, 00:34 ) *
κρίμα ρε φούστι μου μεγάλη ευκαιρία χάσαμε πάλι συγχαρητήρια πάντως στην ομάδα και στα παιδιά για την μεγάλη πραγματικά προσπάθεια όπως επίσης και στον φίλο dimaster, πολύ καλός παίκτης καθαρός και καλό παιδί όπως άλλωστε και όλη η ομάδα της Εκάλης. Να σημειώσω βέβαια τους δύο διαιτητές οι οποίοι ότι ήθελαν σφύραγαν εκατέρωθεν. Καλή συνέχεια στην Εκάλη και ψηλά το κεφάλι για μας τουλάχιστον δεν τα παρατάμε και κάτι μου λέει ότι θα το γυρίσουμε το παιχνίδι αν κάποιοι μας θεωρούν τελειωμένους, Να προσθέσω ότι πάλι είχαμε μείον 4 βασικούς παίκτες χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα την οποία διεκδικήσαμε μέχρι τέλους.

Να σε καλα ρε φιλε.........για τα καλα σου λογια smile.gif
η ομαδα σου το παλεψε μεχρι τελους.......και 100% δεν τις αξιζει αυτη η θεση που βρισκετε τωρα 68.gif
και θα συμφωνησω οτι για αλλη μια φορα η διαιτησια ηταν χαλια shot.gif

γιατι ρε φιλε δεν σε ξεκινησε απο την αρχη? blink.gif
αυτο δεν το καταλαβα.......
απο 20-3 που ηταν το παιχνιδι μολις μπηκες αλλαξε ολος ο αγωνας 41.gif
triponter
QUOTE(lord7 @ Jan 19 2008, 09:38 ) *
καλημερα παιδια.....χθεσ ειχα παει σε ενα αγωνα γ εσκα να δω ....πολυ καλος αγωνασ για την γ εσκα...

με αφορμη το παραπανω κειμενο εχο να πω πωσ παιδια οσο φταιει ενας διαιτητης...αλλο τοσο φταιει ενα παιχτης και αλλο τοσο ενας προπονητης...και αναφερομαι γενικα σε εναν αγωνα....

καπου εδω στην ελλαδα εχουμε μπερδεψει τις δουλειεσ του καθενος....

και δυστυχως οπως αναφερα και σε ενα αλλο τοπικ ηδη ο αθλητισμος εδω εχασε και εναν ακομα φιλαθλο...

ας κοιταμε ο καθενασ την δουλεια του...και ας μας κρινουν οι καταληλοι..

δηλαδη τον διαιτητη οι παρατηρητες....τους παιχτες οι προπονητες...τους προπονητεσ οι διοικησεισ.....
δηλαδη ακουω για δολο στην γ εσκα......αυτο ειναι για γελια.....ποια ομαδα εχει τοσα λεφτα για να στησει αγωνα??

επισης κε Λορντ7 θα μπορουσατε να ειστε λιγοι πιο σαφεις για τον αγωνα που πηγατε????

επισης αυτο που λετε για κριτικη κτλ.. ειναι εν μερει σωστο, αλλα δεν συμφωνω απολυτα..

Η κριτικη οταν γινεται καλοπροαιρετα και εχει επιχειρηματα στεκει παντου και για ολους..και ειδικα σε αυτο το επιπεδο.κανενας δεν εχει το αλαθητο του παππα......αρκει να γινεται σωστα και χωρις φανατισμο...

και επισης και βεβαια δε μιλαμε για χρηματισμο των διατητων..μου φαινεται και μενα γελοιο..απλως υπαρχουνν φιλιες παιχτων, προπονητων με διατητες που μπορει να επηρεασουν...επισης υπαρχουν προεδροι , παραγοντες που ξερουν καταστασεις και προσωπα και δινουν μηνυματα....

οτι και να λετε υπαρχουν διατητες που ερχονται για να σφυριξουν υπερ μιας ομαδας..οχι να τη σφαξουν, αλλα να την υποβοηθησουν....

προσωπικη γνωμη και οχι απολυτη και τεκμεριωμενη...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Jan 19 2008, 15:30 ) *
χαιρετιζω τους φιλους απο Κηφισια και Λαγονησι..

Ομολογω να πω οτι οι καλες σχεσεις που αναπτυξαμε σε αυτο το φορουμ (που επιβεβαιωθηκαν και με την εξοδο μας, αλλα και την παρακαλουθηση των αγωνων απο εμας αλλων ομαδων του ομιλου) με κανουν και στεναχωριεμαι οταν χανουν τα φιλαρακια απο φορουμ...

αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο Λυκακος εχει δικιο που λεει οτι η κορυφη απο τον πατο δεν απεχει πολυ..και πρεπει ολοι να κραταμε μικρα καλαθια..επισης οι περισσοτεροι αγωνες ειναι γερα ντερμπι και μπορει οι βαθμολογιες να ειναι και λιγο πλασματικες...

απο την αλλη οταν χανει καποιος στον ποντο κατι σημαινει...δεν ειναι τυχαιο...ο δρομος ειναι μακρυς...αλλα πιστευω στο τελος η βαθμολογια θα αντικατροπτιζει την αληθεια..

και η βαθμολογια κατατασσει τις ομαδες και οχι τους παιχτες...μπορει η Κηφισια π.χ. να εχει τους 3 καλυτερους παιχτες στην κατηγορια, αλλα να βγει 8η...

λαγονησι και κηφισια εχετε δυνατοτητες για παραπανω..να βαλετε μελισσια & τουφα απο κατω και σιγα σιγα θα βρεθουν και οι αλλες ομαδες.. ο σοβαρος κινδυνος που διατρεχετε ειναι να απογοητευτειτε και να τα παρατησετε..αυτο θελει προσοχη..

καλη συνεχεια...
.................................................................

Το παραπανω κειμενο ειναι μια ευγενικη προσφορα της "ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ & ΚΟΥΛΟΙ Α.Ε." για παρηγορια στον αρρωστο.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Με ενα σερι 3 νικων στα επομενα ματσακια μπαινουμε ξανα για τα καλα στο κολπο.
Οι 3 επομενες ομαδες που παιζουμε ειναι στις ψηλες θεσεις
και αν τις κερδισουμε θα πλησιασουμε αρκετα στις πρωτες θεσεις.

Ηρθε η ωρα να παρουμε εμεις οι 2-3 καλοι παιχτες την κατασταση στα χερια μας
και να οδηγησουμε την ομαδα εκει που της αξιζει να ειναι.
Ειναι κριμα να αδικουμε τους εαυτους μας ετσι καθε φορα,
αφου σιγουρα εχουμε καποιους παιχτες οι οποιοι αξιζουν να παιζουν ψηλοτερα.

Πιστευω οτι με μια νικη εστω και με μισο ποντο την παρασκευη,
θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ψυχολογια της ομαδας
και μετα ολα γινονται.

Θα ηθελα να δωσω τα περαστικα μου στον συμπαιχτη μου τον Μητσο
ο οποιος την πεμπτη στην προπονηση επαθε ολικη ριξη αχιλλειου
και θα κανει εγχειρηση την τεταρτη.
Δυστυχως τελος η χρονια φετος και να δουμε κατα ποσο
θα του ειναι ευκολο να επανελθει του χρονου μετα απο τετοιο τραυματισμο.
Κουραγιο φιλε
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 19 2008, 14:19 ) *
Με ενα σερι 3 νικων στα επομενα ματσακια μπαινουμε ξανα για τα καλα στο κολπο.
Οι 3 επομενες ομαδες που παιζουμε ειναι στις ψηλες θεσεις
και αν τις κερδισουμε θα πλησιασουμε αρκετα στις πρωτες θεσεις.

Ηρθε η ωρα να παρουμε εμεις οι 2-3 καλοι παιχτες την κατασταση στα χερια μας
και να οδηγησουμε την ομαδα εκει που της αξιζει να ειναι.
Ειναι κριμα να αδικουμε τους εαυτους μας ετσι καθε φορα,
αφου σιγουρα εχουμε καποιους παιχτες οι οποιοι αξιζουν να παιζουν ψηλοτερα.

Πιστευω οτι με μια νικη εστω και με μισο ποντο την παρασκευη,
θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ψυχολογια της ομαδας
και μετα ολα γινονται.

Θα ηθελα να δωσω τα περαστικα μου στον συμπαιχτη μου τον Μητσο
ο οποιος την πεμπτη στην προπονηση επαθε ολικη ριξη αχιλλειου
και θα κανει εγχειρηση την τεταρτη.
Δυστυχως τελος η χρονια φετος και να δουμε κατα ποσο
θα του ειναι ευκολο να επανελθει του χρονου μετα απο τετοιο τραυματισμο.
Κουραγιο φιλε

καλησπερα και απο μενα μαγκες
για το ματσακι χθες με την κηφισια εχω να πω οτι απλα κερδισε ο λιγοτερο κακος σε ενα πολυ μετριο παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες και ας ειχαμε στο παρκε πολυ καλους παιχτες!!
λυκε εισαι πολυ οκ παιδι και η ομαδα σας σιγουρα δεν ειναι γα υποβιβασμο βαση υλικου ομως ο προπονητης σας θα μου επιτρεψεις να πω οτι ειναι λιγο μυρωδιας και αμα θες μπορω να σου πω και γιατι αν και νομιζω οτι ξερεις αρκετο μπασκετ ωστε να το καταλαβεις!!
οσο για σενα κριμα που οπως φαινεται σε εχουν φαει τα ξενυχτια και τα παιδακια smiley.gif γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα μπορουσες να αποδιδεις πολυ καλυτερα γιατι φανηκε οτι το ξερεις το τοπι!!! smiley.gif smiley.gif
ελπιζω να παρετε τα πανω σας

οποιος ξερει αλλα αποτελεσμα ασ τα καταθεσει μαγκες evilmonkey.gif
nairepao
QUOTE(gk1 @ Jan 19 2008, 16:09 ) *
καλησπερα και απο μενα μαγκες
για το ματσακι χθες με την κηφισια εχω να πω οτι απλα κερδισε ο λιγοτερο κακος σε ενα πολυ μετριο παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες και ας ειχαμε στο παρκε πολυ καλους παιχτες!!

νομιζω οτι στις αμυνες εγινε καλο παιχνιδι, οι επιθεσεις ηταν γενικα λιγο αναρχες...ποιο νουμερο ειχες gk1?
TF LAGONHSI
QUOTE(dimaster @ Jan 19 2008, 13:46 ) *
Να σε καλα ρε φιλε.........για τα καλα σου λογια smile.gif
η ομαδα σου το παλεψε μεχρι τελους.......και 100% δεν τις αξιζει αυτη η θεση που βρισκετε τωρα 68.gif
και θα συμφωνησω οτι για αλλη μια φορα η διαιτησια ηταν χαλια shot.gif
γιατι ρε φιλε δεν σε ξεκινησε απο την αρχη? blink.gif
αυτο δεν το καταλαβα.......
απο 20-3 που ηταν το παιχνιδι μολις μπηκες αλλαξε ολος ο αγωνας 41.gif

bball.gif δεν θα σχολιάσω τις επιλογές του προπονητή μου γιατί το έχω σαν αρχή όσα χρόνια παίζω μπάσκετ. bball.gif

Σε ευχαριστώ πάντως για την αναγνώριση στο προσωπό μου. Πιστέυω ότι έχουμε κάποιες πιθανότητες να σωθούμε αρκεί το επόμενο παιχνίδι μέσα με Αρτεμις να νικήσουμε και να αποκτήσουμε ψυχολογία.
triponter
μολις εμαθα οτι η πεντελη εκανε το καθηκον της και κερδισε ευκολα τα Μελισσια που επαιξαν χωρις Παπαδεα...

Σχολια και λεπτομερειες περιμενουμε απο τους Πεντελιστες...

Παντως τα Μελισια δεν εχουν τυχη...θα πεσουν σιγουρα και υπογραφω πια....

Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΟ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ...........................

αυτα....αυριο και αλλα σχολια..τωρα εχω δουλειες icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.