Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Στο ΟΑΚΑ το final four 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2
Dejan
εκλεισα και εγω...
αλλος για 134?.... cool.gif

-ολα ελληνικα εκτος απο το ονοματεπωνυμο στην πιστωτικη που πρεπει να περαστει ιδιο
-συνολικα ερχονται 2 emails (registration και reservation)
-υπομονη
-210-9673410 (το τηλ της εταιρειας, για οποιαδηποτε απορια, διευκρινηση)

διπλοχρεωση μπορει να χετε φαει χαλαρα λογω απροσεξιας και κοληματων της ιστοσελιδας, αλλα και περιεργων πρωτοβουλιων που παιρνει το υπεροχο site της tickethour 68.gif ή και να νομιζετε αλλα αντι αλλων....
γι'αυτο δεν εχετε να χασετε τιποτα να κανετε τηλ
αν και αν ερθει το reservation email τοτε κατα 99%, ε...., νομιζω κλεισατε!

bball.gif bball.gif bball.gif
Air Kef
To ότι ολα τα τμηματα έχουν Χ τώρα είναι καλο;;Να έχω ελπίδες;;; biggrin.gif sad.gif

Σε καμια 10ετία πάλι..Γαμω τον σχεδιασμο ιστοσελίδων του Ιντερνετ που έμαθαν..Ρε Σπύρο στείλτους μια μελέτη για του χρονου!Να βγαλεις και λεφτα! w00t.gif
Pierce
μια ερωτηση. τα εισιτηρια ειναι ονομαστικα? αν οχι τοτε χεχεχε 19.gif (σατανικο γελιο) ninja.gif guns.gif torture.gif ugly1.gif ugly8.gif
περα απο την πλακα τωρα κεφ θα κατεβεις αθηνα εκεινες τις μερες να το δουμε ολο το φορουμ μαζι απο καμια τεραστια πλασμα με μπολικα βρωμικα και μπυρες icon_drunk.gif ...

εντιτ αυτο ειναι το 666 ποστ μου! αρα το σατανικο γελιο εχει βαση χεχεχε 19.gif
trefoil 13
Δεν μου έχει έρθει κανένα μέιλ αλλά πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν την κράτηση!
Ουφ...και είχα επιφυλλάξεις μήπως έκανα καμιά βλακεία και τελικά είχα κλείσει αέρα κοπανιστό αλλά δεν είχα κάνει τίποτα λάθος!
trefoil 13
Από ότι έμαθα, δεν υπάρχει sold out. Απλά η ευρωλίγκα έβγαλε ένα πρώτο πακέτο και αυτό έχει εξαντληθεί. Θα ξαναβγάλει σε κανά μήνα πάλι. Αν είναι πάρτε τηλ και ρωτήστε περισσότερα...
dizzy_fingers
Αν πάντως μαζευτούμε αρκετοί χωρίς εισητήριο, θα πρέπει να κανονίσουμε καμιά μαζική συνάντηση να το δούμε μαζί...είναι νωρίς πάντως, ακόμα. Ας ελπίσουμε ότι θα βολευτούμε όλοι.
Air Kef
An αληθευει αυτο που είπε η τρεφιλ,τότε you just made my day girl..! smile.gif

Εγω ελπιζω πχ πως οταν βγουν τα οπαδικα ίσως υπάρχουν επιστροφές ενω ενδεχεται κάποιοι να προτιμήσουν να πανε με τους οργανωμενους των ομαδων τους και οχι με τα ουδετερα που έχουν κλεισει και να υπάρξουν κι απο κει καποια εισητηρια..

Όντως είναι νωρίς..Παιδια οποιος μαθαινει οτιδηποτε ας το ποσταρει!
trefoil 13
QUOTE(Air Kef @ Dec 27 2006, 02:35 PM) *
An αληθευει αυτο που είπε η τρεφιλ,τότε you just made my day girl..! smile.gif

Εγω ελπιζω πχ πως οταν βγουν τα οπαδικα ίσως υπάρχουν επιστροφές ενω ενδεχεται κάποιοι να προτιμήσουν να πανε με τους οργανωμενους των ομαδων τους και οχι με τα ουδετερα που έχουν κλεισει και να υπάρξουν κι απο κει καποια εισητηρια..

Όντως είναι νωρίς..Παιδια οποιος μαθαινει οτιδηποτε ας το ποσταρει!

Από αυτά τα 1000 που θα πάρουν οι ομάδες, ποιος θα πρωτοπάρει; Άρα είναι δύσκολο να ελπίζεις σε αυτά. Απλά πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και αν είναι πάρε και κανά τηλέφωνο να ρωτήσεις πότε περίπου θα βγει το επόμενο πακέτο...
Warrior
Euroleague : ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ: «Καπνός» το πρώτο πακέτο εισιτηρίων

Αποστολέας Συντακτική ομάδα BetSmart στις 27/12/2006 15:52:31

Εξαντλήθηκαν μέσα σε 34 ώρες

«Καπνός» έγινε το πρώτο πακέτο εισιτηρίων για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, στο ΟΑΚΑ, που διατέθηκε μέσω διαδικτύου. Οπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 34 ώρες, παρά τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα. Το δεύτερο πακέτο εισιτηρίων θα διατεθεί σύντομα.
Air Kef
Μολις το διαβασα..
Δεν διευκρινιζει παντως καποιο ρεπορταζ ποσα διατεθηκαν ή ποσα θα διατεθουν.. smile.gif
Ελπιζω μονο να εχω γυρισει Λαρισα οταν θα βγουν τα υπολοιπα.Όλη μερα με το ποντικι στο χερι θα κανω ανανέωση!

Δν εννοω να παρω απο αυτα των οργανωμενων,αλλα καποιοι που θα παν με αυτους να επιστρέψουν τα ουδετερα τους..Ψιλλοι στα άχυρα θα μου πειτε,και καλα θα κανετε,απλα σκεφτειτε την απογοητευση μου..
ee4649
QUOTE(Dejan @ Dec 26 2006, 09:54 PM) *
εκλεισα και εγω...
αλλος για 134?.... cool.gif
-ολα ελληνικα εκτος απο το ονοματεπωνυμο στην πιστωτικη που πρεπει να περαστει ιδιο
-συνολικα ερχονται 2 emails (registration και reservation)
-υπομονη
-210-9673410 (το τηλ της εταιρειας, για οποιαδηποτε απορια, διευκρινηση)

διπλοχρεωση μπορει να χετε φαει χαλαρα λογω απροσεξιας και κοληματων της ιστοσελιδας, αλλα και περιεργων πρωτοβουλιων που παιρνει το υπεροχο site της tickethour 68.gif ή και να νομιζετε αλλα αντι αλλων....
γι'αυτο δεν εχετε να χασετε τιποτα να κανετε τηλ
αν και αν ερθει το reservation email τοτε κατα 99%, ε...., νομιζω κλεισατε!
bball.gif bball.gif bball.gif

Δεν μου ήρθε e-mail με reservation!!Να ανησυχω?προσπάθω να τους πάρω τηλ αλλά δεν το σηκώνουμε κ με
έχουνε συνέχεια στην αναμονή!
trefoil 13
QUOTE(ee4649 @ Dec 28 2006, 08:18 PM) *
Δεν μου ήρθε e-mail με reservation!!Να ανησυχω?προσπάθω να τους πάρω τηλ αλλά δεν το σηκώνουμε κ με
έχουνε συνέχεια στην αναμονή!

Ούτε εμένα μου ήρθε μέιλ αλλά στο τηλέφωνο μου είπαν ότι είμαι οκ. Άρα μην ανησυχείς wink.gif
trefoil 13
Για τσεκάρετε λίγο εδώ...
http://217.27.93.148/spl-euroleague/showVe...tiveLanguage=GR
sihainas
Τρέχτε να προλάβετε...έχει ελεύθερα των 110...
trefoil 13
QUOTE(sihainas @ Dec 28 2006, 09:55 PM) *
Τρέχτε να προλάβετε...έχει ελεύθερα των 110...

Μωρέ...και των 75 έχει...
sihainas
ναι αλλά το πρόβλημα είναι ότι στην αρχική της euroleague λέει sold out και το έχουν βγάλει το λινκ... μήπως δεν ισχύει;
dizzy_fingers
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει.

Δείχνει ότι είναι ελεύθερες οι περιοχές αλλά όταν κλικάρω για να τα αγοράσω, μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις...αυτή τη φορά στα ελληνικά biggrin.gif.
trefoil 13
[s]
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 28 2006, 10:21 PM) *
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει.

Δείχνει ότι είναι ελεύθερες οι περιοχές αλλά όταν κλικάρω για να τα αγοράσω, μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις...αυτή τη φορά στα ελληνικά biggrin.gif.

Ok sorry...
Dejan
μηπως ειναι κανενα mirror site για καμια αρπακτη?
καλα που βρεθηκε αυτο το λινκ?????....
trefoil 13
QUOTE(Arkadios @ Dec 29 2006, 12:21 AM) *
trefoil που βρηκες αυτο το λινκ? μυριζομαι phishing

Τι είναι το phishing;;;

Βασικά στο φόρουμ των οπαδών του Παναθηναικού το βρήκα...

Γιατί, τι παίζει να είναι;;;
mario13
μηπως μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να βρω πουθενα εισητηρια για το final 4 μεσω ιντερνετ,τηλεφωνου,εκδοτηριων κλπ?
liolias
Πρεπει να εχεις γερα μεσα...
mario13
QUOTE(liolias @ Jan 6 2007, 09:52 PM) *
Πρεπει να εχεις γερα μεσα...

Δηλαδη σπιτακι με φιλους. 68.gif sad.gif
liolias
Και πιτσες biggrin.gif
Pierce
το πιο βασικο ειναι οι μπυρες! icon_drunk.gif
liolias
Αρκει να μην ειναι μπομπες.. tongue.gif
mario13
Βρηκα μια ακρη απο ενα σαιτ και περιμενω απαντηση οπου μαλλον δεν θα μου αρεσει.Παντως κατι μπορει να κανω.
dizzy_fingers
Από την Ευρωλίγκα απευθείας είναι αδύνατο να βρεις.
Αν τύχεις στην περίπτωση του να πουλήσει κάποιος το δικό του τί να πω...είσαι πολύ τυχερός! biggrin.gif

Κατά τ'άλλα, περιμένουμε τη δεύτερη παρτίδα από την Uleb (όπως είχε ανακοινώσει) και τα των ομάδων (αν περάσει κάποια ελληνική ομάδα).
mario13
Βρηκα ενα πακετο που δινει εισητηρια και κρατηση ξενοδοχειου.Μπορω να κλεισω εγω ή ειναι μονο για εξωτερικο?
Αυτο που λες για την 2η παρτιδα της Uleb θα ειναι σε εκδοτηρια μονο ή και τηλεφωνικα?
Aspioman
Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το 2ο πακέτο εισητηρίων και για ποιές θέσεις???
dizzy_fingers
Μόνο η Uleb smile.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.