Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2007-2008 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
apkat
Συμφωνα με το basketblog λοιπον ο παο θα παιξει με κοσμο τα 2 μεγαλα ματς που υποτιθεται οτι θα παιζε κεκλεισμενων..Δεν κρυβω οτι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο συγκεκριμενο σαιτ αλλα επειδη το παρουσιαζει σαν ειδηση δεν αποκλειεται και να ισχυει.Θα το θεωρησω μεγαλο σκανδαλο αν γινει κατι τετοιο..Αληθεια αν τα κεκλεισμενων ηταν με Αγορ και Αιγαλεω θα προσπαθουσε η Καε να αναιρεσει την αποφαση;;Βλεπουμε απο νωρις ποιος κανει κουμαντο παρασκηνιακα και οτι οι Αγγελοπουλοι εχουν ακομα πολυ δρομο για να φτασουν τους μετρ του ειδους Γιαννακοπουλους.Και σκεφτειτε οτι αν γινει αυτο ο Παο θα εχει μια αγωνιστικη κεκελειεμενων και ο ΟΣΦΠ 2 για ματς στην εδρα του παο..Ελπιζω για να μην υπαρηει γκρινια(η οποια θα ειναι διακιολογημενη) το δημοσιευμα να ειναι λανθασμενο οπως συνηθιζουμε να βλεπουμε απο αυτο το σαιτ και να τελειωσει η ιστορια εδω..Δεν ειναι και οτι καλυτερο απο Οκτωβρη να καταλαβαινεις οτι υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα..

Για να μηγν παρεξηγηθω λεω για πολλοστη φορα οτι διαφωνω καθετα με το μετρο και ειμαι πολυ κατα των γηπεδω χωρις κοσμο..Ομως απο την στιγμη που υπαρχει αυτο το μετρο να ειναι κοινο για ολους η να μην ισχυει για κανεναν..

Y.Γ: Τελικα ειναι ειδηση αφου το εβγαλαν ολοι..Και εν τελει και ο Ολυμπιακος ειχε μειωση στην ποινη του..Βεβαι αλλης κρισιμοτητας η καθε μειωση αλλα κατι ειναι και αυτο..
lakersdynasty
apkat πολυ καλα τα λες...

Αλλα να πω και εγω 2 λογια χωρις καμια προθεση για καβγα...

Ο Παναθηναϊκος ειχε σαν υπερασπιστικη γραμμη τα επεισοδεια που εγιναν στους τελικους του 2005-06 στο ΣΕΦ απο οπαδους του ΟΣΦΠ τα οποια οδηγησαν τον Αθλητικο Δικαστη στο να επιβαλει ποινη 3 αγωνηστικων στον ΟΣΦΠ. Ο Αθλιτικος δικαστης στην συνεχεια μειωσε την ποινη σε μια αγωνιστικη. Ετσι με την ιδια λογικη αφου αυτο το ματς στο ΣΕΦ ηταν το παιχνιδι-οδηγος της υπερασπιστικης γραμμης του ΠΑΟ για την μειωση της ποινης του στην συγκεκριμενη περιπτωση (και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν το γενικευω) δεν υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα αλλα μια διαδικασια ποινης-απαλλαγης ποινης που εγινε 2 συνεχομενα χρονια πρωτα για τον ΟΣΦΠ και μετα για τον ΠΑΟ!

Ο ΟΣΦΠ γιατι δεν κινηθηκε για να μειωσει την ποινη μεχρι τωρα? Να υποθεσω οτι ο κοσμος τοχει τουμπανο και αυτοι δεν ξερουν οτι εκδικαστηκε η υποθεση πριν ενα μηνα? Ε δεν νομιζω...Οποτε εγω συμφωνο οτι οι Αγγελοπουλοι ειναι πισω παρασκηνιακα σε σχεση με τους Γιαννακοπουλους αλλα αυτο δεν εχει να κανει με αυτη την περιπτωση.

Εγω θα ελεγα καλητερα οτι οι οπαδοι του ΟΣΦΠ εβγαλαν χωρις να το ξερουν (πως θα μπορουσαν αλλωστε) τα ματια τους μονοι τους διοτι με δικα τους παλια επεισοδια εδωσαν την ευκαιρια στον ΠΑΟ να παιξει με κοσμο σε ενα παιχνιδι που ειναι δυσκολο εστω και χωρις κοσμο...

ΥΓ Η ποινη με λιγα λογια δεν μειωθηκε απαραιτητα επειδη δεν "φταιγαμε τοσο" αλλα περισσοτερο επειδη το ιδιο εγινε και με τον ΟΣΦΠ πριν ενα χρονο,σε αντιστοιχα επεισοδια,εκει θελω να καταληξω!
apkat
Δηλαδη οποτε υπαρχει ποινη 3 αγωνιστικων αυτοματως γνωριζουμε τωρα οτι αφου υπαρχει το δεδικασμενο στην πραγματικοτητα σημαινει μια.Αυτο θες να μου πεις;;

Επισης αν δεν κανω λαθος ο Ολυμπιακος για τα επεισοδια που εγιναν το 2005-2006 τελικα υπεστη ποινη τουλαχιστον 2 αγωνιστικων..και εξηγουμαι.Η πρωτη με τον παο στο κυπελλο Ελλαδας και η δευτρη με τον πανελληνιο για το πρωταθλημα.Σιγουρα και τα 2 ματς αυτα ηταν χωρις κοσμο αφου το βθυμαμαι λογω διαρκειας εισιτηριου.Οποτε δεν ειναι ακριβως η ιδια υποθεση..
spysta
δεν χρειαζεται να το πολυκουβεντιαζουμε ...ουτε να συγκρινουμε καταστασεις και περιστατικα!Ειναι γνωστο οτι οι Γιαννακοπουλοι ελεχγουν τα μπασκετικα παρασκηνια και μπορουνε να κανουν οτι τους καπνισει ..οπως και ο Σωκρατης τοσα χρονια στη μπαλα!!Απλα πραγματα

ΥΓ.Εγω παντως γουσταρω που θα γινει με κοσμο το ματς ..ειναι κριμα τετοια παιχνιδια να τα βλεπουν απο κοντα μονο οι φυλακες του γηπεδου!!
ΥΓ2Κριμα και για τις επενδυσεις που εχουν γινει
ΥΓ3Κριμα και για τον κοσμο του ΠΑΟ που θα δει απο κοντα την ομαδα του να χανει tongue.gif tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(spysta @ Oct 11 2007, 17:33 ) *
ΥΓ2Κριμα και για τις επενδυσεις που εχουν γινει

Για τις επενδυσεις του ΟΣΦΠ λες? blink.gif

Αν μας κερισετε μαγκια σας! Θυμαμαι περσι στον 3ο τελικο οταν πηγαμε παραταση και ολοι γυρω μου στο πανω διαζωμα ειχανε παθει κριση και εγω καθομουνα και χαζοχαιρομουνα επειδη ειχε σασπενς το παιχνιδι! Και ημουνα με ενα χαμογελο ΝΑ και κρηβώομουνα απτους διπλα γιατι αν με εβλεπαν θα με σκοτοναν! 19.gif

Τι να κανω ο καημένος..και εγω αγχωμένος ημουνα αλλα μαρεσουν οι παρατάσεις... smiley.gif
Το καλο ηταν οτι οι οραγνωμενοι δεν καταλαβαιναν Χριστο...
Bonzo
Ψιλοαναμενόμενο το θεωρούσα.
Αν δεν χάναμε Ολυμπιακό και αρη δεν θα το κυνηγούσαμε τόσο και πιθανώς δεν θα άλλαζε η ποινή αλλά δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο αυτό είναι κακό. Είναι σαν να λέμε ότι πρέπει να πληρώσω άδικα 10000 ευρώ και ότι πρέπει να πληρώσω 10 ευρώ άδικα(αν είναι άδικα). Στην πρώτη περίπτωση με συμφέρει να το κυνηγήσω ενώ στην δεύτερη δεν με καίει και τόσο.
Τέλος παντων αφενός αυτοί οι αγώνες είναι το μισό πρωτάθλημα και είναι πολύ κρίμα να γίνονται χωρίς κοινό(είτε στο ΣΕΦ ειτε στο ΟΑΚΑ,αλλά στο ΟΑΚΑ ένα παραπάνο tongue.gif ,επειδή είναι πιο ωράιο γήπεδο εννοώ) αφετέρου δεν νομίζω ότι μιλάμε για δυο μέτρα και δυο σταθμά αφού είναι κοινή πρατική να μειώνονται οι ποινές.

Και κάτι ψιλοάσχετο.Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει για πιο λόγο επιβλήθηκαν αυτές οι ποινές.Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν γίνει πλέον θέμα παράδοσης.Ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεκινάνε την περίοδο με κεκλεισμένων.Εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι να έγιναν σοβαρά επεισόδια (που να δικαιολογούν 3 αγωνιστικές) στο ΟΑΚΑ. Αν έγιεν κάτι άλλο που δε το θυμάμαι ας μου το θυμήσει κάποιος.
Turamarth
Δηλαδη οποτε υπαρχει ποινη 3 αγωνιστικων αυτοματως γνωριζουμε τωρα οτι αφου υπαρχει το δεδικασμενο στην πραγματικοτητα σημαινει μια.Αυτο θες να μου πεις;;

Το δεδικασμένο είναι ένα πολύ ισχυρό χαρτί που 99% των περιπτώσεων κερδίζει και μιλάω για τα ποινικά και διοικητικά δικαστήρια, πόσο μάλλον για τα αθλητικά. Γιαυτό θέλει προσοχή από τους δικαστές για να μην ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου...
Όσον αφορά την σημερινή απόφαση (τουλάχιστον σήμερα κοινοποιήθηκε) αφού ανοίξατε το χορό πρέπει να χορέψετε και αυτά περί παρασκηνίου τα ακούω βερεσέ.....

Πρέπει πάντως να βρεθεί ένας (άλλος) τρόπος να μην ξαναδούμε φαινόμενα σαν αυτά των τελευταίων χρόνων, αυτό είναι πιο σημαντικό από την εφαρμογή της τιμωρίας ή όχι στις δύο ΚΑΕ.
Ιδικά φέτος με τις κινήσεις που έχει κάνει η δική μας (και όχι μόνο) ομάδα (ρόστερ, ασφάλιση φιλάθλων) καθώς και με την ευκαιρία των 100 χρόνων περιμένω δραστικές και ουσιαστικές κινήσεις πάνω στο θέμα.
Καλά τα φρού-φρού και τα αρώματα (ζέπελιν, πολυθρόνες στο παρκέ, μασκότ, χάπενινγκ) αλλά αυτό που όλοι οι οπαδοί θα εκτιμήσουν είναι το να δοθεί λύση σε αυτόν τον καρκίνο, και με τον αριθμό που ακούγεται για τα διαρκείας της ομάδας επιβάλλεται να τους προστατέψει η ΚΑΕ.!!

Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για τα επεισόδια των οπαδών του στον 5ο τελικό της περυσινής σειράς των τελικών των play off απέναντι στον Ολυμπιακό και με άλλη μία για τη συμπλήρωση 5 επιπλήξεων (αυτόματη τιμωρία)
spysta
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 11 2007, 15:53 ) *
Για τις επενδυσεις του ΟΣΦΠ λες? blink.gif

Αν μας κερισετε μαγκια σας! Θυμαμαι περσι στον 3ο τελικο οταν πηγαμε παραταση και ολοι γυρω μου στο πανω διαζωμα ειχανε παθει κριση και εγω καθομουνα και χαζοχαιρομουνα επειδη ειχε σασπενς το παιχνιδι! Και ημουνα με ενα χαμογελο ΝΑ και κρηβώομουνα απτους διπλα γιατι αν με εβλεπαν θα με σκοτοναν! 19.gif

Τι να κανω ο καημένος..και εγω αγχωμένος ημουνα αλλα μαρεσουν οι παρατάσεις... smiley.gif
Το καλο ηταν οτι οι οραγνωμενοι δεν καταλαβαιναν Χριστο...

μιλαω για τις επενδυσεις και των δυο ομαδων ...ειναι κριμα γι αυτους τους παικτες να παιζουν παιχνιδια και ειδικοτερα ντερμπυ σε γηπεδα με αδειες εξεδρες!!!
Anaz
Δηλαδη με λιγα λογια,ο Ολυμπιακος φταιει που μειωθηκε η ποινη.. laugh.gif
Καλα,δεν θα κανω το κοπο να μπω σε αυτη τη κουβεντα..Το θεμα κατ'εμε εξαλλου ειναι αυτονοητο κ δεν με ενδιαφερει να το συζητησω.
Να ρωτησω μονο κατι που δεν εχω καταλαβει.. Ο Παο δεν ειχε τιμωρια 2 αγωνιστικες για τα επεισοδεια κ μια για τις παρατηρησεις??Πως γινανε 1??Η τιμωρια δεν ηταν ενιαια! Ακυρωθηκε τελειως μια απ'τις δυο τιμωριες??Ας μου εξηγησεις καποιος αν κανω καπου λαθος..
rchos
νομιζω ειναι η καταλληλη στιγμη να πουμε οτι οι γιαννακοπουλοι ειναι θεοι!εδω κολλαει!
επισης εδω κολλαει απολυτα και το οτι θελουμε το παιρνουμε!
κολλαει ο θανασης?αμ δε! wink.gif
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Oct 12 2007, 00:33 ) *
Δηλαδη με λιγα λογια,ο Ολυμπιακος φταιει που μειωθηκε η ποινη.. laugh.gif
Καλα,δεν θα κανω το κοπο να μπω σε αυτη τη κουβεντα..Το θεμα κατ'εμε εξαλλου ειναι αυτονοητο κ δεν με ενδιαφερει να το συζητησω.
Να ρωτησω μονο κατι που δεν εχω καταλαβει.. Ο Παο δεν ειχε τιμωρια 2 αγωνιστικες για τα επεισοδεια κ μια για τις παρατηρησεις??Πως γινανε 1??Η τιμωρια δεν ηταν ενιαια! Ακυρωθηκε τελειως μια απ'τις δυο τιμωριες??Ας μου εξηγησεις καποιος αν κανω καπου λαθος..

Ακριβως ετσι...τι ακριβως συνεβη? Ανερεθηκαν οι 2 αγωνιστικες για τα επεισοδεια. Γιατι "φταιει" ο Ολυμπιακος που μειωθηκε η ποινη μας? Γιατι η υπερασπιση της υποθεσης εγινε με βαση τα τεκτενομενα στο ΣΕΦ στον 2ο τελικο το 2006...εκει που τα κανατε εσεις ανω κατω και μετα σας μειωσαν την ποινη.

Η μια αγωνιστικη ηταν η μια των παρατηρησεων. Αυτη η μια δηλαδη που σας εμεινε και εσας περσι στην αρχη της σεζον. wink.gif Και καπου εκει "φταιει" ο Ολυμπιακος για την μειωση της ποινης του ΠΑΟ.

Ο καθενας μπορει να θεωρησει οτιδηποτε αυτονοητο σε αυτοι την υποθεση...εγω θεωρω αυτονοητο το γεγονος οτι κανατε τα ιδια και τωρα εχετε παρπαονο για τα δικα μας. icon_drunk.gif

rchos7 την δεκαετια του 90 καθαριζε καποιος Ξανθος...ε ο δικος μας απλα ειναι...μελαχρινος! tongue.gif
Anaz
Ακριβως ετσι...τι ακριβως συνεβη? Ανερεθηκαν οι 2 αγωνιστικες για τα επεισοδεια. Γιατι "φταιει" ο Ολυμπιακος που μειωθηκε η ποινη μας? Γιατι η υπερασπιση της υποθεσης εγινε με βαση τα τεκτενομενα στο ΣΕΦ στον 2ο τελικο το 2006...εκει που τα κανατε εσεις ανω κατω και μετα σας μειωσαν την ποινη.

Η μια αγωνιστικη ηταν η μια των παρατηρησεων. Αυτη η μια δηλαδη που σας εμεινε και εσας περσι στην αρχη της σεζον. wink.gif Και καπου εκει "φταιει" ο Ολυμπιακος για την μειωση της ποινης του ΠΑΟ.

Ο καθενας μπορει να θεωρησει οτιδηποτε αυτονοητο σε αυτοι την υποθεση...εγω θεωρω αυτονοητο το γεγονος οτι κανατε τα ιδια και τωρα εχετε παρπαονο για τα δικα μας.
O,τι πεις. Μην εκμετταλευεσαι όμως το γεγονος οτι καποιος δεν θελει να μπει σε τετοια ανουσια για τον ιδιο αντιπαραθεση για να αφησεις εντυπωσεις.Το ιδιο εκανες κ με το ποστ για την διαιτησια 2.5 μηνες μετα τον 3ο τελικο..ηθελημένα ή αθελα.. Μην θαρρεις οτι "πιανει".

Εξακολουθω να μην βγαζω ξεκαθαρο συμπερασμα απο αυτα που γραφεις οσων αφορα αυτο που ρωτησα.Μια μιλας για μειωση,μια για αναιρεση..
Δηλαδη αναιρεθηκαν τελειως και οι δυο αγωνιστικες για τον Παο,κ περσι εγινε αντιστοιχη αναιρεση τιμωριας 2 αγωνιστικων κ στην περιπτωση του Ολυμπιακου?Εισαι σίγουρος..? Επισης εμεις δεν χρωσταμε μια αγωνιστικη ακομα απο αυτον τον αγωνα?Δηλαδη του Παο αναιρεθηκε τελειως ενω εμεις "χρωσταμε" μια αγωνιστικη..?Κατι δεν κολλαει..
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Oct 12 2007, 05:50 ) *
O,τι πεις. Μην εκμετταλευεσαι όμως το γεγονος οτι καποιος δεν θελει να μπει σε τετοια ανουσια για τον ιδιο αντιπαραθεση για να αφησεις εντυπωσεις.Το ιδιο εκανες κ με το ποστ για την διαιτησια 2.5 μηνες μετα τον 3ο τελικο..ηθελημένα ή αθελα.. Μην θαρρεις οτι "πιανει".

Εξακολουθω να μην βγαζω ξεκαθαρο συμπερασμα απο αυτα που γραφεις οσων αφορα αυτο που ρωτησα.Μια μιλας για μειωση,μια για αναιρεση..
Δηλαδη αναιρεθηκαν τελειως και οι δυο αγωνιστικες για τον Παο,κ περσι εγινε αντιστοιχη αναιρεση τιμωριας 2 αγωνιστικων κ στην περιπτωση του Ολυμπιακου?Εισαι σίγουρος..? Επισης εμεις δεν χρωσταμε μια αγωνιστικη ακομα απο αυτον τον αγωνα?Δηλαδη του Παο αναιρεθηκε τελειως ενω εμεις "χρωσταμε" μια αγωνιστικη..?Κατι δεν κολλαει..

1) Ποινη 1 αγωνιστικης για τις 5 παρατηρησεις μενει!
2)Ποινη για τα επεισοδεια ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΕΡΣΙ! Και γενικα η ποινη για οτι ειχε εκδικαστει μειωθηκε!
Τι δεν σου κολλαει? Οτι συμπληρωσες τις 5 παρατηρησεις οπως εμεις και σας εμεινε αυτη η μια αγωνιστικη οπως και στον ΠΑΟ?

Επισης, δεν εκμεταλλευομαι τιποτα...βλεπω τους Ολυμπιακους να περημενουν να βγει η αποφαση και να αρχιζουν να αφηνουν υπονοουμενα! Αυτο βλεπω και σε αυτο απαντω. Επισης αυτο που δεν "πιανει" ηταν η προσπαθεια μου να πω 2 πραγματα χωρις να ξεκινησει η "ανουσια" κοντρα που ανεφερες...τωρα αστο καλητερα...

Αν ηξερα 3 μηνες πριν οτι υπηρχε το φορουμ θα το εβαζα 3 μηνες πριν το ποστ. Αλλα το εμαθα πιο μετα και οταν πολλοι Ολυμπιακοι μου τα κανουνε...αντε να μην πω καμια κουβεντα, για πρωταθλημα του Πιλοϊδη και τα λοιπα ε θα το ποσταρω και 100 χρονια μετα να το δουν και τα εγγονια μας.

Γιατι δεν βγηκες να μου πεις κατι τοτε? Δεν ειδα ποστ απο Ολυμπιακο οπαδο να με αντικρουει. Δεν λεω να αρχισει καβγα. Να μου πει"οχι εχω αυτα τα στοιχεια οτι εμεις αδικηθηκαμε στον 3ο τελικο!!" Τωρα θυμηθηκες το ποστ για την διαιτησια? Ποιος αφηνει εντυπωσεις τωρα? Εγω ή εσυ? Αυτο που ηταν λαθος μου μεγαλο τοτε ηταν το οτι ειχα γραψει τα ποστ με τροπο που δεν συναδει με το κλιμα του φορουμ και οχι του λαικου αισθηματος των οπαδων του Ολυμπιακου.

Αν στεναχωρεθηκες τοσο πολυ που θα παιξουμε με κοσμο τοτε λυπαμαι, δεν ηθελα να σε στεναχωρησω περισσοτερο. Εμενα με ενδιαφερει οτι θα δω την ομαδα μου απο κοντα...τιποτα αλλο. Αν θελω να στην πω θα στην πω κατα την διαρκεια της χρονιας και για αγωνιστικα θεματα. Οχι για νικες "παρασκυνιου" και τετοια.
Ginobili
+1 στον lakersdynasty

Λοιπόν..μετά το παιχνίδι,αυτό το χαρμόσυνο νέο,ήταν ό,τι καλύτερο!!! Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα πάω στο γήπεδο να δω την ομάδα μου με τον Ολυμπιακό.
Δεν μου κακοφαίνεται που αντιδρούν τόσα ανώρημα οι φίλοι του Ολυμπιακού.Κακά τα ψέματα..τέτοιες αντιδράσεις περίμενα.Το θέμα είναι όμως πολύ απλό..υπήρχε δεδικασμένη απόφαση οπου είχαν μειωθεί αντίστοιχα οι 3 αγωνιστικές του Ολυμπιακού σε 1.Δεν κατάλαβα τώρα,για πιο σκάνδαλο μιλάμε?? Δυό μέτρα και δύο σταθμά...??
Γι'αυτό μην το κουράζουμε...
Ας χαρούμε το παιχνίδι με την παρουσία του κόσμου,και θα δούμε ποιός θα κερδίσει.
reignman
την επομενη φορα με καραμπινες παλι για να μη σας διαγραψουν την τιμωρια smile.gif 41.gif
soz
QUOTE(spysta @ Oct 11 2007, 20:36 ) *
μιλαω για τις επενδυσεις και των δυο ομαδων ...ειναι κριμα γι αυτους τους παικτες να παιζουν παιχνιδια και ειδικοτερα ντερμπυ σε γηπεδα με αδειες εξεδρες!!!

Αυτό είναι και το ζουμί ρε μάγκες,έλεος πια με τις κόντρες για το παραμικρό.
Βάλτε στην άκρη τον φανατισμό και ας μην αρχίσει νέα κόντρα για πράγματα για τα οποία δεν ευθύνεται κανείς απο εμάς εδω στο φόρουμ,τζάμπα τσακωνόμαστε...

peace.gif
rchos
επειδη ενω εκατσα να δω το παιχνιδι χτες τελικα με πηρε ο υπνος πολυ γρηγορα γιατι ημουν καπως χωμα κανεις που να το δε μπορει να μας γραψει εντυπωσεις?λιγο που ειδα στην αρχη ο μπατιστ ακομη μια φορα με εκανε να πω οτι τον θελω στην ομαδα μου πιο πολυ απο καθε παιχτη του παο.επισης οσο ειδα ο παο ηταν κοντα στο σκορ.τι εγινε μετα?μηπως τελικα ο ζελικο ειχε δικιο οταν ελεγε οτι μονο κακο κανει αυτο το ταξιδι στον παο?τελος αντεξατε να δειτε ολοκληρο παιχνιδι με χατζηαπαυτο και μαγουλα στην μεταδωση? tongue.gif

Υ.Γ. α ρε soz με τα ελεη σου!την αγαπας πολυ αυτη τη λεξη! tongue.gif παντως οταν λεει καποιος την αποψη του οτι αποτελει σκανδαλο αυτη η αποφαση δεν σημαινει οτι κυνηγαει να τσακωθει η να αρχισει κοντρα!απλα ειναι η αποψη του!αν καποιοι ειναι ετοιμοι να αρπαχτουν επειδη θιγεται με αυτο η ομαδα τους τοτε δεν φταιει αυτος!
vastravoud
QUOTE(rchos7 @ Oct 12 2007, 06:46 ) *
επειδη ενω εκατσα να δω το παιχνιδι χτες τελικα με πηρε ο υπνος πολυ γρηγορα γιατι ημουν καπως χωμα κανεις που να το δε μπορει να μας γραψει εντυπωσεις?λιγο που ειδα στην αρχη ο μπατιστ ακομη μια φορα με εκανε να πω οτι τον θελω στην ομαδα μου πιο πολυ απο καθε παιχτη του παο.επισης οσο ειδα ο παο ηταν κοντα στο σκορ.τι εγινε μετα?μηπως τελικα ο ζελικο ειχε δικιο οταν ελεγε οτι μονο κακο κανει αυτο το ταξιδι στον παο?τελος αντεξατε να δειτε ολοκληρο παιχνιδι με χατζηαπαυτο και μαγουλα στην μεταδωση? tongue.gif

Μα εννοείται ότι (σχεδόν) μόνο κακό μας κάνει, και το λέγαμε και σε προηγούμενες σελίδες. Προφανώς ο Ζοτς δεν έκανε κανενός είδους προετοιμασία, και ορθότατα έπραξε γι' αυτό.

Το καλό που μπορεί να προκύψει είναι ότι μια σφαλιάρα τώρα που είναι νωρίς μπορεί να τους "ξυπνήσει" εν' όψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται.

Τέλος, η απουσία του Ζίζιτς ήταν σίγουρα αισθητή, καθώς στην ουσία παίζαμε με τρεις ψηλούς(ο Τομάσεβιτς λογικά θα προγραμματιστεί να μπει σε φόρμα μετά τις γιορτές).
apkat
Μπονζο ο παο(εγω καταλαβαινω) κυριως τιμωρηθηκε για τα πιστολια αφου καθε 5 λεπτα εκτοξευε φωτοβολιδες προς την μερια των ολυμπιακων(που δεν ειχαν τιποτα παραδοξως μαζι τους)..

Ξαναλεω οτι δεν καταλαβαινω την υπαρξη δεδικασμενου αφου μιλαμε στην ουσια για διαφορετικες περιπτωσεις και θελω να σταθουμε σε αυτο λιγο..ο Ολυμπιακος περσυ ξεκινησε την αγωνιστικη περιοδο με 2 παιχνιδια κεκλεισμενων.Αρα η ποινη του απο τα επεισοδια του 2005-2006 μειωθηκε κατα μια αγωνιστικη..Πως μιλαμε για ιδια περιπτωση;;Αν μειωνοταν και φετος κατα μια αγωνιστικη η τιμωρια με τον ΟΣΦΠ δεν θα χε και παλι κοσμο..
apkat
Εν τελει η ποινη του Ολυμπιακου δεν μειωθηκε οπως εγραψαν χθες καποια σαιτ και πλεον ο Ολυμπιακος για το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει μεγαλυτερη τιμωρια..Απιστευτο και ομως αληθινο..Επισης ενδεικτικο του τι συνεβη ειναι ο Παναθηναικος την εφεση την υπεβαλε Σεπτεμβρη μετα την κληρωση του πρωταθληματος.Αισθηση μου ειναι οτι και μια ωρα πριν τον αγωνα να εκανε εφεση θα δικαιωνοταν.

Γιατι δεν βγηκες να μου πεις κατι τοτε? Δεν ειδα ποστ απο Ολυμπιακο οπαδο να με αντικρουει. Δεν λεω να αρχισει καβγα. Να μου πει"οχι εχω αυτα τα στοιχεια οτι εμεις αδικηθηκαμε στον 3ο τελικο!!"

Μηπως ηθελες να παραθεσουμε και φωτογραφιες για να γινουμε και πιο πειστικοι;;Σοβαρα βλεποντας το φορουμ πιστευες οτι θα εβγαινε καποιος να σου απαντησει σοβαρα σε αυτο το ποστ τοσ καιρο μετα το παιχνιδι;;Εγω ας πουμε ουτε καν μπηκα στον πειρασμο.
Bonzo
Δεν αντιλέω ότι ο Γιαννακόπουλος(καλός για μένα σε αυτή την περίπτωση) έκανε τα μαγικά του. Αλλά αφού ο Ολυμπιακος δεν έκανε έφεση και όταν εκδικαζόταν ξανά η υπόθεση δεν πήγε καν πως θα μπορούσε να μειωθεί η ποινή του? Είνια σαν το παράδειγμα πουυ έφερα. Δεν τον ένοιαζε και τόσο πολύ τον Αγγελόπουλο(δικαιολογημένα?) και για αυτό έμεινε η ποινή.
matse7
Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή του κατά των τριών αγωνιστικών που του είχαν επιβληθεί, θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μόνο μία και έτσι θα παίξει μπροστά στον κόσμο του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (3/11), στην 3η αγωνιστική της Α1.
Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, η ποινή των δύο αγωνιστικών παρέμεινε στον Ολυμπιακό!

Από τους Πειραιώτες «σβήστηκαν» οι δύο παρατηρήσεις του 5ου τελικού, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μειωθεί η ποινή, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμπληρώσει τις πέντε από τον τέταρτο τελικό και είχαν τιμωρηθεί αυτομάτως με μια αγωνιστική. Παράλληλα, το ΑΣΕΑΔ έκρινε πως πρέπει να παραμείνει η ποινή της μιας αγωνιστικής για τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στη διάρκεια του 5ου τελικού.
Στον Ολυμπιακό επικράτησε «αναβρασμός» όταν μαθεύτηκαν οι αποφάσεις. Δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, αλλά κύκλοι της ΚΑΕ γελούσαν με την απόφαση και τη χαρακτήριζαν «αστεία».

Στο μεταξύ, οι πρωταθλητές θα εκτίσουν τη μία αγωνιστική που απέμεινε ως τιμωρία στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο, όπου δεν θα έχουν κόσμο στο πλευρό τους. Οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, οι δύο εκ των οποίων ήταν για τα επεισόδια στο γήπεδο πέρυσι στον πέμπτο τελικό και η τρίτη επειδή είχε συμπληρώσει πέντε επιπλήξεις για υβριστικά συνθήματα. Η μείωση της ποινής ήρθε καθώς οι δύο αγωνιστικές, για τα επεισόδια, μειώθηκαν σε μία ενώ από τις πέντε επιπλήξεις, ακυρώθηκαν οι δύο, κάτι που σημαίνει ότι τον Παναθηναϊκό βαραίνουν τρεις και ως εκ τούτου δεν προκύπτει τιμωρία γι’ αυτό.

Αρης Λαούδης

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=82...=2&pubid=590585

Αυτή είναι η αλήθεια για να μην μένουν λάθος εντυπώσεις! Υπήρξε μείωση και στις δύο τιμωρίς δεν σβήστηκε
εντελώς η ποινή 2 αγωνιστικών έγινε 1 ενώ η άλλη λόγω παρατηρήσεων έγινε καμία. Έστω για τα προσχήματα θα περίμενε λοιπόν κανείς τουλάχιστον και η 1 αγωνιστική του ολυμπιακού (απ το ντέρμπι) να σβηστεί
και να γίνει πρόστιμο. Δηλαδή σαν να λέμε ο παναθηναικός σαν γηπεδούχος έχει την ίδια τιμωρία με το φιλοξενούμενο Ολυμπιακό! Αν αυτό θεωρείται δίκαιο τι να πω! Επίσης θέμα δεδικασμένου: Εγω θυμάμαι μια χρονιά που για ένα κέρμα στο βορεάδη νομίζω ο Ολυμπιακός έφαγε -2 βαθμούς παρακαλώ από το επόμενο πρωτάθλημα! Τι έγινε ρε παιδιά κι αυτό δεδικασμένο δεν ήταν; Γιατί μόνο στον Ολυμπιακό τέτοια τιμωρία; Ένα κέρμα (ασφαλώς καταδικαστέο) είναι χειρότερο από το να πυροβολείς με αεροβόλα παίκτες; Αυτά είναι τα ίσα μέτρα και ίσα σταθμά λοιπόν και δεν κάνει κακό ρε παιδιά να παραδεχθείτε ότι ο παναθηναικός ελέγχει το παρασκήνιο! Αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές! Οι ίδιοι οι παναθηναικοί επιμένετε τόσα χρόνια ότι στο ποδόσφαιρο το παρασκήνιο ήταν στα χέρια του Κόκκαλη, εγώ συμφωνώ μαζί σας αλλά θέλω κι εσείς να παραδεχτείτε ότι τα ίδια και χειρότερα συνέβαιναν και συμβαίνουν στο μπάσκετ από την πλευρά του παναθηναικού.
t0ny3
paidia eide kaneis ton agwna???
vastravoud
QUOTE(t0ny3)
paidia eide kaneis ton agwna???

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...65&#entry117140
t0ny3
παιδια πειτε μου την γνωμη σας για τον αγωνα!!!!Γιατι σε ενα αλλο topic εχοθν αρχισει να θαβουν τον παναθηναικο και αυτο δεν ειναι σωστο.ΔΕν ηρθε και η συντελια του κοσμου.
azannetop
Δεν τον είδα τον αγώνα, αλλά έμαθα οτι δεν έπαιξε καλά καθώς και οτι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στους κανονισμούς του ΝΒΑ και οτι οι διαιτητές το παράκαναν με τα φάουλ που σφύριζαν υπέρ των Αμερικάνων. Νομίζω παίζει σε μαγνητοσκόπηση στις 21:00 σήμερα από την ΕΤ1 οπότε μπορείς να το δείς.
geosider
QUOTE(t0ny3 @ Oct 12 2007, 09:35 ) *
παιδια πειτε μου την γνωμη σας για τον αγωνα!!!!Γιατι σε ενα αλλο topic εχοθν αρχισει να θαβουν τον παναθηναικο και αυτο δεν ειναι σωστο.ΔΕν ηρθε και η συντελια του κοσμου.

ακούς εκεί να θάβουν τον πάο (σίγουρα εμένα εννοείς)!!! ναι πάλι εγώ είμαι νόμισες θα γλιτώσεις;:smile:

δεν είδες το παιχνίδι, δες το σήμερα το βράδυ και θα καταλάβεις
απλά ήταν ανοησία του πάο να πάει να παίξει, αφού δεν το ήθελαν δεν έπρεπε να πάνε, η διαφορά είχε βαρέσει 35άρα σε κάποιο σημείο από την 3η περίοδο ακόμη

όσο για την ποινή
πολύ μου άρεσε που μειώθηκε και θα γίνει το ντέρμπι με κόσμο, δεν είναι δυνατόν εξαίτίας των κάφρων να γίνονται τέτοιες ματσάρες χωρίς φιλάθλους
ας βρούνε άλλους τρόπους τιμωρίας
vastravoud
QUOTE(geosider @ Oct 12 2007, 10:09 ) *
απλά ήταν ανοησία του πάο να πάει να παίξει, αφού δεν το ήθελαν δεν έπρεπε να πάνε, η διαφορά είχε βαρέσει 35άρα σε κάποιο σημείο από την 3η περίοδο ακόμη

Δεν ήθελε ο Ζοτς και οι παίχτες, όχι η διοίκηση!

Όπως είπα και παραπάνω, ορθότατα ο Ζοτς άφησε την ομάδα απροετοίμαστη. Έτσι αφενός μεν δεν τρώει χρόνο με ανούσια ετοιμασία, αφετέρου δίνει μια "σφαλιάρα" στους παίκτες από νωρίς.
HOULIGAN76
Καλά δεν χρειάζεται να δίνει λεφτά ο Παυλος σε Σαρα{για την μόστρα παίζει αυτός}και Μπατίστ.

Τα λεφτά που βάζει σε Ζαβλανό,Βορεαδη και δικαιοσύνη είναι υπεραρκετά.Και ο Παο Ανω Μαγουλά με τέτοιους διαιτητές και δικαιοσύνη άνετα παίρνει πρωτάθλημα.
Green Warrior
όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Ginobili
QUOTE(HOULIGAN76 @ Oct 12 2007, 10:36 ) *
Καλά δεν χρειάζεται να δίνει λεφτά ο Παυλος σε Σαρα{για την μόστρα παίζει αυτός}και Μπατίστ.

Τα λεφτά που βάζει σε Ζαβλανό,Βορεαδη και δικαιοσύνη είναι υπεραρκετά.Και ο Παο Ανω Μαγουλά με τέτοιους διαιτητές και δικαιοσύνη άνετα παίρνει πρωτάθλημα.

Τα λεφτά τα βάζουμε για να σαρώνουμε τα Ευρωπαικά,και να μας προσκυνά όλη η Ευρώπη.Γι'αυτό και μας κάλεσαν ξεχωριστά να παίξουμε στην Αμερική με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ.Δεν καιγόμαστε για το πρωτάθλημα..αυτό το έχουμε στο τσεπάκι με τους αντιπάλους που έχουμε...
Στην Ευρώπη,που δεν σας διαιτητεύουν οι Ζαβλανοί..Βορεάδηδες,τρώτε 51 από τους Τούρκους....
HOULIGAN76
QUOTE(Ginobili @ Oct 12 2007, 13:51 ) *
Τα λεφτά τα βάζουμε για να σαρώνουμε τα Ευρωπαικά,και να μας προσκυνά όλη η Ευρώπη.Γι'αυτό και μας κάλεσαν ξεχωριστά να παίξουμε στην Αμερική με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ.Δεν καιγόμαστε για το πρωτάθλημα..αυτό το έχουμε στο τσεπάκι με τους αντιπάλους που έχουμε...
Στην Ευρώπη,που δεν σας διαιτητεύουν οι Ζαβλανοί..Βορεάδηδες,τρώτε 51 από τους Τούρκους....

Οκ!Ρε γίγαντα μην ξεχάσεις όμως τα χειρουργία που κάνανε π.χ. στην Ταου και χωρίς μάλιστα αναισθητικό ώστε η τριφυλάρα να περάσει απο το πτώμα της ομάδας απο την Βιτώρια.

Ενώ αφού δεν φοβάστε τον Ολυμπιακό γιατί παρακινήσατε τους υπαλλήλους σας δηλαδή τους δικαστές να σας μειώσουν την ποινή.Ωστε να δεί ο κόσμος το σίκουελ αλητείας που θα παικτεί στην αίθουσα του ΟΑΚΑ απο τον πράσινο λαό.
azannetop
Ναι εντάξει όταν μειώνονται οι δικές σας οι ποινές οι δικαστές απονέμουν δικαιοσύνη, όταν γίνεται για τον Παναθηναϊκό είναι βαλτοί και υπάλληλοι. tongue.gif
vastravoud
Ήμαρτον, μπορούμε να κρατήσουμε το τόπικ σε ουσιαστικά επίπεδα;
FANISTELROOY
@Ginobili
Πριν τον αγωνα του παο επαιζε η εστουδιαντες με το μεμφις. αυτους ως τι τους καλεσαν;;

το πρωταθλημα το εχετε στο τσεπακι με τους αντιπαλους και τους διαιτητες που εχετε,βλ 3ο τελικο....
ζαβλανους και βορεαδηδες μαλλον καποιοι αλλοι τους εχουν...

υγ. βαριεμαι να βαλω κεφαλαια
υγ2. δεν ξαναγραφω στο τοπικ του βαζελου γιατι δεν προκειται να βγει πουθενα, να σε πεισω οτι κανει ο παυλαρας οτι γουσταρει οπως ο σωκρατες στη μπαλα δεν παιζει, το μονο που θα καταφερω ειναι να αυξησω τον αριθμο των ποστ στο φορουμ...
Ginobili
QUOTE(FANISTELROOY @ Oct 12 2007, 11:15 ) *
@Ginobili
Πριν τον αγωνα του ΠΑΟ επαιζε η Εστουδιαντες με το Μεμφις. Αυτους ως τι τους καλεσαν;;

Δεν τους κάλεσαν να παίξουν στην Αμερική....
Στην Ευρώπη παίξανε,και φυσικά μεγάλο ρόλο σε αυτό,έπαιξε ότι είναι ισπανική ομάδα....
Μόνο η Εστουντιάντες??? Εδώ έχουν παίξει η Βιλερμπάν,η Ρόμα...η PSG με τους Μπούλς πριν 10 χρόνια!!!!
Αυτά είχαν προγραμματιστεί εδώ και πάνω από 1 χρόνο.Η Ελλάδα ήταν αποκλεισμένη από αυτά τα παιχνίδια με ομάδες του ΝΒΑ στην Ευρώπη...το όνομα όμως του Παναθηναικού,και οι ανδιαμφησβήτητες επιτυχίες του,τους ανάγκασαν πέρσι την Άνοιξη..να μας καλέσουν ξεχωριστά για να πάμε στην Αμερική,για να παίξουμε με 2 κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ,η 1 εκ των οποίων είναι και πρωταθλήτρια του ΝΒΑ.... wink.gif
Bugger12
Δεν ξέρω τι λετε εσεις εγω ξερω οτι ο ΠΑΟ ειναι ετοιμος για ΝΒΑ,αδικειται που δεν παιζει απο φετος εκει.Το απεδειξε περιτρανα χθες απεναντι σε εναν κολοσσο του ΝΒΑ,μια ομαδα που ειναι ετοιμη εδω και 1 μηνα ενω ο ΠΑΟ αργει ακομα να ξεκινησει αγωνες και παρολα αυτα τους κοιταξε στα ματια... 19.gif 19.gif 19.gif

Το χαιλαιτ του αγωνα ηταν η αποβολη του Ζελικο.Βλεπεις, εκει δεν εχει Πηλοιδη και τις πλατες των κοντων να κανουν γενικο κουμαντο και να κανονιζουν μεχρι και ποσες αγωνιστικες θα τιμωρηθει η ομαδα τους.

Μα καλα βρε Ιτουδη,εσυ ησουνα για προπονητης της Ταου(λελε καμια @@ να περναει η ωρα) πως σου ξεφυγε το ματσακι μετα την αποβολη του Ζελικο? 19.gif 19.gif 19.gif
soz
¨αλητείες του πράσινου λαού¨,¨βάζελους¨ κλπ στα φόρουμ της θύρας 7 παρακαλώ πολύ,εδω μιλάμε για μπάσκετ αποσο ξέρω.

Και οι υπόλοιποι τι κάθεστε και απαντάτε αμαν(δεν είπα έλεος tongue.gif)...

Κανα delete κάφρικων ποστ δεν παίζει;;
thrylos7
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

Αν θέλετε να κάνετε κάποια ουσιαστική συζήτηση καλώς... Διαφορετικά, συνεχίστε το, αν τόσο πολύ σας καίει το όποιο θέμα με pm, όχι στο topic.
FANISTELROOY
QUOTE(Bugger12 @ Oct 12 2007, 14:36 ) *
Δεν ξέρω τι λετε εσεις εγω ξερω οτι ο ΠΑΟ ειναι ετοιμος για ΝΒΑ,αδικειται που δεν παιζει απο φετος εκει.Το απεδειξε περιτρανα χθες απεναντι σε εναν κολοσσο του ΝΒΑ,μια ομαδα που ειναι ετοιμη εδω και 1 μηνα ενω ο ΠΑΟ αργει ακομα να ξεκινησει αγωνες και παρολα αυτα τους κοιταξε στα ματια... 19.gif 19.gif 19.gif

Χτες ελεγαν οι σπικερς οτι ο ΠΑΟ ειναι ετοιμος και οτι το Χιουστον εχει κανει 5προπονησεις μονο.... δεν εχω ασχοληθει με το θεμα και δεν ξερω περισσοτερα.

Οσο για την ποινη, τωρα εβαλα σουπερσπορτφμ και ηταν μια κοπελα που μαλλον εκανε το ρεπορταζ του παο στο αμερικα και ειπε οτι η ποινη του βαζελου ηταν 1 αγωνιστηκη για το κατω διαζωμα και 1 για το πανω... blink.gif blink.gif λοοοοοοοοοοολ;;;;
reignman
το ποστ μου χωρις να εχει τιποτα το κακο σβηστικε. χωρις καν να πειτε κατι. +1 68.gif
Anaz
Γιατι δεν βγηκες να μου πεις κατι τοτε? Δεν ειδα ποστ απο Ολυμπιακο οπαδο να με αντικρουει. Δεν λεω να αρχισει καβγα. Να μου πει"οχι εχω αυτα τα στοιχεια οτι εμεις αδικηθηκαμε στον 3ο τελικο!!" Τωρα θυμηθηκες το ποστ για την διαιτησια? Ποιος αφηνει εντυπωσεις τωρα? Εγω ή εσυ? Αυτο που ηταν λαθος μου μεγαλο τοτε ηταν το οτι ειχα γραψει τα ποστ με τροπο που δεν συναδει με το κλιμα του φορουμ και οχι του λαικου αισθηματος των οπαδων του Ολυμπιακου.

Αν στεναχωρεθηκες τοσο πολυ που θα παιξουμε με κοσμο τοτε λυπαμαι, δεν ηθελα να σε στεναχωρησω περισσοτερο. Εμενα με ενδιαφερει οτι θα δω την ομαδα μου απο κοντα...τιποτα αλλο. Αν θελω να στην πω θα στην πω κατα την διαρκεια της χρονιας και για αγωνιστικα θεματα. Οχι για νικες "παρασκυνιου" και τετοια.
Koίτα φιλε μου..Επειδη βλεπω οτι δεν επεσα εξω στην αποψη μου,εχε υποψη σου οτι σε αυτο το φορουμ οταν μια αποψη δεν αντικρούεται απο κανεναν δεν σημαινει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οτι ειναι πανσωστη,ίσως να σημαινει οτι δεν εκρινε κανεις οτι αξιζε απαντησης.Δεν θυμηθηκα τωρα το ποστ,ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ μπηκα στο κοπο να απαντησω,γιατι δεν θελω να μπω σε οπαδικη αντιπαραθεση μαζι σου τρεις μηνες μετα για εναν θεμα που ειχε ουτως η αλλως εξαντληθει.. απλα στο επισημανα επειδη ειδα οτι προσπαθησες παλι να κανεις το ιδιο.. Το λαθος σου ειναι οτι νομιζες οτι επειδη κανεις δεν μπηκε στο κοπο να σου απαντησει,οτι μπορεις να κανεις το ιδιο συνεχεια..Γι'αυτο κ εχεις αναφερθει στο συγκεκριμενο ποστ τουλαχιστον αλλες δυο φορες,κ γι΄'αυτο εφτασες να το βαλεις κ υπογραφη,ενω αρχικα ειχες ζητησει συγγνωμη για το υφος του.

Στη 2η παραγραφο του quote,απλα επιβαιωνεις αυτα που λεω..Συνεχισε να εκτειθεσαι..απαντηση απο μενα δεν θα παρεις.Συγγνωμη που σ'απογοητευω..
Αν ανοιξει μια τετοια κουβεντα θα καταληξουμε να μιλαμε απο τα πιστολια στο Οακα μεχρι τη τιμωρια του Αντζα κι αν εκανε το ιδιο ο Γκουμας!!Εγω φιλε μου εχω διαλεξει μια αλλη διαφορετικη απο την οπαδικη σκοπια να βλεπω αυτα πραγματα.(οχι αυτη του Κογκα περι επικοινωνιακων επιτυχιων..)Δεν στεκομαι σε επιφανειακα πραγματα που ειναι για αναλωση των οπαδικων συζητησεων,οπως "κανατε τα ιδια",χρησιμοποιηθηκε το ΤΑΔΕ δεδικασμενο, και αυτη μου η αποψη ειναι ίδια για ολες τις μεγαλες ομαδες. Αν δεν θες να τη σεβαστεις,τι να πω,σταματα τουλαχιστον να μου μιλας σαν τον Θαναση,γιατι δεν ειμαι ο Ελληνιαδης..Βρες καποιον αλλον,κατα προτιμηση απο αλλο φορουμ για να ανοιξεις τετοια κουβεντα.Κ δωσ'του αμα θες κ φωτογραφιες που αποδεικνυουν οτι αυτα που κανατε στον 5ο τελικο ειναι ιδια με αυτα που καναμε εμεις περσι,κ φωτοτυπία του δεδικασμενου.
losers can win
Ο παναθηναικος δεν είναι ομαδα για nba!!!
Δε χρειαζεται να δω το ματς για να το πω αυτό,
Επισης δε χρειαζεται να δω το ματς για να κρινω αν η διαιτησία δίνει τα πρωταθληματα στον παναθηναικο ή αν ο σαρας ξερει μπασκετ...
Μια σφαλιαρα νωρις-νωρις κανει καλό παντως
Ειδικα αν συνοδευεται με ομπραντοβιτσειο κραξιμο

υγ όποιος ενδιαφέρεται μπορει να δει το ματς σε μαγνητοσκοπηση στις 9 στην ΕΤ1

υγ2 Πλακα έχει που η ΚΑΕ περιμενε να κάνει την έφεση μολις έμαθε οτι θα παιξουμε κεκλεισμενων με τον ολυμπιακο biggrin.gif biggrin.gif
Κατα τ' άλλα κριμα να εχανε ο κοσμος τετοιο ματς όπως και το επομενο με άρη, ειδικα οι κατοχοι διαρκείας (εγω καλή ώρα)
IlyaZ
Δεν ξέρω πόσοι από σας είχαν την ίδια φαεινή ιδέα με μένα, να ξαγρυπνήσετε δηλαδή ώστε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα με τους Houston Rockets, ελπίζω πάντως να μην αισθάνεστε ότι άδικα χάσατε το βραδινό σας ύπνο. Διότι τέτοια τσόντα εγώ δεν έχω ξαναδεί. Όχι τόσο λόγω της τεράστιας διαφοράς, δε λέει και τίποτε στην ουσία, αλλά διότι πρωταθλητές Ευρωλίγκα που να μην ξέρουν να ντριμπλάρουν, να κάνουν συνέχεια βήματα, να τα χάνουν και να μην καταλαβαίνουν τι σφυρίζεται, ε, αυτό πρέπει να είναι πρωτόγνωρο θέαμα!

Κατανοώ όσους στενοχωρήθηκαν με την εικόνα της ομάδας, αλλά τι να κάνουμε, όταν μιλάμε για τον «μαγικό κόσμο του ΝΒΑ» εννοούμε ότι πρόκειται στην ουσία για διαφορετικό μπάσκετ. Ίσως τώρα να γίνεται λίγο περισσότερο κατανοητή και η δυσκολία των τελευταίων εθνικών ομάδων των ΗΠΑ να αποδώσουν τα μέγιστα παίζοντας με κανονισμούς FIBA. Να μην το αναλύσω περισσότερο, έτσι;

Από ένα σημείο και μετά, αποφάσισα να χαλαρώσω και να το πάρω από την αστεία του πλευρά, αφού, μη μασάτε, δεν ξέχασαν το μπάσκετ που ξέρουν τα παιδιά, απλά δεν ήξεραν το μπάσκετ που έπρεπε να παίξουν….Συγκεντρώνω εδώ μερικές από τις παρατηρήσεις που έκανα παρακολουθώντας τον αγώνα, και μην ξεχνιόμαστε, ακολουθούν και οι Spurs!!!

- Το ντύσιμο του Ζότσιους ήταν σημαδιακό. Στο Toyota Center εμφανίστηκε ως νεκροθάφτης. Να ήταν που δεν ήθελε με τίποτε να πάει στο USA, καθώς όπως δήλωσε δεν είχε τίποτε αυτή η εκδρομή να προσφέρει στην ομάδα, να ήταν που ψυλλιαζόταν την κοτρόνα που θα του ‘ρχόταν κατακούτελα, να ήταν που δεν χωνεύει και τον «μαγικό κόσμο» με τους σταρ του; Μια φορά το μαύρο κοστούμι – σχεδόν μαύρη γραβάτα ήταν απολύτως αρμόζον στην περίσταση. Μόνο που δεν έμεινε αξύριστος για να δείξει το πένθος του… Και η εικόνα του να αποχωρεί από το γήπεδο συνοδευόμενος μετά την αποβολή του, ήταν όλα τα λεφτά και οφείλω να πω ότι με άφησε να παρακολουθώ τον αγώνα με το χαμόγελο του χαζοχαρούμενου… Ε ρε Ζοτς τι σου έμελλε να πάθεις εκεί στην ξενιτειά! Και μια ενδυματολογική πρόταση: να επιστρατευθεί γρήγορα η γραβάτα του φάιναλ 4, γιατί μας βλέπω να τρώμε σαραντάρα και στον επόμενο αγώνα!

- Ο ΔΔ13 είναι και πολύ μάγκας και δεν κάνω πλάκα, ο τύπος δε μασάει. Μετά τον Σοφοκλή, αποπειράθηκε να ταπώσει και τον Γιάο Μινγκ. Δώσ’ τα όλα αγόρι μου, παρά τρίχα σου ξέφυγε! Τρία ζήτω για τον Μητσάρα μας, που δεν ξέρω κατά πόσο είχε ασχοληθεί με τους κανονισμούς που έπρεπε να τηρηθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι (όπως και η υπόλοιπη ομάδα εξάλλου) και που είχε τέτοια νεύρα χθες ώστε έχασε μέχρι και τις δύο βολές που επιχείρησε. Μπορεί οι εκφωνητές να θεώρησαν ότι χθες έδειξε ότι δε μπορεί να παίξει στον «μαγικό κόσμο», η απόδοσή του όμως, προσωπικά, με έκανε να αναθεωρήσω τα όσα πίστευα. Αν ο τύπος καθόταν να ασχοληθεί, θα γινόταν ένας εξαιρετικός ρολίστας (όχι κάτι παραπάνω), όχι ότι με απασχολεί δηλαδή, και όποιος γουστάρει το αναλύουμε κατ’ ιδίαν. Πάντως εγώ γούσταρα που τά ‘χε πάρει, κι ας μην ανέκτησε ποτέ το καθαρό του μυαλό. Αν μη τι άλλο, το παιδί έχει πείσμα και τσαμπουκά!

- Το ποσοστό στις βολές κατά το ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό, 1/2 εμείς, 18/27 εκείνοι. Είπατε τίποτα; Να φταίει λέτε η παράγκα; Να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας; Να τους καταγγείλουμε στον ΟΗΕ, τη Διεθνή Αμνηστία και να ζητήσουμε να αφοριστούν και να σταλούν στο πυρ το εξώτερον το συντομότερο;
Μη γελάτε, αν και ήταν εξαιρετικά αστείο. Είμαι σίγουρη ότι όσοι κατηγορούν τον ΠΑΟ ότι ευνοείται και κερδίζει παιχνίδια με βολές χθες θα ένιωσαν δικαιωμένοι. Όλα εδώ πληρώνονται! Δε θέλω ούτε να μειώσω την ομάδα μας, ούτε να κατηγορήσω κανέναν, γιατί κανείς δεν έφταιγε, ούτε εμείς που έχουμε μάθει να παίζουμε αλλιώς, πολύ λιγότερο δε εκείνοι που παίζουν το παιχνίδι όπως παίζεται στο ΝΒΑ, αλλά τι στην ευχή τα κανονίζουμε αυτά τα φιλικά, για να κάνουμε τους σούπερ οπαδούς μας να βάλουν τη μαύρη πλερέζα; Και μη μου πείτε ότι δε θα υπήρξαν φανατίκλες που θα βγήκαν στα διεθνή φόρα να πουν πριν τον αγώνα το κοντό τους και το μακρύ τους, ελπίζω μόνο να μην ξεστόμισαν μεγάλες χοντράδες, γιατί τώρα δε θα ξέρουν πού να κρυφτούν! Μια ψυχραιμία απλώς, για να δούμε το θέμα στην πραγματική του διάσταση… Αν θέλετε μπορώ να σας επαναλάβω όσα είπαν αρκετές φορές οι εκφωνητές για τους λόγους για την εμφάνιση της ομάδας μας, αλλά δεν έχει νόημα, όποιος καταλαβαίνει μπορεί να αρκεστεί στα ματάκια του.

Σας φιλώ γλυκά και σταυρωτά στη μουτσούνα και σας εύχομαι καλή διασκέδαση και στον αγώνα με τους πρωταθλητές ΝΒΑ! icon_wave.gif
Anaz

1) Ποινη 1 αγωνιστικης για τις 5 παρατηρησεις μενει!
2)Ποινη για τα επεισοδεια ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΕΡΣΙ! Και γενικα η ποινη για οτι ειχε εκδικαστει μειωθηκε!
Τι δεν σου κολλαει? Οτι συμπληρωσες τις 5 παρατηρησεις οπως εμεις και σας εμεινε αυτη η μια αγωνιστικη οπως και στον ΠΑΟ?
Kι οταν φωναζεις,να εισαι βεβαιος γι'αυτο που λες.. icon_wave.gif
Αν ηξερα 3 μηνες πριν οτι υπηρχε το φορουμ θα το εβαζα 3 μηνες πριν το ποστ. Αλλα το εμαθα πιο μετα και οταν πολλοι Ολυμπιακοι μου τα κανουνε...αντε να μην πω καμια κουβεντα, για πρωταθλημα του Πιλοϊδη και τα λοιπα ε θα το ποσταρω και 100 χρονια μετα να το δουν και τα εγγονια μας.
Να πας σε αυτους να τα πεις.Το φορουμ ειναι πεδιο ανταλλαγης (σοβαρων με ουσια) αποψεων. Το επικοινωνιακο κομματι των ομαδων το εχουν αναλαβει οι αρμοδιοι υπευθυνοι οι οποιοι χειριζονται τις εντυπωσεις μεσω εφημεριδων,συνεντευξεων,δηλωσεων κ αλλα πολλα..δεν χρειαζεται να το κανεις κι εσυ εδω.
azannetop
Σιγά μην κάνουμε και κηδεία Ilyaz, φιλικό παιχνίδι ήταν, καλή διασκέδαση biggrin.gif
t0ny3
για αυτους που ειπαν για λεφτα σε διαιτητες και παικτες μονα για το μαρκετιν.Αυτα που λενε ειναι ελεινα πραγματα και ειναι ατομα που δεν ξερουν μπασκετ.οχι ρε παιδια και ο παναθηναικος.που εχει αποδειξει τι ομαδα ειναι τοσα χρονια.να καθομαστε να τον κρινουμαι για μια ηττα.οκ ηταν βαρια αλλα λιγο ελεοσ.αυτα που λετε τα σκεφτεστε??και τωρα αυτο που ειπατε για τους παικτες.Οι γιανακοπουλοι δεν εδωσαν ετσι τα λεφτα τους για τον σαρας.αλλα απο οτι φαινεται σας τσουζει που δεν μπορειτε να παρετε τετοιους παικτες και να φτασετε τον παναθηναικο.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ RESPECT!!!!!!!!!!!
t0ny3
το παιχνιδι το εχω δει απλως πριν ρωτουσα την αποψη σας.
azannetop
Ας μην αρχίσουμε πάλι για διαιτητές, παίκτες κτλ., αναλωθήκαμε αρκετά στις προηγούμενες σελίδες. Η ήττα από τους Ρόκετς ήταν βαριά αλλά δεν παύει να είναι μια φιλική ήττα σε ένα παιχνίδι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ζοτς οτι δεν το είδανε ζεστά από την αρχή.
t0ny3
αυτη ειναι η ουσια φιλε και ας τελειοσουμε αυτο το θεμα γιατι ειναι ανουσιο να το συνεχισουμε.κοιταμε τωρα μπροστα με ψηλα το κεφαλι γιατι εχουμε δρομο μπροστα μας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.