Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Utah Jazz
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
Utah Jazz




The Big Men Bermuda Triangle



Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 25-57

Leaders (2013-2014):
Πόντοι: Hayward 16.2
Ριμπάουντ: Favors 8.7
Ασσίστ: Burke 5.7

Πιθανή 5άδα:

PG: Trey Burke SG: Alec Burks
SF: Gordon Hayward Big Man 1: Enes Kanter Big Man 2: Derrick Favors



Πάγκος:
PGs: Dante Exum, Toure Murry
SGs: Ian Clark, Rodney Hood
SFs: Steve Novak
PFs: Trevor Booker, Jeremy Evans
Cs: Rudy Gobert, Brock Motum


Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Gordon Hayward (re-sign), Trevor Booker (FA), Steve Novak (traded from Raptors)

Draft Picks: Dante Exum (#5), Rodney Hood(#23)

Έφυγαν: Andris Biedrins, Diante Garett (traded to Raptors), Mike Harris, Richard Jefferson, John Lucas XIIIVII (traded to Cavs), Malcolm Thomas (traded to Cavs), Brandon Rush, , Jamaal Tinsley, Marvin Williams


Προπονητής:
Το μαλλί του Quin Snyder


Ας πούμε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Ένας τυπάρας με τέτοια μαλιαούρα αξίζει να' ναι πρώτος προπονητής σε ομάδα ΝΒΑ, ακόμα κι αν αυτή είναι η Ούταχ. Με το αρρωστημένο στράβωμα στο ύφος α λα Robert Patrick στο Terminator 2 και ολίγον τι από λέητεστ Μαγκονάχυ, ο coach δίνει τη γκλαμουριά στη Jazz που δε μπορούν να δώσουν οι ίδιοι της οι παίχτες.

Σχόλιο:

Τί είχες Γιάννη, τ' είχα πάντα? Άλλη μια αδιάφορη χρονιά, που για μας τους non-Salt Lake City κατοίκους θα κινηθεί ανάμεσα σε απορίες τύπου "θα είναι τελικά αυτή η break-out χρονιά του Favors/Kanter?" και "αξίζει τα $ 63 εκ. ο Hayward?".
Δυνατά σημεία θα είναι το δίδυμο Burke & Burks, που είναι και catchy και φιλόδοξα ελπιδοφόρο. Ο Burke αναμένω να ηγηθεί φέτος. Το γνωστό θέμα με το αταίριαστο Kanter και Favors υπάρχει, αφού κανείς δεν είναι τεσσάρι και ούτε πρόκειται. Ναι μεν ο Favors δείχνει να έχει δουλέψει το footwork, αλλά αν δεν τον δω πέρα από τη preseason δεν πείθομαι. Υπάρχει και ο Gobert από πίσω που δικαιούται και θα πάρει ευκαιρίες, έτσι για να τηρείται η παράδοση με τους πολλούς ψηλούς που στο τέλος η Utah δε θα καταφέρει να κρατήσει, επειδή το mix στους ψηλούς στη Utah δεν είναι ποτέ καλό για έναν ψηλό.
Ερωτηματικό ο Dante Exum, που είναι ίσως ο πιο ανέτοιμος από τα πιο high rooky picks του φετινού Draft, ωστόσο έχει το ταλέντο να σταθεί και τα χαρακτηριστικά ενός late bloomer.

Λόγος να δει κανείς Jazz φέτος? Steve Novak for the corner three! tongue.gif

Πρόβλεψη: 26-56
Conference rank: 13th
Division rank: 5th

SG3ptshooter

Διώχτε τον, να τον πάρει κανάς άλλος.

aegeansheed
Είπαμε την επόμενη χρονιά και με ένα καλύτερο ρόστερ, αλλά ο μεγαλύτερος σύγχρονος shot jacker μοιράζεται το 0/11 τρέυς από σήμερα.

http://bkref.com/tiny/hyOi5
jvalin
Εντάξει απλά δεν υπάρχει αυτό laugh.gif

geo82
Τι έβαλε ο τύπος!!!! huh.gif huh.gif
aegeansheed
Απίστευτη έμπνευση! Δεν του το είχα με τίποτα. Δεν νομίζω να το είχα σκεφτεί ποτέ έως σήμερα ότι μπορεί να μπει μέσα με τέτοιο τρόπο!
jasonick
Η Utah από τις ομάδες της λοταρίας, θεωρώ ότι είναι η ομάδα που είναι πιο κοντά στο να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Hayward έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοση του μετά από την μέτρια περσινή χρονιά, ο Favors παρουσιάζεται και αυτός καλύτερος, ο Gobert είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και δείχνει να έχει potential αμυντικού παίκτη της χρονιάς, πράγμα που κάνει πιο αναλώσιμο τον Kanter και δεν θα χρειαστεί το FO να ματσάρει ένα ενδεχόμενα μεγάλο συμβόλαιο το καλοκαίρι μιας και είναι RFA. Το πρόβλημα όμως βρίσκεται στον άσσο, με τον Burke να απογοητεύει, σουτάροντας αρκετά, χωρίς καλά ποσοστά, με πρόβληματα να τελειώσει (insert random sexual joke) κάτω από το καλάθι και ως playmaker απογοητεύει. Ακόμα και να βελτιωθεί στο μέλλον, δεν βλέπω πως μπορεί να σταθεί ως βασικός. Ο Exum τώρα, δεν δείχνει έτοιμος αλλά δε νομίζω να περίμενε κανείς να αποδώσει από την πρώτη του χρονιά. Με την βελτίωση του όμως, αυτό που λείπει από τη Utah είναι ένας παίκτης στο φτερό που να σουτάρει και μαζί με κανά δυο καλές προσθήκες για τον πάγκο τους θα είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα playoffs.
SG3ptshooter
-Βρέθηκε ρόλος για τον Trey. +12 σήμερα και αυτό το Jamalicious στα @@ μου στυλάκι όντως είναι ό,τι πρέπει απέναντι σε παγκίτες. Για τώρα ή για πάντα, θα δούμε.
-Ο Rudy Gobert μπορεί και να είναι ένας απ' τους καλύτερους C στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Ναι, το έγραψα. Είμαι τόσο fan που δε γινόταν να μην το πω πρώτος. Μπορεί και να είναι ο αγαπημένος μου παίκτης στον κόσμο κάτι ώρες.
-Παίζουν με βασικό τη μεγάλη ψυχή του Joe Ingles, που συνεχίζει να είναι απ' τους καλύτερους παίκτες σε μια ιδιαίτερα προσωπική κλίμακα με σουρεαλιστικά κριτήρια που δεν γίνεται να προσδιοριστούν. Θα τον κρατήσουμε για ρολίστα και επί του πρωταθλήματος, που όπως έχω πει πολλάκις στο skype με το γνωστό δικό του ύπουλο τίμιο και αθόρυβο τρόπο θα κατακτήσει.
-Μ' αρέσει ο Exum όταν δείχνει τι μπορεί όντως να κάνει.
-Παρότι ομολογουμένως χαθήκαμε κάπου στην πορεία, έχω υπάρξει γιγάντιος cult loverboy του Μορμονοπαιδίου.
-Θα έχουν καλή θέση και στο ερχόμενο draft, να πάρουν άλλο ένα κομμάτι του παζλ.
-Bryce Cotton. Του χρόνου απαιτώ και Tekele.
-Μπορεί να πεθάνει ο Tomic και να γλιτώσω τη μετάβασή του στο ΝΒΑ, δεν ξέρω πως και πότε θα πάρει τα 150 κιλά που του λείπουν ούτε στη θέση ποιανού θα παίξει. Άσε που μπορεί να γίνει και trade. Fingers crossed.

Σε 10 μέρες μέσα έγινα Utah απ' το πουθενά. Χτιζόταν μια πενταετία αλλά τα κατάφεραν οι μπαγάσες.

jazz-sm.gif
D-Wade
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 9 2015, 02:31 ) *
-Ο Rudy Gobert μπορεί και να είναι ένας απ' τους καλύτερους C στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Ναι, το έγραψα. Είμαι τόσο fan που δε γινόταν να μην το πω πρώτος. Μπορεί και να είναι ο αγαπημένος μου παίκτης στον κόσμο κάτι ώρες.

Τα έλεγε από το καλοκαίρι ο Jake(από το πρώτο μάλιστα φιλικό) για το μεγάλο NBAer που κατεβάζουν οι Γάλλοι. Αλλά εμείς αντί να ρουφάμε τις γνώσεις του σαν σφουγγάρια καθόμασταν και τον κοροιδεύαμε biggrin.gif
Boom Dizzle
Ο Gobert εχει τρομερο potential...Βασικα θεωρω οτι τα επομενα χρονια θα εξελιχθει-αν δεν ειναι ηδη-σε εναν απ τους καλυτερους rim protector που λενε και στο χωριο μου tongue.gif Το παλικαρι εχει χερια-πλοκαμια!
Στο ντραφτ βεβαια δεν ξερω τι θα επιλεξουν οι Μορμονοι και αυτο γιατι εχουν παικτη εξελισιμο σε καθε θεση...Για μενα ενας Χεζονια θα τους πηγαινε γαντι καθως φαινεται να εχει και το σουτ....Ενω δεν ξερω πως στο μελλον θα χωρεσουν μαζι Exum και Burke στην ομαδα....Εν πασει περιπτωση οι Τζαζ ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες ομαδες στο ΝΒΑ αυτη τη στιγμη και αν παιζαν ετσι απο την αρχη φετος ισως και να καναν την εκπληξη...
SG3ptshooter
QUOTE(D-Wade @ Mar 9 2015, 12:28 ) *
Τα έλεγε από το καλοκαίρι ο Jake(από το πρώτο μάλιστα φιλικό) για το μεγάλο NBAer που κατεβάζουν οι Γάλλοι. Αλλά εμείς αντί να ρουφάμε τις γνώσεις του σαν σφουγγάρια καθόμασταν και τον κοροιδεύαμε biggrin.gif

Αυτούς που έλειπαν απαριθμούσε και έλεγε πως "τον εμφάνισαν πίσω απ' αυτούς το Gobert".
Kι αυτό έλειπε να ανακαλύπταμε παίκτες εξαιτίας του... Jake. Θα είχα σταματήσει να βλέπω από ντροπή. tongue.gif

Tόσο απλά, τι συμβαίνει χωρίς Kanter ακόμα συχνότερα:
http://www.nba.com/video/games/nets/2015/0...-bkn-play6.nba/

Γενικά απ' τις σάπιες συμπαθώ, κυρίως με κριτήρια roster, Jazz και Magic, που μου έμειναν στάσιμοι φέτος σε κάποια πράγματα. Και περιμένω να κάνουν την εκκαθάριση οι Pelicans.
SG3ptshooter


Kαλούλια πήγε, 8/11-19-22-4. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Και η αμυντική λειτουργιά συνολικά έμεινε σε ψηλό επίπεδο με το Harden να τελειώνει με 3/13, μικρός και ο παρονομαστής, έχει κι αυτό τη σημασία του για το πόσο καλά του αρνήθηκαν να πάρει τις προσπάθειες που ήθελε. Είναι άριστα νέα πόσο παίζουν οι rookies και sophomores σε όλο αυτό, με το Rodney Hood να δίνει career high χτες. Και με το μορμονοπαίδι να παίζει σαν All-Star παράλληλα με το ανέβασμα στη στήλη με τις νίκες, υπάρχει ελπίδα. Μια τόσο πειστική νίκη απέναντι σε ομάδα που ίσως και να ξεκινήσει τα offs με πλεονέκτημα έδρας δεν είναι ποτέ μικρή υπόθεση, όταν ξέρεις τη συνολική τους εικόνα στα πρόσφατα παιχνίδια βεβαιώνεσαι πως δεν είναι σειρά από συμπτώσεις ό,τι συμβαίνει στο Salt Lake City.
SG3ptshooter
Kάπου ανάμεσα στις συνεχόμενες πάσες πίσω απ' την πλάτη, τα poster dunks και εκείνη τη φάση στο transition που προσπέρασε στο τρέξιμο όλο το Houston, συν τα γνωστά του νούμερα στην άλλη πλευρά του παρκέ, ο Gobert αξίζει να θεωρείται rising star ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή, αν δεν τον βοηθάει κάτι είναι το small market της Utah, τίποτε άλλο.
SteveNashidis
jvalin




Ανεπίσημα κυκλοφορούν φήμες ότι παίζει να χάσει από μερικούς μήνες μέχρι και όλη τη χρονιά.

Τι να πει κανείς…? sad.gif Μακάρι η ζημιά να είναι εν τέλει μικρότερη απ ότι φαίνεται και να γυρίσει σχετικά γρήγορα.
Περίμενα με ενδιαφέρον τη φετινή ομάδα των Jazz με Exum, Burks, Hayward, Favors, Gobert, συν Burke, Hood και τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες να έρχονται απ τον πάγκο. Με λίγη τύχη παίζει να χτύπαγαν playoffs. Όχι πως ο Exum θα έκανε τη διαφορά, αλλά όπως και να το κάνουμε υπήρχαν αυξημένες προσδοκίες εν σχέσει με πέρυσι.
a bullet for your head
Οι Jazz υπέγραψαν τον Jeff Withey, με 2ετες μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο. Που σημαίνει πως αυτή την στιγμή έχουν 19 συνολικά συμβόλαια''εγγυημένα-μερικώς εγγυημένα-μη εγγυημένα''. Για ενα πράγμα είμαι πολύ περίεργος...αν ο Bryce Cotton θα είναι τελικά μέσα στα 15 συμβόλαια biggrin.gif
SteveNashidis


Και τον μνημονεύσαμε χθες ,πριν το επεισόδιο, για την ατάκα του για τον Καντέρ .
Ο Artest εγκρίνει αλλά έλειπε χθες smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.