QUOTE(Leon_cp3 @ Mar 11 2011, 21:41 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
1)Ο Φριντέτ αξίζει τον ντόρο που γίνεται; Μέχρι και εφαρμογή για το iphone έφτιαξαν οι συμφοιτητές του την οποία κατέβασα και έχει κάποια επικά quotes κλεμμένα από τα Chuck Norris facts...
2)Είναι αλήθεια αυτό που διαβάζω στο Slam ότι "watch a college game this season and you'll be watcing a bunch of point guards knowingly or unknowingly atrempting to be CP3 clones". Αυτό βέβαια το διάβασα σε αφιέρωμα για τον ίδιο τον Πολ οπότε σίγουρα θα έχει ένα στοιχείο υπερβολής αλλά αν ισχύει για κάποιους άσους όντως και το έχετε παρατηρήσει let me know.
3)Το αγαπημένο μου Syracuse τι πιθανότητες έχει; Λογικά λιγότερες από πέρσι που και πάλι πήγε άκλαφτο σχετικά σύντομα.
4)Η πρόβλεψη σας εδώ. Μπορούμε να περιμένουμε καλύτερο ή πιο ενδιαφέρον τουρνουά από το περσινό όπου είχαμε και την μεγάλη έκπληξη του Butler εκτός των άλλων; Το φαβορί;
1. Για τα κολεγιακά δεδομένα ο Φριντέτ δεν είναι απλά σούπερ παίκτης...
Είναι μύθος
Υπάρχουν βέβαια αμφιβολίες για το αν θα τα καταφέρει στο επίπεδο του NBA αλλά εγώ θεωρώ ότι μπορεί να βρει ρόλο σε κάποια ομάδα.
2. Αν υπάρχει ένας PG στο φετινό κολεγιακό που μοιάζει περισσότερο στον Κρις Πολ, αυτός είναι ο Ίρβινγκ του Duke, ο οποίος όμως είναι τραυματίας εδώ και καιρό. Γενικότερα δεν υπάρχουν PGs με εξωπραγματικά αθλητικά προσόντα όπως οι Rose, Wall, Bledsoe των προηγούμενων ετών αλλά play makers που παραπέμπουν σε άλλο μοντέλο. Παράδειγμα ο Μακ Κέιμι του Illinois που είναι μια "φτωχή" έκδοση του Ντερόν Ουίλλιαμς.
3. Το Syracuse πέρυσι αποδείχθηκε πως δεν άξιζε το # 1 seeding...
Νομίζω φέτος ότι πάλι κάπου στα ίδια θα κινηθεί, μεταξύ sweet 16 και elite 8...
4. Δε βλέπω πολύ πιθανή μια έκπληξη τύπου Butler...
Δύσκολο όμως και να αποδοθεί ο τίτλος μεγάλο φαβορί φέτος, όπως έγινε πέρυσι με το Κάνσας.
Duke, Kansas, Οhio State δείχνουν οι 3 πιο σταθερές ομάδες μέχρι στιγμής...
Στα ισχυρά αουτσάιντερ θα έβαζα τα North Carolina, Connecticutt, Notre Dame και Florida.
QUOTE(Leon_cp3 @ Mar 12 2011, 04:26 )
Εντύπωση μεγάλη μου έκανε αυτός ο Κέμπα Γουόκερ από το Κονέκτικατ,φαίνεται μεγάλος σκόρερ.
QUOTE(sixama23 @ Mar 10 2011, 21:16 )
Φοβερή ενέργεια από τον Walker στο τέλος!
Αν και σε 4-5 προσωπικές ενέργειες που είχε επιχειρήσει στα τελευταία λεπτά τα τελειωματά του ήταν άσχημα, τελικά έβαλε το πιο κρίσιμο...
Ίσως κακώς έγινε αλλαγή παικτών από το Πιτσμπουργκ στο σκριν πάνω στον Walker...
Πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ επίσης από τους "Πάνθηρες".
Με τη νίκη του αυτή το Κονέκτικατ απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.
Από την άλλη το Πίτσμπουργκ μετά από αυτήν την ήττα είναι πιθανό να χάσει το #1 seeding στο NCAA Tournament.