Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Μaccabi Tel Aviv
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
j-kidd13
2η ήττα για τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν,μετά απο 2 παρατάσεις,απο την Εφές στην Τουρκία.Οι πράσινοι είχαν κακές επιλογές σε κρίσημα σημεία στο τέλος,η έλλειψη 2ου οργανωτή πίσω απ τον Καλάθη φάνηκε,έχασαν ανεπίτρεπτα πολλά ριμπάουντ,και με τη βοήθεια των διαιτητών που επέτρεψαν το "ξύλο" των Τούρκων,σφυρίζοντας ελάχιστα φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού,έχασαν στις λεπτομέρειες μια πολύ σημαντική νίκη.Επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.
whaler
Το παιχνίδι θέλει πολλή προσοχή, η έδρα μας πρέπει να προστατεύεται και τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζουμε. Η Μακάμπι έχει πολλές δυνατότητες κι ας μην έχει πιάσει ακόμα μάξιμουμ απόδοση. Να συνεχίσουμε στον ίδιο καλό ρυθμό από τότε που ήρθε ο Τσάβι. Περιμένω καλή εμφάνιση από Μπουρούση που θα έχει Zirbes και Iverson απέναντί του και μπορεί να τους καταπιεί.
rahxephon13
Περιμένω νίκη σήμερα έστω και δύσκολα αν και είναι ευκαιρία για καλή εμφάνιση, η διάφορα μας με την μακαμπι που και αυτή φέτος στήθηκε είναι ότι ενώ έχουν πολύ κάλο ροστερ (αν και με ορισμένες ανορθογραφίες λόγω των πολλών τραυματισμών) δεν έχουν προπονητη, από την απόλυση Εντελστάιν είναι ακόμη με τον βοηθό πράγμα τραγικό για μένα (μάλλον περιμένουν 2 3 ήττες ακόμη μπας και ξυπνήσουν) και στην κατεύθυνση που βαδίζουν βάζουν και φέτος υποψηφιότητα για την απογοήτευση τις χρονιάς.
MaJesty23
Ηρθα γήπεδο για πρωτη φορά φετος...Ντροπη οι οργανωμενοι να απεχουν για το κολοποδοσφαιρο και την Σπαρτη.Ωραιοι... Αλλά τοσο παναθηναικοι είναι...

Στο τρενο που ερχόμουν ειδα παρεα 6 ρωσους με γυναίκες και τρεις αμερικανους σε αλλη παρεα.Kαι κατεβηκαν Ειρηνη και πηγαν εκδοτηρια....καλα οι Ρωσοι, οι Αμερικανοί πως ψηθηκαν για euroleague w00t.gif
pan24
Κλειδι σημερα ο περιορισμος του γκαουντλοκ.Κλειδι ο καλαθης που λογικα θα παει πανω του να μην φορτωθει με φαουλ
Ευκαιρια και για τον μπουρουση να κανει ενα μεγαλο παιχνιδι με ψηλους στα μετρα του αλλιως ολο και περισσοτεροι θα τον συγκρινουν με τον ραντουλιτσα
Quincy
Η πρώτη 5αδα του ΠΑΟ είναι πολύ αποτελεσματική. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη η διαφορά με την εικόνα της Μακάμπι.
tuareg
QUOTE (MaJesty23 @ Nov 10 2016, 20:39 ) *
Ηρθα γήπεδο για πρωτη φορά φετος...Ντροπη οι οργανωμενοι να απεχουν για το κολοποδοσφαιρο και την Σπαρτη.Ωραιοι... Αλλά τοσο παναθηναικοι είναι...

Στο τρενο που ερχόμουν ειδα παρεα 6 ρωσους με γυναίκες και τρεις αμερικανους σε αλλη παρεα.Kαι κατεβηκαν Ειρηνη και πηγαν εκδοτηρια....καλα οι Ρωσοι, οι Αμερικανοί πως ψηθηκαν για euroleague w00t.gif


μηπως ηταν εβραιοι ολοι ? biggrin.gif
shtarkws
Γνωρίζει κανείς τις ελλείψεις της Μακαμπι?
gerorge
QUOTE (shtarkws @ Nov 10 2016, 21:39 ) *
Γνωρίζει κανείς τις ελλείψεις της Μακαμπι?


Προπονητη χημειας και γενικα πλανου απο τοτε που εφυγε ο Μπλατ biggrin.gif .Τωρα αν ρωτας για τραυματιες δεν ξερω ακριβως περα απο landesberg
pan24
Επιτελους βλεπουμε εναν προπονητη να εχει συστημα με τον καλαθη να κοβει στην ρακετα οταν δεν εχει την μπαλα
bodiroga10
QUOTE (shtarkws @ Nov 10 2016, 21:39 ) *
Γνωρίζει κανείς τις ελλείψεις της Μακαμπι?

Ουσιαστική απουσία δεν έχει. Ο Μεκελ λείπει που παίζει μ.ο γύρω στα 9 λεπτά μέχρι τώρα στην διοργάνωση και ο Λάντεσμπεργκ που έχει παίξει μόνο στους 2 πρώτους αγώνες
Nik Tepits
Tι εγινε ρε παιδες η τελευταια φαση? Τι το πηρε το ταιμ αουτ ο ανθρωπος?

Επιτελους ενα καλο παιχνιδι απο Μπουρουση, ο Παππας απεναντιας ανυπαρκτος. Καλαθης, Σιγκλετον οι καλητεροι μεχρι τωρα. Μαλλον αφου δεν εκατσε του Ποποβιτς θα μεινουμε ως εχει και θα παρει καποια λεπτα ο Μποχωριδης.

Οντως το ΟΑΚΑ θυμιζει θεατρο χωρις τους οργανωμενους, κριμα..
rahxephon13
Δυο ομάδες που ακόμη μοντάρονται και έχουν προβλήματα χημείας και ρόλων απλώς εμείς παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε κανονικό προπονητη.

Είναι φανερό πλέον ότι χρειαζόμαστε άσο για ΟΛΗ την χρονιά και όχι μόνο μέχρι την επιστροφή τζειμς η ομαδα το φωνάζει παππας φελτειν και μποχωριδης 2 αριζουν και κυρίως εξουδετερώνονται/χαραμίζονται προσπαθώντας να οργανώσουν και έχουμε τεράστιο πρόβλημα χωρίς τον καλαθη μέσα αυτά είναι τραγικά πράγματα.

Θα έλεγα και για ψηλό μαπ άλλα το θεωρώ δευτερεύων σε σχέση με τον γκαρντ (ελπίζω και σε καλύτερο μπουρουση στην συνεχεία) και μετά θα προέκυπταν πολλές αλλαγές και ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολα εφικτό αν και κάλο θα ήταν να έχουμε τον νου μας για οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστή ώστε να εκμεταλλευτούμε τις αλλαγές στων 2 γύρο.

Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να αναφερθώ τώρα σε κάποιες σκέψεις που έχω άλλα σιγά σιγά αρχίζω και αναρωτιέμαι τι είχε στο μυαλό του ο πεδουλακης νομιζω έχει κάνει πολλές ανορθογραφίες στο ροστερ και ακόμη και χωρίς των τραυματισμό τζειμς θα χαμέ προβλήματα στην διάρκεια της χρονιά πραγματικά απορώ.

rahxephon13
Όσο κάλος είναι σήμερα επιθετικά ο σινγκλετον τόσο χάλια είναι ο γκιστ, δεν του βγαίνει τίποτα λέμε.
villiskabas
ρε παιδια γτ τοσο χαλια ο Μπουρουσης ? συγνωμη για τον χαρακτηρισμο
pan24
Πηγε για αυτοκτονια,βγηκε ο μπουρουσης και με σινγκλετον εδεσε καπως η αμυνα αλλα αλλο ειναι το σημαντικο
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΑΜΩΤΟ
Επιτελους ενα απο τα ταλεντα μας παιζει με @@
Σε σημειο που καιει βλεπει την ευκαιρια,μενει με τον ψηλο,το τολμαει και το βαζει
t0ny3
Μόλις μας έφτιαξε ο Λευτερακης, ήρθε η αυτοκτονία...
pan24
Ο γκιστ στην τελευταια φαση οπως πηγε για κλεψιμο εκανε εγκλημα και αφησε αδεια την ρακετα.Ευτυχως το εχασε ο σμιθ
Quincy
Όσο καλή είναι η πρώτη 5αδα του ΠΑΟ, τόσο δυσλειτουργική είναι η δεύτερη. Πρέπει κάπως να το ισορροπήσει ο Πασκουάλ

* Λογικά θα το καθαρίσει τώρα. Η Μακάμπι μόνο να το κλέψει μπορούσε και την έχασε την ευκαιρία της
Special_One
ε αυτοκτονία μια, αυτοκτονία δυο κλπ σημαίνει ότι δεν υπάρχει ηγέτης με @@ να καθαρίζει δικά σου ματς...έτσι δεν πας πουθενά.
gerorge
Ευτυχως για τον ΠΑΟ ο Goudelock πηγε να το παρει πανω του χωρις να του βγει και δεν πηραν το ρισκο για φαουλ στον Καλαθη για βολες οταν κατεβαινε στην τελευταια επιθεση.Δεν βλεπω πως μπορει να το χασει ο ΠΑΟ το ματς στην παραταση αφου ξεπερασε το σοκ της ανατροπης

Επισης απαραδεκτο να πας για κλεψιμο σε εκεινο το σημειο του αγωνα,παλι καλα που ο Σμιθ δεν το εκμεταλλευτηκε
rahxephon13
Σινγκλετον εκπληκτικός γκιστ (εκτός του πολύ σημαντικού καλαθιού που ισοφαρίσαμε στο τέλος) τραγικός στην επίθεση.
shtarkws
Καλα απορω δεν βλεπουν οτι εχει στραβωσει το στεφανι του Παναθηναϊκού?

Αν και μετα απο αυτο το ματς δεν πανε να πάρουν οργανωτή συντιμα θα έχουμε κηδείες
pan24
Σημεια των καιρων?Μποχωριδης 11 λεπτα παππας 7
lightday
Κακοί κάκιστοι , μια ταχυτητα πίσω , θολούρα μας έβγαλε την πίστη. Καθαρή αυτοκτονία να χάσεις από αυτή την Μακάμπι...
Andre Miller
QUOTE (shtarkws @ Nov 10 2016, 23:12 ) *
Καλα απορω δεν βλεπουν οτι εχει στραβωσει το στεφανι του Παναθηναϊκού?

Αν και μετα απο αυτο το ματς δεν πανε να πάρουν οργανωτή συντιμα θα έχουμε κηδείες

Αν τα λέμε αυτά για τον Παναθηναϊκό, τι να πούμε και για τη Μακάμπι!
Nik Tepits
Κατι δεν παει καλα, ο Φελντειν ειναι λιγος αφου μονο σποτ σουτερ ειναι. Απο κει και περα ο Παππας ειναι στον κοσμο του, και ο Μπουρουσης την εχει δει Ντιβατς. Καλα κανει ο Πασκουαλ και τους παρκαρε στον παγκο. Λειπει ενας οργανωτης οντως να ηρεμει το παιχνιδι και να μην κανει λαθη. Τοσο δυσκολο ειναι?? Εχουμε προβλημα οταν δεν μπαινουν τα σουτ, παλι καλα που νικησαμε οπως πηγε το ματς πραγματικα!

Κρις Σιγκλετον απλα απιστευτος σημερα!
rahxephon13
Ευτυχώς καταφέραμε στην παράταση να το πάρουμε, βασικά παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε στο 4 δεκάλεπτο άλλα τεσπα ο πασκουαλ ακόμη μοντάρει την ομαδα και νομιζω οτι επίτηδες έκανε κάποια πράγματα όπως η επίμονη σε μποχωριδη για το μισό 4 δεκάλεπτο οπού είχαμε τρελά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας τα οποία δεν του βγήκαν και ευτυχώς δεν το πλήρωσε.

Από κι και πέρα νομιζω ότι χρειαζόμαστε αλλαγές στο 1 5 η το λιγότερο ένα οργανωτή ώστε να βγαίνουν πιο λειτουργικά σχήματα και γνώμη μου είναι ότι των θέλουμε για όλη την χρονιά ειδικά τώρα που φαίνεται ότι ο παππας δεν μπορεί να παίξει την θέση και ο μποχωριδης έχει μέλλον σαν 2 άλλα χωλαίνει στον άσο, όποτε αφου φτάσαμε 1 μηνά πριν την επιστροφή τζειμς ας πάρουν λίγο παραπάνω χρόνο και ας δουν τι επιλογές έχουν αφου 1 2 νομιζω περισσεύει και κάλο θα ήταν να φύγει το ιδανικό με ανταλλαγή με άλλο παίχτη.

Για μποχωριδη το λεγε και ο σαλε ότι έχει ταλέντο τελικά δεν μας πουλούσε φούμαρα απλώς θέλει χρόνο και να παίζει στην θέση που του ταιριάζει με πασκουαλ πιστεύω ότι θα βγει, άλλα και τον χαλαλαμπο δεν τον ξεγράφω έχουμε χρόνο για να δείξει πράγματα κι αυτός άλλα με το ζόρι να γίνει το βασικό μας τριάρι δεν γίνεται και γενικά έχει αρκετές ανορθογραφίες το ροστερ όποτε ας μην αρχίσουμε την γκρίνια στο ισπανο ειδικά φέτος είναι χρονιά χτισίματος ας μην έχουμε υπερβολικές φιλοδοξίες κι ας τον αφήσουμε να δουλέψει των άνθρωπο αλλιώς προκοπή δεν πρόκειται να δούμε.

Υ.Γ.)Για όσους λένε για παππα μποχω φελτειν το πρόβλημα είναι ότι πολλές φόρες παίζουν μαζί και τα προσόντα τους αλληλοεξουδετερώνονται απλώς δεν βγαίνουν τέτοια σχήματα όποτε μας μένει ο καλαθης με 1 από τους τρεις, για να διορθωθεί κανονικά το πράγμα πρέπει να φύγει ένας από αυτούς και να έρθει άσος διαφορετικά το πρόβλημα θα συνεχιστή χωρίς να έχουν την ευθύνη οι παίχτες.

Υ.Γ. 2)Ο πεδουλακης τα θαλάσσωσε στο recruting φέτος κι ας μην ήταν τόσο φανερό με μια πρώτη μάτια, αν και μερικοί συμφοριτες το χαν δει και τα λέγαν από τον σεμπεμβρη.
john wick
Ειμαι Βαρκελωνη κ βλεπω απ την tv το Μπαρτσα vs Zalgiris..
Ειχαν τρελαθει οι σπικερ με τον Πασχουαλ στην 4η περιοδο κ στη παραταση.... laugh.gif
CG.
Ενα βημα πριν την αυτοκτονια ημασταν αλλα αποφασισε να αυτοκτονησει πρωτα η μακαμπι
Παλι καλα να λεμε
Πρεπει πασι θυσια να κρατησουμε οσο μπορουμε φετος την εδρα μας
Οπως και να χει η σημερινη νικη καλυπτει καπως την πικρια για τον τροπο που χασαμε στην τουρκια
lightday
QUOTE(john wick @ Nov 10 2016, 23:47 ) *
Ειμαι Βαρκελωνη κ βλεπω απ την tv το Μπαρτσα vs Zalgiris..
Ειχαν τρελαθει οι σπικερ με τον Πασχουαλ στην 4η περιοδο κ στη παραταση.... laugh.gif

τί λένε ?
CG.
QUOTE (pan24 @ Nov 10 2016, 23:18 ) *
Σημεια των καιρων?Μποχωριδης 11 λεπτα παππας 7

Δεν του ταιριαζαν αμυντικα της μακαμπι οι γοργοποδαροι γκαρντ τους και λογικα δεν τον εμπιστευτηκε αρκετη ωρα μιας και δεν ειναι και πολυ της αμυνας..
MaJesty23
Ο Πασκουάλ πρέπει να βρεί,τις πεντάδες που βγάζουν ισορροπία.Απαγορεύται Φώτσης -Μπουρούσης μαζί...Μποχωρίδης-Παππάς,Μποχωρίδης-Καλάθης(τελείως άσουτοι)

Εγκλήμα όταν πήραμε διαφορά να αφήνει τον Φώτση να κυνηγάει σε αλλαγές.Εκει χάσαμε τα αυγά και τα pasquaλια tongue.gif !

Ο Παππάς σήμερα δεν έπαιξε με Καλάθη και εξουδετερώθηκε!Εαν δεν πάρεις ,play maker,είσαι άξιος της μοίρας σου,πραγματικά!Ο
Καλάθης θα αφήσει τα συκώτια του . sad.gif
Dred11
Ένα ακόμα παιχνίδι με σκαμπανεβάσματα. Ο Καλάθης κουβαλάει την ομάδα κι όταν βγαίνει υπάρχει πρόβλημα. Ο Ρίβερς σήμερα ήταν τραγικός, ο Νίκολς ευθυνόφοβος στην επίθεση, με αποτέλεσμα το επιθετικό βάρος να πέσει στους άλλους. Ευτυχώς ανταποκρίθηκε ο Σίνγκλετον. Ο Φώτσης σήμερα είχε ένα καλό παιχνίδι, όπου δεν ήταν τρύπα, μπήκε στο rotation και ο Μποχωρίδης, ο οποίος στην πραγματικότητα πήρε χρόνο από τον Παππά. Αν έρθει οργανωτής/σκόρερ πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου για να δώσει boost. Διαφορετικά ας μην πάρουν κανένα. Στους ψηλούς χρειάζεται ίσως κάποιος για βάθος, καθώς αν λείψει οποιοσδήποτε θα έχουμε χοντροπρόβλημα. Εκεί μπορούμε να βρούμε ένα οποιοδήποτε δυναμικό κατσίκι να παίρνει ριμπάουντ και να κάνει κοψίματα. Είναι σαφώς πιο εύκολη μεταγραφή από τον κοντό.
john wick
QUOTE (lightday @ Nov 10 2016, 20:55 ) *
τί λένε ?



Οταν το ματς πηγε στην παραταση κ οταν στο τελος κερδισαμε ακουγες Τσααααααβιιιιι Πασκουααααααααλλλ. laugh.gif laugh.gif
Nik Tepits
Δηλωση με νοημα απ τον ΔΓ:

"Σήμερα κρατάμε τη νίκη. Θα πρέπει όλοι να μάθουν να πολεμάνε και να παλεύουν, μηδενός εξαιρουμένου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των "πρασίνων" μετα τη νίκη με 83-75 επί της Μακάμπι, που ήταν η 4η για τους "πράσινους" στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Euroleague."

Και δηλωσεις Πασκουαλ:

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βοήθησαν την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτή τη νίκη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Παίξαμε πάνω κάτω καλή άμυνα για σαράντα λεπτά. Μόνο κάποια λάθη στο αμυντικό transition μας έφεραν σε δύσκολη θέση. Προφανώς στην επίθεση παίξαμε αρκετά καλά, αλλά σίγουρα θέλουμε κάποια βελτίωση, δεδομένου ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη» ήταν τα πρώτα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος στάθηκε και στον Λευτέρη Μποχωρίδη:

«Ο Μποχωρίδης βοήθησε πολύ την ομάδα, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά του. Γι αυτό λαμβάνει την ανταμοιβή να παίζει σε σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό με τη Μακάμπι», ενώ συνέχισε λέγοντας για το πόσο σημαντικό είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός ματς που κρίνονται στην κόψη του ξυραφιού: Είναι πολύ σημαντικό που κερδίζουμε έτσι. Η αλήθεια είναι ότι με τόσο σφιχτό πρόγραμμα δεν έχουμε πολλές ημέρες για να προπονηθούμε. Έτσι τα παιχνίδι μας βοηθούν να μεγαλώνουμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει μεγάλη συνέχεια στο παιχνίδι της. Όσο κερδίζεις, τόσο περισσότερο βελτιώνεσαι».

Για τη μέτρια απόδοση του Γιάννη Μπουρούση, είπε: «Δουλεύει σωστά. Ο Σίνγκλετον την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν τόσο καλός, αλλά τώρα έκανε μεγάλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι την εβδομάδα που έρχεται, ο Μπουρούσης θα παίξει πολύ καλά. Ήταν και λίγο άτυχος, γιατί τη στιγμή που έπαιξε υπήρξαν λάθος επιλογές από άλλους παίκτες κι ήταν ένα διάστημα που η Μακάμπι κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. «Θυσιάστηκε, έστω κι αν δεν ήταν αυτός ο υπαίτιος της κατάστασης».

Όσο για τη μεταγραφή παίκτη; «Ξέρετε ήδη ότι δεν μιλάω για τέτοια θέματα δημοσίως, μετά από αγώνες. Πάντα σκεφτόμαστε με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα κι επιχειρούμε να παίξουμε καλά με αυτούς. Μένουν περίπου δύο με τρεις εβδομάδες στον Μάικ για να επιστρέψει. Τον χρειαζόμαστε πολύ.

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν η άνοδος του Μποχωρίδη επηρεάζει τα μεταγραφικά του πλάνα: «Όχι ακριβώς, δεν συσχετίζονται άμεσα τα θέματα, αλλά είναι μεταβλητές που πρέπει να λάβει κάποιος υπ' όψιν του. Μου αρέσουν οι νέοι παίκτες που προσπαθούν να δείξουν στον προπονητή τους κάθε μέρα ότι θέλουν να παίξουν».
rahxephon13
QUOTE (Dred11 @ Nov 11 2016, 00:12 ) *
Ένα ακόμα παιχνίδι με σκαμπανεβάσματα. Ο Καλάθης κουβαλάει την ομάδα κι όταν βγαίνει υπάρχει πρόβλημα. Ο Ρίβερς σήμερα ήταν τραγικός, ο Νίκολς ευθυνόφοβος στην επίθεση, με αποτέλεσμα το επιθετικό βάρος να πέσει στους άλλους. Ευτυχώς ανταποκρίθηκε ο Σίνγκλετον. Ο Φώτσης σήμερα είχε ένα καλό παιχνίδι, όπου δεν ήταν τρύπα, μπήκε στο rotation και ο Μποχωρίδης, ο οποίος στην πραγματικότητα πήρε χρόνο από τον Παππά. Αν έρθει οργανωτής/σκόρερ πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου για να δώσει boost. Διαφορετικά ας μην πάρουν κανένα. Στους ψηλούς χρειάζεται ίσως κάποιος για βάθος, καθώς αν λείψει οποιοσδήποτε θα έχουμε χοντροπρόβλημα. Εκεί μπορούμε να βρούμε ένα οποιοδήποτε δυναμικό κατσίκι να παίρνει ριμπάουντ και να κάνει κοψίματα. Είναι σαφώς πιο εύκολη μεταγραφή από τον κοντό.


Διαφωνώ ένα κανονικό άσο χρειαζόμαστε (όχι τίποτα φαντεζί) ώστε να γίνουν πιο ορθολογικά τα σχήματα και να μην κουτουλανε οι παίχτες μεταξύ τους όταν λείπει ο καλαθης, παρόλα την κακή εμφάνιση του παππα φέτος δείχνει να το προσπαθεί άλλα είναι φανερό ότι χαραμίζεται στον άσο η τουλαχιστων θέλει πολύ χρόνο (που δεν έχουμε) για να μάθει την θέση, με ένα οργανωτή να τον συμπληρώνει ο παππας μπορεί να γίνει μεγάλο όπλο και εχω πιστη οτι ο πασουαλ μπορεί να τον εκμεταλλευτή κατάλληλα.
Nik Tepits
Ο Παππας σημερα δεν επαιξε λεπτο στον ασσο, τον εβαλε σαν αλλαγη στη θεσηε του Ριβερς στο 2. Δεν εκανε τιποτα στην επιθεση και στην αμυνα πολυ αργος οποτε δεν τον ξαναεβαλε. Απλα πραγματα.

Μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι σε καθε ματς πρεπει να σκιζεται και οχι μονο οταν θελει. Σιγουρα σε αυτον απευθηνοταν ο προεδρος.
A.CAB
Ψυχοφθόρα αλλά πολύ σημαντική νίκη. Πάλι καλά γιατί δεύτερη ήττα στις λεπτομέριες θα έκανε και τεράστιο βαθμολογικό κακό και ψυχολογικό. Η αλήθεια είναι πως προσπαθήσαμε πολύ ν' αυτοκτονίσουμε αλλά ευτυχώς δεν τα καταφέραμε.
Γενικά ήταν εντελώς αψυχολόγητο παιχνίδι. Μέχρι το 27' δείχναμε πως πάμε για έυκολη επικράτηση και ας μην παίζαμε καλά (η Μακάμπι είναι ο ορισμός του ότι να 'ναι). Μετά ξαφνικά το κάνουμε ντέρμπι από το πουθενά. Μπαίνει ο Μποχωρίδης και φέρνει πάλι διαφορά! Και όπως την πήραμε έτσι τη χάσαμε. Ευτυχώς το έβαλε ο Γκιστ και πήγαμε παράταση. Μετά επέστρεψε η αρχική 5άδα και μπήκε το νερό στ' αυλάκι.

Πάντως έναν άσσο πίσω από τοπν καταλυτικό Καλάθη τον χρειαζόμασταν από χθες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχουμε ήδη πάρει αλλά πλέον το βλέπω χλωμό. Ελπίζω μην κλατάρει ο Νικ κανά Φλεβάρη και μετά κλαιγόμαστε.
Πεντάρι αρχίζω ν' αλλάζω άποψη. Ίσως και να χρειαζόμαστε. Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι ο Σίγκλετον βέβαια αλλά ο Γιάνναρος... Και ας αλληθοωρίζουν πολλοί.

Ο Καλάθης μέχρι το 27' ήταν εκπληκτικός. Με το που κουράστηκε και έκανε μια δυο σαχλαμάρες έπεσε και όλη η ομάδα μαζί του. Μόλις πήρε ανάσες επέστρεψε και έφερε ισορροπία στο παιχνίδι. Χτυπάει άσκημα το χτίσιμο από το τρίποντο αλλά και πάλι τα έκανε όλα συν την πολύ καλή αμυνα στον Γκάουντλουκ.
Ο Παππάς και πάλι αλλού. Κρίμα. Αλλά τώραο Τσάβι ξέρει φαινεται...
Μπράβο στο Μπόχω για τα τρίποντα και για τα κότσια αλλά κακά τα ψεματα όπως βοήθησε ν' ανέβει η διαφορά τόσο βοήθησε και στο να χαθεί.
Κάκιστος επιθετικά ο Φελντέι αλλαπολύ καλός αμυντικά.
Πολύ κακός ο Ρίβερς σήμερα, με σκαμπανεβάσματα ο Νίκολς που όμως έδωσε λύσεις. Πολύ πάθος ο τύπος.
Κάπως έτσι και ο Γκιστ με τη διαφορά πως κατά διαστήματα ήταν καθοριστικός. Μεγάλη ενέργεια.
Συμπαθητικός ο Φώτσης σήμερα αν και κάπου έχασε δυνάμεις. Όταν τον βλέπω με το Μπουρούση μαζί απορώ πόσο χρόνο χρειάζεται ο Πασκουάλ να καταλάβει πως δεν βγαίνει το πράγμα.
Λίγα πράγματα και πάλι από το Μπουρούση. Έμπειρο παιδί είναι ελπίζω να ανακάμψει αλλιώς τα 1,25 δώθηκαν στο βρόντο.
Και με άνεση ο καλύτερος του αγώνα ίσως και της αγωνιστικής, ο Σίγκλετον. Εξαιρετικός σε όλους τους τομείς. Μια χαρά 5άρι και είχε τους Άιβερσον-Τζίρμπες για πρωινό. Εξαιρετικό φιτ για πλάι στον Γκιστ κι ας μας χαλάει που το πέτυχαν άλλοι.

Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα από βδομάδα. Νικ κουράγιο γι' αρχή και βλέπουμε.
qspock
Μεγαλη νικη!

Η Μακαμπι ειρθε να ρεφαρει την εντος εδρας ηττα τους. Διαθετουν παιχτες ΦΩΤΙΑ και αυτοι γυρισαν το ματς στο τελος με τα σουτ. Λογικο ειναι αφου λιγο να ξεχαστεις-κουραστεις στην κανουν τη ζημια. Τοσο κοστιζουν αλλωστε για αυτον ακριβως τον λογο. Θα κανουν ζημιες σε αλλους και μαλιστα πολλες.

Απο κει και περα, μπορω να πω οτι η ασταθεια οφειλεται στην ελλειψη παιχτων σε θεσεις καιριες: 1 και 5.
Νομιζω οτι η φετινη Ευρωλιγκα ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ με το υπαρχον ροστερ και περιορισμενο ροτεισον. Η περσυνη ναι, φετος οχι.
Και μιλαω για ΤΟΠ επιπεδο, ετσι? Για κορυφη! Νομιζω θα εχουμε μεταγραφες, αλλιως θα μεινουν απο καυσιμα.

Χρειαζεται πλει μεικερ που να μπουμπουναει και σουτ, αφου δε τα εσταξε τα 100 για Ποποβιτς (ΚΑΚΩΣ) μαλλον θα αρκεστουν στον Τζειμς.
Και θελει και σεντερ για οταν δεν παιζει ο Γιαννης, να παιζει με πλατη. Λιγα λεπτα να προσφερει στηριγμα στην επιθεση και να ανοιξει αμυνες. Δε μπορει να το κανει μεχρι στιγμης, δε παιζει το παιχνιδι Πασκουαλ με τους υπαρχοντες. Χρειαζεται οπωσδηποτε, και υπαρχει παιχτης και μαλιστα Ελληνας για αυτο. Αρκει να ειναι υγειης και να καλυπτεται στην αμυνα απο διπλανο ΜΑΠ...
Τι κανει νιαου νιαου, κι αυτο το αναμενουμε.


Πιστευω πως αυτη η ομαδα, αν καταφερει να φτασει final four, μπορει να χτυπησει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. Θα χρειαστει ομως 1-2 προσθηκες γιατι σε βαθος χρονου θα ζοριστει το ροτεισον.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ SUPERFOODS! tongue.gif

Παμε για τη συνεχεια 41.gif 41.gif
louie
Μια νίκη που αναπληρώνει ψυχολογικά την ήττα της προηγούμενης βδομάδας. Βέβαια η διαφορά είναι οτι σήμερα το παιχνίδι έγινε ντέρμπι ενώ κερδίζαμε με 16 στο 3ο δεκάλεπτο και έμοιαζε τελειωμένο.

Το πρόβλημα είναι το ίδιο από το 2012. Δεν υπάρχει δεύτερος οργανωτής. Πέρσι μόνο το λύσαμε αλλά... τζορτζεβιτς. Μόλις λοιπόν βγαίνει ο οργανωτής μας παθαίνουμε μπλακ άουτ. Ο Καλάθης κάνει τρομερή σεζόν όσο και να βαράνε στο μάτι τα αστοχα τρίποντα.

Ο πασκουαλ είπε οτι ο Τζέιμς γυρίζει σε 2,5-3 βδομάδες. Αρχές Δεκεμβρίου δηλαδή. Αν η ομάδα αντέξει μέχρι τότε και δεν σκάσει ο καλαθης θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα. Ο Τζέιμς δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι μας. Ο νέος κανονισμός είναι κομμένος και ραμμενος στα μέτρα του. Θα έχουμε έναν πρωτοκλασάτο περιφερειακό αμυντικό(κάτι που λείπει πίσω από τον Καλάθη με τον Φελντίν να είναι μονος αξιόπιστος) και ακόμα καλύτερο στο επιθετικό τρανζισιον. Απλά απιαστος εκεί.

Εκεί που χρειαζόμαστε πιστεύω παίχτη είναι έναν αθλητικό ψηλό στο 5. Ίσως περισσότερο κι από οργανωτή. Αν χτυπά ξύλο τραυματιστεί ο Καλάθης καταστραφηκαμε. Αλλά από την άλλη αν τραυματιστεί ο οποιοσδηποτε από τους ψηλούς μας καταστραφηκαμε εξίσου. Ήδη δεν βγαίνουν οι χρόνοι στους ψηλούς.

Πιστεύω οτι στην Α1 πρέπει να παίζει ο Μποχωριδης 25λεπτα κι ας χάσουμε κι 1-2 αγώνες. Το μειονέκτημα έχει χαθεί εκτός κι αν περιμένουμε ήττα του οσφπ κι εμείς να είμαστε άψογοι. Ας θυσιασουμε λοιπόν το πλεονέκτημα για να κερδίσουμε δύο παίχτες(Καλαθη και Μποχωρίδη).
Ginobili
Πολύ μικρό το ροτέισον.Σε 3-4 βδομάδες το πολύ θα χει γυρίσει ο Τζέιμς.Και να πάρεις τώρα γκαρντ...μεχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό,θα ναι σα να μην τον εχεις.
Το θέμα είναι τι κανουμε με την frontline.
Λέτε για τον Φώτση πολλοί,και συνυπογράφω.Ειδικά εκεί που τον άφησε στο 4ο δεκάλεπτο μετά την διαφορά που πήραμε με τον Μποχωρίδη,η Μακάμπι έκανε πάρτι...10 κλάσεις κάτω σε αθλητικότητα,που και ποιον να κυνηγήσει?

Αλλά....αν δεν βάλει Φώτση,ποτε θα ξεκουραστούν οι άλλοι? Έχουμε 4 ψηλούς συνολικά,με τον Φώτση 4ο....δηλαδή τρεις.Που να βγει αυτή η χρονιά??? Ειδικά αν έχουμε παιχνίδι που ο Μπουρούσης δεν του βγαινει το ματς,ή έχει αντιπάλους δίδυμα αθλητικών ψηλών,οι Σίγκλετον Γκιστ δεν πρέπει να βγαινουν ποτέ.
Ο Νίκολς δεν είναι για 3,τουλάχιστον με Πασκουάλ.Ο Πεδουλάκης σκόπευε να βάζει και τον Χαραλαμπόπουλο αρκετά,οπότε προόριζε τον Νίκολς και για καποια λεπτά στο 4....ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν τον χαραμιζει εκεί ο Πασκουαλ! Χάνει τα πλεονεκτήματα του της δύναμης,τα ριμπ,και του σουτ.
Με Πασκουάλ όμως ο Χαραλαμπόπουλος προς το παρόν δεν τραβαει,ειδικά στην Ευρωλίγκα.


Συνεπώς χρειαζόμαστε έναν χαμάλη αθλητικό ψηλό να βοηθάει την ρακέτα...είναι πασιφανές.



Υ.Γ Καλάθη,κουράγιο! Κράτα γερά....σφίξε δόντια
jonaldidhs
-Το καλοκαιρι αλλα και μεχρι πριν ενα μηνα εγραφα πως οταν ο Πεδουλακης πηρε τον Σινγκλετον ειχε στο μυαλο του μια βελτιωμενη εκδοση του Λασμε..Νομιζω οτι σημερα φανηκε πως ισχυει αυτο..

-Ο Μπουρουσης εχει τεραστιο θεμα χωρις τον Τζεημς..Ολος ο σχεδιασμος της δευτερης πενταδας χτιστηκε με αξονα το διδυμο Τζεημς - Μπουρουσης..Χωρις τον αμερικανο θα εχουμε θεμα μεχρι να γυρισει..Δεν θα περιμενω τα περυσινα οργια του Γιανναρου αλλα σαφως καλυτερη παρουσια..Σε αυτο θα βοηθησει και πολυ ο Πασχαλης αλλα αυτο θα φανει μετα τον Γεναρη μεχρι να αφομοιωθουν τα επιθετικα συστηματα..

-Η ομαδα μολις η διαφορα πηγε στο +15 χαλαρωσε και εχασε τη συγκεντρωση της..Μαλιστα με την παρεα που εβλεπα το ματς αυτο ελεγα μολις αρχισα να βλεπω κατι επιθεσεις χωρις καμμια λογικη και απτους δυο ομαδες..Ελεγα μολις βαλουν ενα -δυο σουτ οι αλλοι θα γυρισει το ματς ,πραγμα που εγινε..Ευτυχως δεν το πληρωσαμε..Δεν γινεται απεναντι σε τοσο πολλους προικισμενους σκορερ να πιστευεις οτι τελειωσε ενα ματς απτο 25-28..

-Ο Μποχωριδης μολις βελτιωσει τον χειρισμο της μπαλας θα μπορει να παρει πολυ παραπανω χρονο και στην Ευρωπη..Του δημιουργειται ανασφαλεια και δεν οργανωνει τοσο καλα οσο μπορει απο αυτο το πραγμα..Πιστευω μεσα απτα συνεχομενα ματς σε Ελλαδα και Ευρωπη να βελτιωθει εκει γιατι θυμιζει Φωτση στο τριποντο,ενω εχει και παρα πολυ καλο σωμα για γκαρντ πραγμα που τον ανεβαζει αυτοματα..

-Ο Παπας σημερα ειχε την διαθεση για ποικιλιες..Μολις τα ειδε αυτα ο Πασχαλης του εκοψε τον αερα..Σε ολες τις επιθεσεις που οργανωσε(2-3 θα ηταν και με εξαιρεση εναν αιφνιδιασμο),πηγαινε για την δυσκολη πασα..Ενω ειχε ελευθερο συμπαιχτη στο τριποντο προσπαθουσε να την περασει στον Μπουρουση που ηταν κλεισμενος και μαλιστα απο κακη γωνια..Ειπαμε φιλοι νικολακη με τν γιανναρο αλλα στο γηπεδο μετραει η ομαδα και οχι η φιλια,η νικη και οχι η ποικιλια..

-Ο Φωτσης με Πασχαλη αποδιδει καλυτερα..Οσο αντεχει κανα 10-12λεπτο νομιζω οτι ειναι μια τιμια λυση ειδικα με το σουτ που εχει..

-Νικολς,Ριβερς,Φελντειν θελανε αλλα δεν τους εβγαινε σημερα μπροστα..Θετικοι πισω οποτε και αυτοι λογιζονται στα +..

-Οι οργανωμενοι ευχομαι να γυρισουν στο γηπεδο..Δεν μαρεσει το ΟΑΚΑ να ακουγεται σαν εκκλησια..Ας αφησουν τις διχονοιες με τον δγ στην ακρη και ας βοηθησουν την ομαδα οπως μονο αυτοι ξερουν..Αλλωστε δεν θα θελα αλαφουζο και στο μπασκετ..

Αν παρουμε ενα απο τα δυο επομενα(το βλεπω παρα πολυ δυσκολο) στην ευρωλιγκα,θα εχει περασει αλλη μι βδομαδα καλα..
Και θα απομενουν καμμια δεκαρια μερες μεχρι να γυρισει ο Τζεημς οπως ειπε και ο Πασχαλης σημερα..
garou
QUOTE (MaJesty23 @ Nov 11 2016, 00:10 ) *
Εγκλήμα όταν πήραμε διαφορά να αφήνει τον Φώτση να κυνηγάει σε αλλαγές.Εκει χάσαμε τα αυγά και τα pasquaλια tongue.gif !

24.gif
Putnam

Καλά παίξαμε χθες αν και σε πολύ άστοχη βραδιά.

Ο Ρίβερς τα έσπασε αλλά στην άμυνα ήταν φοβερός, ο Νίκολς πολύ ευθυνόφοβος επιθετικά έσπαγε συνεχώς την μπάλα και κρυβόταν, περίμενα μετά το ματς στην τουρκία που έβαλε μερικά μεγάλα σουτ (κι ας έχασε το καθοριστικό που θα μας έδινε το παιχνίδι) να παρουσιαζόταν σήμερα πιο σίγουρος.

Ο Καλάθης όπως και πέρυσι στον πρώτο γύρο (βέβαια εδώ πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια) κουβαλάει την ομάδα, φοβερός. Όσο για τα πολλά άστοχα τρίποντα ευθύνονται και οι συμπαίκτες του που αντί να πάρουν μόνοι τους προσπάθεια του γυρίζαν την μπάλα στη λήξη της επίθεσης και αναγκάστηκε να πάρει μερικά σκοτωμένα σουτ. Πήρε και χθες πρωτοβουλία να βάλει μεγάλο τρίποντο σε κρίσιμο σημείο στο τέλος που δεν του βγήκε, ο Καλάθης δεν κρύβεται, οι συμπαίκτες του είναι που πρέπει να βγουν λίγο πιο μπροστά στα κρίσιμα.

Ο Παππάς σκιά του εαυτού του αλλά δεν ξέρω αν του άξιζε τέτοιο παρκάρισμα, ίσως θα έπρεπε να τον ξαναχρησιμοποιήσει στην 4η περίοδο όπου είχαμε κολλήσει επιθετικά για 5 λεπτά χωρίς σκορ με εντολή να παίξει 1 με 1 και να κερδίσει κάποιο φάουλ για βολές. Επειδή δυστυχώς είναι και παίκτης ψυχολογίας θέλει άλλη μεταχείριση, σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι ειδικά σε μια βραδιά που ρίβερς και φελντέιν επιθετικά τα είχαν σπάσει.

Ο Μπουρούσης είναι σωστή μεταγραφή, δεν υπήρχε καλύτερος έλληνας που να μπορούσες να πάρεις. Το αν αξίζει τα λεφτά του είναι άλλο καπέλο, το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Προς το παρόν δεν του βγαίνει αλλά συνήθως όταν πατάει τερέν παίζει με Φώτση και ο ένας κάνει ζημιά στον άλλον.

Για μποχω τι να πω ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ 69.gif αλλά ακόμα δεν είναι πόιντ γκαρντ για τέτοιο επίπεδο, μυαλό έχει για να το κάνει όμως δεν ξέρω πόσο πολύ μπορεί να βελτιώσει τον χειρισμό του. Το σουτ του έχει αποδείξει και άλλες φορές ότι είναι σε καλό επίπεδο.


Όσο για την μακάμπι ομάδα χωρίς κανένα πλάνο, αλλά με παίκτες που σκοτώνουν, θυμηθείτε τον γουίμς πριν από λίγα χρόνια με ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ που δεν είχε ακουμπήσει σε όλο το ματς και στα τελευταία 2 λεπτά τα έβαζε από παντού μαρκαρισμένος, κάτι τέτοιο πήγε να γίνει και χθες και όπως πήγαινε το ματς ήμασταν ξεγραμμένοι, από καθαρή τύχη το πήγαμε παράταση.
timmo
Ημουν γηπεδο εχθες με τα ματια τα δικα μου παιξαμε φοβερες αμυνες κ ανα διαστηματα ειχαμε φοβερες συνεργασιες.καλαθης απο αλλο πλανητη οπως κ ο σιγκλετον ο νικολς αμυντικα ογκολιθοςδυστηχως παππας κ μπουρουσης σε αλλο γηπεδο.Στα της εξεδρας η πεμπτη εγινε κυριακη νομιζε κανεις οτι ειναι σε θεατρικη παρασταση παρα στο τοπ game της ευρωλιγκας για αυτη την εβδομαδα ...κριμα .

Υσ.Στο ημιχρονο οποιος ηταν παρον θα ειδε το διαγωνισμο τριποντωμ για δυο τυχερους της εξεδρας τα λογια ειναι απλα περιυτα 0/8 με 7/8airball κ ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εμας ειναι στο αναλογο επιπεδο ...προτεινω να μαθουμε το αθλημα μερικοι κ μετα να κραζουμε το καλαθη οτι δ κανεο το παλικαρι
j-kidd13
Δεν ειναι ματς που φευγοντας χθες μας αφησε γεματους,περα απο την νικη.
Ο Παναθηναικος δεν ηταν καλος χθες.Ειχε καποια διαστηματα που επαιζε πολυ καλη αμυνα,και μπροστα εβρεσκε ρυθμο,κυριως οποτε μπορουσε να τρεξει λιγο,πηρε διαφορες,αλλα για ανεξηγητο λογο,μετα ερχοταν ενα σβηστο διαστημα στο οποιο η Μακαμπι,εφτανε μια ανασα στο σκορ.Η ομαδα τρωει καποια κολληματα με τον Πασκουαλ.Θελει δουλεια το κομματι αυτο.
Οπως και με την Εφες ετσι και χθες,ειχαμε προβλημα στο ανοιξουμε και να βρουμε ρηγματα στην αμυνα της Μακαμπι,η οποια επαιζε περισσοτερο προς τα μεσα και αφηνε το ελευθερο σουτ.Και χθες που τα σουτ δεν ηταν ιδιαιτερα καλα,φανηκε το προβλημα,αφου η ομαδα και κολλαγε σε επιθεσεις,και αναγκαζοταν να σπαταλαει ολο σχεδον το 24αρι,καταληγοντας σε επιθεσεις στα 3-4 δευτερολεπτα,κυριως με τριποντα.Αυτο ειναι κατι που χρειαζεται βελτιωση,διοτι με πιο δυσκολους αντιπαλους θα υπαρχει μεγαλο προβλημα.Τελος καλο ολα καλα βεβαια.

Μεγαλο θετικο χθες,ηταν η παρουσια του Μποχωριδη,ο οποιος μπορει με το καλημερα που ανελαβε να κατεβασει τη μπαλα,να τον πιεσανε με double team και να εκανε πατατα,αλλα εδειξε να προσπαθει,να μην εχει "φοβο" και "αγχος",και πηρε και 2 κρισημες προσπαθειες σε σημειο που η Μακαμπι ειχε φτασει στο καλαθι.Για Σινγκλετον δεν χρειαζεται να πουμε κατι,πραγματικα εξαιρετικος χθες,και αμυντικα σταθηκε πολυ καλα,νταξει μπορει να εφαγε καποια καλαθια στο ποστ,αλλα σιγουρα δεν ειναι το ατου του να μαρκαρει παικτες τυπου Ζιρμπες.Καλαθης πολυ καλος,αλλα αυτο πραγμα με το σουτ πλεον κατανταει για γελια.Μιλαμε για τον πιο ασουτο γκαρντ που θυμαμαι.Kαι δεν ειναι μονο οτι τα χανει,ειναι οτι τα σουτ ειναι αθλια στο 80-85% των προσπαθειων.Αθλια μηχανικη και τροπος εκτελεσης.Γκιστ στη μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα δεν μου αρεσε,αλλα στο τελος ηταν και αυτος καταλυτικος.Ριβερς κακος επισης,αλλά ο Νικολς ηταν μια χαρα,9ποντακια και πηρε και 8 ριμπαουντ.Μπουρουσης ειναι σκια του περσινου ευατου του,αλλα δεν τον φοβαμαι,πιστευω πως θα βελτιωθει.

Το ρεζουμε ειναι οτι σε ενα μετριο προς κακο,συνολικα,βραδυ,κερδισαμε μια ομαδα οπως η Μακαμπι,που στηριζεται κυριως στο ατομικο ταλεντο των παικτων της.Αν ειναι στα καλα τους μπορουν να σε διαλυσουν,αν οχι,μπορουν να χασουν απο οποιονδηποτε.Σιγουρα ομως ομαδα με φοβερο υλικο.

ΥΓ:Ακουσα χθες στο ραδιο οτι οταν παει παραταση το ματς,δεν μετραει η διαφορα,αλλα μονο η νικη.Επομενως δεν εχουμε πλεονεκτημα απεναντι στην Μακαμπι,οπως δεν εχει και η Εφες με εμας κλπ.

ΥΓ:Η ομαδα χρειαζεται 5αρι αθλητικο,δυνατο,rim protector.
Ginobili
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 11 2016, 11:34 ) *
ΥΓ:Ακουσα χθες στο ραδιο οτι οταν παει παραταση το ματς,δεν μετραει η διαφορα,αλλα μονο η νικη.Επομενως δεν εχουμε πλεονεκτημα απεναντι στην Μακαμπι,οπως δεν εχει και η Εφες με εμας κλπ.

δηλ αν κερδίσουμε την Εφές με 1 ποντο,ή πάλι με 1 πόντο στην παράταση έχουμε πλεονέκτημα.
Και αν χάσουμε με 1 πόντο από την Μακάμπι(στην κανονική διαρκεια) εχει αυτη το πλεονεκτημα

QUOTE(Putnam @ Nov 11 2016, 10:26 ) *
Όσο για την μακάμπι ομάδα χωρίς κανένα πλάνο, αλλά με παίκτες που σκοτώνουν, θυμηθείτε τον γουίμς πριν από λίγα χρόνια με ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ που δεν είχε ακουμπήσει σε όλο το ματς και στα τελευταία 2 λεπτά τα έβαζε από παντού μαρκαρισμένος, κάτι τέτοιο πήγε να γίνει και χθες και όπως πήγαινε το ματς ήμασταν ξεγραμμένοι, από καθαρή τύχη το πήγαμε παράταση.

Δεν έχω δει στην ζωη μου ποτέ από κοντά παίκτη,να κάνει μεγαλυτερα οργια από αυτα που έκανε ο Ουιμς εκεινη την βραδια.
Ήταν σχεδόν μεταφυσικά αυτά που έκανε στα τελευταια λεπτά.

Υ.Γ Και μιας και το φερε η κουβεντα,αν είχε κάνει ποτέ στην καριέρα του ο Σπανούλης έστω και μια φορά,αυτά που έκανε ο Λάνγκφορντ προχθες με τον Ερυθρό αστέρα...τώρα θα λεγανε όλοι ότι Ναβαρο και Διαμαντιδης είναι για να του δενουν τα κορδόνια..
back2back
Περίμενα ότι ο Παναθηναϊκός θα το έπαιρνε εύκολα το ματσάκι αλλά η δεύτερη 5αδα του ήταν τραγική. Ουσιαστικά το ματς το έχασε η Μακάμπι, δηλαδή ο Γκάουντλοκ, ο οποίος όχι μόνο πήρε αστείες αποφάσεις στην επίθεση αλλά ήταν επιπλέον αδιάφορος στην άμυνα. Να κάνει ένα μπλο άουτ ούτε για αστείο, άσε τον Γκιστ να κάνει πάρτι να πάμε παράταση να βάλω κι άλλους πόντους η όλη φάση. Μόνο για την Κίνα κάνει αυτός ο τύπος, η Μακάμπι πρέπει να τον στείλει χθες.

Για τον Μποχωρίδη τώρα, το ότι πήρε 2 σουτ τελείως αμαρκάριστος και τα έβαλε δεν μου λέει τίποτα και ο Τολιόπουλος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, ο οποιοσδήποτε βασικά (εκτός από τον Καλάθη tongue.gif ). Το επιχείρημα "ήταν καλός γιατί ευστόχησε σε 2 ελεύθερα σουτ" είναι για εμένα τελείως άστοχο, δεν αρκεί βασικά πρέπει να δούμε τι άλλο έκανε

QUOTE(Ginobili @ Nov 11 2016, 13:55 ) *
Υ.Γ Και μιας και το φερε η κουβεντα,αν είχε κάνει ποτέ στην καριέρα του ο Σπανούλης έστω και μια φορά,αυτά που έκανε ο Λάνγκφορντ προχθες με τον Ερυθρό αστέρα...τώρα θα λεγανε όλοι ότι Ναβαρο και Διαμαντιδης είναι για να του δενουν τα κορδόνια..


Με την ΤΣΣΚΑ στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης ένα που θυμάμαι, αλλά νομίζω η σύγκριση είναι άστοχη, είναι διαφορετικό να παίζεις σε μια ομάδα δίχως πίεση, σε ένα ματς ομίλου που και να χάσεις κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Βάλε στον Σπανούλη στον Άρη και θα βάζει σε κάθε ματς 40 και 50 πόντους
green_sky
Εμενα με προβληματισε η δηλωση του ΔΓ μετα το ματς.Προφανως κατι εχει φτασει στα αυτια του που δεν ειναι και το καλυτερο για την σωστη λειτουργια της ομαδας.Αν πρεπει να παρει κεφαλια εμενα με βρισκει συμφωνο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.