Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
tripontopirounas
Καλησπέρα και από μένα....
Για όσους δεν με γνωρίζουν, είμαι το alter ego του tripontokoutala...

Ποντάρετε και κερδίστε πίττες -λαδωμένες -> δεν είμαι fan της νέας μόδας με τις αλάδωτες :

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ Κλειστό
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1 γιατί το τρένο δεν μπορεί να σφυρίζει 11,12 3000 φορές
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1 -> δύσκολη έδρα, έμπειρη ομάδα το Κουκάκι
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1 γιατί είπαμε....η Κερατέα εκτός θα χάσει (αν χάσει...)
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 γιατί ο Sap θα τους καταβροχθίσει!!
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 γιατί ο Stef έχει αναλωθεί σε
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2 -> Πληρώνει καλά το διπλό και ο Αρίωνας έδειξε ότι έχει τα φόντα...
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1 Έχω κάποιες αντιρρήσεις μιας και ο Πρωτέας φαίνεται να έχει ελλείψεις...αλλά παίζω έδρα..2 παιχνίδια κακά δύσκολα 8α κάνει...
donrel_15
Πρωτεας - Παλατιανη = 2 ,ευκολα!
Στελνω εγω μονο και μονο για να προλαβω κλωνατο!
Stelios11
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - Ο.Φ.Η. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 68-74

Πολύ καλό παιχνίδι από όλα τα παιδιά του Ο.Φ.Η.Η. και ειδικά από τους περιφερειακούς!!!
Μέσα στο γήπεδο δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι....
Είχαμε 3 βασικές απουσίες (εγώ,το άλλο βασικό 3αράκι και ο 2ος άσσος),αλλά είχαμε και την σημαντικότερη επιστροφή, αυτή του Δριμάλα,αφού αυτός μας κράτησε ζωντανούς μαζί με τον Χωριανόπουλο Χ.,πετυχαίνοντας τρίποντα σε καθοριστικά σημεία (5 στον αριθμό παρακάλώ και 9 σύνολο) shot.gif shot.gif shot.gif !!!!!!!!
Την κυριακή παίζουμε εξ αναβολής παιχνίδι με το Κουκάκι.....!!!!!

Υ.Γ.1 Συγγνώμη που σας "ρίξαμε" όλους στον κουβά......... peace.gif !!!!!!

Υ.Γ.2Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το παθος που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο........ 77.gif 77.gif 77.gif
Thunder
Eμαθα επισης 2πλο ο Αριωνας στην Πευκη στην παραταση.
tripontopirounas
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΛΑΤΩΝΑΣ : 57 : 42 ή 44 ...δε θυμάμαι..πολύ πιο εύκολα από ότι πιστεύαμε και εμείς...

Μπράβο στον ΟΦΗ...O Sap μάλλον είχε φάει πριν έρθει....smile.gif

Η Παλατιανή επιβεβαίωσε τους φόβους μου...

Όσο για το τρένο..παραθέτω :

http://pop.youtube.com/watch?v=a-kZONm3E6A&feature=related
Peritri
QUOTE(Thunder @ Feb 14 2008, 20:19 ) *
Βαριεμαι να κανω σχολια.... tongue.gif
Α Peritri,απο μενα δεν περιμενες προγνωστικα ε?Γι'αυτο σε παιζω εναντιον tongue.gif biggrin.gif

Ω ρε Κώστα, νόμιζα ότι έχεις χαθεί μέσα στα βιβλία σου και δεν παρακολουθείς basketforum tongue.gif (δικαιολογίες...)

QUOTE(Stelios11 @ Feb 15 2008, 02:13 ) *
Υ.Γ.1 Συγγνώμη που σας "ρίξαμε" όλους στον κουβά......... peace.gif !!!!!!

Μπράβο Στέλιο για την νίκη σας, μην στενοχωριέσαι για το κουβά, τον χαβαλέ μας κάνουμε εδώ δεν προσπαθούμε να θίξουμε κανέναν. Να φανταστείς έπαιξα κόντρα σε Τζόνυ, Κλωνάτο και την τρελοπαρέα τους και καλά να πάθω!
Πώς πας εσύ με το διάστρεμμα;

Βριλήσσια - Χαλάνδρι 82-76

Καλό ματς, σε όλο το πρώτο ημίχρονο μπροστά το Χαλάνδρι αφού ως γνωστόν κάνει πολύ καλά ξεκινήματα ενώ στην συνέχεια πέφτει. Έτσι και έγινε...

Ένα μπράβο στα παιδιά του Χαλανδρίου γενικά για την συμπεριφορά τους αλλά και στον προπονητή τους. Το ίδιο αν θυμάμαι καλά είχα γράψει και στον πρώτο γύρο παρότι χάσαμε. Αντιθέτα, δηλαδή, με έναν ''φίλαθλο'' τους. (δεν λέω τίποτα παραπάνω, μη του δώσω και αξία...)

Thanks loufer που με πιστεύεις, σε δικαίωσα κατά το ήμισυ σήμερα.
loufer
KAO - ΠΛΑΤΩΝ: 57-42 (17-7, 17-13, 17-11, 6-11)

Μπήκαμε πολύ δυνατά και με όπλο ίσως την καλύτερη φετινή αμυντική μας λειτουργία χτίσαμε μια διαφορά που ποτέ δε τη χάσαμε. Στο πρώτο δεκάλεπτο ένας σεληνιασμένος taper (9 πόντους στο Ά δεκάλεπτο), σκόραρε, έπαιρνε rebound, γέμιζε το τάπερ).
Στο 3 τελευταία λεπτά του 4ου δεκαλέπτου με τη διαφορά στους 20, τα 4/5 της πεντάδας ήτανε από το παιδικό μας. Μπράβο στον coach Σκαρλάτο που έδωσε συμμετοχή στους μικρούς.
Peritri σας θέλω τρένο μέχρι να βρεθούμε αντίπαλοι σε 3 αγωνιστικές...
Σημαντικό διπλο του ΟΦΗ (μπράβο ρε Στελάρα), όπως και της Παλατιανής (Κλωνάτος the bomber).
taper
QUOTE(tripontopirounas @ Feb 15 2008, 01:26 ) *
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΛΑΤΩΝΑΣ : 57 : 42 ή 44 ...δε θυμάμαι..πολύ πιο εύκολα από ότι πιστεύαμε και εμείς...

Μπράβο στον ΟΦΗ...O Sap μάλλον είχε φάει πριν έρθει....smile.gif

Η Παλατιανή επιβεβαίωσε τους φόβους μου...

Όσο για το τρένο..παραθέτω :

http://pop.youtube.com/watch?v=a-kZONm3E6A&feature=related

1.να ποια είναι τελικά η ομάδα που εκτροχιάζει τα τρένα.Συγχαρητήρια peritri!
2.μπράβο στον ΟΦΗ,που μας έριξε όλους στον κουβά ( η μέχρι τώρα εμφανίσεις σας δεν προμήνυαν κάτι τέτοιο
3. ομάδα που δεν μπορεί να σταματήσει τον taper επιθετικά αξίζει να πεσει.και ένας άλλος λόγος που αξίζει να πέσει ,είναι ότι οι πιτσιρικάδες (όχι όλοι) είναι emo-τσοχλανάκια που με τη βοήθεια κάποιων διαιτητών-νούμερα νομίζουν ότι πρέπει να υποκλινόμαστε στο ταλέντο τους.στην καλύτερη εδώ που είμαστε θα είναι.Από ταλέντα άλλο τίποτα

Νομίζω ότι με αυτή τη νίκη σωθήκαμε και τώρα πάμε για το στόχο της χρονιάς που είναι η κατάκτηση της μέσης .15 νίκες-15 ήττες,διαφορά επίθεσης -αμυνας 0 smiley.gif
Peritri
Έλα ρε ταπέρ!

Γιατί το λες αυτό για τα παιδιά του Πλάτωνα; Οκ, έχουν 1-2 που κάνει ''μπαμ'' ότι το έχουν καβαλήσει και είναι και ερειστικοί αλλά τα περισσότερα παιδιά ήσυχα τα έχω κόψει (έχουμε παίξει και φιλικά).

loufer, δεν ξέρω εαν συμφέρει να είμαστε τρένο μέχρις εσάς, αφού και εσείς είστε γνωστοί εκτροχιαστές tongue.gif

Άντε να μάθουμε και τι έγινε στο Κερατέα - ΕΦΟΑ. Ξέρει κανείς; Κώστα γερά, ο κουβάς είναι κοντά...
taper
QUOTE(Peritri @ Feb 15 2008, 10:08 ) *
Έλα ρε ταπέρ!

Γιατί το λες αυτό για τα παιδιά του Πλάτωνα; Οκ, έχουν 1-2 που κάνει ''μπαμ'' ότι το έχουν καβαλήσει και είναι και ερειστικοί αλλά τα περισσότερα παιδιά ήσυχα τα έχω κόψει (έχουμε παίξει και φιλικά).

loufer, δεν ξέρω εαν συμφέρει να είμαστε τρένο μέχρις εσάς, αφού και εσείς είστε γνωστοί εκτροχιαστές tongue.gif

Άντε να μάθουμε και τι έγινε στο Κερατέα - ΕΦΟΑ. Ξέρει κανείς; Κώστα γερά, ο κουβάς είναι κοντά...

μπορεί να έχεις δίκιο, γιατι δεν λέει τίποτα ένας αγώνας ,αλλά όταν νικάς 20 πόντους και σου έρχεται το πιτσιρίκι( κατανοώ την τσαντίλα) να σου σκάσει 2 σερι σπρωξίές για να περάσει απο σκρίν, τον κοιτάς και γελάς και ο ανεκδιήγητος διαιτητης σε κοιτάει και σου λέει ήρεμα, και το πιτσιρίκι( προς τιμήν του βέβαια ζήτησε συγμώμη μετά τον αγώνα) σου λέει μην μου κάνεις σκριν , τρελαίνεσαι και λες θα ξεφτιλιστώ αν τον αρπάξω.και πίστεψέ με δεν τσακώνομαι εύκολα, αν και όπως έχω δηλώσει θα σας καλέσω όλους στο τελευταίο μου παιχνίδι για να δείτε μια πραγματικά αξιοπρεπή αποχώρηση.ΚΟΠΑΝΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ smiley.gif
tripontopirounas
QUOTE(tripontopirounas @ Feb 15 2008, 04:45 ) *
Ποντάρετε και κερδίστε πίττες -λαδωμένες -> δεν είμαι fan της νέας μόδας με τις αλάδωτες :

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ Κλειστό
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1 γιατί το τρένο δεν μπορεί να σφυρίζει 11,12 3000 φορές
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1 -> δύσκολη έδρα, έμπειρη ομάδα το Κουκάκι
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1 γιατί είπαμε....η Κερατέα εκτός θα χάσει (αν χάσει...)
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 γιατί ο Sap θα τους καταβροχθίσει!!
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 γιατί ο Stef έχει αναλωθεί σε
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2 -> Πληρώνει καλά το διπλό και ο Αρίωνας έδειξε ότι έχει τα φόντα...
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1 Έχω κάποιες αντιρρήσεις μιας και ο Πρωτέας φαίνεται να έχει ελλείψεις...αλλά παίζω έδρα..2 παιχνίδια κακά δύσκολα 8α κάνει...

Peritri περιμένω απονομή..αν εξαιρέσει κανείς την ΥΠΕΡ-έκπληξη του ΟΦΗ (α ρε Sap....θα μας χαλάσεις τη πιάτσα! smile.gif ) και την επιβεβαίωση ότι η Παλατιανή θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της...όλα τα άλλα με στέλνουν ταμείο...Λίγοι πίστεψαν στον Αρίωνα!!

Επίσης, επειδή χθες η παρουσία του ταπέρ ήταν εκθαμβωτική...βρήκα και παρέφρασα ένα ποίημα που έγραψε κάποιος για την ομάδα του Κουκακίου(!!!)

"...Και τωρα το πενταρι μας,τα υψη μας,ο σεντερ
που αμα τον πουλησουμε δεν παιρνουμε ουτε μπλεντερ.
Τον λένε ο Τάπερ με τα μπωλ, έχει πολλά φιστίκια
μα χθες ήταν φοβερός και με τα πιτσιρίκια.
Ο Τάπερ ειναι φοβερος,πραγματικο θηριο
ειναι σαφως πιο γρηγορος κ απο λεωφορειο...."

Το πρωτότυπο κείμενο θα το βρείτε εδώ

http://koukaki.yooblog.gr/2007/07/21/62/
Peritri
Λοιπόν, tripontopirouna πες τι έκανες στον tripontokoutala, πόσα λύτρα θες κτλ. icon_drunk.gif

Να πω και εγώ για τον ένα από τους ρεφ χθες. Τον έχω ξαναπετύχει κάπου, παλικάρι από τα λίγα, πολύ ψύχραιμος και φιλικός με τους παίκτες, σου εξηγούσε εαν τον ρώταγες ήρεμα τα σφυρίγματα του ενώ πέταγε και ατάκες που και που. Έτσι, για να μη τους κράζουμε συνέχεια να λέμε και κανά καλό...
taper
Επίσης, επειδή χθες η παρουσία του ταπέρ ήταν εκθαμβωτική...βρήκα και παρέφρασα ένα ποίημα που έγραψε κάποιος για την ομάδα του Κουκακίου(!!!)

"...Και τωρα το πενταρι μας,τα υψη μας,ο σεντερ
που αμα τον πουλησουμε δεν παιρνουμε ουτε μπλεντερ.
Τον λένε ο Τάπερ με τα μπωλ, έχει πολλά φιστίκια
μα χθες ήταν φοβερός και με τα πιτσιρίκια.
Ο Τάπερ ειναι φοβερος,πραγματικο θηριο
ειναι σαφως πιο γρηγορος κ απο λεωφορειο...."

Το πρωτότυπο κείμενο θα το βρείτε εδώ

http://koukaki.yooblog.gr/2007/07/21/62/
[/quote]

δίνεις ρεσιτάλ έμπνευσης σήμερα και εχθές ρεσιτάλ ψυχραιμίας
έγινε το απίστευτο.τα πιτσιρίκια σε περιόρισαν σε 1 ΜΟΝΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ και εσύ τους σκότωσες με τις ασίστ σου.βρίσκεσαι σε οργιώδη κατάσταση τελευταία και θα αποκαλύψω το λόγο.στρατηγικοί επενδυτές παλεύουν για να σε υιοθετήσουν!!!!!1
taper
24.gif
QUOTE(Peritri @ Feb 15 2008, 11:06 ) *
Λοιπόν, tripontopirouna πες τι έκανες στον tripontokoutala, πόσα λύτρα θες κτλ. :

Να πω και εγώ για τον ένα από τους ρεφ χθες. Τον έχω ξαναπετύχει κάπου, παλικάρι από τα λίγα, πολύ ψύχραιμος και φιλικός με τους παίκτες, σου εξηγούσε εαν τον ρώταγες ήρεμα τα σφυρίγματα του ενώ πέταγε και ατάκες που και που. Έτσι, για να μη τους κράζουμε συνέχεια να λέμε και κανά καλό...

drunk: tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
και οι μπάτσοι καλοί είναι ,και τους πολιτικούς τους αγαπάμε και λατρεύουμε δημοσιογράφους.
κλαίω για τους καημένους τους ταξιτζήδες,προσκυνώ και σέβομαι τους καθηγητάδες,στέκομαι με ευλάβεια μπροστα στους ρασοφόρους και φιλώ το χέρι των παπάδων και παρακολουθώ εκστασιασμένος τους δικηγόρους να ρητορεύουν

ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝ( για όλα υπάρχουν εξαιρέσεις)
Peritri
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 57-42
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 82-76
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 69-56
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 55-51
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 68-74
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 93-65
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 55-76
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 65-68
ADEKASTOS
QUOTE(Peritri @ Feb 15 2008, 11:27 ) *
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 57-42
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 82-76
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 69-56
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 55-51
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 68-74
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 93-65
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 55-76
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 65-68

Χθες το βράδυ ειχαμε κλείσει με την παρέα μου να γιορτάσουμε τον Βαλεντίνο αλλά ηταν αργα το ραντευού και σκέφτηκα να πάω να δω τα Βριλλίσια με ΑΟΚΧ.Πολύ καλό παιχνίδι με καλή διαιτησία δυνατό μέσα σε αθλητικά πλαίσια .Συγχαρητήρια Peritri για την απόδοσή σου,οπως και ο ψηλός που εχετε δέν ξέρω το ονο΄μα του ,οχι ο Σγουρίτσας, πολύ καλο κοουτσάρισμα απο τον Σπηλιο, .Αφου το ευχαριστήθηκα το παιχνιδάκι το ρίξαμε με την παρέα μου στο ποτό και στο αχαλίνωτο sex,για να μήν μιλάμε μόνο για μπάσκετ γιατί υπάρχουν και αλλα πράγματα πολύ ενδιαφέροντα στην ζωή.Τώρα που βρήκα το κουράγιο να γράψω στο φόρουμ αυτή ειναι μια αλλη ιστορία (ειμαι λιώμα ) Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους.Αλήθεια περιτρι ακόμα πάτε να σώσετε την ομάδα η κρυφοκοιτάτε και την ανοδο.
Ξέρει κανείς τι εκανε η Κερατέα.
Peritri
QUOTE(ADEKASTOS @ Feb 15 2008, 13:37 ) *
Συγχαρητήρια Peritri για την απόδοσή σου,οπως και ο ψηλός που εχετε δέν ξέρω το ονο΄μα του ,οχι ο Σγουρίτσας, πολύ καλο κοουτσάρισμα απο τον Σπηλιο, .Ξέρει κανείς τι εκανε η Κερατέα.

Thanks adekaste, αν δεν εννοείς τον Στάμου, τότε ο άλλος ψηλός είναι ο Αλεξόπουλος, ψυχάρα και παίκτης ομάδας.

Για Κερατέα από πάνω έχω ποστάρει (κέρδισε), όντως λιώμα πρέπει να είσαι tongue.gif
BILL79
Τελικα ο κουβας αποφευχθηκε tongue.gif
6/8 με την εκπληξη του ΟΦΗ....
Τι εγινε ρε sap θα μας τρελανεται ολους;;;
taper
περιμένουμε να κάνεις τις απονομες οταν μπορεις

respect στον γιγαντα ΚΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩνατο και περιμένω να μάθω τα ηρωικα κατορθώματά του smiley.gif
taper
τα απολεσματα του βετεσκα.gr είναι

bill79 5/7(δεν έπαιξε την ομάδα του)
taper 5/8
tasos5 5/8( δεν δεχόμαστε πολλαπλές προβλέψεις )
πετριτι 5/8
loufer 6/8
sap 6/8
johny 5/8
thunder 4/8
tripontopirounokoutalomaxairas 6/8
dornel 1/1

thunder

sap13,loufer kai tripontokoutalopirounomaxairas

οφη γερα,γερα και ριχτους στον κουβά
ΣΤΕ
Oπως κ να εχει στον αγωνα καο-πλατωνας ο tripontopirounas H tripontokoutalas εσπασε ατομικο ρεκορ σουταρε μονο 1 τριποντο!!! και υπερεβαλλε εαυτον
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! smiley.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Thunder
Kαι ναι τα καταφερα!Απο την προηγουμενη βδομαδα νικητης,σημερα πρωταθλητης κουβα!Αυτο θα πει σταθεροτητα! biggrin.gif tongue.gif smile.gif bball.gif
tasos5
Μαγκες κανατε λαθος επιασα 7/8...
ριξτε μια ματια και θα δειτε.....
ειχα παιξει συστημα.......
μονο ο αγ.θωμας με εριξε στον κουβα,exase apo mia omada polu sumpathis apo mena logo tis perioxis pou einai...........
paidia????? i perno ta lefta i apo do kai pera tha stoiximatizo sto betoto............
Johnny
ΚΛΩΝΑΤΟΣ απο αλλη διασταση χθες στο κλειστο του Μετς....μακραν ο καλυτερος παιχτης της κατηγοριας....επιασε απο το χερι και οδηγησε την Παλατιανη εκ του ασφαλους σε ενα μεγαλο διπλο...πληροφοριες λενε οτι ο Βασιλης Κλωνατος εχει προταση απο ομαδα μικροτερης κατηγοριας για να αναλαβει χρεη προπονητη-παιχτη με ετησιες απολαβες που θα ζηλευε και ο Παναγιωτης Γιαννακης....το θεμα θα ξεκαθαρισει τις προσεχεις μερες...
taper
QUOTE(tasos5 @ Feb 15 2008, 15:14 ) *
Μαγκες κανατε λαθος επιασα 7/8...
ριξτε μια ματια και θα δειτε.....
ειχα παιξει συστημα.......
μονο ο αγ.θωμας με εριξε στον κουβα,exase apo mia omada polu sumpathis apo mena logo tis perioxis pou einai...........
paidia????? i perno ta lefta i apo do kai pera tha stoiximatizo sto betoto............

δυστυχώς η ένστασή σου δεν γίνεται δεκτη γιατι οι όροι συμμετοχής προβλέπουν ξεκάθαρα σημεία.εδώ κοτζάμ ΚΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΑΤΟΣ έχασε τη συμμετοχή στα κέρδη λόγω της μη τοποθέτησης σημείου στην ομάδα του smiley.gif

συγχαρητήρια στον thunder που έχει 2 βραβεύσεις
η αλήθεια είναι ότι και εγώ το πάλεψα αλλά μάταια smiley.gif
καλό και ξεκούραστο πσκ
taper
QUOTE(Johnny @ Feb 15 2008, 15:32 ) *
ΚΛΩΝΑΤΟΣ απο αλλη διασταση χθες στο κλειστο του Μετς....μακραν ο καλυτερος παιχτης της κατηγοριας....επιασε απο το χερι και οδηγησε την Παλατιανη εκ του ασφαλους σε ενα μεγαλο διπλο...πληροφοριες λενε οτι ο Βασιλης Κλωνατος εχει προταση απο ομαδα μικροτερης κατηγοριας για να αναλαβει χρεη προπονητη-παιχτη με ετησιες απολαβες που θα ζηλευε και ο Παναγιωτης Γιαννακης....το θεμα θα ξεκαθαρισει τις προσεχεις μερες...

έλα στο Γέρακα μεγάλε κλΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩνάτε

κάνε τον γέρακα άνω κάτω βρε κλΩΩΩΩΩΩΩΩνάτο, βρε κλΩΩΩΩΩΩΩΩνάτο smiley.gif
tasos5
ΚΛΩΝΑΤΟΣ απο την διασταση του conn-x χτες στο μετς
Peritri
Ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα για τον κουβά του, του εύχομαι να τον διατηρήσει όσο μπορεί tongue.gif

Και ένα μπράβο και στον taper, που ως συνδιοργανωτής έβγαλε τα αποτελέσματα και με έβγαλε από το κόπο cool.gif
Stelios11
QUOTE(Peritri @ Feb 15 2008, 01:27 ) *
Ω ρε Κώστα, νόμιζα ότι έχεις χαθεί μέσα στα βιβλία σου και δεν παρακολουθείς basketforum tongue.gif (δικαιολογίες...)
Μπράβο Στέλιο για την νίκη σας, μην στενοχωριέσαι για το κουβά, τον χαβαλέ μας κάνουμε εδώ δεν προσπαθούμε να θίξουμε κανέναν. Να φανταστείς έπαιξα κόντρα σε Τζόνυ, Κλωνάτο και την τρελοπαρέα τους και καλά να πάθω!
Πώς πας εσύ με το διάστρεμμα;

Βριλήσσια - Χαλάνδρι 82-76

Καλό ματς, σε όλο το πρώτο ημίχρονο μπροστά το Χαλάνδρι αφού ως γνωστόν κάνει πολύ καλά ξεκινήματα ενώ στην συνέχεια πέφτει. Έτσι και έγινε...

Ένα μπράβο στα παιδιά του Χαλανδρίου γενικά για την συμπεριφορά τους αλλά και στον προπονητή τους. Το ίδιο αν θυμάμαι καλά είχα γράψει και στον πρώτο γύρο παρότι χάσαμε. Αντιθέτα, δηλαδή, με έναν ''φίλαθλο'' τους. (δεν λέω τίποτα παραπάνω, μη του δώσω και αξία...)

Thanks loufer που με πιστεύεις, σε δικαίωσα κατά το ήμισυ σήμερα.

Peritri συγχαρητήρια για την νίκη σας.....!!! 77.gif
Με το διάστρεμμα έχω τρεξίματα,πριν 3 μέρες το πάτησα και ελπίζω την παρα-επόμενη αγωνιστική(σε 2 βδομάδες),να παίξω....... biggrin.gif ,αν όλα πάνε καλά.....!!! 77.gif
Stelios11
QUOTE(loufer @ Feb 15 2008, 09:42 ) *
KAO - ΠΛΑΤΩΝ: 57-42 (17-7, 17-13, 17-11, 6-11)

Μπήκαμε πολύ δυνατά και με όπλο ίσως την καλύτερη φετινή αμυντική μας λειτουργία χτίσαμε μια διαφορά που ποτέ δε τη χάσαμε. Στο πρώτο δεκάλεπτο ένας σεληνιασμένος taper (9 πόντους στο Ά δεκάλεπτο), σκόραρε, έπαιρνε rebound, γέμιζε το τάπερ).
Στο 3 τελευταία λεπτά του 4ου δεκαλέπτου με τη διαφορά στους 20, τα 4/5 της πεντάδας ήτανε από το παιδικό μας. Μπράβο στον coach Σκαρλάτο που έδωσε συμμετοχή στους μικρούς.
Peritri σας θέλω τρένο μέχρι να βρεθούμε αντίπαλοι σε 3 αγωνιστικές...
Σημαντικό διπλο του ΟΦΗ (μπράβο ρε Στελάρα), όπως και της Παλατιανής (Κλωνάτος the bomber).

Τα μπράβο ανήκουν στα παιδιά που έπαιζαν,γιατί σκυλιάσανε μέσα στο γήπεδο,αφού πήραν ακόμα και διαφορά 18 πόντων.....!!!!! 77.gif
Και σας αξίζουν συγχαρητήρια "loufer".......Πολλά μπράβο και καλή συνέχεια....... icon_wave.gif
fotaras
QUOTE(Peritri @ Feb 15 2008, 11:06 ) *
Λοιπόν, tripontopirouna πες τι έκανες στον tripontokoutala, πόσα λύτρα θες κτλ. icon_drunk.gif

φιλαρακο θα μου πεις σε ποιον αγωνα ηταν ο διαιτητης αυτος
Johnny
QUOTE(taper @ Feb 15 2008, 15:35 ) *
έλα στο Γέρακα μεγάλε κλΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩνάτε

κάνε τον γέρακα άνω κάτω βρε κλΩΩΩΩΩΩΩΩνάτο, βρε κλΩΩΩΩΩΩΩΩνάτο smiley.gif

Βασιλης Κλωνατος=ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.....μεγαλος παιχτης,κορυφαιος χαρακτηρας,μεγαλος γυναικας και πανω απο ολα μεγαλο πιστολι shot.gif shot.gif shot.gif ..
Peritri
Βριλήσσια - Χαλάνδρι

Δες και εδώ:

Πιστεύω ήμουν κατατοπιστικός... tongue.gif
fotaras
QUOTE(Peritri @ Feb 15 2008, 16:05 ) *
Βριλήσσια - Χαλάνδρι

Δες και εδώ:

Πιστεύω ήμουν κατατοπιστικός... tongue.gif

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑ Ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ?
eskaman
ο συγκεκριμενος διατητης εχει αλλον ενα διδυμο αδερφο..που ειναι ιδιοι διδυμοι biggrin.gif blink.gif biggrin.gif
Peritri
Ατύχησες, πάρε καμμιά εφημερίδα αύριο μήπως γράφει.

ΥΓ: Γράφε με μικρά γράμματα, τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις στη γλώσσα του ίντερνετ wink.gif
fotaras
QUOTE(Peritri @ Feb 15 2008, 16:15 ) *
Ατύχησες, πάρε καμμιά εφημερίδα αύριο μήπως γράφει.

ΥΓ: Γράφε με μικρά γράμματα, τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις στη γλώσσα του ίντερνετ wink.gif

οκ φιλε καταλαβα ποιοσ ειναι
BILL79
QUOTE(Johnny @ Feb 15 2008, 15:32 ) *

Εισαι τυχερος που δεν μπορω να σε βρισω γιατι θα με βγαλει παλι off ο καρντασης...
shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
Sap13
Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη για τον κουβά biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά της Παλατιανής που μας κέρδισαν την Δευτέρα όσο και του ΟΦΗΗ για χθες.Όπως καταλάβατε έχουμε πάρει την κατιούσα.Χαίρομαι που κάποια παιδιά στο forum πίστευαν οτι μπορώ να αλλάξω τις ισορροπίες σε τέτοια παιχνίδια αλλα δυστυχώς εμείς έχουμε πάψει προ πολλού να παίζουμε μπάσκετ και παίζουμε κάτι που μοιάζει με μπάσκετ. 68.gif 68.gif 68.gif Και κάτω απο τέτοιες συνθήκες καμία ομάδα δεν κέρδισε.Κακή νοοτροπία απο μερικούς μέσα στην ομάδα.Ομαδικότητα σχεδόν στο μηδέν και άμυνα περιφερειακή ανύπαρκτη.Με λίγα λόγια δεν είμαστε ΟΜΑΔΑ.Και απέναντι μας μπορεί να έιχαμε παιδιά με (υποθετικά) λιγότερες ικανότητες αλλα συγκροτούσαν ΟΜΑΔΕΣ με όλη τη σημασία της έννοιας.Με καρδιά και θέληση για τη νίκη.Έκαναν οτι έπρεπε ο καθένας για να κερδίσει η ομάδα.Εμείς πρέπει να βάλουμε το εγώ κάτω απο την ομάδα.Χθες έγραφα στα προγνωστικά μου οτι αν η μπαλίτσα πήγαινε στους ψηλούς,λογικά θα κερδίζαμε.Μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν και κάνουν του κεφαλιού τους με αποτέλεσμα να χάνουμε στο ημίχρονο 25-43.Άντε μετά να γυρίσεις το παιχνιδάκι.Άσε που κάνουν και καραγκιοζιλίκια και τσαμπουκάδες που μας εκθέτουν στους αντιπάλους.
Δεν ξέρω πως ακούγονται όλα αυτά αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος.Ρε BILL79 kai Stelios11 γαι πείτε μου και εσείς έχω τόσο άδικο.Τι εντύπωση σας έδωσε η ομάδα που λέγεται Άγιος Θωμάς?

Υ.Γ:Εδώ πιάνουμε το διπλό της Παλατιανής και χάνουμε την ομάδα μας.Απίστευτα πράγματα!!!!
Υ.Γ2:Tripontopirounas όντως είχα φάει πριν πάω στον αγώνα.Μάλλον έχεις κάνει καλό scouting :smile
BILL79
QUOTE(Sap13 @ Feb 15 2008, 17:18 ) *
Συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά της Παλατιανής που μας κέρδισαν την Δευτέρα όσο και του ΟΦΗΗ για χθες.Όπως καταλάβατε έχουμε πάρει την κατιούσα.Χαίρομαι που κάποια παιδιά στο forum πίστευαν οτι μπορώ να αλλάξω τις ισορροπίες σε τέτοια παιχνίδια αλλα δυστυχώς εμείς έχουμε πάψει προ πολλού να παίζουμε μπάσκετ και παίζουμε κάτι που μοιάζει με μπάσκετ. 68.gif 68.gif 68.gif Και κάτω απο τέτοιες συνθήκες καμία ομάδα δεν κέρδισε.Κακή νοοτροπία απο μερικούς μέσα στην ομάδα.Ομαδικότητα σχεδόν στο μηδέν και άμυνα περιφερειακή ανύπαρκτη.Με λίγα λόγια δεν είμαστε ΟΜΑΔΑ.Και απέναντι μας μπορεί να έιχαμε παιδιά με (υποθετικά) λιγότερες ικανότητες αλλα συγκροτούσαν ΟΜΑΔΕΣ με όλη τη σημασία της έννοιας.Με καρδιά και θέληση για τη νίκη.Έκαναν οτι έπρεπε ο καθένας για να κερδίσει η ομάδα.Εμείς πρέπει να βάλουμε το εγώ κάτω απο την ομάδα.Χθες έγραφα στα προγνωστικά μου οτι αν η μπαλίτσα πήγαινε στους ψηλούς,λογικά θα κερδίζαμε.Μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν και κάνουν του κεφαλιού τους με αποτέλεσμα να χάνουμε στο ημίχρονο 25-43.Άντε μετά να γυρίσεις το παιχνιδάκι.Άσε που κάνουν και καραγκιοζιλίκια και τσαμπουκάδες που μας εκθέτουν στους αντιπάλους.
Δεν ξέρω πως ακούγονται όλα αυτά αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος.Ρε BILL79 kai Stelios11 γαι πείτε μου και εσείς έχω τόσο άδικο.Τι εντύπωση σας έδωσε η ομάδα που λέγεται Άγιος Θωμάς?

Υ.Γ:Εδώ πιάνουμε το διπλό της Παλατιανής και χάνουμε την ομάδα μας.Απίστευτα πράγματα!!!!
Υ.Γ2:Tripontopirounas όντως είχα φάει πριν πάω στον αγώνα.Μάλλον έχεις κάνει καλό scouting :smile

Φιλε sap την πρωτη αγωνιστικη που ειχαμε παιξει αντιμετωποι ειχα πει οτι τα παιδια δεν παιζονται, ψαξτε για τον δευτερο. Παρα πολυ καλοι παικτες, πολυτελεια πραγματικα για την κατηγορια. Για μενα ειστε η αρνητικη εκπληξη του πρωταθληματος. Δεν ξερω τι εχετε παθει......
Sap13
QUOTE(BILL79 @ Feb 15 2008, 17:26 ) *
Φιλε sap την πρωτη αγωνιστικη που ειχαμε παιξει αντιμετωποι ειχα πει οτι τα παιδια δεν παιζονται, ψαξτε για τον δευτερο. Παρα πολυ καλοι παικτες, πολυτελεια πραγματικα για την κατηγορια. Για μενα ειστε η αρνητικη εκπληξη του πρωταθληματος. Δεν ξερω τι εχετε παθει......

Τι να πω ρε BILL μάλλον αυτό μας κατέστρεψε.Η υπερβολική σιγουριά και υπεροψία που είχαν μερικοί μέσα στην ομάδα.Η αλήθεια είναι οτι έιχαμε και απώλειες στην περιφέρεια όπως ο Γεωργουδάκης που είναι τραυματίας και μας έδινε ισορροπία αμυντικά και επιθετικά (όχι μόνο πόντους αλλα και ασσίστ) και ο Γκόφας που το παιδι αναγκάζεται και παίζει με προβλήματα τραυματισμών.Μετά πέσαμε στις αλχημείες.Και το βασικότερο ενα play maker που κάνει μπαμ οτι λείπει.Τέλος πάντων.
aionio talento
φιλε sap στην αρχη της χρονιας ( λιγο πριν αρχισουν οι αγωνες ) ειχαμε παιξει φιλικο στο γηπεδο σας ( περα )

τοτε ειχατε προπονητη ακομα τον μαντζιωρη ο οποιος διωχθηκε στη μεση της χρονιας ! ημουν κι εγω απο

αυτους που πιστευαν οτι θα ανεβαινατε λογω του υλικου σας και της καλης δουλειας που ειχατε κανει στην

προετοιμασια ! θυμαμαι μαλιστα οτι στην επιθεση οτι και να καναμε ''σας βρισκαμε μπροστα μας'' . . . ειδικος

στα της ομαδας σας δεν ειμαι για να μιλησω αλλα ως τριτος θα πω οτι τα 3 τελευταια χρονια τουλαχιστον απο οσο

θυμαμαι ξεκιναει η σαιζον με αισιοδοξια - αντικειμενικα καλους παικτες - προπονητες και η χρονια καταληγει

τραγωδια με τον προπονητη να μην τελειωνει ποτε τη χρονια ! ! τι να πω ?
Thunder
Αν εχει διδυμο αδερφο οπως ειπες Peritri o διαιτητης παιζει να ναι ο ενας απο τους 2 Χρηστιδηδες tongue.gif
Stelios11
QUOTE(Sap13 @ Feb 15 2008, 17:18 ) *

Sap13 έχεις απόλυτο δίκιο 77.gif 77.gif ...Η ομάδα σας χθες φάνηκε σαν να μην ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.....Βεβιασμένες επιθέσεις και στην άμυνα καθόλου πάθος,εγώ που ήμουν τραυματίας και έβλεπα το παιχνίδι απ'έξω έτσι μου φάνηκε,και να φανταστείς ότι έπαιξαν μόνο 6 παίχτες και αναγκαστικά ένας έφηβος....
Όταν περνούσαν την μπάλα μέσα, ομολογώ ότι πάντα πίστευα ότι θα σκοράρετε ή θα κερδίζατε φάουλ,αλλούτε αυτό έγινε,εκτός από μερικές περιπτώσεις......!!!
Όσον αφορά τους τσαμπουκαλήσες,αυτό το 10 πρέπει να κάθεται στην κερκίδα και όχι να παίζει κιόλας,γιατί ειλικρινά σας χαλάει την εικόνα(αγκωνιές.φτυσίματα κ.α πολλά).... 68.gif 68.gif 68.gif
Αυτά για την ομάδα του Αγίου Θωμά, κατά την ταπεινή μοου άποψη...... peace.gif
Sap13
QUOTE(Stelios11 @ Feb 15 2008, 20:50 ) *
Sap13 έχεις απόλυτο δίκιο 77.gif 77.gif ...Η ομάδα σας χθες φάνηκε σαν να μην ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.....Βεβιασμένες επιθέσεις και στην άμυνα καθόλου πάθος,εγώ που ήμουν τραυματίας και έβλεπα το παιχνίδι απ'έξω έτσι μου φάνηκε,και να φανταστείς ότι έπαιξαν μόνο 6 παίχτες και αναγκαστικά ένας έφηβος....
Όταν περνούσαν την μπάλα μέσα, ομολογώ ότι πάντα πίστευα ότι θα σκοράρετε ή θα κερδίζατε φάουλ,αλλούτε αυτό έγινε,εκτός από μερικές περιπτώσεις......!!!
Όσον αφορά τους τσαμπουκαλήσες,αυτό το 10 πρέπει να κάθεται στην κερκίδα και όχι να παίζει κιόλας,γιατί ειλικρινά σας χαλάει την εικόνα(αγκωνιές.φτυσίματα κ.α πολλά).... 68.gif 68.gif 68.gif
Αυτά για την ομάδα του Αγίου Θωμά, κατά την ταπεινή μοου άποψη...... peace.gif

Πεσ'τα ρε ανθρωπε μου. 41.gif 41.gif 41.gif Μηπως είμαι εγώ ο περιεργος και έχω λάθος σε αυτα που λέω.Αλλά μάλλον δεν είμαι.Το άτιμο το άθλημα είναι απλό αλλα αν δεν το κατέχεις γίνεται ταλαιπωρία. sad.gif sad.gif Καλή συνέχεια Στελάρα. smile.gif smile.gif smile.gif
Sap13
QUOTE(aionio talento @ Feb 15 2008, 17:48 ) *
φιλε sap στην αρχη της χρονιας ( λιγο πριν αρχισουν οι αγωνες ) ειχαμε παιξει φιλικο στο γηπεδο σας ( περα )

τοτε ειχατε προπονητη ακομα τον μαντζιωρη ο οποιος διωχθηκε στη μεση της χρονιας ! ημουν κι εγω απο

αυτους που πιστευαν οτι θα ανεβαινατε λογω του υλικου σας και της καλης δουλειας που ειχατε κανει στην

προετοιμασια ! θυμαμαι μαλιστα οτι στην επιθεση οτι και να καναμε ''σας βρισκαμε μπροστα μας'' . . . ειδικος

στα της ομαδας σας δεν ειμαι για να μιλησω αλλα ως τριτος θα πω οτι τα 3 τελευταια χρονια τουλαχιστον απο οσο

θυμαμαι ξεκιναει η σαιζον με αισιοδοξια - αντικειμενικα καλους παικτες - προπονητες και η χρονια καταληγει

τραγωδια με τον προπονητη να μην τελειωνει ποτε τη χρονια ! ! τι να πω ?

Αυτή είναι η αλήθεια.Όπως τα λες.Μάλιστα φέτος ήταν η μοναδική χρονιά που ήμουν πραγματικά αισιόδοξος γιατί και καλούς παίκτες πήραμε αλλα είχαμε και τον Μαντζιώρη που είχαμε συνεργαστεί στο Παγκράτι και ήξερα πόσο καλός προπονητης είναι.Αλλά τα είπα και πιο πάνω.Νοοτροπία επαρχιακής ομάδας και άγχος με την πρώτη ήττα.Καθόλου δέσιμο (αν εξαιρέσεις 2-3 περιπτώσεις) μεταξύ των παικτών.Δεν είχα παίξει στο πρώτο φιλικό με το Πέρα αλλα στο δευτερο πριν κανένα μήνα.Πραγματικά σας ζήλεψα που είστε ΟΜΑΔΑ.Πολλά χαιρετίσματα στον παλιό μου συμπαίκτη και φίλο τον παιχταρά τον Πανουργιά. 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
lazy
εγω θα συμφωνήσω με το αιώνιο ταλέντο. Καθε χρόνο ο Θωμάς δημιουργεί μια ομάδα με αξιόλογες μονάδες, αλλά δεν μπορεί να φτιάξει σύνολο, και όλο καταλήγει να διώχνει τους προπονητές και να τερματίζει στη μέση της βαθμολογίας. Θεωρώ πολυτέλεια για μια ομάδα της κατηγορίας, παίχτες σαν τον Τόλη και το Ρέππα και το Βήχο ίσως. Ο Γεωργουδάκης σίγουρα λείπει γιατί δίνει ενέργεια και σε άμυνα και σε επίθεση. Στον άσσο, σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει μια καλύτερη επιλογή, αλλά το παληκάρι κάνει ότι μπορεί, πολεμάει στην άμυνα και δεν παίζει για πάρτη του στην επίθεση. Ο φίλος μου ο Γκόφας θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά ο τραυματισμός του είναι πολύ ύπουλος. Εγώ του πρότεινα να το κόψει για λίγο μέχρι να επανέλθει πλήρως. Όσο για το 10, το παληκάρι απλώς δεν κάνει. Αφού δεν μπορεί να παίξει διαφορετικά και θα σε βρισει και θα σε χτυπήσει εκτος φάσης κλπ κλπ. Όσα κάνουν δηλαδή στις μέρες μας οι αντιμπασκετικοί. Οι λόγοι που παίζει, πιστεύω ότι είναι άλλοι, και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι με πιάνεται...

Καλό σκ σε όλους
BILL79
Θα γινει κανονικα σημερα το παιχνιδι ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ;;;
Οποιος ξερει ας απαντησει....
Stelios11
QUOTE(BILL79 @ Feb 17 2008, 14:21 ) *
Θα γινει κανονικα σημερα το παιχνιδι ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ;;;
Οποιος ξερει ας απαντησει....

BILL79,εμείς πήραμε την ΕΣΚΑ,που επί την ευκαιρία,δεν έχει κανέναν υπεύθυνο για να πάρει μια απόφαση, και μας είπαν να πάμε κανονικά....... 68.gif 68.gif 68.gif
Εμείς εδώ στο Ηράκλειο δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας......
Και μας είπε ο υπεύθυνος της ομάδας μας,να μην πάμε.......Εδώ που τα λέμε δεν θα διακυνδυνέψουμε και την ζωή μας για έναν αγώνα......
Αν νομίζουν οτί είναι εύκολο να μετακινηθούμε μέχρι το Ρουφ,ας διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά.......
Κατά συνέπεια,να ξέρεις ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάμε.......
Αυτά τα λίγα για την απόφαση της ΕΣΚΑ...... 68.gif 68.gif 68.gif
BILL79
QUOTE(Stelios11 @ Feb 17 2008, 16:32 ) *
BILL79,εμείς πήραμε την ΕΣΚΑ,που επί την ευκαιρία,δεν έχει κανέναν υπεύθυνο για να πάρει μια απόφαση, και μας είπαν να πάμε κανονικά....... 68.gif 68.gif 68.gif
Εμείς εδώ στο Ηράκλειο δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας......
Και μας είπε ο υπεύθυνος της ομάδας μας,να μην πάμε.......Εδώ που τα λέμε δεν θα διακυνδυνέψουμε και την ζωή μας για έναν αγώνα......
Αν νομίζουν οτί είναι εύκολο να μετακινηθούμε μέχρι το Ρουφ,ας διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά.......
Κατά συνέπεια,να ξέρεις ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάμε.......
Αυτά τα λίγα για την απόφαση της ΕΣΚΑ...... 68.gif 68.gif 68.gif

Σε περιπτωση που η ΕΣΚΑ ειπε να πατε κανονικα και δεν πατε τοτε σημαινει μηδενισμος...και ο μηδενισμος σημαινει κατηγορια...δεν ξερω αν κανετε καλα...τωρα για το αν ειναι ηλιθιοι εκει στην ΕΣΚΑ ειναι αλλη πονεμενη ιστορια...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.