Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Ολυμπιακός 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Timemaster
QUOTE(rchos @ Oct 26 2010, 18:46 ) *
συμφωνουμε οτι δεν συνενοουμαστε.

ευτυχως που δεν ειναι ολοι οι μπασκετμπολιστες επαγγελματιες συνδικαλιστες ξαναλεω.

το οτι οι παιχτες του οσφπ εστειλαν επιστολη υποστηριξης απο σενα το ακουω.εισαι σιγουρος?για τον μπουρουση ειχε γραφτει μονο.

αυτό που θυμάμαι και όπως έγραψε ο και magic είναι πως την ανακοίνωση την υπέγραφε ο Μπουρούσης όχι με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του ΠΣΑΚ αλλά σαν απεσταλμένος-επιλεγμένος του Ολυμπιακού και αναφερόταν για όλους τους παίχτες του Ολυμπιακού.

όπως και να έχει όμως ο Μπουρούσης δεν έχει λόγο να μιλάει τώρα
όπως και οι άλλοι δύο του Ολυμπιακού (Παπαλουκάς, Σπανούλης) μιας και μετά τον αγώνα είπαν σε ελεύθερη μετάφραση το αντιφατικό πως είναι υπέρ του αγώνα του ΠΣΑΚ αλλά με τα έργα τους δήλωσαν το αντίθετο.

Δε μπορώ να πω τίποτα για παράδειγμα για κάποιον παίχτη του Ολυμπιακού που πήρε θέση κατά της απεργίας επίσημα πριν το παιχνίδι και έπαιξε.

υ.γ. κοίτα να δεις πως κουβεντιάζοντας για τον "Ολυμπιακό" εδώ και μια μέρα κοντεύω να φτάσω τα 1000 ποστ!
magic32
Κι εγω ειμαι χαρουμενος πυο δικαιωσανε οι ακριβοπληρωμενοι καλαθοσφαιριστες τηναποψη που ειχα οτι ειναι γελοια απεργια και ακομα πιο γελοιο οτι την ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ..

Ομως οπως εγω ημουνα κομπλεξικος τοτε που εκραζα τα καλα και αθωα παιδια που παροτι καλοπληρωνονται αγωνιζονται για τους κατωτερους τους,ετσι κι αυτοι πρεπει να φανε κραξιμο γτ στην πρωτη δυσκολια ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ 180ΜΟΙΡΩΝ...και μετα προσπαθουν να βγουν κι απο πανω με γελοιες ανακοινωσεις σαν την σημερινη του μπουρουση..
Anaz
Άλλωστε όπως είπα και παραπάνω στην λίγκα των Ισπανών ο Ολυμπιακός με τα λεφτά των Αγγελόπουλων πήρε το τριετές εξαγοράζοντας το. Αν το έπαιρνε το Μαρούσι και το κάθε Μαρούσι δεν είναι σίγουρο αν φαλίριζε.
Αυτό είναι το ένα κομάτι, το συμβόλαιο που πήρε ο Ολυμπιακός αντί για μονοετές εις βάρος του Αμαρουσίου.
Συγγνωμη..Επειδη το'χασα.. Υπονοεις οτι για το οτι φαλιρισε φετος το Μαρουσι ευθυνεται εν μερει το οτι δεν αγωνιστηκε στην Ευρωλίγκα αντι του Ολυμπιακου πριν μια 5ετια??? Δεν μπορει.. Κατι δεν καταλαβα καλα. rolleyes.gif

υγ.αν ο αρης του ντανστον και του πιρς που θα φυγουν απο τον αρη μπορει να κερδισει τους χιτ χωρις την 3αδα η ταην 5αδα των ακριβοπληρωμενων ξενων του οσφπ τοτε ειναι πολυ βαρια η φανελα η εχουμε αδικησει τους ξενους που διωχνουμε
Γιατι κανεις πως δεν καταλαβαινεις??
rankin
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2010, 20:34 ) *

Εσύ είσαι αυτός που δεν καταλαβαίνει

Δεν βλέπεις ότι όλη η φασαρία γίνεται γιατί ο Ολυμπιακός δεν έκανε το χατήρι να κατέβει με τον Κατσίβελη και τον Έρτσεγκ βασικούς και να δώσει ευκαιρία νίκης στον αυτοκράτορα;
Και αφού δεν το κανε, σημαίνει ότι είναι φοβητσιάρηδες κλπ κλπ κλπ

εγώ αποχωρώ από αυτή τη συζήτηση γιατί πόνεσαν τα μυαλά μου ugly8.gif
magic32
εγω κανω πως δεν κτλβαινω ρε φιλε?εχετε φτιαξει μια ομαδα που λετε οτι παει να παρει την ευρωλιγκα..ειχε δικαιωμα να παιξει με 5 ξενους που στον αρη θα επαιζε ο καθενας τους 40 λεπτα,σ ενα αδειο γηπεδο και θελετε να πω μπραβο ρε παπαλουκα εχεις δικιο,οντως θα κινδυνευες να χασεις απο τον ντανστον που χει βαλει 10 ποντους σε 6 επισημα παιχνιδια?

QUOTE(rankin @ Oct 26 2010, 20:45 ) *

Δεν βλέπεις ότι όλη η φασαρία γίνεται γιατί ο Ολυμπιακός δεν έκανε το χατήρι να κατέβει με τον Κατσίβελη και τον Έρτσεγκ βασικούς και να δώσει ευκαιρία νίκης στον αυτοκράτορα;

ρε φιλε η φασαρια γινεται για την κωλοτουμπα των παικτων σου..το ιδιο πιστευω και για τους παικτες του παναθηναικου..

οσο για το αν ειρωνευεσαι τον αυτοκρατορα,δεν σε χαλασε καθολου που ηρθες κι επαιξες ενα ωραιο φιλικο σε αδειο γηπεδο...γτ οπως ειπανε και οι παικτες σου...ΗΤΑΝ ενα σημαντικο ματς..εσυ τ περασες στο ετσι ο παναθηναικος λογικα θα μας πετυχει πληρεις...

οσες πιθανοτητες ειχε ο αρης να κερδισει σε ματς με πληρεις ομαδες αλλες τοσες ειχε να κερδισει αν παιζανε μονο οι ξενοι..γτ ο φετινος αρης δεν στηριζεται σε ξενους...
Zephyr
Συγγνωμη..Επειδη το'χασα.. Υπονοεις οτι για το οτι φαλιρισε φετος το Μαρουσι ευθυνεται εν μερει το οτι δεν αγωνιστηκε στην Ευρωλίγκα αντι του Ολυμπιακου πριν μια 5ετια??? Δεν μπορει.. Κατι δεν καταλαβα καλα. rolleyes.gif

Είναι σαν την διαφήμιση που έπαιζε πριν 1-2 χρόνια που έλεγε ότι "φταίει ο ΟΤΕ"! smiley.gif

Τώρα ρε Anaz τι προσπαθείς να μας πείσεις? Ότι δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός γιατί είναι ακόμα ανέτοιμος, έχει ένα κάρο παίχτες ασύνδετους προς το παρόν, νέο προπονητή και δικαιούται να κάνει και άσχημες εμφανίσεις? Άσε μας τώρα, είναι η βαριά φανέλα του Άρη που μας έφτασε στο χείλος της απόγνωσης μέσα στο ΠΑΛΕ, είδαμε το χάρο με τα μάτια μας σε λέω! tongue.gif

@magic32
φίλε μου έζησα σαν φοιτητής 6 χρόνια στη Σαλονίκη και παρακολουθούσα αγώνες και των τριών ομάδων της πόλης (Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή). Μπορώ να πω ότι οι Αρειανοί είστε οι πιο μπασκετικοί και πιο προσηλωμένοι στην ομάδα σας οπαδοί που έχω δει και σας ζηλεύω γι' αυτό. Ωστόσο είστε παράλληλα μακράν τα πιο κολλημένα μυαλά και νομίζετε ότι ζείτε ακόμα στην εποχή του Γκάλη ή ότι είστε εφάμιλλοι τους Λέικερς. Χαλλλαρά γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουμε πολλά να δούμε ακόμα...
Φιλικά πάντα
Anaz
οσες πιθανοτητες ειχε ο αρης να κερδισει σε ματς με πληρεις ομαδες αλλες τοσες ειχε να κερδισει αν παιζανε μονο οι ξενοι..γτ ο φετινος αρης δεν στηριζεται σε ξενους...
Με κουρασες. Αφου δεν θες να καταλαβεις το προφανες..οτι το μεγαλο συγκριτικο πλεονεκτημα του Ολυμπιακου δεν ειναι η διαφορα του Λουκας με τον Πιρς, κ του Νιλσεν με τον Ντανστον, αλλα η διαφορα Σπανουλη-Χαραλαμπιδη, Παπαλουκα-Χατζηβρεττα.. πασο.
Timemaster

λέω κάτι απλό μαζί με όλα τα άλλα...
το Μαρούσι και κάθε Μαρούσι άμα του έδιναν έναν συμβόλαιο κλειστό τριετίας για την Ευρωλίγκα είναι πολύ πιθανό να ήταν σε άλλη οικονομική κατάσταση τώρα!
και μηλάω για το Μαρούσι που και δεν είναι η ομάδα μου και πραγματικά το άξιζε πριν μερικά χρόνια!

QUOTE(rankin @ Oct 26 2010, 20:45 ) *

Πραγματικά νομίζω πως δε διαβάζετε αυτά που γράφουμε και εγώ και ο magic και έτσι σταματώ να εξηγώ!

δε μας απασχολεί η ήττα ούτε και η εμφάνιση ούτε και σκεφτόμαστε ότι υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε.
Αυτό που σχολιάζουμε και δε μας άρεσε είναι η συμπεριφορά και στην πράξη και στα λόγια των παιχτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού και οι φτηνές δικαιολογίες που είπαν μετά από τον αγώνα.

Τα σχόλια στο ότι φοβήθηκε ο Ολυμπιακός τον Άρη είναι των παιχτών του Ολυμπιακού και πραγματικά νομίζουμε πως μας κοροϊδεύουν και πως υποτιμάν την νοημοσύνη μας.
Πως ο Παπαλουκάς και ο Σπανούλης αντί να πουν μας πίεσε η διοίκηση και φοβηθήκαμε μη μας κάνουν κακό (οικονομικό ή άλλο) είπαν φοβηθήκαμε τον Άρη που θα έπαιζε με ελλείψεις έτσι κι αλλιώς!

QUOTE(Anaz @ Oct 26 2010, 21:13 ) *
Με κουρασες. Αφου δεν θες να καταλαβεις το προφανες..οτι το μεγαλο συγκριτικο πλεονεκτημα του Ολυμπιακου δεν ειναι η διαφορα του Λουκας με τον Πιρς, κ του Νιλσεν με τον Ντανστον, αλλα η διαφορα Σπανουλη-Χαραλαμπιδη, Παπαλουκα-Χατζηβρεττα.. πασο.

Ακόμα και η διαφορά ανάμεσα σε ξένους που υπάρχει είναι τόσο μεγάλη που μόνο με ένα μικρό θαύμα θα κερδίζαμε!
Αυξάναμε τις πιθανότητες αλλά η νίκη θα ήταν πάλι πολύ μακριά.
magic32
QUOTE(Zephyr @ Oct 26 2010, 21:05 ) *
Είναι σαν την διαφήμιση που έπαιζε πριν 1-2 χρόνια που έλεγε ότι "φταίει ο ΟΤΕ"! smiley.gif

Τώρα ρε Anaz τι προσπαθείς να μας πείσεις? Ότι δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός γιατί είναι ακόμα ανέτοιμος, έχει ένα κάρο παίχτες ασύνδετους προς το παρόν, νέο προπονητή και δικαιούται να κάνει και άσχημες εμφανίσεις? Άσε μας τώρα, είναι η βαριά φανέλα του Άρη που μας έφτασε στο χείλος της απόγνωσης μέσα στο ΠΑΛΕ, είδαμε το χάρο με τα μάτια μας σε λέω! tongue.gif

@magic32
φίλε μου έζησα σαν φοιτητής 6 χρόνια στη Σαλονίκη και παρακολουθούσα αγώνες και των τριών ομάδων της πόλης (Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή). Μπορώ να πω ότι οι Αρειανοί είστε οι πιο μπασκετικοί και πιο προσηλωμένοι στην ομάδα σας οπαδοί που έχω δει και σας ζηλεύω γι' αυτό. Ωστόσο είστε παράλληλα μακράν τα πιο κολλημένα μυαλά και νομίζετε ότι ζείτε ακόμα στην εποχή του Γκάλη ή ότι είστε εφάμιλλοι τους Λέικερς. Χαλλλαρά γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουμε πολλά να δούμε ακόμα...
Φιλικά πάντα

εγω φιλε μου αθηναιος αριανος ειμαι και δνε εχω σχεση εμ τη θεσσαλονικη..λογω μπασκετ υποστηριζω τον ΑΡΗ..Αν θεωρεις κολλημενο τον αριανο επειδη δεν δεχεται να του λεει ολυμπιακος οτι εμεις ειμαστε μεγαλο σωματειο και μεγεθος ενω εσεις οχι,τοτε ειμαι κολλημενος οπως κολλημενοι ειναι οι οπαδοι της μαντσεστερ η της λιβερπουλ που δεν δεχονται οτι ειναι μικροτερα μεγεθη απο τους πλουσθους τσελσι και μαντσεστερ σιτυ...

anaz ουτε γω μπορω να κανω κατι αν δεν μπορεις να κτλβεις οτι δεν θα υπηρχαν χαραλαμπιδης,χατζηβρεττας και τα λοιπα...και κατι σχετικα ασχετο...επειδη κοροιδευετε ολοι οτι δεν φοβοσαστε τον ΑΡΗ..Και το δεχομαι...Θα μου εξηγησει καποιος πως απο τα τοσα χρονια που δινονται δανεικοι παικτες σε διαφορες ομαδες η πρωτη φορα που μπηκε ορος να μην παιξει παικτης ειναι για τον σλουκα?μαλλον δανειστηκαμε τον νεο τζορνταν...
kseplenhs
QUOTE(magic32 @ Oct 27 2010, 01:09 ) *
anaz ουτε γω μπορω να κανω κατι αν δεν μπορεις να κτλβεις οτι δεν θα υπηρχαν χαραλαμπιδης,χατζηβρεττας και τα λοιπα...και κατι σχετικα ασχετο...επειδη κοροιδευετε ολοι οτι δεν φοβοσαστε τον ΑΡΗ..Και το δεχομαι...Θα μου εξηγησει καποιος πως απο τα τοσα χρονια που δινονται δανεικοι παικτες σε διαφορες ομαδες η πρωτη φορα που μπηκε ορος να μην παιξει παικτης ειναι για τον σλουκα?μαλλον δανειστηκαμε τον νεο τζορνταν...

βασικά το πάθημα του περσινού έρτσεγκ να βάζει 20 πόντους εναντίον του ολυμπιακού και να στοιχήζει την πρώτη θέση,ίσως να έγινε μάθημα για τους απο εδώ και μπρος δανεικούς.

και με τον πανιώνιο υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας αλλά έκατσε ένα παιχνίδι,κάποια στιγμή που έγιναν τα απρόβλεπτα και ο ολυμπιακός έχασε.μέχρι και ο καλαμπόκης έφτασε να τα βάζει απο την σέντρα αν θυμάσαι...

γι'αυτό αν υπάρχει ένα 5% να χάσει ο ολυμπιακός παιχνίδι απο δικό του παίχτη που έδωσε δανεικό,αυτό αναιρείται με αυτόν τον όρο.
Anaz
λέω κάτι απλό μαζί με όλα τα άλλα...
το Μαρούσι και κάθε Μαρούσι άμα του έδιναν έναν συμβόλαιο κλειστό τριετίας για την Ευρωλίγκα είναι πολύ πιθανό να ήταν σε άλλη οικονομική κατάσταση τώρα!
και μηλάω για το Μαρούσι που και δεν είναι η ομάδα μου και πραγματικά το άξιζε πριν μερικά χρόνια!
Κατ'αρχην τι εννοεις "το αξιζε"?? Και κατα δευτερον σιγα μην εσωζε το Μαρουσι η Ευρωλίγκα.. Ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας αυτο που λες.

Ακόμα και η διαφορά ανάμεσα σε ξένους που υπάρχει είναι τόσο μεγάλη που μόνο με ένα μικρό θαύμα θα κερδίζαμε!
Αυξάναμε τις πιθανότητες αλλά η νίκη θα ήταν πάλι πολύ μακριά.
Aυτο ειναι δικη σου προσωπικη εκτιμηση, με την οποια μαλιστα εγω διαφωνω. Σε ενα τετοιο ματς εγω δεν μπορω να ορισω τον Ολυμπιακο ακλονητο φαβορι.
Οπως και να'χει αντικειμενικα οι πιθανοτητες εκπληξης αυξανονται σημαντικα. Το ΠΟΣΟ ακριβως ειναι στην εκτιμηση του καθενος. Ο Ολυμπιακος ομως με την πιεση του πρωταθλητισμου δεν ηταν διατεθειμενος να αναλαβει το οποιοδηποτε ρισκο. Κι αυτο δεν ειναι φτηνη δικαιολογια. Ειναι πραγματικοτητα.
anaz ουτε γω μπορω να κανω κατι αν δεν μπορεις να κτλβεις οτι δεν θα υπηρχαν χαραλαμπιδης,χατζηβρεττας και τα λοιπα...
icon_drunk.gif

Ειπωθηκε οτι ο Μπουρουσης υποκινουσε ή εστω συμφωνουσε με την απεργια και στο τελος τους κρεμασε, αλλα στη χτεσινη του ανακοινωση ο ίδιος λέει οτι ηταν μια κινηση την οποια είχε εξάρχης καταψηφίσει.Τελικα τι ισχυει??? rolleyes.gif
magic32
"Οι παίκτες του Ολυμπιακού απείχαν τις διαδικασίας, διαβάστηκε όμως επιστολή του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος προσωπικά τάχτηκε υπέρ της απεργίας. "

μετα το κραξιμο και αφου σκεφτηκε 3 μερες τι θα γραψει προεκυψε η ανακοινωση...τσαμπα μαγκας
rankin
QUOTE(magic32 @ Oct 27 2010, 17:45 ) *
"Οι παίκτες του Ολυμπιακού απείχαν τις διαδικασίας, διαβάστηκε όμως επιστολή του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος προσωπικά τάχτηκε υπέρ της απεργίας. "

μετα το κραξιμο και αφου σκεφτηκε 3 μερες τι θα γραψει προεκυψε η ανακοινωση...τσαμπα μαγκας

τσάμπα μάγκας που παντελονιάζει το χρόνο 1,7 μύρια, δεν υπάρχει

σκέτο "μάγκας" λοιπόν...

τα άλλα είναι για τις εντυπώσεις
magic32
αν συνυπολογισουμε οτι παιρνει κι 1,7 μυρια το χρονο και δηλωσε στην αντιπροσωπεια του πσακ οτι ποιος θα μου δωσει εμενα τις 170000 ευρω να δεις ποσο ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ειναι...

μηπως εισαι ο μπουρουσης?πως ξερεις τοσο ενθερμα οτι αυτα που γραφτηκανε ειναι ψεμματα και τον υποστηριζεις με τετοια θερμη?
rankin
QUOTE(magic32 @ Oct 27 2010, 18:42 ) *
μηπως εισαι ο μπουρουσης?πως ξερεις τοσο ενθερμα οτι αυτα που γραφτηκανε ειναι ψεμματα και τον υποστηριζεις με τετοια θερμη?

Μακάρι να μουνα!!!! 2 μέτρα παλικάρι, εκατομμυριούχος, ομορφόπαιδο, εκατομμυριούχος, εκατομμυριούχος, εκατομμυριούχος......

και εσύ θα θελες να σουνα!!! (εκτός αν προτιμούσες να σαι ο Βουρτζούμης, ή ο Ρωμανίδης, ή ο Πουρνάρας, ή ο Γκρεγκ Ουίλτζερ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους παίχτες αυτούς.. Προς θεού.. Ειδικά Γκρεγκ=θεούλης )
Igor
Yparxei kana link gia emas tou exoterikou ?

sorry kai gia ta greeklish...
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Oct 27 2010, 20:27 ) *
Μακάρι να μουνα!!!! 2 μέτρα παλικάρι, εκατομμυριούχος, ομορφόπαιδο, εκατομμυριούχος, εκατομμυριούχος, εκατομμυριούχος......

και εσύ θα θελες να σουνα!!! (εκτός αν προτιμούσες να σαι ο Βουρτζούμης, ή ο Ρωμανίδης, ή ο Πουρνάρας, ή ο Γκρεγκ Ουίλτζερ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους παίχτες αυτούς.. Προς θεού.. Ειδικά Γκρεγκ=θεούλης )

κάτω τα χέρια απο τον βαγγέλα τον βουρτζούμη,κάτοχο ευρωλίγκας.... 77.gif
bionikos
QUOTE(rankin @ Oct 27 2010, 20:27 ) *

Να χαρώ εγώ όνειρα που έχει ο κόσμος στη χώρα μου!

Ε οχι παλικάρι μου! Δε θα ήθελα να είμαι 2 μέτρα, ούτε πολλές φορές εκατομμυριούχος ούτε ομορφόπαιδο.

Προτιμώ να είμαι έξυπνος, χρήσιμος στην κοινωνία, να σέβομαι το συνάνθρωπο μου (και ως εκ τούτου το συνάδελφο μου), να αγαπάω και να αγαπιέμαι.

Ανθρώπους σα τον Μπουρούση τους λυπάμαι. Τι έκανε για να αξίζει 170000; ...
Και για να μη ξεχνάνε οι εκατομμυριούχοι, ομορφοπαιδα και οι εκαστοτε παρτάκηδες (αυτό ισχύει για όλα τα επαγγελματα):

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν πήγα να βοηθήσω γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν τους μαύρους, δεν πήγα να βοηθήσω γιατί δεν ήμουν μαυρος. Όταν ήρθαν να πάρουν τις γυναίκες, δεν πήγα να βοηθήσω γιατί δεν ήμουν γυναίκα. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα, δεν είχε μείνει πια κανείς να με βοηθήσει...

Υγιαίνετε!
rankin
QUOTE(bionikos @ Oct 28 2010, 08:29 ) *
Προτιμώ να είμαι έξυπνος, χρήσιμος στην κοινωνία, να σέβομαι το συνάνθρωπο μου (και ως εκ τούτου το συνάδελφο μου), να αγαπάω και να αγαπιέμαι.

Να έχεις και λίγο χιούμορ όμως, αλλιώς θα σε πάρουν πρώτο εσένα....
A.CAB
http://www.sport-fm.gr/article/300904

Νοκ άουτ ο Έρτσεγκ.
kseplenhs
νοκ αουτ ο μαυρος,νοκ αουτ μετά απο 3 μέρες και ο ζόραν

δλδ μόνο ο νιλσεν έμεινε για σήμερα.40 λεπτά νίλσεν

δεν παίζει να το δω το σημερινό με την καμία tongue.gif
rankin
QUOTE(kseplenhs @ Oct 31 2010, 03:11 ) *
νοκ αουτ ο μαυρος,νοκ αουτ μετά απο 3 μέρες και ο ζόραν

δλδ μόνο ο νιλσεν έμεινε για σήμερα.40 λεπτά νίλσεν

δεν παίζει να το δω το σημερινό με την καμία tongue.gif

Μην ξεχνάς ότι μπορεί να πάρει χρόνο ο Γλυνιαδάκης στο 5 και να παίξει τεσσάρι και ο Μπουρουσης
όπως επίσης να ανέβει και ο Παπανικολάου στο 4 για λίγα λεπτά

Στην πραγματικότητα βέβαια, όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε την μυσταγωγία ενός 40λεπτου τίγκα Νίλσεν!!!!

**όχι ότι ένα 40λεπτο που έχει 25 Νιλσεν+15 Έρτσεγκ, δεν είναι κάτι σαν τελετουργικό...
Role Model
Ρε παιδιά, κάνετε λες και δε γνωρίζατε τι είδους παίκτης είναι ο Ματ! "Πολεμιστής" δεν λέγατε πως είναι; Ε, λοιπόν ο άνθρωπος "πολεμάει" με ό,τι βρει μπροστά του (πέτρες, τούβλα κτλ)... icon_tomato.gif
rankin
QUOTE(Role Model @ Oct 31 2010, 11:54 ) *
Ρε παιδιά, κάνετε λες και δε γνωρίζατε τι είδους παίκτης είναι ο Ματ! "Πολεμιστής" δεν λέγατε πως είναι;

Μωρέ πολεμιστής είναι και μπράβο του για αυτό, αλλά εμείς στον Ολυμπιακό, δυστυχώς, βιώσαμε την εποχή Κλέιζα, και μέχρι να συνηθίσουμε στην μετάβαση από τον στρατηγό τον ίδιο, σε έναν απλό ιπποκόμο, θα μας πάρει λίγο χρόνο..
il postino
ηθελα να ξερα , δεν του λεει κανεις και τιποτα του μπουρουση για τα νευρα του?
kseplenhs
όχι άλλο σχήμα με 3 γκαρντ.πονάνε τα μάτια μου και οσονούπω τα μυαλά μου...

σε σετ επίθεση κοιτάει ο ένας τον άλλον με θαυμασμό.όπως και να το κάνεις νιώθεις ένα δέος να δίνει ο ένας γκαρντ στον άλλον,ο άλλος στον παράλλο για 24 δευτερόλεπτα.τι κρίμα που η επίθεση δεν είναι στα 40 δευτερόλεπτα να είχαμε να βλέπαμε...

καλά για τον ντιρκ δεν σχολιάζω.ουτε σκαμπό δεν ποστάρει icon_drunk.gif

Manu7
Όπως είχε και πει και ο φίλτατος rankin μερικές σελίδες πιο πίσω
οποιοδήποτε σουτ πέρα των 3 μέτρων είναι θεόρατο εμπόδιο!!!
Reggie Miller #31
Άμα βρούμε χώρο να τρέξουμε κάτι πάει και έρχεται...Βέβαια το ματς δεν είναι για συμπεράσματα έτσι μην τρελαθούμε,όπως και τα περισσότερα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος!

Κατά τα άλλα Νίλσεν και δεν είμαι καλά! smiley.gif βρίσκεται παντού και κάνει τα πάντα!!!!!!!
Είναι ένας μικρός θεούλης!
Ο Παπανικολάου έχει μπει ορεξάτος!
Role Model
Δεν αντέχεται η Α1... torture.gif
Manu7
Διαγωνισμό χτισίματος κάναμε σήμερα...

Ε κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα...

Όντως η Α1 δεν παλεύεται...
kseplenhs
QUOTE(Role Model @ Oct 31 2010, 20:23 ) *
Δεν αντέχεται η Α1... torture.gif

ενώ στην ευρωλίγκα μεταμορφωνόμαστε...

πόσο καλύτερη είναι η μπάμπεργκ απο μια μεσαία ομάδα της α1 ?

στο δευτερο ημίχρονο έβλεπα κατα διαστήματα αλλά όσο κοίταγα,το χτίζαμε καλά το καινούριο γήπεδο.πιστευω το μαη που κρίνονται όλα,να είναι έτοιμο...
Ginobili
QUOTE(Manu7 @ Oct 31 2010, 19:06 ) *
Διαγωνισμό χτισίματος κάναμε σήμερα...

Ε κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα...

Όντως η Α1 δεν παλεύεται...

Άχ θεούλη μου..πως κατάντησε έτσι το πρωτάθλημα μας.Κάποτε πιτσιρικάδες περιμέναμε με τόση προσμονή να δούμε μπάσκετ το Σαββατοκύριακο,όπιο παιχνίδι και να ήταν αυτό.Βλέπαμε μπάσκετ και το ευχαριστιόμασταν.Έβλεπες παντού τον ενθουσιασμό για το τι θα δούμε,ακόμα και το κλίμα στο γήπεδο ήταν διαφορετικό από την τηλεόραση!!!
Τώρα.....αγγαρεία...μειωμένο ενδιαφέρον,ζάπινγκ...ακόμα και σε παιχνίδια μικρών.Για τους μεγάλους...τι 20..τι 30...τι 40...μας παίρνει ο ύπνος.
tzagasdog
Ο νιλσεν ειναι ψυχοπαθης τελος....
xristos_metal
Εγω δε μπορεσα να το δω το παιχνιδι. Εβαλα λιγο στην αρχη, βαρεθηκα και το εκλεισα. Σιγουρα εχουμε το χειροτερο πρωταθλημα στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη (Στις ανεπτυγμενες μπασκετικα χωρες). Αδιαφορο εντελως.

Υ.Γ Οχι οτι στην Ευρωλιγκα ειδαμε κανενα ματς της προκοπης, αλλα εκει τουλαχιστον υπαρχει ενδιαφερον και γεματα γηπεδα.
Role Model
QUOTE(kseplenhs @ Oct 31 2010, 22:35 ) *
ενώ στην ευρωλίγκα μεταμορφωνόμαστε...

πόσο καλύτερη είναι η μπάμπεργκ απο μια μεσαία ομάδα της α1 ?

στο δευτερο ημίχρονο έβλεπα κατα διαστήματα αλλά όσο κοίταγα,το χτίζαμε καλά το καινούριο γήπεδο.πιστευω το μαη που κρίνονται όλα,να είναι έτοιμο...

Μα δεν υποστήριξα πως "βλέπεται" ο Ολυμπιακός γενικότερα...

Σήμερα είδαμε μια ομάδα που πέταγε τούβλα (15% στα τρίποντα) να ρίχνει στο χαλαρό 30άρα σε μια παγωμένη ατμόσφαιρα... Αποκρουστικό θέαμα... Όχι βέβαια πως αν παίζαμε διαστημικό μπάσκετ θα άλλαζε τίποτα...

Θεωρώ πως από τη στιγμή που οι Αγγελόπουλοι ενεπλάκησαν στα διοικητικά της ομάδας, κάθε χρονιά πήγαιναν και ένα βήμα μπροστά, τουλάχιστον όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ... Φέτος έχουμε πάει 3 βήματα πίσω, οπότε προσδοκίες για πορεία στην Ευρωλίγκα τουλάχιστον, δεν έχω...
kseplenhs
QUOTE(Role Model @ Oct 31 2010, 22:52 ) *
Μα δεν υποστήριξα πως "βλέπεται" ο Ολυμπιακός γενικότερα...

Σήμερα είδαμε μια ομάδα που πέταγε τούβλα (15% στα τρίποντα) να ρίχνει στο χαλαρό 30άρα σε μια παγωμένη ατμόσφαιρα... Αποκρουστικό θέαμα... Όχι βέβαια πως αν παίζαμε διαστημικό μπάσκετ θα άλλαζε τίποτα...

Θεωρώ πως από τη στιγμή που οι Αγγελόπουλοι ενεπλάκησαν στα διοικητικά της ομάδας, κάθε χρονιά πήγαιναν και ένα βήμα μπροστά, τουλάχιστον όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ... Φέτος έχουμε πάει 3 βήματα πίσω, οπότε προσδοκίες για πορεία στην Ευρωλίγκα τουλάχιστον, δεν έχω...

έχεις το δίκιο σου πως δεν θα άλλαζε κάτι.απλά αν παίζαμε "διαστημικά" ίσως να καθόμασταν να το δουμε για 40 λεπτά και να μην κλείναμε την τηλεόραση στο ημίχρονο tongue.gif

εγώ εμπιστεύομαι την διοίκηση που λέει πως φέτος πάει η ομάδα για τρείς τίτλους ugly_tocktock.gif
rankin
Αν είχαμε αντίπαλο σήμερα (γιατί μόνοι μας παίζαμε) μάλλον θα χάναμε
Στα θετικά ο Παπανικολάου που όλο και κάτι πάει να δείξει και κάποια στιγμή θα το κάνει το ξεπέταγμα, και η επαναδραστηριοποίηση του Πελεκάνου, που δεν είναι ο χειρότερος παίχτης του σύμπαντος, όπως πολλοί πιστεύουν
Ιδίως για ομάδα που παίζει πιεστική άμυνα και θέλει να τρέξει, είναι πάρα πολύ χρήσιμος παίχτης και θα χαρώ να δω να παίρνει και άλλες ευκαιρίες. Είναι κρίμα να θαφτεί στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία
Μόνο του αρνητικό, ότι κάνει τον Νίλσεν να μοιάζει ομορφόπαιδο...
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Nov 1 2010, 00:01 ) *
Αν είχαμε αντίπαλο σήμερα (γιατί μόνοι μας παίζαμε) μάλλον θα χάναμε
Στα θετικά ο Παπανικολάου που όλο και κάτι πάει να δείξει και κάποια στιγμή θα το κάνει το ξεπέταγμα, και η επαναδραστηριοποίηση του Πελεκάνου, που δεν είναι ο χειρότερος παίχτης του σύμπαντος, όπως πολλοί πιστεύουν
Ιδίως για ομάδα που παίζει πιεστική άμυνα και θέλει να τρέξει, είναι πάρα πολύ χρήσιμος παίχτης και θα χαρώ να δω να παίρνει και άλλες ευκαιρίες. Είναι κρίμα να θαφτεί στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία
Μόνο του αρνητικό, ότι κάνει τον Νίλσεν να μοιάζει ομορφόπαιδο...

ο οποίος σε κάποια φάση έκανε το 4αρι ή είχα παραισθησεις με το νουμερο στη φανέλα? tongue.gif
Reggie Miller #31
QUOTE(kseplenhs @ Nov 1 2010, 01:32 ) *
ο οποίος σε κάποια φάση έκανε το 4αρι ή είχα παραισθησεις με το νουμερο στη φανέλα? tongue.gif

Ναι στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε και 4!
Πω πω γύμνια! rolleyes.gif
kseplenhs
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Nov 1 2010, 00:40 ) *
Ναι στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε και 4!
Πω πω γύμνια! rolleyes.gif

φαντάσου...3 γκαρντ και ο πελεκαν 4αρι στην πεντάδα.

εκεί ή στα ναρκωτικά το ρίχνεις ή στον αλκοολισμό.πάντως ένα μπουκάλι ουίσκι που είχα κοντά μου το γλυκοκοίταγα να πω την αλήθεια icon_drunk.gif

εντάξει δοκιμές κάνει και ο ντούντα αλλά και πάλι δεν μερικά πράγματα δεν κάνει να φαίνονται.μας βλέπουν και μικρά παιδιά tongue.gif
Reggie Miller #31
Λέω απλά ότι έλεγα και το καλοκαίρι...Λείπει το καλό 3άρι,αλά περισσότερο το καλό 4άρι.
Μου αρέσει αρκετά ο Νίλσεν,αλλά δε γίνεται να μείνεις με αυτόν.Ο Μαύρος συνεχίζει να μη μου γεμίζει το μάτι.
όσο για τον Έρτσεκ,από τη στιγμή που έγινε ξεκαθάρισμα φέτος,έπρεπε να φύγει.
Για τον Πελεκάνο τι να πω.Για το Μαρούσι μια χαρά.
Ο Νεστέροβιτς αρκετά καλός,καλό κορμί,αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με πιο γρήγορους ψηλούς,αλλά και στις βοήθειες
που δίνει στα γκαρντ,δεν τον βοηθούν τα πόδια του.

Ο Νοτύντα είπε ότι ο Κέσελι δεν είναι σε καλή κατάσταση και γι' αυτό τον άφησε έξω...
Zephyr
Σε ένα αγώνα που οι παίχτες το έριξαν στον χαβαλέ από το 3ο δεκάλεπτο, δεν βγαίνουν σοβαρά συμπεράσματα. Ειδικά για τους ψηλούς που ήταν και πρώτοι σκόρερ απέναντι στον Δορκοφίκη και τον Μακ...
Μένω μόνο στην αστοχία από το 3ποντο. Αν δηλαδή δεν τα βάζουν κόντρα στην ΑΕΚ, τι περιμένουμε στην Ευρώπη όταν η μπάλα θα καίει? Ήταν ειδικά κάποια στιγμή, νομίζω στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου, που ήταν τόσο... κότες οι περιφερειακοί που φοβόντουσαν να σουτάρουν ελεύθεροι, ενώ μάλιστα κέρδιζαν με +30! Τόσο κόμπλεξ πια αυτό το σουτ? Με τέτοια νοοτροπία, σοβαρό ματς Ευρωλίγκας δεν γυρίζει. Για να δούμε την Τετάρτη τι μας περιμένει...
Razorblade Fish
Μιλαμε ΤΡΑΓΙΚΗ η ομαδα...
Johnaros
Θα μας κάνει την τιμή ο ΕΣΑΚΕ να φτιάξει το σάιτ κάποτε;
Reggie Miller #31
Έχει κανείς άλλος την εντύπωση ότι στην επίθεση τις περισσότερες φορές επικρατεί μια αναμπουμπούλα;

Καθόλου καλό το πρώτο ημίχρονο.Και αμυντικά και επιθετικά.Στην άμυνα οι περιφερειακοί αλλάζουν παίκτες,
αλλά προς το παρόν μένουν αρκετά κενά,συν ότι ο Νεστέροβιτς δεν μπορεί να κινηθεί τόσο γρήγορα...
Butcher_7
Το ματς για καλη μου τυχη ξεκινησα να το βλεπω απο το 31-19 και μετα rolleyes.gif Το φαουλ στο τελος του δεκαλεπτου πιστευω δεν ηταν,οπως και αλλο 1 του Τεοντοσιτς που επισης πιστευω δεν ηταν.Δηλαδη μανι μανι σε 1 δεκαλεπτο μετρησα 2-3 φαουλ που δεν ηταν και εστειλαν τον Πανιωνιο σε βολες.Απο κει και περα μου φαινεται τραγικος για αλλη μια φορα ο Παπαλουκας,κρυο αιμα ο Σπανουλης και γενικα η ομαδα σου δινει την εντυπωση(εμενα τουλαχιστον) οτι χωρις Σπανουλη - Τεοντοσιτς ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου φετος.
Reggie Miller #31
Γενικά ο Πανιώνιος παίζει σκληρή άμυνα με επαφές και δεν μπορούν να του τα σφυρίζουν όλα...
Razorblade Fish
Ρε παιδια ελεος,με τον Πανιωνιο του Αθανασουλα,του Παραγιου,του Ιωαννου,του Γιανκοβιτς και του Γιαννοπουλου και μας φταει η διαιτησια;;;25+ ποντους επρεπε να ειναι αυτο το ματς και τ εχουμε κανει ντερμπι...Τραγικη η ομαδα...
Butcher_7
QUOTE(Razorblade Fish @ Nov 6 2010, 19:09 ) *
Ρε παιδια ελεος,με τον Πανιωνιο του Αθανασουλα,του Παραγιου,του Ιωαννου,του Γιανκοβιτς και του Γιαννοπουλου και μας φταει η διαιτησια;;;25+ ποντους επρεπε να ειναι αυτο το ματς και τ εχουμε κανει ντερμπι...Τραγικη η ομαδα...

Kαλα και εμεις αν βγαλεις 2-3 πανω κατω στα ιδια ειμαστε επι της ουσιας..Με τον Νιλσεν παιζουμε και τον Τζαμοντ και να μην πω κιαλλους
Razorblade Fish
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 6 2010, 18:12 ) *
Kαλα και εμεις αν βγαλεις 2-3 πανω κατω στα ιδια ειμαστε επι της ουσιας..Με τον Νιλσεν παιζουμε και τον Τζαμοντ και να μην πω κιαλλους

Ακομα και 2-3 πανω κατω που λες ειναι αρκετοι για να καθαρισεις ενα τετοιο ματς.Και φυσικα δεν ειναι 2-3,ειναι πολλοι παραπανω.Ειπαμε,εχουμε (πολυ) λιγοτερο ταλεντο απο την περσινη ομαδα,αλλα οχι και ετσι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.