Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gipeda.gr
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
manos_89
Γεια σας παιδιά. Άνοιξα το θέμα αυτό για να σας ενημερώσω για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας η οποία θα περιέχει όλα τα κλειστά γήπεδα της Ελλάδας μαζί με τις ομάδες τους. Την ιστοσελίδα την έφτιαξα μαζί με άλλα 2 παιδιά με τα οποία ασχολούμαστε σε ερασιτεχνικό επίπεδο με το μπάσκετ. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένα τέτοιο εργαλείο ενημέρωσης και προσπαθήσαμε να το υλοποιήσουμε. Το όνομα της ιστοσελίδας είναι:
http://gipeda.gr.
Προς το παρόν έχουμε περάσει τα γήπεδα των ΕΣΚΑ κατηγοριών και μέσα στην εβδομάδα ευελπιστούμε να έχουμε Α1 και Α2.
Προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε και άλλες λειτουργίες, όπως το "εβδομαδιαία αγωνιστική", το οποίο θα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες που πραγματοποιούνται κάθε βδομάδα και σε κάθε κατηγορία, με παραπομπές στα αντίστοιχα γήπεδα.
Κάθε feedback θα εκτιμηθεί πολύ, ενώ μπορείτε να μας πείτε και τη γνώμη σας σχετικά με το τι ακόμα θα θέλατε να περιλαμβάνει.
Σας ευχαριστούμε πολύ
leonkalf
Μπράβο! Πολύ καλή προσπάθεια, χρήσιμο εργαλείο! 41.gif
manos_89
QUOTE (leonkalf @ Nov 10 2014, 12:26 ) *
Μπράβο! Πολύ καλή προσπάθεια, χρήσιμο εργαλείο! 41.gif



Ευχαριστούμε πολύ! Χαιρόμαστε που ακούμε καλά λόγια από αρκετό κόσμο. Προσπαθούμε να προσθέσουμε κι άλλες χρήσιμες λειτουργίες για τους χρήστες τις σελίδας.
leonkalf
Αυτό θα είναι πολύ καλό! Η συνεχής βελτίωση.. thumbsup.gif

Αναμένουμε...
manos_89
Καλησπέρα σε όλους!
Γράφω για να σας ενημερώσω για την ύπαρξη εβδομαδιαίου προγράμματος στη σελίδας μας.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://gipeda.gr/programma/
Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος, ή έχετε να μας κάνετε κάποια παρατήρηση μπορείτε να μου στείλετε pm εδώ ή να επικοινωνήσετε με τα στοιχεία που έχουμε στο site.
Όποιος θέλει μπορεί να κάνει like και στη σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/gipeda.gr

manos_89
Καλησπέρα σε όλους!!!
Γράφω για να σας αναφέρω σχετικά με προσθήκες που έχουμε κάνει στο http://gipeda.gr smiley.gif

1) Αρχικά να αναφέρω ότι προσθέσαμε γήπεδα των ακόλουθων κατηγοριών: ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), ΕΚΑΣΚΕΜ (Κεντρική Μακεδονία), ΕΚΑΣΚ (Κρήτη), ΕΚΑΣΧ (Χαλκιδική), ΕΚΑΣΘ (Θεσσαλονίκη), ΕΚΑΣΔΥΜ (Δυτική Μακεδονία)

2) Προσθέσαμε τη δυνατότητα Πλοήγησης στο γήπεδο που έχετε επιλέξει. Πως λειτουργεί; Απλά πηγαίνετε στο γήπεδο που θέλετε, θα σας εμφανιστεί το κουμπί πλοήγηση (ακριβώς δεξιά από τις πληροφορίες του γηπέδου). Το πατάτα, συμπληρώνετε τη φόρμα που θα σας εμφανιστεί (Σημείο εκκίνησης, Μεταφορικό μέσο κ.λπ) και κάτω από τις πληροφορίες θα σας εμφανιστέι ένας χάρτης που θα σας δίνει οδηγίες για να φτάσετε στον προορισμό σας.

3) Προσθέσαμε περισσότερες πληροφορίες σε γήπεδα. Πλέον μπορείτε να βλέπετε τις θέσεις στάθμευσης που διαθέτει το γήπεδο, αν προσφέρει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, το υλικό του δαπέδου, τα αποδυτήρια αθλητών κ.α.

4) Ετοιμάζουμε το πρόγραμμα μας το οποίο θα μπορείτε να το βρείτε στο site μας αλλά και στο basketblog.gr (τις κατηγορίες Α1, Α2, Β και Γ Εθνικής). Θα μπορείτε επίσης να κάνετε κοινοποίηση του αγώνα στο facebook(τελευταία στήλη που λέει «Μοιραστείτε το»). Ορίστε το πρόγραμμα της Α2 για παράδειγμα.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=274

Η γνώμη σας είναι ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστούμε!!!!
Giwrgos1
μπραβο πολυ καλη δουλεια. Θα προτεινα επισης να μπει και μια φωτογραφια με το εσωτερικο στο καθε κλειστο (οχι σε ολα, οπου ειναι δυνατον)
manos_89
Ευχαριστούμε Γιώργο για τα καλά λόγια.
Καλή ιδέα, αλλά δυστυχώς είμαστε μόνο 2 άτομα και δεν έχουμε καθόλου χρόνο για όλο το ψάξιμο που χρειάζεται για να το κάνουμε αυτό.
Ετοιμάζουμε πάντως την εφαρμογή του gipeda.gr σε android, οπότε θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε τη δυνατότητα να ανεβάζουν οι χρήστες φωτογραφίες.
Ελπίζω να την έχουμε έτοιμη πριν το Σεπτέμβρη!
SteveNashidis
QUOTE(manos_89 @ Jun 20 2017, 06:29 ) *
Ευχαριστούμε Γιώργο για τα καλά λόγια.
Καλή ιδέα, αλλά δυστυχώς είμαστε μόνο 2 άτομα και δεν έχουμε καθόλου χρόνο για όλο το ψάξιμο που χρειάζεται για να το κάνουμε αυτό.
Ετοιμάζουμε πάντως την εφαρμογή του gipeda.gr σε android, οπότε θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε τη δυνατότητα να ανεβάζουν οι χρήστες φωτογραφίες.
Ελπίζω να την έχουμε έτοιμη πριν το Σεπτέμβρη!


Πως παει η προσπάθεια σας; Πάντως μπορούν να βρεθούν άτομα από το φόρουμ όπου θα μεταφέρουν από όλη την ελλάδα τα γήπεδα του μπάσκετ.
manos_89
Καλησπέρα,

Ήλπιζα να έχουμε τελειώσει την εφαρμογή μέχρι τον Σεπτέμβρη, αλλά δεν προλάβαμε, παρότι έχουμε πραγματοποιήσει αρκετά κομμάτια αυτής.
Τώρα εγώ μόλις μετακόμισα εξωτερικό και το έχουμε ψιλοπαγώσει μέχρι να καταφέρω να βρω μια ισορροπία και γενικότερα να προσαρμοστώ.

Ένας από τους λόγους που τη δημιουργούμε είναι γιατί θα διευκολυνθεί η συμμετοχή του κοινού στη καταγραφή των γηπέδων.
Έχουμε συμπεριλάβει τη δυνατότητα προσθήκης γηπέδου, η οποία διευκολύνεται γιατί οι χρήστες επιλέγουν κατευθείαν την τοποθεσία στον χάρτη.

Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τον Γενάρη θα την έχουμε κυκλοφορήσει πάντως!
(Μόνο για Android tongue.gif)
SteveNashidis
Ωραία. Χθες έψαχνα γήπεδα μεσα από τη σελίδα σας. Είναι ευκαιρία να φτιαχτεί κάτι καλό. Καλή συνέχεια smile.gif
playm88
Δεν τα΄χουν περάσει στο site τα κλειστά της Κέρκυρας, της Ηγουμενίτσας, της Πρέβεζας και της Χαλκίδας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.