QUOTE(NBAholic @ Feb 28 2007, 03:39 PM)

Γιατί δεν παίρνετε και το Μαλόουν με το Γιούιν για να ξεκουράζουν λίγο τους ψηλούς σας;
Λογικά, θα ακολουθήσουν και οι Μπάρκλεϊ-Στόκτον, οι οποίοι θα επιστρέψουν με τη φανέλα του Φοίνιξ. Ο μεν, γιατί γνωρίζει τα κατατόπια, ο δε για να καλύπτει τα αμυντικά κενά του Νας (θα πρέπει να παραμένει καλύτερος αμυντικός...).
Αλήθεια, μήπως θέλει κανείς τον Έλτζιν Μπέιλορ; Όχι τίποτε άλλο, αλλά ο πρόγονος του Dr.J δεν κατέκτησε επισήμως κάποιο πρωτάθλημα (του δόθηκε τιμητικά το δαχτυλίδι το '72). Ίσως στους Ρόκετς/Λέικερς των 7 παιχτών να έχει κάποιον ουσιαστικότερο ρόλο.
η ομαδα καποιου παντως θελει να παρει τον πιπεν
kostasvc15
Mar 4 2007, 12:09
Στο 50-9 εφτασε το Νταλλας με 15 σερι νικες αφου ουτε οι Ματζικ μπορεσαν να τους σταματησαν.Με τοσους πολλους καλους παιχτες λογικο ειναι.Το θεμα ειναι να κρατησουν δυναμεις για τα πλει οφ ομως.
Mακρααααααααααααααααααααν η καλυτερη ομαδα της κανονικης περιοδου. Ειναι η πρωτη ομαδα που κανει τρια σερη νικων με τουλαχιστον 12 νικες στην ιδια σεζον ! Ελεος...
αν δεν υπαρξουν τραυματισμοι (φτου φτου) και επειδη η ομαδα εχει πληρες ροστερ δεν βλεπω κανεναν λογο να μην εχουν δυναμεις στο τελος...
Keyser_Soze
Mar 4 2007, 15:42
NBAholic
Mar 4 2007, 16:05
Δεν το βλέπω. Ας φτάσουν τις 70 νίκες πρώτα, ρεκόρ που θα μπορούσαν να χτυπήσουν κι άλλες ομάδες, αν δε χαλάρωναν στο τέλος (βλ. Μπακς του '71 και Σίξερς του '83). Δεν αποκλείω να χαλαρώσουν και οι ίδιοι στο τέλος, εκτός κι αν δουν ότι μπορούν όντως να το κάνουν. Αν δεν το κάνουν όμως, θα ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τους Λέικερς του 2000, δηλαδή στις ομάδες που έχασαν την επίδοση, λόγω κάποιας κοιλιάς πριν το τέλος της σεζόν (οι Μαβς στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, οι Λέικερς στα μέσα της σεζόν 1999-00).
Κρίμα που θα μείνουν άλλη μία χρονιά χωρίς δαχτυλίδι αφού ή οι Σανς θα τους σταματήσουν στον τελικό της Δύσης ή θα τους νικήσει μόνος του ο Σάκαρος (πάλι) στον μεγάλο τελικό
Έχει να πέσει μπόλικο trash talking στα πλέι οφ δηλαδή.
QUOTE(NBAholic @ Mar 4 2007, 03:58 PM)

Έχει να πέσει μπόλικο trash talking στα πλέι οφ δηλαδή.
you will see...
NBAholic
Mar 4 2007, 17:05
Eπίσης, να προσθέσω ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα:
vs PHX
at DET
at CLE
at PHX
vs UTA
vs SA
Αν το βγάλουν χωρίς πολλές απώλειες, έχουν αρκετά ανοιχτό δρόμο για το 70άρι.
QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 4 2007, 03:35 PM)

Keyser_Soze... αυτο ειναι τοσο ακατορθωτο οσο και εγω να αφησω μαλλι...
Δεν ειναι δυνατον να μην κανουν ηττες σε τοσα παιχνιδια...
QUOTE(morfi @ Mar 6 2007, 12:12 AM)

Keyser_Soze... αυτο ειναι τοσο ακατορθωτο οσο και εγω να αφησω μαλλι...
Δεν ειναι δυνατον να μην κανουν ηττες σε τοσα παιχνιδια...
Δεν γινεται πραγματικα!
Με το 50-9 που εχουν τωρα αν συνεχισουν αυτο το ποσοστο παει στο 69-13 ισοφαριζοντας του Lakers.
Εγω παντως πιστευω οτι τελικα θα εχουν 67-15.... Φοβερο και αυτο φυσικα!
kostasvc15
Mar 11 2007, 23:57
Σημερα θα σταματησει το νικηφορο σερι των Μαβς αφοι παιζουν με τους Λεικερς μες στο Στειπλς Σεντερ.
Pierce
Mar 12 2007, 00:01
keep on dreaming dude...
Pierce
Mar 12 2007, 14:58
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 11 2007, 11:50 PM)

Σημερα θα σταματησει το νικηφορο σερι των Μαβς αφοι παιζουν με τους Λεικερς μες στο Στειπλς Σεντερ.

QUOTE(pierce21 @ Mar 11 2007, 11:54 PM)

keep on dreaming dude...
τι λεγαμε?
οχι απλα δεν σταματησε το σερι αλλα αυτη η ηττα των lakers ηταν η μεγαλυτερη μεσα στο LA
εντιτ. το 17-0 ειναι το μεγαλυτερο σερι στην ιστορια της ομαδας
kostasvc15
Mar 12 2007, 15:05
QUOTE(pierce21 @ Mar 12 2007, 12:51 PM)

τι λεγαμε?
οχι απλα δεν σταματησε το σερι αλλα αυτη η ηττα των lakers ηταν η μεγαλυτερη μεσα στο LA
εντιτ. το 17-0 ειναι το μεγαλυτερο σερι στην ιστορια της ομαδας
Δεν ηταν στη μερα του ο Κομπι
geosider
Mar 12 2007, 16:28
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 11 2007, 09:50 PM)

βάι βάι βάι 72-108
τί κάνουν αυτοί ρε; πόσο δίνει το στοίχημα να πάρουν πρωτάθλημα;
για να βγάλω κανένα φράγκο όπως πέρσι με το Ντιτρόιτ
Pierce
Mar 12 2007, 16:34
αδελφε εχω κανει τεραστια μλκια! τους επαιξα γυρω στον ιουλη που εδινε 11 και νομιζω πως ειχα βαλει 50€ αλλα εβαλα 5€!! πλεον δινει κατω απο 4....
geosider
Mar 12 2007, 16:51
QUOTE(pierce21 @ Mar 12 2007, 02:27 PM)

αδελφε εχω κανει τεραστια μλκια! τους επαιξα γυρω στον ιουλη που εδινε 11 και νομιζω πως ειχα βαλει 50€ αλλα εβαλα 5€!! πλεον δινει κατω απο 4....
μπα μην στεναχωριέσαι ρε, είναι πολύ σίγουρο για να βγει κιόλας, όπως είπα παραπάνω δες τι έγινε με το Ντιτρόιτ πέρσι, θα το χάσουν και θα τραβάμε τα μαλλιά μας, κάτσε στ' αβγά σου, μην πας και παίξεις τίποτα
Pierce
Mar 12 2007, 16:53
μπα δεν παιζω στοιχημα. και τοτε για πλακα ειχα παιξει. και ειδικα στο ΝΒΑ για να παιξεις στοιχημα πρεπει να εισαι αρκετα τρελος καθοτι ολοι μπορουν να κερδισουν ολους
geosider
Mar 12 2007, 16:57
QUOTE(pierce21 @ Mar 12 2007, 02:46 PM)

μπα δεν παιζω στοιχημα. και τοτε για πλακα ειχα παιξει. και ειδικα στο ΝΒΑ για να παιξεις στοιχημα πρεπει να εισαι αρκετα τρελος καθοτι ολοι μπορουν να κερδισουν ολους
εύγε παλικάρι μου εύγε, είσαι στο σωστο δρόμο
είπα και γω θα παιρνα στο λαιμό μου κανέναν και θα το χα και βάρος
QUOTE(pierce21 @ Mar 12 2007, 04:46 PM)

Εγω οταν παιζω γιατι κερδιζω ?
Σερι 17 νικων ΤΕΛΟΣ !
Δεν ειναι τυχαιο που το σερι τους τελειωσε μεσα στον γκολντεν στειτ... φετος οι γουοριορς ειναι ο πιο δυσκολος αντιπαλος τους...
kostasvc15
Mar 13 2007, 14:30
Δεν ειναι μονο φετος δυσκολος αντιπαλος.Το Γκολντεν Σταιτε ειχε κερδισει και περυσι το Νταλλας 2 φορες και τις δυο με μπαζερ μπιτερ νομιζω.Χθες το Νταλλας ειχε σε ασχημη μερα και τους 3 σουπερσταρς του.Ο Ντιρκ ειχε 13π με 3-11,9ρ,4α και 7 λαθη, ο Τερι ειχε 16π με 5-8,4π,4α και 2 λαθη,και ο Χαουαρτ ειχε 11π με 5-15,3ρ και 1 λαθος.Τελος το Νταλλας ειχε 42,3%εντος παιδειας,35%τρ και 23 λαθη.
NBAholic
Mar 13 2007, 14:46
Kαι επιχείρηση "70 νίκες" πλέον δυσκολότερη, μιας και τους περιμένουν Φοίνιξ (έστω εντός) και Ντιτρόιτ εκτός. Αυτά φυσικά μόνο για τα ρεκόρ και τις διαχρονικές συγκρίσεις.
Ένα αρνητικό που βλέπω στο Ντάλας είναι ότι στις (πολύ λίγες, έστω) ήττες του, είχε παιχνίδια όπου έπιασε απόδοση τέτοια ώστε να μην του επιτρέπει καν να διεκδικήσει τη νίκη. Είναι δηλαδή ακόμη ελαφρώς ομάδα ψυχολογίας, αν και πολύ λιγότερο απ'όσο στο παρελθόν. Τέτοιες βραδιές είχαν όλες οι μεγάλες ομάδες στην ιστορία, αλλά το Ντάλας διαπράττει κάτι τέτοιο με λίγο μεγαλύτερη συχνότητα.
Gravedigger
Mar 15 2007, 15:26
Άσχημη ήττα σήμερα...Ο Nowitzki έχει πάνω από 90% στις βολές κ έχασε 2 κρίσιμες στο τέλος...Αλλά τι να κάνεις...Εμείς 8α το πάρουμε...!Dirk for MVP!
Κ κάτι για τους Warriors.Αν κοιτάξετε το roster τους είναι 1 από τις πιο πλήρεις ομάδες στο ΝΒΑ...Κ καλό πάγκο έχουν...
kostasvc15
Mar 15 2007, 15:42
QUOTE(Gravedigger @ Mar 15 2007, 01:19 PM)

Άσχημη ήττα σήμερα...Ο Nowitzki έχει πάνω από 90% στις βολές κ έχασε 2 κρίσιμες στο τέλος...Αλλά τι να κάνεις...Εμείς 8α το πάρουμε...!Dirk for MVP!
Κ κάτι για τους Warriors.Αν κοιτάξετε το roster τους είναι 1 από τις πιο πλήρεις ομάδες στο ΝΒΑ...Κ καλό πάγκο έχουν...
Δεν ειναι ψυχραιμος ο Ντιρκ μαλλον.Περυσι στον τελικο ειχε χασει αρκετες κρισιμες βολες ενω εχει γενικα και λιγα νικητιρια σουτ.
NBAholic
Mar 28 2007, 20:36
Θυμάστε τον Κέβιν Ουίλις;
Aύριο περνά απ'τα προπονητήρια των Μαβς για να τον τεστάρουν και ίσως να του δώσουν κάποιο συμβόλαιο.
Κουράγιο, Κέβιν, εδώ παίζεται το μέλλον σου!
Pierce
Mar 28 2007, 21:33
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο το πιτσιρικι που προκειται να διανυσει την 3 του νεοτητα θα γινει ο νεος σεντερ της ομαδας??ρε κιουμπμαν ελεος δηλαδη. ενταξει ο νταμπιερ εινει λιγος και ο αλλος ο αφρικανος(που μου διαφευγει το ονομα του τωρα

) ειναι τραυματιας αλλα τωρα το θυμηθηκες? και θα παρεις εναν τυπο
45 χρονων????
Gravedigger
Mar 28 2007, 21:46
Σοβαρά μιλάτε??????Αυτός είναι πατέρας του Mutombo!!!!
kostasvc15
Mar 28 2007, 23:36
thrylos7
Mar 28 2007, 23:57
Το θυμόμαστε και πολύ καλά...
Εγώ αλλάζω ομάδα και γίνομαι Ντάλας!
Γιατί ρε σεις, αν επανερχόταν ο Τζόρνταν θα σας κακοφαινόταν; Άσχετα με το θέμα της απομυθοποίησης...
Pierce
Mar 29 2007, 12:50
αν και ο ντιρκ τραυματιστηκε χθες στο 1ο δωδεκαλεπτο(αν και εμοιαζε καυτος) ανελαβε ο τερι και με 27π μας εφτασε στην 60η νικη της σεζον και 8η συνεχομενη!
sarounas
Mar 29 2007, 16:28
QUOTE(pierce21 @ Mar 29 2007, 10:43 AM)

αν και ο ντιρκ τραυματιστηκε χθες στο 1ο δωδεκαλεπτο(αν και εμοιαζε καυτος) ανελαβε ο τερι και με 27π μας εφτασε στην 60η νικη της σεζον και 8η συνεχομενη!

είναι σοβαρός ο τραυματισμός;
Pierce
Mar 29 2007, 20:10
δεν δειχνει να ειναι σημαντικο καθως επαιξε στη συνεχεια για κανα λεπτο. ενα προβληματακι στον αστραγαλο.λογικα θα παιξει κανονικα στον επομενο αγωνα
QUOTE(NBAholic @ Mar 28 2007, 09:29 PM)

Θυμάστε τον Κέβιν Ουίλις;
Aύριο περνά απ'τα προπονητήρια των Μαβς για να τον τεστάρουν και ίσως να του δώσουν κάποιο συμβόλαιο.
Κουράγιο, Κέβιν, εδώ παίζεται το μέλλον σου!
Για πιξτε μια ματια εδω
http://contra.gr/Basketball/USA/NBA/148557.html
παρα την απουσια του γερμαναρα(τροφικη δηλητηρίαση) κερδισαμε και μεσα στο sacramento με την τριπλετα howard,terry,stackhouse να κανει παπαδες!
kostasvc15
Apr 4 2007, 11:22
QUOTE(pierce21 @ Apr 4 2007, 07:38 AM)

παρα την απουσια του γερμαναρα(τροφικη δηλητηρίαση) κερδισαμε και μεσα στο sacramento με την τριπλετα howard,terry,stackhouse να κανει παπαδες!
Ενταξει 4 παιχταραδες εχετε και να λειπει ενας τι εγινε;
Pierce
Apr 12 2007, 10:30
χωρίς τους Νοβίτσκι, Χάρις, Νταμπίερ και Στάκχαουζ κερδισαμε και μεσα στη μινεσοτα, ανετα 88-105. να περασει ο επομενος παρακαλω...
Das Kapital
Apr 12 2007, 12:20
QUOTE(pierce21 @ Apr 12 2007, 11:23 AM)

χωρίς τους Νοβίτσκι, Χάρις, Νταμπίερ και Στάκχαουζ κερδισαμε και μεσα στη μινεσοτα, ανετα 88-105. να περασει ο επομενος παρακαλω...

Γιατι δεν επαιζαν?
Ξεκουραση πιστευω
Gravedigger
Apr 12 2007, 13:34
QUOTE(lebron15 @ Apr 12 2007, 10:13 AM)

Γιατι δεν επαιζαν?
Ξεκούραση!Μάλιστα διάβασα ότι ο Avery Johnson είπε στον Dirk κ τον Stack ότι αν πάνε να πάρουν το αεροπλάνο της αποστολής μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα τους δώσει πρόστιμο!!!
kostasvc15
Apr 15 2007, 18:27
QUOTE(pierce21 @ Apr 12 2007, 08:23 AM)

Ναι αλλα δεν επαιζε ο Γκαρνεττ απο τη Μινεσοτα!
Das Kapital
Apr 15 2007, 19:19
Ο Γκαρνεττ απο οτι ακουσα του χρονου παλι θα παιξει και σε αλλη ομαδα( λογικα )
sarounas
Apr 16 2007, 11:16
είδε κανείς το ντέρμπι χθες;
σχεδόν σε όλη την διάρκεια ήταν μπροστά οι Σπερς αλλά στο τέλος δεν άντεξαν στην πίεση μιας και είχε αποβληθεί και ο Ντάνκαν από το γήπεδο (δικαίως βέβαια μιας και έκανε σαν χαζός

)
η αλήθεια πάντως είναι ότι όντως χθες η διαιτητές ήταν με το Ντάλας...
αλλά τί ήταν αυτά που έκανε ο Χάρις; άν είναι αν παίζει έτσι παίρνω πίσω όλα τα κακά που έχω γράψει γι' αυτόν (υπερτιμημένος, του δίνουν πολλές ευκαιρίες, κάκιστος σουτέρ κλπ), δεν τον έχν δει να ξαναπαίζει έτσι

τηρουμένων των αναλογιών ίσως ήταν η κορυφαία εμφάνιση στην καριέρα του!!!
πάντως αν και έχουν πράγματι φοβερή άμυνα είναι εμφανές το πρόβληυμα κάτω από την ρακέτα, θα πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσει και ο Νταμπίερ
κατά την γνώμη μου δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα, θεωρώ πολύ σκληρή την έδρα τους για να βγάλει καποιο διπλό οποιοσδήποτε εκεί μέσα
Gravedigger
Apr 16 2007, 13:21
Εγώ σαν μεγάλος fan των Mavericks ασφαλώς κ είμαι χαρούμενος για την νίκη επί του μισητού αντιπάλου!

ΑΛΛΑ...ΔΝ είμαι ευχαριστημένος από το πως παίξαμε κ γενικά πως παίζουμε τον τελευταίο καιρό...Έχουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ από το σερί των 18 νικών...Δν ξέρω γιατί,ίσως επειδή τα play-off είναι δίπλα κ οι παίχτες ξεκουράζονται κ δν δίνουν μεγάλη σημασία στους αγώνες...Όμως αρχίζω να φοβάμαι μήπως χάσουμε το πρωτάθλημα αφού αν δν σοβαρευτούμε το Golden State είναι πολύ πολύ επικίνδυνο!!!
kostasvc15
Apr 16 2007, 13:22
QUOTE(sarounas @ Apr 16 2007, 09:09 AM)

η αλήθεια πάντως είναι ότι όντως χθες η διαιτητές ήταν με το Ντάλας...
Μονο χθες...;
Λογικα θα αρχισουν τα ιδια στα πλει οφ οπως εκαναν και περισυ
Pierce
Apr 16 2007, 13:49
QUOTE(Gravedigger @ Apr 16 2007, 02:14 PM)

Εγώ σαν μεγάλος fan των Mavericks ασφαλώς κ είμαι χαρούμενος για την νίκη επί του μισητού αντιπάλου!

ΑΛΛΑ...ΔΝ είμαι ευχαριστημένος από το πως παίξαμε κ γενικά πως παίζουμε τον τελευταίο καιρό...Έχουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ από το σερί των 18 νικών...Δν ξέρω γιατί,ίσως επειδή τα play-off είναι δίπλα κ οι παίχτες ξεκουράζονται κ δν δίνουν μεγάλη σημασία στους αγώνες...Όμως αρχίζω να φοβάμαι μήπως χάσουμε το πρωτάθλημα αφού αν δν σοβαρευτούμε το Golden State είναι πολύ πολύ επικίνδυνο!!!

λογικο ειναι. εχουν ψιλοκουραστει ,ο κοουτς προσπαθει να κανει σωστη διαχειριση στην ομαδα για να παιρνουν ανασες οι παιχτες και να πανε πιο ανετοι στα play off. κατι που δεν κανει ο νταντονι και οι σανς μεχρι τους τελικους της περιφερειας θα ειναι σκασμενοι και θα τους ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΜΕ κανονικα και με το νομο!
QUOTE(kostasvc15 @ Apr 16 2007, 02:15 PM)

Μονο χθες...;
Λογικα θα αρχισουν τα ιδια στα πλει οφ οπως εκαναν και περισυ

μην στεναχωριεστε παιδια. ολοι θα παρετε! εχει ποντους για ολους ο ντιρκ και ο τζος
Gravedigger
Apr 16 2007, 13:53
Wilkinson
Apr 16 2007, 14:14
Το τελευταίο δωδεκάλεπτο που έλειπε ο Ντάνκαν λόγο αποβολής(δέυτερη φορά στα 9 χρόνια που παίζει στο NBA!!!)έληξε 19-10 υπέρ των Ντάλας.Συνεπώς η γνώμη μου είναι ότι αν δεν είχε αποβληθεί ο Τιμ οι Σπερς θα το έπαιρναν το ματσάκι!!!!
thrylos7
Apr 16 2007, 14:23
Οι Σανς έχουν πάρει μπρος για τα καλά... δεν έχουν ανάγκη από κούραση..
Αρκεί να περάσουν βέβαια στους τελικούς της Δύσης...
Das Kapital
Apr 16 2007, 17:20
Κατι με πορωσε χθες με την αποβολη του Τιμ γιατι δεν τον σεβαστηκαν και τους Σπερς και δηλωνω απο τωρα οτι στη Δυση ειμαι με Σαν Αντονιο

!!!!!
Και μακαρι να βρεθουν στα πλει-οφ για να δωσει ενα μαθηματακι ο Τιμοθι!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.