baskethood
May 26 2011, 22:40
QUOTE (Play73 @ May 26 2011, 23:35 )
Παίρνει στην επίθεση πολλές φορές φάουλ πηγαίνοντας ύστερα από σκριν η τρεξίματα στο παρκέ πάνω στο σώμα του αντίπαλου με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλεί την σύγκρουση και μετά με λίγο θεατρινισμό σώματος και χεριών δίνεται φάουλ.
Το ξέρω ότι πολλοί το κάνουν και μπορεί να είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά προσωπικά εμένα αυτό το στυλ παιχνιδιού (και γενικά η κουτοπονηριά) δεν μου αρέσει σε παίκτες του μπάσκετ.
Δεν ειναι κουτοπονηρια,εξυπναδα ειναι.
Ειναι μερος του παιχνιδιου να "κερδιζεις" φαουλ,και να πηγαινεις στη γραμμη.
oti-nane
May 26 2011, 22:42
Γιατί ΑΝ κάνει το brake o παναθηναικός μυρίζομαι γκρίνια για διαιτησία?
Air Kef
May 26 2011, 22:42
Διαιτητές και Ιωάννου, όσο πιο απαράδεκτοι γίνεται.
Οι πρώτοι ευτυχώς δεν αδικούν ιδιαίτερα κανέναν.
Τέτοια ένταση είχα καιρό να νιώσω, κρίμα που ο ΠΑΟ είναι οσο καλύτερος χρειάζεται σήμερα για να σπασει την έδρα και θα ξενερώσω άσχημα -πάλι.
Play73
May 26 2011, 22:44
QUOTE(baskethood @ May 26 2011, 23:40 )
Δεν ειναι κουτοπονηρια,εξυπναδα ειναι.
Ειναι μερος του παιχνιδιου να "κερδιζεις" φαουλ,και να πηγαινεις στη γραμμη.
Διαφωνώ παντελώς με αυτήν την άποψη αλλά κάθε γνώμη σεβαστή όπως πάντα.
Το παιχνίδι από θέαμα έχει γίνει οικτρό.
ΠΑΟ αντί να έχει καθαρίσει το παιχνίδι με +10 πόντους ακυρώνει κάθε καλή του άμυνα με τραγικές επιλογές στην επίθεση
Air Kef
Εκπληκτική φάση με Ζοτς να ζητάει ταιμ αουτ μολις σουτάρει ο Σπανούλης, μπράβο στον καμερα μαν που το έπιασε και τον σκηνοθέτη που το έδειξε.
tzagasdog
Ο Ντουντα φταιει που χανουμε....
Ο Χαλπεριν ειναι σε δαιμονιωδη φορμα και τον εχει εξω και εχει τον Παπαλουκα τον ανυπαρκτο μεσα....
Τα κολληματα μου μεσα...
toro_loco
May 26 2011, 22:45
Τρομερή σκηνή, με τον Ζοτς να ζητάει τάιμ την ώρα που ο Σπανούλης σουτάρει, και πριν η μπάλα μπει...
Play73
May 26 2011, 22:47
Σπανούλης (όλους τους τελευταίους πόντους) – Παπαλουκάς (7πόντοι εκεί που έπρεπε)
Γυρνάει το παιχνίδι από αυτούς που κράζατε!!!
Air Kef
May 26 2011, 22:50
Παλι ενα ριμπάουντ θα κρίνει ενα τίτλο, να δω πότε θα το πάρουμε εμεις.
tzagasdog
May 26 2011, 22:50
νικη Παο....
vastravoud
May 26 2011, 22:51
H φάση αυτή με το Ζοτς είναι ΕΠΙΚΗ, θυμίζει αυτό που είπε ο Μπλατ: "he coaches the game RIGHT"....
baskethood
May 26 2011, 22:53
QUOTE (Play73 @ May 26 2011, 23:44 )
Διαφωνώ παντελώς με αυτήν την άποψη αλλά κάθε γνώμη σεβαστή όπως πάντα.
Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι αλλο αυτο που μας αρεσει και αλλο αυτο που ισχυει στο αθλημα.
Μπορει να ειναι αντιαισθητικο το να βλεπεις καποιον να κερδιζει φαουλ με τετοιο τροπο,ομως το ιδιο το παιχνιδι ανταμοιβει αυτον που το κανει με ευκολια.
Αυτος που κερδιζει τα φαουλ αποδεικνυεται εξυπνος και οχι κουτοπονηρος.
Πως γινεται να χασεις αμυντικο ριμπαουντ οταν εισαι μπροστα απο τον αντιπαλο σου και ψηλοτερος κατα 7-8 ποντους....Αλλη μια κοινωνικη προσφορα του γιγαντα απο την Καρδιτσα....
200.000 ευρω και αντιο...
vastravoud
May 26 2011, 22:55
QUOTE(lamar @ May 26 2011, 23:54 )
Πως γινεται να χασεις αμυντικο ριμπαουντ οταν εισαι μπροστα απο τον αντιπαλο σου και ψηλοτερος κατα 7-8 ποντους....Αλλη μια κοινωνικη προσφορα του γιγαντα απο την Καρδιτσα....
Πριν δέκα μέρες δεν ήταν "γιγας";
Αλίμονο, το σχόλιο δεν έχει αποδέκτη εσένα(που απ' όσο θυμάμαι είσαι συνεπέστατος), αλλά γενικά, ας μην τον απαξιώνουμε. ΕΙιδκά σημερα δεν ηταν καθόλου κακός.
priest
May 26 2011, 22:55
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
21 ποντοι,9 ασσιστ,5 ριμπσ,3 κλεψ,2λαθη και 30 ρανκιν...
Durant13
May 26 2011, 22:56
Με Τέπιτς και Καιμακόγλου... αλωσε το Σεφ ο Ζοτς. Τι άλλο θα σκαρφιστεί; Μήπως με Μπόγρη και Ζούμπο;
tzagasdog
May 26 2011, 22:56
ελεος ελεος ελεος....
ο Ολυμπιακος παιζει ενα μηνα με 3αρια και σταθερο τροπο και σημερα θυμηθηκε ο Ιβκοβτς να παιξει με 3 γκαρντ ο ενας μολις απο τραυματισμο και ο αλλος σχεδον βετερανος. ΔΛΔ τι ηταν αυτο????
καλα του εκανε ο Ομπραντοβιτς με τους οτινανισμους... ελεος κυριε ντουντα μας βγαλατε καρκινο σημερα και σε εμας και σε ολο το κοσμο του ΟΣΦΠ. Ειναι πολυ τυχερος ο Παο που εχει ενα τετοιο προπονητη...
SoKRaM
May 26 2011, 22:57
QUOTE(lamar @ May 26 2011, 23:54 )
Ε αμα δε σε θελει η μπαλα. χαχαχα
Απονη ζωη μας πεταξε στου δρομου την ακρη μας αδικησε... σιγα τι κανετε σαν τρελοι? Θα παμε κυριακη στο ΟΑΚΑ και θα παρουμε το πλεον. εδρας πισω. Υπομονη...
T.W.Is.M.
May 26 2011, 22:59
Το πρωταθλημα τελειωσε σημερα. Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο για τη νικη του, ο Ολυμπιακος ειτε θολωσε οταν πηγε να γυρισει το ματς ειτε δεν μπορεσε να ολοκληρωσει την "κλοπη" του αγωνα. Μετα το ξεκινημα ο Παναθηναικος εδειχνε να παταει καλυτερα στο γηπεδο και γι αυτο κερδισε.
Χωρις βοηθεια απο τους φοργουορντ και με εναν σεντερ μονο δε φτιαχνεις πληρη ομαδα. Το θεμα ειναι πια αν η σειρα θα τελειωσει 3-1, που μοιαζει πιο λογικο, ή οχι.
Να κανω μια ασχετη ερωτηση: Γιατι οι διαιτητες στην φαση που κολλησε το χρονομετρο δωσανε 4 δευτερα?? Δεν ανανεωθηκε ο χρονος οταν σουταρε ο Μιλος??
Play73
May 26 2011, 23:01
QUOTE(baskethood @ May 26 2011, 23:53 )
Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι αλλο αυτο που μας αρεσει και αλλο αυτο που ισχυει στο αθλημα.
Μπορει να ειναι αντιαισθητικο το να βλεπεις καποιον να κερδιζει φαουλ με τετοιο τροπο,ομως το ιδιο το παιχνιδι ανταμοιβει αυτον που το κανει με ευκολια.
Αυτος που κερδιζει τα φαουλ αποδεικνυεται εξυπνος και οχι κουτοπονηρος.
Δεν παύει να είναι κάτι που είναι ψεύτικο(θέατρο) και αυτό είναι που στα μάτια μου το κάνει δυσάρεστο.
Το flopping τιμωρείται βάσει κανονισμών του αγαπημένου μας αθλήματος.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, είπαμε ο καθένας με την γνώμη του που είναι απολύτως σεβαστή.
Να πούμε και 1 καλό οτι δεν έγιναν επεισόδια παρά την ήττα!
Φανταστείτε να εβάζε και ο Νίκολας πόντους θα ήταν πολύ πιο άνετη η επικράτηση του ΠΑΟ!
vastravoud
May 26 2011, 23:02
Αυτο που λέει ο ΑΝαζ εινια σωστο, οι διαιτητες εκει αντι να δώσουν 3:59 - 19sec για επίθεση εδωσαν 4:04 - 04sec για επίθεση. Ηταν ένα λάθος.
QUOTE(Anaz @ May 26 2011, 22:00 )
Να κανω μια ασχετη ερωτηση: Γιατι οι διαιτητες στην φαση που κολλησε το χρονομετρο δωσανε 4 δευτερα?? Δεν ανανεωθηκε ο χρονος οταν σουταρε ο Μιλος??
Αυτή την απορία τη μοιράζεσαι με τον Βαγγέλη Ιωάννου
Υποτίθεται ότι η μπάλα δε βρήκε στεφάνι σε εκείνη τη φάση. Εγώ από την εικόνα στο link μου έχω την αίσθηση ότι πρέπει να την έχει γλύψει τη δεξιά μεριά της στεφάνης.
Να πούμε και ένα μπράβο που δεν έγιναν επεισόδια σήμερα (που έχουμε φτάσει...).
magic32
May 26 2011, 23:04
QUOTE(vastravoud @ May 27 2011, 00:02 )
Αυτο που λέει ο ΑΝαζ εινια σωστο, οι διαιτητες εκει αντι να δώσουν 3:59 - 19sec για επίθεση εδωσαν 4:04 - 04sec για επίθεση. Ηταν ένα λάθος.
γιατι ηταν λαθος?δεν βρηκε στεφανι η μπαλα οποτε κακως ειχε ανανεωθει ο χρονος
baskethood
QUOTE (Play73 @ May 27 2011, 00:01 )
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, είπαμε ο καθένας με την γνώμη του που είναι απολύτως σεβαστή.
Προφανως,διαλογο κανουμε
Εκει ειναι η διαφωνια μας,εισαι αυστηρος με τον ορο flopping σε τετοιες περιπτωσεις.
SoKRaM
QUOTE(jovan @ May 27 2011, 00:01 )
Να πούμε και 1 καλό οτι δεν έγιναν επεισόδια παρά την ήττα!
Φανταστείτε να εβάζε και ο Νίκολας πόντους θα ήταν πολύ πιο άνετη η επικράτηση του ΠΑΟ!
Φανταζεσαι να εβαζε και ο Μπατιστ αλλους και 15 ποντους , Ο Μαριτς και ο Καιμακογλου να μην εχανε βολη και να βοηθουσαν περισσοτερο οι Καλαθης, Τεπιτς τον Διαμαντιδη ετσι ωστε να μη χασει ουτε ενα no-balance jump shoot και να περιοριζαν καλυτερα τον Τεοντοσιτς? 25-130 θα τελειωνε.
Air Kef
May 26 2011, 23:06
QUOTE(Anaz @ May 26 2011, 23:00 )
Πειστηκαν απο Ζοτς οτι δεν βρηκε στεφάνι η μπάλα.
Γενικά στο τέλος έχω την εντύπωση οτι κατι κουκούτσια τα πηρε ο ΠΑΟ, αλλά ήμουν -και ειμαι- τόσο θολωμένος που πιθανώς κανω και λάθος.
Παρε το ριμπάουντ ρε Μπουρουση γ@μω το Δία.
QUOTE(vastravoud @ May 27 2011, 00:02 )
Οι διαιτητες αν σφυραγαν σημερα κανα ματς Γ Εσκα σε καμια δυσκολη γειτονια, δεν εφευγαν απο εκει ουτε σε τρεις μερες...
Αλλα παρολα αυτα ειχε την ευκαιρια να παρει το ματς ο Ολυμπιακος και την πεταξε.
magic32
May 26 2011, 23:07
QUOTE(Air Kef @ May 27 2011, 00:06 )
Πειστηκαν απο Ζοτς οτι δεν βρηκε στεφάνι η μπάλα.
Γενικά στο τέλος έχω την εντύπωση οτι κατι κουκούτσια τα πηρε ο ΠΑΟ, αλλά ήμουν -και ειμαι- τόσο θολωμένος που πιθανώς κανω και λάθος.
Παρε το ριμπάουντ ρε Μπουρουση γ@μω το Δία.
γενικα σε ολο το ματς ο παο πηρε τα σπορια και γι αυτο εκανε και το διπλο..το εντελως αντιθετο(για να πω και τον πονο μου)με τον πρωτο μικρο τελικο που η ομαδα μου ενιωσα να συμμετεχει σε επεισοδιο του nip/tuck
tzagasdog
May 26 2011, 23:07
δεν γινεται να χανουμε απο τα κολληματα του Ντουντα παει πολυ....
ειχαμε τη γνωστη συνταγη απο τον τελικο του κυπελου και αυτος την αλλαξε και γυρισε σε αυτα που εκανε στην αρχη της χρονιας.... ενω εδω και ενα μηνα παιζουμε αλλιως....
και παει και μου βαζει τον Παπαλουκα τον τελειωμενο....
2 παιχτες επαιξαν καλα στον τελικο κυπελου εγιναν 3 (Ο μαριτς δλδ) και καταφεραμε να χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια... με τις εφευρεσεις της τελευταιας στιγμης του Ντουντα.... Και ειδατε ολοι ποσο καλα επαιζε η ομαδα με Χαλπεριν Γκορντον Τεοντοσιτς αντε και Σπανουλη να βοηθαει (μιας και ειναι εμφανες οτι δεν ειναι ετοιμος)...
Απο οταν μπηκε ο Παπαλουκας απλα ειμαστε πισω στο σκορ αφου πρωτα χασαμε τη διαφορα.......
QUOTE(SoKRaM @ May 27 2011, 00:04 )
Φανταζεσαι να εβαζε και ο Μπατιστ αλλους και 15 ποντους , Ο Μαριτς και ο Καιμακογλου να μην εχανε βολη και να βοηθουσαν περισσοτερο οι Καλαθης, Τεπιτς τον Διαμαντιδη ετσι ωστε να μη χασει ουτε ενα no-balance jump shoot και να περιοριζαν καλυτερα τον Τεοντοσιτς? 25-130 θα τελειωνε.
Σορρύ αν το πήρες στράβα!
Απλώς ο Νίκολας σήμερα ήταν τελείως άστοχος!
Στον αντίποδα θα μπορούσε να έβαζε και σε έμας ο Κέσελ ή ο Χαλπερίν που σήμερα δεν μας βοήθησαν!
tzagasdog
May 26 2011, 23:11
QUOTE(jovan @ May 27 2011, 00:09 )
Στον αντίποδα θα μπορούσε να έβαζε και σε έμας ο Κέσελ ή ο Χαλπερίν που σήμερα δεν μας βοήθησαν!
γιατι επαιξαν???
Το τρίποντο του Φώτση ολα τα λεφτά στο δεύτερο αγώνα πρέπει να βοηθήσουν κι αλλοι παίκτες
ιδιαίτερα ο Ντρου . Ο Ιβκοβιτς έπρεπε να αφήσει τον Τεόντοσιτς περισότερο στον αγώνα.
oti-nane
May 26 2011, 23:12
QUOTE (magic32 @ May 27 2011, 00:07 )
γενικα σε ολο το ματς ο παο πηρε τα σπορια και γι αυτο εκανε και το διπλο..το εντελως αντιθετο(για να πω και τον πονο μου)με τον πρωτο μικρο τελικο που η ομαδα μου ενιωσα να συμμετεχει σε επεισοδιο του nip/tuck
Ο πάο πήρε τα σπόρια?
Μάλιστα...
Durant13
O Παπαλουκάς τραγικός πραγματικά. Και το κράτημα στον πάγκο του Τεόντοσιτς τον έβγαλε φανερά εκτός ρυθμού.
Ο Παναθηναικος αν και μέτριος έπαιξε έξυπνα και πήρε το διπλό το οποίο άξιζε σήμερα. Ο Ολυμπιακός που άξιζε την νίκη στα προηγούμενα παιχνίδια την πήρε. Τρεις φορές κέρδισε τον Παναθηναϊκό και σήμερα περίμεναν οι διαιτητές να τον αδικήσουν;
SoKRaM
QUOTE(jovan @ May 27 2011, 00:09 )
Δηλαδη αν ο Νικολας εβαζε 18 ποντους αντι για 4 που εβαλε πιστευεις οτι η δαιφορα θα ηταν στο +20?
Ιδια τροπη θα επαιρνε το παιχνιδι οσους και να εβαζε ο Νικολας.
QUOTE(tzagasdog @ May 27 2011, 00:11 )
γιατι επαιξαν???
Ειδικά ο Κέσελ καθόλου!!
Γι αυτό μας πόσταρε συνεχώς ο Καιμακόγλου!!
Έλεος!!!
Φώτσης
Πόσο κρύα ψυχή εχει αυτό το παιδί όμως
Play73
May 26 2011, 23:14
Βρε παίδες αντιμπασκετικό αυτό που θα πω αλλά …
Μήπως οι κουμπάροι μοίρασαν τους τίτλους ή εγώ κινούμε στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας;
zarko78
May 26 2011, 23:14
o βασικότερος λόγος που δεν έγιναν επεισόδια σήμερα , αλλά και στα προηγούμενα δύο ματς (ΣΕΦ και Ελληνικό), είναι επειδή ο κόσμος έχει ξενερώσει τελείως και έχει κουραστεί με τις δικαιολογίες.
T.W.Is.M.
May 26 2011, 23:15
QUOTE(a.car @ May 27 2011, 00:11 )
. Ο Ιβκοβιτς έπρεπε να αφήσει τον Τεόντοσιτς περισότερο στον αγώνα.
Στο τελος θολωσε κι αυτος και πηγε να το παιξει ηρωας, οπως παντα. Και ειχε παει τοσο καλα στο υπολοιπο ματς, παρα τα συνεχομενα λαθη στην αρχη. Ασε που καποια στιγμη ο Ιβκοβιτς ειχε τη φαεινη ιδεα να τον βαλει πανω στο Διαμαντιδη αντι για τον Νικολας(που τουλαχιστον ηταν σε κακη μερα και θα στοιχιζε λιγοτερο η αμυντικη του αδυναμια) και ο ΠΑΟ πηρε 4 ευκολους ποντους μολις ειχαμε πλησιασει στον ποντο.
oti-nane
May 26 2011, 23:15
QUOTE (jovan @ May 27 2011, 00:13 )
Ειδικά ο Κέσελ καθόλου!!
Γι αυτό μας πόσταρε συνεχώς ο Καιμακόγλου!!
Έλεος!!!
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως ο Νίκολας δεν έχει πολλές βραδιές με τέτοια αστοχία ενώ ο Κέσελι δεν θυμάμαι από πότε έχει να κάνει ένα καλό παιχνίδι
Durant13
May 26 2011, 23:17
Ο Φώτσης είναι τόσο άνιωθος που παίζει να μην έχει καταλάβει οτι έβαλε το τρίποντο και δεν είχε κοιτάξει τι σκορ έγραφε το ταμπλό.
magic32
May 26 2011, 23:18
QUOTE(oti-nane @ May 27 2011, 00:12 )
Ο πάο πήρε τα σπόρια?
Μάλιστα...
φιλε ειναι η αποψη μου σαν ουδετερος...στο τελευταιο δεκαλεπτο θεωρω οτι πηρε 3-4 σημαντικα σφυριγματα που ο οσφπ στο οακα μαλλον δεν θα παιρνε..δεν λεω οτι δεν κερδισε δικαια βεβαια ο παο
QUOTE(Durant13 @ May 26 2011, 22:17 )
Ο Φώτσης είναι τόσο άνιωθος που παίζει να μην έχει καταλάβει οτι έβαλε το τρίποντο και δεν είχε κοιτάξει τι σκορ έγραφε το ταμπλό.
Κλαίω, κυρίως γιατί ειδικά με το Φώτση παίζει να ισχύει.
Παιδιά, ξέρω ότι θα επαναλάβω το κλισε αλλά ότι θέλετε για διατησία στο σχετικό τόπικ και με ψυχραιμία.
giannis-hania
May 26 2011, 23:21
QUOTE(Play73 @ May 27 2011, 00:14 )
Βρε παίδες αντιμπασκετικό αυτό που θα πω αλλά …
Μήπως οι κουμπάροι μοίρασαν τους τίτλους ή εγώ κινούμε στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας;
Και γιατι να παρει ο ΠΑΟ το πρωταθλημα και ο Οσφπ το κυπελλο?
vastravoud
May 26 2011, 23:21
Αυτή ακριβώς η "στρουμφάκι" φύση του Φώτση είναι που τον κάνει ΙΔΑΝΙΚΟ για τέτοιες φάσεις. Κάπου είχε κυκλοφορήσει μια σχετική φωτο-photoshop και ΚΛΑΙΩ απο τα γέλια όταν τη θυμάμαι.
T.W.Is.M.
May 26 2011, 23:22
QUOTE(giannis-hania @ May 27 2011, 00:21 )
Και γιατι να παρει ο ΠΑΟ το πρωταθλημα και ο Οσφπ το κυπελλο?
Για να τα παρουν του χρονου αναποδα και να ολοκληρωθει η μοιρασια.
sir-elric
May 26 2011, 23:22
ζησαμε να δουμε να χανουμε απο τα ποσταρισματα του καϊμακογλου! δηλαδη αυτος ο ρημαδιασμενος ο παπανικολαου παρκισον εχει μετα τα πρωτα 5 λεπτα? ο κεσελ τι προβλημα εχει! και αφου ρε μαστορα βλεπεις οτι σαφηνουν τα 3ποντα! τον παπαλουκα τι τον κρατας????
κολημα στην ματσ απ ζωνη . οι διαιτητες σφυριξαν οτι ναναι (αδικησαν τον ολυμπιακο αλλα δεν ηταν απο αυτα που λες ποιασμενοι διαιτητες).
αν του χρονου παιζουν τα ντερμπυ με 500 ατομα σιγουρα θα ειναι πολιτισμένη η ατμοσφαιρα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.