Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
apkat
Ξεκινα την Πεμπτη για τον Ολυμπιακο η Ευρωλιγκα με ενα πολυ μεγαλο παιχνιδι που δεν αποκλειεται να παιξει πολυ μεγαλο ρολο για την καταληψη της πρωτης θεσης αφου Ταου και Ολυμπιακος ειναι τα φαβορι για αυτη τη θεση..

Ο Ολυμπιακος χωρις προβληματα (εκτος του γνωστου με Ματσε) και με πρωτη φορα τον Μακναμαρα στην αποστολη με θετικη ψυχολογια ειναι νομιζω φαβορι και λογω εδρας που αναμενεται καυτη αφου θα ειναι το πρωτο εντος εδρας παιχνιδι με κοσμο.

Απ'την αλλη η Ταου εχει προβληματα αφου εκτος αποστολης μενει ο Σπλιτερ ενω ο Σκολα ναι μεν θα ειναι στην αποστολη αλλα ειναι εξαιρετικα ανετοιμος αφου εχει χασει προπονησεις δυο σχεδον μηνων λογω τραυματισμου..

Οποτε περιμενω τον Ολυμπιακο να χτυπησει πολυ στην ρακετα αφου ουσιαστικα ο μονος σεντερ των Ισπανων θα ειναι ο Πεκερ τον οποιο οι ψηλοι μας μπορουν ευκολα νομιζω να φθειρουν.
rchos
σωστα τα οσα λεει ο apkat μονο μια διορθωση.το ματς ειναι την τεταρτη και οχι την πεμπτη στις 21:15.
apkat
Σωστος,εγω μπερδευτηκα.
thrylos7
QUOTE
Οποτε περιμενω τον Ολυμπιακο να χτυπησει πολυ στην ρακετα αφου ουσιαστικα ο μονος σεντερ των Ισπανων θα ειναι ο Πεκερ τον οποιο οι ψηλοι μας μπορουν ευκολα νομιζω να φθειρουν.


Κι όμως! Ο Πεκέρ είναι από τους ψηλούς που κερδίζουν πολύ εύκολα φάουλ.. Πέρυσι, ειδικά στο ΣΕΦ, έκανε πάρτι με τα κερδισμένα φάουλ.

Στο Μουντομπάσκετ βέβαια, είδαμε πάρτυ του Σοφοκλή(που δε θα παίξει υπερβολικό χρόνο)...

Απ' ότι φαίνεται πάντως, ο Περάσοβιτς υπολογίζει κυρίως την περιφέρεια μας... παρά τα προβλήματα στη frontline της ομάδας του.

Αν το χάσουμε, δεν έγινε και τίποτα... Το σημαντικό ματς είναι της Κυριακής.. Σημαντικότερο απ' όλες τις απόψεις..
Αν κερδίσουμε βέβαια, πάμε φορτσάτοι.. Χμ, καλύτερα να μην τα συγχέω, αλλά ούτως ή άλλως το ένα επηρεάζει το άλλο.

Το ματς θα μεταδοθεί σε πολλές χώρες μέσω του ESPN.
apkat
Ναι αλλα θα ειναι μονος του ο Πεκερ απενεντι σε μια παρα πολυ δυνατη φροντλαιν.

Εγω φοβαμαι παρα πολυ την περιφερεια της Ταου..Ειναι ισως απο τις πιο πληρεις της Ευρωλιγκα..

Ο Σκουνι να δουμε αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει σε πραγματικα δυσκολες συνθηκες.
Anaz
QUOTE
Εγω φοβαμαι παρα πολυ την περιφερεια της Ταου..Ειναι ισως απο τις πιο πληρεις της Ευρωλιγκα..
Ισχύει!χωρις το ίσως!
QUOTE
Ο Σκουνι να δουμε αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει σε πραγματικα δυσκολες συνθηκες.
Ε καλα,δεν παίζει κ πρώτη φορα ο Πεν σε υψηλο επίπεδο για να κρινουμε πως θα τα παει!Εχει δωσει τις εξετασεις του, κ ηταν πολυ πετυχημενες,περσι!

Ο Πεκερ περσι ηταν ο λογος που χασαμε στο Σεφ!Αλλα φετος ειμαστε πολυ πιο πληρεις απ'ότι περσι στις αρχες! Αν ο Σοφο ειναι καλα, απουσία κ του Σπλίτερ, δεν θα'χει αντιπαλο!
apkat
Περσυ εκανε ενα εκπληκτικο παιχνιδι και ο Ποποβιτς ομως στο ΣΕΦ..Αλλη κουβεντα αυτη ομως

Δε πιστευετε οτι η τετραδα της φροντλαιν μας μπορει αυριο να κανει παρτυ απεναντι στην αντιστοιχη της Ταου?
thrylos7
Ασφαλώς και μπορεί... δεν είναι δεδομένο όμως. wink.gif

Συμφωνώ με Anaz. Μια από τις καλύτερες είναι και η δική μας. Ειδικά στο 2-3 θεωρώ ότι είναι η καλύτερη.
apkat
Οταν παιξει ο Ματσας και με την προσθηκη του Μουλα θεωρω οτι οντως μαζι με Παναθηναικο(με υγειη Βουγιανιτς) και Ταου εχουμε τις 3 καλυτερες περιφερειες στην Ευρωπη.(Αδικω την ΤΣΣΚΑ?)
thrylos7
Ίσως... η περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ είναι η ίδια, άρα προς το παρόν έχει πλεονέκτημα..

Πέρα απ' αυτό, έχει Παπαλουκά και Βάντερπουλ, που παίζουν από το 1 μέχρι το 3, στη θέση του πλέι μέικερ Παπαλουκάς και Χόλντεν είναι το ιδανικό δίδυμο, αφού συνολικά δεν τους λείπει τίποτα και στο 2 είναι ο Λάνγκτον..

Βάλε και το νεαρό Πονγράσοφ στο 1... ίσως τον μάθουμε από φέτος καλά.
apkat
Ξεκιναω για γηπεδο..

Αντε καλη τυχη στην Ολυμπιακαρα μας!!
Anaz
Σημερα δυστηχως θα το δω απ'το σπιτι!! sad-smiley-009.gif
Δυσκολο να το χωνεψω αλλα δε πειραζει,αρκει να κερδισουμε τουλαχιστον..
mikri prasini ollandeza
29-23 νικάει ο ολυμπιακός στο ημίχρονο!Ο Ερντογάν έχει βάλει πολλά τρίποντια!!
thrylos7
Πάει για μεγάλα πράγματα ο Άκερ σήμερα...
thrylos7
Πράγματι... μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε..

Μεγάλη νίκη επί μιας πολύ καλής, φορμαρισμένης, αλλά και με προβλήματα στους ψηλούς Ταού.. 97-78!
Dromeas7
Μολις γύρισα απο το γηπεδο και ένα έχω να πω...Κατα διαστήματα ο Ολυμπιακος έπαιζε ΜΕΓΑΛΟ μπασκετ.Βγαλμένη απο τα καλύτερα όνειρα μας η ομάδα.

Θετικός ο Πεν και ο Στακ.Συγκλονιστικός ο Δομερκραντ.Θεικος ο Ακερ.Μπουλντόζα ο Σόφο.

Μόνος μέτριος ο Βασιλόπουλος που είχε πολύ άγχος.

Τον μακναμαρα δεν τον είδαμε και πολύ...

Πολύς κόσμος στο γήπεδο, φαίνεται να γυρνάει και να μένει στο μπάσκετ.Όπως και να το κάνουμε το θέαμα στο μπάσκετ είναι έτη φωτός καλύτερο απο αυτό του ποδοσφαίρου.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για το ντέρμπυ αρκεί να μην κάνουμε το νεκρό διάστημα που είχαμε στον αγώνα κυπέλλου.

Εν κατακλείδι ο Ακερ θα αφήσει εποχή στο Ευρωπαικό μπάσκετ...Αν και τον βλέπω σε 2-3 χρόνια να επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. 77.gif
propiosalic
Ρε παιδια παλια στο site euroleague.net εδειχνε κατι βιντεακια με τις καλυτερες φασεις. Φετος το κατηργησαν αυτο?
hellenic
Mporei na argisoyn ligo!

O OSFP kerdise mia omada arketa eukola poy ego tis exo apo ta fabori gia to Final Four!H TAU exei pliris roster omos o Olympiakos edikse tin dinami poy diatheti fetos!An exei kai ton kosmo sinexos sto pleuro toy mporei na ftasei makria!
rchos
φτιαχτηκα πολυ σημερα!δεν την περιμενα τοσο καλη την ομαδα!αυτος ο ακερ ειναι φλεβα χρυσου τελικα φαινεται!επισης πολυ καλος ο πεν παλι σημερα(7 ασσιστ)!ο στακ(τι ταπα θεε μου) πολυ καλος!ο σοφο τους ρομπιασε οσο ηταν μεσα!ο ντομερκαντ(ποιος ηταν σε αυτο το φορουμ που ελεγε οτι δεν ειναι καλος στα τριποντα?το πιστευει ακομη?) εγραψε!ο ζιζιτς ειναι σταθερη αξια για την ομαδα και με τον σοφο ειναι πολυ καλο διδυμο!περισσοτερα περιμενω απο βασιλοπουλο στα υπολοιπα ματς!οι υπολοιποι επαιξαν λιγο!

επισης μπραβο στην καε για την ατμοσφαιρα στην αρχη(δεν χρειαζονται κιτς σοου για να φτιαξεις ατμοσφαιρα!)!γενικα σημερα πολυ σοου στο σεφ!πριν και κατα την διαρκεια του αγωνα! 77.gif
ωραιο παιχνιδι!γουσταρα! 41.gif

Υ.Γ.αναζ που εισαι θελω σχολιασμο απο σενα!
Anaz
QUOTE
Υ.Γ.αναζ που εισαι θελω σχολιασμο απο σενα!
Nα'μαι κ εγω!! biggrin.gif
Πρωτα απ'όλα σας ζηλευω απιστευτα γιατι δεν μπορεσα να παω γηπεδο!! sad.gif Για πες..ειχε καλη ατμοσφαιρα?Καποια φαση ειδα τον Γκερσον να σηκώνει τα χερια κ να εμψυχωνει τον κοσμο με απιστευτο παθος!Ο τυπος ειναι απιστευτος!! biggrin.gif

Λοιπον..Κατ'αρχην η ομαδα εκανε ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο της παιχνιδι φετος!! Μιας κ δεν ημουν στο γηπεδο κ δεν ειμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμενος λεω να το παιξω κ λιγακι δικηγορος του διαβολου,μη πω μονο τα καλα!

Κατ'αρχην πρεπει να πω οτι η Ταου με ψιλοαπογοητευσε σημερα!Εχει ομως το σημαντικο ελαφρυντικο των απουσιων!Αν ηταν πληρης θα'ταν αλλιως!Εχει εκπληκτικη πραγματι περιφερεια αλλα βαρεθηκα να τους βλεπω να σουταρουν τριποντα!Ελεος!!Πιο πολλα τριποντα βαρεσαν παρα διποντα! 68.gif

Ο Ακερ συμφωνω απολυτα οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ παιχτουρα!!Αλλον περιμεναμε για ηγετη αυτος μας βγηκε..Εχει απιστευτο μπασκετικο στυλ,τρομερη αθλητικοτητα,εξαιρετικες κινησεις,ντραιβ,σουτ,ειναι εξυπνος,ειναι καλος αμυντικος,τα'χει ΟΛΑ!! 77.gif Αν κοντρολαριστει κ λιγο ακομα γιατι τον πιανει καποιες στιγμες τ'αμερικανικο θ'αφησει εποχη..
Ο Σοφο ηταν μπουλντοζα αλλα παιδια εμενα δεν μου αρεσαν αυτες οι υποτιμητικες κινησεις που εκανε!Οχι γιατι το παιζω "ηθικος" αλλα γιατι οταν βλεπω συγκεκριμεν τον Σοφο να τα κανει αυτα σημαινει οτι εχουν παρει τα μυαλα του αερα κατι που με φοβιζει πολυ!σημερα μου θυμισε τον παλιο Σοφο που καθε φορα που επαιρνε την μπαλα πηγαινε για καρφωμα!Σε βελτιωμενη εκδοση μεν,αλλα αν θελει να γινει αυτος που πραγματικα μπορει πρεπει να κατεβασει τους τονους κ να παιζει εξυπνα οχι μονο εκμετταλευομενος τον ογκο του!Οπως στα τελη της χρονιας περσι,όπως στο Μουντο!
Ο Πεν ανεβαζει ρυθμους!!Εκανε κ καναδυο ντραιβ που θυμισαν Εντνι!! Παντως με Ακερ,Ντομερκαντ,Πεν η ομαδα ναι μεν τρεχει απιστευα αλλα κανουν κ αρκετα λαθη!Καποια στιγμη με το που επαιρναν ριμπαουντ ετρεχαν αμεσως με αποτελεσμα πολλα λαθη που πηγαν να στοιχισουν!Ειναι δυσκολο να κοντρολαριστουν!Σημερα ειχαμε 22 λαθη εναντι 15 κ κερδισαμε 20 ποντους!Καποια στιγμη ηθελα Παπαμακαριο μεσα!
Ο Ζιζιτς οπως το'πες σταθερη αξια!!Κ μαλιστα ποιοτητας..
Ο Στακ βελτιωνεται σιγα σιγα!Σημερα μας χαρισε κ δυο μοναδικα χαι-λαιτ!!(που πας ρε Χαουζ...)Εγω πιστευω παρα πολυ σε αυτον!!Κ κανει παρα πολλες δουλειες σε αμυνα κ ριμπαουντ που δεν φαινονται τοσο!(7 ριμπ,2 ασσιστ 0 λαθη!)Ειναι ενας παιχτης που ελειπε περσι!!
Ο Βασιλο δυστηχως ψαρωμενος σημερα,αλλα στο τελος εβαλε ενα καθοριστικο τριποντο,κ πηρε κ 2 ριμπαουντ!
Ο Ντομερ ειναι πιστολι!!Καλα αμα γυρισει κ ο Μουλα... shot.gif Χαιρομαι που τον ειδα σημερα πιο κοντρολαρισμενο!Δεν επαιρνε τραβηγμενες προσπαθειες!Αν συνεχισει ετσι ειναι υπερπολυτιμος!Αν κ ομολογω οτι εξακολουθει να μη μου πολυαρεσει το στυλ του,αλλα αφου τα βαζει.. biggrin.gif

Κατα διαστηματα παιξαμε ονειρικο μπασκετ!!Αλλα η ομαδα εδειξε οτι εχει ακομα πολυ μεγαλα περιθωρια βελτιωσης κ πραγματικα ΑΝ τα καταφερει ο Γκερσον,θα φτιαξει ΟΜΑΔΑΡΑ! Προς το παρον οι μεταπτωσεις ειναι σημαντικες,οπως κ η κακή περιφερειακη αμυνα!Δεν ειναι δυνατον τοσα ελευθερα τριποντα!Κ δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια!Συμπτωση που επαναλαμβανεται..Τα ιδια κ στο πρωταθλημα!!Κ λιγο παραπανω rotation θα το'θελα.. Παντως σιγουρα θα δουμε πολυ θεαματικο μπασκετ φετος!! 77.gif

Y.Γ:Θα με ανησυχουσε να επαιζε η ομαδα 40 λεπτα το γρηγορο κ εντυπωσιακο μπασκετ που μπορει να παιξει χωρις μεταπτωσεις!Σκοπος ειναι να φορτσαρει τον Απριλη,όχι τωρα!!
Anaz
QUOTE
Πολύς κόσμος στο γήπεδο, φαίνεται να γυρνάει και να μένει στο μπάσκετ.Όπως και να το κάνουμε το θέαμα στο μπάσκετ είναι έτη φωτός καλύτερο απο αυτό του ποδοσφαίρου.
Αυτο ξαναπες το!Ουτε συζητηση..Εγω πηγα με την Ρομα κ εκλαιγα τα 25€ κ σημερα ημουν σπιτι κ εκλαιγα που δεν ημουν γηπεδο!! Κανεις υγιως σκεπτομενος φιλαθλος -δεν εχει να κανει ποδοσφαιρικος ή μπασκετικος- δεν θα προτιμησει να δει αυτον τον Ολυμπιακο στην μπαλα απο τον Ολυμπιακο του μπασκετ! 33.gif
(τα ιδια κ για Παο)
leonkalf
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Όλοι μπάσκετ.

Βέβαια, εδώ μέσα δε θα διαφωνήσει κάποιος....
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2006, 05:04 AM) *
Κατα διαστηματα παιξαμε ονειρικο μπασκετ!!Αλλα η ομαδα εδειξε οτι εχει ακομα πολυ μεγαλα περιθωρια βελτιωσης κ πραγματικα ΑΝ τα καταφερει ο Γκερσον,θα φτιαξει ΟΜΑΔΑΡΑ! Προς το παρον οι μεταπτωσεις ειναι σημαντικες,οπως κ η κακή περιφερειακη αμυνα!Δεν ειναι δυνατον τοσα ελευθερα τριποντα!

Y.Γ:Θα με ανησυχουσε να επαιζε η ομαδα 40 λεπτα το γρηγορο κ εντυπωσιακο μπασκετ που μπορει να παιξει χωρις μεταπτωσεις!Σκοπος ειναι να φορτσαρει τον Απριλη,όχι τωρα!!


Φίλε, αυτές ακριβώς οι μεταπτώσεις είναι το ανησυχητικό στοιχείο, γιατί δύο φορές που ξεφύγαμε με 15 πόντους (εκεί κοντά τέλος πάντων), μας έκαναν δύο σερί και μας πλησίασαν. Με ενόχλησε που δεν έπαιξε λίγο και ο Μπουρούσης όπως και ο Μακναμάρα (λίγο περισσότερο), όπως και τα λάθη του Βασιλόπουλου. Τέλος, μακάρι ο Ντόμερκαντ να συνεχισει έτσι γιατί μέχρι τώρα και όσο τον έχω παρακολουθήσει, είναι του ύψους ή του βάθους. Forza για την Κυριακή!!!!!!!
Warrior
Πολυ εντυπωσιακος,πραγματικα,χθες ο Ολυμπιακος!

Τρελος ρυθμος στον αγωνα,εντυπωσιακες φασεις και γενικα πολυ καλο μπασκετ.Θυμιζει παρα πολυ το
μπασκετ που επαιζε η Μακαμπι...

Αυτο βεβαια εχει και τα θετικα του και τα αρνητικα του.Σιγουρα ειναι απολαυση για μας τους φιλαλθους
και θα χαιρομαστε να τον βλεπουμε.

Σε καποιες φασεις ειναι απαραιτητο ομως να ριχνεις τον ρυθμο.Χθες ηταν η διαφορα στους 16 ποντους
και εβλεπες τον Ολυμπιακο να τρεχει σαν να ειναι αυτος πισω με τοση διαφορα!! blink.gif
Αυτος ο Πεν...ειναι πυραυλοκινητος!δεν σταματα να τρεχει ρε παιδι μου! biggrin.gif

Δεν ξερω βεβαια αν υπηρχε τετοια εντολη....Αλλα ετσι το παιχνιδι γινεται ρουλετα και δεν θελει πολυ για
να γυρισει τουμπα!Χθες παραλιγο να συμβει αυτο σε καποια φαση...
Εγω ειδα οτι set μπασκετ δεν μπορει να παιξει αυτη η ομαδα με τα πλευ-μακερ που εχει.

Περιμενω με αγωνια να δω και τον αγωνα με τον ΠΑΟ το Σαββατο,να δω αν θα καταφερει να επιβαλλει
τετοιο ρυθμο ο Ολυμπιακος και τι θα συμβει αν δεν το καταφερει.

Οσον αφορα την Ταου...ειπαμε εχει περιερειακους φωτια,αλλα αυτο το πραγμα με τα τριποντα ξεπερασε
καθε λογικη!!Σε καθε επιθεση σχεδον,ψαχνανε το τριποντο!!Δεν γινεται να κερδισεις ετσι.Ελειπε βεβαια
και ο Σπλιτερ και δεν μπορουσε να περασει την μπαλα στο καλαθι,ομως ουτε και ο Σκολα τροφοδοτηθηκε
σωστα.

Αν βρεθει στην μερα της παντως,κανεις το σταυρο σου..
qspock
Τα πρωτα σοβαρα δειγματα του Ολυμπιακου κατ'εμε δεν διαφερουν και πολυ απο την πρεμιερα με ΠΑΟ. Η ομαδα αποδιδει μεν πολυ καλυτερα επιθετικα αφου πηραν μπρος και αλλοι εκτος των Ντομερκατ-Σοφο, αλλα υπαρχουν κενα διαστηματα που σιγουρα ειναι ανησυχιτικα, γιατι ειναι αγνωστο αν θα διορθωθουν. Και αυτα πρεπει να διορθωθουν. Θα δουμε στην πορεια, ειναι παντως νωρις ακομη για ασφαλη συμπερασματα.

Παμε να τα δουμε αναλυτικα (πρωτα τα θετικα, μετα τα ανησυχιτικα):

1) Η φιλοσοφια της ομαδας συγκριτικα με περσυ εχει αλλαξει οσο η μερα με τη νυχτα. Περσυ η δυναμη της ομαδας ηταν καθαρα η πολυ καλη και στρωμενη αμυνα. Επισης, μεγαλο μερος της επιθεσης επεφτε μετα τον Εντνι στους μικρους, οι οποιοι τα καταφεραν μια χαρα, αλλα στα πολυ κρισιμα και δυσκολα (Μακαμπι, ΠΑΟ) ο Εντνι ηταν ο μονος με εμπειρια. Υπηρχε και ο Κουινσι αλλα ηταν ολιγον τι χαμηλων τονων... tongue.gif Φετος η επιθεση παρουσιαζει εναν απιστευτο πλουραλισμο, κι εκτος αυτου υπαρχει και σαφως μεγαλυτερη επιθετικη ποιοτητα. Μια "εκρηκτικη" πραγματικα ποιοτητα! 38.gif

2) Οσο κι αν γραφεται οτι θερισαν στα ριμπαουντ, χθες υπηρχε προβλημα σε πολλα κρισιμα αμυντικα ριμπαουντ. Ελλειψη καθαρου μυαλου? Ελλειψη δουλειας στον τομεα αυτο? Σιγουρα δεν υπαρχει ελλειψη υλικου...

3) Υπαρχει κολλημα σε κρισιμες επιθεσεις οταν η αντιπαλη αμυνα πιεζει και δεν βγαινει γρηγορο σουτ. Και παλι, η μπαλα πρεπει να γυριζει με μεγαλυτερη υπομονη και αποτελεσματικοτητα. Ελλειψη καθαρου μυαλου? Ελλειψη δεσιματος? Ή μηπως ...ελλειψη του Εντνι? Ελπιζω το τελευταιο να μην επηρεασει τοσο, αφου ο Πεν δειχνει να ανταποκρινεται ως ενα βαθμο, ωστοσο εμενα μου λειπει ο κοντος και θεωρω οτι θα εδινε τρομερη ποιοτητα στον φετινο -υπερ-πληρη στις υπολοιπες θεσεις- Ολυμπιακο.

4) Η αμυνα θελει δουλεια πολυ. Ενα αρνητικο που δε μου αρεσε χθες ειναι το να βγαινουν οι ψηλοι να μαρκαρουν στο τριποντο με αποτελεσμα να τους περνανε πολυ ευκολα οι διεισδυτικοι αντιπαλοι κοντοι. Απο την αλλη, η Ταου εβγαλε εξωφρενικα πολλα τριποντα, τα περισσοτερα υπο δυσκολες συνθηκες. Αυτο παντως σιγουρα διωρθωνεται...

5) Τα σκαμπανεβασματα στην αποδοση, που ισως σχετιζονται και με το 3), ειναι το πιο ανησυχιτικο σημειο μεχρι τωρα. Ηταν αυτο που παραλιγο να στοιχισει εχθες, ηταν αυτο που στοιχισε στο κυπελλο απεναντι στον ΠΑΟ. Ενω ειναι μπροστα με διαφορα, η ομαδα κανει κοιλιες απιστευτες, και πλεον το αποτελεσμα εξαρταται απο τον αντιπαλο. Ο ΠΑΟ τα καταφερε, η Ταου οχι.

Σε γενικες γραμμες, δεν ειμαι τοσο ενθουσιασμενος με την ουσια οσον αφορα τον Ολυμπιακο. Αντιθετα το θεαμα ειναι φοβερο!
Θα ελεγα οτι ακριβως τα αντιθετα ισχυουν για τον ΠΑΟ.

Ιδωμεν... rolleyes.gif
Anaz
Συμφωνω με τον Warrior!
QUOTE
5) Τα σκαμπανεβασματα στην αποδοση, που ισως σχετιζονται και με το 3), ειναι το πιο ανησυχιτικο σημειο μεχρι τωρα. Ηταν αυτο που παραλιγο να στοιχισει εχθες, ηταν αυτο που στοιχισε στο κυπελλο απεναντι στον ΠΑΟ. Ενω ειναι μπροστα με διαφορα, η ομαδα κανει κοιλιες απιστευτες, και πλεον το αποτελεσμα εξαρταται απο τον αντιπαλο. Ο ΠΑΟ τα καταφερε, η Ταου οχι.
Σωστο!αλλα οπως ειπα δεν εχω την απαιτηση απ'την ομαδα να παιζει στο max απο τωρα γιατι το περσινο παραδειγμα του Παο είναι νωπό! Η ομαδα ειναι νεα κ βρισκεται στις αρχες της χρονιας οποτε το περιεργο θα'ταν το αντιθετο! Δειτε κ τον φετινο Παο! wink.gif Aλλος Παο με το Μαρουσι,αλλος με την Ολυμπιαδα,άλλος στο πρωτο με Μπανταλονα άλλος στο δευτερο!
Αν σε 2 μηνες εξακολουθησει να υπαρχει το προβλημα τοτε θα'ναι πραγματι ανησυχητικο!
Dromeas7
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2006, 05:04 AM) *
Ο Σοφο ηταν μπουλντοζα αλλα παιδια εμενα δεν μου αρεσαν αυτες οι υποτιμητικες κινησεις που εκανε!Οχι γιατι το παιζω "ηθικος" αλλα γιατι οταν βλεπω συγκεκριμεν τον Σοφο να τα κανει αυτα σημαινει οτι εχουν παρει τα μυαλα του αερα κατι που με φοβιζει πολυ!σημερα μου θυμισε τον παλιο Σοφο που καθε φορα που επαιρνε την μπαλα πηγαινε για καρφωμα!Σε βελτιωμενη εκδοση μεν,αλλα αν θελει να γινει αυτος που πραγματικα μπορει πρεπει να κατεβασει τους τονους κ να παιζει εξυπνα οχι μονο εκμετταλευομενος τον ογκο του!Οπως στα τελη της χρονιας περσι,όπως στο Μουντο!



Φίλε Anaz τπ πρόσεξα και εγώ αυτό.Το έκανε συνέχεια.

Άλλο πράγμα να το κάνεις μια-δύο δορές και άλλο να το κάνεις σε κάθε καλάθι και τάπα...Σίγουρα αυτό δείχνει κάποια ανωρημότητα.Ελπίζω να μην ξεφύγει ο Σοφο και να παραμείνει προσγιωμένος γιατί αυτός θα τις τρώει τις τάπες και τα in your face στο ΝΒΑ.....
apkat
Ημουν και εγω χθες στο γηπεδο και ειμαι ψιλοενθουσιασμενος..

Πρωτα απ'ολα η ατμοσφαιρα μαγικη,η παρουσιαση διασκεδαστικη για ολους οσους βρεθηκαν στο γηπεδο και η ομαδα να πεταει ανα διαστηματα φλογες.Παρα ταυτα υπαρχουν(οπως ειναι φυσιολογικο) και αρνητικα σημεια..

Ο Ολυμπιακος εδειξε να μπλοκαρεται απιστευτα οτν η Ταου εκανε ασφυκτικη αμυνα σε ολο το γηπεδο και εκανε πολλα λαθη καποια απο αυτα αδικαιολογητα.
Επισης η Ταου βρηκε παρα πολλα ελευθερα τριποντα κατι που γενικα το παθαινουμε φετος..

Το σημαντικοτερο ομως για μενα ειναι οτι στα κρισιμα ο Γκερσον επιστρατευσε τον κοσμο και απ'το πανικο που δημιουργησαμε φανηκε να τελειωνει ο αγωνας.

Ο κοσμος θα δωσει την ωθηση και με το παο για τη νικη.

Υ.Γ= Θα αφησει εποχη ο Ακερ στο Ευρωπαικο μπασκετ αν δε φυγει πολυ γρηγορα
rchos
στις ανυσηχιες σας για το πως κομπλαρε ο ολυμπιακος στην πιεση της ταου συμφωνω και εγω!αλλα αυτο το οτι εχει κενα διαστηματα και ειναι ανυσηχιτικο δεν το καταλαβαινω!θα ηταν αφυσικο να μην εχει κενα διαστηματα τετοια εποχη μια τοσο καινουρια ομαδα!ας μπει ο χειμωνας πρωτα και αν και το 2007 ακομη βλεπουμε οτι υπαρχουν μεγαλα κενα διαστηματα τοτε να καταλαβω την ανυσηχια!αλλα νομιζω οτι οκτωβρη μηνα ειναι παραλογο να λεμε για μια καινουρια ομαδα οτι ειναι ανησυχιτικο να εχει κενα διαστηματα!ο ντομερκαντ δηλωσε οτι ακομη μαθαινονται μεταξυ τους!φυσιολογικο ειναι!


οσο για τον σοφο ενω στην αρχη το χαρηκα το πως αντιδρουσε μετα το οτι το εκανε συνεχεια ηταν λιγο...!αλλα κραταω μια πισινη γιατι μην ξεχναμε οτι απο την αρχη της χρονιας φετος εχει ακουσει πολυ κριτικη απο παντου και ισως να ηταν μια αντιδραση σε αυτο!θα δουμε στην συνεχεια!παντως θυμαμαι οτι τετοιες κινησεις εκανε περσι ακομη και απο το φιλικο με τον πανελληνιο(το πρωτο παιχνιδι με κοσμο) πριν αρχισει η κανονικη περιοδος!
jokey
Βασικά, συμφωνώ με όλα (μα όλα tongue.gif) τα παιδιά όσον αφορά τα αγωνιστικά. Μόνο μια παρατήρηση να κάνω, ότι ναι μεν ορισμένα στοιχεία είναι ανησυχιτικά, αλλά πολλά από αυτά είναι πράγματα που δουλεύονται και διορθώνονται, όπως ας πούμε το κόλλημα στην πίεση (με την πλήρη ενσωμάτωση του Μούλα) ή τα λάθη απειρίας του Άκερ εκεί με το αντιαθλητικό. Εμένα αυτό που με ανυσυχεί, και φαίνεται να μη προσπαθεί καν ο Γκέρσον να το εφαρμόσει είναι το ότι δεν ξεκινάει καμία επίθεση με πρωταρχικό σκοπό να ποάει η μπάλλα στους ψηλούς, τουλάχιστον αυτή η εντύπωση δίνεται σε μένα. Πάντως η ομάδα πιστεύω ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα ακόμα και σε άμυνα και σε επίθεση.

Τώρα να πω για την παρουσιάση των ομάδων γιατί εγώ, ναι μεν έχω δει αμέτρητα 69.gif ματς ευρωλίγκα στη τηλεόραση, από κοντά όμως το χθεσινό ήταν μόλις το δεύτερο μου ματς, και αυτό που έγινε πριν την έναρξη δεν το είχα ξαναδεί και πραγματικά τρελάθηκα icon_drunk.gif Γενικά, το χθεσινό το ματς τα άξιζε και τη κούραση και τα ταξίδια.
qspock
Ενταξει, ειπαμε ειναι νωρις ακομα και πραγματι, οποια ανησυχια απο τωρα ισως εξαφανισθεί αργότερα. Απλά εγώ θεωρώ λιγότερο ανησυχητικά (ετσι γραφεται το χαμένο tongue.gif) τα προβλήματα του ΠΑΟ παρά του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο δεύτερος παρουσιάζει πιο στρωμένο παιχνίδι απο τον πρώτο. Και ένα στρωμένο παιχνίδι το μόνο που μπορεί να κάνει στην πορεία ειναι να βελτιώνεται. Και ο Ολυμπιακός πέρσυ στρωμένο παιχνίδι έπαιζε. Φέτος, παίζει κάπως άναρχα. Να δούμε αν αυτο το άναρχο στυλ παραμείνει, και κυρίως να τον δούμε στα δύσκολα εκτος Ελλάδας πως θα αντιδράσει.

Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα, δεδομένων και των νέων προσώπων στην ομάδα, αλλα τα πρώτα συμπεράσματα βγαίνουν σιγά σιγά.
Για να δούμε και στην Ιταλία τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα...
thrylos7
Από τις λίγες(για να μην πω η μοναδική) φορές που έχω τόσο ξεκάθαρη εικόνα για αγώνα που δεν είδα και για την κατάσταση της ομάδας. 41.gif 41.gif

Αυτό που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν ότι απλά ήταν ένας "σταθερός" πανηγυρισμός αυτός του Σοφοκλή... όπως πχ έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές κατά καιρούς.
sihainas
...εγώ νομίζω ότι θα είχαν μείνει ψίχουλα από το κολατσιό πριν τον αγώνα και τα τίναζε...μάλλον αυτό έκανε... tongue.gif
diama13
Συγνωνη για το εκτος θεματος που θα πω...μικρη πρασινη ολλανδεζα,σβησε μνμ στο inbox ου,γιατι δεν μπορω να σου στειλω..και παλι συγνωμη....συνεχιστε εσεις.... icon_wave.gif
mikri prasini ollandeza
οκ έσβησα!στείλε!
propiosalic
Τα νευρα μου sad.gif
Ουτε σημερα ανεβασε το euroleague.net βιντεακια 68.gif

Κριμα γιατι θα ηθελα να δω και παλι τα καρφωματα του Στακ και του Σοφο bball.gif 19.gif
rchos
ανεβασε ενα βιντεακι απο καθε χθεσινο αγωνα!
Anaz
QUOTE
Εμένα αυτό που με ανυσυχεί, και φαίνεται να μη προσπαθεί καν ο Γκέρσον να το εφαρμόσει είναι το ότι δεν ξεκινάει καμία επίθεση με πρωταρχικό σκοπό να ποάει η μπάλλα στους ψηλούς
Ισχυει εν μερει αλλα οχι οσο ειναι ο Σοφο μεσα!Κ ο Ζιζιτς χτες (και στο παιχνιδι με την Λαρισα) τροφοδοτηθηκε αρκετα!Ο Στακ δυστηχως όχι.Δεν παιρνει χαμηλα την μπαλα!Ιδωμεν..

Οσων αφορα την πιεση της Ταου,τα περισσοτερα λαθη προηλθαν απ'την μανια των 3 Αμερικανων περιφερειακων να τρεχουν,κατι που οδηγουσε στην επιπολαιοτητα!Δεν με ανησυχει πολυ,γιατι θεωρω οτι υπαρχει λυση!Με τον καιρο θα δεσουν κ θα ωριμασει κ το παιχνιδι τους περισσοτερο!Εξαλλου εχουμε εξαιρετικους χειριστες της μπαλας!Ενω υπαρχουν κ οι Μουλα,Παπαμακαριος..
Παντως τα περισσοτερα λαθη ΔΕΝ ηλθαν απ'την πιεση της Ταου!!Εγω θυμαμαι οτι εσπασαν αρκετες φορες το zone press χωρις να δυσκολευτουν!Τα περισσοτερα ηρθαν απ'την επιπολαιοτητα κ τον υπερβολικο ενθουσιασμο!

qspock συμφωνω με τις παρατηρησεις σου!Πραγματι ο Παο παιζει καπως πιο στρωτα,ενω ο Ολυμπιακος πιο αναρχα.Δεν βιαζομαι ομως να καταληξω οτι αυτο θα'ναι το φετινο παιχνιδι του Ολυμπιακου!Ο Παο μη ξεχναμε οτι διατηρει τον κορμο κ τον προπονητη!Εξαλλου το στρωτο παιχνιδι που λες το βλεπεις οταν παιζει με Διαμαντιδη,Χατζηβρεττα,Τσαρτσαρη,Μπατιστ..
ηλαδη τους παλιους γι'αυτο κ τους προτιμα κ σε αυτην τη φαση ειναι αυτοι που βγαζουν το φιδι απ'την τρυπα!Με Ντελκ,Μπετσιροβιτς στην πενταδα ομως ειναι πολυ διαφορετικα..!
Θελω να πω..Ας περιμενουμε λιγο για να κρινουμε τελικα, ειναι τα πολλα νεα προσωπα ή η φιλοσοφια της ομαδας που κανουν το παιχνιδι αναρχο..? wink.gif
qspock
QUOTE(Anaz @ Oct 27 2006, 09:52 AM) *
Θελω να πω..Ας περιμενουμε λιγο για να κρινουμε τελικα, ειναι τα πολλα νεα προσωπα ή η φιλοσοφια της ομαδας που κανουν το παιχνιδι αναρχο..? wink.gif

Δεν διαφωνω... Ελπιζω να ειναι τα πολλα νεα προσωπα. Αν ειναι αυτο θα διορθωθει. Ασφαλη συμπερασματα ακομη δε βγαινουν. Το μονο σιγουρο ειναι πως ο φετινος Ολυμπιακος ειναι απολαυση οταν τρεχει! 38.gif
apkat
Νομίζω πως είναι ώρα να ξεχάσουμε την ήττα απο τον ΠΑΟ και να στραφουμε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι της ομάδας με τη Κλιμάμιο στην Ιταλία..

Και η ομάδα της Μπολόνια προέρχεται από ήττα σε ντέρμπι με τη συμπολίτισσα της οπότε και για αυτους(ηττήθηκαν και την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας) το ματς είναι εξαιρετικα κρίσιμο..

Αν καταφέρουμε (ως συνηθως) να επιβάλλουμε το ρυθμό μας δεν θα έχουμε κανένα ΄πρόβλημα νομίζω..Αν τώρα εκείνος ο Αμερικάνος που χουν για πλει μεικερ κάνει τα δικά του βλέπουμε..

Ξανασυναντάμε λοίπον τον μεγάλο Εντνι 77.gif 77.gif ο οποιος είπε οτι δεν περίμενε να φύγει το καλοκαίρι!!
qspock
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=33928

Μαλιστα... Αρα τον διωξανε κακην κακως. Που να το περιμενει ο ανθρωπος, χαρμα ιδεστε ηταν περσυ. Και ειχε και συμβολαιο και για φετος...
Το ερωτημα παραμενει και πιθανοτατα αυριο να τονωθει: Γιατι διωχθηκε ο Εντνι?

Εντνι VS Πεν λοιπον αυριο. 19.gif
Απο τωρα με πιανει θλιψη sad.gif
rchos
το μεγαλυτερο λαθος που μπορουμε να κανουμε αυριο ειναι αυτο που λες!να κανουμε συγκρισεις!παντως μεχρι τωρα ο εντνι εχει φαει πολυ παγκο!
thrylos7
Άντε να ξαναμάθουμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια... εκτός έδρας δηλαδή.. Αν χάσουμε, έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να κάνουν ιδανικό παιχνίδι οι Ιταλοί...

Με τη φοβερή και τρομερή άμυνα που έχουμε πάντως, παίκτες σαν τον Μπελινέλι και τον Σούμπερτ μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά...

Βέβαια, ποιος θα πιάσει τους δικούς μας;
qspock
QUOTE(rchos7 @ Nov 1 2006, 07:52 AM) *
το μεγαλυτερο λαθος που μπορουμε να κανουμε αυριο ειναι αυτο που λες!να κανουμε συγκρισεις!παντως μεχρι τωρα ο εντνι εχει φαει πολυ παγκο!

Λαθος? Μα οι συγκρισεις ειναι αναποφεκτες μετα και την τελευταια παρουσια των πλει μεικερ του Ολυμπιακου. Και δεν δεχομαι ετσι απλα την περιπτωση του Εντνι. Για μενα ειναι πολυ υποπτη και περιεργη.

Προσωπικα θα απολαμβανα πολυ περισσοτερο εναν Ολυμπιακο με Εντνι, Ντομερκατ, Ακερ, Στακ, Σοφο στην πενταδα.
rchos
QUOTE
Λαθος? Μα οι συγκρισεις ειναι αναποφεκτες μετα και την τελευταια παρουσια των πλει μεικερ του Ολυμπιακου.


ναι αν συγκρινουμαι με την αντιστοιχη περσινη περιοδο δεν ειναι και τοσο μειον τα φετινα πλει μεικερ σε σχεση με τα περσινα!μαλλον στα ιδια μη σου πω καλυτερα!τη μουρμουρα και την γκρινια που ακουγα περσι τετοια εποχη απο καθε λογης προπονητες της εξεδρας για τον εντνι ειδικα την θυμαμαι πολυ καλα!μεχρι και να φυει ζητουσαν καποιοι!φυσικα τον απριλη τον αποθεωναν!και τοτε μου βιδωνε το μυαλο πως εφερναν την καταστροφη οπως και φετος οταν ακουω τα αντιστοιχα μου βιδωνουν τα μυυαλα(μην παρεξηγηθω δεν αναφερομαι σε σενα)!
αν τωρα εσυ η ο καθενας εχει στο μυαλο του τον ολυμπιακο οπως ηταν περσι στα μεσα της περιοδου που καποια εποχη επαιζε φοβερο μπασκετ και κανει συγκρισεις με την ομαδα τωρα σιγουρα θα βρει πολλους λογους για να απελπιστει!

QUOTE
Σιγουρα ειναι αργα για να γινει κατι τωρα, αλλα ο κοινος νους απορει και απντηση δεν παιρνει...

ο κοινος νους?εγω απορω και απαντηση δεν παιρνω επρεπε να γραψεις!μονο οσοι εχουν την αποψη σου ανηκουν σε αυτην την κατηγορια ανθρωπων που διαθετουν κοινο νου?
apkat
Πάντως όσο μεγάλος πλει-μεικερ και αν είναι ο Ταίους ξαναλέω ότι στο φετινό Ολυμπιακό λόγω τόσου τρεξίματος δε θα άντεχε.. Είναι ρε παιδιά πλέον 34..Ενώ ο Πεν έχει τα καλύτερα μπρόστα του και προσαρμόζεται όλο και περισσότερο.

Μία κουβέντα για το άν ο Εντνι έπρεπε να μείνει ή όχι μόνο κακό κάνει στην όμαδα νομίζω..

Το ματς είναι Κλιμάμιο-Ολυμπιάκος και όχι Εντνι-Πεν όπως είπε και ο ιδιός ο Ταιους..
rchos
QUOTE
Μία κουβέντα για το άν ο Εντνι έπρεπε να μείνει ή όχι μόνο κακό κάνει στην όμαδα νομίζω..

Το ματς είναι Κλιμάμιο-Ολυμπιάκος και όχι Εντνι-Πεν όπως είπε και ο ιδιός ο Ταιους..


αυτο ακριβως πιστευω και εγω!
οσο για την ηλικια του και το στυλ παιχνιδιου της ομαδας φετος το πιστευω και εγω αυτο που λες αλλα ουσιαστικα δεν θα το μαθουμε ποτε αν ισχυε σιγουρα η οχι!
leonkalf
Θα το δούμε πουθενά το ματς ή παντού θα δείχνει ποδόσφαιρο?
rchos
το δειχνει το ssport αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο απο ολα!παντως εμεις που δεν εχομαι νοβα θα εχουμε προβλημα γιατι ολα τα μαγαζια θα δειχνουν τσ.λ.!καραισκακι θα παω μαλλον να το δω!
Anaz
Ζωντανα το'χει το Νοβα,αλλα το'χει στις 1 επαναληψη το Supersport 1, οποτε ισως δεν παω Καραισκάκη..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.