Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δωρεά Θ.Αγγελοπουλου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
hagi
Όντως ρε παιδιά και γω αυτό ήθελα να σχολιάσω...Τί έγινε; Πώς και μας έδωσαν λεφτά έτσι απλά...Πάντως αν δεν κρύβεται τίποτα περίεργο πίσω από αυτά τα χρήματα,δεν μας χαλάει καθόλου....

Μια χαρά να έρχονται έτσι χρήματα..Φυσικά βοήθεια και για τις άλλες ομάδες τις Θεσσαλονίκης..Μπράβο στους Αγγελόπουλους..
Warrior
Eγω παντως ειμαι εξω φρενων!!! angry_red.gif

Θελει να βοηθησει ο Θ.Αγγελοπουλος τις ομαδες της Θεσσαλονικης???Ωραια...

Ας κανει χορηγια,να διαφημισει καποια απο τις εταιριες του!!Τι σημαινει δωρεα?Τι ειμαστε φλανθρωπικο
ιδρυμα??Να κανει καμια δωρεα στο "Χαμογελο Του Παιδιου" που το εχει περισσοτερο αναγκη.

Η ΚΑΕ ειναι ανωνυμη εταιρια...

Πολιτικα παιχνιδια στην πλατη του Αρη δεν επιτρεπεται να παιζονται.Κανονικα θα επρεπε να τα επιστρεψουν
ή να τα δωσουν σε αλλους που εχουν μεγαλυτερη αναγκη(σιγα μην το κανουν οι φραγκοφονιαδες!).

Το θεωρω μεγαλο ατοπημα πραγματικα και με βαζει σε πολλες σκεψεις.
dizzy_fingers
"Ξέπλυμα χρημάτων"?
Warrior
Kαι τι "ξεπλενει" ρε Σπυρο....500.000??Και τωρα το θυμηθηκε?

Η αναμειξη του Ιωαννιδη δειχνει πολιτικες σκοπιμοτητες...Εκλογες ερχονται,ΔΕΘ,ενω λενε και για το λιμανι
της Θεσσαλονικης...

Πρεπει να αντιδρασουν οι συνδεσμοι και ολος ο απλος κοσμος για μενα...μηπως καταφερουμε την υστατη
στιγμη να απεμπλακουμε απο αυτην την ιστορια.Παντως ο Τζεβελεκης θα το χρεωθει,αν τα παρει και βγαλει
καμια ευχαριστηρια ανακοινωση,και δεν θα ειναι κατι που θα ξεχαστει ευκολα...τουλαχιστον απο τον πολυ
κοσμο! mad.gif
klearxos
Ποιο πιθανο θεωρω το προεκλογικο παιχνιδι μιας και ειναι μπλεγμενος και ο Ιωαννιδης.
Διαβασα επισης οτι τουλαχιστον για τον Ηρακλη ο Ιωαννιδης τα χρηματα αυτα τα ειχε υποσχεθει απο την τηλεμαραθωνιο που ειχε γινει.
Παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα βγει ευχαριστηρια ανακοινωση.

Ξερει κανενας ποτε θα βγουν τα διαρκειας?
klearxos
Με προλαβανε..
Βγηκε ηδη η ανακοινωση:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στο ζεύγος Αγγελοπούλου για την οικονομική ενίσχυση των 500.000 ευρώ εξέδωσαν οι ΚΑΕ Αρης, ΠΑΟΚ και Ηρακλής. Το διάσημο ζεύγος, μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Ιωαννίδη, ενίσχυσε τις ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης με το παραπάνω ποσό δίνοντα μια βαθιά ανάσα ειδικά στους δύο τελευταίους. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε η πριν από το καλοκαίρι προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων των τριών σωματείων του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, Αρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή, με τους Θεόδωρο και Γιάννα Αγγελοπούλου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των τριών σωματείων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετική πρωτοβουλία του βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη. Τα σωματεία του μπάσκετ Αρης, ΠΑΟΚ και Ηρακλής ευχαριστούν ολόψυχα τους Θόδωρο και Γιάννα Αγγελοπούλου για την οικονομική ενίσχυση που δόθηκε καθώς και το βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη για τη συμπαράσταση στις προσπάθειές τους».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Αρη, Θανάσης Τζεβελέκης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης και οι εκπρόσωποι του Ηρακλή Νίκος Υψηλάντης και Φώτης Θέος.

Αυτα λοιπον...
weirdo1977
Οχι στον Αγγελόπουλο ΜΟΝΟ ενας τρελός θα έλεγε... ο Μητρούδης.
Warrior
Μεταφερω εδω τα ποστ που αφορουν το θεμα....

QUOTE(arisbc.gr)
Σε συνάντηση του Προέδρου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Αθανάσιου Τζεβελέκη με τον κύριο Θεόδωρο Αγγελόπουλο και την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου συμφωνήθηκε η ενίσχυση της Κ.Α.Ε., με στόχο πάντα την αποτελεσματικότερη λειτουργία των τμημάτων υποδομής ώστε να μπορούν όσο γίνεται περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το εθνικό μας άθλημα. Η σχέση αυτή μάλιστα θα έχει και συνέχεια με χορηγία που θα αφορά εταιρεία των συμφερόντων τους.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστούν για άλλη μια φορά την οικογένεια Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου για την ευγενική της χειρονομία και θεωρούν ότι συμβάλλει στην καλλιέργεια του αθλήματος, ώστε η Θεσσαλονίκη να συνεχίσει να είναι η μπασκετομάνα της Ελλάδος.

Mετα τις αντιδρασεις(που ειναι εντονες) προσπαθουν να μετριασουν τις εντυπωσεις λεγοντας οτι θα
ακολουθησει και χορηγια...

Για το θεμα δηλωσαν:

Tζεβελεκης: "Η συνάντηση αυτή, ήταν προγραμματισμένη, εδώ και καιρό, απλά ήρθε με την επιτυχία της εθνικής. Ο κύριος και η κυρία Αγγελοπούλου, , θέλησαν να βοηθήσουν τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, περισσότερο στα θέματα υποδομής. Δεν μπορώ εγώ να ερμηνεύσω, αυτήν την κίνηση (αλλα τα λεφτα τα πηρες,ε??) huh.gif .

Είναι μια αξιέπαινη απόφαση καθώς ξεπέρασε κάθε προηγούμενη. Αυτή τη φορά, ήρθε μια βοήθεια προς όλες τις ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας, εξηγήσαμε τα προβλήματα που έχει κάθε ομάδα ξεχωριστά και αναλύσαμε πως θα εκμεταλλευτούμε τα χρήματα που θα πάρουμε".

Iωαννιδης: "Είχε προγραμματιστεί αυτή η κίνηση από τις αρχές Ιουλίου. Είχα μιλήσει εγώ με την οικογένεια. Το ζεύγος έχει την αμερικανική φιλοσοφία, που όταν έχεις τη δυνατότητα να βγάζεις πολλά χρήματα, υπάρχει και νόμος να τα επιστρέφεις και στην κοινωνία με κάποια μορφή. Εγώ τους ζήτησα καθώς έχουν δεσμούς με την Θεσσαλονίκη, να βοηθήσουν χωρίς ιδιοτέλεια, να μην βοηθήσουν δηλαδή κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Να σπονσοράρουν το μπάσκετ της πόλης. Τον Αρη, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. Το δέχτηκαν, καθώς εδώ υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη απ' ότι στην Αθήνα. Είναι και οι δύο τους πλήρως ενημερωμένοι για το μπάσκετ της πόλης και το πόσοι αθλητές από τον Ηρακλή και τη βόρεια Ελλάδα αγωνίστηκαν στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική κτλ. Ξέρουν πολλά πράγματα και αγαπούν το μπάσκετ, ενώ άφησαν ανοιχτό παράθυρο και για περαιτέρω ενίσχυση αν καταλάβουμε πως τα λεφτά μας έπιασαν τόπο. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει εμάς, είναι να δουλέψουμε σωστά και να τους δώσουμε να καταλάβουν πως άξιζε ο κόπος. Να βγάλουμε δικά μας παιδιά, καθώς δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε σε χρήματα την Αθήνα και να προσπαθήσουμε να αναπτυχθούμε κατ' αυτόν τον τρόπο".

QUOTE(super3)
Αλλού αυτά τα κόλπα...

Δεν λένε να μας αφήσουν ήσυχους… εκεί που λέμε ότι πάμε να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το αγωνιστικό κομμάτι ΜΟΝΟ της ομάδας, να σχεδιάσουμε τις εκδρομές μας για την νέα αγωνιστική περίοδο που η ομάδα μας θα αγωνίζεται στη Euroleague, να ασχοληθούμε με το πώς θα πουληθούν όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια διαρκείας και οτιδήποτε άλλο θέλουμε να σκεφτόμαστε σαν οπαδοί, βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μας ο Θεσσαλονικάρχης πρώην Αρειανός και μετέπειτα ολυμπιακός και μετά αεκτσής και μετά (αφού σταμάτησε να ασχολείται με το μπάσκετ) ξανά-μανά Αρειανός, μέχρι τις εκλογές και νυν τρισμέγιστος υπερασπιστής των συμφερόντων όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης (άτιμη κάλπη !!!).
Και άνοιξαν τα πορτοφόλια για να ενισχυθούμε εμείς οι «ιθαγενείς» εδώ στη Σαλονίκη, να πάρουμε τα καθρεφτάκια και τις χάντρες που μας προσφέρουν τόσο απλόχερα οι κονκισταδόρες που βλέπουν τις εκλογές να έρχονται σιγά-σιγά αλλά νοιώθουν την αγαπημένη τους κάλπη να ξεγλιστράει μέσα από τα ιδρωμένα χέρια τους.
Για εμάς όλους τους οπαδούς του ΑΡΗ, που παλέψαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ για να αποσοβήσουμε την καταστροφή, τη στιγμή που ο τωρινός επίδοξος ευεργέτης μας Ιωαννίδης ήταν προπονητής σε αντίπαλες ομάδες και ερχόταν στο Παλέ για να μας κερδίσει με κάθε τρόπο, αυτού του είδους οι μεθοδεύσεις είναι προσβολή στο αίσθημα της περηφάνιας μας, μιας περηφάνιας για την οποία αγωνιστήκαμε όταν αυτός το έπαιζε «επαγγελματίας»….
Εμείς όμως που δεν βάζουμε στη ζυγαριά την αγάπη μας για τον ΑΡΗ από τη μία και την «επαγγελματική μας αμοιβή» ή την βουλευτική μας υπόσταση από την άλλη, δεν δεχόμαστε τέτοιου είδους κουτοπονηριές και ούτε θέλουμε ελεημοσύνες για τον ΑΡΗ μας…. Ας ψάξει άλλους τρόπους ο Ιωαννίδης να γεμίσει την τρύπια του δεξαμενή ψήφων…

*Και κάτι προς την ΚΑΕ… πιστεύουμε ότι σκέφτεστε με τον ίδιο με εμάς τρόπο και περιμένουμε να ενεργήσετε ανάλογα… αυτά τα χρήματα μπορούν να γίνουν αποδεκτά μόνον εφόσον είναι προϊόν κάποιας εμπορικής συμφωνίας για διαφήμιση, χορηγία ή οτιδήποτε άλλο …και όχι ελεημοσύνη και προεκλογική αβάντα

**Ο επίδοξος «πατέρας των ομάδων της Θεσσαλονίκης» εάν πραγματικά ενδιαφερόταν για το καλό της πόλης (να ‘χαμε να λέγαμε τώρα…) δε θα φρόντιζε πρώτα απ’ όλα να μοστράρει το όνομα του δίπλα από αυτή την είδηση.

***Το φούμο τι …χρώμα έχει ;;;

Γενικα δεν συμφωνω με τις αποψεις και τη σταση του συνδεσμου σε πολλα θεματα,αλλα αυτην την φορα θα
προσυπεγραφα το κειμενο....

Ηταν μεγαλο πληγμα στην περηφανεια του κοσμου η συγκεκριμενη κινηση.Και επειδη υπαρχει μια
αλληλουχεια γεγονοτων τα τελευταια χρονια,φοβαμαι οτι δεν θελει πολυ να ξεχειλησει το ποτηρι...

Υ.Γ.:Κλεαρχε...τα διαρκειας εχουν βγει εδω και αρκετο καιρο,αλλα πωλουνται με το σταγονομετρο.
klearxos
Οσον αφορα το θεμα Αγγελοπουλου οντως δεν ειναι οτι καλυτερο για οποιαδηποτε ομαδα της Θεσσαλονικης αλλα ζωντας σε χαλεπους blink.gif καιρους πιστευω πως η λογικη τους ειναι καθε βοηθεια δεκτη( ιδιως για τον Ηρακλη!)
Επισης δεν θα προσυπεγραφα τους χαρακτηρισμους προς τον Ιωαννιδη. Επειδη προσπαθουσε να μας κερδισει.... Συμφωνω απολυτα οτι το πιο πιθανο ειναι ολα αυτα να γινονται για προεκλογικους λογους και οχι απο αληθινη αγαπη προς την ομαδα(πραγμα βεβαια που δεν το αποκλειω)αλλα παλι δεν δεχομαι το απολυτο των χαρακτηρισμων.

Οσον αφορα τα διαρκειας εχω ηδη πληρωσει απλα ρωταω ποτε θα τα παρουμε στα χερια μας.
ashton
το πιθανότερο σενάριο είναι πως η κίνηση έγινε για να βοηθηθεί ο Καραμανλής να έρθει στη ΔΕΘ με λιγότερα προβλήματα.
weirdo1977
QUOTE(klearxos @ Sep 6 2006, 04:59 PM) *
Οσον αφορα τα διαρκειας εχω ηδη πληρωσει απλα ρωταω ποτε θα τα παρουμε στα χερια μας.

τα εισιτήρια γύρο στις 10 του μηνός μου είχαν πει..

θα συμφωνήσω με την ουσία της ανακοινώσης όχι όμως με το ύφος της k με τους χαραχτηρισμούς της..κάποιοι απ' ο,τι φαίνεται δε θα βάλουν μυαλό ποτε... όσο δίκιο και να έχουν το χάνουν με τον τρόπο τους...
Warrior
QUOTE(klearxos @ Sep 6 2006, 01:59 PM) *
Επισης δεν θα προσυπεγραφα τους χαρακτηρισμους προς τον Ιωαννιδη. Επειδη προσπαθουσε να μας κερδισει....

Nαι αυτο ξεχασα να το πω...

Αλλα με ενοχλει η ψηφοθηρια του.

όσο δίκιο και να έχουν το χάνουν με τον τρόπο τους...

Και αυτο ειναι γεγονος...
Warrior
ΑΡΗΣ: Τζεβελέκης: «Χορηγία, όχι δωρεά»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε για τα χρήματα από το ζεύγος Αγγελοπούλου

Διευκρινήσεις σχετικά με τη δωρεά του ζεύγους Αγγελοπούλου (και) στην ΚΑΕ Αρης έδωσε οο Θανάσης Τζεβελέκης. Ο πρόεδρος των «κιτρίνων», μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis επισήμανε:

«Δέχτηκα μία πρόσκληση από την οικογένεια Αγγελοπούλου και θα ήμουν ανόητος ως πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης να μην πάω στην συνάντηση και να προασπίσω τα συμφέροντα της ομάδος. Αδιανόητο να μην δεχθώ και για λόγους ευγενείας, να μην μιλήσω με την πιο δυνατή οικονομικά οικογένεια της Ελλάδος, η οποία δεν έχει προηγούμενα καμία εμπλοκή με κάποια άλλη ομάδα. Η συνάντηση έγινε με συντονιστή τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Γιάννη Ιωαννίδη. Έγινε μία κίνηση ενίσχυσης, επί της ουσίας είναι καλοδεχούμενη και θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια. Αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία χειρονομία οικονομικής ενίσχυσης σε τρία σωματεία, μία κίνηση η οποία για τον Ηρακλή είναι χείρα βοηθείας αλλά θα μιλήσω για τον Αρη. Επίσης της ουσίας πρόκειται για μία χορηγία, για την οποία θα προσπαθήσω να δώσω και συνέχεια για το καλό του Αρη. Δέσμευσα λοιπόν το μπροστά μέρος της φανέλας του Αρη, στην θέση που ήταν το Εθνικό Λαχείο πέρυσι, για κάποια εταιρεία που θα επιθυμεί το ζεύγος Αγγελοπούλου κατόπιν συμφωνίας μαζί τους. Μία τέτοια σχέση έχει προοπτική και θα ήθελα να τη να διευρύνω και στο μέλλον. Αυτή είναι η πραγματικότητα, η ΚΑΕ Αρης μόνο αυτή την σχέση μπορεί να έχει την δεδομένη χρονική στιγμή. Σχέση τίμια με προοπτικές. Είναι σίγουρα θετικό για τον Αρη να έχει μία συνεργασία με παράγοντες τέτοιου βεληνεκούς. Είναι δεδομένη η πρόταση και εννοείται ότι τα οικονομικά οφέλη για τον Αρη θα είναι μεγαλύτερα. Νομίζω ότι ξεκαθαρίζω τα πράγματα, ήταν μία χειρονομία εξαιρετική και το μέγεθος της χορηγίας θα επιφέρει αρκετά οφέλη για την ΚΑΕ", τόνισε ο Θανάσης Τζεβελέκης.

Αρχιζει και το μαζευει ο Τζεβελεκης.....

Τελικα τα λεφτα θα πανε στις ακαδημιες ή σε διαφημιση στην φανελα?? rolleyes.gif
hagi
Παιδιά δεν ξέρω τί παίζει αλλά πάντως λεφά μπήκαν στην ομάδα οπότε μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν μας χαλάει..Τώρα αν στην πορεία γίνει τίποτα περίεργο αλλάζουν τα πράγματα..
goos
μια ζωη τρωγομαστε με τα ρουχα μας.μαγκια του ιωαννιδη που ηρθαν λεφτα στην ομαδα .κ εμεις αμεσως γιατι τα εδωσε κ τι σημαινει αυτη η κινηση κτλ.μια ζωη ειμαστε μιζερη γιαυτο ειχαμε φθασει να κυνδυνεψουμε να πεσουμε κ κατηγορια πριν λιγα χρονια κ να τρωμε το ενα χαστουκι μετα το αλλο.ξεχνατε τις 20αρεσ που μας εριχνε ο καθε τυχαρπαστος?Κ εξαλλου αν δεν ηταν ο ιωαννιδης ολοι ξερουμε που θα ηταν ο αρης τωρα.Αμαν πια η ομαδα εχει βρει τον δρομο της κ εμεις βλεπουμε εχθρους παντου.καθε βοηθεια καλη ειναι κ την εχουμε αναγκη.Μπραβο στον Γιανναρο για ολα που εχει κανει για την ομαδα κ σε οσους δουλευουν για το καλο της.
hellenic
Ego ena exo na po!Kanenas den xarizei tipota!O aggelopoulos edose ta lefta me kapion skopo!H xorigia tha ginei h kapio allo kerdos tha bgalei...den yparxei periptosi!
mikri prasini ollandeza
Eμένα δε μου άρεσε κθλ η στάση του!Ένας σύνδεσμος, ένας σύλλογος, μια οργάνωση είναι και ο Άρης!Τι δλδ?Ο Αγγελόπουλος είναι υπεράνω και ξαφνικά θυμήθηκε και τις φιλανθρωπίες?Υπάρχουν ιδρύματα, κι όχι αθλητικοί συλλόγοι πρώτων κατηγοριών για να δώσει εκεί τα λεφτά του!
NBAer
QUOTE(ashton @ Sep 6 2006, 05:49 PM) *
το πιθανότερο σενάριο είναι πως η κίνηση έγινε για να βοηθηθεί ο Καραμανλής να έρθει στη ΔΕΘ με λιγότερα προβλήματα.

Το πιασες ε....? Σωστος.... 41.gif
goos
αν ειναι κ παιρνουμε τοσα λεφτα θα του δεινω εγω τα εισητηρια να ερχεται καθε εβδομαδα θεσσαλονικη.εμενα δεν με νοιαζει καλο στηυν ομαδα μου κανουνε αυτα τα χρηματα.Και στι κατς κατς σιγα τωρα το θεμμα που ασχολουμαστε,λεσ κ εγινε τιποτα κακο
NBAer
QUOTE(goos @ Sep 10 2006, 11:07 PM) *
αν ειναι κ παιρνουμε τοσα λεφτα θα του δεινω εγω τα εισητηρια να ερχεται καθε εβδομαδα θεσσαλονικη.εμενα δεν με νοιαζει καλο στηυν ομαδα μου κανουνε αυτα τα χρηματα.Και στι κατς κατς σιγα τωρα το θεμμα που ασχολουμαστε,λεσ κ εγινε τιποτα κακο

ΩΧ! blink.gif Τωρα ξανακαταλαβαινω γιατι ειμαστε "εδω περα" τοσο πισω σε σχεση με την Αθηνα. Με τετοιες αποψεις και αντιληψεις πως να παμε μπροστα???????? 68.gif 68.gif Καμια αντισταση!

Μα δηλαδη δεν καταλαβες οτι αυτο που λες ειναι οτι: μας ριχνουνε τα ψιχουλα απο το το μεγαλο φαγοποτι που κανουνε στην Αθηνα και τους λεμε και ευχαριστω και ειμαστε και ευχαριστημενοι! ohmy.gif
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας λοιπον....

Με απλα λογια: ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ....
Warrior
Φιλε ΝΒΑερ συμφωνω,αλλα απο την στιγμη που τα χρηματα πηρανε μορφη χορηγιας(θα μπει διαφημηση της
εφημεριδας Ελευθερου Τυπου στην φανελα)δεν εχω προβλημα...
SteelGandalf
Δε θα σχολιάσω την κίνηση αυτή καθ' αυτή γιατί πραγματικά δεν έχει νόημα. Οι παροιμίες του λαού μας είναι σοφές. Έτσι "χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει".

Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι άλλο. Ο Μακεδονικός δεν είναι ομάδα της πόλης; Και μάλιστα ομάδα της Α1 (για να μη μπλέξουμε και τη ΜΕΝΤ και τις υπόλοιπες μέσα); Γιατί αυτός δεν πήρε χρήματα; Γνωρίζει κάποιος;
goos
QUOTE(NBAer @ Sep 12 2006, 12:42 AM) *
ΩΧ! blink.gif Τωρα ξανακαταλαβαινω γιατι ειμαστε "εδω περα" τοσο πισω σε σχεση με την Αθηνα. Με τετοιες αποψεις και αντιληψεις πως να παμε μπροστα???????? 68.gif 68.gif Καμια αντισταση!

Μα δηλαδη δεν καταλαβες οτι αυτο που λες ειναι οτι: μας ριχνουνε τα ψιχουλα απο το το μεγαλο φαγοποτι που κανουνε στην Αθηνα και τους λεμε και ευχαριστω και ειμαστε και ευχαριστημενοι! ohmy.gif
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας λοιπον....
Με απλα λογια: ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ....

φιλε μου με ολοι την καλη διαθεση που εχω με τετοιες αντιληψεισ που εχετε ποτε δεν θα παμε μπροστα.παντα μενουμε πισω κ εχουμε ωσ δικαιολογια οτι η αθηνα τα παιρνει ολα κ εμεις ψιχουλα.ειναι ψεμματα οτι οι τον αρη τον εφεραν κοντα στην καταστροφη ανθρωποι δικοι μας θεσσαλονικης.τι φταιει η αθηνα αν το καθε λαμογιο αριανος ετρωγε απο τον αρη κ ηθελε να εχει λογο στο καθε τι γινοταν.έιναι ψεμματα οτι ο αρης μας οπως ειχε πει κ ο ιωαννιδης καποτε οτι τοτε με την μεγαλη ομαδα μας ειχαμε λεφτα για μια δεκαετια ακομα χωρις να εχουμε αλλα εσοδα.ποιος τα εφαγε αυτα η αθηνα η ο κοκκαλης κ ο γιαννακοπουλος.εμεις δεν διωξαμε τον μεγαλο νικο γκαλη.τιν ιωαννιδη εμεισ δεν τον διωξαμε.γιαυτο ασ αφησουμε την αθηνα κ ας δουμε εμεισ τι κανουμε.ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.