Σκέφτηκα ότι είναι λίγο ταλαιπωρία να σκορπιστούν τα σχόλια για τις μεταγραφές του ΟΣΦΠ σε 3-4 τοπικ επειδή κάποιος γελοίος (ΕΓΩ! ΕΓΩ !) αποφάσισε μια ωραία πρωία να στήσει 3 σκόρπια polls σχετικά με το θέμα.
Οπότε για διευκόλυνση όλων μας , προτείνω να επικεντρώσουμε τα σχόλια σε αυτό το τοπικ και τα άλλα τρία να τα κρατήσουμε βασικά για να ψηφίζουμε.
Ελπιζω να σας βρισκω συμφωνους
Οι 3 ψηφοφορίες είναι
ΠΟΙΟΥΣ 2011 ΝΒΑ Free Agents ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ?
ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ?(ΕΥΡΩΠΗ)
ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΩΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ?
Kαι πολυ φευγατη ψηφοφορια λεμε....
Τον ειχα αναφερει το καλοκαιρι κατα την διαρκεια του Μουντομπασκετ...Yi Jianlian...
Στο ΝΒΑ δεν δικαιολογησε την υψηλη του επιλογη στο ντραφτ,ομως στην Ευρωπη θα μπορουσε να εξελιχτει σε difference maker big man...
Seven footer,με πολυ καλο κορμι,κινητικοτητα,γρηγορος & με ικανοτητα να παιζει καλα,τοσο με προσωπο,οσο & με πλατη,καλυπτοντας & τις 2 θεσεις των ψηλων..
Σιγουρα θα ηταν ενα mismatch nightmare για τους αντιπαλους προπονητες,συν οτι θα μπορουσε να συνυπαρξει ανετα με ολους τους ηδη υπαρχοντες ψηλους του ΟΣΦΠ..
Τον ειχα αναφερει το καλοκαιρι κατα την διαρκεια του Μουντομπασκετ...Yi Jianlian...
Στο ΝΒΑ δεν δικαιολογησε την υψηλη του επιλογη στο ντραφτ,ομως στην Ευρωπη θα μπορουσε να εξελιχτει σε difference maker big man...
Seven footer,με πολυ καλο κορμι,κινητικοτητα,γρηγορος & με ικανοτητα να παιζει καλα,τοσο με προσωπο,οσο & με πλατη,καλυπτοντας & τις 2 θεσεις των ψηλων..
Σιγουρα θα ηταν ενα mismatch nightmare για τους αντιπαλους προπονητες,συν οτι θα μπορουσε να συνυπαρξει ανετα με ολους τους ηδη υπαρχοντες ψηλους του ΟΣΦΠ..
και εγω τον πιστευω πολυ . ειναι παικτης που το στυλ του ταιριαζει πολυ περισσοτερο ευρωπη και κορμι που σπανια συναντας στα μερη μας και που λογω τεχνικης καταρτισης και καλου σουτ μπορει να παιξει το ιδιο καλα και στις 2 θεσεις των ψηλων