Eγώ πάλι γιατί βλέπω ξαφνικά ότι επειδή νικήσαμε την Ρόμα εκτός έδρας, όλα θα πάνε καλά?
Το'παμε...Το αυτονόητο έγινε στη Ρώμη.Πράγμα που έχουμε αγνοήσει στον ΟΣΦΠ χρόνια τώρα και τέτοια ματς
τα παίρναμε στον πόντο.Καιρός ήταν να έρθει ένας σωστός προπονητής να έχει αυτή την ομάδα σοβαρή σε τέτοια
παιχνίδια.Εγώ τώρα θα πρέπει να θριαμβολογώ?
Και δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες.Δεν πάει να έχει και 0-5 η Τσσκα και η Κάχα,πέρυσι κοντέψαμε να χάσουμε
στον ημιτελικό από την Παρτιζάν και κατά λάθος κερδίσαμε.
Λέμε επίσης για τις γκέλες που κάνουν όλες οι ομάδες και ότι δεν ήρθε και η καταστροφή.Το θέμα είναι ότι τέτοιες γκέλες όπως με τη Μπάμπεργκ, ο Ολυμπιακός μας έχει χορτάσει χρόνια τώρα.Ομάδες όπως η Μπάρτσα,ο ΠΑΟ και η Τσσκα όμως είχαν μια στο τόσο τέτοιες ήττες όλα αυτά τα χρόνια.
Τι θέλω να πω?Ότι ο Ολυμπιακός για μένα είναι πιο δύσκολο να βρει τον δρόμο του εν αντιθέσει με άλλες ομάδες για πολλούς και διάφορους λόγους.Βασικότερος?Αυτή η συνεχής πίεση λόγω ανυπαρξίας από τους τίτλους.Αντίθετα για τον ΠΑΟ είναι πιο εύκολο να ανακάμψει από μια γκέλα .
Όπως έχω ξαναπεί αν αυτή η ομάδα τα καταφέρει θα είναι καθαρά έργο προπονητή και σε αυτό όλοι ελπίζουμε.Γιατί από πλευράς ρόστερ η ομάδα έχει τρανταχτές αδυναμίες.Επομένως περιμένουμε όλοι τις επόμενες φάσεις top 16,top 8 για να
δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.Αν βέβαια τα πάμε καλά εκτός έδρας με Ρεάλ και Μάλαγα,ίσως να έχουμε τα πρώτα συμπεράσματα και ας είναι πεθαμένες οι συγκεκριμένες.Διπλά στην Ισπανία είναι σημαντικές νίκες.