Ενταξει ειναι νωρις ακομα σε περιπου δυο μηνες θα αρχισει το all star game αλλα καλο ειναι να ποσταρουμε απο νωρις ολα τα σχολια τις ψηφους των παιχτων τι ψηφισε ο καθενας μας αλλα και τελος ολα αυτα που θα συμβουν στο φανταστικο τριημερο στη Νεα Ορλεανη!
Λοιπον εγω ψηφισα απο Ανατολη: Guards:Arenas,Wade Forwards:Garnett,LeBron Center:Howard
Και απο Δυση Guards:Bryant,Baron Forwards:Boozer,Nowitzki Center:Duncan
morfi
Nov 18 2007, 13:55
QUOTE(lebron15 @ Nov 18 2007, 01:08 )
Λοιπον εγω ψηφισα απο Ανατολη: Guards:Arenas,Wade
Γιατί να ψηφίσω ένα παίκτη που είναι τελείως εκτός φόρμας και έναν που ακόμα δεν έχει παίξει ;
Όπως και να 'χει, αυτούς θα ψηφίσουν όλοι και παίκτες όπως ο Καρόν Μπάτλερ θα μείνουν έξω.
Γιατί να ψηφίσω ένα παίκτη που είναι τελείως εκτός φόρμας και έναν που ακόμα δεν έχει παίξει ;
Εχει να κανει οτι μου αρεσει πολυ σαν παιχτης αλλα μεχρι να γινει το all star game σιγουρα θα εχει ανεβει και παλι ολοι οι επικριτες μου θα μπουν στα καβουκια τους(εννοειται πως δεν ειναι για σενα )
Ιλγκάουσκας με χίλια.
Αυτο δεν το περιμενα απο εσενα με καμια δυναμη,ο Howard παιζει πολυ πολυ καλυτερα απο το Ζ,αααα και ο Ιlgauskas ειναι Ευρωπαιος που συμφωνα με εσενα μονο ο Nowitzki αξιζει να παιζει εγω δεν ειμαι κατα των Ευρωπαιων ισα ισα το αντιθετο κιολας αλλα με ξαφνιασες στην αρχη,αργοτερα βεβαια καταλαβα πως ηταν αλλη μια απο τις πολλες φορες που θες να μας δειξεις πως ο James εχει παιχταραδες συμπαικτες!
morfi
Nov 18 2007, 18:03
lebron ο καθένας ότι θέλει ψηφίζει. Δεν υποδεικνύω τι να ψηφίσεις. Απλά με βρίσκουν αντίθετο κάποιες επιλογές σου και το αναφέρω. Αυτό είναι όλο.
QUOTE(lebron15 @ Nov 18 2007, 16:04 )
και παλι ολοι οι επικριτες μου θα μπουν στα καβουκια τους(εννοειται πως δεν ειναι για σενα )
Σώπα ρε Συρίγο !
QUOTE(lebron15 @ Nov 18 2007, 16:04 )
αργοτερα βεβαια καταλαβα πως ηταν αλλη μια απο τις πολλες φορες που θες να μας δειξεις πως ο James εχει παιχταραδες συμπαικτες!
Έχεις δίκιο. Για αυτό το είπα.
BTW αντίθετο με βρίσκουν και αυτές οι επιλογές :
QUOTE(mojotzotzo @ Nov 18 2007, 14:53 )
γκασολ +ρονι μπρουερ
O Γκασόλ ειδικά φέτος δεν αξίζει να παίξει σε all-star πόσο μάλλον στη βασική πεντάδα και το ξέρετε αυτό. Ο Ρόνι Μπρoύερ είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο στο rotation των Tζαζ αλλά all-star ; Τουλάχιστον όχι φέτος ενώ είναι αβέβαιο αν θα καταφέρει ποτέ να φτάσει αυτό το επίπεδο.
και κατι ασχετο δεν μου αρεσε ετσι πως εκαναν το forum τωρα πριν ηταν πιο ωραιο.ωρα δεν ειναι ευχρηστο
Das Kapital
Nov 18 2007, 18:23
lebron ο καθένας ότι θέλει ψηφίζει. Δεν υποδεικνύω τι να ψηφίσεις. Απλά με βρίσκουν αντίθετο κάποιες επιλογές σου και το αναφέρω. Αυτό είναι όλο.
Μα δε σε κατηγορησα για αυτο,στο αλλο τοπικ σε ''κατηγορω'' και ουτε ισχυριστηκα οτι ψηφισα απολυτα αντικειμενικα!
Σώπα ρε Συρίγο !
Εγω δε σε εβρισα; ,κατα λαθος εγραψα μου.Του ηθελα να γραψω αλλα βιαζομουν
Πες μου ειλικρινα ομως πιστευεις πως ο Ilgauskas ειναι καλυτερος απο τον Howard;
mojotzotzo
Nov 18 2007, 19:08
QUOTE(morfi @ Nov 18 2007, 18:03 )
O Γκασόλ ειδικά φέτος δεν αξίζει να παίξει σε all-star πόσο μάλλον στη βασική πεντάδα και το ξέρετε αυτό. Ο Ρόνι Μπρoύερ είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο στο rotation των Tζαζ αλλά all-star ; Τουλάχιστον όχι φέτος ενώ είναι αβέβαιο αν θα καταφέρει ποτέ να φτάσει αυτό το επίπεδο.
τον γκασολ τον ψηφισα γιατι πιστευω οτι οι υπολοιπες επιλογες δεν παιζουν οσο καλα θα περιμενα. στην επιλογη του ενος επιπλεον παιχτη δεν νομιζω να εχει καποιους καλυτερους του μπρουερ(δεν το εψαξα και πολυ παντως)
captain charisma
Nov 18 2007, 19:11
east wade,carter,garnett,shaq,arenas
west nash,bryant,nowitzki,dunkan,yao
Pierce
Nov 19 2007, 21:49
west : marion, anthony , kevin martin , Tmac , kaman (το αξιζει γιατι οι αριθμοι του ειναι εντυπωσιακοι)
east: lewis , garnett , iggy, j rich , howard
kemp
Nov 20 2007, 00:13
EAST: jefferson josh smith, carter iguodala, howard
WEST:gay marion baron davis kevin martin albridge
Gravedigger
Nov 21 2007, 17:14
East: Gilbert Arenas Jason Ricardson Josh Smith Gerald Wallace Dwight Howard West:Baron Davis Tracy McGrady Corey Maggette Dirk Nowitzki Marcus Camby
Write In Vote: Devin Harris
reignman
Nov 25 2007, 23:44
west : Derron Williams , Tracy McGrady , Carmelo Anthony , Kevin Durant , Amare Stoudemire
east : Raymond Felton , Jason Richardson , Rashard Lewis , Antawn Jamison , Dwight Howard
mj23lbj23
Nov 26 2007, 20:56
QUOTE(morfi @ Nov 18 2007, 13:55 )
Όπως και να 'χει, αυτούς θα ψηφίσουν όλοι και παίκτες όπως ο Καρόν Μπάτλερ θα μείνουν έξω. Ιλγκάουσκας με χίλια.
Γιατι πολυ απλα ο Wade κυριως ειναι ενας απο τους πεντε καλυτερους παιχτες στο NBA ο Butler καλος αλλα λιγος μπροστα στον Φλας.Οσο για τον Ιλγκαουσκας ας το καλυτερα.Ο Χαουαρντ παρολο που ειναι μικρος ηδη δειχνει τις τρομερες προδιαγραφες του.Εγω στην δυση θα ψηφισω τον Κουομι Μπραουν για να ειναι αντιπαλοι με τον Ιλγκαουσκας.
Pierce
Nov 26 2007, 21:11
στο all star υποτιθεται οτι ψηφιζουμε αυτους με την καλυτερη αποδοση
Keyser_Soze
Nov 27 2007, 01:14
Αν και φέτος έχω χάσει τελείως την επαφή μου και δεν έχω ιδέα πως παίζει ο καθένας, ψήφισα καθαρά με υποκειμενικά κριτήρια. Αυτούς που πάω δηλαδή και μόνο.
Ανατολή: Wade, Jason Richardson, Shaq, Garnett, Lebron
Δύση: Nash, Baron Davis, Amare, Kirilenko (επειδή γούσταρα που το σήκωσε σχεδόν μόνος του μέσα στην Ισπανία με τη Ρωσία ), Artest ( )
Ginobili
Dec 3 2007, 02:01
Εγώ ψήφισα ως εξής: ΑΝΑΤΟΛΗ:Τζέισον Κίντ(Nets),Ουέιντ(Heat),Τζέφερσον(Nets),Τζέιμσον(Wiza rds),Σακίλ(Heat) ΔΥΣΗ:Tόνι Πάρκερ,Τζινόμπιλι,Μπόουεν,Ντάνκαν,Μάρκους Κάμπι
B for Basketball
Dec 3 2007, 02:27
QUOTE(Ginobili @ Dec 3 2007, 00:01 )
Εγώ ψήφισα ως εξής: ΑΝΑΤΟΛΗ:Τζέισον Κίντ(Nets),Ουέιντ(Heat),Τζέφερσον(Nets),Τζέιμσον(Wiza rds),Σακίλ(Heat) ΔΥΣΗ:Tόνι Πάρκερ,Τζινόμπιλι,Μπόουεν,Ντάνκαν,Μάρκους Κάμπι
Aντι για καμπι βαλε τον ομπερτο ....
Ginobili
Dec 3 2007, 02:29
QUOTE(B for Basketball @ Dec 3 2007, 00:27 )
Βασικά το σκέφτηκα...αλλά τελευταία στιγμή θυμήθηκα ότι έχει παίξει στον Ολυμπιακό...οπότε... Ε..είπα ας βάλω τον Μάρκους..μην τυχόν και μου πούνε ότι δεν είμαι αντικειμενικός....
kostasvc15
Dec 4 2007, 01:01
QUOTE(Ginobili @ Dec 3 2007, 00:01 )
Τον Τζινομπιλι γτ τον εβαλες σε μπολντ;;;
QUOTE(B for Basketball @ Dec 3 2007, 00:27 )
Τι λες μωρε και εσυ..;Προτιμω τον Ελσον
Das Kapital
Dec 16 2007, 13:10
Οδηγεί την κούρσα και με διαφορά ο Γκαρνέτ
Πρώτος σε ψήφους παίκτης για το All Star Game που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ. Ο φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς έχει συγκεντρώσει την προτίμηση 735.664 ψηφοφόρων, αφήνοντας δεύτερος κατά περίπου140.000 ψήφους τον σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς με 597.768. Τρίτος είναι ο σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ, Ντουάιτ Χάουαρντ, με 596.187, ενώ τέταρτος και πρώτος σε προτιμήσεις στη Δύση είναι ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, Κέβιν Γκαρνέτ, με 569.302.
Απο sportfm
NBAholic
Dec 16 2007, 15:48
Έι, υποτίθεται ότι θα συνέβαινε έτσι...
Δεν έχω ρίξει ψήφο ακόμη, αλλά υποθέτω ότι θα ψηφίσω κάτι σαν:
Kιντ Γουέιντ (γνωρίζοντας ότι στο ολ σταρ γκέιμ δε δίνουν πολλά φάουλ...) Μπρον Γκαρνέτ Ντουάιτ
Ντερόν Γκαρνέτ των Λέικερς ΤΜακ ή Μέλο Ντιρκ Γιάο (ελπίζοντας να δώσει θέαμα με μερικές από τις καλές πάσες του)
B for Basketball
Dec 16 2007, 16:12
QUOTE(lebron15 @ Dec 16 2007, 11:10 )
Οδηγεί την κούρσα και με διαφορά ο Γκαρνέτ
Πρώτος σε ψήφους παίκτης για το All Star Game που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ. Ο φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς έχει συγκεντρώσει την προτίμηση 735.664 ψηφοφόρων, αφήνοντας δεύτερος κατά περίπου140.000 ψήφους τον σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς με 597.768. Τρίτος είναι ο σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ, Ντουάιτ Χάουαρντ, με 596.187, ενώ τέταρτος και πρώτος σε προτιμήσεις στη Δύση είναι [b]ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, Κέβιν Γκαρνέτ, με 569.302.[/b] Απο sportfm
Mα πως γινεται αυτο.... Ο Κεβιν παιζει σε 2 ομαδες κ χαμπαρι δεν πηραμε..??? Μηπως εννοεις τον Κομπε????
kemp
Dec 16 2007, 21:40
ελπιζω να τον ψηφησουν οι προπονητες τον vince γιατι οσο σακατης και να ειναι παντα ελπιζεις οτι θα δεις κατι καλο απο τον half man half amazing
εγω προσωπικα περιμενω και το rookie - sofomore ,ua ginei χαμος με gay , green ,williams klp
ξερει κανεις πως θα ειναι φετος ο γιαγωνισμος καρφωματων ?παλι τεσσερις μονο θα συμμετεχουν
leelo15
Dec 16 2007, 21:44
WEST
Kobe Ginobili Marion Boozer Kaman (ποιος ειναι ο Μπραντ παλι??)
EAST
Kidd Iguadala (τι θεαμα εχει να πεσει με Κιντ) Korver (εεε τον παω με χιλια) Jamison Shaq (δεν γινεται χωρις αυτον..)
B for Basketball
Jan 12 2008, 17:27
Eιναι αδιανοητο αυτο που γινεται μεχρι στιγμης στην ψηφοφορια... Να μενουν εκτος ASG παιχες τυπου Μπαρον Ντειβις, Μαικλ Ρεντ, Τζος Σμιθ, Κρις Κειμαν Και να παιζουν Μπατιερ,Τονι Παρκερ(σε συγκριση με Μπαρον εννοω) ,Γκιλμπο Αρενας(δεν εχει παιξει κ καθολου για να το αξιζει) κ Γι Γιανλιαν (ΕΛΕΟΣ..) ακομη κ ο Σακ εχει παρει υπαρβολικα πολλους ψηφους π δεν αξιζει!!!
Pierce
Jan 12 2008, 17:34
QUOTE(pierce21 @ Nov 19 2007, 21:49 )
west : marion, anthony , kevin martin , Tmac , kaman (το αξιζει γιατι οι αριθμοι του ειναι εντυπωσιακοι) east: lewis , garnett , iggy, j rich , howard
αν ψηφιζα σημερα θα αλλαζα καπως γνωμη και θα λειτουργουσα ως εξης: kevin martin εξω tmac εξω , στην θεση τους τον κομπε και τον μπαρον
και απο την ανατολη μπορει να παει στα τσακιδια ο λιουις( με εχει απογοητευσει απιστευτα πολυ αυτος φετος, περιμενα μεγαλυτερα πραγματα ) και την θεση του να την παρει ο λεμπρον ( θα του κανω την χαρη )
ο jrich αν επρεπε να παει 1 φορα τον νοεμβρη τωρα πρεπει να παει 10
NBAholic
Jan 12 2008, 18:11
Eιναι αδιανοητο αυτο που γινεται μεχρι στιγμης στην ψηφοφορια... Να μενουν εκτος ASG παιχες τυπου Μπαρον Ντειβις, Μαικλ Ρεντ, Τζος Σμιθ, Κρις Κειμαν Και να παιζουν Μπατιερ,Τονι Παρκερ(σε συγκριση με Μπαρον εννοω) ,Γκιλμπο Αρενας(δεν εχει παιξει κ καθολου για να το αξιζει) κ Γι Γιανλιαν (ΕΛΕΟΣ..) ακομη κ ο Σακ εχει παρει υπαρβολικα πολλους ψηφους π δεν αξιζει!!!
Από τη στιγμή που, σε κάθε περιφέρεια, μετά τους 2 πρώτους (σε ψήφους) γκαρντ και φόργουορντ και τον πρώτο σέντερ, οι αναπληρωματικοί επιλέγονται από προπονητές, δεν υπάρχει τέτοιος λόγος ανησυχίας. Εκτός κι αν φέτος άλλαξαν οι κανονισμοί και δεν το πήρα είδηση.
B for Basketball
Jan 12 2008, 18:54
QUOTE(NBAholic @ Jan 12 2008, 16:11 )
Από τη στιγμή που, σε κάθε περιφέρεια, μετά τους 2 πρώτους (σε ψήφους) γκαρντ και φόργουορντ και τον πρώτο σέντερ, οι αναπληρωματικοί επιλέγονται από προπονητές, δεν υπάρχει τέτοιος λόγος ανησυχίας. Εκτός κι αν φέτος άλλαξαν οι κανονισμοί και δεν το πήρα είδηση.
Mε επιασες αδιαβαστο....Εγω νομιζα οτι οι παιχτες πανε με τους ψηφους...Οχι μονο η βασικη πενταδα.... Δηλαδη οι 12 πρωτοι σε ψηφους απο καθε περιφερεια... Σε αυτην την περιπτωση αλλαζουν πολλα κ ελπιζω να δουμε στο ASG τους Μπαρον και Σμιθ κυριως...κ οχι Γιανλιαν,Μπατιερ κτλ..!!
morfi
Jan 12 2008, 19:06
QUOTE(B for Basketball @ Jan 12 2008, 17:27 )
κ Γι Γιανλιαν (ΕΛΕΟΣ..)
Για μένα οι Κινέζοι μέχρι να αποδείξουν την αξία τους πρέπει να μένουν εκτός ψηφοφορίας. Σας ακούστηκε χαζό, βλακώδες καθώς και μη υλοποιήσιμο ; Το ξέρω ότι είναι, αυτοί οι χαρακτηρισμοί όμως δεν διαφέρουν και πολύ για να περιγράψω την κατάταξη του Γι Γιανλιάν. Αν είναι δυνατόν ένας παίκτης μόνο και μόνο επειδή είναι Κινέζος, δηλαδή έχει από πίσω του 1 δις λαό, να έχει πάρει χιλιάδες ψήφους και να βρίσκεται πάνω από άλλους κι'άλλους μόνο και μόνο για αυτό το λόγο.
Και όμως, το φταίξιμο δεν το έχουν (μόνο) οι Κινέζοι. Δεν μπορείς να τους πεις τίποτα αφού είναι ανθρώπινο να θέλουν να δουν και αυτοί ένα (ακόμα) δικό τους παιδί στο All-Star Game του καλύτερου πρωταθλήματος στο κόσμο. Φταίει αυτός που τους έδωσε το δικαίωμα να το κάνουν αυτό. Και αυτός δεν είναι ο Γι Γιανλιάν...
Gravedigger
Jan 12 2008, 19:39
QUOTE(morfi @ Jan 12 2008, 19:06 )
Για μένα οι Κινέζοι μέχρι να αποδείξουν την αξία τους πρέπει να μένουν εκτός ψηφοφορίας. Σας ακούστηκε χαζό, βλακώδες καθώς και μη υλοποιήσιμο ; Το ξέρω ότι είναι, αυτοί οι χαρακτηρισμοί όμως δεν διαφέρουν και πολύ για να περιγράψω την κατάταξη του Γι Γιανλιάν. Αν είναι δυνατόν ένας παίκτης μόνο και μόνο επειδή είναι Κινέζος, δηλαδή έχει από πίσω του 1 δις λαό, να έχει πάρει χιλιάδες ψήφους και να βρίσκεται πάνω από άλλους κι'άλλους μόνο και μόνο για αυτό το λόγο.
Και όμως, το φταίξιμο δεν το έχουν (μόνο) οι Κινέζοι. Δεν μπορείς να τους πεις τίποτα αφού είναι ανθρώπινο να θέλουν να δουν και αυτοί ένα (ακόμα) δικό τους παιδί στο All-Star Game του καλύτερου πρωταθλήματος στο κόσμο. Φταίει αυτός που τους έδωσε το δικαίωμα να το κάνουν αυτό. Και αυτός δεν είναι ο Γι Γιανλιάν...
Καθόλου χαζό.Και εγώ αυτής της άποψης είμαι.Και όχι μόνο οι Κινέζοι αλλά και όλοι οι international.Γιατί τα ίδια γίνονται και με τους Τούρκους και με τους Αργεντίνους (κοιτάξτε μόνο πόσους ψήφους έχει ο Scola).Μπορεί να μην είναι τόσο πολλοί όσο οι Κινέζοι αλλά την διαφορά μπορούν να την κάνουν.
B for Basketball
Jan 12 2008, 19:46
QUOTE(Gravedigger @ Jan 12 2008, 17:39 )
Καθόλου χαζό.Και εγώ αυτής της άποψης είμαι.Και όχι μόνο οι Κινέζοι αλλά και όλοι οι international.Γιατί τα ίδια γίνονται και με τους Τούρκους και με τους Αργεντίνους (κοιτάξτε μόνο πόσους ψήφους έχει ο Scola).Μπορεί να μην είναι τόσο πολλοί όσο οι Κινέζοι αλλά την διαφορά μπορούν να την κάνουν.
Ναι σωστο κ αυτο...Αλλα τι γινεται σε περιπτωση που οι international αξιζουν να παιζουν στο ASG οπως ο Γιαο, ο Ντιρκ ο Μανου κ λιγοτερο ο Παρκερ??? Εσεις μιλατε για ASG μονο με αμερικανους....
Gravedigger
Jan 12 2008, 19:51
QUOTE(morfi @ Jan 12 2008, 19:06 )
Για μένα οι Κινέζοι μέχρι να αποδείξουν την αξία τους πρέπει να μένουν εκτός ψηφοφορίας.
QUOTE(B for Basketball @ Jan 12 2008, 19:46 )
Ναι σωστο κ αυτο...Αλλα τι γινεται σε περιπτωση που οι international αξιζουν να παιζουν στο ASG οπως ο Γιαο, ο Ντιρκ ο Μανου κ λιγοτερο ο Παρκερ??? Εσεις μιλατε για ASG μονο με αμερικανους....
Η απάντηση σου είναι από πάνω.Αν πραγματικά αξίζουν να παίξουν τότε θα παίξουν.
B for Basketball
Jan 12 2008, 19:59
QUOTE(Gravedigger @ Jan 12 2008, 17:51 )
Η απάντηση σου είναι από πάνω.Αν πραγματικά αξίζουν να παίξουν τότε θα παίξουν.
Ο μορφη μιλησε για κινεζους...(συμπεριλαμβανει κ τον Γιαο???) Εσυ μιλησες κ για ευρωπαιους(χεντο) και αργετινους(σκολα) προσθετω κ εγω τους ιταλους(μπαρνιανι)
Αρα μιλαμε για επιλεκτικη λιστα παιχτων για ψηφοφορια....Δηλαδη να μην μπαινουν καποιοι στιν ψηφοφορια μεχρι να αποδειξουν την αξια τους...Ετσι??? Δεκτο αλλα πολυ δυσκολο να πραγματοποιθει!
Gravedigger
Jan 12 2008, 20:04
QUOTE(B for Basketball @ Jan 12 2008, 19:59 )
Ο μορφη μιλησε για κινεζους...(συμπεριλαμβανει κ τον Γιαο???) Εσυ μιλησες κ για ευρωπαιους(χεντο) και αργετινους(σκολα) προσθετω κ εγω τους ιταλους(μπαρνιανι)
Αρα μιλαμε για επιλεκτικη λιστα παιχτων για ψηφοφορια....Δηλαδη να μην μπαινουν καποιοι στιν ψηφοφορια μεχρι να αποδειξουν την αξια τους...Ετσι??? Δεκτο αλλα πολυ δυσκολο να πραγματοποιθει!
Ο Yao έχει αποδείξει την αξία του.Συγκεκριμένα εγώ λέω να μην μπαίνουν οι International παίχτες στις λίστες αν δεν αποδείξουν ότι αξίζουν να μπουν σε αυτές.Και λέω μόνο international γιατί αυτοί έχουν τον κόσμο πίσω τους.Οι Αμερικάνοι δεν χρειάζεται να αποδείξουν κάτι αφού αυτοί που αξίζουν,παίζουν.Πχ αν ο Ronnie Brewer ήταν Αργεντίνος τώρα θα είχε 500000 ψήφους.Οι συμπατριώτες του όμως γνωρίζουν ότι υπάρχουν παίχτες πιο άξιοι από αυτόν να αγωνιστούν.Ότι είναι δύσκολο,έιναι αλλά πρέπει να βρεθεί και μια λύση.
B for Basketball
Jan 13 2008, 14:49
QUOTE(Gravedigger @ Jan 12 2008, 18:04 )
Ο Yao έχει αποδείξει την αξία του.Συγκεκριμένα εγώ λέω να μην μπαίνουν οι International παίχτες στις λίστες αν δεν αποδείξουν ότι αξίζουν να μπουν σε αυτές.Και λέω μόνο international γιατί αυτοί έχουν τον κόσμο πίσω τους.Οι Αμερικάνοι δεν χρειάζεται να αποδείξουν κάτι αφού αυτοί που αξίζουν,παίζουν.Πχ αν ο Ronnie Brewer ήταν Αργεντίνος τώρα θα είχε 500000 ψήφους.Οι συμπατριώτες του όμως γνωρίζουν ότι υπάρχουν παίχτες πιο άξιοι από αυτόν να αγωνιστούν.Ότι είναι δύσκολο,έιναι αλλά πρέπει να βρεθεί και μια λύση.
Προς το παρον η λυση ειναι αυτο που ειπε ο χολικ....Οτι εκτος απο τους 5 πρωτους οι υπολοιποι επιλεγονται απο τους προπονητες....Δεν νομιζω να ψηφιστει στην πρωτη 5αδα ενας ινταρνασιοναλ που δεν το αξιζει !!!
B for Basketball
Jan 16 2008, 15:46
Επισης εχω να παραπονεθω εκ μερους του Αντριου Μπαιναμ... Ρε σεις ...Ειναι δυνατον οι Ολντριτζ,Γκασολ,Οκουρ και ακομη χειροτερα...Νταμπιερ να εχουν περισοτερους ψηφους απο τον νεαρο σεντερ του Λ.Α???
Εντιτ....ο Μπαιναμ δεν εινα καν στην λιστα παιχτων για ψηφοφορια....Ακομη χειροτερα...Μετα εχουν δικιο αυτοι που γκρινιαζουν επειδη μπαινουν σε ψηφοφορια παιχτες που δεν το αξιζουν καν...!!
Van_prentzi
Jan 18 2008, 18:31
Μια φορά ψήφισα όλη κι όλη και αυτή ως εξής:
East Billups J.Johnson James G.Wallace Howard
West Baron Kobe Carmelo Duncan Amare
NBAholic
Jan 21 2008, 16:01
Το φετινό σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει και το αγαπημένο στους Αμερικανούς HORSE! Αλλά δυστυχώς, επειδή βρίσκεται σε πειραματική φάση, θα έχει μόνο παίκτες από την D-League... Τουλάχιστον, ας είχε μερικούς 1/2ετείς του ΝΒΑ, όπως το Ρούκι Γκέιμ. Τους D-Leaguers δεν ξέρω πόσοι θα τους προσέξουν. Θαρρείς και δεν έχουν έχουν φάει αρκετό κράξιμο που το ημερίσιο τοπ-10 περιλαμβάνει στο #10 φάση από την D-League. Και τι θα πει "πειραματική φάση"; Ο κόσμος θα σκότωνε για να δει έναν τέτοιο διαγωνισμό μεταξύ, πχ, του Κόμπι και του Νας.
Το φετινό σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει και το αγαπημένο στους Αμερικανούς HORSE!
Kαι για εξηγησε και σε εμας... Τι διαγωνισμος ειναι αυτος..????
NBAholic
Jan 21 2008, 16:34
Είναι διαγωνισμός με δύσκολα σουτ (trick shots). Κάθε παίκτης προσπαθεί να πετύχει συγκεκριμένα σουτ που έχει σκεφτεί και μετά οι αντίπαλοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το ίδιο (και όσο συντομότερα μπορούν) για να μην αποκλειστούν. Λογικά υπάρχουν αρκετές παραλλαγές. Θα δούμε πώς θα το οργανώσουν, αλλά σαν ιδέα, θα ήταν πολύ πετυχημένη με σταρ του ΝΒΑ.
Να, πχ, από έναν παλιό διαγωνισμό, με νικητή τον (αναμενόμενο) Πιτ Μάραβιτς:
B for Basketball
Jan 21 2008, 17:08
QUOTE(NBAholic @ Jan 21 2008, 14:34 )
Είναι διαγωνισμός με δύσκολα σουτ (trick shots). Κάθε παίκτης προσπαθεί να πετύχει συγκεκριμένα σουτ που έχει σκεφτεί και μετά οι αντίπαλοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το ίδιο (και όσο συντομότερα μπορούν) για να μην αποκλειστούν. Λογικά υπάρχουν αρκετές παραλλαγές. Θα δούμε πώς θα το οργανώσουν, αλλά σαν ιδέα, θα ήταν πολύ πετυχημένη με σταρ του ΝΒΑ.
Να, πχ, από έναν παλιό διαγωνισμό, με νικητή τον (αναμενόμενο) Πιτ Μάραβιτς:
Περιττο να σχολιαω οτι ο Πιτ ηταν απιαστος ... Αλλα απ οτι καταλαβα...Ενας παιχτης δειχνει τις κινησεις κ οι αλλοι πρεπει να τον αντιγραψουν??? Εκτος το συγκεκρινενο βιντεο εδειχνε μονο τις κινησεις του Πιτ... Ωραια θα ηταν μια τετοια κοντρα...Αλλα Κομπε εναντιον Νας?? Εχουν τελειως διαφορετικες κινησεις...κ ο Νας δεν συνιθιζει να κανει τετοια κολπα κατω απο το καλαθι....Καλυτερη θα ηταν μια συγκριση Κομπε-Λεμπρον-Καρτερ-Τ μακ..
NBAholic
Jan 21 2008, 17:20
To βίντεο δε δείχνει ολόκληρο το διαγωνισμό. Ναι, όπως είπα, βάζεις ένα συγκεκριμένο σουτ και οι αντίπαλοί σου πρέπει να κάνουν το ίδιο. Γι'αυτό έβαλα Κόμπι vs Νας: Είναι ανόμοιοι παίκτες και πιθανώς ο ένας να δυσκολευόταν να βάλει τα σουτ που θα πρότεινε ο άλλος. Όπως κι αν έπαιζαν Νας-Σακίλ, θα ήταν επίσης ενδιαφέρον: Ο Σακίλ θα πρότεινε ένα βροντερό κάρφωμα, ο Νας θα πρότεινε μια βολή, άντε να βρει νικητής! Αν και λογικά σε πολλές εκδόσεις τα καρφώματα απαγορεύονται.
captain charisma
Jan 21 2008, 17:50
τι εννοεις οτι απαγορευονται τα καρφωματα?μονο σουτ και κινησεις ειναι?
NBAholic
Jan 21 2008, 21:29
Πιστεύω πως απαγορεύονται, καθώς υπάρχει ολόκληρος διαγωνισμός καρφωμάτων γι'αυτά. Κι άλλωστε, είναι και κάπως άδικο για κάποιους διαγωνιζόμενους. Αν είδες στο προηγούμενο βίντεο, ένας από τους παίκτες που έπαιρναν μέρος ήταν ο Μάκαντου. Τι θα γινόταν, πχ, αν του κατέβαινε η ιδέα του Ντουάιτ Χάουαρντ, να πραγματοποιήσει ένα κάρφωμα κολλώντας παράλληλα με το άλλο χέρι ένα sticker στο Χ ύψος; Θα ήταν άδικο για τους κοντύτερους και λιγότερο αθλητικούς αντιπάλους του, οι οποίοι ίσως να μπορούσαν να κάνουν μια παρόμοια κίνηση, αλλά όχι να κολλήσουν το sticker στο ίδιο ύψος.
kostasvc15
Jan 22 2008, 00:53
Επισεις ξεχασες να πεις Χολικ οτι οταν καποιος διαλεξει να κανει κατι για να το κανουν και οι υπολοιποι και δεν το πετυχει ο ιδιος τοτε (δεν παιρνει γραμμα) βγαινει και μπαινει αλλος για να διαλεξει τρικ..Δλδ δεν διαλεγει μονο ενας.Εκεινος που διαλεγει πρεπει να το πετυχει για να συνεχισει να διαλεγει τρικς,αν το χασει το δικο τρικ διαλεγει ο επομενος και κανει τα τρικ του αλλου (του επομενου ),εφοσον τα εχει πετυχει ο αλλος...Παντως σε αυτα ο Μαραβιτς δεν πιανεται...
Ξερω και εγω μερικα παρομοια παιχνιδια,εκτος απο τα γνωστα..Λεω να ανοιξω τοπικ και πει ο καθενας τι παιχνιδια ξερει...ωραια θα ηταν να εχουμε μια λιστα
KobeBryant
Jan 22 2008, 01:53
Οι συμμετοχες για το διαγωνισμο καρφωματων του 2008 θα ειναι ο Gerald Green, ο Rudy Gay , ο Jamario Μοοn και ο Dwight Howard. Για πρωτη φορα οι θεατες θα εχουν την δυνατοτητα να συμβαλουν στην αναδειξη του τελικου νικητη ψηφιζοντας μεσα απο sms
kemp
Jan 22 2008, 01:58
QUOTE(KobeBryant @ Jan 22 2008, 01:53 )
Οι συμμετοχες για το διαγωνισμο καρφωματων του 2008 θα ειναι ο Gerald Green, ο Rudy Gay , ο Jamario Μοοn και ο Dwight Howard. Για πρωτη φορα οι θεατες θα εχουν την δυνατοτητα να συμβαλουν στην αναδειξη του τελικου νικητη ψηφιζοντας μεσα απο sms
ειναι επισημο?
ο howard διαβασα οτι δηλωσε οτι θα κανει ενα καρφωμα που θα πεταξει τη μπαλα στο ταμπλο , θα τη πιασει στον αερα, ενω ειναι στον αερα ακομα θα την ξαναπεταξει στο ταμπλο και πιανοντας την για δευτερη φορα, οντας στον αερα απο το αρχικο του ακομα αλμα θα τη καρφωσει. αν τα καταφερει απλα : ΤΗΕ GAME IS OVER
KobeBryant
Jan 22 2008, 02:11
Στο ΝΒΑ.com το διαβασα οποτε μαλλον ειναι επισημο. Και οι 4 ειναι αρκετα καλοι θα ειναι ενδιαφερον διαγωνισμος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.