Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
TSAKITSAN4
QUOTE(womanplayer @ Oct 31 2007, 11:33 ) *
ενταξει μην το κανουν τσαμπα , αλλα ελπιζω να μην ζητανε υπερβολικα λεφτα < δεν ξερω το ποσο > αλλα ας κανουνε το πρωτο βημα με λιγα λεφτα και αν παει καλα ασ ζητησουν περισσοτερα λεφτα

εντάξει και αυτό μπορεί να γίνει...αλλά όχι με την πρώτη στα "χοντρά"...δεν υπάρχει μέτρο...το έχουμε καταλάβει εδώ και κάτι χρόνια!!!!
σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον πρέπει να κατεβάσουν τον πήχη...θα μάθω όμως εγώ πόσα ζητάνε και θα βγάλω το ποσό στη φόρα....;-)))
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 31 2007, 11:59 ) *
θα μου επιτρέψεισ να μην συμφωνήσω μαζί σου αυτή τη φορά!!
όλεσ αυτέσ τις μέρεσ εδώ υπόθηκαν αλήθειεσ...πολλές αλήθειεσ...που κάποιος έπρεπε να ξεκινήσει κ να κάνει την αρχή..πολλοί το φοβούνται αυτό..και δε μιλάνε...και γράφτηκαν καλά πράγματα και ωραία σχολια...το άρρωστο είναι εκεί έξω και όχι εδώ μέσα...βέβαια κάοια στιγμή να πω την αλήθεια μου...ξέφυγε λιγάκι το θέμα εδώ πέρα..αλλά εντάξει και το κοντρολάρατε εσείς και ηρεμήσαμε...το να λεσ την αλήθεια δεν είναι κακό ούτε άρρωστο...και όσοι δε την λένε και για άλλεσ ομάδες είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου!!!
πάντως παντού συμβαίνουν αυτά...σε όλεσ τις ομάδες και χειρότερα...μάλιστα!!!
τπάντων...τελείωσε τώρα αυτό το θέμα...έχουμε και το κύπελο σήμερα...;-))

Συμφωνώ μαζί σου, στο ότι πρέπει να λέγονται αλήθειες!
Σ αυτό που δεν συμφωνώ είναι ο τρόπος που λέγονται και τι εννοούμε λέγοντας κάποια αλήθεια!
Αυτά που πρέπει να λέγονται είναι οι αδικίες για παράδειγμα, που γίνονται σε συλλογικό επίπεδο! Αυτά που αφορούν όλες τις παίχτριες όλως των ομάδων, όλων των κατηγοριών!
Δεν θεωρώ αλήθεια, το αν αδικήθηκε μεμονωμένα μια ή δυο παίχτριες από τον προπονητή τους ή όχι!
Ή τα προσωπικά της κάθε μιας έξω από το γήπεδο…
Ξέρεις πόσα τέτοια γνωρίζω; Αν κάτσω να τ απαριθμήσω ο dizzy θα με διαγράψει!
Το θέμα μας λοιπόν δεν είναι εκεί, νομίζω ότι κοιτώντας το δέντρο χάνουμε το δάσος!
Αυτό που χρειάζεται είναι μια συλλογική προσπάθεια όλων μας, και αθλητών και μη, να φτάσουμε με όποιο τρόπο και μέσο διαθέτουμε, το γυναικείο μπάσκετ εκεί που πραγματικά του αξίζει!
Εκεί που το έχει όλη η Ευρώπη, κι ενώ εμείς είμαστε στην Ευρώπη προσπαθούμε ν αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες!
Αυτές τις αλήθειες θέλω από εσάς! Ένα καλό παράδειγμα είναι το θέμα που ανοίχτηκε όσον αφορά τα ΜΜΕ και το κόστος προβολής!
Εκεί μπορείτε να επικεντρωθείτε; Έχετε επιρροή στις ομάδες σας; Έχετε τα κότσια να πάτε όλες μαζί (οι παίχτριες εννοώ) στη διοίκηση και να ζητήσετε να κάνουν κάτι με μικρό κόστος; (αν όχι με καθόλουwink.gif) Εκεί θα σας βγάλω το καπέλο!
Γιατί θα έχετε καταφέρει κάτι πρώτα για σας τις ίδιες και μετά για το γυναικείο μπάσκετ!
Θα έχετε καταφέρει τη προβολή σας προς τα έξω!!!

Αυτά θεωρώ υγιείς αλήθειες κι όχι τα μικροκουτσομπολιά, που πρώτα φθείρουν εσάς, που αναλώνεστε και στεναχωριέστε και μετά μειώνουν και υποβαθμίζουν σωματεία και θεσμούς!
Οπότε την επόμενη φορά που θα γράψετε μια αλήθεια σκεφτείτε ….και μετά πράξτε ανάλογα! smile.gif
gasol#4#
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 31 2007, 11:40 ) *
εντάξει και αυτό μπορεί να γίνει...αλλά όχι με την πρώτη στα "χοντρά"...δεν υπάρχει μέτρο...το έχουμε καταλάβει εδώ και κάτι χρόνια!!!!
σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον πρέπει να κατεβάσουν τον πήχη...θα μάθω όμως εγώ πόσα ζητάνε και θα βγάλω το ποσό στη φόρα....;-)))

Βρε παιδιά ανάγκη για προβολή έχουν οι ομάδες και όχι τα κανάλια.Δηλαδή για να καταλάβω τώρα,τους χαλάει ένα σεβαστό ποσό να τους δοθεί και να τα δείχνει τα ματσάκια η τηλεόραση? ohmy.gif Εξάλλου και στο γήπεδο οι ίδιοι και οι ίδιοι πάμε. smile.gif Πόσο πίσω είμαστε σε αυτήν την χώρα για άλλη μια φορά. 68.gif ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ! bball.gif 41.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Oct 31 2007, 12:06 ) *
Σ αυτό που δεν συμφωνώ είναι ο τρόπος που λέγονται και τι εννοούμε λέγοντας κάποια αλήθεια!
Αυτά που πρέπει να λέγονται είναι οι αδικίες για παράδειγμα, που γίνονται σε συλλογικό επίπεδο! Αυτά που αφορούν όλες τις παίχτριες όλως των ομάδων, όλων των κατηγοριών!
Δεν θεωρώ αλήθεια, το αν αδικήθηκε μεμονωμένα μια ή δυο παίχτριες από τον προπονητή τους ή όχι!
Το θέμα μας λοιπόν δεν είναι εκεί, νομίζω ότι κοιτώντας το δέντρο χάνουμε το δάσος!
Αυτό που χρειάζεται είναι μια συλλογική προσπάθεια όλων μας, και αθλητών και μη, να φτάσουμε με όποιο τρόπο και μέσο διαθέτουμε, το γυναικείο μπάσκετ εκεί που πραγματικά του αξίζει!
Εκεί που το έχει όλη η Ευρώπη, κι ενώ εμείς είμαστε στην Ευρώπη προσπαθούμε ν αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες!
Αυτές τις αλήθειες θέλω από εσάς! Ένα καλό παράδειγμα είναι το θέμα που ανοίχτηκε όσον αφορά τα ΜΜΕ και το κόστος προβολής!
Εκεί μπορείτε να επικεντρωθείτε; Έχετε επιρροή στις ομάδες σας; Έχετε τα κότσια να πάτε όλες μαζί (οι παίχτριες εννοώ) στη διοίκηση και να ζητήσετε να κάνουν κάτι με μικρό κόστος; (αν όχι με καθόλουwink.gif Εκεί θα σας βγάλω το καπέλο!
Γιατί θα έχετε καταφέρει κάτι πρώτα για σας τις ίδιες και μετά για το γυναικείο μπάσκετ!

Αυτά θεωρώ υγιείς αλήθειες κι όχι τα μικροκουτσομπολιά, που πρώτα φθείρουν εσάς, που αναλώνεστε και στεναχωριέστε και μετά μειώνουν και υποβαθμίζουν σωματεία και θεσμούς!
Οπότε την επόμενη φορά που θα γράψετε μια αλήθεια σκεφτείτε ….και μετά πράξτε ανάλογα! smile.gif

συμφωνώ με αυτά που λεσ....και εγλω γνωρίζω αρκετά αλλά δε νομίζω σε αυτό το ποστ της Α1 να αναφέρθηκε κάτι για παίκτρια το τι κάνεισ εκτός γηπέδου...και είναι κάτι που το θεωρώ...βλακεια και άτοπο γιατί και να το κάνεισ...ωραία και τι έγινε??
σημασία έχει να λένε για το τι γίνεται στις ομάδεσ και όπωσ είπεσ όχι μεμονομένα...όπωσ και αυτό κάνουμε...και για το θέμα των εσπερίδων αν θεσ...μιλάμε για όλη την ομάδα για παράγοντεσ και για συνολική προσπάθεια...τώρα αν κάποιος σε προκαλέσει και πει π.χ ότι η τάδε..είναι άσχετη...κάνει αυτό κάνει εκείνο...δε παιζει δε σουτάρει...ε συγνώμη αλλά εκεί θα πρέπει να μιλήσει και να υπερασπήσεις το δίκαιο....΄κατά την άποψη του καθένα πάντα!!!!
άλλωστε όλες μασσ εδώ μέσα ξέρουμε πολλά και δε μιλάω μόνο κουτσομπολιά, μιλάω για μπασκετικά...πράγματα που άμα βγουν στη φόρα,..,..θα μείνουν όλοι με ανοιχτό το στόμα...κάτι όμως που κατά την άποψη μου θα έπρεπε να γραφτούν όλα!!!
αρκετά κρύβουμε και αγνοούμε μερικούς ανθρώπους...περισσότερο παράγοντεσ και προπονητές παρά παίκτριες!!!
όσο για την Ερτ και όλα αυτά...δεν είναι μόνο θέμα παικτριών....και τι να κάνουνε...επανάσταση???
εγώ θα το έκανα...δε θα κατέβαινα να παίξω κανένα παιχνίδι...πόσεσ όμωσ ακόμα θα το κάνανε...ποια θα ρίσκαρε τα λεφτά της και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!!!

ασ κάνουν κάτι και οι παράγοντες επιτέλους...ας γίνουν επαγγελματίες και να σταματήσουν να είναι ερασιτέχνες...!!!!

ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ...ΕΛΕΟΣ...ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ...ΕΚΕΙ??
ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΚ...ΗΤΑΝ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ...ΕΚΕΙ??
γιαυτό σου λέω....
TSAKITSAN4
QUOTE(gasol#4# @ Oct 31 2007, 12:18 ) *
Βρε παιδιά ανάγκη για προβολή έχουν οι ομάδες και όχι τα κανάλια.Δηλαδή για να καταλάβω τώρα,τους χαλάει ένα σεβαστό ποσό να τους δοθεί και να τα δείχνει τα ματσάκια η τηλεόραση? ohmy.gif Εξάλλου και στο γήπεδο οι ίδιοι και οι ίδιοι πάμε. smile.gif Πόσο πίσω είμαστε σε αυτήν την χώρα για άλλη μια φορά. 68.gif ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ! bball.gif 41.gif

και εγώ μαζί σου γκαζόλα.....αυτό λέω...ανάγκη τους έχουμε..όχι αυτή εμάς...
womanplayer
QUOTE(Live strong @ Oct 31 2007, 14:06 ) *
Εκεί μπορείτε να επικεντρωθείτε; Έχετε επιρροή στις ομάδες σας; Έχετε τα κότσια να πάτε όλες μαζί (οι παίχτριες εννοώ) στη διοίκηση και να ζητήσετε να κάνουν κάτι με μικρό κόστος; (αν όχι με καθόλουwink.gif Εκεί θα σας βγάλω το καπέλο!

συμφωνω απολυτα μαζι σου και εγω πιστευω οτι οι παικτριες μπορουν να επηρεασουν λιγο τις καταστασεις χωρις να κανουν ακραια πραγματα , λιγο πολυ ολες οι αθλητριες εχουν καλες σχεσεις με τους παραγοντες μια συζητηση δεν θα εβλαπτε κανεναν ...
Live strong
QUOTE(womanplayer @ Oct 31 2007, 15:09 ) *
συμφωνω απολυτα μαζι σου και εγω πιστευω οτι οι παικτριες μπορουν να επηρεασουν λιγο τις καταστασεις χωρις να κανουν ακραια πραγματα , λιγο πολυ ολες οι αθλητριες εχουν καλες σχεσεις με τους παραγοντες μια συζητηση δεν θα εβλαπτε κανεναν ...

Ακριβώς αυτό εννοούσα!
Δεν είπα να βγείτε με πλακατ...ούτε να κάνετε λευκή αποχή! blink.gif
Μια συζήτηση όμως των αρχηγών κάθε ομάδας με τη διοίκηση δεν θα ήταν άσχημη! smile.gif
G_7
QUOTE(gasol#4# @ Oct 31 2007, 12:18 ) *

41.gif 41.gif Σωστό, το κάθε κανάλι ενδιαφέρεται για το μέγιστο κέρδος που μπορεί να έχει από την προβολή του κάθε προγράμματος αλλά και τη ζήτηση του προγράμματος!!! Δεν τους εξυπηρετεί λοιπόν η προβολή του γυναικίου τουλάχιστον στην παρούσα φάση και όπως έχουν τα πραγμάτα...Αυτή που θα δούν ένα παιχνίδι γυναικίου στην τηλεόραση είναι αυτοί που θα πάνε να το δούν και στο γήπεδο άρα? Κέρδος "0"... Η μόνη ελπίδα για προβολή του γυναικείου είναι μια διάκριση με τα χρώματα της Εθνικής. Μιά καλή ευκαιρεία ήταν αυτή με τους Ολυμπιακούς του 2004 αλλά και αυτή πήγε χαμένη, σαν να μην έγινε ποτέ!!! Ή σαν να το βλέπουμε συχνά, έτσι αντιμετωπίστηκε από τον τύπο...
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Oct 31 2007, 14:31 ) *
41.gif 41.gif Σωστό, το κάθε κανάλι ενδιαφέρεται για το μέγιστο κέρδος που μπορεί να έχει από την προβολή του κάθε προγράμματος αλλά και τη ζήτηση του προγράμματος!!! Δεν τους εξυπηρετεί λοιπόν η προβολή του γυναικίου τουλάχιστον στην παρούσα φάση και όπως έχουν τα πραγμάτα...Αυτή που θα δούν ένα παιχνίδι γυναικίου στην τηλεόραση είναι αυτοί που θα πάνε να το δούν και στο γήπεδο άρα? Κέρδος "0"... Η μόνη ελπίδα για προβολή του γυναικείου είναι μια διάκριση με τα χρώματα της Εθνικής. Μιά καλή ευκαιρεία ήταν αυτή με τους Ολυμπιακούς του 2004 αλλά και αυτή πήγε χαμένη, σαν να μην έγινε ποτέ!!! Ή σαν να το βλέπουμε συχνά, έτσι αντιμετωπίστηκε από τον τύπο...

ΕΓΏ ΈΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...χαλάμε και το σάλιο μας...και πιάνονται και τα χεράκια μας με το να γράφουμε...γιατί κανένας δε μας δίνει σημασία...και γιατί τελικά δεν κοιτάνε την ουσία...παρά μόνο το κέρδος...και η δική τους εικόνα και όχι των ομάδων τους η της Εθνικής μας...!!!
το οποίο είναι ένα άλλο κεφάλαιο και μια μεγάλη κουβέντα η Εθνική μας...!!
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 31 2007, 14:40 ) *
δεν κοιτάνε την ουσία...παρά μόνο το κέρδος...και η δική τους εικόνα και όχι των ομάδων τους η της Εθνικής μας...!!!
το οποίο είναι ένα άλλο κεφάλαιο και μια μεγάλη κουβέντα η Εθνική μας...!!

ξεκινα και λεγε για την εθνικη μας!!!
Live strong
Η Σιμς στη Χίο

Ο Παγχιακός θα παραταχθεί με νέα ξένη στο υπόλοιπο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας γυναικών. Η Χόλινγκς Ουόρθ τραυματίστηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και έτσι ο Μάριος Δεσποτάκης "αναγκαστικά" πρέπει να αλλάξει το ρόστερ της ομάδας του.
Το νέο απόκτημα του Παγχιακού είναι η Ρούντι Σιμς, η οποία αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αρκάνσας. Η 23χρόνη αθλήτρια παίζει στη θέση της γκαρντ (1μ72), έχοντας πολύ καλό σουτ, ενώ έχει πολύ καλές περγαμηνές στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Την τελευταία σεζόν με τη φανέλα του Αρκάνσας, συμμετείχε σε 34 ματς όπου είχε απολογισμό 15.4 πόντους, 4.7 ασίστ και 5.2 ριμπάουντ, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κάνει πολλές... δουλειές στο γήπεδο.

πηγή: basketblog
womanplayer
Α1 Γυναικών
Κυριακή 4 Νοεμβρίου
ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 12.00 ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΥ (ΠΑΠΑΣΥΜΕΩΝ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 12.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ-ΚΑΛΟΥΤΣΑΣ (ΠΑΛΑΤΟΣ)
ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ 12.00 ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤ. ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ-ΒΑΤΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ)
ΧΙΟΥ 12.00 ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ-ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓ. ΝΙΚΟΛΑΚΕΑ-ΠΙΓΚΑΣ (ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ)
ΕΣΠΕΡΟΥ 12.00 ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΑΠΣ SIEMENS ΜΠΟΡΜΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ-ΜΠΟΥΣΙΑΣ (ΜΠΙΣΙΩΤΗΣ)
Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ 12.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ-ΝΑΝΟΥΡΗΣ (ΘΕΟΛΟΓΙΤΗΣ)
ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ 12.00 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ-ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ (ΓΚΑΤΖΟΣ)

apo www.sportime.gr
TSAKITSAN4
smile.gif smile.gif καλημέρα...άνοιξα την εφημερίδα πρωί πρωί και συγχήστηκα....!!!
αυτός ό άνθρωπος με ποιο κριτίριο γράφει αυτά που γράφει κάθε φορά??
1.συγχαρητήρια στον παο για την προσπάθεια..και 2. πότε θα σταματήσει η ασυλία μερικών παικτριών από τις εσπερίδες???
θα πω συχγαρητήρια στα κορίτσια των εσπερίδων και όχι στον αρβανιτη που ο κ. Θεοδοσιάδης γράφει ότι είχε δύσκολο έργο γιατί έπρεπε να εμψυχώσει και τα κορίτσια του....θα πω συχγαρητήρια στην Καλτσίδου..και οχι στην Καλέτζου που είχε το πολύ 2 στα 8 και βάλε!!!
όμως μην παρεξηγηθώ...όλα αυτά δε τα λέω για την Καλέτζου και επειδή έχω κάτι μαζί της....τα λέω για άλλα πράγματα που δυστυχώς δε μπορώ να πω...!!!!
την ομάδα την είδα βελτιωμένη...χρησιμοποιήσε επιτελους και την Κλατσίδου 4άρη...!!!!
η Σαρέγκου πάλεψε και ήταν καλή...και ελπίζουμε να μείνει έτσι και στα άλλα παιχνίδια...'ομως μη μου λεει εμένα ο Θεοδοσιάδης ότι η Καλέτζου οργάνωσε και έστεισε καλά την ομάδα??
συγχαρητήρια στην Καλογήρου...!!!
αυτό που είδα με μεγάλη μου λύπη ήταν παίκτριεσ των εσπερίδων με σπουδαία καριέρα και προσόντα...να προσπαθούν να φανουν στο παιχνίδι και κάποιος να μην τις αφήνει.,....!!!
αν ο κ. Αρβανίτης ήθελε σάκους στην ομάδα του...αν ο κ. Αρβανίτης ήθελε απλά παίκτριεσ να γεμίζουν το γήπεδο και την Ομάδα του τότε ασ μην τις έπερνε...΄ή ας μην τις κράταγε...!!
τέτοιεσ παίκτριες δεν επιτρέπεται να τους έχουν κοπεί τα πόδια...παίκτριες που κάποτε παίρανε κύπελα και πρωταθλήματα μόνεσ τους....με την αξία τους και τον ιδρώτα τους...!!!
απορώ μετά το παιχνίδι του κ. Αρβανίτη γιατί πράγμα του έδιναν συγχαρητήρια....που νίκησε μια ομάδα με εξίσου πολλά προβλήματα...μια ομάδα όπως ο Παο...με πολλά λάθη μέσα στο γήπεδο...με κακή ψυχολογία και απαράδεκτη οργάνωση....και φεύγω από τις εσπερι΄δεσ και πήγαίνω στον ΠΑο....δεν ντρέποντε λιγάκι..... 68.gif 68.gif που αφήνει παίκτριεσ μέσα....και του κάνουν το παιχνίδι άνω κάτω...και γιατί παρακαλώ μια παίκτρια σαν την Σκίπμη δε μπορεί να παίξει???
γιατί 4 στις 4 ήττες???
έλεος...κάτι πρέπει να γίνει....η να καταργηθεί το γυναικείο μπάσκετ...η να γεννηθούν αμέσως καινούριοι προπονητές...αντικειμενικοι....χωρίς υφάκι...που να μην δίνουν ασυλία σε μερικέσ παίκτριεσ και σε άλλεσ να τους κόβουν χέρια και πόδια!!!και κεφάλια καμιά φορά... kill.gif
που αντί να τους ρίχνουν την ψυχολογία να τους την ανεβάζουν κάτι που ποτέ δεν έχει κάνει ο κ.Αρβανίτης...και τπάντων....γιαυτό δεν πάμε μπροστά...γιατί οι μι΄ση προπονητές βρίζουν συνέχεια...οι άλλοιτολμάνε και να χτυπήσουν(βλέπε Α2)...και άλλοι είναι πανάσχετοι και στις πλάτες καλών παικτρίών το παίζουν άρχοντες....!!!!!!!!!!
TSAKITSAN4
[color=#330000][font=Arial Black]και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι παίκτριες του Παο είναι έτσι....και γιατίπαίζει ετσι??
δεν αξίζει αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση...δεν αξίζει αυτή η ομάδα να παίζει με 5 το πολύ 6 παίκτριεσ...και αυτό με το ζόρι...!!!!
δεν είναι κρίμα????
dogcat
Εγω ερωτηση κανω. Η καρατε girl που μονιμα κραζει παικτριες - προπονητες και μονο κριτικη κανει εχει ασυλια: Εκτος και αν αυτα που γραφει βοηθουν την αναπτυξη του γυναικειου Μπασκετ. Αν ο/η εχει προβλημα με τον Αρβανιτη να παει να το λυσει μαζι του και οχι να εχει γεμισει το φορουμ με τις αποψεις της εναντιον του συγκεκριμενου προπονητη. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TSAKITSAN4
QUOTE(dogcat @ Nov 1 2007, 11:15 ) *
Εγω ερωτηση κανω. Η καρατε girl που μονιμα κραζει παικτριες - προπονητες και μονο κριτικη κανει εχει ασυλια: Εκτος και αν αυτα που γραφει βοηθουν την αναπτυξη του γυναικειου Μπασκετ. Αν ο/η εχει προβλημα με τον Αρβανιτη να παει να το λυσει μαζι του και οχι να εχει γεμισει το φορουμ με τις αποψεις της εναντιον του συγκεκριμενου προπονητη. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ δε κράζω...μιλάω μπασκετικά..έχω απορίεσ...και θέλω κάποιος να μου τις λυσει...τροφή μου δίνουν οι ίδιοι και οι ίδιες!!!επίσης δεν έκραξα παίκτρια.,..η καλέτζου είναι μια παααρα πολυ καλή παίκτρια...αλλά έχει να παίξει εδώ και πόσο καιρό...!!!
μήπωσ δεν υπάρχει ασυλία??
μάλλον τότε θα είσαι κολλητή του η δε θα παίζεισ μπάσκετ...επίσησς μίλησα και για τον Παο..έχεισ να μου πεισ κάτι για το παιχνίδι...??έχεισ γνώμη ή κοιτάς τι θα γράψω εγώ για αν μου την πεισ και να δημιουργήσεις θέμα χωρίς λόγο??!!!!!!!!!!!!!!
ελεοσ....
berry the truth
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 1 2007, 09:42 ) *
ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ δε κράζω...μιλάω μπασκετικά..έχω απορίεσ...και θέλω κάποιος να μου τις λυσει...τροφή μου δίνουν οι ίδιοι και οι ίδιες!!!επίσης δεν έκραξα παίκτρια.,..η καλέτζου είναι μια παααρα πολυ καλή παίκτρια...αλλά έχει να παίξει εδώ και πόσο καιρό...!!!
μάλλον τότε θα είσαι κολλητή του η δε θα παίζεισ μπάσκετ...επίσησς μίλησα και για τον Παο..έχεισ να μου πεισ κάτι για το παιχνίδι...??έχεισ γνώμη ή κοιτάς τι θα γράψω εγώ για αν μου την πεισ και να δημιουργήσεις θέμα χωρίς λόγο??!!!!!!!!!!!!!!
ελεοσ....

τσακι έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις την άποψη σου αλλά και να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων και την κριτική τους. θεωρώ ότι οι απόψεις σου δεν είναι μπασκτικές πάντως και δε βοηθάς με το να θάβεις τους πάντες. σε κανένα ποστ δεν έχεις προτείνει κάτι παρά μόνο κριτική. θεωρώ κάποιες στιγμές ότι προσγειώθηκες τώρα στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. μερικά απ' αυτά που λες είναι σωστά αλλά ουτοπικά.τέλος παντων επί της ουσίας το πρόβλημα στις εσπερίδες δεν είναι να παίζει η καλέτζου, η καλτσίδου ή κάποια άλλη. όταν έχεις ένα ρόστερ 12 παικτριών ικανών να προσφέρουν και όλες πληρώνονται αρκετά καλά και συνεπέστατα (απ' όσο ξέρω), πρέπει κάθε παίκτρια να πειθαρχεί και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ομάδας. αυτό σημαίνει ότι σε ένα ματς μπορεί να παίξει 30 λεπτά σε ένα άλλο 10, σε κάποιο καθόλου/. δε σημαίνει τίποτα αυτό. υπεύθυνος για το ρολάρισμα είναι μόνο ο προπονητής. ατός τις ζει κάθε μέρα στην προπόνηση και ξέρει καλύτερα από μένα, από σένα και απ' όλους όσους ποστάρουν (εκτός του τσοπς, που ξέρει κάτι παραπάνω tongue.gif ).
οπότε καλή η κριτική αλλά να γίνεται εποικοδομητικά και καλόπιστα. μην είμαστε αφοριστικοί και μην προσωποποιούμε καταστάσεις. δε βοηθάει το άθλημα αλλά και αυτό που πσοποαθούν να περάσουν τα παιδιά που δημιούργησαν αυτό το forum.
TSAKITSAN4
QUOTE(berry the truth @ Nov 1 2007, 12:15 ) *
τσακι έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις την άποψη σου αλλά και να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων και την κριτική τους. θεωρώ ότι οι απόψεις σου δεν είναι μπασκτικές πάντως και δε βοηθάς με το να θάβεις τους πάντες. σε κανένα ποστ δεν έχεις προτείνει κάτι παρά μόνο κριτική. θεωρώ κάποιες στιγμές ότι προσγειώθηκες τώρα στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. μερικά απ' αυτά που λες είναι σωστά αλλά ουτοπικά.τέλος παντων επί της ουσίας το πρόβλημα στις εσπερίδες δεν είναι να παίζει η καλέτζου, η καλτσίδου ή κάποια άλλη. όταν έχεις ένα ρόστερ 12 παικτριών ικανών να προσφέρουν και όλες πληρώνονται αρκετά καλά και συνεπέστατα (απ' όσο ξέρω), πρέπει κάθε παίκτρια να πειθαρχεί και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ομάδας. αυτό σημαίνει ότι σε ένα ματς μπορεί να παίξει 30 λεπτά σε ένα άλλο 10, σε κάποιο καθόλου/. δε σημαίνει τίποτα αυτό. υπεύθυνος για το ρολάρισμα είναι μόνο ο προπονητής. ατός τις ζει κάθε μέρα στην προπόνηση και ξέρει καλύτερα από μένα, από σένα και απ' όλους όσους ποστάρουν (εκτός του τσοπς, που ξέρει κάτι παραπάνω tongue.gif ).
οπότε καλή η κριτική αλλά να γίνεται εποικοδομητικά και καλόπιστα. μην είμαστε αφοριστικοί και μην προσωποποιούμε καταστάσεις. δε βοηθάει το άθλημα αλλά και αυτό που πσοποαθούν να περάσουν τα παιδιά που δημιούργησαν αυτό το forum.

ίσως να φταίει το ότι όλα αυτά γράφονται και το ότι δεν ακουγόμαστε...το ύφος μου είναι ήρεμο...και ότι λέω δε το λέω με κακία...!!!
επίσης κάπωσ λέμε το ίδιο...υπεύθυνος για το ρολάρισμα είναι ο προπονητής σίγουρα...επίσης δεχομαι την άποψη του άλλου αρκεί να σχολιαζει επί της ουσίας και όχι να σχολιάζει το πωσ γράφω και γιατί τα γράφω...!!
ο λόγος σου και δικός μου λόγος...θέλω κριτική και απόψεισ για το παιχνίδι...θα ήθελα να ήξερα τι γνώμη έχει ο καθένας εδώ μέσα και ούτε είναι κακό να την πεις....λέω ότι βλέπω και ότι με ενοχλεί και σαν παίκτρια αλλά και σαν θεατής όταν πάω να δω ένα παιχνίδι...!!!
και πιστεψε με όταν πάω να δω ένα παιχνίδι δε κοιτάω δεξιά και αριστερά να χαιρετήσω και να κάνω δημόσιεσ σχέσει...και επίτηδεσ χθεσ κοιταγα και τους 2 πάγκους και τις 2 ομάδες ...με λεπτομέρεια για να ξέρω τι μου ΄γίνεται και για να έψω όσο πιο πολύ μπορώ μια ολοκληρωμένη και πιο αντικειμενική άποψη!!!!
ταπινή μου άποψη...ταπινή και εγώ...ευχαριστώ...αλλά αυτή είναι!!! :-))))
Tatubasketfan
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 1 2007, 12:28 ) *
ίσως να φταίει το ότι όλα αυτά γράφονται και το ότι δεν ακουγόμαστε...το ύφος μου είναι ήρεμο...και ότι λέω δε το λέω με κακία...!!!
επίσης κάπωσ λέμε το ίδιο...υπεύθυνος για το ρολάρισμα είναι ο προπονητής σίγουρα...επίσης δεχομαι την άποψη του άλλου αρκεί να σχολιαζει επί της ουσίας και όχι να σχολιάζει το πωσ γράφω και γιατί τα γράφω...!!
ο λόγος σου και δικός μου λόγος...θέλω κριτική και απόψεισ για το παιχνίδι...θα ήθελα να ήξερα τι γνώμη έχει ο καθένας εδώ μέσα και ούτε είναι κακό να την πεις....λέω ότι βλέπω και ότι με ενοχλεί και σαν παίκτρια αλλά και σαν θεατής όταν πάω να δω ένα παιχνίδι...!!!
και πιστεψε με όταν πάω να δω ένα παιχνίδι δε κοιτάω δεξιά και αριστερά να χαιρετήσω και να κάνω δημόσιεσ σχέσει...και επίτηδεσ χθεσ κοιταγα και τους 2 πάγκους και τις 2 ομάδες ...με λεπτομέρεια για να ξέρω τι μου ΄γίνεται και για να έψω όσο πιο πολύ μπορώ μια ολοκληρωμένη και πιο αντικειμενική άποψη!!!!
ταπινή μου άποψη...ταπινή και εγώ...ευχαριστώ...αλλά αυτή είναι!!! :-))))

Τσακι το θέμα δεν είναι ότι τα λες με κακία...το θέμα είναι οτι δε διατυπώνεις σωστά την κριτική σου με αποτέλεσμα να δείχνεις ότι υπονομεύεις ορισμένα άτομα...νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν πάρα πολλές αντιδράσεις εναντίον σου. Καιρός να σκεφτείς ότι κάτι φταίει...τόσο καιρό στο basketforum, όσα καινούργια μέλη έχουμε δεχθεί δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί τους, όλοι εκφράζανε τη γνώμη τους ωραία και σωστά...κ πάντα υπάρχουν ορισμένες αντιπαραθέσεις οι οποίες μετά από 2-3 μέρες έπαυαν να υπάρχουν. Αναρωτήσου όμως τώρα γιατί συμβαίνει αυτό μ'εσένα;και μη μου πεις ότι όλοι σ'έχουμε βάλει κάτω και σε βαράμε γιατί όλοι σε υποδεχθήκανε μια χαρά...μόνη σου την προκάλεσες όλη αυτή την παρεξήγηση!αυτά είχα να πω και δεν πρόκειται να σου απαντήσω σ'ότι και να πεις γιατί δεν έχω όρεξη να μαλώνω! peace.gif
Grissino
tatu απλά 77.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(Tatubasketfan @ Nov 1 2007, 13:06 ) *
Τσακι το θέμα δεν είναι ότι τα λες με κακία...το θέμα είναι οτι δε διατυπώνεις σωστά την κριτική σου με αποτέλεσμα να δείχνεις ότι υπονομεύεις ορισμένα άτομα...νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν πάρα πολλές αντιδράσεις εναντίον σου. Καιρός να σκεφτείς ότι κάτι φταίει...τόσο καιρό στο basketforum, όσα καινούργια μέλη έχουμε δεχθεί δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί τους, όλοι εκφράζανε τη γνώμη τους ωραία και σωστά...κ πάντα υπάρχουν ορισμένες αντιπαραθέσεις οι οποίες μετά από 2-3 μέρες έπαυαν να υπάρχουν. Αναρωτήσου όμως τώρα γιατί συμβαίνει αυτό μ'εσένα;και μη μου πεις ότι όλοι σ'έχουμε βάλει κάτω και σε βαράμε γιατί όλοι σε υποδεχθήκανε μια χαρά...μόνη σου την προκάλεσες όλη αυτή την παρεξήγηση!αυτά είχα να πω και δεν πρόκειται να σου απαντήσω σ'ότι και να πεις γιατί δεν έχω όρεξη να μαλώνω! peace.gif

εχείς δίκιο...το ξανάπα..ίσως δεν τα διατυπώνω σωστά...και ίσως ο λόγος μου να μην είναι τόσο καλός...και από την βιασύνη μου να τα γράψω...παρεξηγούμε...διότι δεν έχω και χρόνο πολύ την ώρα που γράφω!!!
αυτό είναι όλο!!!
η άποψη μου όμως δεν αλλάζει...θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να τα γράφω πιο όμορφα...θα τα γράφω από την προηγούμενη μέρα...ώστε να τα έχω έτοιμα...:-pppp πλάκα κάνω
TSAKITSAN4
QUOTE(Grissino @ Nov 1 2007, 13:17 ) *
tatu απλά 77.gif
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 1 2007, 15:21 ) *
εχείς δίκιο...το ξανάπα..ίσως δεν τα διατυπώνω σωστά...και ίσως ο λόγος μου να μην είναι τόσο καλός...και από την βιασύνη μου να τα γράψω...παρεξηγούμε...διότι δεν έχω και χρόνο πολύ την ώρα που γράφω!!!
αυτό είναι όλο!!!
η άποψη μου όμως δεν αλλάζει...θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να τα γράφω πιο όμορφα...θα τα γράφω από την προηγούμενη μέρα...ώστε να τα έχω έτοιμα...:-pppp πλάκα κάνω

οδηγίες για ένα καλό ποστ

Νομίζω ότι αν διαβάσεις λίγο τις οδηγίες μπορεί να σε βοηθήσει! smile.gif
tsops
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 1 2007, 15:21 ) *
αυτό είναι όλο!!!

Καλημέρα. Τσάκι, θα σε παρακαλέσω δημόσια πια (αφού μετά από τόσα πμ συνεχίζεις) :

1. να μην γράφεις εάν θεωρείς ότι δεν το διατυπώνεις σωστά
2. να μην γράφεις όταν δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις μπασκετικά και
3. υπενθυμίζω τις οδηγίες για ένα καλό ποστ και τα σημεία που δεν τηρείς :

- Μη γράφετε απλά για να γράψετε (τα ποστ σου επαναλαμβάνονται)

- Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά (μας έχεις πρήξει με αυτά τα άτομα, αν τα γνωρίζεις, πάρτα τηλέφωνο)

- Διαβάστε καλά πριν γράψετε κάτι (μάλλον δεν το κάνεις)

- Όχι πάλι το ίδιο θέμα (νομίζω δεν χρειάζεται σχόλιο εδώ)

- Σεβαστείτε τους moderators (δηλάδη, πόσα άτομα πρέπει να στο πούμε?)

Το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτά που λες, είναι άσχετο. Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι σκοπός αυτού του φόρουμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η προσωπική αντίληψη που έχει κάποιος για κάποιον άλλο.

Και κάτι τελευταίο : νομίζω πρέπει να προβληματιστείς που τόσα μέλη σου λένε το ίδιο. Μήπως τελικά είσαι εσύ λάθος στο τρόπο γραφής σου και στις απόψεις σου? Και στη τελική, αν έχεις πρόβλημα με τον οποιοδήποτε αναφέρεις, λύσε το σε παρακαλώ εκτός φόρουμ. Μας είπες την άποψή σου, την ακούσαμε, τη διαβάσαμε, φτάνει.

Είμαι πάρα πολύ υπέρ της ελευθερίας του λόγου και γιαυτό δεν έχεις και άλλο ένα φάουλ σήμερα, αλλά είναι η τελευταία ευκαιρία σου bball.gif

Edit: sorry Live, τώρα είδα το ποστ σου +1
TSAKITSAN4
QUOTE(tsops @ Nov 1 2007, 13:46 ) *
Καλημέρα. Τσάκι, θα σε παρακαλέσω δημόσια πια (αφού μετά από τόσα πμ συνεχίζεις) :

1. να μην γράφεις εάν θεωρείς ότι δεν το διατυπώνεις σωστά
2. να μην γράφεις όταν δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις μπασκετικά και
3. υπενθυμίζω τις οδηγίες για ένα καλό ποστ και τα σημεία που δεν τηρείς :

- Μη γράφετε απλά για να γράψετε (τα ποστ σου επαναλαμβάνονται)

- Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά (μας έχεις πρήξει με αυτά τα άτομα, αν τα γνωρίζεις, πάρτα τηλέφωνο)

- Διαβάστε καλά πριν γράψετε κάτι (μάλλον δεν το κάνεις)

- Όχι πάλι το ίδιο θέμα (νομίζω δεν χρειάζεται σχόλιο εδώ)

- Σεβαστείτε τους moderators (δηλάδη, πόσα άτομα πρέπει να στο πούμε?)

Το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτά που λες, είναι άσχετο. Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι σκοπός αυτού του φόρουμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η προσωπική αντίληψη που έχει κάποιος για κάποιον άλλο.

Και κάτι τελευταίο : νομίζω πρέπει να προβληματιστείς που τόσα μέλη σου λένε το ίδιο. Μήπως τελικά είσαι εσύ λάθος στο τρόπο γραφής σου και στις απόψεις σου? Και στη τελική, αν έχεις πρόβλημα με τον οποιοδήποτε αναφέρεις, λύσε το σε παρακαλώ εκτός φόρουμ. Μας είπες την άποψή σου, την ακούσαμε, τη διαβάσαμε, φτάνει.

Είμαι πάρα πολύ υπέρ της ελευθερίας του λόγου και γιαυτό δεν έχεις και άλλο ένα φάουλ σήμερα, αλλά είναι η τελευταία ευκαιρία σου bball.gif

Edit: sorry Live, τώρα είδα το ποστ σου +1

1.γειά σου...
2.δεν αναφέρομαι σε κανένα άτομο...και δε ξέρω για πιο πράγμα μιλάς...αναφέρομαι σε πολλά άτομα...και δεν χρειάζεται να τα ξέρω...αν θελήσω να τα πάρω τηλ΄. θα σου τα ζητήσω τα νουμερά τους να μου τα δώσεις...και 3.είπα ότι έχετε δίκιο τα γραφω λίγο αλοπρόσαλα...και όχι με το γάντι....την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική...ευχαριστώ για την κατανόηση....tsops...
tsops
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 1 2007, 15:56 ) *
1.γειά σου...
2.δεν αναφέρομαι σε κανένα άτομο...και δε ξέρω για πιο πράγμα μιλάς...αναφέρομαι σε πολλά άτομα...και δεν χρειάζεται να τα ξέρω...αν θελήσω να τα πάρω τηλ΄. θα σου τα ζητήσω τα νουμερά τους να μου τα δώσεις...και 3.είπα ότι έχετε δίκιο τα γραφω λίγο αλοπρόσαλα...και όχι με το γάντι....την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική...ευχαριστώ για την κατανόηση....tsops...

Αναφέρεσαι Τσάκι. Σχεδόν σε κάθε ποστ σου ονομαστικά στον προπονητή των Εσπερίδων αρνητικά και ξαναλέω "το διαβάσαμε όλοι εδώ και οι περισσότεροι σου λέμε ότι φτάνει"...δυστυχώς, δεν θα σου δώσω κανένα τηλέφωνο.

Ξαναλέω γιατί χάνεις το θέμα: δεν είναι το "γάντι" το θέμα. Προσωπικές επαναλαμβανόμενες απόψεις χωρίς ουσία ΔΕΝ είναι σκοπός αυτού του φόρουμ, αυτό λέω. Τα υπόλοιπα, αν θες σε πμ γιατί είμαστε offtopic.gif
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(berry the truth @ Nov 1 2007, 12:15 ) *

μεχρι τωρα αυτο προσπαθουμε να κανουμε, και θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα.
Με το φωναξε φωναξε, ε ολο και κατι βγηκε.
Τοσο καιρο τοσος κοσμος φωναζε να παιξει η Καλτσιδου 4αρι, το διαβασε 100 φορες και ο tsops, στην κρισιμη στιγμη το ψυθιρισε στο αυτι του Αρβανιτη, αυτος επιτελους τον ακουσε, την εβαλε, και τωρα αντι να παρουμε το πριμ της νικης εμεις, το παιρνουν ολοι οι άλλοι. ΑΔΙΚΙΑ σου λεω,μεγαλη αδικια, ειδικα τωρα που ειμαι ταπί!!! biggrin.gif biggrin.gif smiley.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Nov 1 2007, 14:43 ) *
Τοσο καιρο τοσος κοσμος φωναζε να παιξει η Καλτσιδου 4αρι, το διαβασε 100 φορες και ο tsops, στην κρισιμη στιγμη το ψυθιρισε στο αυτι του Αρβανιτη, αυτος επιτελους τον ακουσε, την εβαλε, και τωρα αντι να παρουμε το πριμ της νικης εμεις, το παιρνουν ολοι οι άλλοι. ΑΔΙΚΙΑ σου λεω,μεγαλη αδικια, ειδικα τωρα που ειμαι ταπί!!! biggrin.gif biggrin.gif smiley.gif

δε σε μπορώ πραγματικά....που τα βρίσκεις???
σαν να έχεισ δίκιο....χμ!!!!
tsops
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Nov 1 2007, 16:43 ) *

laugh.gif
tissiaPa
OFFTOPIC το θεμα αλλα πως αλλαξατε τις επιλογες του σαιτ ετσι?κανω μια ωρα να αλλαξω ποστ κ ειναι τελειως εκνευριστικη η πλοηγηση 68.gif
C05
QUOTE(tissiaPa @ Nov 1 2007, 15:26 ) *
OFFTOPIC το θεμα αλλα πως αλλαξατε τις επιλογες του σαιτ ετσι?κανω μια ωρα να αλλαξω ποστ κ ειναι τελειως εκνευριστικη η πλοηγηση 68.gif

Κι εγω είχα το ίδιο πρόβλημα και με βοήθησαν οι moderators. Πήγαινε στο options πάνω δεξιά στο τόπικ και πάτα switch to standard
tissiaPa
QUOTE(C05 @ Nov 1 2007, 17:29 ) *
Κι εγω είχα το ίδιο πρόβλημα και με βοήθησαν οι moderators. Πήγαινε στο options πάνω δεξιά στο τόπικ και πάτα switch to standard

εισαι αρχηγοπουλο wink.gif wink.gif wink.gif
C05
QUOTE(tissiaPa @ Nov 1 2007, 15:36 ) *
εισαι αρχηγοπουλο wink.gif wink.gif wink.gif

Να'σαι καλά icon_wave.gif
basket4
δεν εχουμε πει τιποτα για τους αγωνες της κυριακης...

λογικα το ματς που ξεχωριζει θα ειναι το πανιωνιος-αθηναικος
και του παναθηναικου με τον Μεγα Αλεξανδρο.

προγνωστικα? smile.gif
center
QUOTE(basket4 @ Nov 1 2007, 15:44 ) *

προγνωστικα? smile.gif

Πανιώνιος κλασικά!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
όσο για το δεύτερο ελπίζω ο Παναθηναικός να ξυπνήσει και να κάνει την πρώτη του νίκη.... biggrin.gif
tissiaPa
η βαζελα θα κερδισει γιατι στο 0/5 θα δρομολογηθουν εξελιξεις.επισης βλεπω ντερμπακι χιος-χολαργος rolleyes.gif
basket4
QUOTE(tissiaPa @ Nov 1 2007, 17:48 ) *
η βαζελα θα κερδισει γιατι στο 0/5 θα δρομολογηθουν εξελιξεις.επισης βλεπω ντερμπακι χιος-χολαργος rolleyes.gif

ναι και Χιος-Χολαργος θα ειναι καλο παιχνιδι...

αν και πιστευω πως θα το παρει ο Χολαργος smile.gif
C05
QUOTE(basket4 @ Nov 1 2007, 15:44 ) *
προγνωστικα? smile.gif

4η Αγωνιστική (4/11/07)
ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1 Δύσκολο παιχνίδι, αλλά η έδρα της Καστοριας είναι επικίνδυνη
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1 Ο ΠΑΟ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη
ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. 2
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2 Ο Χολαργός είναι αρκετά καλός
ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΑΠΣ SIEMENS 1 Οι Εσπερίδες δεν θέλουν άλλη ήττα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1 Θέλουν και οι 2 τη νίκη, όμως ο Πανιώνιος είναι καλύτερος κατά τη γνώμη μου
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. 2
trefoil 13
QUOTE(tissiaPa @ Nov 1 2007, 15:48 ) *

Έχουμε πει... όχι βαζέλα...

Βέβαια κάτι σου ξεφεύγει... 1/5 έχουμε!
tissiaPa
βασικα σε αυτο που ειπε η τακι τσαν περι καλεντζου με βρισκει απολυτα συμφωνο αλλα επειδη δεν εχω δει αρκετα ματς εσπεριδων για να κρινω δεν τοποθετηθηκα. bball.gif peace.gif peace.gif
tissiaPa
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 1 2007, 17:56 ) *
Έχουμε πει... όχι βαζέλα...

Βέβαια κάτι σου ξεφεύγει... 1/5 έχουμε!

βαζελα ηταν ειναι και θα ειναι!! smiley.gif
ποιους κερδισατε τα δριμυκλανα? tongue.gif tongue.gif
trefoil 13
QUOTE(tissiaPa @ Nov 1 2007, 15:59 ) *
βαζελα ηταν ειναι και θα ειναι!! smiley.gif

Μην ξεκινήσει νέα κόντρα... Νομίζω αυτό έχει αναφερθεί και στο παρελθόν σχετικά με αυτόν τον χαρακτηρισμό..

QUOTE(tissiaPa @ Nov 1 2007, 15:59 ) *
ποιους κερδισατε τα δριμυκλανα? tongue.gif tongue.gif

Αν θες να είσαι σωστός σε αυτά που γράφεις πρέπει να θυμάσαι όλα τα παιχνίδια. Και δεν το είπα για άλλο λόγο πέρα από το ότι μπορεί και να ξεχάστηκες. Οπότε μην ειρωνεύεσαι. Πριν από αυτή τη φάση του κυπέλλου υπήρχαν άλλες δυο. Στην μία παίξαμε, στην άλλη όχι. Και σε αυτή που παίξαμε κερδίσαμε για να περάσουμε και να φτάσουμε στον χθεσινό αγώνα. Λογικό αυτό που λέω....;; wink.gif
tissiaPa
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 1 2007, 18:03 ) *
Μην ξεκινήσει νέα κόντρα... Νομίζω αυτό έχει αναφερθεί και στο παρελθόν σχετικά με αυτόν τον χαρακτηρισμό..
Αν θες να είσαι σωστός σε αυτά που γράφεις πρέπει να θυμάσαι όλα τα παιχνίδια. Και δεν το είπα για άλλο λόγο πέρα από το ότι μπορεί και να ξεχάστηκες. Οπότε μην ειρωνεύεσαι. Πριν από αυτή τη φάση του κυπέλλου υπήρχαν άλλες δυο. Στην μία παίξαμε, στην άλλη όχι. Και σε αυτή που παίξαμε κερδίσαμε για να περάσουμε και να φτάσουμε στον χθεσινό αγώνα. Λογικό αυτό που λέω....;; wink.gif

δεν προκειται να ξεκινησει καμια κοντρα απλα ετσι αποκαλουσα τον παναθηναικο παντα κ ετσι θα συνεχισω να το γραφω.βεβαιως και το δριμυκλανα ηταν χιουμοριστικο απλα την προηγουμενη φαση του κυπελλου δεν την μετρησα γιατι δεν θυμομουνα τον αντιπαλο wink.gif
trefoil 13
QUOTE(tissiaPa @ Nov 1 2007, 21:18 ) *
βεβαιως και το δριμυκλανα ηταν χιουμοριστικο απλα την προηγουμενη φαση του κυπελλου δεν την μετρησα γιατι δεν θυμομουνα τον αντιπαλο wink.gif

Το κατάλαβα... με σπόρτιγκ η μοναδική μας νίκη μέχρι τώρα...
dogcat
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 1 2007, 09:42 ) *
ελεοσ....

Νομιζω οτι εχεις επιλεκτικη μνημη. Θα σου θυμισω οτι ο ασχετος Αρβανιτης πηρε με τον Σπορτιγκ πρωταθλημα μεσα στις Εσπεριδες με παικτρια την κακη και μετρια Καλεντζου. Τοτε επαιζε στις Εσπεριδες η πολυ κακη Αμερικανιδα DAGLAS. Δεν θελω να πω οτι ολα οσα γραφεις ειναι λαθος αλλα η κριτικη οταν ειναι προς τη μια μονο μερια δεν ειναι κριτικη ειναι κακια. Θα σου πω λοιπον κατι για να μαθεις. Μια πολυκατοικια δεν χτιζεται μονο με 30 Πολιτικους μηχανικους. Θελει σοβατζη, πλακα, υδραυλικο, μπογιατζη. Στις Εσπεριδες δεν υπαρχουν αυτες οι ειδικοτητες. Υπαρχουν πολυ καλες παικτριες, εξαιρετικα παιδια, οταν ειναι μονα τους. Σαν ομαδα αυτο δεν το βγαζουν. Δεν βγαζουν χημεια υπερομαδας με το υλικο που εχουν γιαυτο και εχουν αλλαξει 5 προπονητες τα τελευταια 3 χρονια.Σκεψου λιγο και θα βρεις τι φταιει στις Εσπεριδες αν σε ενδιαφερει κ ποιος ειναι ο υπευθυνος που χρονια παρουσιαζεται υπευθυνοανευθυνος. Για να κλεισει το θεμα!!!!
TSAKITSAN4
QUOTE(dogcat @ Nov 2 2007, 09:38 ) *
Νομιζω οτι εχεις επιλεκτικη μνημη. Θα σου θυμισω οτι ο ασχετος Αρβανιτης πηρε με τον Σπορτιγκ πρωταθλημα μεσα στις Εσπεριδες με παικτρια την κακη και μετρια Καλεντζου. Τοτε επαιζε στις Εσπεριδες η πολυ κακη Αμερικανιδα DAGLAS. Δεν θελω να πω οτι ολα οσα γραφεις ειναι λαθος αλλα η κριτικη οταν ειναι προς τη μια μονο μερια δεν ειναι κριτικη ειναι κακια. Θα σου πω λοιπον κατι για να μαθεις. Μια πολυκατοικια δεν χτιζεται μονο με 30 Πολιτικους μηχανικους. Θελει σοβατζη, πλακα, υδραυλικο, μπογιατζη. Στις Εσπεριδες δεν υπαρχουν αυτες οι ειδικοτητες. Υπαρχουν πολυ καλες παικτριες, εξαιρετικα παιδια, οταν ειναι μονα τους. Σαν ομαδα αυτο δεν το βγαζουν. Δεν βγαζουν χημεια υπερομαδας με το υλικο που εχουν γιαυτο και εχουν αλλαξει 5 προπονητες τα τελευταια 3 χρονια.Σκεψου λιγο και θα βρεις τι φταιει στις Εσπεριδες αν σε ενδιαφερει κ ποιος ειναι ο υπευθυνος που χρονια παρουσιαζεται υπευθυνοανευθυνος. Για να κλεισει το θεμα!!!!

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...θα ήθελα να σου πω πως ο αρβανιτης πήρε πρωτάθλημα στο σπορτινγκ με καλέτζου αλλά ξεχνάς την υπολοιπη ομάδα του...από ποιεσ παίκτριες ήτανε...!!!
αυτό που ήθελα να πω...και μάλλονν δε το κατάλαβες είναι ότι έχει 7-8 το ίδιο καλέσ και ικανές παίκτριες και δεν υπάρχει χημεία...γιατί υπάρχει ασυλία σε μερικέσ...και ότι καλό μου παιδί σε μια τέτοια ομάδα δε χωράνε ασυλίες...μπορεί στο σπορτινγκ να χωράγανε γιατί δεν υπήρχε κατι άλλο από πισω...εδώ όμως όλεσ οι παίκτριεσ μπορούνε να προσφέρουνε το ίδιο..ακόμα και η καλογήρου που κανένας δε την υπολόγιζε αλλά τελικά μέχρι τώρα έχει κάνει την καλύτερη δουλειά στην θέση που παίζει!!!
αυτό είναι το λάθος αυτο ήθελα να τονίσω...και κλείνουμε το θέμα...για να μην ζαλίζουμε και τους υπόλοιπους!!!τα φιλιά μου....
TSAKITSAN4
ααα...και ξέρω ποιός φταίει μη νομίζεις...δε τα ρίχνω όλα στον Αρβανίτη!!
tsops
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 1 2007, 18:03 ) *

Μπράβο tref...με εντυπωσιάζεις ευχάριστα 41.gif
dogcat
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 2 2007, 08:26 ) *
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...θα ήθελα να σου πω πως ο αρβανιτης πήρε πρωτάθλημα στο σπορτινγκ με καλέτζου αλλά ξεχνάς την υπολοιπη ομάδα του...από ποιεσ παίκτριες ήτανε...!!!
αυτό που ήθελα να πω...και μάλλονν δε το κατάλαβες είναι ότι έχει 7-8 το ίδιο καλέσ και ικανές παίκτριες και δεν υπάρχει χημεία...γιατί υπάρχει ασυλία σε μερικέσ...και ότι καλό μου παιδί σε μια τέτοια ομάδα δε χωράνε ασυλίες...μπορεί στο σπορτινγκ να χωράγανε γιατί δεν υπήρχε κατι άλλο από πισω...εδώ όμως όλεσ οι παίκτριεσ μπορούνε να προσφέρουνε το ίδιο..ακόμα και η καλογήρου που κανένας δε την υπολόγιζε αλλά τελικά μέχρι τώρα έχει κάνει την καλύτερη δουλειά στην θέση που παίζει!!!
αυτό είναι το λάθος αυτο ήθελα να τονίσω...και κλείνουμε το θέμα...για να μην ζαλίζουμε και τους υπόλοιπους!!!τα φιλιά μου....

Να και καποια που μου στελνει φιλια γιατι με εχουν ταραξει στις ποινες. Εγω συμφωνω μπασκετικα, δεν συμφωνω στον πολεμο που κανεις στον Αρβανιτη και μαθε οτι δεν ειναι φιλος μου και οτι ειμαι οπαδος του Αθηναικου. Στο γυναικειο μπασκετ λιγοι κανουν κουμαντο και γιαυτο εχει την τυχη που του αξιζει. αν ομως οσοι το αγαπαμε και προσφερουμε οτι ο καθενας μπορει, καλο να μην το πολυτραβαμε μεταξυ μας γιατι κανουμε κακο παρα το βοηθαμε. Βοηθεια θεωρω οτι ειναι να βρεθουν και αλλοι συλλογοι σαν τις Εσπεριδες, τον Πανιωνιο, την Πτολεμαιδα, τον Αθηναικο κ.α.ομαδων με συνεπεια στις πληρωμες των Ελληνιδων και ξενων αθλητριων με καλυτερα γηπεδα, με τηλεοραση, με Ομοσ/δια που θα δειξει ενδιαφερον κ.λ.π. Αλλα και οι γυναικες θα πρεπει να αποφασισουν γιατι παιζουν μπασκετ, γιατι ζητουν χρηματα που δεν αξιζουν και να μαθουν εκτος απο απαιτησεις οτι εχουν και υποχρεωσεις. Και αυτος ο υπερενδιαφερομενος δημοσιογραφος να σταματησει να χαιδευει τα ματια και τα αυτια των Εσπεριδων γιατι μετα αδικως οι ευθυνες πεφτουν σε συγκεκριμενους ανθρωπους που εχουν μεν ευθυνη αλλα οχι αποκλειστικη, και για να κλεισω γιατι οι Εσπεριδες δεν παιζουν στην Ευρωπη; Γιατι η ομοσπονδια επιτρεπει ομαδες να μη δηλωνουν συμμετοχη;
tsops
QUOTE(dogcat @ Nov 2 2007, 13:04 ) *
Να και καποια που μου στελνει φιλια γιατι με εχουν ταραξει στις ποινες. Εγω συμφωνω μπασκετικα, δεν συμφωνω στον πολεμο που κανεις στον Αρβανιτη και μαθε οτι δεν ειναι φιλος μου και οτι ειμαι οπαδος του Αθηναικου. Στο γυναικειο μπασκετ λιγοι κανουν κουμαντο και γιαυτο εχει την τυχη που του αξιζει. αν ομως οσοι το αγαπαμε και προσφερουμε οτι ο καθενας μπορει, καλο να μην το πολυτραβαμε μεταξυ μας γιατι κανουμε κακο παρα το βοηθαμε. Βοηθεια θεωρω οτι ειναι να βρεθουν και αλλοι συλλογοι σαν τις Εσπεριδες, τον Πανιωνιο, την Πτολεμαιδα, τον Αθηναικο κ.α.ομαδων με συνεπεια στις πληρωμες των Ελληνιδων και ξενων αθλητριων με καλυτερα γηπεδα, με τηλεοραση, με Ομοσ/δια που θα δειξει ενδιαφερον κ.λ.π. Αλλα και οι γυναικες θα πρεπει να αποφασισουν γιατι παιζουν μπασκετ, γιατι ζητουν χρηματα που δεν αξιζουν και να μαθουν εκτος απο απαιτησεις οτι εχουν και υποχρεωσεις. Και αυτος ο υπερενδιαφερομενος δημοσιογραφος να σταματησει να χαιδευει τα ματια και τα αυτια των Εσπεριδων γιατι μετα αδικως οι ευθυνες πεφτουν σε συγκεκριμενους ανθρωπους που εχουν μεν ευθυνη αλλα οχι αποκλειστικη, και για να κλεισω γιατι οι Εσπεριδες δεν παιζουν στην Ευρωπη; Γιατι η ομοσπονδια επιτρεπει ομαδες να μη δηλωνουν συμμετοχη;

Και αυτή που σου στέλνει φιλιά 2 φάουλ έχει smile.gif

Συμφωνούμε εν μέρει στα υπόλοιπα.

Η Ομοσπονδία κακώς το επιτρέπει κατά την άποψή μου. Αλλά εφόσον το επιτρέπει, είναι στη διακριτική ευχέρια κάθε διοίκησης συλλόγου για τον θα συμμετάσχει ή όχι bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.