QUOTE(Live strong @ Oct 31 2007, 12:06 )

Συμφωνώ μαζί σου, στο ότι πρέπει να λέγονται αλήθειες!
Σ αυτό που δεν συμφωνώ είναι ο τρόπος που λέγονται και τι εννοούμε λέγοντας κάποια αλήθεια!
Αυτά που πρέπει να λέγονται είναι οι αδικίες για παράδειγμα, που γίνονται σε συλλογικό επίπεδο! Αυτά που αφορούν όλες τις παίχτριες όλως των ομάδων, όλων των κατηγοριών!
Δεν θεωρώ αλήθεια, το αν αδικήθηκε μεμονωμένα μια ή δυο παίχτριες από τον προπονητή τους ή όχι!
Ή τα προσωπικά της κάθε μιας έξω από το γήπεδο…
Ξέρεις πόσα τέτοια γνωρίζω; Αν κάτσω να τ απαριθμήσω ο dizzy θα με διαγράψει!
Το θέμα μας λοιπόν δεν είναι εκεί, νομίζω ότι κοιτώντας το δέντρο χάνουμε το δάσος!
Αυτό που χρειάζεται είναι μια συλλογική προσπάθεια όλων μας, και αθλητών και μη, να φτάσουμε με όποιο τρόπο και μέσο διαθέτουμε, το γυναικείο μπάσκετ εκεί που πραγματικά του αξίζει!
Εκεί που το έχει όλη η Ευρώπη, κι ενώ εμείς είμαστε στην Ευρώπη προσπαθούμε ν αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες!
Αυτές τις αλήθειες θέλω από εσάς! Ένα καλό παράδειγμα είναι το θέμα που ανοίχτηκε όσον αφορά τα ΜΜΕ και το κόστος προβολής!
Εκεί μπορείτε να επικεντρωθείτε; Έχετε επιρροή στις ομάδες σας; Έχετε τα κότσια να πάτε όλες μαζί (οι παίχτριες εννοώ) στη διοίκηση και να ζητήσετε να κάνουν κάτι με μικρό κόστος; (αν όχι με καθόλου

Εκεί θα σας βγάλω το καπέλο!
Γιατί θα έχετε καταφέρει κάτι πρώτα για σας τις ίδιες και μετά για το γυναικείο μπάσκετ!
Θα έχετε καταφέρει τη προβολή σας προς τα έξω!!!
Αυτά θεωρώ υγιείς αλήθειες κι όχι τα μικροκουτσομπολιά, που πρώτα φθείρουν εσάς, που αναλώνεστε και στεναχωριέστε και μετά μειώνουν και υποβαθμίζουν σωματεία και θεσμούς!
Οπότε την επόμενη φορά που θα γράψετε μια αλήθεια σκεφτείτε ….και μετά πράξτε ανάλογα!

συμφωνώ με αυτά που λεσ....και εγλω γνωρίζω αρκετά αλλά δε νομίζω σε αυτό το ποστ της Α1 να αναφέρθηκε κάτι για παίκτρια το τι κάνεισ εκτός γηπέδου...και είναι κάτι που το θεωρώ...βλακεια και άτοπο γιατί και να το κάνεισ...ωραία και τι έγινε??
σημασία έχει να λένε για το τι γίνεται στις ομάδεσ και όπωσ είπεσ όχι μεμονομένα...όπωσ και αυτό κάνουμε...και για το θέμα των εσπερίδων αν θεσ...μιλάμε για όλη την ομάδα για παράγοντεσ και για συνολική προσπάθεια...τώρα αν κάποιος σε προκαλέσει και πει π.χ ότι η τάδε..είναι άσχετη...κάνει αυτό κάνει εκείνο...δε παιζει δε σουτάρει...ε συγνώμη αλλά εκεί θα πρέπει να μιλήσει και να υπερασπήσεις το δίκαιο....΄κατά την άποψη του καθένα πάντα!!!!
άλλωστε όλες μασσ εδώ μέσα ξέρουμε πολλά και δε μιλάω μόνο κουτσομπολιά, μιλάω για μπασκετικά...πράγματα που άμα βγουν στη φόρα,..,..θα μείνουν όλοι με ανοιχτό το στόμα...κάτι όμως που κατά την άποψη μου θα έπρεπε να γραφτούν όλα!!!
αρκετά κρύβουμε και αγνοούμε μερικούς ανθρώπους...περισσότερο παράγοντεσ και προπονητές παρά παίκτριες!!!
όσο για την Ερτ και όλα αυτά...δεν είναι μόνο θέμα παικτριών....και τι να κάνουνε...επανάσταση???
εγώ θα το έκανα...δε θα κατέβαινα να παίξω κανένα παιχνίδι...πόσεσ όμωσ ακόμα θα το κάνανε...ποια θα ρίσκαρε τα λεφτά της και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!!!
ασ κάνουν κάτι και οι παράγοντες επιτέλους...ας γίνουν επαγγελματίες και να σταματήσουν να είναι ερασιτέχνες...!!!!
ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ...ΕΛΕΟΣ...ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ...ΕΚΕΙ??
ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΚ...ΗΤΑΝ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ...ΕΚΕΙ??
γιαυτό σου λέω....