koutsou10
Nov 25 2008, 00:13
QUOTE(benchwarmer @ Nov 24 2008, 22:11 )
Κριμα μονο που ειναι στην ιδια ντιβιζιον με τους Λεικερς, οποτε δεν μπορουν να φτασουν πανω απο την 4η θεση της Δυσης.
νομιζω χωρισ να ειμαι σιγουροσ οτι πλεον δεν ισχυει αυτο με τισ ντιβιζιον κ οτι μπορουν να φτασουν μεχρι κ την 2η θεση...
κατα την γνωμη μου ειναι πιο σωστο(αν ισχυει)
οποιοσ ξερει ασ μασ πει σιγουρα...
captain charisma
Nov 25 2008, 00:25
αποτελεσματικη αμυνα εναντιον του σακ επαιξε και ο μπεν γουαλας (που εχει πανω κατω το ιδιο υψος με ροντμαν) στους τελικους του 2004 στη σειρα πιστονς λεικερς. μπορει ο σακ να ειχε 25π μεσο ορο στη σειρα αλλα δεν καταφερε να πιασει την αποδοση που ειχε στις προηγουμενες χρονιες σε τελικους....
Hayate
Nov 26 2008, 01:48
QUOTE(koutsou10 @ Nov 25 2008, 00:13 )
νομιζω χωρισ να ειμαι σιγουροσ οτι πλεον δεν ισχυει αυτο με τισ ντιβιζιον κ οτι μπορουν να φτασουν μεχρι κ την 2η θεση...
κατα την γνωμη μου ειναι πιο σωστο(αν ισχυει)
οποιοσ ξερει ασ μασ πει σιγουρα...
Δεν πρέπει να ισχύει.. Αφού και πέρυσι η Utah είχε την τέταρτη θέση αν και πρώτη στο Division της..
kotzito
Nov 29 2008, 13:20
Αλλη μια ηττα στην εδρα μας,χωρις τον Στιβ Νας.Η ομαδα εχει ξεκινησει καλα αλλα αν θελει να ελπιζει σε ενα καλο πλασαρισμα για τα πλει-οφ θα πρεπει να εκμετταλευτει την εδρα.Δεν γινεται να χανουμε συνεχεια εντος εδρας,τη στιγμη που ακομα και τις νικες στο Φινιξ τις παιρνουμε με δυσκολια.
Hayate
Nov 30 2008, 21:35
QUOTE(kojito @ Nov 29 2008, 13:20 )
Αλλη μια ηττα στην εδρα μας,χωρις τον Στιβ Νας.Η ομαδα εχει ξεκινησει καλα αλλα αν θελει να ελπιζει σε ενα καλο πλασαρισμα για τα πλει-οφ θα πρεπει να εκμετταλευτει την εδρα.Δεν γινεται να χανουμε συνεχεια εντος εδρας,τη στιγμη που ακομα και τις νικες στο Φινιξ τις παιρνουμε με δυσκολια.
Χωρίς έδρα πρωτάθλημα δεν υπάρχει..
Και άλλη μια ήττα στην έδρα μας από τους Nets αυτή την φορά 117 -109.
Να και ένα ματς με Nash πρώτο σκόρερ για τους Suns με 26π, Stoudemire αποβλήθηκε 3 λεπτά πριν το τέλος με δεύτερη τεχνική ποινή, ο Barnes είχε καλά ποσοστά όμως οι Nets με τον Harris να σταματάει στους 47 γύρισαν το παιχνίδι και έφυγαν νικητές..
Mamuwalde
Dec 1 2008, 17:39
πρώτος σκόρερ αλλά είναι τραγικό ο χάρις απέναντί του να βάλει 47 πόντους . γενικώς πάντως είναι μυστήρια ομάδα φέτος οι suns . σου δίνουν την εντύπωση ότι μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν από οποιονδήποτε
φαίνεται να ψάχνονται ακόμα ως αγωνιστική φιλοσοφία [από τον καιρό της τράμπας του χοντρού δηλαδή]
QUOTE(giopride @ Dec 1 2008, 17:39 )
πρώτος σκόρερ αλλά είναι τραγικό ο χάρις απέναντί του να βάλει 47 πόντους . γενικώς πάντως είναι μυστήρια ομάδα φέτος οι suns . σου δίνουν την εντύπωση ότι μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν από οποιονδήποτε
φαίνεται να ψάχνονται ακόμα ως αγωνιστική φιλοσοφία [από τον καιρό της τράμπας του χοντρού δηλαδή]
Το να χάσουν και να κερδίσουν από οποιονδήποτε το κάνανε και πέρυσι πιστεύω.. Από τότε που ήρθε ο χοντρός εκτός από την αγωνιστική φιλοσοφία χάθηκε και το ωραίο μπάσκετ...
Mamuwalde
Dec 2 2008, 01:20
ίσως έχουνε μια τύχη παραπάνω όμως σε δύσκολα ματς όπως εκείνα τα playoff με τους spurs . με το χοντρό μέσα δε θα κώλωνες τόσο εύκολα . κυρίως λόγω μυαλού , όχι καθαρά παικτικά . mental toughness που λένε και στο χωριό μου
QUOTE(giopride @ Dec 2 2008, 01:20 )
ίσως έχουνε μια τύχη παραπάνω όμως σε δύσκολα ματς όπως εκείνα τα playoff με τους spurs . με το χοντρό μέσα δε θα κώλωνες τόσο εύκολα . κυρίως λόγω μυαλού , όχι καθαρά παικτικά . mental toughness που λένε και στο χωριό μου
Σίγουρα με τόσα δαχτυλίδια αυτό που έχει να προσδοκά η ομάδα από αυτόν είναι η εμπειρία πάνω απ' όλα γιατί τα πρωταθλήματα δεν έρχονται τυχαία..
sacarame
Dec 4 2008, 20:31
Τι θα γίνει τελικά με αυτούς τους Σανς?Νέα ήττα,αυτή τη φορά από τους Χόρνετς με κατεβασμένα χέρια..Ο κοουτς Πόρτερ ,δεν ξέρω αν είχαν πρόβλημα τραυματισμού,άφησε εκτός τους Ο'νιλ και Νας.Μάλλον όμως το έκανε για λόγους ξεκούρασης...
Οκ μαζί του σε αυτό καθώς κανείς από τους 2 δεν είναι παλικαράκι και θέλουν λίγο συντήρηση..Ομως αφού είχε στο μυαλό του αυτό το πράγμα,γιατί δεν φρόντισε το καλοκαίρι να ενισχύσει το ρόστερ με κάποια αξιόπιστα back-up?Οσο φιλότιμα παιδιά και να είναι ο Λόπεζ και ο Αμουντσον,δεν ισοσκελίζουν τον 36χρονο Σακίλ..Δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση εκεί..
Καλά το back-up του Νας το περιμένουμε χρόνια...Μα τόσο δύσκολο είναι να βρουν έναν αξιόπιστο point-guard να παίζει 15 λεπτά και να τον εξελίξουν ώστε σε 2 χρόνια να πάρει τη θέση του Καναδού?Πήραν τον Singletary,που τον βάζουν να παίζει ελάχιστα...Κι αυτό το λίγο χρόνο που παίζει,βάζει κι αυτός το κεφάλι κάτω κι όποιον πάρει ο Χαρος...Οσο για την άλλη επιλογή,εντάξει τι να τους πεις..Γκόραν Ντράγκιτς..Δεν προλάβαμε να δούμε αν μπορεί να κουμαντάρει την Ταού,τον πήραν να κουμαντάρει το Φοίνιξ
Κι έτσι αναγκάζονται να καταφύγουν στις παραδοσιακές λύσεις του Μπαρμπόσα και του Χιλ με τα γνωστά αποτελέσματα...
vince carter #15
Dec 5 2008, 16:49
QUOTE(sacarame @ Dec 4 2008, 20:31 )
Τι θα γίνει τελικά με αυτούς τους Σανς?Νέα ήττα,αυτή τη φορά από τους Χόρνετς με κατεβασμένα χέρια..Ο κοουτς Πόρτερ ,δεν ξέρω αν είχαν πρόβλημα τραυματισμού,άφησε εκτός τους Ο'νιλ και Νας.Μάλλον όμως το έκανε για λόγους ξεκούρασης...
Οκ μαζί του σε αυτό καθώς κανείς από τους 2 δεν είναι παλικαράκι και θέλουν λίγο συντήρηση..Ομως αφού είχε στο μυαλό του αυτό το πράγμα,γιατί δεν φρόντισε το καλοκαίρι να ενισχύσει το ρόστερ με κάποια αξιόπιστα back-up?Οσο φιλότιμα παιδιά και να είναι ο Λόπεζ και ο Αμουντσον,δεν ισοσκελίζουν τον 36χρονο Σακίλ..Δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση εκεί..
Καλά το back-up του Νας το περιμένουμε χρόνια...Μα τόσο δύσκολο είναι να βρουν έναν αξιόπιστο point-guard να παίζει 15 λεπτά και να τον εξελίξουν ώστε σε 2 χρόνια να πάρει τη θέση του Καναδού?Πήραν τον Singletary,που τον βάζουν να παίζει ελάχιστα...Κι αυτό το λίγο χρόνο που παίζει,βάζει κι αυτός το κεφάλι κάτω κι όποιον πάρει ο Χαρος...Οσο για την άλλη επιλογή,εντάξει τι να τους πεις..Γκόραν Ντράγκιτς..Δεν προλάβαμε να δούμε αν μπορεί να κουμαντάρει την Ταού,τον πήραν να κουμαντάρει το Φοίνιξ
Κι έτσι αναγκάζονται να καταφύγουν στις παραδοσιακές λύσεις του Μπαρμπόσα και του Χιλ με τα γνωστά αποτελέσματα...
η σανς ειναι εκτος 8αδας αυτην την στιγμη...αν δεν γινει κατι
καποιος απο τους μεγαλους της ανταγωνιστηκης δυσης θα μεινει απεξω....
δεν χοραανε ολοι για τα πλει οφφ!!!!!
Μάυρο χάλι η ομάδα!!! Πιο χάλια άμυνα δεν έχω ξαναδεί!! Είδα όλο το πρώτο 12λεπτο και πραγματικά δεν ήθελα να δώ άλλο..
Στην επίθεση μονοφωνία Stoudemire ο οποίος δεν διαφωνώ είναι σούπερ μπροστά! Να σουτάρει να μπεί μέσα να τελειώσει την φάση, τα πάντα. Όμως άμυνα δεν παίζει καθόλου και όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά ο O'Neal δεν τον συμπληρώνει..
Σε μια σύγκριση Dampier - Shaq σε 25 λεπτά συμμετοχής:
http://www.nba.com/games/20081204/PHXDAL/boxscore.htmlKαι αυτό που είδα στην πρώτη περίοδο δυό φορές που πήρε την μπάλα την πέταξε λες και ήταν σακί με πατάτες!!!
Έχω απογοητεύτει απ' όλους σε αυτή την ομάδα.. Τον Bell ποτέ μου δεν τον είχα σε εκτίμηση, ο Hill παιχταράς αλλά πλέον δεν μπορεί, ο Barbosa απλά θέλει να μοιάσει στον Stoudemire και τον μόνο που θα διακρίνω από την ομάδα οτι από πέρυσι κάνει εξαιρετική δουλειά και βοηθάει μπρος πίσω
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ είναι ο Diaw!! Κανένας άλλος δεν κάνει τόσο πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο.. Ούτε ο Nash..
captain charisma
Dec 10 2008, 22:24
σκορ και θεαμα ειχε το χτεσινο παιχνιδι με τους μπακς!μεχρι και 74π εβαλαν στο ημιχρονο οι σανς!ο χοντρος εκανε το καλυτερο παιχνιδι του οσων αφορα την επιθεση με 35π!φενεται εχει ρεντα με τους μπακς γιατι και στο μιλγουοκι ειχε 29π παλι!ο αμαρε παλι καρφωνε με μανια εχτες και ειναι ισως ο καλυτερος συγχρονος dunker!
captain charisma
Dec 11 2008, 17:39
με την ανταλλαγη των ντιο μπελ και σιγλεταρι με τους ριτσαρτσον και ντατλει νομιζω πως πετυχαν διανα οι σανς διοτι αποκτουν μια ακομα αξιοπιστη λυση στο σκοραρισμα....καλος ο μπελ, επαιζε καλη αμυνα αλλα στο σκοραρισμα δεν ειχε διαρκεια...αλλα μεσα στη ρακετα εχουν προβλημα διοτι τωρα που εφυγε ο ντιο, μενουν μονο ο σακ και ο αμαρε....και μετα το χαος....ο ντατλει τι θεση παιζει?3 ή 4? γιατι ειναι μονο 2.01..
στο χτεσινο παιχνιδι με λεικερς το παλεψαν μεχρι τελους αλλα χασαν....ο σακ παλι δεν επαιξε...για λογους ξεκουρασης λογικα....
QUOTE(big dirk @ Dec 11 2008, 17:39 )
ο σακ παλι δεν επαιξε...για λογους ξεκουρασης λογικα....
Βασικά ήταν στην κηδεία της γιαγιάς του στο New Jersey (απ'οτι κατάλαβα...
http://www.nba.com/fantasy/fantasy_playern...shaquille_oneal )
Αλλιώς δεν είχε λόγο ο coach να τον βάλει την τρίτη κόντρα στους Μπακς (εκτος κ αν ήξερε ότι θα κάνει το καλύτερο παιχνίδι του φέτος
) και όχι ενάντια στους Lakers...
benchwarmer
Dec 11 2008, 18:52
Πολυ καλη κινηση η μεταγραφη του Ριτσαρντσον, αν και θα δυσκολευτω αν συνηθισω τους Σανς χωρις τον Μπελ και τον Ντιο... Αν και πλεον, οι Σανς θα εχουν ακομα φτωχοτερο ροστερ, με μολις 12 παικτες. Απο τους οποιους ο 12ος (Τακερ) ειναι τραυματιας πολυ καιρο, ο Σακ καθε τοσο πρεπει να ξεκουραζεται, ο Ντραγκιτς ειναι τραγικος, οι Λοπεζ και Αμουντσον φιλοτιμοι αλλα τιποτα παραπανω, οποτε οι επιλογες μειωνονται.. Για να μην πω και για τον Χιλ, ο οποιος ειναι ενα διαρκες ρισκο.. Πλεον ισορροπουν πανω σε μια κλωστη.
a bullet for your head
Dec 11 2008, 19:04
Απο οτι φαινεται ''υπερισχυσε το μπλοκ'' των Πορτερ,Σακ,Αμαρε..αφηνοντας μονο της παρεας τον Νας..Ειναι γνωστο οτι οι Νας,Μπελ,Ντιο αναπολουσαν τις ''παλιες καλες μερες'' επι ΝτανΤονι..οπου η ομαδα ετρεχε χωρις σταματημο..οποτε μαλλον ''απομονωθηκε'' ο Καναδος..ο Ριτσαρτσον ειναι καλος σκορερ και με αυτον θα γινει μια καποιου τυπου προσπαθεια επιθετικης εξισορροπισης μεταξυ κοντων-ψηλων.
Δηλαδή να περιμένουμε κ τον Νας να χαιρετάει το Φοίνιξ??
Και να πηγαίνει στη Νέα Υόρκη να περιμένει το Λεμπρόν??
Aλήθεια, πότε λήγει το συμβόλαιό του???
a bullet for your head
Dec 11 2008, 19:48
QUOTE(pmam @ Dec 11 2008, 19:14 )
Το 2010..σιγουρα η ανταλλαγη των Ντιο κ Μπελ δεν θα του καλαρεσε...απο κει κ περα ειναι 34 ετων κ πολυ εμπειρος παικτης για να τον καταβαλλει οποιοσδηποτε συναισθηματισμος..ομως αν δεν αλλαξει κατι αμεσα στην εικονα των Σανς προς το θετικο,δεν θα αποκλεισω το ενδεχομενο κ ο Νας να ''Ξεκινησει για αλλες πολιτειες''...Αν συμβει κατι τετοιο,θα προτιμουσα να παει στους Μπλειζερς..
sacarame
Dec 11 2008, 19:56
QUOTE(pmam @ Dec 11 2008, 19:14 )
Το συμβόλαιο του Νας λήγει το 2010..Δηλαδή βλέπεις τράμπα Νας-Μάρμπερι?
Γεγονός είναι ότι έχουν γραφτεί αρκετά σχετικά με τη δυσαρέσκεια του Νας για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας,και ότι έχει πεθυμήσει το στυλ μπάσκετ του Ντ'Αντόνι..Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν και σε τι βαθμό..Πάντως ο ίδιος σε κάποιες δηλώσεις του έδειξε στεναχωρημένος από την φυγή του Μπελ...Αλλά αυτό δεν νομίζω ότι σημαίνει πως θα θελήσει να αποχωρήσει από το Φοίνιξ..
Πάντως νομίζω ότι η μεταγραφή Ρίτσαρντσον είναι καλή και θα βοηθήσει καθώς είναι καλύτερος σκόρερ από τον Μπελ ενώ είναι και πιο αθλητικός.Θα είναι και για τον J-Rich μια ευκαιρία να παίξει σε ομάδα που πάει για μεγαλύτερα πράγματα,από κει που βολόδερνε στις ''Γάτες''.Ο Ντάντλευ χωρίς να είμαι σίγουρος μάλλον είναι πιο πολύ παίκτης ρακέτας γιατι από ότι είδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει 3-8 τρίποντα..Λογικά θα προσπαθήσει να μπει στα παπούτσια του Ντιο, σε πιο δευτερεύοντα ρόλο βέβαια...
Ας ελπίσουμε ότι θα αποκτήσουν κι ένα συμπληρωματικό άσσο μπας και πανε τα πράγματα καλύτερα..Κάτι διάβασα ότι φήμες μιλάνε για Daemon Stoudemire..Μακάρι
detective_a
Dec 12 2008, 20:22
Τι λέτε να γίνει σήμερα (12/12/08) στον αγώνα Orlando @ Phoenix?
koutsou10
Dec 13 2008, 22:26
κ εγω συμφωνω με τον φιλο σακαραμε,θεωρω πωσ κανανε πολυ καλη κινηση με την ανταλλαγη οι ηλιοι...
στην επιθεση ειναι πολυ καλυτεροσ ο τζει-ριτσ απο τον μπελ κ στην αμυνα θεωρω πωσ δεν εχουν κ τρομερη διαφορα...
αν καταφερει να περιορισει τα σουτ του με καλα ποσοστα κ ολασ θα ειναι πολυ καλο για την ομαδα...
οσον αφορα τον 1 που χρειαζεται η ομαδα θα πω οτι φετοσ ο μπαρμποσα κανει πολυ καλη χρονια(παροτι τον ψιλοαντιπαθω) κ εχει καλυψει το κενο που υπαρχει εκει...
vince carter #15
Dec 14 2008, 00:19
και μενα μαρεσει η ανταλλαγη αυτη !!!μαρεσει ομως που δωθηκε και στον ριτσανσον η ευκαιρια να παιξει σε μια ομαδα μεγαλη που μπορει να παει και στους τελικους...ηταν μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας και εκτος μαρκετινγκ...για να δουμε μπας και αλλαξει αυτο και προχωρησει και τους σανς
Hayate
Dec 18 2008, 02:25
Αργοπορημένος αλλά να πω κι εγώ την γνώμη μου..
Πιστεύω οτι ο ερχόμος του J Rich ήταν ότι καλύτερο πραγματικά ήταν αυτό που έλειπε από την ομάδα όμως τώρα δεν υπάρχει ο ρολίστας, προσπαθεί ο Hill αλλά ο Boris ήταν όλα τα λεφτά και στεναχωρήθηκα που χάσαμε τέτοιο παίχτη.. Ήδη έχει αρχίσει να δείχνει το ταλέντο του (που εντάξει δεν είναι και νέος παίχτης, όλοι τον ξέρουμε) στους Bobcats ενώ ο Bell μηδέν όπως και στους Suns..
captain charisma
Dec 31 2008, 15:21
με τους 24π στο ματς με το μεμφις ο σακ περασε στην 8 θεση των σκορερ ολων των εποχων αφηνοντας πισω του τον οσκαρ ρομπερτσον.επομενο εμποδιο του ειναι να περασει και τον χακιμ ολαζουον...αν συνεχιζει σ αυτο το ρυθμο μεχρι το τελος της φετινης χρονιας δεν αποκλειω το ενδεχομενο να φτασει στη 5 θεση των σκορερ.
QUOTE(big dirk @ Dec 31 2008, 15:21 )
με τους 24π στο ματς με το μεμφις ο σακ περασε στην 8 θεση των σκορερ ολων των εποχων αφηνοντας πισω του τον οσκαρ ρομπερτσον.επομενο εμποδιο του ειναι να περασει και τον χακιμ ολαζουον...αν συνεχιζει σ αυτο το ρυθμο μεχρι το τελος της φετινης χρονιας δεν αποκλειω το ενδεχομενο να φτασει στη 5 θεση των σκορερ.
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΚΑΙ 5002 ΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΒΟΛΕΣ??
sacarame
Dec 31 2008, 15:40
QUOTE(dlian @ Dec 31 2008, 15:33 )
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΚΑΙ 5002 ΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΒΟΛΕΣ??
Aυτό ακριβώς δήλωσε και ο ίδιος αστειευόμενος όταν τον ρώτησαν για το κατόρθωμα του..Στο περίπου τα λόγια του:<<Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τον εαυτό μου...Αν δεν είχα χάσει όλες αυτές τις βολές,θα ήμουν τουλάχιστον 3ος σκόρερ...>>
captain charisma
Dec 31 2008, 16:28
επισης εχει χασει και πολλα παιχνιδια λογω τραυματισμων..αν δεν ειχε τοσους τραυμυατισμους σιγουρα αυτη τη στιγμη θα ειχε ξεπερασει τον τσαμπερλεν σε ποντους...
QUOTE(big dirk @ Dec 31 2008, 16:28 )
επισης εχει χασει και πολλα παιχνιδια λογω τραυματισμων..αν δεν ειχε τοσους τραυμυατισμους σιγουρα αυτη τη στιγμη θα ειχε ξεπερασει τον τσαμπερλεν σε ποντους...
...και λόγω βλακείας... Πέρσι όλη τη χρονιά, όσο έπαιζε στο Miami ήταν συνεχώς "τραυματίας", ενώ
μόλις πήγε στους Suns έγινε αμέσως περδίκι...
Οκ, δεν είχε κίνητρο εκεί, αλλά θα μπορούσε από πέρσι να έχει τόσους πόντους και τώρα να βρισκόταν ακόμη ψηλότερα...
NBAholic
Dec 31 2008, 19:23
Aυτό ακριβώς δήλωσε και ο ίδιος αστειευόμενος όταν τον ρώτησαν για το κατόρθωμα του..Στο περίπου τα λόγια του:<<Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τον εαυτό μου...Αν δεν είχα χάσει όλες αυτές τις βολές,θα ήμουν τουλάχιστον 3ος σκόρερ...>>
Ναι, αλλά κι ο Τσάμπερλεϊν έχασε ένα σωρό βολές (περισσότερες κι απ'το Σακίλ), οπότε it goes both ways.
kotzito
Jan 17 2009, 14:17
Αλλη μια εντος εδρα ηττα,αυτη τη φορα απο τη Μιννεσοτα.Η ομαδα παρουσιαζει χαρακτηρα ερασιτεχνικης ομαδας εντος εδρας και αν θελει να εχει πιθανοτητες για ενα καλο πλασαρισμα θα πρεπει να τα παιρνει αυτα τα παιχνιδια.Συμφωνοι,ΟΚ,οτι προχτες εχασε απο τους Ναγκετς λογω ενος διαιτητικου σφαλματος αλλα δεν γινεται να χανουμε συνεχεια εντος εδρας απο κατωτερες ομαδες.Οι Φοινιξ χωρις τον Σακιλ εχουν προβληματα,καθως αν δεν παιξει καλα ο Αμαρε ειναι δυσκολο να παρουν την νικη.Ο Νας ειναι πεσμενος μου φαινεται φετος,ο Ριτσαρντσον ακομα δεν εχει βρει ρυθμο,ενω και ο Μπαρμποσα δεν ειναι ο παικτης που μπορει να παρει ενα ματς μονος του.
Hayate
Jan 17 2009, 16:23
QUOTE(kojito @ Jan 17 2009, 14:17 )
Αλλη μια εντος εδρα ηττα,αυτη τη φορα απο τη Μιννεσοτα.Η ομαδα παρουσιαζει χαρακτηρα ερασιτεχνικης ομαδας εντος εδρας και αν θελει να εχει πιθανοτητες για ενα καλο πλασαρισμα θα πρεπει να τα παιρνει αυτα τα παιχνιδια.Συμφωνοι,ΟΚ,οτι προχτες εχασε απο τους Ναγκετς λογω ενος διαιτητικου σφαλματος αλλα δεν γινεται να χανουμε συνεχεια εντος εδρας απο κατωτερες ομαδες.Οι Φοινιξ χωρις τον Σακιλ εχουν προβληματα,καθως αν δεν παιξει καλα ο Αμαρε ειναι δυσκολο να παρουν την νικη.Ο Νας ειναι πεσμενος μου φαινεται φετος,ο Ριτσαρντσον ακομα δεν εχει βρει ρυθμο,ενω και ο Μπαρμποσα δεν ειναι ο παικτης που μπορει να παρει ενα ματς μονος του.
Για μένα ο Σακ δεν έπρεπε να είχε έρθει ποτέ.. Χάλασε όλη την φιλοσοφία της ομάδας... Ο Νας είναι φανερά πεσμένος, τα χρόνια περνάνε.. ο Μπαρμπόσα δεν είναι παίκτης που μπορείς να εμπιστευθείς... Κρίμα γιατί χαλάσαμε το σερί νικών που είχαμε φτιάξει με αυτές τις ήττες..
Περιμένω πιο πολλά από τον Richardson και ελπίζω σε ένα trade του Hill (Respect) γιατί αν και προσπαθεί (ακόμα περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια) πιστεύω ότι δεν μπορεί....
Α να πω και κάτι άλλο επειδή άκουσα για ένα trade του Hill με τον Reddick δεν νομίζω να τον δώσουν οι Magic με τα τρίποντα που καρφώνει αν και δεν νομίζω οτι χρειάζεται, φτάνει ο Richardson.. Κάτι σε αθλητικό τριάρι που να παίζει άμυνα υπάρχει;;
kotzito
Feb 6 2009, 22:39
Ο Στιβ Κερρ δηλωσε οτι ολοι οι παικτες της ομαδας ειναι διαθεσιμοι για ανταλλαγη εκτος του Νας.Ηδη οι Σανς εξεταζουν την ανταλλαγη του Αμαρε με καποιον παικτη μεχρι τις 19 Φλεβαρη.Ετσι οπως το κοβω,εκει στην διοικηση ειναι τοσο χαζοι που το πιθανοτερο ειναι να τον ανταλλαξουν με δυο παικτες,λογικα και οι δυο ψηλοι,οι οποιοι δεν θα παιζουν καν βασικοι στην ομαδα τους.Τον τελευταιο εναν χρονο η ομαδα βρισκεται σε κρισιμη καμπη.Εχουν ερθει και φυγει αρκετοι παικτες,παικτες-κολονες για την ομαδα αποτελουν παρελθον(Ντιαο) ενω οσοι εχουν αποκτηθει,με εξαιρεση ισως τον Σακ ανα διαστηματα και τον Ριτσαρντον, ο οποιος μπορει να προσφερει περισσοτερα,δεν ειναι σε θεση να βοηθησουν.Και μην ξεχασουμε οτι ηδη οι αλλοι δυο σταρς της ομαδας Σακ και Νας ειναι 35 χρονων ενω απο τους υπολοιπους οι μονοι που ειναι σε θεση να βοηθησουν ειναι ο Ριτσαρντσον,ο Μπαρμποσα κατα διαστηματα και ισως ο Τακερ σε καποια χρονια.
Τι να λέμε ρε συ kojito... Εδώ δυο δίδυμα αδέρφια και διαλέξαμε τον άσχετο... έλεος.... Στα trade είμαστε χάλια..
Gravedigger
Feb 8 2009, 17:42
QUOTE (Hayate @ Feb 7 2009, 01:34 )
Τι να λέμε ρε συ kojito... Εδώ δυο δίδυμα αδέρφια και διαλέξαμε τον άσχετο... έλεος.... Στα trade είμαστε χάλια..
Ο άσχετος είχε μείνει δεν ήταν των Suns η επιλογή.
Τον άλλον τον είχαν πάρει ήδη οι Nets.
Hayate
Feb 13 2009, 20:27
According to a Phoenix source, Terry Porter will be replaced by general Manager Steve Kerr as head coach of the Phoenix Suns.
Via New York Post
Παίζει αυτό;;;;;
a bullet for your head
Feb 13 2009, 20:28
QUOTE(Hayate @ Feb 13 2009, 20:27 )
Παίζει αυτό;;;;;
Πιθανον...
Ακουγεται εδω και καιρο οτι θα απομακρυνθει ο Πορτερ..
Hayate
Feb 13 2009, 20:38
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 13 2009, 20:28 )
Πιθανον...
Ακουγεται εδω και καιρο οτι θα απομακρυνθει ο Πορτερ..
Οτι θα απομακρυνθεί εντάξει.. Ότι θα μπει ο Kerr είναι το θέμα..
Ρε φέρτε μας τον Avery Johnson!!!!!
a bullet for your head
Feb 13 2009, 22:13
QUOTE(Hayate @ Feb 13 2009, 20:38 )
Οτι θα απομακρυνθεί εντάξει.. Ότι θα μπει ο Kerr είναι το θέμα..
Ρε φέρτε μας τον Avery Johnson!!!!!
Παντως τους εχει απασχολησει εντονα το γεγονος οτι υπεγραψαν με τον Πορτερ 3ετες συμβολαιο της ταξης των 7εκ δολ...οποτε η αποζημιωση σε περιπτωση απολυσης θα ειναι βαρβατη..
Απ την αλλη,αν αναλαβει ο Κερ σαν 1ος κοουτς,ισως να παιρνει το ιδιο μισθο που παιρνει ως τωρα,χωρις καμια επιπλεον επιβαρυνση-καταβολη.
kotzito
Feb 13 2009, 22:57
Για να δουμε...Παντως σιγουρα ο Πορτερ δεν εχει καμια σχεση με τον Ντ' Αντονι.Εντελως διαφορετικες φιλοσοφιες παιχνιδιου,ενω μεσα σε 6 μηνες που ειναι στην ομαδα εχει προσπαθησει να αλλαξει αρκετη απο την φιλοσοφια της.Ηδη αν δεν κανω λαθος καποιοι παικτες εχουν παραπονα απο αυτον επειδη εχει περιοριστει ο ρολος τους,ενω δεν δειχνει να ειναι ο ανθρωπος που εχει τον ελεγχο των αποδυτηριων.
a bullet for your head
Feb 16 2009, 02:36
Εχει βουηξει ο τοπος,οτι αυριο θα ανακοινωθει η απολυση του Πορτερ...
Στραφι η φετινη σεζον για τους Σανς...
a bullet for your head
Feb 16 2009, 17:40
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 16 2009, 02:36 )
Εχει βουηξει ο τοπος,οτι αυριο θα ανακοινωθει η απολυση του Πορτερ...
Στραφι η φετινη σεζον για τους Σανς...
Πληροφοριες αναφερουν οτι ο Τερι Πορτερ απολυθηκε τελικα και αντικαταστατης του θα ειναι ο μεχρι προτινος βοηθος του Αλβιν Γκεντρι,που ειναι ιδιαιτερα αγαπητος στους παικτες..
a bullet for your head
Feb 16 2009, 19:33
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 16 2009, 17:40 )
Πληροφοριες αναφερουν οτι ο Τερι Πορτερ απολυθηκε τελικα και αντικαταστατης του θα ειναι ο μεχρι προτινος βοηθος του Αλβιν Γκεντρι,που ειναι ιδιαιτερα αγαπητος στους παικτες..
Η αλλαγη προπονητη θα σημανει αυτοματως και επιστροφη στο προτερο αγωνιστικο υφος της ομαδας,το παιχνιδι του ανοικτου γηπεδου..??
Υπερισχυσε η αποψη των Νας,Στουνταμαιρ,Μπαρμποζα??
Αν ναι,μαλλον δεν θα γινει ανταλλαγη ο Στουνταμαιρ.
Σε αυτη την περιπτωση,ισως θα ηταν καλυτερο να γινει ανταλλαγη ο Σακ..αλλα που?
Air and King
Feb 16 2009, 23:22
Τελος και ο Τερι Πορτερ.Εδω που τα λεμε αν δει κανεις την 5αδα των Σανς και δεν ειχε παρακολουθησει καθολου φετος ΝΒΑ θα ελεγε ευκολα οτι θα ηταν στο #1 η στο #2 της Δυσης.Αυτοι αντιθετα φαινεται θα δωσουν μαχη να μπουν στα πλευοφ.
Θεωρω εγλημα αν δωσουν τον Αμαρε οι Σανς.Ο Κερρ τα εχει κανει θαλασσα.
Και μονο η σταση των Σανς απεναντι στον Αμαρε ακομα και να μεινει τωρα θα τον κανει το 2010 που θα ειναι Free agent να υπογραψει πολυετες παχυλο συμβολαιο σε αλλη ομαδα.
Ετσι ειναι.Ο Αμαρε ειναι παιχταρας.Αν δουλευε πιο πολυ και ειχε λιγο πιο πολυ συνεπεια εχει τα φοντα να αφησει εποχη.Μην ξεχναμε οτι ειναι μολις 26 χρονων!
a bullet for your head
Feb 17 2009, 14:50
Χαζευοντας καπου πηρε το ματι μου και ενα poll,με την εξης ερωτηση:Τι πρεπει να κανουν οι Σανς,για να ξαναγινουν διεκδικητες του τιτλου.
1.Να απολυθει ο Κερ
2.Να γινει ανταλλαγη ο Σακ
3.Να γινει ανταλλαγη ο Αμαρε
4.Να μην γινει καμια κινηση
Πιστευω πως πολυ δυσκολα μπορει να αντιστραφει το κλιμα κ οι Σανς ξαφνικα να γινουν ακρως ανταγωνιστικοι,σε βαθμο που θα μπορουσαν να διεκδικησουν τον τιτλο.
Εκτιμω πως το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχει ο Κερ κ οι επιλογες του.Αφενος η προσληψη του ''αδοκιμαστου'' Πορτερ κ αφετερου η αλλαγη της χρονιας αγωνιστικης φιλοσοφιας κ η εντονη δυσαρεσκεια αρκετων πρωτοκλασατων παικτων.
Αν θα επρεπε να γινει μια ανταλλαγη αυτη ισως θα επρεπε να ειναι του Σακ..ποιοι ομως θα τον ηθελαν κ θα ταιριαζαν κ τα ματσαρισματα στα ανταλλαγματα?
Οι Μαβερικς ας πουμε?
Τελος παντων,εικασιες..
reignman
Feb 17 2009, 14:58
Το περιεργο για εμενα με τον ερχομο του Σακ... Ειναι πως περιμενα να ελευθερωθει ο Αμαρε (καθως επαιζε αναγκαστηκα 5) και να αρχισει να αποδιδει καλυτερα. Τελικα μαλλον εγινε το αντιθετο ;/
Δεν ξερω τι πρεπει να γινει. Εγω δεν ειμαι Σανς. Ειμαι Μπουλς. Οποτε καλυτερα να τον δωσουν ανταλλαγη στο Σικαγο :Ρ επισης αν θελετε σας δινουμε και τον Παξον μαζι!
a bullet for your head
Feb 17 2009, 15:01
QUOTE(reignman @ Feb 17 2009, 14:58 )
Το περιεργο για εμενα με τον ερχομο του Σακ... Ειναι πως περιμενα να ελευθερωθει ο Αμαρε (καθως επαιζε αναγκαστηκα 5) και να αρχισει να αποδιδει καλυτερα. Τελικα μαλλον εγινε το αντιθετο ;/
Δεν ξερω τι πρεπει να γινει. Εγω δεν ειμαι Σανς. Ειμαι Μπουλς. Οποτε καλυτερα να τον δωσουν ανταλλαγη στο Σικαγο :Ρ επισης αν θελετε σας δινουμε και τον Παξον μαζι!
Ουτε εγω ειμαι με τους Σανς...
Μια ανταλλαγη λοιπον Παξον με Κερ...πολυ ενδιαφερουσα...
Hayate
Feb 17 2009, 15:12
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 17 2009, 15:01 )
Ουτε εγω ειμαι με τους Σανς...
Μια ανταλλαγη λοιπον Παξον με Κερ...πολυ ενδιαφερουσα...
Πήγαμε από τον ένα buzzer beater τριποντάκια του Chicago στον άλλο... χαχα.. έλεος!!!
Διώξτε τους και τους 2!!! Το θέμα είναι ότι και να φύγει ο Kerr πάλι δεν θα αλλάξει τίποτα
άμεσα!! Μακροπρόθεσμα ναι.. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να γλιτώσουμε τον Amare αν και με όλα αυτά που ακούγονται για τα trades σίγουρα έχει ξενερώσει και το θεωρώ πολύ δύσκολο να αποδώσει μέσα στην χρονιά αν μείνει και ελπίζω να μην το καταντήσουμε Marbury.. Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική των Suns πραγματικά μόνο βλακείες κινήσεις!!
kotzito
Feb 17 2009, 18:08
Τη δεδομενη στιγμη θεωρω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο να κανουμε κατι αξιολογο.Η ομαδα αγωνιστικα ειναι ασταθης και παραπεει,ειδικα στα εντος εδρας παιχνιδια,ενω ακομα και η συμμετοχη στα πλει-οφ ειναι αμφιβολη.Γνωμη μου οτι η υπολοιπη φετινη και η επομενη χρονια θα πρεπει να ειναι περιοδος αναδημιουργιας για τους Σανς.Να αρχισει να δημιουργειται ουσιαστικα μια νεα ομαδα,η οποια σε 3-4 χρονια απο τωρα να ειναι σε θεση να διεκδικησει το πρωταθλημα.Ηδη πρεπει να αρχισει να γινεται προγραμματισμος για την μετα-Σακ και Νας εποχη,καθως και οι δυο τους θα ειναι σε επιπεδο να παιξουν ανταγωνιστικο μπασκετ για 1-2 χρονια ακομα λογικα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.